Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
nokia σε φτυνουν ρε,δεν ψιχαλιζει..

ανικητη η βλακεια κυριοι..

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
Καλημερα..Μολις γυρισα "φρεσκος-φρεσκος" και διαβασα τις συμβουλες του φιλου Κοπρονι.

Λοιπον εχουμε και λεμε..

1) Στο ανελυσα παραπανω..Το βαρεθηκα το στημενο παιχνιδι..

2) Να κανω εγω παρεα με τον Δημητρακη29 ειναι λιγο δυσκολο..
   Σεβομαι παντα ολα τα μελη του σαιτ, ομως αρνουμαι να κανω παρεα
   με καποιον που ακομα τον ταιζουν οι γονεις του και η πρωην του,που
   εχει 2 παιδια και ακομα λεει οτι κανει σεξοτουρισμο..

( αν κανω λαθος, συγνωμη dimitraki..)

3) Τι εννοεις "ασπρη ημερα " ??..Δηλαδη να μαμισω..??
   Χεχεχεχε..Νασε καλα. Με εκανες και γελασα πρωινιατικα.

Αν τις εχω κακομαθημενες, εσενα τι σε κοφτει ? Πηγαινε εσυ να τις
   γαμησεις με το δικο στυλ..Αλλα υποθετω οτι σε πειραζει οτι ανεβαζω
   τον πηχυ και ανθρωποι χωρις οικονομικη ανεση βγαινουν απο το
   παιχνιδι...Εμμ τι να κανουμε ? Ας πανε στο διπλα τραπεχζι που παιζουν
   με χαμηλοτερο τσιπακι..

4) Περι μαυρων ημερων συμφωνω, το'χω γραψει προσφατα σε αλλο thread.

5) Κοπρονι, τι ειπες τωρα ? να γαμησω με ενα 50αρι ?
   Χεχεχε..2η φορα με κανεις και γελαω..Γιαυτο να μην δινεις συμβουλες
   σε ανθρωπους που δεν γνωριζεις..Για τοσο λιγουροπιτα με κοβεις ?

παλι δεν σε καταλαβαινω αν και μου εισαι συμπαθης,χαλας τετρακοσαρια χωρις να γαμισεις η ελπιζοντας οτι θα γαμισεις..οποτε δεν εισαι και φτωχο παιδι...μαλλον για εισοδηματια σε κοβω..και δεν θελεις να κανεις παρεα με τον δημητρακι διοτι ειναι και αυτος εισοδηματιας...φιλε προσεχε διοτι εγω γαμαω με ενα πενηνταρι διοτι δεν αξιζει να γαμισεις με ποιο πολλα λεφτα...πιστεψε με διαβασε τι λενε τα παληκαρια   για κατι γραφεια εδω μεσα και τις πατσαβουρες που σερβιρουν για αστερια.. αλλα εσυ μηπως δεν γαμας καθολου???προσεχε παντως μηπως ισχυει ο χρυσος κανονας με τις φιλες σου τις ρωσιδες  εσυ  τ ακουμπας και αλλοι γαμανε..κανενας ρωσοποντιος κανενα παιδι απο τα τυρανα κλπ..μην γελας ετσι γινετε ..αυτες γλεντανε με τον αλβανο με τα λεφτα σου..και τρωνε και κανενα σκαμπηλι εαν δεν σε μαδησουν περισσοτερο,.φιλαρακο ξυπνα ..ακουμε και θα τα ξαναπουμε ..

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
θερμη παρακλιση οχι υβρεις στον φιλο μου νοκια επειδη κανει χοντρα λαθη..ολους μας μας εχουν δαγκωσει σε μια φαση της ζωης μας... αν και αυτον τον ανθρωπο δεν τον καταλαβαινω...αλλα για να αλλαξουμε λιγο θεμα  απευθυνομε στον φιλο μας τον δημητρακι να νας γραψει λεπτομερειες για ρωσσια και αγια πετρουπολη μπας και παμε και δουμε καμμια ασπρη μερα..

Επισκέπτης
θερμη παρακλιση οχι υβρεις στον φιλο μου νοκια επειδη κανει χοντρα λαθη..ολους μας μας εχουν δαγκωσει σε μια φαση της ζωης μας... αν και αυτον τον ανθρωπο δεν τον καταλαβαινω...αλλα για να αλλαξουμε λιγο θεμα  απευθυνομε στον φιλο μας τον δημητρακι να νας γραψει λεπτομερειες για ρωσσια και αγια πετρουπολη μπας και παμε και δουμε καμμια ασπρη μερα..
μαγκεια του να κανει οσα & οσο χοντρα λαθη γουσταρει φιλε..το να κανει επιδειξη χρηματων ομως,ειναι για χοντρο φτυσιμο..

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
συγνωμη αλλα δεν σε καλαβαινω φιλε 400 ευρω χωρις να γαμισεις...20 ευρω μπουρμπουαρ..δεν παιρνεις καλυτερα το αεροπλανο με αυτα τα λεφτα  να πας στον φιλο μας τον δημητρακη στην αγια πετρουπολη  να σε ξεναγησει...μπας και δεις καμμια ασπρη μερα...φιλαρακο οι ωραιες ρωσιδες εδω στην ελλαδα ειναι καλομαθημενες απο καποιους σαν και σενα αλλα και χειροτερους...ασε τα μπουρμπουαρ και τα μπαλαμουτια με 400ρια διοτι ερχοντε μαυρες μερες αγορι μου...και ριξε κανενα παλαμαρι με κανενα 50 ρι σε κανενα στουντιο σε καμμια ρωσσιδα μονο απο αυτο καταλαβαινουν αυτες.. ξεχνα τα λουλουδακια,δωρακια,χαιδακια ,ευγενειεςκλπ διοτι θα πονεσεις πολυ...ακουσε με
+ενα δισεκατομμυριο και βαλε....
φιλε νοκια συντομα θα βαρας το κεφαλι σου στον τοιχο.στο λεω απο προσωπικη εμπειρια και οχι μονο...

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
παλι δεν σε καταλαβαινω αν και μου εισαι συμπαθης,χαλας τετρακοσαρια χωρις να γαμισεις η ελπιζοντας οτι θα γαμισεις..οποτε δεν εισαι και φτωχο παιδι...μαλλον για εισοδηματια σε κοβω..και δεν θελεις να κανεις παρεα με τον δημητρακι διοτι ειναι και αυτος εισοδηματιας...φιλε προσεχε διοτι εγω γαμαω με ενα πενηνταρι διοτι δεν αξιζει να γαμισεις με ποιο πολλα λεφτα...πιστεψε με διαβασε τι λενε τα παληκαρια   για κατι γραφεια εδω μεσα και τις πατσαβουρες που σερβιρουν για αστερια.. αλλα εσυ μηπως δεν γαμας καθολου???προσεχε παντως μηπως ισχυει ο χρυσος κανονας με τις φιλες σου τις ρωσιδες  εσυ  τ ακουμπας και αλλοι γαμανε..κανενας ρωσοποντιος κανενα παιδι απο τα τυρανα κλπ..μην γελας ετσι γινετε ..αυτες γλεντανε με τον αλβανο με τα λεφτα σου..και τρωνε και κανενα σκαμπηλι εαν δεν σε μαδησουν περισσοτερο,.φιλαρακο ξυπνα ..ακουμε και θα τα ξαναπουμε ..
και αυτο ειναι ολοσωστο :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Προς Νεαρχο..Pleasure giver και υπολοιπους που μου την μπαινουν..

Επειδη μολις ξυπνησα και ειμαι ορεξατος, τι ακριβως σας εχει πειραξει ?

Το οτι ειστε πιθανως λιγουρια και εγω λεφτας ?

Το οτι πιθανως χαλαω οσα γουσταρω ενω εσεις δεν μπορειτε ?

Το οτι δεν περιμενω στην σειρα να γαμισω με ενα 50αρικο ?

Το οτι δεν δεχομαι τις συμβουλες σας, διοτι οταν εγω γαμουσα εσεις δεν εισασταν ακομα ουτε σπερμα στα αρχιδια του πατερα σας ?

Ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι σας πειραζει που/πως χαλαω τα λεφτα μου...

Συνεχιστε να ασχολειστε με αλλα θεματα/μελη και οχι με εμενα..

Ειμαι σε αλλη λιγκα, που μονο 2-3 ατομα στο σαιτ μπορουν να "πιασουν".

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
nokia σε φτυνουν ρε,δεν ψιχαλιζει..

ανικητη η βλακεια κυριοι..

Φιλτατε, καιρος ειναι να μαθεις πως βλακες και φτωχοι υπαρχουν αμετρητοι. Βλαξ και λεφτας ουδεις.

Οποτε πριν γραψεις την μαλακια σου, επρεπε να βαλεις το ρετιρε σου να δουλεψει...!!!!!!

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Προς Νεαρχο..Pleasure giver και υπολοιπους που μου την μπαινουν..

Επειδη μολις ξυπνησα και ειμαι ορεξατος, τι ακριβως σας εχει πειραξει ?

Το οτι ειστε πιθανως λιγουρια και εγω λεφτας ?

Το οτι πιθανως χαλαω οσα γουσταρω ενω εσεις δεν μπορειτε ?

Το οτι δεν περιμενω στην σειρα να γαμισω με ενα 50αρικο ?

Το οτι δεν δεχομαι τις συμβουλες σας, διοτι οταν εγω γαμουσα εσεις δεν εισασταν ακομα ουτε σπερμα στα αρχιδια του πατερα σας ?

Ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι σας πειραζει που/πως χαλαω τα λεφτα μου...

Συνεχιστε να ασχολειστε με αλλα θεματα/μελη και οχι με εμενα..

Ειμαι σε αλλη λιγκα, που μονο 2-3 ατομα στο σαιτ μπορουν να "πιασουν".
κατ αρχας εγω προσωπικα τουλαχιστον δε στη μπαινω.τη γνωμη μου εξεφρασα λογω προσωπικης εμπειριας.επισης στα αρχειδια μου αν εχεις λεφτα και που και πως τα χαλας.και αν γενικευεις χαρακτηριζοντας αυτους που δεν εχουν λεφτα ως λιγουρια τοτε εγω χαρακτηριζω τους λεφταδες ως παχυδερμα μουνοπανα καλυμμενα πισω απο τα βρωμολεφτα τους.γκεγκε?

Επισκέπτης
Φιλτατε, καιρος ειναι να μαθεις πως βλακες και φτωχοι υπαρχουν αμετρητοι. Βλαξ και λεφτας ουδεις.

Οποτε πριν γραψεις την μαλακια σου, επρεπε να βαλεις το ρετιρε σου να δουλεψει...!!!!!!
συνεχισε να αυτοξεφτιλιζεσαι κακομοιρε..το οτι εγραψα πως ειναι αηδια να κανεις επιδειξη των χρηματων που διαθετεις με κατατασει αυτοματα στην κατηγορια των φτωχων???

ανικητη η βλακεια σου..

συνεχισε..

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
κατ αρχας εγω προσωπικα τουλαχιστον δε στη μπαινω.τη γνωμη μου εξεφρασα λογω προσωπικης εμπειριας.επισης στα αρχειδια μου αν εχεις λεφτα και που και πως τα χαλας.και αν γενικευεις χαρακτηριζοντας αυτους που δεν εχουν λεφτα ως λιγουρια τοτε εγω χαρακτηριζω τους λεφταδες ως παχυδερμα μουνοπανα καλυμμενα πισω απο τα βρωμολεφτα τους.γκεγκε?

Eσυ πεταχτηκες σαν τσουτσουνι και σχολιασες τα γραφομενα μου..

Εμενα προσωπικα με αφηνεις παγερα αδιαφορο Κε ΣΚΡΟΥΤΖ..

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
συνεχισε να αυτοξεφτιλιζεσαι κακομοιρε..το οτι εγραψα πως ειναι αηδια να κανεις επιδειξη των χρηματων που διαθετεις με κατατασει αυτοματα στην κατηγορια των φτωχων???

ανικητη η βλακεια σου..

συνεχισε..

Απο ποτε βρε ανεγκεφαλε ενα μπουρμπουαρ των 20 ευρω δηλωνει οτι εισαι και πλουσιος ?

Φτωχος στην τσεπη μπορει να μην εισαι, αλλα στο μυαλο εισαι στα ορια τησ χρεωκοπιας...!!!

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Eσυ πεταχτηκες σαν τσουτσουνι και σχολιασες τα γραφομενα μου..

Εμενα προσωπικα με αφηνεις παγερα αδιαφορο Κε ΣΚΡΟΥΤΖ..
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:δεν εχω ορεξη να τσακωθω μαζι σου πρωινιατικα και ουτε λογο.εσυ θα βαρας το κεφαλι σου με τις ρωσιδες :grin: :grin:οπως ειπε και ο φιλος koproni65 ασε τα μπουρμπουαρ και τα μπαλαμουτια με 400ρια διοτι ερχοντε μαυρες μερες αγορι μου...και ριξε κανενα παλαμαρι με κανενα 50 ρι σε κανενα στουντιο σε καμμια ρωσσιδα μονο απο αυτο καταλαβαινουν αυτες.. ξεχνα τα λουλουδακια,δωρακια,χαιδακια ,ευγενειεςκλπ διοτι θα πονεσεις πολυ ;) ;) ;).τεσπα κανε οτι καταλαβαινεις και ελα μετα να πας πεις το αποτελεσμα.καλη τυχη

Επισκέπτης
Απο ποτε βρε ανεγκεφαλε ενα μπουρμπουαρ των 20 ευρω δηλωνει οτι εισαι και πλουσιος ?

Φτωχος στην τσεπη μπορει να μην εισαι, αλλα στο μυαλο εισαι στα ορια τησ χρεωκοπιας...!!!
σε φτυνουν,δεν ψιχαλιζει..ΞΥΠΝΑ..

Αλλα υποθετω οτι σε πειραζει οτι ανεβαζω
   με χαμηλοτερο τσιπακι..

τα παραπανω με πειραξαν & οχι το μπουρμπουαρ των 20 ευρω κακομοιρε..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παιδιά δεν έχουν καμία σχέση οι Ρωσίδες που βλέπεις στη Ρωσία με τις Ρωσίδες που βλέπεις στην Ελλάδα. Οι Ρωσίδες της Ελλάδας είναι μέτριες έως πολύ μέτριες. Οι Ρωσίδες στη Ρωσία είναι πραγματικά πάρα πολύ όμορφες.
Αξίζει πραγματικά να κάνετε ένα ταξίδι προς τα πάνω μία φορά και είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνήσετε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ χρωστάω εγώ, αλλά και όλοι όσοι συμμετέχουμε σε αυτό το thread αλλά και στο thread της Αγίας Πετρούπολης, στον Δημητράκη29. Είναι ίσως ο μόνος με μακροχρόνια παρουσία στη Ρωσία και οι πληροφορίες που μας δίνει είναι πολύ χρήσιμες. Ελπίζω να μείνεις για πολύ καιρό ακόμα εκεί στο παράδεισο Δημήτρη, ώστε να μπορέσουμε να συναντηθούμε όταν έρθω Πετρούπολη. Η βοήθειά σου στην πόλη, αλλά και την γλώσσα θα μου είναι πολύ σημαντική.
μονο οταν πεθανω θα φυγω απο τη Ρωσσια!οτν πεθανω ας ταφω Ελλαδα δεν με νοιαζει!παντος απο δω ζωντανος δεν φευγω!χτες γαμισα μια κουκλαρα σε ενα Σαλον πηρα και το τηλεφωνο της και θα βγουμε αυτες τις μερες.στη ντισκο εφραψα 2 τηλεφωνα απο γκομενες απο ενα μικρο 17-18 χρωνων και απο μια σχοιστοματα.εχω και μια αλλη στο προγραμμα για σημερα!δεν ξερω με ποια απο της 3 να βγω!!!!οντως οι Ρωσσιδες της Ελλαδας με της Ρωσσιας ειναι σαν τη μερα με τη νυχτα καμια σχεση!!!

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
μονο οταν πεθανω θα φυγω απο τη Ρωσσια!οτν πεθανω ας ταφω Ελλαδα δεν με νοιαζει!παντος απο δω ζωντανος δεν φευγω!χτες γαμισα μια κουκλαρα σε ενα Σαλον πηρα και το τηλεφωνο της και θα βγουμε αυτες τις μερες.στη ντισκο εφραψα 2 τηλεφωνα απο γκομενες απο ενα μικρο 17-18 χρωνων και απο μια σχοιστοματα.εχω και μια αλλη στο προγραμμα για σημερα!δεν ξερω με ποια απο της 3 να βγω!!!!οντως οι Ρωσσιδες της Ελλαδας με της Ρωσσιας ειναι σαν τη μερα με τη νυχτα καμια σχεση!!!

Να 'σαι καλά ρε Δημήτρη που ξαναβάζεις το thread στο σωστό δρόμο !
Τέτοια λέγε μας και ανέβαζέ μας !

Ελπίζω όποτε ξανάρθω στη Πετρούπολη να πάμε για ένα καφέ. Έχω πολλά να σε ρωτίσω.

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
σε φτυνουν,δεν ψιχαλιζει..ΞΥΠΝΑ..

Αλλα υποθετω οτι σε πειραζει οτι ανεβαζω
   με χαμηλοτερο τσιπακι..

τα παραπανω με πειραξαν & οχι το μπουρμπουαρ των 20 ευρω κακομοιρε..

Συνεχιζεις να παραμενεις βλαξ pleasure giver.

Aν συνεχισω να σου απαντω, το σφαλμα πλεον θα ειναι καθαρα δικο μου.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλημερα..Μολις γυρισα "φρεσκος-φρεσκος" και διαβασα τις συμβουλες του φιλου Κοπρονι.

Λοιπον εχουμε και λεμε..

2) Να κανω εγω παρεα με τον Δημητρακη29 ειναι λιγο δυσκολο..
   Σεβομαι παντα ολα τα μελη του σαιτ, ομως αρνουμαι να κανω παρεα
   με καποιον που ακομα τον ταιζουν οι γονεις του και η πρωην του,που
   εχει 2 παιδια και ακομα λεει οτι κανει σεξοτουρισμο..

( αν κανω λαθος, συγνωμη dimitraki..)
κατσε ρε μεγαλε και μεις εχουμε λεφτα!δεν ειμαστε και φτωχοι!!και οσο για την Ουγγαρεζα ο θειος της εχει αμαξι ΜΑ'Ι'ΜΠΑΧ και ο πατερας της την καινουργια την μερσεντες την 500.ΘΑ ΗΜΟΥΝΑ ΜΕΓΑΛΟς ΜΑΛΑΚΑς ΑΝ ΔΕΝ ΤΗς ΕΚΑΝΑ ΠΑΙΔΙ!!για ενα πραγμα χαιρομαι που η Ρωσσια ειναι κλιστη κοινωνια κανεις δεν μιλαει Αγγλικα.ειναι πανακριβη και η βιζα πολυ δυσκολη.και κατι (λεφταδες)σαν και σενα δεν μπορουνε να ρθουνε να την κατασρεψουνε οπως καταστρεψανε τη Βουλγαρια και τη Ρουμανια!!!!!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Να 'σαι καλά ρε Δημήτρη που ξαναβάζεις το thread στο σωστό δρόμο !
Τέτοια λέγε μας και ανέβαζέ μας !

Ελπίζω όποτε ξανάρθω στη Πετρούπολη να πάμε για ένα καφέ. Έχω πολλά να σε ρωτίσω.
το πιθανοτερο ειναι να σε δω στην Αθηνα ερχομαι 4 Φεβρουαριου για 2 εβδομαδες.την σχοιστοματα την Ιλονα την πηρα τηλεφωνο.της ειπα οτι μιλαγαμε για αυτην στο σα'ι'τ και γελαγε!!!πριν φυγω θα τη συναντισω.ηθελα να παω στη δουλεια της για μια ωρα αλλα θελει να βγουμε να παμε σε κανενα Κινεζικο και σινεμα.μετα βεβαια θα ρθει σπιτι μου.γιατι οπως της λεω  η θεση της στο κρεβατι μου ειναι αδεια!!!μια η αλλη θα μου ρθει.1000 ρουβλια το φα'ι' και κανα 500αρικο το σινεμα αν βαλεις και κανα καφε και τη βενζινη.ενα δυχιλιαρο βγαινει.το κακο ειναι οτι ειναι αβυζι!!!!ολα τα αλλα καλα ειναι.φυλε Νεαρχε αρχισε να μαθαινεις Ρωσσικα.θα βοηθισει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom