Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Όλοι αυτό μου λένε. Τελικά πρέπει να μάθω Ρωσικά, δεν υπάρχει άλλη λύση. Έτσι και αλλιώς σε αυτή τη χώρα θα πηγαίνω για «χαλάρωση» όσο μου σηκώνεται στη ζωή μου.

Εσύ τι προτείνεις; Να αρχίσω ιδιαίτερα μαθήματα εδώ στην Ελλάδα; Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να συνεννοηθώ μετά από καμιά πενηντάρια μαθήματα; Υπάρχει κάποια  άλλη λύση; Αν πάω στη Αγία Πετρούπολη για κανά μήνα υπάρχει κάποιο μέρος για να κάνω εντατικά μαθήματα;

Τη βλέπεις τελείως μαλακία σαν ιδέα, ή έχω ελπίδα να μάθω να συνεννοούμαι;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Όλοι αυτό μου λένε. Τελικά πρέπει να μάθω Ρωσικά, δεν υπάρχει άλλη λύση. Έτσι και αλλιώς σε αυτή τη χώρα θα πηγαίνω για «χαλάρωση» όσο μου σηκώνεται στη ζωή μου.

Εσύ τι προτείνεις; Να αρχίσω ιδιαίτερα μαθήματα εδώ στην Ελλάδα; Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να συνεννοηθώ μετά από καμιά πενηντάρια μαθήματα; Υπάρχει κάποια  άλλη λύση; Αν πάω στη Αγία Πετρούπολη για κανά μήνα υπάρχει κάποιο μέρος για να κάνω εντατικά μαθήματα;

Τη βλέπεις τελείως μαλακία σαν ιδέα, ή έχω ελπίδα να μάθω να συνεννοούμαι;
εξαρταται απο τον ανθρωπο.παλια ηταν κατι Ελληνες που μενανε 3-4 χρονια και ουτε να πανε να παρουνε ψωμι δεν ξερανε.καλο ειναι στην Ελλαδα να κανεις ιδιαιτερα θα βοηθισει ειδηκα αν βρεις καλο καθηγητη.στην Αγια Πετρουπολη ξερω οτι κανει τετοια μαθηματα το κρατικο πανεπηστημιο που ειναι στο Βασιλεφσκι απεναντι απο το ερμιταζ.περσυ ητανε κατι Ελληνες και Κυπριοι αλλα το κωλοβαραγανε και δεν μαθανε τιποτα.αν το βαλεις σκοπο θα μαθεις.εγω για παραδηγμα εμαθα στην Αγια Πετρουπολη Ισπανικα πηγα σε μαθηματα και παλια ειχε πολλους ισπανοφωνους που τωρα με την ακρηβεια δεν ερχονται πια.και Εβραικα πηγαινα σε δωρεαν μαθηματα.σκεφτομουνα τη δεκαετια του 90 να παντρευτω καμια Ρωσσοεβραια για να παρω Ισραηλινο διαβατηριο γιατι ειχα τρομερο προβλημα με το στρατο στην Ελλαδα.καλο θα ειναι εκτος απο τα μαθηματα να προσπαθησεις να εχεις καποια πρακτικη στην Ελλαδα με τιποτα γκομενες η καμια παρεα Ρωσσοποντιους.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγώ επισκέφθηκα την πόλη πέρσι και έμεινα κατενθουσιασμένος.
Έμεινα 3 βράδια και κάθε βράδυ έπαιρνα και άλλη κοπέλλα.
Φτηνές και καλές !!!
Πιο αξιόπιστο site βρήκα το:
Το ένα βράδυ μόνο είχα ένα ψιλοπρόβλημα με την ασφάλεια του ξενοδοχείου για να μπεί μέσα (ήταν αργά) αλλά με λίγα ρούβλια όλα λύθηκαν αμέσως.
Μεγάλο πρόβλημα το ότι δεν μιλούν αγγλικά για να συνενοηθείς τηλεφωνικά.
Το ένα βράδυ επιστράτευσα τον ρεσεπσιονίστ να μου κανονίσει στα ρωσικά  μια που ήθελα οπωσδήποτε.
Τηλέφωνα κάνε μέσα από το ξενοδοχείο, αρκεί πρώτα να ρωτήσεις για τις τιμές. ΜΗΝ διανοηθείς θα χρησιμοποιήσεις το κινητό σου. Όταν θα γυρίσεις Ελλάδα θα πληρώσεις τα τριπλάσια από αυτά που έδωσες για τα κορίτσια για το κινητό.
φιλε ψαρα για το Ελληνικο κινητο δεν το συζηταω το ροουμινγκ ειναι φωτια.καλο θα ειναι οταν ξαναπας να αγωρασεις μια ΣΙΜ καρτα.η εταιρια tele2 ειναι παμφτηνη 1 ρουβλι το λεπτο(1 ΕΥΡΩ=35.5 ρουβλια περιπου)η παρε megafon λιγο πιο ακριβει αλλα πιο καλη ποιοτητα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δυστηχως η ποιοτητα τα τελευταια χρονια εχει πεσει.αυτο οφειλεται στο οτι οι μισθοι και το επιπεδο ζωης στη Ρωσσια εχει ανεβει πολυ.οταν μια κοπελα μπορει να βρει ανετα δουλεια με ενα μισθο 15.000-17.000 ρουβλια (425-480 ευρω)δεν παει να δουλεψει στα μασσατζαδικα.που οι τιμες δεν εχουν ανεβει και πολυ.5 χρονια πριν η ωρα στοιχιζε 1300-1500 ρουβλια(36-42 ευρω)και ομεσος μισθος δεν ξεπερνουσε τα 100 ευρω.οποτε κονομαγανε και πηγαινανε θεομουνα.τωρα στοιχιζει 1800-2500ρουβλια(50-70 ευρω)με μεσο μισθο γυρω στα 500 ευρω.εχουνε μεινει στη δουλεια αυτες που δουλευουνε 2-3 χρονια.τοις γουσταρω πολυ και τοις βγαζω και γκομενες αν παω 2-3 φορες.οι καινουργιες οι πιο πολλες ειναι χαλια.αλλα αν ψαξεις βρισκεις κατι καλο.οι τιμες δεν ανεβηκανε γιατι καθε χρονο ερχονται ολο και λιγοτεροι ξενοι και λιγοστευουν οι αντρες στη Ρωσσια.συμφωνα με κατι στατιστηκες το 2010 στη Ρωσσια θα εχει 4 γυναικες για καθε αντρα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
θα προτινα τα SALON(ετσι λεγονται τα μασσατζαδικα στη Ρωσσια)AMSTERDAM λιγο ακριβο αλλα αξιζει η ωρα κοστιζει 2500 ρουβλια και οι φοτο ειναι αληθηνες(ηταν πριν 2 μηνες).το EMMANOYEL στην ΣΤΑΡΙΙ ΝΕΦΣΚΙ την τελευταια φορα λιγο πριν το νεο ετος ειχε καλα μουνακια.(ΟΧΙ στο ΕΜΜΑΝΟΥΕΛ στη ΒΛΑΝΤΙΜΙΡΣΚΑΓΙΑ δεν εχει καλα μουνια και κοστιζει το ιδιο 2000 ρουβλια η μονη που καλη ειναι η Ιρα η Κορεατισα αλλα οταν την πηρα τηλεφωνο να της ευχυθω για το νεο ετος μου ειπε οτι θα παει για κανα 2 μηνες στο σπιτι της στο Ουζμπεκισταν αξιζει να παει κανεις αν του αρεσουν οι σχιστοματες αλλα βυζη δυστηχως δεν εχει καθολου).στα DOMINO ολο και κατι καλο μπορει να βρεις και μιλανε και σπαστα Αγγλικα(οχι ολες οι τσατσαδες).το σαιτ τους ειναι .καλο ειναι να διαβασεται τις κριτικες στα σαιτ.εμενα με εχει βοηθισει πολυ να μην την παθω.προσοχη στα πιο πολλα σαιτ οι φοτο ειναι απο ιντερνετ.παλια εγω πηγαινα περιπου μια ακομα και 2 φορες την βδομαδα και γαμαγα θεες που στο δρομο ηταν δυσκολο να της καμακωσεις.τωρα υπαρχει πολυ καμακι με ιντερντ.και δυστηχως η ποιοτητα εχει πεσει.και πηγαινω περιπου 1 αντε 2 φορες το μηνα.βεβαια με τη σαβουρα που κυκλωφορει στην Ελλαδα ολες στη Ρωσσια ειναι θεες!!!!καλο ειναι κανεις να νοικιασει διαμερισμα στο κεντρο με 60-70 ευρω τη μερα.δεν ξερω πως αλλα ενας φιλος μου Τουρκος απο Γερμανια νοικιασε ενα μικρο διμερισμα σε μινι χοτελ στη Νεφσκι με 60 ευρω τη μερα μου ειπε οτι το βρηκε απο ιντερνετ.ελπιζω συναγωνιστες να βοηθησα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
καλο θα ειναι εκτος απο τα μαθηματα να προσπαθησεις να εχεις καποια πρακτικη στην Ελλαδα με τιποτα γκομενες η καμια παρεα Ρωσσοποντιους.
Σωστα και καλο θα ειναι Νεαρχε να βαλεις και δορυφορικη ωστε να βλεπεις Ρωσικα καναλια,βοηθουν πολυ.
Φιλε Δημητρη αξιος Μαχητης μου φενεσαι,συνεχιζε δυναμικα ;)
Νομιζω ομως οτι τους λενε Ελληνοποντιους.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σωστα και καλο θα ειναι Νεαρχε να βαλεις και δορυφορικη ωστε να βλεπεις Ρωσικα καναλια,βοηθουν πολυ.
Φιλε Δημητρη αξιος Μαχητης μου φενεσαι,συνεχιζε δυναμικα ;)
Νομιζω ομως οτι τους λενε Ελληνοποντιους.
οπως και να τους λενε ειναι πολυ μιζεροι και κακομοιρηδες.ενω εχουνε λεφτα ζουνε δυστηχισμενα.και μπορει να πανε να σε κοροιδεψουνε για μικροποσα.ευτυχως που οι γκομενες στη Ρωσσια δεν τους θεωρουνε Ελληνες αλλα τους βαζουνε στην ιδια κατηγορια με τους καυκασιους που ουτε τους πλησιαζουνε.τα δορυφορικα καναλια βοηθανε.αλλα οταν εχεις ηδη καποιο επιπεδο γνωσης στη γλωσσα.

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Δημητρακη29 κοιταξε λιγο το πμ σου !

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Δημήτρη 29,

Αν έπρεπε να διαλέξεις ανάμεσα στο Marriott και το Corintia Nevski Palace στη Πετρούπολη, ποιο θα προτιμούσες και γιατί;

Για τα Marriott και το Kepinski στη Μόσχα τι γνώμη έχεις; Έχω ακούσει από κάποιους ότι σε δυσκολεύουν λίγο στο να περάσεις τη κοπέλα από το lobby, αληθεύει;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
και τα 2 ειναι πολυ καλα ξενοδοχεια.κοπελα παιρνας παντου αλλα οσο πιο καλο ειναι το ξενοδοχειο τοσα πιο πολλα σου ζητανε για να κανουν τα στραβα ματια.ισως για γκομενες ειναι καλητερα να νοικιασεις ενα μικρο διαμερισμα με 60 ευρω περιπου τη μερα.ενας φιλος μου Τουρκος απο Γερμανια το νοικιασε μου ειπε απο ιντερνετ.ειναι πανω στη Νεφσκι ειναι σα μινι χοτελ αλλα ειναι πολυ μικρο 25 τετραγωνικα σα στουντιο ενα δωματιο με την κουζινα μαζι.μπανιο εχει.οι Ισπανοι ειχανε νοικιασει ενα καλο τριαρι με 120 ευρω τη μερα αλλα αυτο ηταν 3 χρονια πριν περιπου και οι τιμες τωρα εχουν ακριβινει.το ξενοδοχειο εχει το κακο οτι η γκομενα που θα καμακωσης δυσκολα θα ανεβει στο δωματιο.ενω στο διαμερισμα ερχετε πιο ευκολα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημήτρη 29,

Για τα Marriott και το Kepinski στη Μόσχα τι γνώμη έχεις; Έχω ακούσει από κάποιους ότι σε δυσκολεύουν λίγο στο να περάσεις τη κοπέλα από το lobby, αληθεύει;
η Μοσχα δεν μου αρεσει καθολου.ειναι πολυ κωλοπολη και οι γκομενες την εχουν δει.δε νομιζω οτι αξιζει.το μονο καλο ειναι οτι εχει παρα πολλες πουτανες.υπερπροσφορα!!!!

foibos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
4
Πόντοι
0
ελληνες ξερει καποιος αν υπαρχουν εκει ?
οι οποιοι να μενουν μονιμα..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγω!μενω μονιμα Αγια Πετρουπολη.Ειμαι πορνομεταναστης απο το 1992.Παλια ειχε κατι φοιτητες.Τωρα δεν νομιζω να εχουνε μεινει.

Spartan_King

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Συμφωνω και εγω με τον Δημητρη...Το Λενινγκραντ ειναι πιο ομορφη (και συναμα "ζεστη") πολη απο το "χαος" που ονομαζεται Μοσχα...Μοσχα η οποια πλεον ειναι η ακριβοτερη πολη παγκοσμιως...

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Το Λενινγκραντ σε πόση απόσταση είναι από τη Μόσχα; Τί πληθυσμό περίπου έχει; Εγώ θα πάω Μόσχα για Δουλειά σε μερικούς μήνες, είναι καλή ιδέα να πεταχτώ Λένινγκραντ για κανα 2-3 μέρες. Εσύ Δημήτρη29 και Spartn king  τί λέτε;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το (πρωιν) Λενινγκραντ ειναι 750 χλμ περιπου απο τη Μοσχα.πλυθισμο εχει περιπου 4.600.000-4.800.000 κατοικους χωρις τους λαθρομεταναστες.ειναι πανεμορφη πολη

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ακριβη για τους ασχετους τουριστες,γι αυτους που ξερουν ομως πολυ πιο φτηνη απο το ellada
ειναι πολυ ακριβη ειδηκα τα σπιτι.πουλιοτανε το διπλα διαμερισμα απο το δικο μου 24 τετραγωνικα 80.000 ευρω και ουρα ο κοσμος!!!!!το ενα διαμερισμα μου 40 τετραγωνικα μπορω να το πουλισω ανετα 135.000 ευρω.που φτασαμε!!!!!Μοσχα ακομα πιο ακριβη!!!!!

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Ευχαριστώ πολύ παιδία για τις πληροφορίες. Είστε ο πλούτος αυτού του thread !
Σαν την Αθήνα σε πληθυσμό λοιπόν το Λένινγκραντ. Από πόρνες πως πάει; Έχει salons, κορίτσια στο δρόμο, στα ξενοδοχεία ; Ποιά είναι η καλύτερη φάση για τη πόλη αυτή; Μη μου πεις πάλι να κάνω τον James Bond με φοιτήτριες απ'τα μπαράκια γιατί δε μιλάω Ρωσικά, όχι ακόμα τουλάχιστων!

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Ρε παιδιά, Λένινγραντ ενοείτε την Αγία Πετρούπολη ;;;

Stories