Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΧΑΛΑΤΕ ΤΗ ΠΙΑΤΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ.
Βρε ναι...
ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΧΑΛΑΤΕ ΤΗ ΠΙΑΤΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ.
επειδη κελαιδας απευθυνεσαι σε καποιον συγκεκριμενα οταν λες για παιδακια που δεν εχουν βγει απο το χωριο τους και κανουν τα εξυπνα;;;;;τι απαντηση περιμενεις?οσο για το αλλο δεν τσιμπαω απλα μου τη δινει που κανουν τους εξυπνους
επειδη και εγω ειπα οτι αποκλειεται να εφερνες πουτανες στα εδω μπαρ και να μην ειχες ''επαφη'' με μαφια....ναι.και ξερει ποιος ειναι αυτος.δεν απευθυνωμε σε ολους αλλοιμονο.και δε κελαιδαω τυχαια 10 χρονια ημουν 6 βουλγαρια και 4 ρουμανια τους εφαγα στα μουτρα.
δεν εχει γενικα χοντρες οπως εδω και να το παιζουνε και γκομενες οι χοντρες
φιλε ασε τα εργα που βλεπουμε.... βαση αυτου του ποστ απαντησα...Κυριοι καλησπερα σε ολους.Εμενα 4 χρονια Ρουμανια και [size=20pt]εχω ασχολη8ει με το αθλημα παρα πολυ διοτι εκλεινα ρουμανες πουτανες για να κατεβουν για δουλεια σε κολομπαρα στιν ελλαδα[/size].αυτο ποθ εκανε ο φιλος στην ρουμανια δεν το κανει ουτε μαλακας.ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝΕ ΤΙ 8Α ΕΚΑΝΕ?Δεκτος για καθε φιλο που θελει πληροφοριες για ρουμανια.
εγινε...τελος...αν το διαβασεις με προσοχη θα καταλαβεις τι εννοω.
φιλε αστο καλυτερα το θεμα.....εχεις παει ρουμανια καμια φορα εσυ?
σου ειπα μια κουβεντα ,δεν παιρνεις χαμπαρι ,να εισαι καλα και καλο σου βραδυ....αφου την ξερεις πες μας και σε εμας να την μαθουμε μιπως ημασταν αλλου και δεν πειραμε χαμπαρι τιποτα.καταρχην ρουμανικα ξερεις?
ειναι για ενημερωσεις το θρεντ και οχι για μαγκιες...ρε φιλε εχουμε κατι εμεις οι δυο και δεν μπορουμε να συννενοηθουμε?πες μου οτι θελεις δεν εχω προβλημα.μην κανεις σαν τον αλλο που μου το επαιξε και καλα ρουμανος για να γαμισει τσαμπα.με ζαλισε στα πμ με μαλακιες.εγο εχς αραξει εδω και 5 χρονια κανω εντελος αλλη δουλεια πλεον και δεν εχω σχεσειε ς με ρουμανια πλεον πολλες.
ωραια καλα εκανες και τις ειπες εγω διαφωνησα σε κατι που ειπες ,εξηγησες οτι εκανες τον ερυθρο σταυρο ,το δεχτηκα ,εληξε....κοιτα τα πμ τα αποφευγω εγω.αν ηταν για πμ δεν θα εμπαινα εδω καθολουν,δεν κανω το δασκαλο αλλο καλο ειναι βλεπουν ολοι τι λεμε εγω ετυχε να ζησω σε αυτην την χωρα ειπα να πω τις εμπειριες μου.