dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Μεταμεσονυχτιες ωρες ισως δεν βρεις Sim Card.δεν ξερω αν στα 24ωρα μαγαζια στη Νιεφσκι σου κανουν συνδεση.και παλι η καρτα θα ενεργοποιηθει μετα απο 3ης ωρες.το πιθανοτερο ειναι την αλλη μερα το πρω'ι'.Γκρετσεσκι προσπεκτ ειναι πολυ ωραια.ειδεικα πριν 5 χρονια οταν πηγαινε απο 'κει και το τραμ θυμιζε παρα πολυ Ελλαδα.μεχρι την επανασταση εκει μεναν οι πλουσιοι Ελληνες της Αγιας Πετρουπολης.εκει που χτιστηκε το Οκτιαμπρσκι πολυ κοντα στην Γκρετσεσκι προσπεκτ γινονται οι συναυλιες.ηταν η Ελληνικη εκκλησια του Αγιου Δημητριου.που οι κομμουνιστες την γκρεμισανε.ΟΚ θα παω στον Μουζενιδη που ζηταει 60€ συν 2€ ασφαλεια για καθε μερα
απο διαμερισμα εχω κλεισει στην οδο Grechesky στην Αγ. Πετρουπολη
ξερει κανεις που θα βρω sim card?
στο αεροδρομιο, που ενδεχομενως θα πουλανε, φτανω μεταμεσονυκτιες ωρες
για το Μουζενιδη εχω ακουσει οτι ειναι ο πιο ειδεικος για Ρωσσια.---το πιθανοτερο ειναι να σου δωσουν Sim Card MTC συνηθως σε ατομα με προσωρινη ρεγκιστρατσια μονο η ΜΤC δινει Sim Card.---- η καρτα αυτη δουλευει παντου ΑΛΛΑ εκτος του νομου της Αγιας Πετρουπολης εισαι σε Ροουμινγκ!(δηλαδη σαν να πας στη Ιταλια με Ελληνικη Σιμ καρτα δουλευει αλλα ειναι ασυμφωρο καθως πληρωνεις της εισερχομενες κλισεις και να παρεις καπου τηλεφωνο ειναι πανακρυβα).----για πες μου με τη εταιρια πετας και μεσω ποιανου αεροδρομιου.με ενδιαφερει γιατι εγω παντα πεταω απο Αθηνα με Λουφχανσα και φευγω 4.20 πρω'ι' φτανω Φρανκφουρτη 6.00-6.20 και μετα πεταω απο 'κει στις 11 και ειμαι Αγια Πετρουπολη στις 15 το μεσιμερι και με κουραζει πολυ.θα με βολευε αν πεταγα απο Αθηνα απογευμα και εφτανα βραδυ Αγια Πετρουπολη.O Mουζενιδης ειναι ΚΡΑΤΟΣ!
Σιμ θα βρεις στα μαγαζια τηλεφωνικων εταιριων και ΜΟΝΟ με το διαβατηριο σου.
Υποψιν η Σιμ που θα αγορασεις ισχυει μονο πετρουπολη εκτος νομου ασ πουμε θελεις αλλη σιμ, αμα πας π.χ Μοσχα εκει θα θελεις αλλη Σιμ!