Νέα

Ρουμανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα romouniaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 270K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
δηλαδη ρε φιλε αμα σου κατσει κανενα καλο μουνι ρουμανα θα πεις οχι?και μαλιστα χωρις βενταλια.να ξερεις οτι εχει και κοπελες στην ρουμανια που ειναι μορφωμενες και δουλευουνε και ειναι απο πολλες ελλεηνιδες καλυτερες.σου μιλαω εκ πειρας μεγαλης

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
δηλαδη ρε φιλε αμα σου κατσει κανενα καλο μουνι ρουμανα θα πεις οχι?και μαλιστα χωρις βενταλια.να ξερεις οτι εχει και κοπελες στην ρουμανια που ειναι μορφωμενες και δουλευουνε και ειναι απο πολλες ελλεηνιδες καλυτερες.σου μιλαω εκ πειρας μεγαλης
Αν μου κάτσει άνευ όρων, εννοείται δεν θα πω όχι. Είπαμε, είμαι καλό παιδί μεν, αλλά όχι και μαλάκας.

Δεν αμφισβητώ αυτό που λες ότι μπορεί να έχει εκεί καταπληκτικές κοπέλες, δεν με ενδιαφέρουν όμως καλές κοπέλες από τη Ρουμανία, γιατί sorry, αλλά έχουν ελλείμματα και συμπλέγματα τα οποία δεν αντέχω με τίποτα. Εκ πείρας πολύ μεγάλης σου μιλάω.

Εάν είναι από Ελληνίδες καλύτερες χειρότερες ή όχι, αδιάφορο μου είναι επίσης. Χεσμένες τις έχω τις Ελληνίδες, τελείως όμως.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
χαχαχα ωραια συζητηση

Unforgivable

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μπορεί να μου εξειγήσει κανείς πως δουλεύει το 'σύστημα βεντάλια'?

Πας ας πούμε σε ένα κλάμπ και βγάζεις όλα τα χαρτονομίσματα από το πορτοφόλι και αρχίζεις να αερίζεσαι??

Ειλικρινά τώρα, δεν καταλαβαίνω πως μπορεί κανείς να κάνει φιγούρα τα χρήματά του ειδικά σε ενα ξένο τόπο πέρα από το να αγοράζει ποτά κινδυνεύοντας να γίνει ντίρλα από την πολλή φιγούρα  :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Πας ας πούμε σε ένα κλάμπ και βγάζεις όλα τα χαρτονομίσματα από το πορτοφόλι και αρχίζεις να αερίζεσαι??
Τώρα δουλευόμαστε μου φαίνεται.

Ειλικρινά τώρα, δεν καταλαβαίνω πως μπορεί κανείς να κάνει φιγούρα τα χρήματά του ειδικά σε ενα ξένο τόπο πέρα από το να αγοράζει ποτά κινδυνεύοντας να γίνει ντίρλα από την πολλή φιγούρα  :2funny:
Ε...εδώ και εάν μας δουλεύεις μου φαίνεται.

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
βαζεις το κιμονο σου σαν τις κινεζες περνεις την βενταλια και μπαινεις στο μαγαζι.και αν εισαι μαζι με το φιλο που εκλεισε την γκομενα για 12ωρες θα περασετε τελεια.μονο να εχετε και βερες μαζι σας μπορει να χρειαστουν.ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΧΑΛΑΤΕ ΤΗ ΠΙΑΤΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ.

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
8α συμφωνησω με τον tin30

Δραστηριοποιουμαι στην Ρουμανια και, δυστηχως, απειροι/εν8ουσιωδεις Ελληνες...'γαμπροι' εχουν ω8ησει τον πλη8ωρισμο στο μυαλο της κα8ε μικρομεσαιας Ρουμανας στα υψη

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Κυριοι καλησπερα σε ολους.Εμενα 4 χρονια Ρουμανια και εχω ασχολη8ει με το αθλημα παρα πολυ διοτι εκλεινα ρουμανες πουτανες για να κατεβουν για δουλεια σε κολομπαρα στιν ελλαδα.αυτο ποθ εκανε ο φιλος στην ρουμανια δεν το κανει ουτε μαλακας.ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝΕ ΤΙ 8Α ΕΚΑΝΕ?Δεκτος για καθε φιλο που θελει πληροφοριες για ρουμανια.
το οτι εμενες 4 χρονια σε αλλους λεει πολλα π.χ σε μενα δεν λεει τπτ!!υπαρχουν και αλλοι που μενουνε πολυ περισσοτερο απο σενα!!
το οτι κατεβαζεις γυναικες μπραβο σου στην τελικη (ο καθενας κανει οτι θελει) αλλα εμενα προσωπικα μου δειχνεις ανθρωπο που ασχοληθηκες με σκατα κοσμο συγνωμη υποκοσμο! υπαρχουνε και αλλοι που ξερουνε και στελεχη και σοβαρους ανθρωπους γυναικες και ανδρες (ονοματα)....!
σταματηστε να μου στελνετε πμ ο καθενας σας.ρωτατε απο εδω μεσα και να απανταω.δεν θα γραφω ολοι μερα στον καθενα σας ξεχωριστα.απο εδω μεσα ρωτιστε με οτι θελετε και ας ειναι και μαλακια.να μαθαινουν ολοι.
να μαθαινουν ολοι???
απο κατι τετοια ατομα γινεται η παραπληροφορηση!!
αυτο ειναι το μονο σιγουρο.οπως ολα τα βαλκανια.οταν τις θαβεις ριξε και μια σφαιρα απο πανω για ασφαλεια.
με τον κοσμο που ασχοληθηκες εσυ λογικο μου ακουγεται!!
εχει οπως σε ολον το κοσμο ασχημες και ομορφες.αλλα δεν θα δεις χοντρη ρουμανα κατω απο τα 25 δεν εχει γενικα χοντρες οπως εδω και να το παιζουνε και γκομενες οι χοντρες
συμφωνω οτι οι ομορφες και οι ασχημες ειναι παντου αλλα οταν λες οτι κατω απο τα 25 δεν.......κοψε κατι!!

δεν θελω να το παρεις οτι σου επιτεθηκα!
σιγουρα δεν ειναι και οι καλυτεροι ανθρωποι στον κοσμο αλλα εμεις ειμαστε???ειχα μια συζητηση τις προαλες με ενα παληκαρι και λεγαμε για τους ταριφες οτι αν σε μυριστουνε ξενο σε κλεβουνε....και λεμε....στην ελλαδα καλυτερα ειναι με τους ταριφες που ζητανε 100ευρα?
κανουνε μαυρα λεφτα? (οχι απαραιτητα απο κομπινες) ε και? στην ελλαδα τι γινεται???? να μιλησουμε για γυναικες? για πουτανια??? να αρχισουμε λιγο πρωτα απο την χωρα μας? μια παριμοια λεει η καμηλα δεν κοιταει την καμπουρα της αλλα την ξενη.....! οτι παραγει πουτανες???γνωστο.....αλλα αν καποιος κατσει και κανει μια συζητηση οχι με εναν αλλα με πολλους ανθρωπους και τους ρωτησει τι εχουνε περασει και πως καταφερανε και σταθηκανε στα ποδια τους τοτε θα καταλαβει!! αν ειμασταν στην θεση τους σαν χωρα θα μασταν πολυ πιο πισω απ αυτους!και σαν κοινωνια και σαν μυαλα.....δεν συμπωνω τις πουτανες...(τα καημενα τα κοριτσια) αντιθετως αυτη ηταν η ευκολη λυση!!
το οτι υπαρχουνε και καμενες ρουμανες απο καμενα χωρια ναι!σ αυτες ακομα περναει η μπογια μας ! αλλα αλου οχι!!παει η ρουμανια του 96 π.χ!πανε αυτες οι 'χρυσες' εποχες!!οσοι τα ζησαν τα ξερουν καλα!!τωρα η ρουμανια πλεον κινειται απο αποψη τιμων σε επιπεδα ελλαδας!!πας σε νορμαλ μαγαζακι για καφε και δινεις 2.5 ευρω σχεδον τον καφε και 1.5 το νερο = 4 ευρα!ως γνωστον το νερο δεν πινεται και αγοραζεται..!οι τιμες στα σουπερ μαρκετ....ας κοιταξουμε τα εγχωρια προιοντα οπως το γαλα ποσο εχει ελλαδα ποσο ρουμανια!καποιο νομιζουν ακομα οτι με 100 ευρω θα γαμησεις και υπουργο!σε λιγα χρονια θα ναι ανωτεροι απο μας! οι δε ρουμανες που συναναστρεφομαι εγω προσωπικα αν τις πω οτι ειμαι ελληνας ΧΕΣΤΗΚΑΝ!!
μπορω να κατσω νμα γραφω μεχρι αυριο αλλα........................

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
λοιπον τα πραγματα ειναι ως εξης βεβεως και εχουν ξεψαρωση απο 1996 και μαλιστα παρα πολη αλλα ρε  παιδια ακομα η γκομενες ειναι ακομπλεξαριστες με λιγο μπλα μπλα τις εχεις.  οσω για τις πουτανες ολλες ζητανε οτι θελουνε  αλλα μπορεις να βρεις κοπελες με καλα λευτα και καλες υπηρεσιες ( ημιεπαγκελματιες ειναι οι καλητερες)

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
φιλε μου μεχρι ενα σημειο εχεις δικιο.εγω αυτο που εκανα το εκανα γιατι ημουν για δουλειες εκανα εμποριο πλακακια  και εκατσε και αυτο.Καμια σχεση με υποκοσμο δεν ειχα απλως ετυχε και γνωρισα πολλους επιχειριματιες απο ελλαδα και εξωτερικο λογου συνεργασιας.Να εχεις υποψη σου οτι κινουμουνα στα καλυτερα ξενοδοχεια και στα ακριβοτερα μερη του βουκουρεστιου και με τις καλυτερες γκομενες τις ρουμανιας που αν ζεις εκει θα ξερεις οτι το μονο που δεν τις ενδιαφερει ειναι η βιζιτα γαμιουνται με αλλους τροπους.Οσο για την νοοτροποια εμεις στην ελλαδα αν δεν μας πειραξει ενα ξενος που ζει εδω δεν τον πειραζουμε,σε βαλκανικες χωρες ομως πρεπει παντα να κρατας μια πισινη.οσοι εχουν ζησει και ζουν το ξερουν.Οσο για το τι γκομενες εστελνα να ξερεις οτι πληρωνε ο καθενας.Ειναι σαν τα αυτοκινητα οποιος θελει Μερσεντες πληρωνει,αλλα και το LADA σε παει.Το κακο ειναι να εισαι με τα ποδια εντελως.

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
δηλαδη εσυ απο την εμπειρια σου δεν εχιες φαει μερσεντες εδω χωρις λευτα?ποια εποχη ησουν εδω?

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Λοιπον, ηθελα να πω τελευταια φορα που πηγα σε sexy club στο Βουκουρεστι, βρηκα ενα τεμμαχιο ΑΨΟΓΟ ! Σωμα φυσικο ,με ενα στηθος μεγαλο αγαλμα και με εναν απο τους καλυτερους ρουμανικους κωλους... Οταν δε αρχισε να κουνιεται εκανε και βραζιλιανα να ζηλευει. Το προσωπο ηταν οχι τοπ ρουμανικο πανεμορφο αλλα σε καμια περιπτωση δεν το ελεγες απλα ομορφο. Πολυ ωραιο προσωπο.

Ε δεν την πηρα γιατι οταν της εκανα τη διαπραγματευση, μου λεει παρε κατι και για το μαγαζι και μου δειχνει ενα ποτο που εκανε 900 lei.Και ηθελε και μετα για την παρτυ της κατι που δεν μου ελεγε. Ε λοιπον της λεω next time, της δειχνω και ενα ματσο πενηνταρικα. Πληρωνω το ποτο μου μονο και την κανω, εκανε οτι αλλαζει γνωμη αλλα πηρε τα παπαρια μου και εγω δεν γαμησα ενα απο τα ωραιοτερα κορμια που εχω δει.. Ε και ? ? ?

Εχασα ενα απο τα καλυτερα μουνια. Αλλα μεσα μου ηξερα οτι αν ξαναπαω και θα με θυμαται ,και θα εχει πει στις φιλες της τι εγινε και γενικα, καλο θα εκανε στο θεσμο του πουταναριου, Δηλαδη: το οτι αν θελουν λεφτα θα παιξουν με τους κανονες αυτου που πληρωνει, αλλιως περισσοτερο χαμενες ειναι αυτες.. Πορτοκαλια δοξα το θεο βρισκεις αν ψαξεις.

Και αυτη που πηρα μετα στο επομενο μαγαζι,(22 χρονων, με κορμαρα και ενισχυμενο τουμπανιασμενο βυζι) μετα απο ενα αναλογο σπασιμο που της εκανα την προηγουμενη φορα που ημουν Βουκ., μου εδωσε το κινητο της για να την παιρνω χωρις να σκαω φραγκα στο μαγαζι που δουλευει !

Μαγκες... στη 2η-3η φορα που καποιος θα σκασει 200-300 ευρω για να τις σκισει, εχει γινει στοχος-γαμπροτητας ! ! !
Προσοχη, οπως ειπε ο τριςμεγιστος φιλος, και μια σφαιρα πανω απο τον ταφο για σιγουρια ! ! !

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε μου ημουν το 2000-2003.πηρα πολλες ρουμανες καλα μουνια απο τα καλυτερα που κυκλοφορουσανε,τα περισσοτερα πλεον ειναι παντρεμενα με ελληνες και ξενους επιχειριματιες και για αυτο σου ειπα οτι το μονο που δεν τις ενδιεφερε ηταν η βιζιτα.Αλλα για τον καθε φιλο οπως ξερεις που παει ξεκαρφωτος δεν υπαρχει περιπτωση να μπει σε τετοια φαση αν δεν ειναι μαζι του καποιος δικτυωμενος μαζι του με γνωριμιες και ας εχει οσα λεφτα θελει.Οσο για τον φιλο pink floyd εκανε καλα και καλο ειναι να το κανουν ολοι απο 1 φορα για την παρουν οι πουτανες λιγο χαμπαρι.Και οχι με το που θα δουμε 1καλο μουνι χανουμε το φως μας και κανουμε οτι μαλακια μας κατεβει στο κεφαλη.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
φιλε μου μεχρι ενα σημειο εχεις δικιο.εγω αυτο που εκανα το εκανα γιατι ημουν για δουλειες εκανα εμποριο πλακακια  και εκατσε και αυτο.Καμια σχεση με υποκοσμο δεν ειχα απλως ετυχε και γνωρισα πολλους επιχειριματιες απο ελλαδα και εξωτερικο λογου συνεργασιας.Να εχεις υποψη σου οτι κινουμουνα στα καλυτερα ξενοδοχεια και στα ακριβοτερα μερη του βουκουρεστιου και με τις καλυτερες γκομενες τις ρουμανιας που αν ζεις εκει θα ξερεις οτι το μονο που δεν τις ενδιαφερει ειναι η βιζιτα γαμιουνται με αλλους τροπους.Οσο για την νοοτροποια εμεις στην ελλαδα αν δεν μας πειραξει ενα ξενος που ζει εδω δεν τον πειραζουμε,σε βαλκανικες χωρες ομως πρεπει παντα να κρατας μια πισινη.οσοι εχουν ζησει και ζουν το ξερουν.Οσο για το τι γκομενες εστελνα να ξερεις οτι πληρωνε ο καθενας.Ειναι σαν τα αυτοκινητα οποιος θελει Μερσεντες πληρωνει,αλλα και το LADA σε παει.Το κακο ειναι να εισαι με τα ποδια εντελως.
εγω τεσπα ειμαι της νοοτροποιας οτι οπου και να εισαι αν ξερεις και αξιζεις το καλο μουνι θα το γαμησεις!!
σορυ κιολας αλλα και στην ελλαδα αν αρχισω και κινουμαι στα καλυερα ξενοδοχεια της αθηνας και τα πιο φρου φρου και αρωματα και με καλα αυτοκινητα και με  κεφαλια εκει να δεις τι γαμας! ελλεινιδες χλιδατες μουναρες και τραγουδιαρες που κανουνε και βιζιτες πολυτελειας!!!αλλα φρουτα!!
οποτε το ενα που μου λες εσυ αναιρει το αλλο!
οποτε ποιο ειναι το αποτελεσμα? οτι ολλα ειναι σχετικα!!

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
καλη εποχη ησουν πανω!!!!!
ημουν και εγω τοτε  οχι μονημα πηγαινοερχομουνα (τωρα ειμαι μονιμα)
ειναι αληθεια αυτο που λεσ με δικτιωση αλλα μην νομιζεις
και μονος σου δικτιωνεσε .........

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
εχεις δικιο αλλα πρεπει να φας και αρκετες φολες και θα αργησεις.εγω επειδη δεν ηξερα ποτε θα φυγω βιαζομουν να τα μαθω ολα γρηγορα.αλλα εφαγα και εγω καλες φολες μεχρι να μαθω.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
μπραβο σ αυτο συμφωνω και γω!! αν φας φολες θα δικτυωθεις καποια στιγμη!!
αν εισαι εξυπνος!

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
αν δεν πεσεις δεν μαθενεις ποδηλατο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
αν δεν φας φολα δεν καταλαβαινεις το καλο κρεας.Και ειδικα η φολα στην ρουμανια  ειναι ασχημη ρωτηστε και το φιλο που την εφαγε την μεγαλυτερη απο ολους.Αλλα και το καλο κρεας το ρουμανικο εχει αλλη χαρη να ξερετε.

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
ο φιλος εφαγε μεγαλη φολα
αλλα.....................