Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
βρηκα μια γκομενα που καπως μοιαζει με τη Λερα.για να παρεται μια ιδεα.η Λερα εχει διαφορετικα ματια(δεν ειναι τοσο σχοιστοματα και εχει πολυ μεγαλητερα βυζια απ' αυτην.καθως και τα μαλια της ειναι μαυρο χρωμα.ειναι θα ελεγα μια καλη επιλογη.

Συνημμένα

• kouradomihani2.jpg
    kouradomihani2.jpg
    24,7 KB · Εμφανίσεις: 59
  • kouradomihani4.jpg
    kouradomihani4.jpg
    30,2 KB · Εμφανίσεις: 52

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
η πρωτη φωτο της μοιαζει αρκετα.η δευτερη οχι τοσο.εγω παντος προτιμαω τη Βικα.αλλα που και που παιρνω και τη Λερα.οταν πσω την επομενη φορα θα παω ή στη Λερα ή θα παρω ρην Αλεσια την ειχα παρει μια φορα την ανοιξη.κανει φανταστικο γαμησι αλλα δεν εχει καθολου βυζια (οι 2 πρωτες φωτο ειναι της Βικας και οι 2 επομενες της Αλεσιας)

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
11
Like
550
Πόντοι
6.045
dhmhtrh h lera einai pio gohteutikh. auth den einai kai polu orea. exoun omws kapoies omoiothtes. h lera exei pio prostuxo vlema.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
dhmhtrh h lera einai pio gohteutikh. auth den einai kai polu orea. exoun omws kapoies omoiothtes. h lera exei pio prostuxo vlema.
ναι μπραβο εχεις δικιο!η Λερα ειναι πολυ πιο ωραια.αυτη ειναι πιο χοντροκομενη.και οντως η Λερα εχει πολυ καυλιαρικο βλεμα.ενω αυτη εχει ενα ζωωδης βλεμα.την εβαλα γιατι οντως εχει καποιες ομοιοτητες ειδηκα στην πρωτη φωτο(η 2η δεν της πολυμοιαζει)για να δουνε τα παιδια πωε ειναι περιπου η Λερα.μακαρι να ειχα φωτο της Λερας να βαλω!τη θυμασαι την Αλεσια που ειχε βγει στο σαλονι με το μπλε φορεμα οταν μας δειξαν της αλλες 3ης κοπελες?σκεφτομαι την αλλη βδομαδα να παω να την παρω για μια ωρα ή να παρω τη Λερα?εχω διλημα!

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Η Βίκα είναι Θεά!
Όποτε ανέβω πάνω θα την τιμήσω. Εκτός και αν ζηλεύεις, οπότε πάω πάσο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η Βίκα είναι Θεά!
Όποτε ανέβω πάνω θα την τιμήσω. Εκτός και αν ζηλεύεις, οπότε πάω πάσο.
:2funny:φυσικα σκαω απο τη ζηλια :2funny:αν ζηλευα δεν θα εβαζα τη φωτο της στο ιντερνετ και ουτε θα εγραφα οτι ειναι καυλιαρα!θα εγραφα τα αντιθετα οτι ειναι χαλια!αν ζηλευα θα ειχα τρελαθει γιατι η Βικα εχει μεγαλη περαση!και παλια οταν τα σαλον ειχανε πολυ δουλεια ηταν πολυ δυσκολο να την πετυχεις ελευθερη.πολυ συχνα την παιρνανε πλουσιοι για 1-2 μερες στις βιλες τους εξω απο την πολη.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Είναι η ίδια κοπέλα ; Η Βίκα είναι και αυτή ;

Συνημμένα

• 76ad042e4c13a9c26b2a.jpg
    76ad042e4c13a9c26b2a.jpg
    22,5 KB · Εμφανίσεις: 28

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ναι αυτες ειναι οι νεες φωτο της.ολες οι φωτο της ειναι πραγματικες.αλλα οι καινουργιες δεν της μοιαζουν τοσο.οι φωτο που εβαλα πιο πανω της μοιαζουν πιο πολυ.εδω καπως μοιαζει....

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Εμένα πάντως και αυτά τα δυο κορίτσια μου αρέσουν πολύ.

Τις έχεις συναντήσει ποτέ Δημήτρη ;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
νομιζω στα Φωτομοντελι δουλευουν.η Βικα καλη ειναι αλλα πολλες φορες ειναι δυσκολη στο χαρακτηρα.ενω η Λερα ειναι πιο απλο'ι'κη και πιο προθυμη.εγω τοτε που πηγαμε του zi-menon του ειχα προτινει να διαλεξει τη Βικα αλλα μας ειπαν οτι θα ειναι μετα της 19.00 και ειμασταν εκει στις 6.καλο ειναι κανεις να της δοκιμαζει ολες!και αν του αρεσουν της ξαναπαιρνει!

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Τελικά η μεγαλύτερη αλυσίδα ποιά είναι ; Τα Φωτομοντέλι ;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τελικά η μεγαλύτερη αλυσίδα ποιά είναι ; Τα Φωτομοντέλι ;
Φωτομοντελι και Ντομινο πιστευω οτι ειναι η μεγαλητερες αλυσιδες.παντος και το Ελις εχει πολλα σαλον αλλα ανεβασε της τιμες και δεν πολυ εχει περασει.και τα Αμστερνταμ εχουνε αρκετα σαλον.κοπελες εχει και σε πολλες σαουνες σχεδον στις μισες θα ελεγα εχουνε και κοπελες.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
κοπελες εχει και σε πολλες σαουνες σχεδον στις μισες θα ελεγα εχουνε και κοπελες.

Για το θέμα της σάουνας δε ξέρω τίποτα. Δεν έχω πάει ποτέ.
Κάτι είχα ακούσει να μου λένε αλλά δε ξέρω.
Πως λειτουργει εκεί το σύστημα ;
Έχει μόνο σάουνα ή και jacuzzi, χαμάμ και άλλα ;
Τις κοπέλες που τις παίρνεις ;
Τιμές ;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Για το θέμα της σάουνας δε ξέρω τίποτα. Δεν έχω πάει ποτέ.
Κάτι είχα ακούσει να μου λένε αλλά δε ξέρω.
Πως λειτουργει εκεί το σύστημα ;
Έχει μόνο σάουνα ή και jacuzzi, χαμάμ και άλλα ;
Τις κοπέλες που τις παίρνεις ;
Τιμές ;
ειναι σαουνες που ειναι σε διαφορα μερη της πολης.πηγαινουνε συνηθως 3-4 ατομα και κλεινουνε τη σαουνα για 2-3 ή παραπανω ωρες.εκει εχει και κοπελες να διαλεξεις.οι τιμες ειναι περιπου 1200-1500 την ωρα για τη σαουνα 3-4 ατομων(αν ειναι μεγαλη και πολυ καλη μπορει και πολυ παραπανω).παντα εχει ενα δωματιο με ενα διπλο κρεβατι οπου μπορεις να  :knockinb: σαν ανθρωπος.οι κοπελες τωρα δεν ξερω καθολου.αλλα απο οτι μου ειπανε απο 2000 την ωρα αν και συνηθως 2500-3000 την ωρα.εγω τα ξερω αυτα χωρις να εχω παει ποτε γιατι ειχα μια σχιστοματα γκομενα τη Σατι που δουλευε σε μια τετοια σαουνα και μετα τη ντισκο στις 6 το πρω'ι' πηγαινα και την επαιρνα απο 'κει και πηγαιναμε σπιτι μου.δεν ειμαι λατρης της σαουνας προτιμαω τα σαλον.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μπραβο φιλε σ'ευχαριστουμε για τη συμμετοχη σου.σε μερικες απο αυτες Νεαρχε θα εχει οπωσδηποτε κοπελες ειδεικα εκει που γραφει Массаж και Стрип Шоу.μη νομισεις παντος οτι σε ολες εχει και κοπελες.παντος πρεπει να πας εκει με παρεα πανω απο 4 ατομα.κανονισε πορνοεκδρομη στη Ρωσσια απο το σα'ι'τ!...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
....ή καλητερα περιμενε λιγο να γινει η μεγαλη υποτημιση του ρουβλιου που τοσο περιμενω!διαβασα σημερα οτι η Ρωσσια ξοδεψε αυτο το μηνα 78 ΔΙς $ για την ενυσχιση του Ρουβλιου και τα αποθεμα τα της ενω ειχαν φτασει 590 ΔΙΣ $ τωρα ειναι κατω απο 500.και απο αυτα μπορει να διαθεσει μονο τα 250 γραφανε!κατι φιλοι μου οικονομολογοι μου ειπανε οτι μετα το νεο ετος θα αναγκαστουνε να κανουν υποτημιση του ρουβλιου.οι περισσοτεροι μιλανε για την ανοιξη.για να δουμε τι θα παιχτει?

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Ούτε εγώ με βλέπω να πηγαίνω ποτέ σε σάουνα.
Πρώτον ζεσταίνομαι και δεν μπορώ να γαμήσω, δεύτερον ιδρώνω και εκνευρίζομαι, τρίτον δε καταλαβαίνω τι το ωραίο έχουν.
Εγώ κάνω σπα με μια γυναίκα δίπλα μου.
Θέλω το μεταξένιο - βελούδινο γυναικείο δέρμα να ακουμπάει πάνω μου, χέστηκα για τη σάουνα.

Όσο για την πορεία του ρουβλίου, είμαστε όλοι πολύ προσεκτικοί.
Μακάρι τα πράγματα να πάνε κατ’ ευχήν ! (Ένα 30% με 50% θα ήταν δώρο Θεού!)
Και μακάρι από τη κρίση εμείς να βγούμε αλώβητοι. (Δύσκολο!)
Επίσης και το Lei ενδέχεται να υποτιμηθεί προς την άνοιξη. Δεν θα ήταν καθόλου άσχημα …

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
στη σαουνα εχει και σπα και μικρη πισσινα.εκει ειχα γαμισει τη φιλη της γιδας μου ενω η γιδα μου ηταν διπλα!ειμασταν ολοι μεσα στην πισσινουλα στριμωξα τη φιλη της στη γωνια της ανοιξα τα ποδια και της τον εχωσα!δε νομιζω οτι δεν ηθελε!αν δεν ηθελε γιατι ηρθε μαζι μας στη σαουνα?και μου κουνιωταν γυμνη!παντος συμφωνο μαζι σου οτι η σαουνα δεν εχει τιποτα ωραιο!αλλα οι μαλακες Ρωσσοι της προτιμανε.καθονται και πινουνε με της γκομενες!δε γαμανε και πολυ.εγω οταν παω στα σαλον παω για να γαμισω.στη μια ωρα ριχνω 2 πουτσους.αν ειναι 2 ωρες γαμαω 2 φορες και μια φορα στο τελος τον παιζω με τη γκομενα να με αγκαλιαζει!πολλοι μοναχικοι πανε στα σαλον πληρωνουνε 3-4 ωρες οχι μονο για γαμησι.γαμανε μια φοαρα και την υπολιπη ωρα συζητανε με τη γκομενα!απο γκομενες για συζητιση εχω οσες θελω.εγω το γρηγορο γαμησι θελω γι'αυτο και πηγαινω στα σαλον....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
....το lei θα υποτημιθει.και το ρουβλι πρεπει να πεσει.αλλα το θεμα ειναι οτι και η Ελλαδα εχει τα ιδια οικονομικα προβληματα.πολυ φοβαμαι οτι και στην Ελλαδα δεν θα υπαρχει χρημα.ειδη η Ελλαδα ειναι 2 φορες πιο φτηνη απο την Αγια Πετρουπολη.εγω την χαιρομαι την κριση.γιατι μου τη σπανε 1.οι μαλακισμενες που δουλευουνε στα γραφεια,παιρνουνε 800-1200 ευρω μισθο εχουνε παρει ενα αμαξι Mazda3 ή ford focus που το χρωστανε,της βλεπω στην Ντισκο οταν κανει η εταιρια τους КООПЕРАТИВНАЯ ВЕЧЕРИНКА=παρτι για τους εργαζομενους της εταιριας(κλεινουν ολη τη Ντισκο αλλα εμενα συνηθως με αφηνουνε και μπαινω),της πηγαινουνε Αιγυπτο ή Τουρκια με εξοδα της εταιριας!και εχουνε σηκωσει μια μυτη και νομιζουν οτι καποιες ειναι!ή 2.οι μαλακες που δουλευουνε σε γραφεια και μονο επηδει πηγαινουνε παιρνουνε 1000 ευρω μισθο εχουνε και αυτοι ενα αμαξι που το χρωστανε και το παιζουν οτι καποιοι ειναι......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom