Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ποιός είναι αυτός ο τύπος;
ο μαλακας ο Αλγερινος που κορο'ι'δευω!τον εχω στισει κοντα 10 φορες.με μια απο αυτες της ανκετες απο γκομενες που εχω βαλει στο τον εστηλα το μαλακα 60 χλμ εξω απο την πολη στο εξωχικο της!εφτιαξα αυτη την ανκετα με τη φωτο του!

lolo

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ανκετα είναι η αγγελία? Διάβασα και τη σελίδα που του έχεις φτιάξει με translator απο το ίντερνετ, είναι πραγματικά αστεία!! Μου αρέσει οπού απαντάς και στα σχόλια της αγγελίας!! :2funny: :2funny:

Μην το μάθει όμως και σε κυνηγάει.....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
για γνωρημιες!το ξερει οτι τον δουλευω!πολυ συχνα αν ειμαι με καμια γκομενα τη βαζω και τον παιρνει τηλεφωνο και τον στελνει να την περιμενει!εχει φαει πολυ στησιμο!τωρα πια ειναι να τον λυπασαι γιατι δε γαμαει τιποτα!αλλα οπως ολοι οι Αλγερινοι ειναι κωλοφαρα σε πουλαει αν εχει συμφερον!γι'αυτο και εγω δεν τον λυπαμαι!

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
μου ζητησε να της στηλω λουλουδια στη δουλεια με Κουριερ και πηρε :shit:σιγα μην της στελνω και λουλουδια.της ειπα να συναντιθουμε και θα παρουμε λουλουδια.μετα γραψαμε μερικες φορες.και τωρα ειδα οτι ειχε σβισει την ανκετα της!κριμα γιατι θελω να την συναντισω!

Η Kris είναι πολύ γλυκό κοριτσάκι.
Αν ήταν στην Ελλάδα θα είχε μία μύτη μέχρι το ταβάνι.
Και εσύ άκαρδε ούτε λουλούδια δε της παίρνεις …

Συνημμένα

• kris4.jpg
    kris4.jpg
    30,7 KB · Εμφανίσεις: 25

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
δημητρακη μια χαρη αν ειναι ευκολο,οταν γραφεται κατι στα ρωσικα να γραφεται σε παρενθεση και το πως προφερεται στα ελληνικα ωστε να μαθαινουμε και τιποτα εμεις οι ρωσοφιλοι

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η Kris είναι πολύ γλυκό κοριτσάκι.
Αν ήταν στην Ελλάδα θα είχε μία μύτη μέχρι το ταβάνι.
Και εσύ άκαρδε ούτε λουλούδια δε της παίρνεις …
Κριστινα τη λενε αλλα στις φωτο το εκανε Κρις.και για τη Ρωσσια εχει μια μυτη μεχρι το ταβανι!μου ειχε γραψει προχτες στην ερωτιση привет :)у тебя обида уже прошла :)и будешь со мной общаться(καρδουλες)=γεια σου(πιστευω)η παρεξηγθση περασε και θα συναναστραφεις μαζι μου.μου απαντησε:нет...!!!пока не научишься ухаживать....=οχι μεχρι να μαθεις να περηποιησε...--ε,δε παε και στο διαολο!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
με αυτην συναντηθικα 2 φορες οταν ειχα παει Νοβγκοροντ.ειναι αγαμητη και δεν ηταν προβλημα να την πηδηξω.αλλα ειναι πολυ χοντρη!ενω στο ιντερνετ δεν φενεται!

Συνημμένα

• b_img1.jpg
    b_img1.jpg
    47,1 KB · Εμφανίσεις: 25
  • b_img5.jpg
    b_img5.jpg
    73,8 KB · Εμφανίσεις: 25
  • b_img9.jpg
    b_img9.jpg
    57,6 KB · Εμφανίσεις: 42
  • b_img10.jpg
    b_img10.jpg
    51 KB · Εμφανίσεις: 45
  • b_img11.jpg
    b_img11.jpg
    53 KB · Εμφανίσεις: 40

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
file dhmhtrh kalopernas. se zhleuw ligaki tha elega. pantos egw tha eimai 20-26 oktovriou agia petroupolh kai opoios ellhnas tha paristatai ekei pera an mporei as me voithisei. gamw eprepe anti gia agglika na mathw rwsika. pio xrhsima tha mou itan twra. pantos an den thn theleis thn xontrh ferthn apo helsinkh meria. tha kaloperasei.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

sry gia ta greeklish dn mporw na grapsw alliws

taraxias

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2006
Κριτικές
8
Like
19
Πόντοι
1
με αυτην συναντηθικα 2 φορες οταν ειχα παει Νοβγκοροντ.ειναι αγαμητη και δεν ηταν προβλημα να την πηδηξω.αλλα ειναι πολυ χοντρη!ενω στο ιντερνετ δεν φενεται!
Ναι αλλα εχει βυζαρες Δημητρη εεεε?? ;)

lautrec

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Στη ρωσια αξιζει οσο τπτ αλλο να το ριξεις στο ξερο καμακι! Οι γυναικες σε κοβουν στα ματια με τη μια και ειναι πολυ ανοιχτες για κουβεντα! Ειμαι 5 μερες στην Αγ Πετρουπολη και εχω μαζεψει τοσα τηλεφωνα! 2 φασωματακια εκ των οποιο το ενα "ολοκληρωθηκε" χτες το βραδυ.  Την κοπελα τη γνωρισα στο δρομο ρωτωντας για ιντερνετ καφε. Και δεν το κυνηγαω και πολυ. Πολυ καλη επιλογη για μπαρακι τιγκα στα κοριτσακια ειναι το dacha σε ενα στενο απεναντι απο το μετρο στη νεφσκυ με ιντερνασιοναλ κοσμο γενικα. Πολυ ανοιχτες γυναικες!!!

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Στη ρωσια αξιζει οσο τπτ αλλο να το ριξεις στο ξερο καμακι! Οι γυναικες σε κοβουν στα ματια με τη μια και ειναι πολυ ανοιχτες για κουβεντα! Ειμαι 5 μερες στην Αγ Πετρουπολη και εχω μαζεψει τοσα τηλεφωνα! 2 φασωματακια εκ των οποιο το ενα "ολοκληρωθηκε" χτες το βραδυ.  Την κοπελα τη γνωρισα στο δρομο ρωτωντας για ιντερνετ καφε. Και δεν το κυνηγαω και πολυ. Πολυ καλη επιλογη για μπαρακι τιγκα στα κοριτσακια ειναι το dacha σε ενα στενο απεναντι απο το μετρο στη νεφσκυ με ιντερνασιοναλ κοσμο γενικα. Πολυ ανοιχτες γυναικες!!!
Ξερεις Ρωσσικα?

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Το σάιτ προκαλεί παρενέργειες !

Είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν στην Αγία Πετρούπολη για sex-trip και μπουκάραν μπάτσοι σε ένα σαλόν και με πιάσαν και με βάλαν στο μπουντρούμι του τμήματος και μιλούσαν όλοι Ρωσικά και δε καταλάβαινα τίποτα και ήμουν απελπισμένος.

Όταν μου έδωσαν το ένα τηλεφώνημα, που βλέπουμε στις Αμερικάνικες ταινίες ότι δικαιούμαστε, εγώ μπήκα στο ίντερνετ και πήγα στο bourdela.com στο θρεντ «Ρωσία sex & vodka» και άφησα μήνυμα απελπισίας και μετά από λίγες ώρες ήρθε ο Δημητράκης29 με τα καουμπόυκα στο τμήμα και με έβγαλε έξω.

Έχω αρρωστήσει μου φαίνεται  :helpplea:

Επισκέπτης

Ξέρεις Ρώσικα συναγωνιστή ή μιλάγανε Αγγλικά;

Επισκέπτης

Είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν στην Αγία Πετρούπολη για sex-trip και μπουκάραν μπάτσοι σε ένα σαλόν και με πιάσαν και με βάλαν στο μπουντρούμι του τμήματος και μιλούσαν όλοι Ρωσικά και δε καταλάβαινα τίποτα και ήμουν απελπισμένος.

Όταν μου έδωσαν το ένα τηλεφώνημα, που βλέπουμε στις Αμερικάνικες ταινίες ότι δικαιούμαστε, εγώ μπήκα στο ίντερνετ και πήγα στο bourdela.com στο θρεντ «Ρωσία sex & vodka» και άφησα μήνυμα απελπισίας και μετά από λίγες ώρες ήρθε ο Δημητράκης29 με τα καουμπόυκα στο τμήμα και με έβγαλε έξω.

Χεχε το εξπρες του μεσονυχτίου σε ρωσική έκδοση  :grin: Μάλλον θα τους λάδωσε για να σε βγάλει.. ;)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Χεχε το εξπρες του μεσονυχτίου σε ρωσική έκδοση   :grin: Μάλλον θα τους λάδωσε για να σε βγάλει.. ;)
και εγω το εχω σκεφτει αυτο!να πας φυλακη αποκλυεται!αλλα εχει γελιο αν σε τραβανε εκεινη την ωρα με την καμερα!και μετα σε διχνει η τελεωραση!παντος οι μπατσοι στην αρχη πανε σαν πελατες γαμανε και πληρωνουν με προσημειωμενα χαρτονομησματα και μετα μπουκαρουνε!τελευταια φορα ειχανε μπουκαρι σε ενα απο τα Photomodeli πριν κανα χρονο.αλλα πελατες δεν ειχε.οπως καταλαβα δεν το πολυθελουν οι μπατσοι να εχει πελατες εκεινη την ωρα φοβουνται μην ειναι κανενας κυβερνητικος και τους γαμισει μετα!γιατι οι απλοι Ρωσσοι ως πολυ τσιγγουνιδες δεν πολυπανε στα σαλον σιγα μη δωσουνε 2000-2500 ρουβλια.πανε οι αρκετα υψηλοι θα ελεγα....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
....και να σε πιασουνε δεν τρεχει τιποτα.Ο ΠΕΛΑΤΗς ΔΕΝ ΔΙΩΚΕΤΑΙ!Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 500 ΡΟΥΒΛΙΑ!ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗς(ΑΝ ΤΟΝ ΠΙΑΣΟΥΝΕ 6 ΜΗΝΕς ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΜΕΧΡΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ.σχεδον ποτε αυτες οι υποθεσεις δεν φτανουν στο δικαστηριο γιατι ο νομος λεει οτι πρεπει να αποδιξουν οτι γινεται κατ'εξακολουθισει.σιγα μην πηγαινουνε οι μπατσοι στο ιδιο μερος να τους πιανουνε συνεχεια!και οσες φορες εφτασαν υποθεσεις στα δικαστηρια οι ιδιοκτητες ή οι Αντμηνιστρατορ που πιασανε σαν ιδιοκτητες φαγανε 1-1,5 χρονια με αναστολη.δηλαδη τιποτα!συνηθως μπουκαρουνε σε μικρα μερη τιποτα σαουνες.οταν το καθε σαλον τους δινει το μηνα απο 1000 ΕΥΡΩ το μηνα θα ηταν πολυ μαλακες να το κλεισουν!ασε που τα περισσοτερα αν δεν ειναι δικα τους εχουν τους μπατσους σα συνεταιρους με ποσοστα!οποτε δε συμφερει κανεναν να τα κλεισει :)

Επισκέπτης
Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΝΙΓΗΚΕ ΣΤΟ ΑΙΜΑ...Και στο σπερμα!!!Good bye Lenin!

Επισκέπτης
Nα δεις...πως αλλιως το λεγαμε καποτε αυτο  το μπατσος-ναβατζης :headbang:??????ΘΥΜΙΣΟΥ ρε Ποντιε...ΑΑΑΑΑ ΝΑΙ!!!  ΥΓΙΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ!

bliet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
φιλε δημητρη σημερα που γιορταζε η μοσχα εριξες κανενα εορταστικο? :knockinb: :sperm:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
φιλε δημητρη σημερα που γιορταζε η μοσχα εριξες κανενα εορταστικο? :knockinb: :sperm:
καταρχην γυρισα χτες απο Ουγγαρια.και ακπμα δεν εχω συνελθει!ακτος απο τα γαμησια με τη γιδα μου την αδερφη της και την ξαδερφη της(ξεχωριστα οχι παρτουζα).περασα παρα πολλες ωρες στην πισσινα.μου αρεσει πολυ το νερο!σημερα βγηκα ντισκο.αλλα ειμαι ακομα κουρασμενος!μαλλον αυριο θα συναντιθω με την Κορεατισσα μου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom