Από το τελευταίο σου ταξίδι στην Ελλάδα, τον Οκτώβριο αν δεν κάνω λάθος, που χαρακτηριστικά είπες ότι είδες ελληνίδες να παίζει το ματάκι τους στο δρόμο, επαναλαμβάνεις ότι τα πράγματα έχουν βελτιωθεί κάπως στην Ελλάδα.
Μπορεί να έχεις δίκιο. Δε ξέρω. Εγώ δεν έχω παρατηρήσει μεγάλες διαφορές. Εσύ που έρχεσαι αραιά και που ίσως να έχεις καλύτερη εικόνα.
Ίσως από την άλλη επειδή είσαι σε διαφορετικό ηλικιακό group τώρα από ότι ήσουν στην δεκαετία του 90, να σου είναι πιο εύκολο το καμάκι στην Ελλάδα, και να σε κοιτάνε περισσότερο.
Το πρόβλημα Δημήτρη δεν είναι αν κάθονται ή όχι. Αφού σου βγάλουν την παναγία στο τέλος σου κάθονται, δεν είναι αυτό το πρόβλημα, η ελληνίδα αργά ή γρήγορα υποκύπτει στη καύλα της, το θέμα είναι η ποιότητα, η ομορφιά, η συμπεριφορά, και η θηλυκότητα. Εκεί παίρνουν κάτω από τη βάση.
Μεταξένιο μουνάκι δεν βρίσκεις εύκολα σε ελληνίδα. Το βρίσκεις εύκολα σε Ρωσίδα. Απαλό βελούδινο δέρμα δεν βρίσκεις εύκολα σε ελληνίδα. Το βρίσκεις εύκολα σε Ρωσίδα. Φυσικό ξανθό μαλάκι δεν βρίσκεις εύκολα σε Ελληνίδα. Το βρίσκεις εύκολα σε Ρωσίδα. Και να μην συνεχίσω, ο κατάλογος είναι μακρύς και γνωστός …