Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
της κακομαθενεται!ε οχι και 20 ευρω πουρμπουαρ βρε παιδια!!!τουλαχιστον ειναι ωραιες!!!!αξιζουνε να της περιποιησε!!!ενω ο giorgos33 εδωσε 200 ευρω στο μεταξουργιο για να γαμισει Ελληνιδα!!!!
20 ευρω μπουρμπουαρ ελεος φιλε..σε λιγο θα της κανουμε θεες....αλλα με αυτα που γραφοντε εδω μεσα νομιζω οτιεχουμε γινει σαιτ εφοπλιστων...300 ευρω σιτι τουρ ,140 ευρω πατσαβουρα απο εφημεριδα κλπ..μου φαινετε θα με κανετε να φυγω απο την ελλαδα..φιλε διμητρακη 29 εδω ολοι στην ελλαδα εχουν τρελαθει σε λιγο εαν δεν δωσουμε 20 ευρω μπουρμπουαρ οι σερβιτορες δεν θα μας σερβιρουν...εκτος και αν η ελλαδα ειναι ποιο πλουσια απο γερμανια κλπ..και δεν το ξερω..τι αλλο θα ακουσω φιλοι μου μεσημεριατικα..παντως αν συνεχισετε να γραφετε για τετοια ...ποσα μαλλον θα φυγω απο το σαιτ.δικηο δεν εχω??

Επισκέπτης
ο καθενας με την δυναμικη του,τα εχουμε ξαναπει.
αλλος δεν αφηνει καθολου μπουρμπουαρ κ αλλος αφηνει 50αρικα,ετσι ειναι η ζωη.
για εμας που δεν μας περισσευουν τα 20αρικα κ τα 50αρικα ισως να ειναι πολλα αλλα το παληκαρι ισως να μην εχει οικονομικο προβλημα.

ομως να προσθεσω,οτι οι αλλοδαπες(ρωσσιδες) σερβιτορες της ελλαδας,στην ρωσια τρωγανε 20 φαπες καθε φορα που σηκωνανε τα βλεφαρα οχι μονο το κεφαλι.εμεις βεβαια τις καλομαθαινουμε.

Επισκέπτης
για εμας που δεν μας περισσευουν τα 20αρικα κ τα 50αρικα ισως να ειναι πολλα αλλα το παληκαρι ισως να μην εχει οικονομικο προβλημα.

ομως να προσθεσω,οτι οι αλλοδαπες(ρωσσιδες) σερβιτορες της ελλαδας,στην ρωσια τρωγανε 20 φαπες καθε φορα που σηκωνανε τα βλεφαρα οχι μονο το κεφαλι.εμεις βεβαια τις καλομαθαινουμε.
ρε δημοσιος ευνουχισμος σε οποιον χαλαει την πιατσα..

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16

Εεεεε τι φάπες λές ... ΜΗΝ παραβιάζεις τα ανθρώπινα δικαιώματα θα στείλω επιστολή διαμαρτηρίας στον ΟΗΕ

Επισκέπτης
της κακομαθενεται!ε οχι και 20 ευρω πουρμπουαρ βρε παιδια!!!τουλαχιστον ειναι ωραιες!!!!αξιζουνε να της περιποιησε!!!ενω ο giorgos33 εδωσε 200 ευρω στο μεταξουργιο για να γαμισει Ελληνιδα!!!!
την Ορνέλα Μούτι στα νιάτα της πήδησε με 200 ευρώ?

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
την Ορνέλα Μούτι στα νιάτα της πήδησε με 200 ευρώ?
όχι Αρίωνα στην χριστίνα69 έσκασε τα 200 ευρω στο μπουρδέλο της κατερίνας69 και κατα την δήλωση του μέγιστου giorgos33 δεν την πήδησε αλλα πέρασε μαζί της ανθρώπινες στιγμές  :idiot: :uglystupid: δηλαδή της έδωσε 200 γιούρια για να πιάσει συζήτηση μαζί της  :2funny: :2funny: :2funny: και οπως λέει και ο Ρωσοάρχοντας μια πατσαβούρα και μισή  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
όχι Αρίωνα στην χριστίνα69 έσκασε τα 200 ευρω στο μπουρδέλο της κατερίνας69 και κατα την δήλωση του μέγιστου giorgos33 δεν την πήδησε αλλα πέρασε μαζί της ανθρώπινες στιγμές  :idiot: :uglystupid: δηλαδή της έδωσε 200 γιούρια για να πιάσει συζήτηση μαζί της  :2funny: :2funny: :2funny: και οπως λέει και ο Ρωσοάρχοντας μια πατσαβούρα και μισή  :2funny:
αν δεν την πηδησε κιολας τι να πω?εγω σε κανα δυωρο θα παω και θα πηδηξω μια με 2000 ρουβλια για μια ωρα(55 ευρω)που ειχα πηδηξει πριν 4 μερες.ειναι θεομουνο βυζι ομως δεν εχει πολυ μεγαλο 2 νουμερο.και θα παρω και το τηλεφωνο της να βγουμε(μπορουσα να το ειχα παρει και απο την πρωτη φορα αλλα παντα θελω να πηγαινω 2 φορες για να συνηθιζουμε ο ενας τον αλλον.θα τη γαμισω 2 φορες και θα της κανω και ενα καλο γλυψιμο οπως την αλλη φορα.και μετα θα βγω στις ντισκο

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
484
Πόντοι
6.045
κωλοφαρδε δημητρακη.

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
484
Πόντοι
6.045
τα εισητηρια για μοσχα ποσο κοστιζουν? ειπες πως σιχαινονται τους καυκασιους. ποιους ακριβως? γιατι εχω εναν φιλο αρμενη που ζει εκει και περναει ζωη και κοτα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τα εισητηρια για μοσχα ποσο κοστιζουν? ειπες πως σιχαινονται τους καυκασιους. ποιους ακριβως? γιατι εχω εναν φιλο αρμενη που ζει εκει και περναει ζωη και κοτα.
περιπου τοσο 350-400 ευρω.εξαρταται τι Αρμενης.αν εχει γεννηθει εκει και μιλαει χωρις προφορα και δεν ειναι και πολυ μαυριδερος.τοτε θα βγαζει γυναικες.οποσδηποτε απο την Ελλαδα καλητερα περναει.αλλα υψηλου επιπεδου γκομενες δεν θα μπορει να βγαλει και ουτε κουκλαρες.βεβαια σε σχεση με της πατσαβουρες της Ελλαδας ολες ειναι κουκλαρες.οι Αρμενιδες ειναι καπως πιο προοδευτικοι απο τους αλλους Καυκασιους.παντος στις μικρες πολεις με τους Καυκασιους πηγαινουνε οι γκομενες.δεν τους θελουνε Μοσχα και Αγια Πετρουπολη.μπορει να λεει οτι περναει τελεια?η Μοσχα ειναι πανακριβη!αν δεν εχεις δικο σου σπιτι γαμησε τα.θες για ενοικιο ενα δυαρι 50-60 τετραγωνικα.οχι σε καμια φοβερη περιοχη 1000-1200 ευρω ενοικιο το μηνα.αν εχει δικο του σπιτι δεν ζει και ασχημα με μεσο μισθο στη Μοσχα 800 ευρω το μηνα.

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
1) ο καθενας με την δυναμικη του,τα εχουμε ξαναπει.

2) ομως να προσθεσω,οτι οι αλλοδαπες(ρωσσιδες) σερβιτορες της ελλαδας,στην ρωσια τρωγανε 20 φαπες καθε φορα που σηκωνανε τα βλεφαρα οχι μονο το κεφαλι.

1) Σωστος

2) Χμμμ..Ποτε γινοτανε αυτο αδελφε ? Προσωπικα αδυνατω να κτυπησω γυναικα κατω απο οποιεσδηποτε συνθηκες..

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Προς ολα τα αλλα μελη που με κραξανε για τα 20 ευρω μπουρμουαρ, εχω να τους πω να μην βιαζονται να βγαζουν συμπερασματα..

Θα μπορουσα να μαμησω ιδιας κατηγοριας γυναικες με 400 ευρω το 2ωρο..αλλα ο αγωνας ειναι στημενος..ξερεις απο πριν το αποτελεσμα.Εχει αρχισει να με αφηνει αδιαφορο πλεον.

Εγω θα χαλασω παλι τα 400 ευρω - με πιθανοτητα να μην γαμησω - αλλα θα παιξω ενα ενδιαφερον παιχνιδι με αγνωστο αποτελεσμα και προοπτικη.

Ο προορισμος ολων μας ειναι ο ιδιος..η διαδρομη αλλαζει.

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Ρε δε διαφωνούμε, για τη νοοτροπία που επικρατει λέμε

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Και εμεις εδω καλα περναμε dimitraki..

Εχω βρει κατι Ρωσσιδακια - κουκλια που δουλευουν σερβιτορες σε καφετεριες.(μιλανε πολυ λιγα Ελληνικα..), που τους αφηνω 20 ευρω μπουρμπουαρ και εχουν γινει μελι γαλα μαζι μου.. ;) ;)

Παιδιά δεν έχουν καμία σχέση οι Ρωσίδες που βλέπεις στη Ρωσία με τις Ρωσίδες που βλέπεις στην Ελλάδα. Οι Ρωσίδες της Ελλάδας είναι μέτριες έως πολύ μέτριες. Οι Ρωσίδες στη Ρωσία είναι πραγματικά πάρα πολύ όμορφες.
Αξίζει πραγματικά να κάνετε ένα ταξίδι προς τα πάνω μία φορά και είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνήσετε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ χρωστάω εγώ, αλλά και όλοι όσοι συμμετέχουμε σε αυτό το thread αλλά και στο thread της Αγίας Πετρούπολης, στον Δημητράκη29. Είναι ίσως ο μόνος με μακροχρόνια παρουσία στη Ρωσία και οι πληροφορίες που μας δίνει είναι πολύ χρήσιμες. Ελπίζω να μείνεις για πολύ καιρό ακόμα εκεί στο παράδεισο Δημήτρη, ώστε να μπορέσουμε να συναντηθούμε όταν έρθω Πετρούπολη. Η βοήθειά σου στην πόλη, αλλά και την γλώσσα θα μου είναι πολύ σημαντική.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
Προς ολα τα αλλα μελη που με κραξανε για τα 20 ευρω μπουρμουαρ, εχω να τους πω να μην βιαζονται να βγαζουν συμπερασματα..

Θα μπορουσα να μαμησω ιδιας κατηγοριας γυναικες με 400 ευρω το 2ωρο..αλλα ο αγωνας ειναι στημενος..ξερεις απο πριν το αποτελεσμα.Εχει αρχισει να με αφηνει αδιαφορο πλεον.

Εγω θα χαλασω παλι τα 400 ευρω - με πιθανοτητα να μην γαμησω - αλλα θα παιξω ενα ενδιαφερον παιχνιδι με αγνωστο αποτελεσμα και προοπτικη.

Ο προορισμος ολων μας ειναι ο ιδιος..η διαδρομη αλλαζει.
συγνωμη αλλα δεν σε καλαβαινω φιλε 400 ευρω χωρις να γαμισεις...20 ευρω μπουρμπουαρ..δεν παιρνεις καλυτερα το αεροπλανο με αυτα τα λεφτα  να πας στον φιλο μας τον δημητρακη στην αγια πετρουπολη  να σε ξεναγησει...μπας και δεις καμμια ασπρη μερα...φιλαρακο οι ωραιες ρωσιδες εδω στην ελλαδα ειναι καλομαθημενες απο καποιους σαν και σενα αλλα και χειροτερους...ασε τα μπουρμπουαρ και τα μπαλαμουτια με 400ρια διοτι ερχοντε μαυρες μερες αγορι μου...και ριξε κανενα παλαμαρι με κανενα 50 ρι σε κανενα στουντιο σε καμμια ρωσσιδα μονο απο αυτο καταλαβαινουν αυτες.. ξεχνα τα λουλουδακια,δωρακια,χαιδακια ,ευγενειεςκλπ διοτι θα πονεσεις πολυ...ακουσε με

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
1)συγνωμη αλλα δεν σε καλαβαινω φιλε 400 ευρω χωρις να γαμισεις...20 ευρω μπουρμπουαρ..2)δεν παιρνεις καλυτερα το αεροπλανο με αυτα τα λεφτα  να πας στον φιλο μας τον δημητρακη στην αγια πετρουπολη  να σε ξεναγησει...3)μπας και δεις καμμια ασπρη μερα...φιλαρακο οι ωραιες ρωσιδες εδω στην ελλαδα ειναι καλομαθημενες απο καποιους σαν και σενα αλλα και χειροτερους...4)ασε τα μπουρμπουαρ και τα μπαλαμουτια με 400ρια διοτι ερχοντε μαυρες μερες αγορι μου...5)και ριξε κανενα παλαμαρι με κανενα 50 ρι σε κανενα στουντιο σε καμμια ρωσσιδα μονο απο αυτο καταλαβαινουν αυτες.. ξεχνα τα λουλουδακια,δωρακια,χαιδακια ,ευγενειεςκλπ διοτι θα πονεσεις πολυ...ακουσε με

Καλημερα..Μολις γυρισα "φρεσκος-φρεσκος" και διαβασα τις συμβουλες του φιλου Κοπρονι.

Λοιπον εχουμε και λεμε..

1) Στο ανελυσα παραπανω..Το βαρεθηκα το στημενο παιχνιδι..

2) Να κανω εγω παρεα με τον Δημητρακη29 ειναι λιγο δυσκολο..
  Σεβομαι παντα ολα τα μελη του σαιτ, ομως αρνουμαι να κανω παρεα
  με καποιον που ακομα τον ταιζουν οι γονεις του και η πρωην του,που
  εχει 2 παιδια και ακομα λεει οτι κανει σεξοτουρισμο..

( αν κανω λαθος, συγνωμη dimitraki..)

3) Τι εννοεις "ασπρη ημερα " ??..Δηλαδη να μαμισω..??
  Χεχεχεχε..Νασε καλα. Με εκανες και γελασα πρωινιατικα.

Αν τις εχω κακομαθημενες, εσενα τι σε κοφτει ? Πηγαινε εσυ να τις
  γαμησεις με το δικο στυλ..Αλλα υποθετω οτι σε πειραζει οτι ανεβαζω
  τον πηχυ και ανθρωποι χωρις οικονομικη ανεση βγαινουν απο το
  παιχνιδι...Εμμ τι να κανουμε ? Ας πανε στο διπλα τραπεχζι που παιζουν
  με χαμηλοτερο τσιπακι..

4) Περι μαυρων ημερων συμφωνω, το'χω γραψει προσφατα σε αλλο thread.

5) Κοπρονι, τι ειπες τωρα ? να γαμησω με ενα 50αρι ?
  Χεχεχε..2η φορα με κανεις και γελαω..Γιαυτο να μην δινεις συμβουλες
  σε ανθρωπους που δεν γνωριζεις..Για τοσο λιγουροπιτα με κοβεις ?

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Καλημερα..Μολις γυρισα "φρεσκος-φρεσκος" και διαβασα τις συμβουλες του φιλου Κοπρονι.

Λοιπον εχουμε και λεμε..

1) Στο ανελυσα παραπανω..Το βαρεθηκα το στημενο παιχνιδι..

2) Να κανω εγω παρεα με τον Δημητρακη29 ειναι λιγο δυσκολο..
   Σεβομαι παντα ολα τα μελη του σαιτ, ομως αρνουμαι να κανω παρεα
   με καποιον που ακομα τον ταιζουν οι γονεις του και η πρωην του,που
   εχει 2 παιδια και ακομα λεει οτι κανει σεξοτουρισμο..

( αν κανω λαθος, συγνωμη dimitraki..)

3) Τι εννοεις "ασπρη ημερα " ??..Δηλαδη να μαμισω..??
   Χεχεχεχε..Νασε καλα. Με εκανες και γελασα πρωινιατικα.

Αν τις εχω κακομαθημενες, εσενα τι σε κοφτει ? Πηγαινε εσυ να τις
   γαμησεις με το δικο στυλ..Αλλα υποθετω οτι σε πειραζει οτι ανεβαζω
   τον πηχυ και ανθρωποι χωρις οικονομικη ανεση βγαινουν απο το
   παιχνιδι...Εμμ τι να κανουμε ? Ας πανε στο διπλα τραπεχζι που παιζουν
   με χαμηλοτερο τσιπακι..

4) Περι μαυρων ημερων συμφωνω, το'χω γραψει προσφατα σε αλλο thread.

5) Κοπρονι, τι ειπες τωρα ? να γαμησω με ενα 50αρι ?
   Χεχεχε..2η φορα με κανεις και γελαω..Γιαυτο να μην δινεις συμβουλες
   σε ανθρωπους που δεν γνωριζεις..Για τοσο λιγουροπιτα με κοβεις ?

Καλά δε ντρέπεσαι λίγο;

Το να έχεις χρήματα είναι θετικό και το σεβόμαστε.

Και άλλοι έχουν εδώ μέσα και δεν το διαφημίζουν.
Επίδειξη χρημάτων κάνουν μόνων οι βλάκες.

Επίσης, ανεξαρτήτως με το αν έχεις πολλά χρήματα ή όχι, το να στα παίρνουν χωρίς να σου δίνουν «προϊόν», σημαίνει ότι είσαι βλάκας.

Καμία αντίρρηση δεν έχουμε με τη διάθεσή σου να ξοδεύεις υπέρμετρα και χωρίς να παίρνεις ουσιαστικό αντάλλαγμα. Σε αυτό το παιχνίδι είμαστε όλοι για να περάσουμε καλά. Αν έτσι περνάς καλά, καμία αντίρρηση. Στο κάτω-κάτω είναι γνωστό ότι υπάρχουν έξυπνες αλλά και ηλίθιες πουτάνες, όπως υπάρχουν έξυπνοι αλλά και ηλίθιοι πελάτες.

Αυτό που εγώ ρωτάω είναι, δεν ντρέπεσαι λίγο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom