Νέα

Ρουμανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα romouniaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 270K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
ο φιλος που γνωρισε την ρουμανα απο το σαιτ γνωριμιων που εστειλε το πμ.φιλε καλα θα κανεις να σταματησεις να τις δινει τα φραγκα ετοιμα και καλα θα κανεις να την βαλεις σε καμια δουλεια να δεις τι αυγα θα κανει αφου εχεις σοβαρο σκοπο.μην την καλομαθαινεις ετσι γιατι θα σου κανει καμια μαλακια.και το καλυτερο παιξε και λιγο το φτωχομπινε να δεις πως θα αντιδρασει,να παρει δηλαδη χαμπαρη οτι δεν εισαι καλα οικονομικα.Αν σου πει σε 1 μηνα θα παω ρουμανια να δω τουσ δικους να ξερεις οτι δεν θα ξαναερθει και τελος.Δοκιμασμενο κολπο απο αρχιμαλακορουμανοκαψουρη ξαδερφο μου.Με λιγα λογια κανε το παιχνιδι σου και ασε τις λεζαντες αν εχεις σοωαρω σκοπο οπως λες.

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Aδερφε ετσι μπραβο για να βλεπουνε μερικοι που κανουν τους εξυπνους εδω μεσα τη γινεται σε αυτες τις μπουρδελοχωρες που τις εφαγα στα μουτρα 10 χρονια.αυτα ειναι τα χειροτερα.,τα παιδακια νομιζουν οτι στην ελλαδα ειναι που ειναι νηπιαγωγειο.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
τι απαντηση περιμενεις?οσο για το αλλο δεν τσιμπαω απλα μου τη δινει που κανουν τους εξυπνους
επειδη κελαιδας απευθυνεσαι σε καποιον συγκεκριμενα οταν λες για παιδακια που δεν εχουν βγει απο το χωριο τους και κανουν τα εξυπνα;;;;;

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
ναι.και ξερει ποιος ειναι αυτος.δεν απευθυνωμε σε ολους αλλοιμονο.και δε κελαιδαω τυχαια 10 χρονια ημουν 6 βουλγαρια και 4 ρουμανια τους εφαγα στα μουτρα.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ναι.και ξερει ποιος ειναι αυτος.δεν απευθυνωμε σε ολους αλλοιμονο.και δε κελαιδαω τυχαια 10 χρονια ημουν 6 βουλγαρια και 4 ρουμανια τους εφαγα στα μουτρα.
επειδη και εγω ειπα οτι αποκλειεται να εφερνες πουτανες στα εδω μπαρ και να μην ειχες ''επαφη'' με μαφια....
ειδικα τα προηγουμενα χρονια που δεν ηταν στην ενωση η ρουμανια..... ;) ;)
και με την εκει και με την εδω.... ;) ;) ;)

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
δεν εχει γενικα χοντρες οπως εδω και να το παιζουνε και γκομενες οι χοντρες
:2funny: :2funny:
ποτε δεν καταλαβα που βρισκουν τοση αυτοπεποιθηση οι χοντρες ελεεινιδες μας.
ισως οι λιγοτερο χοντρες νιωθουν μουναρες, κατι σαν τον μονοφθαλμο στη χωρα των τυφλων.

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μην βλεπετε πολλα εργα ρε παιδια.εγω συνεργαζομουν με ενα ταξιδιωτικο γραφειο στην ρουμανια το οποιο εκανε την δουλεια.εγω το μονο που εκανα ηταν να βλεπω τα κοριτσια αν πληρουσαν τις προδιαγραφες για ελλαδα και να ηταν απο θεμα υγειας καθαρες και οχι τιποτα αρρωστιαρες,Κατι σαν τον ερυθρο σταυρο για να καταλαβεται.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Κυριοι καλησπερα σε ολους.Εμενα 4 χρονια Ρουμανια και [size=20pt]εχω ασχολη8ει με το αθλημα παρα πολυ διοτι εκλεινα ρουμανες πουτανες για να κατεβουν για δουλεια σε κολομπαρα στιν ελλαδα[/size].αυτο ποθ εκανε ο φιλος στην ρουμανια δεν το κανει ουτε μαλακας.ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝΕ ΤΙ 8Α ΕΚΑΝΕ?Δεκτος για καθε φιλο που θελει πληροφοριες για ρουμανια.
φιλε ασε τα εργα που βλεπουμε....  βαση αυτου του ποστ απαντησα...
τωρα αμα την πηρες χαμπαρι και αλλαζεις το τροπαρι δε φταιω εγω...
παντως συγχωρεσε με αλλα απο αυτο το ποστ δεν καταλαβα κατι για ερυθρο σταυρο...

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
αν το διαβασεις με προσοχη θα καταλαβεις τι εννοω.

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
εχεις παει ρουμανια καμια φορα εσυ?

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
αφου την ξερεις πες μας και σε εμας να την μαθουμε μιπως ημασταν αλλου και δεν πειραμε χαμπαρι τιποτα.καταρχην ρουμανικα ξερεις?

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
αφου την ξερεις πες μας και σε εμας να την μαθουμε μιπως ημασταν αλλου και δεν πειραμε χαμπαρι τιποτα.καταρχην ρουμανικα ξερεις?
σου ειπα μια κουβεντα ,δεν παιρνεις χαμπαρι ,να εισαι καλα και καλο σου βραδυ....

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
ρε φιλε εχουμε κατι εμεις οι δυο και δεν μπορουμε να συννενοηθουμε?πες μου οτι θελεις δεν εχω προβλημα.μην κανεις σαν τον αλλο που μου το επαιξε και καλα ρουμανος για να γαμισει τσαμπα.με ζαλισε στα πμ με μαλακιες.εγο εχς αραξει εδω και 5 χρονια κανω εντελος αλλη δουλεια πλεον και δεν εχω σχεσειε ς με ρουμανια πλεον πολλες.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ρε φιλε εχουμε κατι εμεις οι δυο και δεν μπορουμε να συννενοηθουμε?πες μου οτι θελεις δεν εχω προβλημα.μην κανεις σαν τον αλλο που μου το επαιξε και καλα ρουμανος για να γαμισει τσαμπα.με ζαλισε στα πμ με μαλακιες.εγο εχς αραξει εδω και 5 χρονια κανω εντελος αλλη δουλεια πλεον και δεν εχω σχεσειε ς με ρουμανια πλεον πολλες.
ειναι για ενημερωσεις το θρεντ και οχι για μαγκιες...
αμα θελεις να ρωτησεις κατι στειλε πι μι...

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
κοιτα τα πμ τα αποφευγω εγω.αν ηταν για πμ δεν θα εμπαινα εδω καθολουν,δεν κανω το δασκαλο αλλο καλο ειναι βλεπουν ολοι τι λεμε εγω ετυχε να ζησω σε αυτην την χωρα ειπα να πω τις εμπειριες μου.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
κοιτα τα πμ τα αποφευγω εγω.αν ηταν για πμ δεν θα εμπαινα εδω καθολουν,δεν κανω το δασκαλο αλλο καλο ειναι βλεπουν ολοι τι λεμε εγω ετυχε να ζησω σε αυτην την χωρα ειπα να πω τις εμπειριες μου.
ωραια καλα εκανες και τις ειπες εγω διαφωνησα σε κατι που ειπες ,εξηγησες οτι εκανες τον ερυθρο σταυρο ,το δεχτηκα ,εληξε....
τι θελεις να σου πω;;;; αν μιλαω ρουμανικα;;;;εχει καποια σημασια;;;;
εν πασει η περιπτωσει μιλαω αρκετα καλα...ο.κ. τωρα;;; :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom