Νέα

Ρουμανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα romouniaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 270K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
το οτι εμενες 4 χρονια σε αλλους λεει πολλα π.χ σε μενα δεν λεει τπτ!!υπαρχουν και αλλοι που μενουνε πολυ περισσοτερο απο σενα!!
το οτι κατεβαζεις γυναικες μπραβο σου στην τελικη (ο καθενας κανει οτι θελει) αλλα εμενα προσωπικα μου δειχνεις ανθρωπο που ασχοληθηκες με σκατα κοσμο συγνωμη υποκοσμο! υπαρχουνε και αλλοι που ξερουνε και στελεχη και σοβαρους ανθρωπους γυναικες και ανδρες (ονοματα)....!να μαθαινουν ολοι???
απο κατι τετοια ατομα γινεται η παραπληροφορηση!!με τον κοσμο που ασχοληθηκες εσυ λογικο μου ακουγεται!!συμφωνω οτι οι ομορφες και οι ασχημες ειναι παντου αλλα οταν λες οτι κατω απο τα 25 δεν.......κοψε κατι!!

δεν θελω να το παρεις οτι σου επιτεθηκα!
σιγουρα δεν ειναι και οι καλυτεροι ανθρωποι στον κοσμο αλλα εμεις ειμαστε???ειχα μια συζητηση τις προαλες με ενα παληκαρι και λεγαμε για τους ταριφες οτι αν σε μυριστουνε ξενο σε κλεβουνε....και λεμε....στην ελλαδα καλυτερα ειναι με τους ταριφες που ζητανε 100ευρα?
κανουνε μαυρα λεφτα? (οχι απαραιτητα απο κομπινες) ε και? στην ελλαδα τι γινεται???? να μιλησουμε για γυναικες? για πουτανια??? να αρχισουμε λιγο πρωτα απο την χωρα μας? μια παριμοια λεει η καμηλα δεν κοιταει την καμπουρα της αλλα την ξενη.....! οτι παραγει πουτανες???γνωστο.....αλλα αν καποιος κατσει και κανει μια συζητηση οχι με εναν αλλα με πολλους ανθρωπους και τους ρωτησει τι εχουνε περασει και πως καταφερανε και σταθηκανε στα ποδια τους τοτε θα καταλαβει!! αν ειμασταν στην θεση τους σαν χωρα θα μασταν πολυ πιο πισω απ αυτους!και σαν κοινωνια και σαν μυαλα.....δεν συμπωνω τις πουτανες...(τα καημενα τα κοριτσια) αντιθετως αυτη ηταν η ευκολη λυση!!
το οτι υπαρχουνε και καμενες ρουμανες απο καμενα χωρια ναι!σ αυτες ακομα περναει η μπογια μας ! αλλα αλου οχι!!παει η ρουμανια του 96 π.χ!πανε αυτες οι 'χρυσες' εποχες!!οσοι τα ζησαν τα ξερουν καλα!!τωρα η ρουμανια πλεον κινειται απο αποψη τιμων σε επιπεδα ελλαδας!!πας σε νορμαλ μαγαζακι για καφε και δινεις 2.5 ευρω σχεδον τον καφε και 1.5 το νερο = 4 ευρα!ως γνωστον το νερο δεν πινεται και αγοραζεται..!οι τιμες στα σουπερ μαρκετ....ας κοιταξουμε τα εγχωρια προιοντα οπως το γαλα ποσο εχει ελλαδα ποσο ρουμανια!καποιο νομιζουν ακομα οτι με 100 ευρω θα γαμησεις και υπουργο!σε λιγα χρονια θα ναι ανωτεροι απο μας! οι δε ρουμανες που συναναστρεφομαι εγω προσωπικα αν τις πω οτι ειμαι ελληνας ΧΕΣΤΗΚΑΝ!!
μπορω να κατσω νμα γραφω μεχρι αυριο αλλα........................
αψογος ....απο καποιον με πολυ μεγαλη πειρα..... :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
φιλε μου μεχρι ενα σημειο εχεις δικιο.εγω αυτο που εκανα το εκανα γιατι ημουν για δουλειες εκανα εμποριο πλακακια  και εκατσε και αυτο.Καμια σχεση με υποκοσμο δεν ειχα απλως ετυχε και γνωρισα πολλους επιχειριματιες απο ελλαδα και εξωτερικο λογου συνεργασιας.Να εχεις υποψη σου οτι κινουμουνα στα καλυτερα ξενοδοχεια και στα ακριβοτερα μερη του βουκουρεστιου και με τις καλυτερες γκομενες τις ρουμανιας που αν ζεις εκει θα ξερεις οτι το μονο που δεν τις ενδιαφερει ειναι η βιζιτα γαμιουνται με αλλους τροπους.Οσο για την νοοτροποια εμεις στην ελλαδα αν δεν μας πειραξει ενα ξενος που ζει εδω δεν τον πειραζουμε,σε βαλκανικες χωρες ομως πρεπει παντα να κρατας μια πισινη.οσοι εχουν ζησει και ζουν το ξερουν.Οσο για το τι γκομενες εστελνα να ξερεις οτι πληρωνε ο καθενας.Ειναι σαν τα αυτοκινητα οποιος θελει Μερσεντες πληρωνει,αλλα και το LADA σε παει.Το κακο ειναι να εισαι με τα ποδια εντελως.
αδερφε νταλαβερια με γυναικες για εδω μπαρακια και οχι νταλαβερια με υποκοσμο ειναι κομματακι δυσκολο....

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
ιμπρεσαριος?????

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
οι καλύτερες ρουμάνες έρχονται εδώ (crystal,lucy,lois,bibi.....)
δεν χρειάζεται να πηγαίνουμε εμείς εκεί και να τρώμε φόλες....

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
παιδια πηγεντε κατω κατω στην σελιδα να δειτε τον νανο.....
ο νανος ειναι μεγαλη μορφη στην ρουμανια , μιλαει και ελληνικα εχει κανει ενα φεγκαρι ελλαδα

TSM

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ευτυχως φιλε που εισαι εχεμυθος και διατηρησες την ανωνυμια της :headbang:

Φιλε μου.........ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!!!!Εχω γραψει σ'ολα τα φορουμ και εχω στειλει την φωτογραφια της παντου!!!!Για να ξερουν οτι δεν μπορει να μας κοροιδευουν......ηταν το λιγοτερο που μπορουσα να κανω!!!Αυτη νομιζει οτι κερδισε αλλα η δυσφημηση που εχει "φαει",πιστευω δεν συγκρινεται.......Αλλα εμενα ο σκοπος μου ηταν ΝΑ Προλαβω και αλλους ΜΑΛΑΚΕΣ!!(ΝΑΙ,ΗΜΟΥΝ ΣΟΥΠΕΡ-ΜΑΛΑΚΑΣ που νομισα οτι ειχα να κανω με ανθρωπο,και οχι με απατεωνα!!!)σαν και εμενα να μην την παθουν!!!Γι'αυτο εβαλα και την φωτογραφια.....Να μην ξεχασουμε την φατσα της!!

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
τι θα πει αυτο;;;για ποιον λες;;;
ιμπρεσαριος ειναι αυτος που κανει νταλαβερια με γυναικες εγραψες για καποιον οτι εκανε νταλαβερια με γυναικες και εγω ρωτησα αν ηταν ιμπρεσαριος εδω

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
αψογος ....απο καποιον με πολυ μεγαλη πειρα..... :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
ναι αλλα ποιος ακουει???
καποιοι ναμιζουν οτι μπορει να κανεις και τον εξυπνο!!
αδερφε νταλαβερια με γυναικες για εδω μπαρακια και οχι νταλαβερια με υποκοσμο ειναι κομματακι δυσκολο....
ναι ειχε με πανεπιστημιακους..........!

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
ισως να εκανε νταλαβερι εξω απο πανεπιστιμιο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

TSM

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φιλοι και συναγωνιστες,Βλεπω οτι ανοιξα ενα κυκλο συνομιλιων στο post....ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ..........Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΦΤΑΙΩ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ!!!!!ΕΓΩ!!!!!Ειπα να φερθω ανθρωπινα σε καποια που δεν αξιζε!!!και ΠΑΝΤΩδεν με πειραζει που με βριζετε........ΑΦΟΥ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΒΡΙΖΩ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΑΠ'ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ!!!!Τα σκεφτομαι τωρα πιο ηρεμα και απορω!!!Απορω με μενα!!!
Και με το δικιο σας να με κοροιδευτε και να με χλευαζετε(και εγω το ιδιο θα εκανα!!!)
Εγω το μονο που θελω ειναι ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΑΛΛΟς "Μαλακουλης" σαν και εμενα!!!!Δεν ακουσα τον φιλο lakisscorpio και να την επαθα!!!!ΠΟΤΕ ΜΟΝΟΙ σε τετοιους προορισμους!!!!Ποτε απο internet!!!Πρωτα βλεπουμε και μετα παραγγελνουμε!!!!Και ΠΟΤΕ πολυωρα αν δεν τη ξερουμε!!!!!
ΠΑΝΤΩς ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ,αυτη η "περιπετεια"........Τωρα για ξορκισω το κακο,πρεπει να ξαναπαω εκει και να περασω υπεροχα.........Τι λετε???οργανονουμε καμια εκδρομη για εκει πανω???Αλλα εγω θα ερθω μονο με εσας!!!ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΜΟΝΟς!!!

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
να σε ρωτησω σε ποιο κλαμπ πηγατε με την κοπελα???

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ιμπρεσαριος ειναι αυτος που κανει νταλαβερια με γυναικες εγραψες για καποιον οτι εκανε νταλαβερια με γυναικες και εγω ρωτησα αν ηταν ιμπρεσαριος εδω
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ξερω ποιος ειναι ο ιμπρεσσαριος....
ρωτησα αν ρωταγες για μενα....ο.κ. τελικα συνενοηθηκαμε... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ΠΑΝΤΩς ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ,αυτη η "περιπετεια"........Τωρα για ξορκισω το κακο,πρεπει να ξαναπαω εκει και να περασω υπεροχα.........Τι λετε???οργανονουμε καμια εκδρομη για εκει πανω???Αλλα εγω θα ερθω μονο με εσας!!!ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΜΟΝΟς!!!

Αν οργανωθει σωστά εγώ ειμαι μέσα.
περιμένουμε συμετοχές.

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
καταρχην για οσους διαβασαν aπο την αρχη εξηγησα οτι δεν ημουνα νταβατζης.ο φιλος που μενει ρουμανια το καταλαβε τη εκανα.οι υπολοιποι που δεν εχετε βγει απο το χωριο σας μhν κανετε τους εξυπνους.οσο για το φιλο που εκανε τη μεγαλη μαλακια ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ απο εμενα γιατι την καταλαβε,αλλα το σπουδαιοτερο τη ειπε για να εχουν ολοι την προσοχη τους και να μην το παιζουν εξυπνοι.

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
κυριοι για οσους μου εστειλαν πμ.τιμες εχει για oλες τι τσεπες οπως και γκομενες.τωρα φιλε για το γιωργο που ειπες ηξερα ενα τυπο που την επαθε απο τροχαιο και τον ελεγαν ετσι αλλα δεν ειχε το αυτοκινητο που ειπες.Και δεν ηταν ακριβος ελληνας

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
περιμένω μία απάντηση απο σενα  σου εστειλα μύνημα.

Αυτό που δεν έχω καταλάβει ακόμα μαζί σου ειναι γιατί αρπάζεσαι με την χαζομάρα του καθένα και τσιμπάς
αγρια ρε γαμώτο.
ρε δέν μπορεις να αδιαφορήσεις??? οι  άνθρωποι γενιούνται με το χαρακτήρα τους και ειναι μοναδικός για τον καθένα
δέν μπορεις να τους αλλάξεις όσο και να τους βρίζεις ή να τους φωνάζεις.

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
τι απαντηση περιμενεις?οσο για το αλλο δεν τσιμπαω απλα μου τη δινει που κανουν τους εξυπνους

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
φιλε αυτο που λες ειναι καλο να γινει.μια καλη εποχη ειναι τελη μαρτιου ωστε να τρωγεται και ο καιρος γιατι καποιοι συναγωνιστες που δεν ειναι μαθημενοι θα πεθανουν απο το κρυο.Επισης πρεπει να γινει μια προεργασια απο εμενα ωστε να εχουμε την καλυτερη δυνατη σχεση προιοντος με αυτο που πληρωνουμε γιατι θα δουλεψουμε χοντρικη λογο παρεας και πρεπει να απαιτουμε και τις προσφορες μας αλλα και το επιπεδο αριστο επιπεδο απο πλευρας υπηρησιων.υπολογιζε τελικο κοστος για 5 μερες με ολα πληρωμενα φαγητα,ποτα,υπνος,πουτανες,εισιτηρια,στα 1000 ευρς κοντα.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΟΓΟ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom