kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Τι σκατά έχει αυτός ο τόπος και αρρωσταίνει τους ανθρώπους;
Καταταμένος είναι.
Μπααααα...Απλά οι άνθρωποί του, από γιδοβοσκούς μέχρι ακαδημαϊκούς, δεν έχουν ΑΓΩΓΗ και ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ
Τι σκατά έχει αυτός ο τόπος και αρρωσταίνει τους ανθρώπους;
Καταταμένος είναι.
Πολυ σωστα.Γιαυτο θελει προσπαθεια να μεινει οσο μπορει ανεπιρεαστει απο τον τροπο ζωης των ελλεηνιδων!βεβαια πρεπει να το εχει μεσα της (να ειναι καλο ατομο),αλλιως εχει παρα πολλες ρωσιδες που ειναι να τις βαρας μπουκετα! και οπως σοφα ειπε καποιος απο εδω μεσα (πολλες κρυβουν 10 φασολες μεσα τους).
παντος Νεαρχε δω η Προτοχρονια ειναι πολυ πλυκτικη!στη Ρωσσια ειναι πολυ καλητερη!Τι σκατά έχει αυτός ο τόπος και αρρωσταίνει τους ανθρώπους;
Καταταμένος είναι.
παντος Νεαρχε δω η Προτοχρονια ειναι πολυ πλυκτικη!στη Ρωσσια ειναι πολυ καλητερη!
ναι ειναι αληθηνες ΑΛΛΑ πολλες φορες εχουνε πολυ φωτοσοπ.γι αυτες δεν ξερω.Αυτά είναι μερικά μόνο από τα new-entries στα σαλόν της Αγίας Πετρούπολης.
Δημήτρη μην σε ξανακούσω να γκρινιάζεις !
ΥΣ: οι φωτογραφίες είναι αληθινές, στα "φωτομοντέλι" το έχω διαπιστώσει από μόνος μου.
δειτε εδω ρωσιδες να σας φυγει το καφασι.....
κοιτα ο κωδικας οδικης κυκλοφωριας εχει λιγο αλλαξει.εσυ εστριψες εκει που απαγορευοταν και ειχε διπλη γραμμη.το προστιμο ειναι 1000-1500 ρουβλια.σου γραφει προτοκωλο και ο διευθυντης της τροχαιας της περιοχης αποφασιζει για το τι ποινη θα σου δωσει.παλια μεχρι πριν απο 2 χρονια το προστιμο ηταν 500 ρουβλια.αλλα μπορουσαν να σε πανε δικαστηριο και να σου παρουν το διπλωμα 2-4 μηνες.αποφασιζε ο διηκητης της τροχαιας για το αν θα στιλει την υποθεση στο δικαστηριο.αν δεν εισαι ξενος και με ενα 500αρικο ξεμπερδευεις.εχει ομως γινει πολυ αυστηρος ο νομος για το αν προσπερασεις πατωντας διπλη γραμμη........Η κριση να πω οτι περασε και στην αστυνομια .. Τις προαλλε ημουν με το αυτοκινητο .. Με σταματησας που εστριψα αριστερα καπου κεντρικα που απαγορευόνταν .. Πριν 1 χρονο περιποθ θα ξεμπερδευα με 3.000 ρουβλια περιπου .. ΤΟυ ειπα δεν εχω λευτα και εχω 1.000 μονο .. τα πηρε ..
Οι αστυνομικοι εχοθν κατεβασει πολυ τα λαδωματα .. Ολοι το λενε αυτο ..
20.000-35.000 ρουβλια ηταν αμα σε επιαναν μεθυσμενο .. τωρα εχει παει περιπου 10.000-25.000 ...
Dimitaki μια απορεια , σου εχει τυχει ποτε μπατσος που να μην ξεμπερδεψες με λαδωμα ??? εμενα μεχρι τωρα οχι ...
μπραβο!ετσι ακριβως ειναι!το θεμα ειναι οτι κανεις δεν μπορει να πει τιποτα για το μελλον.ακομα και μεγαλοι οικονομολογοι οταν τους ρωτας τι βλεπουν στο μελλον.σωπανε!ή σε παιρνουν στην πλακα.εγω πιστευω οτι θα γινει κατι παρομοιο με το 1929.πληρη καταστροφη του συστηματος!για να δουμεΗ Αγία Ρωσσία, η πτώση της τιμής του πετρελαίου και τα βάσανα (του) θηλυκού γένους[size=15pt][/size]
Ποτέ άλλοτε στη σύγχρονη ιστορία η επιτυχία ή η αποτυχία μιας σημαντικής αναπτυσσόμενης οικονομίας δεν έχει εξαρτηθεί τόσο από ένα και μοναδικό προϊόν, το οποίο να είναι όντως σε θέση να "τραβήξει" καράβι! Και ποτέ πριν αυτό το προϊόν δεν έχει μειωθεί τόσο γρήγορα όσο το ρωσσικό ακατέργαστο πετρέλαιο! Η Ρωσία έχει όμως κι άλλες πηγές εισοδήματος. Στους προηγούμενους 6 μήνες το ακατέργαστο πετρέλαιο Ουραλίων έχει βυθιστεί από σχεδόν $141 ανά βαρέλι στο πενιχρό $32.34, το οποίο είναι και μία μορφής έμμεση εκδίκηση για τους μπουρδελιάρηδες που έτυχαν "ψυχρής υποδοχής" από Ρωσσίδες ιέρειες της Αφροδίτης.
Βαθιά λαρύγγια εντός Pωσσίας μου αποκάλυψαν μετά από αχαλίνωτο sex (ως αποτέλεσμα συνδυασμού με Red Bull και σοκολάτα ΙΟΝ αμυγδάλου) πως για να ισορροπήσει τον ομοσπονδιακό προϋπολογισμό της, η Ρωσία πρέπει να πάρει ένα ελάχιστο $70 ανά βαρέλι για το ακατέργαστο πετρέλαιό της. Δεν είναι έκπληξη που το χρηματιστήριο έχει βυθιστεί πάνω από 72%, αναγκάζοντας 25 εταιρείες να βάλουν λουκέτο. Η Gazprom, το φυσικό μονοπώλιο αερίου, έχει χάσει περισσότερο από τα δύο τρίτα της αξίας της από τον Μάιο.
Το ξένο κεφάλαιο φεύγει μαζικά από την χώρα. Η ρωσσική κυβέρνηση έχει υποτιμήσει το ρούβλι 11 φορές από τον Νοέμβριο και έχει ρίξει το 25% των συνολικών αποθεμάτων ξένου νομίσματος της για την άρση της πιστωτικής κρίσης. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος: Πολιτική και κοινωνική αναταραχή. Ακόμη και πριν από αυτήν την κρίση η μεσαία τάξη τους κέρδιζε λιγότερο από $500 το μήνα. Για ένα κράτος με ένα κόστος ζωής που συναγωνίζεται αυτό των ΗΠΑ, της Δυτικής Ευρώπης και της Ιαπωνίας, όλο και πιο πολλές Ρωσσίδες θα αποκτήσουν στο λαμπύρισμα των ματιών τους την μόνιμη μελαγχολία της αχανούς στέππας (Τι ποιητής Θεέ μου!!!).
Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν την ευρεία υποστήριξη για την εξωτερική πολιτική του Κρεμλίνου, αλλά η υποστήριξη για τις εσωτερικές πολιτικές είναι ένα άλλο θέμα εξ ολοκλήρου.