Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Γιατι αυτοί που εχουν τα τζιπ σε κατι βορεια προάστια, εχουν πατησει ποτε χωματοδρομο; Θυμαμαι ένα μαλάκα (φωτογραφια το είχα δει) που το 2008 ειχε ριξει 5 ποντους χιονι στην Αθηνα και είχε φορεσει σε Land Cruiser  4 αλυσίδες!!!!!!!
Εγώ να δεις τι είδα σε BMW 320 στην πολιτεία της Κηφισίας, είχε φορέσει τις αλυσίδες στους μπροστά τροχούς   :2funny:  :2funny:  :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Ήταν δυο αδερφές που πάνε κάθε μέρα και δεν έχουν φαγωθεί ενώ κατά μέσο όρο την πέφτουν 10 άντρες τη βραδιά! Εμένα με είδαν τις προάλλες και με τη Κατσαρίδα και έτσι θα μου τα ζάλιζαν..
Με αυτές θα είχα άλλο ένα θέμα.. Δεν ξέρω τι να πω... Ούτε τη χώρα τους ξέρω ούτε τη κουλτούρα ούτε καν έναν ...ποδοσφαιριστή....
Καθαρά σλαβικός λαός,που δεν έχει πρόσμιξη με τατάρους από εκεί και το όνομα λευκοί ρώσοι. δεν είναι τόσο ξέκωλες όπως οι ουκρανές και ρωσίδες. Εχουν αιωνιο προεδρο τον τελευταιο δικτατορα της Ευρωπης τον Λουκασένκο που κρατάει την χώρα με σιδηρά πυγμή. Να φανταστείς ότι ακόμα και στην Ελλάδα που έρχονται φοβούνται να πουν κάτι εναντίον του.Αν πας θα περάσεις καλά θα βρεθείς πίσω στο χρόνο και θα πάρεις μια ιδέα πως ήταν στον κομμουνισμό   

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Δεν με κατάλαβες! Σπάω το κεφάλι μου για το γεγονός αυτό! Δεν το αμφισβητώ και έχω βαρεθεί να κράζω Ρωσίδες που έχουν φίλες που παντρεύονται μουσουλμάνους και αυτές το βλέπουν θετικά...
Τα είχαμε πει και στο Ουκρανο-φόρουμ με τον Δασκαλο Ιωσήφ πως όσοι έχουν κάνει τους νόμους για τη Βίζα στους Ρώσους σίγουρα δεν είναι Άντρες! Ή πούστηδες ή γυναίκες! Ο ίδιος είχε πει πως θα γινόταν τέτοια Ελληνοσλαβική μίξη που όλα τα παιδάκια θα γίνονταν ΤΣΟΛΙΑΔΑΚΙΑ!
Τώρα όλες σιγά σιγά ασπάζονται το Ισλάμ κι εμείς κυνηγάμε εξαιρέσεις...
Εκείνα τα χρόνια οι ρώσοι δεν ήταν τουρίστες αλλά λαθρομετανάστες, οι ελληνική κυβέρνηση πόνταρε στα ανοιχτά σύνορα με τους βόρειο ευρωπαίους όπου φερναν μεγάλα έσοδα μέσω του τουρισμού. Σήμερα που η Ρωσια παρουσιαζει μια μεγαλη και συνεχως αυξανομενη τουριστικη δυναμη και η Κίνα σπεύδει στο κατώφλι της θα έπρεπε να καταργήσουν τις βίζες με τις χώρες αυτές. Βάζοντας υπαλλήλους στις εξόδους της ζώνης σένγκεν να ελέγχουν διαβατήρια δεν θα δημιουργούσαμε πρόβλημα στους ευρωπαίους με επίδοξους λαθρομετανάστες. Αλλά κάποιοι πρέπει να τα σκεφτούν όλα αυτά  

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ναι έτσι βλέπουν τους έλληνες στοκε. :uglystupid: Κατά εκατοντάδες χιλιάδες ξεκωλιάζονται κάθε καλοκαίρι στα ελληνικά νησιά. Και όχι μόνο με έλληνες αλλά με το κάθε λογής σκουπίδι.Και ο τελευταίος γύφτος της τουρκίας της ρωσίδες τουρίστριες περιμένει να πηδηξη το καλοκαίρι. Για μενα ειλικρινα ότι γράφεις για Ρωσία είναι προσωπικές σου επιθυμίες κόμπλεξ,ψέματα και παραπληροφόρηση. Το μόνο που αξίζει κάποιος να διαβάσει από σένα είναι οικονομικές αναλύσεις, αν και στις οικονομικές πρόβλεψης έχεις πέσει πολλές φορές έξω μερικές φορές λες και σωστά πράγματα.     

Αν άκουγαν οι Τούρκοι το Δημητράκη θα έμεναν όλοι αγάμητοι το καλοκαίρι προσπαθώντας να αποκτήσουν διαμέρισμα και αυτοκίνητο στην Αγία Πετρούπολη και μπότες από σαλάχι.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πουτάνα Τύχη..... :blowup: :blowup: :blowup:

Τη πήρα τη μουνίτσα και μου λέει πως δεν μπορεί και σήμερα...
Και τη ρωτάω αν θέλει να τη ξαναπάρω...
Και μου λέει "sorry but I have someone"

:headbang: :headbang: :headbang:

Δεν πειράζει ... πάλι από την αρχή... Σήμερα πιστευω θα έχει πολύ πράγμα έξω...

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.944
Πόντοι
9.095
δεν εχει κανεναν!τεσπα γραφτη κ κανε παιχνιδι ξαναμανα

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Λέω να ντυθείς σε στύλ Ντίζελ (δηλαδή μάγκας αλλά όχι πολύ φωναχτά μάγκας) καί να είσαι μετρημένος σε κεράσματα και λόγια. Γιατί αυτή είναι βαρύ πεπόνι. Να την πάς να δεί θέα όχι κλάμπ.

http://[URL unfurl="true"]www.denimblog.com/wp-content/uploads/2010/04/kellan-lutz-diesel.jpeg[/img[/URL]]
[/quote]Φίλε obiwan πολύ καλή ενδυματική πρόταση! Έτσι θα το πολεμίσω σήμερα!!

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
...όσοι έχουν κάνει τους νόμους για τη Βίζα στους Ρώσους σίγουρα δεν είναι Άντρες! Ή πούστηδες ή γυναίκες!

όλοι οι διπλωμάτες μας πισωγλέντηδες είναι, δεν το ξέρετε;
πηγαίνετε σε καμμιά πρεσβεία να δείτε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Φίλε obiwan πολύ καλή ενδυματική πρόταση! Έτσι θα το πολεμίσω σήμερα!!

Αν δεν πετύχει η ενδυματολογική αναβάθμιση εκμυστηρεύσου της το μυστικό για τη γούνα που κρύβεις στην κρεβατοκάμαρα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Θες να ζήσεις στην πραγματικότητα η στα παραμύθια του Μήτσου.Έχεις πάει Τουρκία καλοκαίρι ? Η θες να σου βάλω μερικά γυναικεία ρωσικά φόρουμ να δεις πως βλέπουν αυτές τους τούρκους. Γουγλάρε(Турецкие мужчины) και δες τι λένε οι ίδιες οι ρωσίδες και όχι ο Μήτσος. Οι λευκορωσιδες είναι συντηρητικές γυναίκες έχουν μείνει στην εποχή της CCCP
Αυτη ειναι η μαγία του ιντερνέτ οτι ένας κακομοιρης Ρωσσοπόντιος που ζουσε α πιο τελωμενα μερη της πρωην Ε.Σ.Σ.Δ και που εφυγε χωρις βρακί απο την τοτε Ε.Σ.Σ.Δ και πούλαγε σεντόνια και ξύλινες κουκλες στη λαΐκη γινεται μεγιστάνας  :2funny: και εχει γνωμη για τη Ρωσσια :2funny:Ενας 50αρης Ρωσσοπόντιος που στη Ρωσσια κατευθειαν τον βαζουν στην κατηγορια των Καυκάσιων και στις μεγαλες πολεις οι γυναικες θα τον κοιταζουν με περιφρόνιση γινεται μεγάλος γαμιάς  :2funny: και δινεικαι συμβουλές  :2funny:
    Εχεις δει πως είναι οι Ρωσσίδες που πανε και αρκετες παντρευονται Τούρκους,Φινλανδους και Αιγύπτιους? :2funny: :2funny: :2funny: Εμφανησιακα δεν βλεπονται  :2funny:κατι τέρατα και χοντρες είναι  :2funny:
  Στην Οδησσό ειδα αυτη την αηδία οι γυναικες εκει να πηγαινουν με Τουρκους :headbang: οι Μολδαβες και καποιες απο της Ουκρανες πανε με Τουρκους δεν εχουν ομως καμια σχεση με της Ρωσσιδες της Μοσχας.Μηπως και στη Φυλης δουλευουν Μοσχοβιτισες? :2funny: Οι Ρωσσιδες απο μεγαλες πολεις θα τους κοιτάξουν υποτιμιτικα.Οπως και εσένα  :2funny:που ανηκεις στην κατηγορια των Καυκάσιων.Εδω το πιθανοτερο ειναι να μην σε βαλουν μεσα σε αρκετες ντισκο π.χ. ΧΧΧΧ
    Και ο Βλακμαν τα ιδια διαβαζει και  μας βαζει  :2funny: για να μας πει πως ειναι η Πολωνια :2funny:
    Μ αρεσει που τωρα αρχισατε να γραφετε και για τη Ρωσσια  :2funny: χωρις να εχετε παει εδω και αρκετα χρόνια  :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Αυτη ειναι η μαγία του ιντερνέτ οτι ένας κακομοιρης Ρωσσοπόντιος που ζουσε α πιο τελωμενα μερη της πρωην Ε.Σ.Σ.Δ και που εφυγε χωρις βρακί απο την τοτε Ε.Σ.Σ.Δ και πούλαγε σεντόνια και ξύλινες κουκλες στη λαΐκη γινεται μεγιστάνας  :2funny: και εχει γνωμη για τη Ρωσσια :2funny:Ενας 50αρης Ρωσσοπόντιος που στη Ρωσσια κατευθειαν τον βαζουν στην κατηγορια των Καυκάσιων και στις μεγαλες πολεις οι γυναικες θα τον κοιταζουν με περιφρόνιση γινεται μεγάλος γαμιάς  :2funny: και δινεικαι συμβουλές  :2funny:
   Εχεις δει πως είναι οι Ρωσσίδες που πανε και αρκετες παντρευονται Τούρκους,Φινλανδους και Αιγύπτιους? :2funny: :2funny: :2funny: Εμφανησιακα δεν βλεπονται  :2funny:κατι τέρατα και χοντρες είναι  :2funny:
  Στην Οδησσό ειδα αυτη την αηδία οι γυναικες εκει να πηγαινουν με Τουρκους :headbang: οι Μολδαβες και καποιες απο της Ουκρανες πανε με Τουρκους δεν εχουν ομως καμια σχεση με της Ρωσσιδες της Μοσχας.Μηπως και στη Φυλης δουλευουν Μοσχοβιτισες? :2funny: Οι Ρωσσιδες απο μεγαλες πολεις θα τους κοιτάξουν υποτιμιτικα.Οπως και εσένα  :2funny:που ανηκεις στην κατηγορια των Καυκάσιων.Εδω το πιθανοτερο ειναι να μην σε βαλουν μεσα σε αρκετες ντισκο π.χ. ΧΧΧΧ
   Και ο Βλακμαν τα ιδια διαβαζει και  μας βαζει  :2funny: για να μας πει πως ειναι η Πολωνια :2funny:
   Μ αρεσει που τωρα αρχισατε να γραφετε και για τη Ρωσσια  :2funny: χωρις να εχετε παει εδω και αρκετα χρόνια  :2funny:
Όντως το ίντερνετ είναι μαγικό,και ποτέ δεν ξέρεις ποιος είναι απέναντι σου.Σ αυτόν που αναφέρεσαι τυχαινει να έκανε παρέα με την ελίτ της ρωσικής κοινωνίας και να είχε γκόμενες επώνυμες μοντέλες. Στα μαγαζιά της Μόσχας πάντα σε VIP θέσεις καθόμουν.
Έχω και κάποιες άλλες φωτογραφίες με δύο επώνυμες γκόμενες που δεν τολμώ να ανεβάσω αλλα αν τις δεις θα σου φύγουν και τα φυτεμένα μαλλιά  σου.  :2funny:

Συνημμένα

• IMGP5476.JPG
    IMGP5476.JPG
    165,9 KB · Εμφανίσεις: 69
  • IMGP5478.JPG
    IMGP5478.JPG
    153,5 KB · Εμφανίσεις: 42

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πρόσφατα είχα πάει Κρήτη με την δικιά μου,γνωρίσαμε καμία 10 ρωσίδες μαζί και τρεις μόνος μου όταν εβγένα τα βραδιά να πάω μέχρι το περίπτερο. Τα Βραδια ίδιος όταν βγαίνουν τυφλά μεθυσμένες από τα μαγαζιά μπορούσα να φορτώσω δύο-δύο αλλά πάλι λέω δεν ήμουν μόνος μου. 
η δικιά σου τι ειναι και γνωριζει γκόμενες?κανενας ψωλαράς? :2funny:Μπερδεμενα μας τα λες? :think:Μηπως ειστε συγχρονο ζευγαράκι? :2funny:
  Το πιο γελοιο ειναι οτι λετε αυτα τα φιδια  :2funny: αλλα οταν ειμαι εγω μπροστα δεν γινεται τιπα απο αυτα  :2funny:περιεργο :think: ισως λαθος μερες ερχομαι :think:τα ιδια μας λεγανε και για τη Μολδαβια αλλα σχεδον ενα μηνα που ειμουν εκει δεν ειδα κανεναν να γαμαει τιποτα  :2funny:Μονο αυτους τους τελειωμενους ειδα να αγκαλιαζονται με τον Παναγιώταρο  :2funny:.
  Για τη φωτογραφια οτι εψαχνες αντρα πιστευω οτι μπορει να την πηραν απο κανενα πορνοσάιτ και να την βάλανε αλλα το οτι τον δινεις τσιμπούκι στον Σινοχάρα μου το εχουν πει 2 ατομα που δε λενε ψέματα.
    Σχετικα με τους Σταρ κ εγω εχω γνωστους και συχνα μιλαω με τον Βλαντιμιρ Μιχαλτσούκ το συγγραφεα αυτο μπορ να το επιβεβαιωσει και ο Φιντέλ που τον ειχα φερει σε επαφη.Το να βγεις το με καποιον τετοιο δεν ειναι τιποτα το τρομερο.Στα κλειστα κλαμπ που παλια πηγαινα πολυ συχνα συχναζουν αρκετοι επωνυμοι π.χ. πριν χρόνια με εναν χαιρετιόμασταν χωρις να ξερω ποιος ειναι και μια γκομενα μου ειπε οτι ειναι ο dj Romeo!
    Αυτο με το οτι έμενες μεχρι το 2008 πες το καπου αλλου  :2funny: εκτος αν εισαι εντελως αγραμματος γιατι μια φορα πηγες να γραψεις Ρωσσικα και δεν ηξερες τι σου γινεται  :2funny:.
    Οσο για Ελληνες ναι εχει κ εδω και σας εχω πει σχετικα με αυτους  :2funny: θα μπορουσε ο Ελληνας μεταναστης της Αγιας Πετρουπολης  :2funny: που ειναι κακομοιρης σαν τον Βλακμαν να σας γραφει εδω ιστοριες για αγριους  :2funny: υπαρχουν τοσα ζωα στο σάιτ που μπορει να τον πιστευανε  :2funny:
  Υπαρχει και ενας Ρωσσοποντιος εδω χοντρος σαν τον Σιχνοχάρα που εχει μεταφορικη εταιρια χωρις να εχει φορτηγα  :2funny: .Και αυτοι ολοι ειναι εδω με Ελληνικα διαβατηρια γιατι δεν εχουν καταφερει ακομα να παρουν Ρωσσικό  :2funny:
    Και αυτος που μένει στο δωματιο 13 τετραγωνικα ανεβαζει στο ιντερνετ κατι φωτογραφιες σε κατι βεραντς με θεα ολη την πολη και λεει στο χωριο του ιστοριες για αγριους  :2funny:.Του την ειπα γιατι μου φερνει ολους τους τελειωμενους να μου γνωρισει  :2funny:.
    Ο μεταναστης εχει ζηλεψει τη δοξα μου και εχει κανει κ αυτος βιντεακια  :2funny: που εχουν καμια 40αρια views το καθενα  :2funny: που σχεδον ολοι ναι φιλοι μου που τους τα εχω στειλει εγω για να  :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
η δικιά σου τι ειναι και γνωριζει γκόμενες?κανενας ψωλαράς? :2funny:Μπερδεμενα μας τα λες? :think:Μηπως ειστε συγχρονο ζευγαράκι? :2funny:
   Το πιο γελοιο ειναι οτι λετε αυτα τα φιδια  :2funny: αλλα οταν ειμαι εγω μπροστα δεν γινεται τιπα απο αυτα  :2funny:περιεργο :think: ισως λαθος μερες ερχομαι :think:τα ιδια μας λεγανε και για τη Μολδαβια αλλα σχεδον ενα μηνα που ειμουν εκει δεν ειδα κανεναν να γαμαει τιποτα  :2funny:Μονο αυτους τους τελειωμενους ειδα να αγκαλιαζονται με τον Παναγιώταρο  :2funny:.
   Για τη φωτογραφια οτι εψαχνες αντρα πιστευω οτι μπορει να την πηραν απο κανενα πορνοσάιτ και να την βάλανε αλλα το οτι τον δινεις τσιμπούκι στον Σινοχάρα μου το εχουν πει 2 ατομα που δε λενε ψέματα.
    Σχετικα με τους Σταρ κ εγω εχω γνωστους και συχνα μιλαω με τον Βλαντιμιρ Μιχαλτσούκ το συγγραφεα αυτο μπορ να το επιβεβαιωσει και ο Φιντέλ που τον ειχα φερει σε επαφη.Το να βγεις το με καποιον τετοιο δεν ειναι τιποτα το τρομερο.Στα κλειστα κλαμπ που παλια πηγαινα πολυ συχνα συχναζουν αρκετοι επωνυμοι π.χ. πριν χρόνια με εναν χαιρετιόμασταν χωρις να ξερω ποιος ειναι και μια γκομενα μου ειπε οτι ειναι ο dj Romeo!
    Αυτο με το οτι έμενες μεχρι το 2008 πες το καπου αλλου  :2funny: εκτος αν εισαι εντελως αγραμματος γιατι μια φορα πηγες να γραψεις Ρωσσικα και δεν ηξερες τι σου γινεται  :2funny:.
    Οσο για Ελληνες ναι εχει κ εδω και σας εχω πει σχετικα με αυτους  :2funny: θα μπορουσε ο Ελληνας μεταναστης της Αγιας Πετρουπολης  :2funny: που ειναι κακομοιρης σαν τον Βλακμαν να σας γραφει εδω ιστοριες για αγριους  :2funny: υπαρχουν τοσα ζωα στο σάιτ που μπορει να τον πιστευανε  :2funny:
   Υπαρχει και ενας Ρωσσοποντιος εδω χοντρος σαν τον Σιχνοχάρα που εχει μεταφορικη εταιρια χωρις να εχει φορτηγα  :2funny: .Και αυτοι ολοι ειναι εδω με Ελληνικα διαβατηρια γιατι δεν εχουν καταφερει ακομα να παρουν Ρωσσικό  :2funny:
     Και αυτος που μένει στο δωματιο 13 τετραγωνικα ανεβαζει στο ιντερνετ κατι φωτογραφιες σε κατι βεραντς με θεα ολη την πολη και λεει στο χωριο του ιστοριες για αγριους  :2funny:.Του την ειπα γιατι μου φερνει ολους τους τελειωμενους να μου γνωρισει  :2funny:.
     Ο μεταναστης εχει ζηλεψει τη δοξα μου και εχει κανει κ αυτος βιντεακια  :2funny: που εχουν καμια 40αρια views το καθενα  :2funny: που σχεδον ολοι ναι φιλοι μου που τους τα εχω στειλει εγω για να  :2funny:
H δικιά σου ζωή πορδομετανστη είναι από τα μπουρδέλα του μεταξουργείου στα στούντιο της αγίας πετρουπολης,αμφιβάλλω αν έχεις πάει με κανονική γκόμενα, από την πρώτη ως την τελευταία εκδιδόμενες είναι. Περιθωριακό άτομο ήσουν στην Ελλάδα περιθωριακό άτομο είσαι και στην Ρωσία. Ούτε μια φωτογραφία σου έχουμε δει με ρώσους,όλο το κόνσεπτ σου είναι  τατζίκοι,ουζμπέκοι, αζερμπαιτζανοι  αυτούς που εσύ ο ίδιος λες ότι τους έχουν οι ρώσοι για σκουπίδια . Οι λουγκρες  :effemine: σαν εσένα τσιμπούκια μεταξύ ανδρών σκεφτονται.  Ο κολλητος σου ο πιτσιλιστής είχε πει σ όλο το φορυμ ότι του την έπεφτες για να σε πηδηξη.  :2funny: Στο δικο σου νιμα του πορδομεταναστη δεν προλαβεναν οι μοντερατορ να σβήνουν τα ποστ από άτομα που σε είχαν πάρει λουγκρα  :effemine:  :2funny:  Μερικά ποστ υπάρχουν ακόμα στις πρώτες 2-3 σελιδες

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
(Τώρα που το αδελφάτο ξηλώθηκε από το μπουρδελα επιτελούς . και η διμιτρο29πισογλεντα  δεν έχει το πιτσιλώαδελφάτο  να τον βολεύει ψάχνει για καινούργια αγοράκια και κάνει τον πιδικουλα και εξυπηρετεί μαλάκες που τα χάφτουν ουσττ παλιοπουστα διμιτρακι29 με τους κλώνους σου εδώ και στα ρωσικά σαιτ που κάνεις την γκόμενα και την πευτης σε όμορφα αγοράκια αλλά ρε παλιοκαργιολη δεν θα έρθεις από φυλής σε περιμένουμε πισογλεντα παλιοπουσταρα του κερατα προσεχτε ρε με τα πουσταρια εδω μεσα)
Αυτά εγραφαν για εσένα πορδομεταναστη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ισως σνιφάρει και σκυλίσιο ψωλόχυμα αλλιώς δεν εξηγείται αυτή η αδυσώπητη μαλακία στον εγκέφαλο.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
H δικιά σου ζωή πορδομετανστη είναι από τα μπουρδέλα του μεταξουργείου στα στούντιο της αγίας πετρουπολης,αμφιβάλλω αν έχεις πάει με κανονική γκόμενα, από την πρώτη ως την τελευταία εκδιδόμενες είναι. Περιθωριακό άτομο ήσουν στην Ελλάδα περιθωριακό άτομο είσαι και στην Ρωσία. Ούτε μια φωτογραφία σου έχουμε δει με ρώσους,όλο το κόνσεπτ σου είναι  τατζίκοι,ουζμπέκοι, αζερμπαιτζανοι  αυτούς που εσύ ο ίδιος λες ότι τους έχουν οι ρώσοι για σκουπίδια . Οι λουγκρες  :effemine: σαν εσένα τσιμπούκια μεταξύ ανδρών σκεφτονται.  Ο κολλητος σου ο πιτσιλιστής είχε πει σ όλο το φορυμ ότι του την έπεφτες για να σε πηδηξη.  :2funny: Στο δικο σου νιμα του πορδομεταναστη δεν προλαβεναν οι μοντερατορ να σβήνουν τα ποστ από άτομα που σε είχαν πάρει λουγκρα  :effemine:  :2funny:  Μερικά ποστ υπάρχουν ακόμα στις πρώτες 2-3 σελιδες
Στοκος μπορεί να είναι Δημητράκης (θα πω παρακατω γιατι), αλλα πουστης δεν είναι σε καμια περιπτωση. Παλια που πηγαινα τακτικα Ρωσια είχαμε βγει μερικες φορες και δεν μου εδωσε κανενα δειγμα ότι μπορει να σκεφτετε ανδρες.... χα χα χα. Στόκο τον λέω γιατι με πατερα Μεγαλογιατρο (τον εχω γνωρίσει) γιαγια συμβολαιογράφο, και μανα μεγαλοκτηματια, θα μπορουσε να είναι στην Ελλαδα, να ξυνει τ' αρχιδια του και να διαγει βιον ακόλαστο. Τωρα μαλιστα πουχει πεσει πεινα, τα καλυτερα μουνια θα κυκλοφορουσε..... Τώρα βεβαια είναι στο Λενινγραντ και απλα τα...ξυνει.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Στοκος μπορεί να είναι Δημητράκης (θα πω παρακατω γιατι), αλλα πουστης δεν είναι σε καμια περιπτωση. Παλια που πηγαινα τακτικα Ρωσια είχαμε βγει μερικες φορες και δεν μου εδωσε κανενα δειγμα ότι μπορει να σκεφτετε ανδρες.... χα χα χα. Στόκο τον λέω γιατι με πατερα Μεγαλογιατρο (τον εχω γνωρίσει) γιαγια συμβολαιογράφο, και μανα μεγαλοκτηματια, θα μπορουσε να είναι στην Ελλαδα, να ξυνει τ' αρχιδια του και να διαγει βιον ακόλαστο. Τωρα μαλιστα πουχει πεσει πεινα, τα καλυτερα μουνια θα κυκλοφορουσε..... Τώρα βεβαια είναι στο Λενινγραντ και απλα τα...ξυνει.
Απλος ο φιλος μας εσκασε γι αυτο γραφει για μενα γιατι εγω ξερω οτι ειναι μπατίρης  :2funny: και οτι τον δινει τσιμπουκακι στο Σινοχάρα  :2funny:.Οσους Ρωσσοποντιους εχω δει ειναι μεγαλη κατάντια  :2funny:.
    Φωτογραφιες σας εβαλα με Ρωσσιδες με Ρωσσους δεν συνηθιζω να βγαζω φωτογραφιες  :2funny: Με τους Ρωσσους εχω αλλα ενδιαφεροντα εγω θελω να  :knockinb: ενω αυτοι να πινουνε.Με καλεσαν και στα γεννεθλια του amurspb σαν ходок δεν υπαρχει αλλος ξενος να εχει αυτη την τιμη να εχει αυτο το αξιωμα.Να και απο το κλειστο Thread που μονο οι ходоки  οι μοντερατορ και ο Αντμινιστρατορ μπορουνε να μπουνε....

Συνημμένα

• 11281733_1033270793352277_1265667867_n.jpg
    11281733_1033270793352277_1265667867_n.jpg
    48,2 KB · Εμφανίσεις: 23
  • 10438765_1033270780018945_819600967_n.jpg
    10438765_1033270780018945_819600967_n.jpg
    55,5 KB · Εμφανίσεις: 25

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
......το σκεφτομαι να παω γιατι εκει ολοι πινουνε ενω εγω δεν πινω καθολου.Αυτα για να μη λεει ο καθε κακομοιρης οτι  :jerking: θελει.
   Φωτο απο της τελευταιες 2 γκομενες που εβγαλα σας εβαλα,και τη μια μαλιστα σας την εβαλα και σπιτι μου.Στη φαντασια καποιον μπορει να ειναι εκδιδομένες  :jerking: :2funny:.
    Ο Πιτσι εγραφε τοτε  :jerking: γιατι του ειπα τη γνωμη μου για την κοπελα που εφερε.Ενα χρονο μετα οταν εφυγε αυτος ελεγοτι ελεγα εγω
   Οπως γραφει εδω ο Σινοχάρας ,ο ψευτης και οι αλλοι θα μπορουσε μτην ιδια λογικη να γραψει και ο Μεταναστης της Αγιας Πετρουπολης πουνσας εχω πει   :2funny: οτι γαμάει συνεχεια,οτι ζει τέλεια  :jerking:.Μπορει να γραψει και ο Παναγιώταρος της Μολδαβιας μαζι με τα καμακια  :2funny: και οποιος αλλος αγαμητος θελει :2funny:Οπως ειπα αυτη ειναι η μαγια του ιντερνετ  :2funny: ενας τραγικος Ρωσσοπόντιος μπορει να γινει μεγιστάνας  :2funny: ενα τέρας της φυσεως να λεει οτι ειναι εμφανησιμος και οτι γαμαει συνεχεια  :2funny: ας μην μπορει να περπατισει πανω απο ενα χρονο :2funny:

Συνημμένα

• 11271240_1033270746685615_15426687_n.jpg
    11271240_1033270746685615_15426687_n.jpg
    57,5 KB · Εμφανίσεις: 23
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
884
δηλαδη μας λες εδω οτι εισαι πρωτη φιρμα σε δοκιμη και κριτικη σαλον στο Λενινγκραντ; ή λαθος καταλαβα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom