Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Επαγγελματιας πορνοσταρ ειναι και την πηδηξα τον Μαιο στην Βουδαπεστη.
Τι φοιτητρια και πρασινα αλογα λες?Στο ειπα και στο θρεντ της Μολδαβιας...αν δεν ξερεις κατι μην μιλας.
Ναι με το που εσκασες μπροστα της με τη Bentley με της Μολδαβικες πινακιδες η γκομενα τα παιξε!Οταν δε της ειπες οτι θα την παρεις και στο Κισινιωφ στη Χλιδη!στον πλουτο!Να παει στα εμπορικα κεντρα του Κισινιωφ!να πατε στις Ντισκο του Κισινιωφ!Οταν της ειπες κιολας οτι εχεις διαμερισμα με Μπιντέ!2funny:Η γκομενα ξετρελαθηκε!Δεν αντεξε στον πειρασμο! :2funny:.Ειναι φυσικο αφου εισαι ωραιος,εχεις λεφτα!μενεις Κισινιωφ μες τη χλιδη και τον πλουτο δεν ειναι τυχαιο οτι καθε χρονο εκατονταδες χιλιαδες ανθρωποι ερχονται μεταναστες στη Μολδαβια για να δουλεψουνε :2funny:  που εχει τα καλητερα εμπορικα κεντρα της καλητερες ντισκο στον κοσμο.Μακαρι να ειχα τα λεφτα σου να μπορουσα να παρω διαμερισμα με Μπιντέ στο Κισινιωφ οπως εσυ και να ειχα και την ομορφια σου.Αλλα δυστηχως ειμαι ασχημος ο καημενος και δεν εχω λεφτα οπως εσυ :2funny:και ειμαι αναγκασμενος να πηγαινω στις παρακμιακες ντισκο της Αγιας Πετρουπολης!Και οχι στη Χλιδη της Μολδαβιας που ζεις εσυ!

caetano_italia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
δημητρακη εισαι μορφη μεχρι και στο youtube σε βλεπω. :rockon:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Ναι με το που εσκασες μπροστα της με τη Bentley με της Μολδαβικες πινακιδες η γκομενα τα παιξε!Οταν δε της ειπες οτι θα την παρεις και στο Κισινιωφ στη Χλιδη!στον πλουτο!Να παει στα εμπορικα κεντρα του Κισινιωφ!να πατε στις Ντισκο του Κισινιωφ!Οταν της ειπες κιολας οτι εχεις διαμερισμα με Μπιντέ!2funny:Η γκομενα ξετρελαθηκε!Δεν αντεξε στον πειρασμο! :2funny:.Ειναι φυσικο αφου εισαι ωραιος,εχεις λεφτα!μενεις Κισινιωφ μες τη χλιδη και τον πλουτο δεν ειναι τυχαιο οτι καθε χρονο εκατονταδες χιλιαδες ανθρωποι ερχονται μεταναστες στη Μολδαβια για να δουλεψουνε :2funny:  που εχει τα καλητερα εμπορικα κεντρα της καλητερες ντισκο στον κοσμο.Μακαρι να ειχα τα λεφτα σου να μπορουσα να παρω διαμερισμα με Μπιντέ στο Κισινιωφ οπως εσυ και να ειχα και την ομορφια σου.Αλλα δυστηχως ειμαι ασχημος ο καημενος και δεν εχω λεφτα οπως εσυ :2funny:και ειμαι αναγκασμενος να πηγαινω στις παρακμιακες ντισκο της Αγιας Πετρουπολης!Και οχι στη Χλιδη της Μολδαβιας που ζεις εσυ!
Καταρχην δεν ζω στη Μολδαβια...
Για την ταμπακιερα ομως δεν λες κουβεντα παλι,τουμπεκι κανεις ως συνηθως  :grin: το οτι δηλαδη ειπες οτι η γκομενα ταχα ειναι φοιτητρια απο φοιτητικη εστια και της δωσανε κατι λιγα και δεχτηκε να το γυρισουν  :2funny: ενω σου ειπα οτι ειναι επαγγελματιας πορνσταρ και την πηδηξα αυτην και την φιλη της Lena τον Μαιο.
Τον Οκτωβριο μαλιστα θα τις εχω και τις δυο μαζι μου στο Βερολινο  :)
Με αγαπη.............  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 2.JPG
    2.JPG
    62,7 KB · Εμφανίσεις: 21
  • 3.JPG
    3.JPG
    60,6 KB · Εμφανίσεις: 24

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η γκομενα απο το βιντεακι ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ!Τωρα αν μετα εγινε Πορνοσταρ δεν το γνωριζω!Παντος για να παιξει σε Τσοντες δεν κανει!Δεν ταιριαζει!Οι Πορνοσταρ πρεπει να εχουνε Βυζαρες να ειναι ελκυστικες να σε Καβλωνουνε!Αυτη ειναι σαν κοριτσακι!--------Τωρα για τη Φωτο που εβαλες.Πιστευω ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΝΗ!και δεν εχει Φωτομονταζ ως προς το χαρτι Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΤ'ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΑΡΤΙ.Γιατι ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟ ΧΑΡΤΙ αν προσεξεται ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΣΑΛΑΚΩΝΕΤΑΙ.Βεβαια ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ :think:Δηλαδη να εγραφε διαφημιση για καποιο σαλον και στο χαρτι να εγραφε το τηλεφωνο της και ΕΣΥ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕς ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!Βεβαια ειδεικος δεν ειμαι και δεν παιρνω ορκο για τη γνησιοτητα της Φωτογραφιας ας μας πει καποιος που ξερει καλητερα απο αυτα.------Ας πουμε οτι Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΝΗ!ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ!ερχομαστε στα ιδια οπως με το διαμερισμα που πηρες στο Κισινιωφ πηρες μια γκομενα City Tour της εδωσες 300-400 Ευρω και την :knockinb:!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ?Αν ναι ΜΠΡΑΒΟ!Συγχαρητηρια!Μαγκια θα ηταν την  :knockinb: με 50 Ευρω οπως  :knockinb:εγω την Πολινα (φωτο της ειχα βαλει πιο παλια) η κοπελα δουλευε City Tour οι αλλοι πληρωνανε 300-400 Ευρω και εγω στο σαλον την  :knockinb: με 50! :)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Αστο αδερφε...δεν παιζεσαι με τιποτα!
αρχιζεις και μιλας και μιλας και φανταζεσαι πραγματα και κανεις αναλυσεις και ξανα και ξανα..."η γκομενα ηταν σιγουρα φοιτητρια"...λες και την ηξερες προσωπικα  :2funny:  "εσυ να αλλαξες τα γραμματα"..."την πηρες απο city tour και της εδωσες 300-400 ευρω"...και τοσα αλλα  :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε συ σταματα να το παιζεις παντογνωστης και να νομιζεις οτι εσυ μονο εχεις κονε σ'αυτον τον κοσμο.....ΕΛΕΟΣ!!!
αντε παρε και μερικες φωτο ακομα και κανε τις αναλυση αν ειναι αληθινες η ψευτικες  :grin:

Συνημμένα

• 1.JPG
    1.JPG
    60,8 KB · Εμφανίσεις: 25
  • 2.JPG
    2.JPG
    62,5 KB · Εμφανίσεις: 27

caetano_italia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
χαχαχα καλα εχω πεσει απο την καρεκλα με την φωτο με τη γκομενα στο κρεβατι με το δονητη στο πατο της..χαμογελο μεχρι τα αυτια χαχαχαχα.

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Θα τις βγάλετε να τις μετρήσετε κιόλας;  :2funny:

Καλά σου λέει άσε τις αναλύσεις! Αν είναι να τις έχεις στην αναμονή τις γκόμενες να μου τις δώσεις σε μένα  :P

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Συντροφοι καλησπερα! Ξερει κανεις καποιο site για online tv με Ρωσικα καναλια? Με την δορυφορικη κεραια (hotbird-astra) πιανω αρκετα ελευθερα καναλια  αλλα  κατι παραπανω κακο δεν κανει ;)

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Οποιος γνωριζει κατι και δεν βαριεται να γραψει, θα του ειμαι υποχρεος...
Σκεφτομαι να ακολουθησω τη μΠΑΟΚαρα στο Καζαν!
καμμια ακρη εχουμε εκει?? ακρη με βιζιτες, εννοειται...
επισης θα μεινω ενα βραδυ στη Μοσχα, εκλεισα και μια ψιλοσουιτα απανω στη Κοκκινη Πλατεια, σε διασημο ξενοδοχειο...
εκει πώς ξηγιεμαι?? να παρω ταξι απο και προς το αεροδρομιο ή θα μου ζητησουνε καμμια 300ρια ευρω??
για βιζιτες στη Μοσχα δεν ρωταω... εχω "κανονισει"...  :think: :think:

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
αλλη ερωτηση:
οταν σου δινει καποιος το τηλεφωνο του 8903... ή 9163...
βαζω μπροστα το 0079 και ειναι ενταξει??...

Επισκέπτης
Οποιος γνωριζει κατι και δεν βαριεται να γραψει, θα του ειμαι υποχρεος...
Σκεφτομαι να ακολουθησω τη μΠΑΟΚαρα στο Καζαν!
καμμια ακρη εχουμε εκει?? ακρη με βιζιτες, εννοειται...
επισης θα μεινω ενα βραδυ στη Μοσχα, εκλεισα και μια ψιλοσουιτα απανω στη Κοκκινη Πλατεια, σε διασημο ξενοδοχειο...
εκει πώς ξηγιεμαι?? να παρω ταξι απο και προς το αεροδρομιο ή θα μου ζητησουνε καμμια 300ρια ευρω??
για βιζιτες στη Μοσχα δεν ρωταω... εχω "κανονισει"...  :think: :think:
φοβερα μουνια για βιζιτεσ στι μοσχα εχι στο mamba.ru!και για καζαν που θα πασ εχι ενοιτε.
απιστευτα μουνια μαγκα μου!για τσεκαρε το!

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
φοβερα μουνια για βιζιτεσ στι μοσχα εχι στο mamba.ru!και για καζαν που θα πασ εχι ενοιτε.

ευχαριστω συναγωνιστη... το παρατηρησα οτι στο mamba εχει δυνατα μωρα...
αλλωστε με μια απο εκει εχω "κανονισει", οπως εγραψα... τα εισαγωγικα ειναι διοτι δεν ξερω τι παιζει... θα ερθει?? αν ερθει, θα ειναι η ιδια??
θα εκτιμουσα βοηθεια κι απο αλλους συναγωνιστες...

Επισκέπτης
ευχαριστω συναγωνιστη... το παρατηρησα οτι στο mamba εχει δυνατα μωρα...
αλλωστε με μια απο εκει εχω "κανονισει", οπως εγραψα... τα εισαγωγικα ειναι διοτι δεν ξερω τι παιζει... θα ερθει?? αν ερθει, θα ειναι η ιδια??
θα εκτιμουσα βοηθεια κι απο αλλους συναγωνιστες...
Πολι δισκολο να γνορισισ καπια απο εκι και να σου ερθι προτι στιν ελλαδα!πιθανοτιτεσ μια στο εκατομιριο!
σινιθοσ εμισ παμε προτοι.καμια δεν ερχετε μονι τισ,ακομα και τα εξοδα να τισ βαλισ.

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Πολι δισκολο να γνορισισ καπια απο εκι και να σου ερθι προτι στιν ελλαδα!πιθανοτιτεσ μια στο εκατομιριο!
σινιθοσ εμισ παμε προτοι.καμια δεν ερχετε μονι τισ,ακομα και τα εξοδα να τισ βαλισ.

θα παω Μοσχα πριν το Καζαν...
μηπως ξερεις τι παιζει με τα τηλεφωνα??
γιατι η μια μου δινει 9123456789 και η αλλη 89123456789 ?? :think:
εχουν ενα ψηφιο διαφορα...

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
εννοω οτι το ενα εχει 9 και το αλλο 10 ψηφια...

patato

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Gentleman, καλά να περάσεις, περιμένουμε εντυπώσεις :)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παιδια γεια σας :)δεν σας ξεχασα.Ειμαι Ελλαδα.Ημουνα στις Σπετσες με ειχαν καλεσει με μια Θαλαμηγο.Οταν με το καλο θα γυρισω Ρωσσια θα μπορω να σας αναλυσω τη διαφορα αναμεσα στις Ελεηνιδες και στις Ρωσσιδες.Γιατι στο σκαφος ηταν αρκετες γυναικες.Παντος ειχε χαβαλε :2funny:εχω ετοιμασει και βιντεακια :2funny: ο Πορνορεπορτερ θα τα ενωσει και θα τα ανεβασω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pepe(1)

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1

για δώσε μερικά παραδείγματα πιτσιλιστή...!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom