Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΟΚ θα παω στον Μουζενιδη που ζηταει 60€ συν 2€ ασφαλεια για καθε μερα
απο διαμερισμα εχω κλεισει στην οδο Grechesky στην Αγ. Πετρουπολη
ξερει κανεις που θα βρω sim card?
στο αεροδρομιο, που ενδεχομενως θα πουλανε, φτανω μεταμεσονυκτιες ωρες
Μεταμεσονυχτιες ωρες ισως δεν  βρεις Sim Card.δεν ξερω αν στα 24ωρα μαγαζια στη Νιεφσκι σου κανουν συνδεση.και παλι η καρτα θα ενεργοποιηθει μετα απο 3ης ωρες.το πιθανοτερο ειναι την αλλη μερα το πρω'ι'.Γκρετσεσκι προσπεκτ ειναι πολυ ωραια.ειδεικα πριν 5 χρονια οταν πηγαινε απο 'κει και το τραμ θυμιζε παρα πολυ Ελλαδα.μεχρι την επανασταση εκει μεναν οι πλουσιοι Ελληνες της Αγιας Πετρουπολης.εκει που χτιστηκε το Οκτιαμπρσκι πολυ κοντα στην Γκρετσεσκι προσπεκτ  γινονται οι συναυλιες.ηταν η Ελληνικη εκκλησια του Αγιου Δημητριου.που οι κομμουνιστες την γκρεμισανε.
O Mουζενιδης ειναι ΚΡΑΤΟΣ!
Σιμ θα βρεις στα μαγαζια τηλεφωνικων εταιριων και ΜΟΝΟ με το διαβατηριο σου.
Υποψιν η Σιμ που θα αγορασεις ισχυει μονο πετρουπολη  εκτος νομου ασ πουμε  θελεις αλλη σιμ, αμα πας π.χ Μοσχα εκει θα θελεις αλλη Σιμ!
για το Μουζενιδη εχω ακουσει οτι ειναι ο πιο ειδεικος για Ρωσσια.---το πιθανοτερο ειναι να σου δωσουν Sim Card MTC συνηθως σε ατομα με προσωρινη ρεγκιστρατσια μονο η ΜΤC δινει Sim Card.---- η καρτα αυτη δουλευει παντου ΑΛΛΑ εκτος του νομου της Αγιας Πετρουπολης εισαι σε Ροουμινγκ!(δηλαδη σαν να πας στη Ιταλια με Ελληνικη Σιμ καρτα δουλευει αλλα ειναι ασυμφωρο καθως πληρωνεις της εισερχομενες κλισεις και να παρεις καπου τηλεφωνο ειναι πανακρυβα).----για πες μου με τη εταιρια πετας και μεσω ποιανου αεροδρομιου.με ενδιαφερει γιατι εγω παντα πεταω απο Αθηνα με Λουφχανσα και φευγω 4.20 πρω'ι' φτανω Φρανκφουρτη 6.00-6.20 και μετα πεταω απο 'κει στις 11 και ειμαι Αγια Πετρουπολη στις 15 το μεσιμερι και με κουραζει πολυ.θα με βολευε αν πεταγα απο Αθηνα απογευμα και εφτανα βραδυ Αγια Πετρουπολη.

kliduhos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
4
Πόντοι
1
Μεταμεσονυχτιες ωρες ισως δεν  βρεις Sim Card.δεν ξερω αν στα 24ωρα μαγαζια στη Νιεφσκι σου κανουν συνδεση.και παλι η καρτα θα ενεργοποιηθει μετα απο 3ης ωρες.το πιθανοτερο ειναι την αλλη μερα το πρω'ι'
για το Μουζενιδη εχω ακουσει οτι ειναι ο πιο ειδεικος για Ρωσσια.---το πιθανοτερο ειναι να σου δωσουν Sim Card MTC η καρτα αυτη δουλευει παντου ΑΛΛΑ εκτος του νομου της Αγιας Πετρουπολης εισαι σε Ροουμινγκ!
για πες μου με τη εταιρια πετας και μεσω ποιανου αεροδρομιου.με ενδιαφερει γιατι εγω παντα πεταω απο Αθηνα με Λουφχανσα και φευγω 4.20 πρω'ι' φτανω Φρανκφουρτη 6.00-6.20 και μετα πεταω απο 'κει στις 11 και ειμαι Αγια Πετρουπολη στις 15 το μεσιμερι και με κουραζει πολυ.θα με βολευε αν πεταγα απο Αθηνα απογευμα και εφτανα βραδυ Αγια Πετρουπολη.
O Mουζενιδης ειναι ΚΡΑΤΟΣ!
Σιμ θα βρεις στα μαγαζια τηλεφωνικων εταιριων και ΜΟΝΟ με το διαβατηριο σου.
Υποψιν η Σιμ που θα αγορασεις ισχυει μονο πετρουπολη  εκτος νομου ασ πουμε  θελεις αλλη σιμ, αμα πας π.χ Μοσχα εκει θα θελεις αλλη Σιμ!

θα πεταξω με την Aεροφλοτ, αναχωρηση Σαββατο στις 13:25 και αφιξη στην Αγ. Πετρουπολη Κυριακη στις 00:30 με ολιγοωρη σταση στη Μοσχα
κυριακατικα, εστω και το πρωι, θα βρω καπου sim card?
θα περιοριστω μονο στην Αγ. Πετρουπολη οποτε, κατα τα λεγομενα σας, καλυπτω τις αναγκες μου με μια και μοναδικη καρτα
οσον αφορα τη βιζα σκεφτηκα να παρακαμψω το πρακτορειο και να την βγαλω μονος μου
ομως, ενω εξασφαλιζω ευκολα το visa invitation με 20€, με την ασφαλεια δεν βρηκα ακρη

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
θα πεταξω με την Aεροφλοτ, αναχωρηση Σαββατο στις 13:25 και αφιξη στην Αγ. Πετρουπολη Κυριακη στις 00:30 με ολιγοωρη σταση στη Μοσχα
θα περιοριστω μονο στην Αγ. Πετρουπολη οποτε, κατα τα λεγομενα σας, καλυπτω τις αναγκες μου με μια και μοναδικη καρτα
οσον αφορα τη βιζα σκεφτηκα να παρακαμψω το πρακτορειο και να την βγαλω μονος μου
ομως, ενω εξασφαλιζω ευκολα το visa invitation με 20€, με την ασφαλεια δεν βρηκα ακρη
οχι με Ρωσσικες εταιριες ΔΕΝ ΠΕΤΑΩ!τη θελω τη ζωη μου!ας ειναι φτηνοτερα ας με βολευουν οι ωρες!καλητερα με Λουφχανσα.για να ξερω οτι θα φτασω.η Σιμ καρτα δεν ειναι προβλημα κοστιζει 150 ρουβλια (κατι λιγοτερο απο 4 Ευρω).τωρα τα αεροδρομια ειναι ακομα κλειστα λογω του υφεστειου της Ισλανδιας!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Τελικα το προβλημα σου ειναι η ΣΙΜ!! Καλυτερα κοιτα αλλα πιο σημαντικα πραγματα απο την σιμ! Πας στην Ρωσια πρωτη φορα και νομιζεις οτι θα ταξιδεψεις σε ευρωπαικη χωρα.Οταν θα πας τοτε θα καταλαβεις οτι δεν ειναι και τοσο ευκολη χωρα για τον τουριστα  γενικα σε ολους τους τομεις.
Φιλικα Παντα
jimmys

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
ρε παιδια εσεις που ξερετε τι δουλειες υπαρχουν στη Ρωσια και γενικα στις ανατολικες χωρες για  εμας?

θελω να φυγω απο αυτη τη σκατοχωρα

Επισκέπτης
ρε παιδια εσεις που ξερετε τι δουλειες υπαρχουν στη Ρωσια και γενικα στις ανατολικες χωρες για  εμας?

σκουπιδιαρης,οδοκαθαριστης,βοθρατζης, βοηθος βιδωτη καπακιων βοθρου, λαντζιερης (ισως και μαγειρας!!!),σερβιτορος,θυρωρος,χαμαλης...

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235

Επισκέπτης

Κύριὲ μου ἐν Ρωσσίᾳ θὰ ἀμείβεσθε δι ἕναν μήναν ὅσον δαπανᾶτε διὰ μίαν συνεύρεσιν μέ πόρνην εἰς τὴν "σκατοχώραν"

kliduhos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
4
Πόντοι
1
Τελικα το προβλημα σου ειναι η ΣΙΜ!! Καλυτερα κοιτα αλλα πιο σημαντικα πραγματα απο την σιμ! Πας στην Ρωσια πρωτη φορα και νομιζεις οτι θα ταξιδεψεις σε ευρωπαικη χωρα.Οταν θα πας τοτε θα καταλαβεις οτι δεν ειναι και τοσο ευκολη χωρα για τον τουριστα   γενικα σε ολους τους τομεις.
Φιλικα Παντα
jimmys
Jimmys, ξερω που θα μεινω, σε ποια εστιατορια θα φαω, πως θα μετακινηθω μεσα στην πολη, πως θα συμπεριφερθω αν μου κανει ελεγχο η αστυνομια, ποια αξιοθεατα θα επισκεφθω, οπως επισης διαθετω και αρκετες πληροφοριες για τα σαλον
αυτο που δεν διαθετω ειναι sim card :2funny:
περα απο την πλακα τωρα οποιαδηποτε συμβουλη προερχομενη απο εμπειρο παιχτη ειναι καλοδεχουμενη

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

Aμα ξέρεις την γλώσσα υπάρχουν ευκαιρίες!!!!!!!!!!!!!!!!

Στους φασίστες έχει μείνει κατάλυπο της αντικουμουνιστικης υστερίας η αντιρωσική προπαγάνδα.

Επισκέπτης
Aμα ξέρεις την γλώσσα υπάρχουν ευκαιρίες!!!!!!!!!!!!!!!!

Στους φασίστες έχει μείνει κατάλυπο της αντικουμουνιστικης υστερίας η αντιρωσική προπαγάνδα.

Καὶ εἰς τὴν Ἑλλάδαν ὑπάρχουν εὐκαιρῖαι - ἐὰν γνωρίζητε τὴν Ἑλληνικὴν, κᾶτι τὸ σχετικῶς δύσκολον διὰ τοὺς διεθνιστὰς  :2funny:

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
ετσι ειναι οπως τα λες φιλε,

φασισταρια που κανουν πως τα ξερουν και ολα

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Καὶ εἰς τὴν Ἑλλάδαν ὑπάρχουν εὐκαιρῖαι - ἐὰν γνωρίζητε τὴν Ἑλληνικὴν, κᾶτι τὸ σχετικῶς δύσκολον διὰ τοὺς διεθνιστὰς

:thumbsup:
:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Σπάνια επικροτώ. Μόνο όταν το χαίρομαι πραγματικά.  ;)

cavern

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Καὶ εἰς τὴν Ἑλλάδαν ὑπάρχουν εὐκαιρῖαι - ἐὰν γνωρίζητε τὴν Ἑλληνικὴν, κᾶτι τὸ σχετικῶς δύσκολον διὰ τοὺς διεθνιστὰς  :2funny:

Το μόνο σχόλιο  που μπορώ να κάνω σε άπταιστη καθαρεύουσα

BULL’S EYE !!!!!!!!

ΥΓ.
Που είναι αυτό το παλικάρι ο Ιωσήφ;
Καλοκαίριασε….
Νισάφι πια..

Ήλπιζα σε μια τεκμηριωμένη ανάλυση των επιπτώσεων  των μέτρων του ΔΝΤ πάνω στην συμπεριφορά της μέσης Ελληνούρας και το «καπέλο» που θα αναγκαστεί να  βάλει για το άνοιγμα των κυτταριδωμένων γλουτών της σε σχέση με τις νέες διαμορφούμενες οικονομικές συνθήκες στην αγορά του προ και μετά γαμιαίου  κρέατος.

Επίσης  προβλέψεις για την συμπεριφορά των εισαγόμενων νυμ-φιδίων  τώρα που τα πορτοφόλια των αναδόχων συνθλίβονται κάτω από το βάρος του μακροχρόνιου ωχαδερφισμού τους.

(Σαν τίτλος διδακτορικού μοιάζει τρομάρα του )

Ευχαριστώ

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Και η εναλλακτική σου είναι οι... ανατολικές χώρες ε? Θα σου πρότεινα και Μολδαβία, Λευκορωσία, Ουκρανία, Τατζικιστάν, Αζερμπαιτσάν. Πήγαινε ζήσε κάνα μήνα εκεί και αν δε γυρίσεις με τα πόδια στη " σκατοχώρα" να μου τρυπήσεις τη μύτη!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
ΥΓ.
Που είναι αυτό το παλικάρι ο Ιωσήφ;
Καλοκαίριασε….
Νισάφι πια..

Kαι μένα μου λείπει πολύ ο δάσκαλος Ιωσήφ Μπλάσκος (η Παναγιά να μας το έχει καλά το παλικάρι μας)

Αυριο θα κάνω φανουρόπιττα μήπως και μας φανερωθεί πάλι.

Η Ελλάδα δεν αντέχεται χωρίς έναν ΜΕΓΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟ επιπέδου Μπλάσκου

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
περα απο την πλακα τωρα οποιαδηποτε συμβουλη προερχομενη απο εμπειρο παιχτη ειναι καλοδεχουμενη
Διαβασε ολα τα ποστ δεν ειναι και παρα πολλα  και θα μαθεις αρκετα πραγματα  για ενδεχομενες αποριες ρωτα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Ετσι χωρις τιποτα δυσκολο.Σε πολλες δουλειες στη Ρωσσια οπως Π.Χ.πολειτές σε καταστηματα τροφιμων απαγορευονται να δουλευουν ξενοι (μη Ρωσσοι υπηκοοι).δε θα ελεγα οτι η ανατολικη Ευρωπη ειναι ο καλητερος προορισμος για καποιον που θελει να μεταναστευσει χωρις να εχει καποια κεφαλαια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom