Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ναι ρε φιλε.

αλλα δεν νομιζω να πεσουνε οι τιμες κ στην Μοσχα. Ισως στην επαρχια μονο
για τη Μοσχα λενε οτι θα πεσουν ακομα περισσοτερο οι τιμες.ειδη πεσαν παρα πολυ.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
… το αρνητικο στην εμαφανιση των γυναικων στην Αγια Πετρουπολη κατα τη γνωμη μου ειναι τα βυζια 7 στις 10 ειναι αβυζες!ενω απο Ουκρανια εχουνε ωραιες βυζαρες!

Για να το λες εσύ έτσι θα ΄ναι.

Να τονίσω όμως ότι όποιος θέλει βυζί βρίσκει στη Ρωσία.
Εγώ χάρηκα κάτι φανταστικές βυζάρες σε 2-3 κοπέλες σε σαλόν.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Χθες το βραδυ στην ΕΤ1 ειχε ντοκυμαντερ για το ταξιδι που εγινε στην ρωσια  απο κατοικους τις ζαχαρος με σκοπο να συναντησουν υποψηφιες νυφες.Μαλιστα αυτο το ντοκυμαντερ εχει βραβευτει.Εμενα προσωπικα μου ηταν πολυ ενδιαφερον, παρουσιαζανε ολη την φαση σαν μια αποτυχημενη κινηση,αυτο που δεν μου αρεσε ειναι οτι δεν ειπανε τι εγινε μεχρι σημερα απο ολο αυτο το σκηνικο (παντρευτικε τελικα κανεις?  ηρθαν εστω για δουλεια γυναικες στο χωριο)κλπ. Οσοι ηδαν το ντοκυμανετρ θα καταλαβενουν.Πιστευω οτι το λαθος του δημαρχου ηταν οχι να να ψαχνει και να φερει μονο 5-6 υποψηφιες νυφες,αλλα να φερει ανεργες ελευθερες ρωσιδες,ωστε να δουλεψουν οπουδηποτε,να μενουν στο χωριο και με τον καιρο θα μαθεναν ελληνικα και σιγουρα θα παντρευοντουσαν και κατοικους του χωριου.Και φυσικα να μην φερει μονο 5-6!

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Χθες το βραδυ στην ΕΤ1 ειχε ντοκυμαντερ για το ταξιδι που εγινε στην ρωσια  απο κατοικους τις ζαχαρος με σκοπο να συναντησουν υποψηφιες νυφες.Μαλιστα αυτο το ντοκυμαντερ εχει βραβευτει.Εμενα προσωπικα μου ηταν πολυ ενδιαφερον, παρουσιαζανε ολη την φαση σαν μια αποτυχημενη κινηση,αυτο που δεν μου αρεσε ειναι οτι δεν ειπανε τι εγινε μεχρι σημερα απο ολο αυτο το σκηνικο (παντρευτικε τελικα κανεις?  ηρθαν εστω για δουλεια γυναικες στο χωριο)κλπ. Οσοι ηδαν το ντοκυμανετρ θα καταλαβενουν.Πιστευω οτι το λαθος του δημαρχου ηταν οχι να να ψαχνει και να φερει μονο 5-6 υποψηφιες νυφες,αλλα να φερει ανεργες ελευθερες ρωσιδες,ωστε να δουλεψουν οπουδηποτε,να μενουν στο χωριο και με τον καιρο θα μαθεναν ελληνικα και σιγουρα θα παντρευοντουσαν και κατοικους του χωριου.Και φυσικα να μην φερει μονο 5-6!

Πόσο δίκιο είχε ο συναγωνιστής (δε θυμάμαι ποιος) που είχε πει ότι αν ήμασταν σοβαρή χώρα, και βλέπαμε τις πραγματικές ανάγκες της χώρας μας και την τεράστια έλλειψη γυναικών, σε ποσότητα στην επαρχία και ποιότητα στην Αθήνα, τότε όταν έπεφταν τα κομουνιστικά καθεστώτα θα δίναμε νόμιμη βίζα και άδεια παραμονής σε περίπου 1.000.000 νεαρές κοπέλες αναπαραγωγικής ηλικίας από την Ανατολική Ευρώπη, και θα είχαμε πολύ λιγότερα κοινωνικά προβλήματα τώρα.

Η Ζαχάρω απλά τόλμησε να παραδεχτεί το πρόβλημα.
Σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα και στην Αθήνα, υπάρχει, αλλά κανένας δεν τολμάει να το παραδεχτεί.

Στην Ελλάδα υπάρχει τεράστια έλλειψη γυναικών.
Σε ποσότητα στην επαρχία. Σε ποιότητα στην Αθήνα.
Και αυτό διότι έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, οι υπάρχουσες κοπέλες στην Αθήνα δεν είναι διαθέσιμες ως γυναίκες. Σπουδάζουν μέχρι τα 30, και τους απασχολεί μόνο η εύρεση καλής εργασίας μέχρι τα 35.
Τις καταλαβαίνω και τις συμπονώ.

Εμένα όμως τι με νοιάζει ;
Εγώ θέλω γυναίκα.
Νεαρή, αναπαραγωγικής ηλικίας.
Για να καλύπτω τις ερωτικές μου ανάγκες σαν άντρας, που η >35 δεν μπορεί να καλύψει, για να κάνω παιδιά, που πρέπει να γίνονται από μητέρα με ηλικία 20-25, όχι 35+ και χίλια ιατρικά επιβοηθήματα και υψηλό ρίσκο, και γενικά γιατί αυτό είναι το φυσιολογικό που η φύση έχει ορίσει μέσα μου.

Άντε τρεχάτε τώρα στις Ρωσίες και στις Πράγες και στις Ταϊλάδες για μικρές δόσεις φυσικής ομορφιάς και γαλήνης, και μετά μέσα τα κεφάλια πάλι στη βρωμοελλάδα που δεν έχει τίποτα της προκοπής, ούτε γυναίκες!

tkalelris

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
13
Πόντοι
1
Ποσο δικιο εχεις φιλε μου!!!Ετσι ακριβως ειναι κ συμφωνω απολυτα.Τι να τις κανεις στα 35 τους?Δεν εχει τιποτα να σου προσφερει περα απο το πολυποθυτο πτυχιο τους.Ασε που βαζει την καριερα πρωτα! :uglystupid:

Επισκέπτης
Πόσο δίκιο είχε ο συναγωνιστής (δε θυμάμαι ποιος) που είχε πει ότι αν ήμασταν σοβαρή χώρα, και βλέπαμε τις πραγματικές ανάγκες της χώρας μας και την τεράστια έλλειψη γυναικών, σε ποσότητα στην επαρχία και ποιότητα στην Αθήνα, τότε όταν έπεφταν τα κομουνιστικά καθεστώτα θα δίναμε νόμιμη βίζα και άδεια παραμονής σε περίπου 1.000.000 νεαρές κοπέλες αναπαραγωγικής ηλικίας από την Ανατολική Ευρώπη, και θα είχαμε πολύ λιγότερα κοινωνικά προβλήματα τώρα.

Η Ζαχάρω απλά τόλμησε να παραδεχτεί το πρόβλημα.
Σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα και στην Αθήνα, υπάρχει, αλλά κανένας δεν τολμάει να το παραδεχτεί.

Στην Ελλάδα υπάρχει τεράστια έλλειψη γυναικών.
Σε ποσότητα στην επαρχία. Σε ποιότητα στην Αθήνα.
Και αυτό διότι έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, οι υπάρχουσες κοπέλες στην Αθήνα δεν είναι διαθέσιμες ως γυναίκες. Σπουδάζουν μέχρι τα 30, και τους απασχολεί μόνο η εύρεση καλής εργασίας μέχρι τα 35.
Τις καταλαβαίνω και τις συμπονώ.

Εγώ θέλω γυναίκα.
Για να καλύπτω τις ερωτικές μου ανάγκες σαν άντρας, που η >35 δεν μπορεί να καλύψει, για να κάνω παιδιά, που πρέπει να γίνονται από μητέρα με ηλικία 20-25, όχι 35+ και χίλια ιατρικά επιβοηθήματα και υψηλό ρίσκο, και γενικά γιατί αυτό είναι το φυσιολογικό που η φύση έχει ορίσει μέσα μου.

Άντε τρεχάτε τώρα στις Ρωσίες και στις Πράγες και στις Ταϊλάδες για μικρές δόσεις φυσικής ομορφιάς και γαλήνης, και μετά μέσα τα κεφάλια πάλι στη βρωμοελλάδα που δεν έχει τίποτα της προκοπής, ούτε γυναίκες!

Πολύ σωστά τα λες Νέαρχε...Αφού δεν έφερε πάντως το κράτος ανατολικοευρωπαίες κοπέλες πρέπει να το κάνουμε μόνοι μας..Χτες με είχαν καλέσει ο φίλος μου με τη Ρωσίδα του. Εκείνη είχε μαγειρέψει, φάγαμε, γελάσαμε, βγήκαμε και για ποτάκι,μου έδειξε και φωτό στο λάπτοπ φίλες της απ τη Ρωσία...Κοπέλα με το χαμόγελο στα χείλη, ευχάριστη, όμορφη, μορφωμένη, σου φτιάχνει τη διάθεση καμιά σχέση με τις ελλεηνίδες με τα ξυνισμένα μούτρα... και ενδιαφέρεται να βρω και γω κάποια συμπατριώτισά της. Και η αλήθεια είναι ότι το ψάχνω να φέρω Ρωσίδα στην Ελλάδα..

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Πολύ σωστά τα λες Νέαρχε...Αφού δεν έφερε πάντως το κράτος ανατολικοευρωπαίες κοπέλες πρέπει να το κάνουμε μόνοι μας..Χτες με είχαν καλέσει ο φίλος μου με τη Ρωσίδα του. Εκείνη είχε μαγειρέψει, φάγαμε, γελάσαμε, βγήκαμε και για ποτάκι,μου έδειξε και φωτό στο λάπτοπ φίλες της απ τη Ρωσία...Κοπέλα με το χαμόγελο στα χείλη, ευχάριστη, όμορφη, μορφωμένη, σου φτιάχνει τη διάθεση καμιά σχέση με τις ελλεηνίδες με τα ξυνισμένα μούτρα... και ενδιαφέρεται να βρω και γω κάποια συμπατριώτισά της. Και η αλήθεια είναι ότι το ψάχνω να φέρω Ρωσίδα στην Ελλάδα..

Μάλιστα.
Χρήσιμη γνωριμία είσαι τελικά pirofore.
Να σε έχουμε στα ώπα-ώπα.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.191
Πόντοι
506

Άντε, βρε. Τόσο αγώνα έκανα εδώ μέσα. Πιάνει τόπο....

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.191
Πόντοι
506
Ρωσίδες με βυζιά θέλετε αγόρια μου?? Και δεν το λέτε τόσο καιρό??

Συνημμένα

• DarinaDD.jpg
    DarinaDD.jpg
    13,9 KB · Εμφανίσεις: 23
  • DDMasha.jpg
    DDMasha.jpg
    16,1 KB · Εμφανίσεις: 29
  • MARINAF.jpg
    MARINAF.jpg
    13,2 KB · Εμφανίσεις: 19
  • iNNA.jpg
    iNNA.jpg
    13 KB · Εμφανίσεις: 21
  • Sonia.jpg
    Sonia.jpg
    14,2 KB · Εμφανίσεις: 20

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.191
Πόντοι
506
Ανατόλ πριν από δυο χρόνια έκανα πρωτοχρονιά στη Μόσχα απ τις καλύτερες πρωτοχρονιές που έχω ζήσει.. :thumbsup:

Ωραία. Φρόντισε να κάνεις την Αθήνα Μόσχα και να είναι έτσι όλες οι Πρωτοχρονιές.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Εγώ θέλω γυναίκα.
Για να καλύπτω τις ερωτικές μου ανάγκες σαν άντρας, που η >35 δεν μπορεί να καλύψει, για να κάνω παιδιά, που πρέπει να γίνονται από μητέρα με ηλικία 20-25, όχι 35+ και χίλια ιατρικά επιβοηθήματα και υψηλό ρίσκο, και γενικά [size=12pt]γιατί αυτό είναι το φυσιολογικό που η φύση έχει ορίσει μέσα μου.[/size]

Η φύση έχει ορίσει μέσα σου και ΜΕΣΑ ΤΗΣ, όπως πολύ σωστά επισημαίνεις Νέαρχε, καθορισμένες λειτουργίες για κάθε ηλικακό διάστημα της ζωής...Ο μαλάκας "σύγχρονος" άνθρωπος το διαστρεβλώνει, θέτοντας χίλιες δυο μαλακίες στη θέση της αληθινής ζωής...

Έτσι, σήμερα ζούμε σε ένα επίχρυσμα "ευτυχίας", πολύ μακριά από τις ενυπάρχουσες στο κύτταρό μας εντολές, κοροϊδεύοντας τους εαυτούς μας, και πιο πολύ οι γυναίκες, είτε από εγωισμό είτε από καθαρή ΑΝΟΗΣΙΑ, χωρίς ΑΓΑΠΗ, εντελώς μπερδεμένοι και βραχυκυκλωμένοι, ευτυχισμένοι με ψυχοφάρμακα... :think:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ποσο δικιο εχεις φιλε μου!!!Ετσι ακριβως ειναι κ συμφωνω απολυτα.Τι να τις κανεις στα 35 τους?Δεν εχει τιποτα να σου προσφερει περα απο το πολυποθυτο πτυχιο τους.Ασε που βαζει την καριερα πρωτα! :uglystupid:

Παθών (πολλές φορές) και μαθών!!!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Έλα... Κάποιο πρόβλημα είχε και χαμογελούσε συνεχώς η κοπέλα. Εδώ οι περισσότερες έχουν φάτσα καντηλανάφτη. Μήπως τη πείραξε το κλίμα;

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Εξαρτάται ίσως. Και γνωστή μου γραφίστρια είναι 2,5 χρόνια αλλά είναι...καλά :cheesy:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Τι σκατά έχει αυτός ο τόπος και αρρωσταίνει τους ανθρώπους;
Καταταμένος είναι.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Το κακό είναι ότι η μακρά παραμονή στην Ελλάδα επηρεάζει και τις Ρωσίδες και αποκτούν κακές συνήθειες..εκείνη είναι μόνο 3 μήνες..
Πολυ σωστα.Γιαυτο θελει προσπαθεια να μεινει οσο μπορει ανεπιρεαστει απο τον τροπο ζωης των ελλεηνιδων!βεβαια πρεπει να το εχει μεσα της (να ειναι καλο ατομο),αλλιως εχει παρα πολλες ρωσιδες που ειναι να τις βαρας μπουκετα! και οπως σοφα ειπε καποιος απο εδω μεσα (πολλες κρυβουν 10 φασολες μεσα τους).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom