Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ευχαριστώ πολύ παιδία για τις πληροφορίες. Είστε ο πλούτος αυτού του thread !
Σαν την Αθήνα σε πληθυσμό λοιπόν το Λένινγκραντ. Από πόρνες πως πάει; Έχει salons, κορίτσια στο δρόμο, στα ξενοδοχεία ; Ποιά είναι η καλύτερη φάση για τη πόλη αυτή; Μη μου πεις πάλι να κάνω τον James Bond με φοιτήτριες απ'τα μπαράκια γιατί δε μιλάω Ρωσικά, όχι ακόμα τουλάχιστων!
κοριτσια στο δρομο εχει.και salons εχει(αν και εχει πεσει η ποιοτητα).για το καμακι εξαρταται απο σενα.ειναι σημαντικο το πως ντινεσαι(εγω ντινομαι στις ντισκο σαν καουμποις)για την ηληκια ειναι σχετικο αν εισαι παντος πανω απο 60 δυσκολο να βρεις γκομενα κατω απο 35 χρονων.εγω ειμαι 33 χρονων.πριν 3-4 χρονια ημουνα καραφλος(ειχα λιγα μαλλια οχι σα το Γκουσγκουνη)εκανα Ελλαδα 2 εμφυτευσεις μαλλιων που ειχανε επυτηχια και τωρα εχω πολυ μαλι.οταν ημουνα καραφλος ειχα πολυ λιγοτερες επυτηχιες απο τωρα.σε καμια 15αρια χρονια ενοειται οτι θα κανω Λιφτινγκ!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Εγώ θα πάω Μόσχα για Δουλειά σε μερικούς μήνες, είναι καλή ιδέα να πεταχτώ Λένινγκραντ για κανα 2-3 μέρες.
Αν εχεις μερες διαθεσιμες πανε,ειναι ωραια πολη και δεν θυμηζει το χαος της Μοσχας.Αν παρεις το βραδινο τρενο,το πρωι εφτασες,αλλα και με αεροπλανο δεν νομιζω να ειναι ακριβα.Παντως συνδυασμος Μοσχα-Αγ.Πετρουπολη λεει πολυ

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Εντάξη, Πετρούπολή έχω πάει και πέρασα φανταστηκά ! Εμπειρία που δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Ιδίως μία Τανιι σε ένα σαλον στην οδό Εφήμοβα 1, πίσω από τα Μακ Ντόναλντς είναι το πιο όμορφο πλάσμα που έχω εράσει στη ζωή μου. Απλά, τώρα η δουλειά με στέλνει στη Μόσχα και με ανησυχούν ιδιαίτερα οι τιμές γι'αυτό αναζητάω απεγνωσμένα πληροφορίες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εντάξη, Πετρούπολή έχω πάει και πέρασα φανταστηκά ! Εμπειρία που δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Ιδίως μία Τανιι σε ένα σαλον στην οδό Εφήμοβα 1, πίσω από τα Μακ Ντόναλντς είναι το πιο όμορφο πλάσμα που έχω εράσει στη ζωή μου. Απλά, τώρα η δουλειά με στέλνει στη Μόσχα και με ανησυχούν ιδιαίτερα οι τιμές γι'αυτό αναζητάω απεγνωσμένα πληροφορίες.
εκει δουλευε και μια ξανθια σχοιστοματα ι Ιλονα.καλη αλλα αβυζι.ειχαμε βγει βολτα μερικες φορες πριν κανα χρονο.εκει παντος σπανια να βρεις τιποτα καλο.η Μοσχα ειναι πιο βρωμα.πιο μεγαλουπολη πιο πολυ θυμιζει Αθηνα.δεν μου αρεσει καθολου.παντος απο πουτανες εχει πολυ πιο πολλες λενε για πανω απο 120.000.αν ψαξεις ειναι και φτηνοτερα απο Αγια Πετρουπολη στις πουτανες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αν εχεις μερες διαθεσιμες πανε,ειναι ωραια πολη και δεν θυμηζει το χαος της Μοσχας.Αν παρεις το βραδινο τρενο,το πρωι εφτασες,αλλα και με αεροπλανο δεν νομιζω να ειναι ακριβα.Παντως συνδυασμος Μοσχα-Αγ.Πετρουπολη λεει πολυ
το αεροπλανο κοστιζει 100-120 ευρω.αλλα τα Ρωσσικα αεροπλανα ειναι σκατα.αν αποφασισω να αυτοκτονισω θα πεταξω με Ρωσσικη αεροπορικη εταιρια

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
εκει δουλευε και μια ξανθια σχοιστοματα ι Ιλονα.καλη αλλα αβυζι.ειχαμε βγει βολτα μερικες φορες πριν κανα χρονο.

Αν ενοείς μία ξανθούλα σγουρομάλλα γύρο στο 1.65 με πολύ μικρό βυζάκι και πεταχτή ρωγίτσα, την έχω πάρει και εγω μία φορά που έλειπε η Τανιι. Καλή εμπειρία.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αν ενοείς μία ξανθούλα σγουρομάλλα γύρο στο 1.65 με πολύ μικρό βυζάκι και πεταχτή ρωγίτσα, την έχω πάρει και εγω μία φορά που έλειπε η Τανιι. Καλή εμπειρία.
ξανθουλα σχοιστοματα ετων 32 αλλα φενεται νεωτερη.τωρα ειναι αλλου.πριν λιγο καιρο συναντιομουνα με μια φιλη της.ειχα παει να παρω τη φιλη της απο το σαλον μετα τη δουλεια για να παμε βολτα με τ'αμαξι και την ειδα και τη χαιρετισα.δε λεει και πολλα παντος για μια δυο φορες να τη γαμισεις τρωγεται.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Αυτή πρέπει να 'ναι. Εγώ είμουν εκεί τον Μάιο 2006, αυτή δούλευε τότε;

Επίσης θέλω να σε ρωτίσω, ξέρεις αν αυτες που δουλεύουν στα σαλονς έρχονται και στο ξενοδοχείο; Και αν έρθουν στο ξενοδοχείο κάνουν και άλλες υπηρεσίες όπως OWO, CIM, CIF,anal ? ή μόνο μουνί-στόμα όλα καλυμένα όπως στο σαλον ; Γιατι σε μία πολύ γλυκιά κοπελίτσα σε ένα άλλο σαλον κοντα στη Nevski, είχα ζητήσει να μου κάνει OWO+CIM αλλά και να τη γλύψω γιατί ήταν Θεά, και μου είπε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα, αλλά δεν την αφήνει η ιδιοκτήτρια του μπουρδέλου. Δηλαδή, αν την έπερνα στο ξενοδοχείο θα τα έκανε ή όχι πιστεύεις; Εσύ τι εμπειρία είχες;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτή πρέπει να 'ναι. Εγώ είμουν εκεί τον Μάιο 2006, αυτή δούλευε τότε;

Επίσης θέλω να σε ρωτίσω, ξέρεις αν αυτες που δουλεύουν στα σαλονς έρχονται και στο ξενοδοχείο; Και αν έρθουν στο ξενοδοχείο κάνουν και άλλες υπηρεσίες όπως OWO, CIM, CIF,anal ? ή μόνο μουνί-στόμα όλα καλυμένα όπως στο σαλον ; Γιατι σε μία πολύ γλυκιά κοπελίτσα σε ένα άλλο σαλον κοντα στη Nevski, είχα ζητήσει να μου κάνει OWO+CIM αλλά και να τη γλύψω γιατί ήταν Θεά, και μου είπε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα, αλλά δεν την αφήνει η ιδιοκτήτρια του μπουρδέλου. Δηλαδή, αν την έπερνα στο ξενοδοχείο θα τα έκανε ή όχι πιστεύεις; Εσύ τι εμπειρία είχες;
ναι τοτε δουλευε εκει.παντος ολο πατσαβουρες ειχε αλλα ητανε σχετικα φτηνο 1800 ρουβλια μια ωρα και 2500 το δυωρο-για τα εξτρα εξαρταται απο την κοπελα.-οσο για αυτην που σου πε οτι δεν αφηνει η ιδιοκτητρια πιστευω σε παρμυθιασε.που θα το μαθαινε η ιδιοκτητρια τι κανατε στο δωματιο?οσο για το αν ερχονται στο ξενοδοχειο πιστευω πως ναι.το θεμα ειναι να τα βρεις με το ξενοδοχειο για να κανουνε τα στραβα ματια.αν ειναι κανενας διευθυντης εκεινη την ωρα μπορει και να μην την αφισουνε να μπει.

foibos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
4
Πόντοι
0
δημητρακη κοιτα λιγο το pm soy

bliet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
:dancing:παιδες ειστε οι ανθρωποι μου :dancing:απριλη παω μοσχα με καλεσε ενας φιλος με ΤΑ κονε αλλα δουλευει πολλες ωρες οποτε βρηκα κατι να ασχοληθω :rockon:ξερει κ τανεσπου που μιλανε κ ελληνικα

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
φιλε μου εχω ακουσει τα καλυτερα για ρωσια,θα περασεις σουπερ τιγκα στης πουτανες ειναι και σε καλυτερες τιμες απο εδω και ποιο ομορφες σε σχεση με της δικες μας τανες. :thumbsup:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
φιλε μου εχω ακουσει τα καλυτερα για ρωσια,θα περασεις σουπερ τιγκα στης πουτανες ειναι και σε καλυτερες τιμες απο εδω και ποιο ομορφες σε σχεση με της δικες μας τανες. :thumbsup:
η Μοσχα οντως ετσι ειναι.ναι αλλα πρεπει να ΜΙΛΑς ΡΩΣΣΙΚΑ για να κανεις δουλεια!αλλιως θα πληρωσεις πιο πολλα και απο την Ελλαδα για να γαμισεις αν περιμενεις να σου φερουνε απο το ξενοδοχειο!!!!

bliet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
φραγκα δεν νομιζω να φαω πολλα :2funny:εχω κ ενα θεμα που δουλευει στο εμπ κεντρο gum.ο φιλος  ειναι μονιμος κατοικος ρωσιας κ φιλος του president putin(χωρις πλακα)μετραω τις μερες. θα μεινω στο rossija.κααλο πρεπει να ειναι ε?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
φραγκα δεν νομιζω να φαω πολλα :2funny:εχω κ ενα θεμα που δουλευει στο εμπ κεντρο gum.ο φιλος  ειναι μονιμος κατοικος ρωσιας κ φιλος του president putin(χωρις πλακα)μετραω τις μερες. θα μεινω στο rossija.κααλο πρεπει να ειναι ε?
εγω μενω Αγια Πετρουπολη 680 χλμ απο τη Μοσχα.αν εχεις τετοια μεσα θα περασεις καλα!

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
εγω μενω Αγια Πετρουπολη 680 χλμ απο τη Μοσχα.αν εχεις τετοια μεσα θα περασεις καλα!

Και εμεις εδω καλα περναμε dimitraki..

Εχω βρει κατι Ρωσσιδακια - κουκλια που δουλευουν σερβιτορες σε καφετεριες.(μιλανε πολυ λιγα Ελληνικα..), που τους αφηνω 20 ευρω μπουρμπουαρ και εχουν γινει μελι γαλα μαζι μου.. ;) ;)

Το κακο ειναι οτι δεν ειμαι "δικος τους"..εννοω Ρωσσος, και θελει λιγο δουλεια ακομα μαζι τους..( αν ηταν στριπτηζουδες θα το ειχα νεταρει το θεμα σε μιση ωρα.. :grin:)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Και εμεις εδω καλα περναμε dimitraki..

Εχω βρει κατι Ρωσσιδακια - κουκλια που δουλευουν σερβιτορες σε καφετεριες.(μιλανε πολυ λιγα Ελληνικα..), που τους αφηνω 20 ευρω μπουρμπουαρ και εχουν γινει μελι γαλα μαζι μου.. ;) ;)

Το κακο ειναι οτι δεν ειμαι "δικος τους"..εννοω Ρωσσος, και θελει λιγο δουλεια ακομα μαζι τους..( αν ηταν στριπτηζουδες θα το ειχα νεταρει το θεμα σε μιση ωρα.. :grin:)
της κακομαθενεται!ε οχι και 20 ευρω πουρμπουαρ βρε παιδια!!!τουλαχιστον ειναι ωραιες!!!!αξιζουνε να της περιποιησε!!!ενω ο giorgos33 εδωσε 200 ευρω στο μεταξουργιο για να γαμισει Ελληνιδα!!!!

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Είστε απαράδεκτοι. Κάθε μέρα τα λέμε. Ήρθαν εδώ και πρέπει να τις κάνουν σαν τις πειραγμένες τις δικές μας. Άντε σιγά, σίγα τώρα που σφίγγονται τα ζωνάρια μπας και βάλουν μυαλό, γιατί αν περιμένεις από τη γενική μαλ€κία

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom