Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
.....και 2.το ταμειο ανργειας εχει δωρεαν κυκλους μαθηματων για επαγγελματα που χρειαζονται.οι πιο περιζητιτοι αυτη τη στιγμη ειναι οι ηλεκτρολογοι και καποιοι ειδικευμενοι εργατες εργοστασιων!παρα πολλοι οικονομολογοι,τραπεζικοι,και υπαλληλοι γραφειων θα αναγκαστουνε να πανε σε χειρονακτικες εργασιες.αυτα ειναι ημιμετρα.και δεν νομιζω οτι θα υπαρξει λυση στο οικονομικο προβλημα της Ρωσσιας.εκτος αν ξαφνικα ανεβουν οι τιμες του πετρελαιου.οποτε θα σωθει!αλλιως τη γαμησε  :headbang: :headbang: :headbang:

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
11
Like
550
Πόντοι
6.045
Εφέτος η αλλαγή του χρόνου μπήκε για μένα με τον καλύτερο τρόπο.

Γνώρισα έναν πολύ ενδιαφέρον άνθρωπο.
Τον dimitrakis29, που είχα την ευτυχία να βλέπω σχεδόν καθημερινά, στις ολιγοήμερες διακοπές του στην Ελλάδα.

Αγαπητέ dimitrakis29 να ξέρεις ότι μας λείπεις (σε όλα τα παιδιά εδώ).

Προσωπικά μέσα από τα μάτια σου είδα μια ζωή τελείως διαφορετική, που ίσως δεν θα ζήσω ποτέ αλλά απόλαυσα σα να την έζησα.

Την ζωή του μοναχικού καβαλάρη της Ρωσίας...

Σα να λέμε ένας διαφορετικός Λουκυ Λουκ, ο Λουκυ Λουκ της Ρωσίας.

Αγαπητέ dimitrakis29 εις το επανειδείν με καινούριες περιπέτειες.  :thumbsup:

χαχαχαχαχα α ρε δημητρη μας αγγιξες ολους. φοβερος τυπος ο δημητρακης, να σαι καλα φιλε.  :rockon: :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
χαχαχαχαχα α ρε δημητρη μας αγγιξες ολους. φοβερος τυπος ο δημητρακης, να σαι καλα φιλε.  :rockon: :rockon:
σημερα πηγα απο τα μαγαζια στο κεντρο.η κριση χτυπησε τα μαγαζια πολυ πιο γρηγοαρα απο οτι φανταζομουνα.κοντα στο σπιτι μου εκλεισε ενα μαγαζι με διαφορα σαπουνια και καλυντικα.και ενα μεγαλο μαγαζι με ειδη για το σπιτι.στο κεντρο τα ραφια ειναι μισοαδεια.πηγα σε 2 πολυκαταστηματα με ηλεκτρονικα ειδη μιας μεγαλη αλυσιδας.και ειχαν πολυ λιγα πραγματα και μεγαλες εκπτωσεις.πολυ μεγαλες εκπτωσεις στα ρουχα ενα ημιπαλτο Camel χρωματος γκρι απο 24.000 ρουβλια εχει μονο 6.700.πολλα μαγαζια ειναι ετοιμα για κλεισημο.και πολυ λιγος κοσμος αγοραζει πραγματα.το Ευρω σημερα εφτασε τα 42 Ρουβλια.αλλα η ζωη δεν γινεται φτηνοτερη καθως ακριβαινουν παρα πολυ τα προ'ι'οντα Π.Χ. το κοτοπουλο φιλετο απο 120-130 ρουβλια το κιλο αγγιξε τα 200 ρουβλια....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
......το κρεας το ιδιο ακριβινε παρα πολυ.επησιμα ο πλυθορισμος της πρωτες 12 μερες του Ιανουαριου ειναι 0,8%.μεγαλη υποτημιση του ρουβλιου δεν μπορει να γινει γιατι θα χρεοκωπισει πολυς κοσμος.καθως εχουν παρει δανεια σε $ και ΕΥΡΩ.ειδη το 25%-30% αυτων που εχουν παρει δανεια δεν μπορουν να τα πληρωσουν.οι τραπεζες εχουν ανεβασει δε παρα πολυ τα επυτοκια που φτανουν το 27%-30% το χρονο απο 16%-22%.οποτε ενας που πληρωνε 30.000 ρουβλια το μηνα δοση δανειου τωρα με την υποτημιση και την αυξηση του επυτοκιου πληρωνει 60.000-70.000.και αν σκεφτητε οτι στη δουλεια του αν δεν τον απολυσουν του μειωνουν το μισθο του ειναι  :headbang: :headbang: :headbang:.....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
......μεγαλη υποτιμηση του ρουβλιου δεν μπορει να γινει γιατι οι Ρωσσικες τραπεζες χρωστανε 500 ΔΙς $ και ΕΥΡΩ στις τραπεζες του εξωτερικου(παιρναν δανεια με 5% επυτοκιο και τα λεφτα τα δανιζαν στη Ρωσσια στον κοσμο με 16%-23%.οποτε ειναι ενας φαυλος κυκλος!τιθεται και θεμα εθνικης ασφαλειας καθως ΤΟ 90% ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΤΗ ΡΩΣΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΑ!η Ρωσσια ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ για τους διαβητικους.(πηγε ο γνωστος Μπρεζγκαλοφ να παραγει Ινσουλινη αλλα τον κινηγησανε γιατι τους συνεφερε να την εισαγουνε!).δηλαδη αν γινει μια μεγαλη υποτημιση οι ανθρωποι που εχουν αναγκη απο φαρμακα την γαμησαν!:priest:το κακο κατα τη γνωμη μου αρχιζει απο τη γραφειοκρατια (που ειναι η μητερα ολου του κακου και της διαφθορας)η γραφειοκρατια κανει την παραγωγη στη Ρωσσια ασυμφορη.και συνεχιζεται το κακο με την αδυναμια της κυβερνισης να ελενξει την κατασταση καθως δεν ειναι οικονομολογοι στην κυβερνιση(οπως ηταν τη δεκαετια του'90)αλλα ανθρωποι των σωματων ασφαλειας!....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
...που οπως τους βλεπω δεν εχουν αντιλιφθει τι συμβαινει γυρω τους!ή δεν θελουν να το πιστεψουν!επι Γιελτσιν το κρατος ελενχε της τιμες σε καποια ειδη πρωτης αναγκης οπως ψωμι αυγα πατατες.τωρα τιποτα!φετος με υπερπαραγωγη σιταριου το ψωμι ακριβενει!η βενζινη κοστιζει πιο ακριβα και απο της Η.Π.Α!και ολο αυτο το συστημα που τρεφοταν με τα πετρελεοδολαρια καταραιει!το μονο που λυπαμαι ειναι ο κοσμος που δεν φταιει σε τιποτα να βασανιζεται!

cavern

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Δημητράκη πως αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι και τα μέσα το θέμα της Εβραίλας στην Γάζα; Έχουν άποψη ή στα @@τους;
Υπάρχει περίπτωση έστω και διπλωματικής παρέμβασης;
Ποια ειναι η σχέση Αρκούδας και Διεθνούς Σιωνισμού τα τελευταία χρόνια;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητράκη πως αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι και τα μέσα το θέμα της Εβραίλας στην Γάζα; Έχουν άποψη ή στα @@τους;
Υπάρχει περίπτωση έστω και διπλωματικής παρέμβασης;
Ποια ειναι η σχέση Αρκούδας και Διεθνούς Σιωνισμού τα τελευταία χρόνια;
δεν ασχολουνται καθολου!πρωτο θεμα εδω ειναι το γκαζι.οσο για την κριση προσπαθουνε να υσηχασουν τον κοσμο και λενε οτι ολα ειναι υπο ελεγχο :bigdick:!

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Πολύ χρήσιμα όλα αυτά.

Δίνε πληροφορίες και για τα σαλόν.
Εκεί οι τιμές τί κάνουν;
Έ΄χει φανεί νέο αίμα;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πολύ χρήσιμα όλα αυτά.

Δίνε πληροφορίες και για τα σαλόν.
Εκεί οι τιμές τί κάνουν;
Έ΄χει φανεί νέο αίμα;
λιγα πραγματα.οι τιμες ειναι οι ιδιες.αλλα εχουν μεγαλες αναδουλειες.αν και μερικα φτηνηναν λιγακι.τα domino που ειχαν 3000 πηγαν 2500.για αυτο και δεν εχει νεο αιμα.ενας αλλος λογος ειναι το οτι με την κριση σταματισαν να ερχονται απο μικρες πολεις στην Αγια Πετρουπολη.ενας φιλος μου που ειναι μεσιτης και ασχολειται με της ενοικιασεις διαμερισματων μου ειχε πει οτι.οι τιμες διτηρουνται στα επιπεδα 18.000-20.000 ρουβλια το μηνα για ενα διαμερισμα 1ος δωματιου 2 στασεις με το λεωφοριο απο το μετρο(15-20 λεπτα με τα ποδια).αυτοι που ψαχνουν για σπιτι θελουν να νοικιασουν το πολυ με 14.000-15.000 το μηνα.αλλα οι ιδιοκτητες δεν θελουν να τα νοικιασουν σε τετοια τιμη.παρα πολλοι ανθρωποι απο μικρες πολεις φυγαν πισω.και υπαρχουν πολλα διαμερισματα προς ενοικιαση αλλα δεν υπαρχουν ανθρωποι που να θελουν να τα νοικιασουν.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
πολυ μεγαλες εκπτωσεις στα ρουχα!βρηκα δερματινο Camel χρωματος γκρι ανοικτο με 6.400 ρουβλια.ταιριαζει με της γκρι μποτες μου.με τη σημεριμη εισοτημια ειναι 148-149 Ευρω!πριν τον Οκτωβρη ειχε 20.000-21.000 ρουβλια!κοντα στα 600 Ευρω!!!!

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Πάντως ενώ πριν από λίγο καιρό είσουν σίγουρος ότι θα γίνει υποτίμηση, τώρα λες ότι το βλέπεις πολύ απίθανο να γίνει διότι θα ήταν καταστροφικό.

Τί σε έκανε να αλλάξεις γνώμη 180 μοίρες;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πάντως ενώ πριν από λίγο καιρό είσουν σίγουρος ότι θα γίνει υποτίμηση, τώρα λες ότι το βλέπεις πολύ απίθανο να γίνει διότι θα ήταν καταστροφικό.

Τί σε έκανε να αλλάξεις γνώμη 180 μοίρες;
ΥΠΟΤΙΜΙΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ 100%!!!!ποτε δεν ειπα οτι δεν θα γινει!ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ!!!!δεν μπορουνε να κανουν και τιποτα αλλο.αυτη τη στιγμη χαλανε 2 ΔΙς $ τη μερα για στηριξη του ρουβλιου.ποσο καιρο θα εχουν αυτα τα λεφτα?ολοι τωρα αγοραζουν συναλλαγμα.ουρά σε ανταλλακτηριο συναλλαγματος ειχα να σω πανω απο 8 χρονια!προσπαθουνε να κανουν μια διολυσθιση του ρουβλιου.για να μην φανει στον κοσμο αποτομα το αποτελεσμα.καθε μερα το ρουβλι πεφτει περιπου 50 καπικια σε σχεση με Ευρω και $.....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
.......κατα τη γνωμη μου η κανονικη αξια του ρουβλιου αυτη τη στιγμη ειναι 100 ρουβλια για 1 Ευρω αν οχι παραπανω.το Ρουβλι ειναι τρομερα υπερτημιμενο.γελαω που ο Πουτην ελεγε τον Οκτωβριο οτι το ρουβλι συντομα θα γινει διεθνες νομισμα  :bigdick:σαν το Ευρω και το $.το θεμα ειναι ποια ειναι η εισοτημα που θελουν να πετυχουν?τιρουνε σιγη Υχθυος!δεν λενε τιποτα!

thebigdogs

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους ..

Δημητρακι εχει δικιο σε οσα λες ..
Να προσθεσω οτι τα ενοικεια επεσαν 30% στη μοσχα . Και οι τιμες για αγορα ακινητου περιπου 15%.
Να πω οτι δεν χτιζεται τιποτα απολυτος ..
Η μαλακια ειναι οτι το δανειο για το αμαξι το ειχα παρει πριν 1,5 χρονια σε δολλαρια ..
Πριν 3 μηνες πληρωνα περιποθ 15.000 . Τωρα 19.500 ρουβλια ..
Βεβαιως δεν μπενω μεσα , γιατι σε ευρω πληρωνομαι αρα σχεδον το ιδιο ειναι για μενα ..

ΑΠο τη μια χερομαι που πεφτει το ρουβλι γιατι πληρωνομαι σε ευρω ..
Αλλα απο την αλλη βλεπω οτι αν συνεχιστει πολυ αυτο με βλεπω ανεργο ..
Πιστευω παντως οτι η πραγματικη τιμητου ρουβλιου ειναι 1δολλαριο=40 ρουβλια ..
Και το 1ευρω συμφωνα με την ισοτιμια ευρω δολλαριο  .

Διμιτρακι εσενα τα εσοα σου ειναι σε ρουβλια η ευρω/δολλαριο ?

Παντος εν ξερω αν ειναι συμπτωση αλλα παλια αν εν πληρωνες τον λογαριασμο στην COMSTAR (ΟΤΕ) την ημερα της λυξης στο εκοβαν .. Εγω τωρα εχω απληρωτους τον οκτοβριο - νοεμβριο - δεκεμβριο και εν το κοβουν . Περιμενω να ανεβει και αλλο το ευρω για να παω να πληρωσω .

ΤΙ λεει ο καιροσ εκει διμιτρι ?
εω μοσχα απο εχθες το βραδυ χιονιζει παρα πολυ ...

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
....
Να προσθεσω οτι τα ενοικεια επεσαν 30% στη μοσχα . Και οι τιμες για αγορα ακινητου περιπου 15%.
Να πω οτι δεν χτιζεται τιποτα απολυτος .. ..

Εσυ τι πληρωνεις δηλ?? ποσο μεγαλο ειναι το σπιτι???

Πουθενα δεν χτιζεται.. οχι μονο στην Μοσχα

roulis35

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2008
Like
1
Πόντοι
1
Καλημερα σε ολους τους φιλους. Επειδη την ερχομενη εβδομαδα θα ειμαι στην Μοσχα για 3-4 μερες θα ηθελα οι γνωστες που ζουν εκει να μου πουν τι λεφτα να εχω μαζι μου. Ευρω η δολλαρια?

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
ρε roulis35 τι μας ειπες τωρα???? σορρυ αλλα δεν σε καταλαβα..

εχεις σπιτι σου δηλ 2000€ κ 2000$ κ δεν ξερεις τι να παρεις μαζι σου???

Λεφτα να εχεις κ απο τον Παναμα να ειναι θα στα κανουνε σε Ρουβλια....

roulis35

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2008
Like
1
Πόντοι
1
οχι δεν τα εχω σπιτι μου!! στην τραπεζα τα εχω!!απλα ρωτησα τι ειναι καλυτερο και αν εχει διαφορα στην ισοτιμια οταν τα χαλασω εκει

thebigdogs

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
στο σπιτι μου μενω πληρωνω 160.000 ρουβλια το τριμηνο ..
Και ειμαι απο τους τυχερους .. Το εχω νικιασει απο ενα φιλο .. 5 δωματια ( 3 υπνοδωματια ) / στο κεντρο ειναι (Κουτουβσκι προσπεκτ)

Που θα μεινεισ στη μοσχα ??
Για δουλεια ερχεσε η για τουρισμο ?
Οτι και να φερεις καλα ειναι ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom