Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Τι σκατά έχει αυτός ο τόπος και αρρωσταίνει τους ανθρώπους;
Καταταμένος είναι.

Μπααααα...Απλά οι άνθρωποί του, από γιδοβοσκούς μέχρι ακαδημαϊκούς, δεν έχουν ΑΓΩΓΗ και ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ :sunglasses:

Επισκέπτης
Πολυ σωστα.Γιαυτο θελει προσπαθεια να μεινει οσο μπορει ανεπιρεαστει απο τον τροπο ζωης των ελλεηνιδων!βεβαια πρεπει να το εχει μεσα της (να ειναι καλο ατομο),αλλιως εχει παρα πολλες ρωσιδες που ειναι να τις βαρας μπουκετα! και οπως σοφα ειπε καποιος απο εδω μεσα (πολλες κρυβουν 10 φασολες μεσα τους).

Ασε είχα βγει πρόσφατα με μια ουκρανή από ενα σαιτ και είχε την ελλεηνιδική ξυνίλα και το παιζε όλο δύσκολη...και απ τα ρώσικα σαιτ όσες είναι ελλάδα δύσκολα απαντάνε..Βέβαια παίζει ρόλο και το άτομο..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τι σκατά έχει αυτός ο τόπος και αρρωσταίνει τους ανθρώπους;
Καταταμένος είναι.
παντος Νεαρχε δω η Προτοχρονια ειναι πολυ πλυκτικη!στη Ρωσσια ειναι πολυ καλητερη!

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
παντος Νεαρχε δω η Προτοχρονια ειναι πολυ πλυκτικη!στη Ρωσσια ειναι πολυ καλητερη!

Το ξέρω Δημήτρη.
Η χώρα που καυχιέται για τα ήθη και τα έθιμά της πάσχει, και από έθιμα, και κυρίως από ήθη!

Πέρυσι πως πέρασες στη Πετρούπολη την πρωτοχρονιά ; Τί έκανες ;

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Αυτά είναι μερικά μόνο από τα new-entries στα σαλόν της Αγίας Πετρούπολης.

Δημήτρη μην σε ξανακούσω να γκρινιάζεις !

ΥΣ: οι φωτογραφίες είναι αληθινές, στα "φωτομοντέλι" το έχω διαπιστώσει από μόνος μου.

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    36 KB · Εμφανίσεις: 20
  • 2.jpg
    2.jpg
    48,1 KB · Εμφανίσεις: 28
  • 3.jpg
    3.jpg
    41,7 KB · Εμφανίσεις: 14
  • 4.jpg
    4.jpg
    40 KB · Εμφανίσεις: 15

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτά είναι μερικά μόνο από τα new-entries στα σαλόν της Αγίας Πετρούπολης.

Δημήτρη μην σε ξανακούσω να γκρινιάζεις !

ΥΣ: οι φωτογραφίες είναι αληθινές, στα "φωτομοντέλι" το έχω διαπιστώσει από μόνος μου.
ναι ειναι αληθηνες ΑΛΛΑ πολλες φορες εχουνε πολυ φωτοσοπ.γι αυτες δεν ξερω.

thebigdogs

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
χρονια πολλα ..
και καλη χρονια σε ολους ....
dimitrakis  τι γινεσαι ? τι λεει η πετρουπολη ???
ποσο το αλαζετε εκει το ευρω ?
Εγω πρωτοχρονια δεν εκανα ρωσσια , και κριμας .. γιατι ειναι ωραια ..
αδειαζει η μοσχα και δεν εχει καθολου κινηση .. μονο τωρα και τον αυγουστο ειναι ετσι :(

thebigdogs

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Η κριση να πω οτι περασε και στην αστυνομια .. Τις προαλλε ημουν με το αυτοκινητο .. Με σταματησας που εστριψα αριστερα καπου κεντρικα  που απαγορευόνταν .. Πριν 1 χρονο περιποθ θα ξεμπερδευα με 3.000 ρουβλια περιπου .. ΤΟυ ειπα δεν εχω λευτα και εχω 1.000 μονο .. τα πηρε ..
Οι αστυνομικοι εχοθν κατεβασει πολυ τα λαδωματα .. Ολοι το λενε αυτο ..
20.000-35.000 ρουβλια ηταν αμα σε επιαναν μεθυσμενο .. τωρα εχει παει περιπου 10.000-25.000 ...

Dimitaki μια απορεια , σου εχει τυχει ποτε μπατσος που να μην ξεμπερδεψες με λαδωμα ??? εμενα μεχρι τωρα οχι ...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Δημητράκη έφυγε ο φίλος σου και τη παράτησες την Ουκρανία που έχει και αυτή τις μουνάρες της

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η κριση να πω οτι περασε και στην αστυνομια .. Τις προαλλε ημουν με το αυτοκινητο .. Με σταματησας που εστριψα αριστερα καπου κεντρικα  που απαγορευόνταν .. Πριν 1 χρονο περιποθ θα ξεμπερδευα με 3.000 ρουβλια περιπου .. ΤΟυ ειπα δεν εχω λευτα και εχω 1.000 μονο .. τα πηρε ..
Οι αστυνομικοι εχοθν κατεβασει πολυ τα λαδωματα .. Ολοι το λενε αυτο ..
20.000-35.000 ρουβλια ηταν αμα σε επιαναν μεθυσμενο .. τωρα εχει παει περιπου 10.000-25.000 ...

Dimitaki μια απορεια , σου εχει τυχει ποτε μπατσος που να μην ξεμπερδεψες με λαδωμα ??? εμενα μεχρι τωρα οχι ...
κοιτα ο κωδικας οδικης κυκλοφωριας εχει λιγο αλλαξει.εσυ εστριψες εκει που απαγορευοταν και ειχε διπλη γραμμη.το προστιμο ειναι 1000-1500 ρουβλια.σου γραφει προτοκωλο και ο διευθυντης της τροχαιας της περιοχης αποφασιζει για το τι ποινη θα σου δωσει.παλια μεχρι πριν απο 2 χρονια το προστιμο ηταν 500 ρουβλια.αλλα μπορουσαν να σε πανε δικαστηριο και να σου παρουν το διπλωμα 2-4 μηνες.αποφασιζε ο διηκητης της τροχαιας για το αν θα στιλει την υποθεση στο δικαστηριο.αν δεν εισαι ξενος και με ενα 500αρικο ξεμπερδευεις.εχει ομως γινει πολυ αυστηρος ο νομος για το αν προσπερασεις πατωντας διπλη γραμμη........

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
........δεν υπαρχει προστιμο η υποθεση παει δικαστηριο και σου παιρνου το διπλωμα για 4-6 μηνες.εκει οι τροχονομοι τα παιρνουν χοντρα.για το ποτο δεν ξερω μονο οτι ακουω.για το Νοβγκοροντ παντος ειναι εντελως αλλες τιμες.ο Αντρεας ο Κ..ιδης ενας ποντιος ηταν τελειως λιωμα και τον αφησανε με 1000 ρουβλια!πριν 2-3 μηνες περιπου.τωρα του πηραν το διπλωμα για 1,5 χρονια γιατι τον βαρεθηκαν πια!!!συνηθως δεν παραβαινω τον κωδικα.παλια ειχα ταυτοτητα της αστυνομιας και καποιο διαστημα για κανα 6 μηνο της εισαγγελειας και δεν μου κολλαγανε ιδιεταιρα.

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Η Αγία Ρωσσία, η πτώση της τιμής του πετρελαίου και τα βάσανα (του) θηλυκού γένους[size=15pt][/size]

Ποτέ άλλοτε στη σύγχρονη ιστορία η επιτυχία ή η αποτυχία μιας σημαντικής αναπτυσσόμενης οικονομίας δεν έχει εξαρτηθεί τόσο από ένα και μοναδικό προϊόν, το οποίο να είναι όντως σε θέση να "τραβήξει" καράβι! Και ποτέ πριν αυτό το προϊόν δεν έχει μειωθεί τόσο γρήγορα όσο το ρωσσικό ακατέργαστο πετρέλαιο! Η Ρωσία έχει όμως κι άλλες πηγές εισοδήματος. Στους προηγούμενους 6 μήνες το ακατέργαστο πετρέλαιο Ουραλίων έχει βυθιστεί από σχεδόν $141 ανά βαρέλι στο πενιχρό $32.34, το οποίο είναι και μία μορφής έμμεση εκδίκηση για τους μπουρδελιάρηδες που έτυχαν "ψυχρής υποδοχής" από Ρωσσίδες ιέρειες της Αφροδίτης.

Βαθιά λαρύγγια εντός Pωσσίας μου αποκάλυψαν μετά από αχαλίνωτο sex (ως αποτέλεσμα συνδυασμού με Red Bull και σοκολάτα ΙΟΝ αμυγδάλου) πως για να ισορροπήσει τον ομοσπονδιακό προϋπολογισμό της, η Ρωσία πρέπει να πάρει ένα ελάχιστο $70 ανά βαρέλι για το ακατέργαστο πετρέλαιό της. Δεν είναι έκπληξη που το χρηματιστήριο έχει βυθιστεί πάνω από 72%, αναγκάζοντας 25 εταιρείες να βάλουν λουκέτο. Η Gazprom, το φυσικό μονοπώλιο αερίου, έχει χάσει περισσότερο από τα δύο τρίτα της αξίας της από τον Μάιο.

Το ξένο κεφάλαιο φεύγει μαζικά από την χώρα. Η ρωσσική κυβέρνηση έχει υποτιμήσει το ρούβλι 11 φορές από τον Νοέμβριο και έχει ρίξει το 25% των συνολικών αποθεμάτων ξένου νομίσματος της για την άρση της πιστωτικής κρίσης. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος: Πολιτική και κοινωνική αναταραχή. Ακόμη και πριν από αυτήν την κρίση η μεσαία τάξη τους κέρδιζε λιγότερο από $500 το μήνα. Για ένα κράτος με ένα κόστος ζωής που συναγωνίζεται αυτό των ΗΠΑ, της Δυτικής Ευρώπης και της Ιαπωνίας, όλο και πιο πολλές Ρωσσίδες θα αποκτήσουν στο λαμπύρισμα των ματιών τους την μόνιμη μελαγχολία της αχανούς στέππας (Τι ποιητής Θεέ μου!!!).

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν την ευρεία υποστήριξη για την εξωτερική πολιτική του Κρεμλίνου, αλλά η υποστήριξη για τις εσωτερικές πολιτικές είναι ένα άλλο θέμα εξ ολοκλήρου.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Πράγματι η Ρωσία έχει κάνει τον οικονομικό της σχεδιασμό για πετρέλαιο στα 70. Το διαβασα κάπου αλλα δε μπορώ να πω περισσότερα, καταλαβαινετε.

Οντας αλτρουιστής, θέτω τον εαυτό μου στην υπηρεσία της Ρωσική κυβέρνησης ωστε να βοηθησω στην απομάκρυνση της "μόνιμης μελαγχολία της αχανούς στέππας" απο τα μάτια των Ρωσιδων γυναικών (θα υπάρξει οντισιον)

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Αχχχχχ

Καλά τα μαντάτα.
Να δω την ποιότητα των κοριτσιών να αναβαίνει στα σαλόν θέλω μόνο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η Αγία Ρωσσία, η πτώση της τιμής του πετρελαίου και τα βάσανα (του) θηλυκού γένους[size=15pt][/size]

Ποτέ άλλοτε στη σύγχρονη ιστορία η επιτυχία ή η αποτυχία μιας σημαντικής αναπτυσσόμενης οικονομίας δεν έχει εξαρτηθεί τόσο από ένα και μοναδικό προϊόν, το οποίο να είναι όντως σε θέση να "τραβήξει" καράβι! Και ποτέ πριν αυτό το προϊόν δεν έχει μειωθεί τόσο γρήγορα όσο το ρωσσικό ακατέργαστο πετρέλαιο! Η Ρωσία έχει όμως κι άλλες πηγές εισοδήματος. Στους προηγούμενους 6 μήνες το ακατέργαστο πετρέλαιο Ουραλίων έχει βυθιστεί από σχεδόν $141 ανά βαρέλι στο πενιχρό $32.34, το οποίο είναι και μία μορφής έμμεση εκδίκηση για τους μπουρδελιάρηδες που έτυχαν "ψυχρής υποδοχής" από Ρωσσίδες ιέρειες της Αφροδίτης.

Βαθιά λαρύγγια εντός Pωσσίας μου αποκάλυψαν μετά από αχαλίνωτο sex (ως αποτέλεσμα συνδυασμού με Red Bull και σοκολάτα ΙΟΝ αμυγδάλου) πως για να ισορροπήσει τον ομοσπονδιακό προϋπολογισμό της, η Ρωσία πρέπει να πάρει ένα ελάχιστο $70 ανά βαρέλι για το ακατέργαστο πετρέλαιό της. Δεν είναι έκπληξη που το χρηματιστήριο έχει βυθιστεί πάνω από 72%, αναγκάζοντας 25 εταιρείες να βάλουν λουκέτο. Η Gazprom, το φυσικό μονοπώλιο αερίου, έχει χάσει περισσότερο από τα δύο τρίτα της αξίας της από τον Μάιο.

Το ξένο κεφάλαιο φεύγει μαζικά από την χώρα. Η ρωσσική κυβέρνηση έχει υποτιμήσει το ρούβλι 11 φορές από τον Νοέμβριο και έχει ρίξει το 25% των συνολικών αποθεμάτων ξένου νομίσματος της για την άρση της πιστωτικής κρίσης. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος: Πολιτική και κοινωνική αναταραχή. Ακόμη και πριν από αυτήν την κρίση η μεσαία τάξη τους κέρδιζε λιγότερο από $500 το μήνα. Για ένα κράτος με ένα κόστος ζωής που συναγωνίζεται αυτό των ΗΠΑ, της Δυτικής Ευρώπης και της Ιαπωνίας, όλο και πιο πολλές Ρωσσίδες θα αποκτήσουν στο λαμπύρισμα των ματιών τους την μόνιμη μελαγχολία της αχανούς στέππας (Τι ποιητής Θεέ μου!!!).

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν την ευρεία υποστήριξη για την εξωτερική πολιτική του Κρεμλίνου, αλλά η υποστήριξη για τις εσωτερικές πολιτικές είναι ένα άλλο θέμα εξ ολοκλήρου.
μπραβο!ετσι ακριβως ειναι!το θεμα ειναι οτι κανεις δεν μπορει να πει τιποτα για το μελλον.ακομα και μεγαλοι οικονομολογοι οταν τους ρωτας τι βλεπουν στο μελλον.σωπανε!ή σε παιρνουν στην πλακα.εγω πιστευω οτι θα γινει κατι παρομοιο με το 1929.πληρη καταστροφη του συστηματος!για να δουμε

kiapk

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εφέτος η αλλαγή του χρόνου μπήκε για μένα με τον καλύτερο τρόπο.

Γνώρισα έναν πολύ ενδιαφέρον άνθρωπο.
Τον dimitrakis29, που είχα την ευτυχία να βλέπω σχεδόν καθημερινά, στις ολιγοήμερες διακοπές του στην Ελλάδα.

Αγαπητέ dimitrakis29 να ξέρεις ότι μας λείπεις (σε όλα τα παιδιά εδώ).

Προσωπικά μέσα από τα μάτια σου είδα μια ζωή τελείως διαφορετική, που ίσως δεν θα ζήσω ποτέ αλλά απόλαυσα σα να την έζησα.

Την ζωή του μοναχικού καβαλάρη της Ρωσίας...

Σα να λέμε ένας διαφορετικός Λουκυ Λουκ, ο Λουκυ Λουκ της Ρωσίας.

Αγαπητέ dimitrakis29 εις το επανειδείν με καινούριες περιπέτειες.  :thumbsup:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ωραιο!ο Λουκυ Λουκ της Ρωσσιας!αν και ολοι λενε οτι ειμαι πορνομεταναστης!!περναω πολυ ωραια!προχτες πηγα στην εφορια για ενα χαρτι και εκτος απ'το χαρτι εφυγα με τον αριθμο τηλεφωνου μιας ωραιας ξανθουλας(λιγο χοντρουλα αλλα δεν πειραζει δεν θα την παντρευτω!)χτες περασα απο την τραπεζα και καμακωσα την τραπεζικο.καιρο μου εριχνε ματιες αλλα τωρα πηρα το τηλεφωνο της.ακομα δεν λεω οτι ηρθα για να μη με ζαλισουνε!λεω να ξεκουραστω μια βδομαδα και να κανω και οικονομια!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ειδα πολυ μεγαλη διαφορα απο της 29 Δεκεμβριου που εφυγα.στα μαγαζια εχει πολυ λιγοτερα προ'ι'οντα.τα ραφια δεν ειναι τοσο γεματα οσο παλια.στα ρουχα πολυ μεγαλες εκπτωσεις 50%-60% γιατι ο κοσμος δεν αγοραζει.ακομα ειναι η αρχη αλλα συμφωνα με της προβλεψεις.το μαρτιο η Ρωσσια θα εχει τρομερο προβλημα.τι κανει το κρατος?Ετοιμαζει τα Внутриные Войска (στρατιωτες που υπαγονται στο υπουργειο δημοσιας ταξεως φοραν φορμα αστυνομικων η μονη τους διαφορα με τους αστυνομικους ειναι οτι εχουν στο σακακι της στολης εκει που ειναι το μπρατσο ραμενη μια Αιγυπτιακη Σφιγγα.αν γινουνε φασαριες να υπαρξει καταστολη.(θελανα να τα περικοψουνε αλλα με την κριση το ξανασκεφτηκανε).......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom