Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οχι ρε συντροφε δημητρακι, εγω δεν λεω για τανες και μαγαζια-μπουρδελα.
Ποσο παει το τετραγωνικο μετρο αγορας διαμερισματος ή μαγαζιου. Περιμενω τις λιρες μου να γεννησουνε και ισος τραβηχτω βορια για αγορες ακηνητων
για Μοσχα υπολογιζε μεση τιμη 6000 $ το τετραγωνικο για διαμερισμα.αλλα οι τιμες τωρα πεφτουνε.η καλητερη τιμη για αγορα θα ειναι τελη του 2009 ή την ανοιξη του 2010.μπορει και αργοτερα

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Νοβοροσισκ ξερεις τι παιζει, γιατι οπως διαβαζω θα εχει μεγαλη αναπτυξη.
Εκει γυρω Αναπα κλπ υπαρχουν κατι φιλη μου ποντιοι και περνανε καλα

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
παντος και στην Ελλαδα Νεαρχε το μουνι εχει γινει πιο ευκολο σε σχεση με τη δεκαετια του '90 που δεν εβρισκες γκομενα με τιποτα.ποσοτητα εχει.απο ποιοτητα ομως γαμησε τα!χαλια!

Από το τελευταίο σου ταξίδι στην Ελλάδα, τον Οκτώβριο αν δεν κάνω λάθος, που χαρακτηριστικά είπες ότι είδες ελληνίδες να παίζει το ματάκι τους στο δρόμο, επαναλαμβάνεις ότι τα πράγματα έχουν βελτιωθεί κάπως στην Ελλάδα.

Μπορεί να έχεις δίκιο. Δε ξέρω. Εγώ δεν έχω παρατηρήσει μεγάλες διαφορές. Εσύ που έρχεσαι αραιά και που ίσως να έχεις καλύτερη εικόνα.
Ίσως από την άλλη επειδή είσαι σε διαφορετικό ηλικιακό group τώρα από ότι ήσουν στην δεκαετία του 90, να σου είναι πιο εύκολο το καμάκι στην Ελλάδα, και να σε κοιτάνε περισσότερο.

Το πρόβλημα Δημήτρη δεν είναι αν κάθονται ή όχι. Αφού σου βγάλουν την παναγία στο τέλος σου κάθονται, δεν είναι αυτό το πρόβλημα, η ελληνίδα αργά ή γρήγορα υποκύπτει στη καύλα της, το θέμα είναι η ποιότητα, η ομορφιά, η συμπεριφορά, και η θηλυκότητα. Εκεί παίρνουν κάτω από τη βάση.
Μεταξένιο μουνάκι δεν βρίσκεις εύκολα σε ελληνίδα. Το βρίσκεις εύκολα σε Ρωσίδα. Απαλό βελούδινο δέρμα δεν βρίσκεις εύκολα σε ελληνίδα. Το βρίσκεις εύκολα σε Ρωσίδα. Φυσικό ξανθό μαλάκι δεν βρίσκεις εύκολα σε Ελληνίδα. Το βρίσκεις εύκολα σε Ρωσίδα. Και να μην συνεχίσω, ο κατάλογος είναι μακρύς και γνωστός …

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Νοβοροσισκ ξερεις τι παιζει, γιατι οπως διαβαζω θα εχει μεγαλη αναπτυξη.
Εκει γυρω Αναπα κλπ υπαρχουν κατι φιλη μου ποντιοι και περνανε καλα
δε γουσταρω καθολου τη νοτιο Ρωσσια ειναι γεματοι συχαμερος Καυκασιους.και γενικα οι γκομενες εκει ειναι λιγο κακομαθημενες.οταν προτωερχονται Αγια Πετρουπολη το παιζουν οτι καποιες ειναι.βεβαια μετα στο 3ο ετος πια προσγηονωνται και κατεβαζουν τη μυτη.οταν φτανουν στο τελευταιο ετος προκειμενου να μην γυρισουν πισω ψαχνουν σαν τρελες να βρουνε αντρα μονιμο κατοικο απο την Αγια Πετρουπολη!γενικα εκει οι μισθοι ειναι πολυ πιο κατω απο Μοσχα και Αγια Πετρουπολη χωρις η ζωη να ειναι τρομερα φτηνοτερη.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Από το τελευταίο σου ταξίδι στην Ελλάδα, τον Οκτώβριο αν δεν κάνω λάθος, που χαρακτηριστικά είπες ότι είδες ελληνίδες να παίζει το ματάκι τους στο δρόμο, επαναλαμβάνεις ότι τα πράγματα έχουν βελτιωθεί κάπως στην Ελλάδα.

Μπορεί να έχεις δίκιο. Δε ξέρω. Εγώ δεν έχω παρατηρήσει μεγάλες διαφορές. Εσύ που έρχεσαι αραιά και που ίσως να έχεις καλύτερη εικόνα.
Ίσως από την άλλη επειδή είσαι σε διαφορετικό ηλικιακό group τώρα από ότι ήσουν στην δεκαετία του 90, να σου είναι πιο εύκολο το καμάκι στην Ελλάδα, και να σε κοιτάνε περισσότερο.

Το πρόβλημα Δημήτρη δεν είναι αν κάθονται ή όχι. Αφού σου βγάλουν την παναγία στο τέλος σου κάθονται, δεν είναι αυτό το πρόβλημα, η ελληνίδα αργά ή γρήγορα υποκύπτει στη καύλα της, το θέμα είναι η ποιότητα, η ομορφιά, η συμπεριφορά, και η θηλυκότητα. Εκεί παίρνουν κάτω από τη βάση.
Μεταξένιο μουνάκι δεν βρίσκεις εύκολα σε ελληνίδα. Το βρίσκεις εύκολα σε Ρωσίδα. Απαλό βελούδινο δέρμα δεν βρίσκεις εύκολα σε ελληνίδα. Το βρίσκεις εύκολα σε Ρωσίδα. Φυσικό ξανθό μαλάκι δεν βρίσκεις εύκολα σε Ελληνίδα. Το βρίσκεις εύκολα σε Ρωσίδα. Και να μην συνεχίσω, ο κατάλογος είναι μακρύς και γνωστός …
μιλαμε για ποσοτητα!σε Ελληνιδα αποκλιεται να βρεις μεταξενιο μουνακι.ενα στουπι βρισκεις!αλλα και συμφωνα με φιλους μου που ειναι μονογαμικοι (οπως και το 90% των Ελληνων) βρισκουν πιο ευκολα γκομενα.ενω παλια δεν βρισκανε με τιποτα.τωρα μια την εχουνε.μου ελεγε ενας φιλος μου της προαλλες στο τηλεφωνο.δεν φοβαμαι και πολυ αν τη χασω τη γκομενα γιατι σε 2-3 βδομαδες το πολυ ενα μηνα θα βρω αλλη.ενω παλια λεει μπορει να ηταν και 3 και 4 μηνες χωρις γκομενα.

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
μην ξεχναμε και την συμπεριφορα...εδω οι ελλεεινιδες παιρνουν ολες κατω απο την βαση δεν εχουν τροπους, πολυ κομπλεξ γενικα...έχετε δει ελλεεινιδα αναμεσα σε μουναρες ρωσιδες?..εχω δει και επειδη δεν αντεχε τον ανταγωνισμο που ηταν λογικος κ ηταν απο κατω σε ολα μας μαζεψε αρον αρον και φυγαμε...
δεν θα ξεχασω ρωσιδα μουναρα στα βλαχικα της βαρης συνοδευομενη απο ελληνα greek leventi με τι χαρη ετρωγε την σαλατουλα της και με τι ηρεμια και φρονημαδα την ωρα που διπλα της δεκαδες ελλεεινιδες παχαιναν κι αλλο τις κωλαρες τους βουτιγμενες στα κοψιδια και αλλες τοσες ημιχοντρες πατσαβουρες που κανανε διαιτα αλλα το καπουλι εκ γεννετης πηγαινε περιπατο...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μην ξεχναμε και την συμπεριφορα...εδω οι ελλεεινιδες παιρνουν ολες κατω απο την βαση δεν εχουν τροπους, πολυ κομπλεξ γενικα...έχετε δει ελλεεινιδα αναμεσα σε μουναρες ρωσιδες?..εχω δει και επειδη δεν αντεχε τον ανταγωνισμο που ηταν λογικος κ ηταν απο κατω σε ολα μας μαζεψε αρον αρον και φυγαμε...
δεν θα ξεχασω ρωσιδα μουναρα στα βλαχικα της βαρης συνοδευομενη απο ελληνα greek leventi με τι χαρη ετρωγε την σαλατουλα της και με τι ηρεμια και φρονημαδα την ωρα που διπλα της δεκαδες ελλεεινιδες παχαιναν κι αλλο τις κωλαρες τους βουτιγμενες στα κοψιδια και αλλες τοσες ημιχοντρες πατσαβουρες που κανανε διαιτα αλλα το καπουλι εκ γεννετης πηγαινε περιπατο...
καλα οι Ελληνιδες εχουν τρομερο κομπλεξ με της Ρωσσιδες.θυμαμαι πριν κανα χρονο περιπου ημουνα Ελλαδα και εδειχνα σε κατι φιλες μου Ελληνιδες φωτο απο κατι γκομενες μου στη Ρωσσια.τιποτα το ιδιεταιτερο.κοιταγανε με γουρλωμενα ματια!και λεγανε:κοιτα κατι γκομεναρες!πωπω τι ωραια κορητσια!εμεις ειμαστε μπαζα μπροστα τους!γι αυτο δεν μας κοιτας καθολου!μετα ειχανε κομπλαρει τοσο που αποφευγανε να με συναντισουνε!οπως και να το κανουμε οσο καλο και αν ειναι ενα FIAT και ζαντολαστικα να του βαλεις και τουρμινα και δερματινα καθισματα και σπο'ι'λερ και οτι αλλο θες ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΤΟ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙς ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΡΣΕ!!!!!!!!!!

aris63

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
616
πολυ σωστα,δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο..

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
τα Φωτομοντελι εχουν δουλεια πιο πολυ απο τους Ταξιτζηδες.αν καποιος κατσει σε ενα ταξι και πςι τη λεξη Σαλον θα τον πανε στα Φωτομοντελι με της 3000 την ωρα.

Έτσι ακριβώς είναι.

Εγώ την πρώτη φορά μπήκα σε ένα ταξιτζή και του είπα ότι θέλω γυναίκες.
Χωρίς να μιλάει γρι Αγγλικά κατάλαβε και μου έβγαλε από το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου το περιοδικό του Φωτομοντέλι και μου το έδειξε. Όταν άρχισα να το ξεφυλλίζω τρελάθηκα. Νόμιζα ότι αποκλείεται να είναι αληθινές οι φωτογραφίες. Νόμιζα ότι ήταν ένα απλό τσοντοπεριοδικό.

Του έδειξα μία ξανθούλα στη τύχη. Με πήγε στο σαλόν, μπήκε μέσα, πήρε τη μίζα του. Οι φωτογραφίες της κοπέλας ήταν αληθινές. Από κοντά ήταν ακόμα καλύτερη. Αλλά τα έχω ξαναπεί αυτά, να μην επαναλαμβάνομαι.

Μετά δεν είχα ανάγκη τους ταξιτζήδες. Πήρα το περιοδικό από το σαλόν, και είχα όλα τα σαλόν του Φωτομοντέλι στα χέρια μου. Μόλις τελείωνε η δουλεία, άρχιζα την αναζήτηση.

Πέρασα πραγματικά φανταστικά.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ποσο παραπανω σου πηρε?εμενα πολυ συχνα με πλησιαζουν ταξιτζηδες και ας ειμαι με αυτοκηνιτο και μου προτινουν να παμε να μου δειξουν σαλον.ειδεικα εξω απο το Μαγκριμπ.η τιμη που λενε ειναι ενα πεντακοσαρικο πιο ακριβη.αντι για 2500 σου λενε 3000

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
ποσο παραπανω σου πηρε?εμενα πολυ συχνα με πλησιαζουν ταξιτζηδες και ας ειμαι με αυτοκηνιτο και μου προτινουν να παμε να μου δειξουν σαλον.ειδεικα εξω απο το Μαγκριμπ.η τιμη που λενε ειναι ενα πεντακοσαρικο πιο ακριβη.αντι για 2500 σου λενε 3000

1800 είχα πληρώσει Δημήτρη και μάλιστα στην κυρία του σπιτιού που μου έβγαλε τις κοπέλες. όχι στο ταξιτζή. τόσο πλήρωνα και μετά που πήγα μόνος μου. Πάντς κάτι θα του δώσανε απο αυτά διότι μπήκε μέσα και κάθισε για λίγο. Και εγώ του έδωσα κάποιο καλό που-μπουάρ, δεν θυμάμαι πόσο, αλλά σε αυτά πληρώνω.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
1800 θα πρεπει να 'τανε 2-2,5 χρονια πριν αν οχι 3 χρονια πριν.τοτε ειχε αυτες της τιμες.αν και τωρα με την κριση αν ψαξεις βρισκεις και με 1800 να  :knockinb:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
1800 θα πρεπει να 'τανε 2-2,5 χρονια πριν αν οχι 3 χρονια πριν.τοτε ειχε αυτες της τιμες.αν και τωρα με την κριση αν ψαξεις βρισκεις και με 1800 να  :knockinb:

Ναι, ήταν πριν 3 χρόνια περίπου.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
… εγω τωρα για να πετυχω 1 χρονο θα παιρναω με 400 περιπου Ευρω το μηνα για να εχω το τελος του 2009 καμια 20.000 Ευρω και να αγορασω ενα διαμερισμα ή στο θε'ι'κο Νοβγκοροντ ή στην Αγια Πετρουπολη αν με βοηθισουν και οι γονεις μου οταν πεσουν οι τιμες.μετα ομως θα ειμαι θεος!

Καλά, υπάρχει περιπτώσει σε ένα χρόνο από τώρα να μπορείς να αγοράσεις διαμέρισμα στη Πετρούπολη, ή έστω στο Νόβγκοροντ (όχι ερείπιο)με 20.000€ ???
Και εγώ θέλω αν είναι έτσι.
Μπορεί ξένος να αγοράσει διαμέρισμα εύκολα στη Ρωσία, ή θα του βγάλουν τη παναγία με τη γραφειοκρατία τους ?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλά, υπάρχει περιπτώσει σε ένα χρόνο από τώρα να μπορείς να αγοράσεις διαμέρισμα στη Πετρούπολη, ή έστω στο Νόβγκοροντ (όχι ερείπιο)με 20.000€ ???
Και εγώ θέλω αν είναι έτσι.
Μπορεί ξένος να αγοράσει διαμέρισμα εύκολα στη Ρωσία, ή θα του βγάλουν τη παναγία με τη γραφειοκρατία τους ?
στο Νοβγκοροντ 100% θα μπορεις να αγωρασεις διαμερισμα με 20.000 Ευρω σε ενα χρονο.τωρα ενα διαμερισμα ενος δωματιου στης αγγελιες πωλειται για 1.500.000 ρουβλια περιπου (1 μηνα πριν που εχω την εφημεριδα με Αγγελιες του Νοβγκοροντ) με εισοτημια 1 Ευρω 40 ρουβλια ειναι 37.500 ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ  ΑΓΩΡΑΣΤΕς!!!Αγια Πετρουπολη τα διαμερισματα αρχιζουν απο 2.500.000 και πανω δηλαδη 62.500 περιπου και παλι κανεις αγωραστης

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ο Πουτην ειπε οτι οι τιμες θα πεσουν το 2009 περιπου 50%.για να δουμε τι θα γινει?τα πραγματα ειναι ρευστα κα δεν μπορει κανεις να κανει ακριβες προβλεψεις.αν παντος δεν ανεβει το πετρελαιο που δεν ρο βλεπω το Ρουβλι θα υποτημιθει παρα πολυ.κατα τη γνωμη μου κατι σαν το 1998 ειναι αναποφευχτο(αυτη ειναι η προσωπικη μου γνωμη συμφωνα με τους υπολογισμους μου).....

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
ναι ρε φιλε.

αλλα δεν νομιζω να πεσουνε οι τιμες κ στην Μοσχα. Ισως στην επαρχια μονο

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
....μην περιμενεις να παρεις και κανενα παλατι.μιλαμε για ενα μεσο διαμερισμα σοβιετικου τυπου.αλλα τη δουλεια του την κανει!στο Νοβγκοροντ θελω να παρω ενα δυαρι 50-55 τετραγωνικα.αν οι τιμες πεσουν και στοιχιζει το πολυ 25.000 Ευρω.οπωσδηποτε η γραφειοκρατια τους ειναι τρομερη :headbang:αλλα τι να κανουμε.τι φορους πληρωνει ενας ξενος δεν μπορω να ξερω γιατι δεν εχω ασχολιθει ποτε εχω Ρωσσικο διαβατηριο πανω απο 10 χρονια.

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
δεν ξερω εαν απαντησες σε μενα. Εγω για Μοσχα μιλαω. εκει οι τιμες στα Καλτσό (εως κ το τρίτο) δεν πεφτουνε με τιποτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom