Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εχεις δει καποιον απο αυτους που βριζεις απο κοντα; ή σου εχουν πει και απλα τα μεταφερεις;
Τους Ελληνες μεταναες της Αγιας Πετρουπολης φυσικα και τους εχω δει  :2funny:.Δε νομιζω οτι χρειαζεται να σας βαλω φωτογραφιες για να σας αποδειξωο τους ξερω  :2funny:Και τους φουκαραδες της Μολδαβιας τους εχω δει  :2funny: και ειδα οτι κανενας τους δεν γαμαει τιποτα  :2funny: εκτος αν 20+ μερες που ημουν εκει ηταν τοσο ατυχοι και δεν  :knockinb: :2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
677
Τους Ελληνες μεταναες της Αγιας Πετρουπολης φυσικα και τους εχω δει  :2funny:.Δε νομιζω οτι χρειαζεται να σας βαλω φωτογραφιες για να σας αποδειξωο τους ξερω  :2funny:Και τους φουκαραδες της Μολδαβιας τους εχω δει  :2funny: και ειδα οτι κανενας τους δεν γαμαει τιποτα  :2funny: εκτος αν 20+ μερες που ημουν εκει ηταν τοσο ατυχοι και δεν  :knockinb: :2funny:
αφου εισαι τοσο συγουρος για τον νυκτερο γιατι δεν τον συναντας να του πεις οτι ειναι πουστης καταφατσα και το γραφεις απο εδω; φοβασε κατι;

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
677
στην σημερινη κοινωνια λιγοι πουστηδες κρυβονται
ασε που αν ειναι πουστης οπως λες θα εχει και πολλες φιλες
αν ομως επιμενεις να τα λες χωρις να τον συναντησεις εισαι φαντασιοπληκτος

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
αφου εισαι τοσο συγουρος για τον νυκτερο γιατι δεν τον συναντας να του πεις οτι ειναι πουστης καταφατσα και το γραφεις απο εδω; φοβασε κατι;
Γιατί κάποιος από τους δύο μας θα γαμηθεί και σίγουρα αυτός δεν θα είμαι εγώ  :2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
677
Γιατί κάποιος από τους δύο μας θα γαμηθεί και σίγουρα αυτός δεν θα είμαι εγώ  :2funny:
εγω διαβαζω λεει για τον ψευτη της μολδαβιας που δεν τον συναντησε
εσυ τον συναντας να δουμε αν εχει δικιο ο δημητρακης;;;

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Προηγείται ο ψεύτης του Σανκτ Πετερμπουργκ. Τυπε δεν έχω πρόβλημα συναντάω οποιον θες και για καλό και για  :knuppel: 

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
677
Προηγείται ο ψεύτης του Σανκτ Πετερμπουργκ. Τυπε δεν έχω πρόβλημα συναντάω οποιον θες και για καλό και για  :knuppel:  
[size=14pt]οκ του κανεις δηλαδη προσκληση;;;;[/size]
μεσα ειμαι να σας δω απο κοντα
να δουμε τελικα ποιος ειναι πουστης και ποιος ειναι ψευτης
θελω να σας ακουσωνα μιλατε και οι δυο ρωσσικα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δημητρη τον nuktero γιατι τον βριζεις? Τι σου εκανε? Ο ανθρωπος ειναι μια χαρα αξιοπρεπης, ουτε βριζει, ουτε προκαλει, λεει σωστες πληροφοριες, κανει το χαβαλε του. Γενικα ειναι μια χαρα μελος, οπως θα επρεπε να ειναι σε ενα φορουμ .

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εσυ να γραψεις με το πραγματικο σου ονομα δεν μπορεις γιατι εγινες ρεζιλι των σκυλιών  :2funny:Εχεις καταντισει γελοίος γαυτο και δεν ασχολουμε μαζι σου.Μια ,δυο ειχε πλακα τωρα εχεις καταντισει μονοτονος.Δεν εχουν πια κανενα ενδιαφερον αυτα που λες.
   Ο ψευτης της Μολδαβιας αποδεδηγμένα κρυβότανε  :2funny: εχει πεσει σε δεκαδες αντιφασεις  :2funny: τωρα αν υπαρχουν τόσο ζωα που τον πιστευουνε εγω τι να πω :2funny: και σημερα ειπε αλλη μια  :jerking: το 2012 αγωρασε αμαξι  :think: λιγακι δυσκολο να το πιστεψω :think:.Ειναι καποιος γνωστος απο τα ζωα του ΟΠΑ  :2funny:Αργα ή γρηγορα θα αποκαλυφθει και θα πέσει μεγαλο γέλιο  :2funny:

Προηγείται ο ψεύτης του Σανκτ Πετερμπουργκ. Τυπε δεν έχω πρόβλημα συναντάω οποιον θες και για καλό και για  :knuppel:  
Μπα μας απειλείς κιόλας? :2funny:Γιατι?Μηπως ολα οσα λεω ειναι αληθεια?Εισαι και τόσο στόκος που απειλεις δημόσια  :jerking:
    Εγω απο μόνος μου σου ειπα να ερθεις για σουβλακι οχι για να σε δειρω  :2funny: στο 0,90 και να φερεις και το Σινοχάρα αν θελεις.Εσυ δεν απαντησες.
  Αυτες της μερες λιγακι δυσκολο γιατι κανω διαιτα  :'( εχω καταφερει να χασω ενα κιλο στην Ελλαδα πραγμα ακατορθωτο :) και θα ειναι πολυ βασανιστικο να παω σουβλατζιδικο και να μην μπορω να φαω.
   Εμενα με κανανε Ходок  οι Ρωσσοι και αρκετα συχνα πηγαινω στις συναντισεις του σάιτ.Για να παρεις αυτο το   αξιωμα πρεπει να αποδηχτει οτι δεν λες  :jerking:.
  Εδω εσεις εχετε μεσανυχτα σχετικα με τη Ρωσσια  :2funny: εχετε μεινει στη δεκαετια του 90  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρη τον nuktero γιατι τον βριζεις? Τι σου εκανε? Ο ανθρωπος ειναι μια χαρα αξιοπρεπης, ουτε βριζει, ουτε προκαλει, λεει σωστες πληροφοριες, κανει το χαβαλε του. Γενικα ειναι μια χαρα μελος, οπως θα επρεπε να ειναι σε ενα φορουμ .
Οι πληροφοριες που λεει για τη Ρωσσια ειναι 20ετιας.Εγω αν δεν ρω κατι δεν κανω τον εξυπνο.Αλλα εδω μεσα ισχυει το ρητο στους τυφλους ο μονοφθαλμος βασιλευει  :2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
677
    Εγω απο μόνος μου σου ειπα να ερθεις για σουβλακι οχι για να σε δειρω  :2funny: στο 0,90 και να φερεις και το Σινοχάρα αν θελεις.Εσυ δεν απαντησες.
  Αυτες της μερες λιγακι δυσκολο γιατι κανω διαιτα  :'( εχω καταφερει να χασω ενα κιλο στην Ελλαδα πραγμα ακατορθωτο :) και θα ειναι πολυ βασανιστικο να παω σουβλατζιδικο και να μην μπορω να φαω.
   Εμενα με κανανε Ходок  οι Ρωσσοι και αρκετα συχνα πηγαινω στις συναντισεις του σάιτ.Για να παρεις αυτο το   αξιωμα πρεπει να αποδηχτει οτι δεν λες  :jerking:.
  Εδω εσεις εχετε μεσανυχτα σχετικα με τη Ρωσσια  :2funny: εχετε μεινει στη δεκαετια του 90  :2funny:

πιες χυμο εσυ μην φας σουβλακι
δεν καταλαβαινω φοβασε να τον συναντησεις;;;
δεν νομιζω αυτος να σε δειρει
απλα πες του στα μουτρα του σαν αντρας οτι ειναι πουστης και ρωσοποντιος που πουλαει κιλιμια οχι απο μακρια
αφου 2 ατομα στο εχουν πει
αλλιως κι εσυ εισαι ψευτης σαν κι αυτον της μολδαβιας

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
πιες χυμο εσυ μην φας σουβλακι
δεν καταλαβαινω φοβασε να τον συναντησεις;;;
δεν νομιζω αυτος να σε δειρει
απλα πες του στα μουτρα του σαν αντρας οτι ειναι πουστης και ρωσοποντιος που πουλαει κιλιμια οχι απο μακρια
αφου 2 ατομα στο εχουν πει
αλλιως κι εσυ εισαι ψευτης σαν κι αυτον της μολδαβιας
Εσυ τι εισαι ο δικηγορος του?Οταν καταλαβαινουν ποιος εισαι μπαινεις με αλλο κλωνο?Το οτι σε υποστηριζει ειναι το υποπτο  :2funny:
    Συγγνωμη δεν ειναι Ρωσσοποντιος?Αυτος δεν μας το εχει πει?
    Ειπα οτι φοβαμαι?Αν ειναι να κανονισουμε να παμε στη Φυλης να μπουρδελιασουμε εγω εκει πηγαινω.Και δεν κρυβομαι.Ας ερθει και αν δεν θελει ας μη γαμισει.Τωρα αν καποιος ειναι κατα των Μπουρδελων τι δουλεια εχει σε αυτο το σάιτ? :2funny:.Εγω σαν τον ψευτη της Μολδαβιας δεν κρυβομαι.Αυτος κρυβοταν για να μην δουμε τα χάλια του  :2funny:και τα ψεματα που έλεγε  :2funny:
    Το μονο που αλλαζει ειναι οτι δεν μπορω να παω για σουβλακι!Γιατι κανω αξαντλιτικη διαιτα και θα ειναι μαρτυριο για μενα να βλεπω να τρωνε και να μην μπορω να φαω  :'(.Ελπιζω αυτο να το καταλαβαινετε.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Αν εισαι Ρόδο εισαι αναγκασμενος να κυνηγας αυτες της τελειωμένες.Το τζιπ μετραει παντου.Πολυ ενδιαφερον ιστορια και σε ευχαριστουμε που μας την εγραψες  :)και δεν γραφεις φίδια οπως οι αλλοι.Δεν ειναι απιθανο να να ηταν μια φτωχομπινεδιάρα και να μην ειχε φραγκο.Γ αυτο και να εβγαλε τα αποθημένα της σε σενα.Γιατι ειδε τι αγαμία πεφτει στην Ελλαδα.Οπως ειπα οι γυναικες ειναι μεγαλοι ψυχολόγοι μπορουνε να φερθουνε σε 2 διαφορετικους αντρες εντελως διαφορετικα.
   Μου φανηκε περιεργο που δεχτηκε να της τα πληρωσεις :think:.Για τι ηλικία μιλάς?Παντος μια γυναικα εγω μπορω αμεσως να καταλαβω τι ειναι.
  Ενα αλλο αρνητικο ειναι οτι ειχε Facebook οι κανονικες Ρωσσιδες που δεν μιλανε Αγγλικα και δεν ψαχνονται για ξένους δεν εχουν Facebook.Αυτες που εγω χαρακτιριζω Εξευρωπαισμένες και ψαχνουν για ξενους εχουν Facebook και μιλανε Αγγλικα.Καλο ειναι αν θελει καποιος σωστες γυναικες αυτες να της αποφευγει γιατι οι περισσοτερες ειναι προβληματικα ατομα

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
διμητρακι αδιαβαστοσ ο τυποσ,αυτο που γραφω πολλες φορες για τα τραβελ γκερλ.ειναι απειρος,επρεπε να προτεινει λεφτα για να την γαμησει.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Με το που ακουσα ΠΕΡΜ κατευθειαν σου ειπαν οτι ναι χωριατα για  :2funny:κατι τετοιες ειναι που εχουν παντρευτει Αραβες,Τουρκους κλπ. θυμαμαι ενας Μαροκινος ειχε μια τετοια καλη κοπελα λιγο χοντρουλα γαυτον ομως ηταν θεά.
    Πιθανοτα Μοσχα να πηγε μονο στο αεροδρομιο οταν πεταγε για να ερθει Ελλαδα :2funny: Δεν μπορειται να φανταστειτε πόσο υποτιμικα νιωθουν απεναντι στις Μοσχοβιτισες και της κοπελες πο την Αγια Πετρουπολη :2funny:Θεωρειται σαν βρισια να πεις σε καποια:Απο τα Ουράλια εισαι? Σαν λεμε εμεις βλάχος  :2funny: .Φυσικο ηταν να παει οχι μονο με Αλβανο αλλα με οτι  :shit: βρει  :2funny:.Οι Αλβανοι λενε οτι ειναι Ελληνες και πολλες φορες δεν ξεχωρίζονται.
   Η γκομενα σου εβγαλε τα αποθημένα της  :2funny: μια γυναικα που την φτυνουν στη Ρωσσια και νορμαλ γκομενο δεν μπορει να βρει ηρθε στη Ροδο και την θεωποιησανε  :2funny:.
    Ο Βασιλης σου ειπε με τη ευκολία και τι άνεση καμακωνα :) και τι επυτηχία ειχα.Εμενα αν μια γκομενα ειναι απο τετοια μέρη μου το λεει με πολυ ντροπή.Οταν γυρισω Ρωσσια θελει να ερθει μι γκομενιτσα απο το Ροστώφ φωτογραφιες της εχω αλλα οχι μαζι μου.Αν δεν εχω αποδηξεις δεν βαζω φωτο.Δενθελω να καταντισω σαν τον ψευτη της Μολδαβιας ή το Σινοχάρα :2funny Δεν ειναι η πρωτη που ερχεται οι κοπελες απο τη Νοτια Ρωσσια θελουν ευγένεια γιατι εκει οι ντοπιοι ειναι αγριοι  :jerking:.
    Παντος αν παει καποιος στο Περμ (εμφανησιμος σα το ρολογά) θα ξεσκιστει στο  :knockinb: οι γκομενες θα λενε οτι λενε για μενα στο Νοβγοροντ,τετοιους αντρες εδω δεν εχουμε κλπ.
    Αυτο το κακο γινεται με τους Πιρφορους στην Ελλαδα  :2funny:που μια γκομενα που στη Ρωσσια δεν την κοιταει κανενας τη θεωποιουνε  :headbang:.Σας ειχα πει οτι μια Λευκορωσιδα 35+ (μπορει και 40 αν και το πιθανοτερο ειναι να ηταν σχετικα νεα αλλα σπασμενη) μου την επεφτε στο αεροπλανο  :2funny: δηλαδη τι νομιζε ο θα τν καλεσω Ελλαδα ή Αγια Πετρουπολη? :2funny: :2funny:.Αυτο μου τη σπαει με τους Πιρφορους  :rockon:σας ςεχω πει για τους κακομοιρηδες Ελληνες που εχουν ερθει στην Αγια Πετρουπολη  :2funny: ευτυχως που ειναι πολυ λιι γιατι θα χαλάγαν την εικονα της Ελλαδας  :rockon:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
τα ιδια εγραψα πριν απο σενα στον ρολογα χαχαχαχ,οτι την μοσχα ειδε αεροδρομιο και οχι μανατζερ αλλα τραβελ γκερλ θα ειναι η γκομενα.για τον ρολογα που καθετε και γραφει ποιηματα στα αγγλικα και νομιζει οτι θα τισ πληγωσει,οθτε στον κοπο δεν μπαινουν να τα διαβασουν οι καραπουταναρες χαχαχαχ,εχουμε και αλλου προσφορες σου λενε χαχαχαχ

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
τα ιδια εγραψα πριν απο σενα στον ρολογα χαχαχαχ,οτι την μοσχα ειδε αεροδρομιο και οχι μανατζερ αλλα τραβελ γκερλ θα ειναι η γκομενα.για τον ρολογα που καθετε και γραφει ποιηματα στα αγγλικα και νομιζει οτι θα τισ πληγωσει,οθτε στον κοπο δεν μπαινουν να τα διαβασουν οι καραπουταναρες χαχαχαχ,εχουμε και αλλου προσφορες σου λενε χαχαχαχ

Έτσι :rockon: χοντρόπετσες οι βλαχοπουτανάρες :2funny:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
χτες μου γραφει μια κοπελα 21 που μιλισαμε 2 φορεσ,ειπα οταν ερθω οδυσσο σε ενα μηνα θα σε βοηθησω οικονομικα,μονος το προτεινα.χτες μου λεει αυριο ειναι τα γενεθλια μου,δεν ειμαι καλα δεν εχουν λεφτα οι γονεις μου.λεω θα σε βοηθησω οταν ερθω.μετα λεω μην με περνεις για βλακα,ερχομαι τοσα χρονια δεν στελνω λεφτα,οταν ερθω θα περασουμε οραια  μαζι και θα εισαι βασιλησα.θυμωθηκε,δεν ζητησα λεφτα ουτε βοηθεια οτι ειμαι λυπημενη ειπα.λεω 40-50 την μερα μου λενε τα ιδια,απλα θες λεφτα τωρα οχι σε ενα μηνα.τρελαθηκε,δεν θελω τιποτα,νομιζα εισαι νορμαλ,δεν ζητησα.δεν θελει την συμπονεια κανενος ταχα χαχαχαχλετε να επαισα σε τετεια γκομενα που δεν θελει τιποτα?λεω τοτε γιατι στελνεισ μυνημα σε μενα,αγνωστος  ειμαι και λες εχεις προβλημα?οταν ερθω θα στα λησω!ετσι ξεκαθαρισα,χωρις γλυκο δεν εχει τιποτα αλλα  ειμαι προθυμος απο κοντα για ολα.με εβγαλε απο φιλους εκανε την θυμωμενηα  αλλα απαντα.η διαφορα του εμπειρου παικτη με τον τυπο που την εφερε τζαμπα διακοπες.εδειξα δεν ειμαι βλακας,αμεσως στο ψητο,δεν θελει ης κοπο αλλα τροπο που λεει και ο δασκαλος.μετα οταν βρεθουμε θα παρω και καμια φιλη της.

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.480
Πόντοι
506
χτες μου γραφει μια κοπελα 21 που μιλισαμε 2 φορεσ,ειπα οταν ερθω οδυσσο σε ενα μηνα θα σε βοηθησω οικονομικα,μονος το προτεινα.χτες μου λεει αυριο ειναι τα γενεθλια μου,δεν ειμαι καλα δεν εχουν λεφτα οι γονεις μου.λεω θα σε βοηθησω οταν ερθω.μετα λεω μην με περνεις για βλακα,ερχομαι τοσα χρονια δεν στελνω λεφτα,οταν ερθω θα περασουμε οραια  μαζι και θα εισαι βασιλησα.θυμωθηκε,δεν ζητησα λεφτα ουτε βοηθεια οτι ειμαι λυπημενη ειπα.λεω 40-50 την μερα μου λενε τα ιδια,απλα θες λεφτα τωρα οχι σε ενα μηνα.τρελαθηκε,δεν θελω τιποτα,νομιζα εισαι νορμαλ,δεν ζητησα.δεν θελει την συμπονεια κανενος ταχα χαχαχαχλετε να επαισα σε τετεια γκομενα που δεν θελει τιποτα?λεω τοτε γιατι στελνεισ μυνημα σε μενα,αγνωστος  ειμαι και λες εχεις προβλημα?οταν ερθω θα στα λησω!ετσι ξεκαθαρισα,χωρις γλυκο δεν εχει τιποτα αλλα  ειμαι προθυμος απο κοντα για ολα.με εβγαλε απο φιλους εκανε την θυμωμενηα  αλλα απαντα.η διαφορα του εμπειρου παικτη με τον τυπο που την εφερε τζαμπα διακοπες.εδειξα δεν ειμαι βλακας,αμεσως στο ψητο,δεν θελει ης κοπο αλλα τροπο που λεει και ο δασκαλος.μετα οταν βρεθουμε θα παρω και καμια φιλη της.
Ετσι παικτη, κανενα ελεος στα πουτανακια. Ολες για το κοκκινο χαλι στα οσκαρ ειναι.χωρις κοκό μηδεν μαρουλι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom