Χθες το βραδυ στην ΕΤ1 ειχε ντοκυμαντερ για το ταξιδι που εγινε στην ρωσια απο κατοικους τις ζαχαρος με σκοπο να συναντησουν υποψηφιες νυφες.Μαλιστα αυτο το ντοκυμαντερ εχει βραβευτει.Εμενα προσωπικα μου ηταν πολυ ενδιαφερον, παρουσιαζανε ολη την φαση σαν μια αποτυχημενη κινηση,αυτο που δεν μου αρεσε ειναι οτι δεν ειπανε τι εγινε μεχρι σημερα απο ολο αυτο το σκηνικο (παντρευτικε τελικα κανεις? ηρθαν εστω για δουλεια γυναικες στο χωριο)κλπ. Οσοι ηδαν το ντοκυμανετρ θα καταλαβενουν.Πιστευω οτι το λαθος του δημαρχου ηταν οχι να να ψαχνει και να φερει μονο 5-6 υποψηφιες νυφες,αλλα να φερει ανεργες ελευθερες ρωσιδες,ωστε να δουλεψουν οπουδηποτε,να μενουν στο χωριο και με τον καιρο θα μαθεναν ελληνικα και σιγουρα θα παντρευοντουσαν και κατοικους του χωριου.Και φυσικα να μην φερει μονο 5-6!
Πόσο δίκιο είχε ο συναγωνιστής (δε θυμάμαι ποιος) που είχε πει ότι αν ήμασταν σοβαρή χώρα, και βλέπαμε τις πραγματικές ανάγκες της χώρας μας και την τεράστια έλλειψη γυναικών, σε ποσότητα στην επαρχία και ποιότητα στην Αθήνα, τότε όταν έπεφταν τα κομουνιστικά καθεστώτα θα δίναμε νόμιμη βίζα και άδεια παραμονής σε περίπου 1.000.000 νεαρές κοπέλες αναπαραγωγικής ηλικίας από την Ανατολική Ευρώπη, και θα είχαμε πολύ λιγότερα κοινωνικά προβλήματα τώρα.
Η Ζαχάρω απλά τόλμησε να παραδεχτεί το πρόβλημα.
Σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα και στην Αθήνα, υπάρχει, αλλά κανένας δεν τολμάει να το παραδεχτεί.
Στην Ελλάδα υπάρχει τεράστια έλλειψη γυναικών.
Σε ποσότητα στην επαρχία. Σε ποιότητα στην Αθήνα.
Και αυτό διότι έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, οι υπάρχουσες κοπέλες στην Αθήνα δεν είναι διαθέσιμες ως γυναίκες. Σπουδάζουν μέχρι τα 30, και τους απασχολεί μόνο η εύρεση καλής εργασίας μέχρι τα 35.
Τις καταλαβαίνω και τις συμπονώ.
Εμένα όμως τι με νοιάζει ;
Εγώ θέλω γυναίκα.
Νεαρή, αναπαραγωγικής ηλικίας.
Για να καλύπτω τις ερωτικές μου ανάγκες σαν άντρας, που η >35 δεν μπορεί να καλύψει, για να κάνω παιδιά, που πρέπει να γίνονται από μητέρα με ηλικία 20-25, όχι 35+ και χίλια ιατρικά επιβοηθήματα και υψηλό ρίσκο, και γενικά γιατί αυτό είναι το φυσιολογικό που η φύση έχει ορίσει μέσα μου.
Άντε τρεχάτε τώρα στις Ρωσίες και στις Πράγες και στις Ταϊλάδες για μικρές δόσεις φυσικής ομορφιάς και γαλήνης, και μετά μέσα τα κεφάλια πάλι στη βρωμοελλάδα που δεν έχει τίποτα της προκοπής, ούτε γυναίκες!