Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
...πως αυτοι οι μαλακες θα ζησουνε οταν θα τους απολυσουνε και θα αναγκασουνε να βρουνε μια χειρονακτικη εργασια για πολυ λιγα λεφτα?πως θα ζησουν οι μαλακισμενες οταν της διωξουνε απο την εταιρια που δουλευουν?και η τραπεζα τους παρει τ'αμαξι που χρωστανε?θα εχει πολυ γελιο!εγω δεν εχω να φοβιθω και πολλα.δεν χρωσταω τιποτα και ζω πολυ απλα χωρις ιδιεταιρες υπερβολες.το θεμα ειναι οτι και ο Ελληνας δεν θα εχει λεφτα οποτε και να φτηνινει η Ρωσσια ή η Ρουμανια δεν θα μπορουν να ερθουν πορνοτουριστες.

neon

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
....το lei θα υποτημιθει.και το ρουβλι πρεπει να πεσει.αλλα το θεμα ειναι οτι και η Ελλαδα εχει τα ιδια οικονομικα προβληματα.πολυ φοβαμαι οτι και στην Ελλαδα δεν θα υπαρχει χρημα.ειδη η Ελλαδα ειναι 2 φορες πιο φτηνη απο την Αγια Πετρουπολη.εγω την χαιρομαι την κριση.γιατι μου τη σπανε 1.οι μαλακισμενες που δουλευουνε στα γραφεια,παιρνουνε 800-1200 ευρω μισθο εχουνε παρει ενα αμαξι Mazda3 ή ford focus που το χρωστανε,της βλεπω στην Ντισκο οταν κανει η εταιρια τους КООПЕРАТИВНАЯ ВЕЧЕРИНКА=παρτι για τους εργαζομενους της εταιριας(κλεινουν ολη τη Ντισκο αλλα εμενα συνηθως με αφηνουνε και μπαινω),της πηγαινουνε Αιγυπτο ή Τουρκια με εξοδα της εταιριας!και εχουνε σηκωσει μια μυτη και νομιζουν οτι καποιες ειναι!ή 2.οι μαλακες που δουλευουνε σε γραφεια και μονο επηδει πηγαινουνε παιρνουνε 1000 ευρω μισθο εχουνε και αυτοι ενα αμαξι που το χρωστανε και το παιζουν οτι καποιοι ειναι......

άρα τα ίδια με Ελλάδα. δε φταίνε οι Ελλεηνίδες κάτι άλλο φταίει.

vasilis70

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Pantos dimitraki i poiotita me ta mounia sta saloon exei pesei ta teleutea 2 xponia .thimame otan piga proti fora to 2004 itan to 90% theomouna stin agia petroupoli ,isos kai gia auto na min exoun anevei poli i times, tora panta yparxoun kai kala mounia alla sinithos ta pernoune ta kala gia 24 ores i 48 ores.teleutea ton septenvrio  pou piga sta fotomodeli zitisa 3 mounia pou ta eida ston katologo asteria kai mou eipe i tsatsa oti itan exo gia 24 i 48 ores me pelates.telika afou girisa 3-4 fotomodeli me ton tarifa mou ekatse ena poli kalo the thimame se pio akrivos nomizo itan stin fontanka me galazia matia, mauro mali makri vizares nr 4 -5 kormara poli kalo gamisi 20 xponon ,anja tin legane ,to efaga kai to medouli itan poli free mou evgale kala gousta.sto telos mou edose kai to tilefono gia na tin paro gia na vgoume.kati pou den egine giati ego efeyga tin alli mera to proi gia kopenxagi.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Θα παρακαλέσω να χρησιμοποιούμε ελληνικούς χαρακτήρες και όχι μόνιμα κεφαλαία, όπως αναγράφεται και στους www.bourdela.com/index.php?option=com_smf&Itemid=168&topic=2.msg914#new]κανόνες του forum[/url].

Υπάρχει η δυνατότητα επεξεργασίας (Τροποποίηση), για να επεξεργαστείς το μήνυμά σου. Η δυνατότητα τροποποίησης θα ισχύει για 30 λεπτά από τη δημιουργία της δημοσίευσής σου.

Αν δεν επεξεργαστείς στο μήνυμά σου στην επόμενη μισή ώρα, θα αναγκαστώ να το διαγράψω.

Ευχαριστώ
Γιωργο δειξε μια κατανοηση γιατι τα παιδια ειναι στο εξωτερικο και ισως δεν εχουν Ελληνικους χαρακτηρες στο πληκτρολογιο τους.και 'γω αν παω καπου πορνοεκδρομη θα ειμαι αναγκασμενος να γραψω με Λατηνικους χαρακτηρες αν παω σε ιντερνετ καφε.ειναι κριμα να το σβισεις αυτο το Post.ο Βασιλης δινει μια πραγματικη εικονα της καταστασης.ειναι ακριβως ετσι οπως τα λεει!

vasilis70

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γιωργο σορρυ,εχο κανει την τροποποισει,αλλα μερικα γραμματα στο κευβορτ που εχω λογο οτι μενο δανια+σουηδια ειναι με λατινικουσ χαρακτηρεσ .παραδειγμα το σ και μερικα αλλα δεν αλλαζουν.παντοσ δεν το ηξερα .ευχαριστο δημιτρακι για την κατανοηση.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
:blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup:

Το αγαπημένο μας θρεντ έφτασε αισίως τις 100 σελίδες !

ΖΗΤΩ !!!

:blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup:

vasilis70

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Νεαρχε εισαι πολυ ευριματικο ατομο!!!!!!!!!!!!!! :dancing:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Επίσης κάτι που θα ήθελα να ξέρω φίλε Δημήτρη είναι αν οι κοπέλες που δουλεύουν στα σαλόν είναι όλες από επαρχία ή υπάρχουν και κάποιες από Αγία Πετρούπολη ή τα περίχωρα. Και από επαρχία  όταν λέμε από πού έρχονται περισσότερο ; Νόβγκοροντ που είναι εκεί κοντά ή και από μακριότερα ; Η Ιλόνα που ψάχνει να βρει κοπέλες για το σαλόν που θέλει να ανοίξει ; Είναι Ρωσίδα ή Ουκρανίδα η Ιλόνα ;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
παρα πολλες λενε οτι εναι απο Αγια Πετρουπολη.αλλα ειναι ζητημα να εινα μια στις 10 απο Αγια Πετρουπολη.απο Νοβγκοροντ εχει αρκετες.γενικα το Νοβγκοροντ εχει πολυ μεαλη ποσοτητα αλλα απο ποιοτητα δεν θα ελεγα οτι ειναι ωραιες.ετοιμαζομαι να παω εκει Πορνοεκδρομη την Κυριακη για 2-3 μερες.αρκετες κοπελες εχει απο Πσκοφ Πετροζαβοντσκ και Βολογκντα.οι πιο πολλες ειναι ξανθιες εχει ωραιες εχει και ασχημες.αλλα του Πσκοφ ειναι λιγο βρωμικες(μυριζουν λιγακι).ενα ποσοστο ειναι απο Ουκρανια(οι πιο πολλες απο Λουγκανσκ)αυτες ειναι πολυ πιο ωραιες απο της πιο πανω κατηγοριες.αρκετες εχω συναντισει απο Σαρατοφ και γενικα απο το Βολγα.ενα αλλο μικρο ποσοστο θα ελεγα οχι πανω απο 5%-7% ειναι απο τον Καυκασο (πολλες μοιαζουν με Ελληνιδες).συνηθως σε καθε αλυσιδα σαλον εχει και 1-2 σχοιστοματες.και 1-2 αραπινες(φοιτητριες).....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
....η Ιλονα ειναι απο Ουλαν Ουντε ειναι Μπουριατκα.εμενε εκει παλια ο αντρας της πεθανε(απο ευγενια δεν ρωτησα λεπτομεριες).ηρθε Αγια Πετρουπολη.μετα πουλησε το διαμερισμα της εκει και αγορασε διαμερισμα στην Αγια Πετρουπολη.εφερε και τη μανα της και το γιο της οπως μου εχει πει ειναι 12 χρονων.η Ιλονα στο σαλον της δεν εχει και καμια κοπελα της προκοπης ολες μπαζα ειναι!εχει μαλιστα και προβλημα δεν μπορει να βρει κοπελες να δουλεψουνε.και οπως παντου εχει τωρα παρα πολυ λιγη δουλεια μαλλον λογω κρισης!την ειχα παρει τηλεφωνο πριν 3-4 μερες κα τα ειπαμε μου ειπε οτι εβαψε τα μαλλια της μαυρα.μαλον την αλλη βδομαδα θα συναντιθουμε να πανε κανα σινεμα.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Ποπο ρε Δημήτρη, έχει γιο 12 χρονών λοιπόν ε.

Ούτε που το φανταζόμουν όταν τη γαμούσα στη Εφήμοβα.
Φαινόταν ότι δεν ήταν κοριτσάκι, αλλά δεν την έκανα και μαμα. Για 25-26 την έκοβα τοτέ. Πόσο λάθος έκανα ...

Πάντος μου είχε φερθεί πολύ καλά, ήταν αρκετά δεκτική σε αυτά που της έκανα και για αυτό τη συμπαθώ ιδιαίτερα. Αν ανέβω θα πάω στο σαλόν της έτσι για τις αναμνήσεις. Θα τη ρωτήσω και τί απέγινε εκείνο το μεγευτικό κορίτσι που δούλευε μαζί τότε η Τάνια. Ποιός ξέρει που εξαφανίστηκε. Μπορεί να τη πήρε στη βίλα του κανένας πετρελαιολεφτάς και να περνάει όμορφα. Της το εύχομαι ...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ειναι στην ηληκια μου 34 περιπου.για την Τανια σου ειχα γραψει οτι δουλευε καπου στη Μοσκοφσκαγια.η Ιλονα παντος προθυμοποιηθηκε αν ερθεις να ψαξει να την βρει!αν και μου ειχε πει οτι η Τανια της χρωσταγε 4000 ρουβλια γι αυτο και την απεφευγε!την Κυριακη γιορταζω!16 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΡΩΣΣΙΑ!θυμαμαι σαν τωρα τη δευτερα 9 Νοεμβριου του 1992 που ειρθα στον παραδισο!

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Ναι το θυμάμαι ότι μου είχες πει ότι μάλλον δουλεύει κάπου στη Μοσκόφσκαγια και ότι χρωστούσε 4000 ρούβλια. Τα δίνω εγώ ευχαρίστως στην Ιλόνα αν είναι να έχω την Τάνια στα τέσσερα ακόμα μια φορά.

Όσο για την επέτειο σου Χρόνια Πολλά !!!
Ζηλεύω τα μάλα !!!

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Ναι το θυμάμαι ότι μου είχες πει ότι μάλλον δουλεύει κάπου στη Μοσκόφσκαγια και ότι χρωστούσε 4000 ρούβλια.

Αλλά και αυτή τί τσιγκουνιά ρε παιδία μου;
4000 ρούβλια τα βγάζει άνετα σε μία μέρα. 4 γαμήσια είναι. Γιατί δεν της τα δίνει να ξεμπερδεύει.
Αυτά είναι πουτανιές.  :dancing:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ευχαριστω!για της ευχες σας!θα γιορτασω στο Νοβγκοροντ τον παραδισο των μουνιων!καλητερα μιας ωρας Ρωσσια και μουνι παρα 40 χρονια Ελλαδα και Φυλης!

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
ευχαριστω!για της ευχες σας!θα γιορτασω στο Νοβγκοροντ τον παραδισο των μουνιων!καλητερα μιας ωρας Ρωσσια και μουνι παρα 40 χρονια Ελλαδα και Φυλης!
ρωσιδες ,ελληνιδες,τα ιδια σκατα ειναι....,καμια απολυτως διαφορα!

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Δημητράκη και Nεαρχε, θα διαφωνήσουμε όσον αφορά το θέμα τις σάουνας.
Έχω πάει αρκετές φορες , τελευταίa ήταν προχτές Σάββατο με μεγάλη παρέα 12 άτομα.Διώροφο κτίριο, μεγάλη αίθουσα με τραπέζι και ψυγείο στο σαλόνι, μετά σάουνα, αποδυτήρια και μικτή πισινα με κρύο νερό και στον πάνω όροφο, καθιστικό, τζάκι, μπιλιάρδο (ρωσικο) και 3 δωμάτια με διπλό κρεβάτι που τιμήθηκαν δεόντως.Αυτά στην PMR όπου βρίσκομαι.
Αλλα και στην Ουκρανία και στην Moldavia που έχω πάει σε σάουνες έχω περάσει υπέροχα.
Μόλις επιστρέψω θα βάλω σχετικές φωτό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom