Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
περιμενε Νεαρχε κανα εξαμηνο να γινει η τρομερη υποτημιση του ρουβλιου.παρακαλα το θεο να ριξει της τιμες του πετρελαιου!τοτε θα γινουν ολα παμφτηνα εδω!και τα σαλον και ολα!

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Αν γίνει αυτό που λες, και αν είμαστε και εμείς ζωντανοί από τη κρίση, και αν ανέβω επάνω, θα σε κεράσω οπωσδήποτε ένα σαλόν.

ΥΣ: Κατά βάθος το ξέρω, η φωτογραφία της παραπάνω κοπέλας που ποστάρω αποκλείεται να είναι αληθινη  :'(

Πλάκα έχουν αυτοί οι μαλάκες που στέλνουν πμ στον Ιωσήφ. Απορώ με την υπομονή του ανθρώπου που κάθεται και τους απαντάει.
Και θυμάμαι πολύ καλά εκείνο το καραγκιόζη που σε έβριζε. Ρε το μαλάκα, θυμάμαι που μας έλεγε πόσο πλούσιος είναι και πληρώνει έτσι, για πλάκα, δεν τον ενδιέφερε να γαμήσει !
Και μετά λέτε ότι στην Ρωσία ή στην Ουκρανία είναι ζώα.
Βρε εδώ είναι ο σταύλος πάρτε το χαμπάρι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αν γίνει αυτό που λες, και αν είμαστε και εμείς ζωντανοί από τη κρίση, και αν ανέβω επάνω, θα σε κεράσω οπωσδήποτε ένα σαλόν.

ΥΣ: Κατά βάθος το ξέρω, η φωτογραφία της παραπάνω κοπέλας που ποστάρω αποκλείεται να είναι αληθινη   :'(

Πλάκα έχουν αυτοί οι μαλάκες που στέλνουν πμ στον Ιωσήφ. Απορώ με την υπομονή του ανθρώπου που κάθεται και τους απαντάει.
Και θυμάμαι πολύ καλά εκείνο το καραγκιόζη που σε έβριζε. Ρε το μαλάκα, θυμάμαι που μας έλεγε πόσο πλούσιος είναι και πληρώνει έτσι, για πλάκα, δεν τον ενδιέφερε να γαμήσει !
Και μετά λέτε ότι στην Ρωσία ή στην Ουκρανία είναι ζώα.
Βρε εδώ είναι ο σταύλος πάρτε το χαμπάρι.
ουτε εγω μπορω να τον ξεχασω!αν και δεν πολυ παω τον Πουτιν και την παρεα του.αυτο που του αναγνωριζω και χερομαι ειναι που δυσκολεψε τη βιζα για τους ξενους!για φαντασου ολοι αυτοι που πανε Ουκρανια να 'ρχοντουσαν εδω!ο Ιωσηφ μονος του προτιθηκε να τους βοηθισει!και εμενα μου γραφανε κατι τετοια αλλα τους εξηγουσα πιο ευγενικα να μην τους δωσουνε τιποτα!

cavern

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Like
2
Πόντοι
0
δε λεω καλη ειναι αλλα ΟΧΙ ΚΑΙ 5000 ΡΟΥΒΛΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ.οταν ημουνα Μοσχα με ειχαν παει οι Ιταλοι στην ТОЧКА εκει που στεκονται στο δρομο στον περιφεριακο.μας βγηκανε καμια 200αρια γυναικες και πηραμε πολυ καλα μουνια (με παζαρι)με 150 (ακριβως την ιδια τιμη)ευρω για ολη τη νυχτα.ενας Ιταλος μαλιστα πηρε μια 27-29 ετων μονο για 120 ευρω!αυτη φενεται ετσι κουκλα γιατι ειναι πολυ καλα μακιγιαρισμενη.παντος αν θες το τελειο δες οτι γραφει υψος 167!αρα ειναι 163-164!οποτε δεν ειναι φωτομοντελο.εδω πληρωνεις πιο πολυ για το φανταστικο διαμερισμα.εμενα δεν με νοιαζει που θα γαμισω.παλια πηγαινα σε ενα σαλον που ηταν σε ενα αθλιο παλιο διαμερισμα αλλα ηταν πολυ πιο φτηνο ενω ολα τοτε ειχαν 1500 ρουβλια εκει εδινα 1000 και απο κατι μηνες το κανανε 1100.παντος δεν με ενοιαζε ειχε ωραια μουνια και γαμαγα πολυ ωραια!

Ευχαριστώ για την μετάφρραση Δημητράκη.
Ισως τα 5Κ να ειναι πολλά για εκει αλλά αξίζει.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
αν και δεν πολυ παω τον Πουτιν και την παρεα του.αυτο που του αναγνωριζω και χερομαι ειναι που δυσκολεψε τη βιζα για τους ξενους!

Τον Πούτιν και την παρέα του εγώ τους πάω.
Πρώτον διότι συμμάζεψε τη Ρωσία σε περίοδο που βαρούσε διάλυση
Δεύτερον, διότι η πολιτικές του στηρίξανε τους Ρώσους και τους έδωσαν αξιοπρέπεια.

Το τελευταίο καιρό αρχίζει και μου τη δίνει με τις επιλογές του.
Αυτές οι μεγαλομανίες περί υπερδύναμης μπορεί να πάνε τη Ρωσία πίσω.
Θέλω να δω πως θα στηρίξει τους Ρώσους σε αυτή τη κρίση που έρχεται.
Θα προτιμήσει να στηρίξει τους Ρώσους ή να στηρίξει το ρούβλι ;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ευχαριστώ για την μετάφρραση Δημητράκη.
Ισως τα 5Κ να ειναι πολλά για εκει αλλά αξίζει.
καλητερα παρε αυτη με τα 2000 2 φορες και θα σου μεινουν και 1000 ρουβλια στην τσεπη!και ισως την βγαλεις και γκομενα αν εισαι λιγο εμφανησιμος και εχεις λιγακι εφρεδεια λογου.ενω αυτη με τα 5000 θα εχει σιγουρα καβαλισει το καλαμι(στα ακριβα σαλον ετσι ειναι το παιζουν ολες πριγγιπησες).

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τον Πούτιν και την παρέα του εγώ τους πάω.
Πρώτον διότι συμμάζεψε τη Ρωσία σε περίοδο που βαρούσε διάλυση
Δεύτερον, διότι η πολιτικές του στηρίξανε τους Ρώσους και τους έδωσαν αξιοπρέπεια.

Το τελευταίο καιρό αρχίζει και μου τη δίνει με τις επιλογές του.
Αυτές οι μεγαλομανίες περί υπερδύναμης μπορεί να πάνε τη Ρωσία πίσω.
Θέλω να δω πως θα στηρίξει τους Ρώσους σε αυτή τη κρίση που έρχεται.
Θα προτιμήσει να στηρίξει τους Ρώσους ή να στηρίξει το ρούβλι ;
δε λεω εκανε και καλα.αλλα κατα τη γνωμη μου επρεπε να καταπολεμισει τον πληθωρισμο με μετρα που θα τον εφερναν σε συγκρουση με τους μεγιστανες που ελεγχουν ο καθενας το μονοπωλειο σε καθε ειδος.δεν το εκανε φοβηθηκε να τα βαλει μαζι τους.πως εξηγεις οτι το Τσιμεντο ακριβινε 600% σε 4 χρονια?γιατι ο Πουτιν να μην σταματισει στον Ντερεπασκα που εχει το μονοπωλειο τσιμεντου να ανεβασει της τιμες.ειχανε πει το 1998 μετα την κριση οτι πρεπει να γινει οικονομικη δικτατορια και το κρατος να ειναι ισχυρο και να πολεμισει την αισχροκερδια.πως εξηγεις οτι η Κιροζινη στην Ρωσσια ειναι ακριβοτερη απο ολο τον κοσμο.ή οτι η βενζινη ειναι ακριβοτερη απο της Η.Π.Α?τωρα την εχει ασχημα.πιστευω οτι μετα το νεο ετος θα αναγκαστει να υποτημισει το ρουβλι.οταν πια δεν θα μπορει να το στιριξει αλλο!

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
δε λεω εκανε και καλα.αλλα κατα τη γνωμη μου επρεπε να καταπολεμισει τον πληθωρισμο με μετρα που θα τον εφερναν σε συγκρουση με τους μεγιστανες που ελεγχουν ο καθενας το μονοπωλειο σε καθε ειδος.δεν το εκανε φοβηθηκε να τα βαλει μαζι τους.πως εξηγεις οτι το Τσιμεντο ακριβινε 600% σε 4 χρονια?γιατι ο Πουτιν να μην σταματισει στον Ντερεπασκα που εχει το μονοπωλειο τσιμεντου να ανεβασει της τιμες.ειχανε πει το 1998 μετα την κριση οτι πρεπει να γινει οικονομικη δικτατορια και το κρατος να ειναι ισχυρο και να πολεμισει την αισχροκερδια.πως εξηγεις οτι η Κιροζινη στην Ρωσσια ειναι ακριβοτερη απο ολο τον κοσμο.ή οτι η βενζινη ειναι ακριβοτερη απο της Η.Π.Α?τωρα την εχει ασχημα.πιστευω οτι μετα το νεο ετος θα αναγκαστει να υποτημισει το ρουβλι.οταν πια δεν θα μπορει να το στιριξει αλλο!

Δε ξέρω, αλλά πιστεύω ότι δεν μπορούσε να συγκρουστεί μαζί τους. Αλλιώς θα το είχε κάνει.
Ίσως το κάνει στο μέλλον, αν βγει αλώβητος από την κρίση. Γιατί αν οι Ρώσοι πεινάσουν, πολλά αλλάζουν.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δε ξέρω, αλλά πιστεύω ότι δεν μπορούσε να συγκρουστεί μαζί τους. Αλλιώς θα το είχε κάνει.
Ίσως το κάνει στο μέλλον, αν βγει αλώβητος από την κρίση. Γιατί αν οι Ρώσοι πεινάσουν, πολλά αλλάζουν.
μπα θα πει οτι φταινε οι Αμερικανοι ειδη αυτο λενε για της τιμες του Πετρελαιου!και ο Γκορμπατσοφ τα ιδια ελεγε και το τονιζει και η τηλεωραση οτι οι Αμερικανοι τοτε ριξαν της τιμες του πετρελαιου και διαλυθηκε η Σοβιετικη Ενωση.το οτι με της μαλακιες του(αντιαλκοολικοι νομοι που ξηλωσαν ολα τα σταφυλια και καταστρεψαν τα εργοστασια βοτκας και η σοβιετικη ενωση εχασε σε 4 χρονια 350 ΔΙς ρουβλια οταν ο προηπολογισμος της ηταν 220 το χρονο δεν το λεει)της κρυβει!ετσι και ο Πουτην θα κανει!

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
μπα θα πει οτι φταινε οι Αμερικανοι ειδη αυτο λενε για της τιμες του Πετρελαιου!και ο Γκορμπατσοφ τα ιδια ελεγε και το τονιζει και η τηλεωραση οτι οι Αμερικανοι τοτε ριξαν της τιμες του πετρελαιου και διαλυθηκε η Σοβιετικη Ενωση.το οτι με της μαλακιες του(αντιαλκοολικοι νομοι που ξηλωσαν ολα τα σταφυλια και καταστρεψαν τα εργοστασια βοτκας και η σοβιετικη ενωση εχασε σε 4 χρονια 350 ΔΙς ρουβλια οταν ο προηπολογισμος της ηταν 220 το χρονο δεν το λεει)της κρυβει!ετσι και ο Πουτην θα κανει!

Αν διαβάσεις το βιβλίο «VODKA» που είναι μυθιστόρημα, λέει ότι όποιος ελέγχει το εμπόριο της Βότκας στη Ρωσία, ελέγχει ολόκληρη τη χώρα.

Με αυτά που λες, φαίνεται πως ήταν αλήθεια εκείνη την εποχή. Άκου 350 δις !!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αν διαβάσεις το βιβλίο «VODKA» που είναι μυθιστόρημα, λέει ότι όποιος ελέγχει το εμπόριο της Βότκας στη Ρωσία, ελέγχει ολόκληρη τη χώρα.

Με αυτά που λες, φαίνεται πως ήταν αλήθεια εκείνη την εποχή. Άκου 350 δις !!!
ητανε η μεγαλητερη μαλακια του Γκορμπατσοφ αυτη εχεσε η Σοβιετικη ενωση 350 ΔΙς ρουβλια με κρατικη τιμη 72 καπηκια το 1 $ μιλαμε για τρελλο ποσο χωρια που καταστρεψαν τα καλητερα αμπελια στην Κριμαια και τα εργοστασια παραγωγης.Βοτκα με δελτιο στους γαμους δινανε 2 μπουκαλια 0,5 λιτρα!το νεο ετος 1 μπουκαλι του 0,5 λιτρου για καθε οικογενεια.ο κοσμος τοτε αρχισε και επινε τα καθαρηστικα τζαμιων!παιρνανε και μια κολα που υπηρχε στο εμποριο και την ριχνανε στο μιξερ.το μιξερ γυριζε και μετα απο καποια ωρα κατω εμενε οινοπνευμα!φτιαχνανε και μονοι τους βοτκα απο πατατες,πατζαρια και οτι αλλο ειχανε!η αστυνομια και η КГБ ετρεχε και επιανε τον κοσμο που εφτιαχνε οινοπνευμα συνεχεια

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
το πιο γελοιο ειναι που ο Γκορμπατσοφ κινηγουσε της τσοντες!αν καποιος επαιρνε εργο τσοντας στη μαυρη αγορα.με το που πηγαινε σπιτι του.η КГБ του εκλεινε το ρευμα για να μην μπορει να βγαλει την κασσετα απο το βιντεο και να την καταστρεψει!και μπουκαρανε μεσα και τον πηγαιναν στο τμημα...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
...θυμιζει λιγο με το δικο μας νομο για τη μοιχεια!εδειχνε εναν ανθρωπο που το 1989 ετσι τον συλαβανε γιατι πηρε να δει ενα εργο (νομιζω της 9 1/2 βδομαδες ή καποιο παρομοιο.και οι 9 1/2 βδομαδες τοτε ηταν στον καταλογο των απαγορευμενων εργων!)εφαγε φυλακη 3 χρονια!και οταν βγηκε το 1992 απο τη φυλακη σε καθε κιοσκι πουλαγανε σκληρες τσοντες.ο κομμουνισμος κυνηγουσε και τυς πουστηδες.αν εισουν πουστης και εκδηλονωσουνα σε πηγαιναν μεσα!πολλες μαλακιες ειχε το συστημα!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Νεαρχε οπως σου εγραψα η κριση χτυπησε τα σαλον!εχουν παρα πολυ λιγη κινηση!το κακο ειναι οτι (ακομα) δεν εχει καινουργιες κοπελες.ειναι οι ιδιες παντου που δουλευανε και 3 και 4 μηνες παλιοτερα.ελπιζω η κριση να συνεχιστη και να υποτημιθει το ρουβλι και να φτηνηνουν επιτελους τα σαλον!

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Добрый вечер, товарищ !
Наконец-то! вместе снова. :dancing:

Επισκέπτης

Καλως βρεθήκαμε πάλι συντρόφια στο αγαπημένο μας θέμα τη Ρωσία και τις Ρωσίδες  :)

Επισκέπτης
Και των σπουδαίων φιλοσόφων , θα συμπληρώσω , με την άδεια του συν. pirforos ! ! !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom