dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Ναι με το που εσκασες μπροστα της με τη Bentley με της Μολδαβικες πινακιδες η γκομενα τα παιξε!Οταν δε της ειπες οτι θα την παρεις και στο Κισινιωφ στη Χλιδη!στον πλουτο!Να παει στα εμπορικα κεντρα του Κισινιωφ!να πατε στις Ντισκο του Κισινιωφ!Οταν της ειπες κιολας οτι εχεις διαμερισμα με Μπιντέ!2funny:Η γκομενα ξετρελαθηκε!Δεν αντεξε στον πειρασμο! .Ειναι φυσικο αφου εισαι ωραιος,εχεις λεφτα!μενεις Κισινιωφ μες τη χλιδη και τον πλουτο δεν ειναι τυχαιο οτι καθε χρονο εκατονταδες χιλιαδες ανθρωποι ερχονται μεταναστες στη Μολδαβια για να δουλεψουνε που εχει τα καλητερα εμπορικα κεντρα της καλητερες ντισκο στον κοσμο.Μακαρι να ειχα τα λεφτα σου να μπορουσα να παρω διαμερισμα με Μπιντέ στο Κισινιωφ οπως εσυ και να ειχα και την ομορφια σου.Αλλα δυστηχως ειμαι ασχημος ο καημενος και δεν εχω λεφτα οπως εσυ και ειμαι αναγκασμενος να πηγαινω στις παρακμιακες ντισκο της Αγιας Πετρουπολης!Και οχι στη Χλιδη της Μολδαβιας που ζεις εσυ!Επαγγελματιας πορνοσταρ ειναι και την πηδηξα τον Μαιο στην Βουδαπεστη.
Τι φοιτητρια και πρασινα αλογα λες?Στο ειπα και στο θρεντ της Μολδαβιας...αν δεν ξερεις κατι μην μιλας.