Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
τα καλύτερα μου ποσοστά τα έχω με καλά γλυκούλια κοριτσάκια απο Μόσχα σε ηλικία περί τα 30 προσφέροντας ελπίδα για μόνιμη σχέση και απεριόριστο σεβασμό στη Ρωσική κουλτούρα!Το παιχνίδι του σπόνσορινγκ δεν το ξέρω..Με αλητήριες μουνίτσες δεν έχω νταλαβεριστεί!Όλες είναι ίδια κοψιά!Καλή δουλειά με εισόδημα 1800-3500€ το μήνα και αγάμητες για τεράστια διαστήματα!!!
Όλα όσα λέγονται για τη σημερινή θα πάρουν αξία αν αυριο δεχτεί να συναντηθούμε!Αν ο σημερινός το παίξει σωστά τότε και αυριο θα μου πει τα ίδια...
Σε λίγο φευγω για την Αρένα του κλάμπ!Δυστηχώς μετα τις πρώτες μέρες του Μάι έπεσε η ποιότητα των Τουριστριών αν και έχει πολύ γυναίκα έξω!Το target group μου δεν υπάρχει!Πλέον θέλω και τύχη!

Με το σπόνσορινγκ απλά γαμάς πολύ γρήγορα.Δε χρειάζεσαι ραντεβού κτλ να σπαταλάς το χρόνο σου.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Πήγες να χτυπηθείς στα ελληνικά νησιά όπως Ρόδο,Κρήτη?Αποκλείεται.Στην Ουκρανία θα πήγες σε παραθεριστικό κέντρο.Σε όλη τη Μεσόγειο έχει ανταγωνισμό.Η Αγία Νάπα είναι το καλύτερο μέρος που έχω δει προσωπικά σε ό,τι αφορά καμάκι.
:thumbsup: το κατάλαβες αμέσως γατόνι  ;) να είμαι ειλικρινής μαύρη θάλασσα ημουν

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
:thumbsup: το κατάλαβες αμέσως γατόνι  ;) να είμαι ειλικρινής μαύρη θάλασσα ημουν

Εννοείται μάλλον Οντέσσα το πολύ Γιεφπατόρια.Κοκτεμπέλ,Γιάλτα,Φεοντόσια κτλ δε σε παίρνει γιατί είναι πολλή οικογένεια και νεαρόκοσμος.Ούτε Σότσι γιατί εκεί πάνε οι Ρώσσοι και είναι ακριβά.Στα ελληνικά νησιά δε θα τολμούσες να χτυπηθείς.Εκεί βασικά πρέπει να βγάλεις την πούτσα σου να φας τις γκόμενες από τους ντόπιους τους άλλους κάμακερς και τους ξένους που τις θεωρούν δικές τους.Οπότε συχνά παίζουν τσαμπουκάδες και έχεις προβλήματα ειδικά με τους ντόπιους.
Εγώ έχω δράσει σε όλα αυτά τα περιβάλλοντα Ρόδο,Κρήτη,Κέρκυρα και ξέρω ακριβώς τι παίζει και πώς είναι συγκριτικά με την πηγή Ουκρανία κτλ.Το κορυφαίο μέρος στην Ελλάδα για καμάκι μέχρι την κάθοδο των Ρώσων σε Κρήτη,Ρόδο ήταν η Παραλία.Αλλά πάντα η Αγία Νάπα ήταν καλύτερη.Αλλά αυτά δεν έχουν καμία σχέση με τις χώρες προέλευσης την πηγή του μουνιού όπως Πόζναν,Κατοβίτσε.Οταν περνάμε Ουκρανία μιλάμε για άλλο επίπεδο απλά ο μέσος Ελληνας δεν έχει την αίσθηση πώς συγκρίνονται όλα αυτά τα μέρη και πώς συνυπολογίζεται το κόστος.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σήμερα που είμαι πιο χαλαρά θα σου γράψω την άποψη μου. Αυτά που έγραψε ο Δημητράκης δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Μ αυτή την λογική δεν θα πρέπει να την πεφτουμε σε όσες είναι από την επαρχία επειδη θα έχουν κόμπλεξ ότι δεν είναι μοσχοβίτισες και για αυτών τον λόγω θα μας απορίψουν.  :2funny: Μεγαλύτερη βλακεία δεν έχω ακούσει.  :2funny:  Το μεγαλύτερο λάθος είναι ότι βάζετε όλες τις γυναίκες σε ένα καζάνι.Μια γυναίκα που εγκαταλείπει την πόλη της αναζητώντας την τύχη της  στην πρωτεύουσα σημαίνη ότι είναι ανεξάρτητη και αυτοδημιουργητη.Αυτού του τύπου οι γυναίκες λοιπόν θέλουν να ελέγχουν την κατάσταση και να συντονίζονται οι άλλοι στα  στα μήκη κύματος που εκπέμπουν. Θέλουν να έχουν το πάνω χέρι και ζητούν την αναγνωριση από όλους. Σε τέτοιους τύπους γυναικών το μεγαλύτερο λάθος είναι να τους κοντράρουμε και δεν μπορούμε να τους επιβάλουμε τους τροπους μας και της σκέψης μας. Δύο τρόποι υπάρχουν φίλε μου για να έχεις μεγάλο ποσοστό επιτυχιών με της γυναίκες που συνοδευεις, ο πρώτος είναι να διαλέγεις αυτές που είναι εύκολα διαχειρίσιμες και πιο κοντά στα δικά σου θέλω . Και ο δεύτερος είναι να γίνεις χαμαιλέοντας, δηλαδή να προσαρμόζεσαι στον χαρακτήρα της κάθε μιας μέχρι να πετύχεις τον σκοπό σου  :fuck2: . Θα σου κάνω μια γενική αναφορά για τις ρωσίδες να καταλάβεις μερικά πράγματα για αυτές . Γιατί όπως έχω αναφέρει πολλάκις οι ρωσίδες έχουν εντελώς διαφορετικό χρόνο ωρίμανσης από τις δικές μας. Μια ρωσίδα 20 ετών έχει τον τρόπο σκέψης ελληνίδας 30 ετών και τον τριπλάσιο - πενταπλάσιο αριθμό ανδρών στο ενεργητικό της . Στα 35 της μια αυτοδημιουργητη ρωσίδα έχει φάει τόσες @ουτσες  μεταφορικά και στην κυριολεξία που αν της βάλεις την μια δίπλα στην άλλη άνετα κάνουν τον γύρω του περιφεριακού της Μόσχας.Όπως καταλαβαίνεις έπεσες στα δύσκολα. Δεν τα βρήκε με σένα πήγε με τον αλβανό,πακιστανό,αράπη, τι περίμενες να κάνει δηλαδή, τι θα έπρεπε να κάνει δηλαδή ? Διακοπές κάνει και το μόνο που έχει ανάγκη είναι λίγο κρασί ,λίγο θάλασσα και 5-6 λουτσους  :cheesy:
Με τη διαφορα οτι εγω μενω στη Ρωσσια πανω απο 22χρονια μονιμα ενω εσυ μιλας απο την Ελλαδα  :2funny:οποτε παλι λες  :jerking:.
   Θα αναφερω ενα παραδειγμα τη γυναικα τουνΕλληνα μεταναη που σας εχω γραψει επδη ήταν απο το Ρεζάν δεν την πηρε κανενας στην Αγια Πετρουπολη και σαν λυση αναγκης πηρε το Μεταναστη.
   Αν έμενες σε καποια μεγαλη πολη της Ρωσσιας θα ηξερες οτι της επαρχιωτισες της κοιτανε πολυ υποτιμιτικα.Μια 20χρονη μπορει να βρει εναν 40αρη να την σπιτωσει.
  Εγω εχω νοοτροπια Αγιας Πετρουπολης ζωντας 22,5 χρονια εκει και μια κοπελα απο το Καζάν σε μενα που μιλαω απταιστα Ρωσσικα και ε αυτη τη νοοτροπια το πιθανοτερο ειναι να ντρεποταν να πει απο που ειναι!
   Η δε διαφορα στην συμπεριφορα τους ειναι εξωπραγματικη αμεσως φενεται η κοπελα απο αλλη πολη!Δεν κρυβεται!
   Οσες φιλες μου Μοσχοβιτισες πηγαν Ελλαδα θεωρουσαν τους ντοπιους κάφρους ηρθαν ή με καποιο γκομενο και πηγαν σε καλα ξενοδοχεια.και μετα μου λεγαν οτι η Ελλαδα εχει πολυ φτωχια!Καποιος που εχει στοιχειωδη γνωση γυρω απο τη Ρωσσια σιγουρα ξερει τι επιπεδο εχει μια Μοσχοβιτισα.Μη μου πεις οτι ο Σινοχάρας εφερε Μοσχοβίτισα γιατι εχει μπει η φωτογραφια με τον γαμο του μεγιστάνα που πηγε και ειδαμε τα χάλια και την καταντια ολων  :2funny:
   Φυσικα και δεν πρεπει να κοιτανε τα σκουπιδια.Ολες οι γυναικες απο τη Ρωσσια των Ελληνων που εχω δει ειναι  :shit: οτι οι Ρωσσοι δεν φτυσανε :2funny:.
  Αυτη τη  :jerking: με τον ηλιο και τη θαλασσα τη λεγανε πριν απο 20 χρόνια τωρα ειναι πανευκολο για μια κοπελα απο Αγια Πετρουπολη με μισθο 40.000+ ρουβλια να παει στη Ρόδο για μια βδομαδα με τιμες απο 12.000-23000 ρουβλια.Με 23000 ρουβλια παει σε 4αστερο ξενοδοχειο με ιμηδιατροφη.Για μια μεση Μοσχοβιτισα με μισθο 60.000+ ρουβλια ειναι ακομα πιο ευκολο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Με τη διαφορα οτι εγω μενω στη Ρωσσια πανω απο 22χρονια μονιμα ενω εσυ μιλας απο την Ελλαδα  :2funny:οποτε παλι λες  :jerking:.
   Θα αναφερω ενα παραδειγμα τη γυναικα τουνΕλληνα μεταναη που σας εχω γραψει επδη ήταν απο το Ρεζάν δεν την πηρε κανενας στην Αγια Πετρουπολη και σαν λυση αναγκης πηρε το Μεταναστη.
   Αν έμενες σε καποια μεγαλη πολη της Ρωσσιας θα ηξερες οτι της επαρχιωτισες της κοιτανε πολυ υποτιμιτικα.Μια 20χρονη μπορει να βρει εναν 40αρη να την σπιτωσει.
  Εγω εχω νοοτροπια Αγιας Πετρουπολης ζωντας 22,5 χρονια εκει και μια κοπελα απο το Καζάν σε μενα που μιλαω απταιστα Ρωσσικα και ε αυτη τη νοοτροπια το πιθανοτερο ειναι να ντρεποταν να πει απο που ειναι!
   Η δε διαφορα στην συμπεριφορα τους ειναι εξωπραγματικη αμεσως φενεται η κοπελα απο αλλη πολη!Δεν κρυβεται!
   Οσες φιλες μου Μοσχοβιτισες πηγαν Ελλαδα θεωρουσαν τους ντοπιους κάφρους ηρθαν ή με καποιο γκομενο και πηγαν σε καλα ξενοδοχεια.και μετα μου λεγαν οτι η Ελλαδα εχει πολυ φτωχια!Καποιος που εχει στοιχειωδη γνωση γυρω απο τη Ρωσσια σιγουρα ξερει τι επιπεδο εχει μια Μοσχοβιτισα.Μη μου πεις οτι ο Σινοχάρας εφερε Μοσχοβίτισα γιατι εχει μπει η φωτογραφια με τον γαμο του μεγιστάνα που πηγε και ειδαμε τα χάλια και την καταντια ολων  :2funny:
   Φυσικα και δεν πρεπει να κοιτανε τα σκουπιδια.Ολες οι γυναικες απο τη Ρωσσια των Ελληνων που εχω δει ειναι  :shit: οτι οι Ρωσσοι δεν φτυσανε :2funny:.
  Αυτη τη  :jerking: με τον ηλιο και τη θαλασσα τη λεγανε πριν απο 20 χρόνια τωρα ειναι πανευκολο για μια κοπελα απο Αγια Πετρουπολη με μισθο 40.000+ ρουβλια να παει στη Ρόδο για μια βδομαδα με τιμες απο 12.000-23000 ρουβλια.Με 23000 ρουβλια παει σε 4αστερο ξενοδοχειο με ιμηδιατροφη.Για μια μεση Μοσχοβιτισα με μισθο 60.000+ ρουβλια ειναι ακομα πιο ευκολο.

Δηλαδή μας λες οτι η Μοσχοβίτισσα τον Glock τον βλέπει σα μπινέ?Οτι αν δεν αγοράσει διαμέρισμα στη Μόσχα και μερσεντικό μίνιμουμ δε θα τον αφήσει ούτε να της πιάσει το χεράκι.Ενώ άμα δει τις μπότες από σαλάχι θα αρχίσει τους αυνανισμούς?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ο καθένας ξέρει τα δικά του,τελευταία φορά που πήγα κάπου για καμάκι ήταν το 2011 και αν γράψω για τα ποσοστά επιτυχίας θα αρχίσετε της μαλακίες. Βεβαια ο Glock είναι πιο νέος και πιο εμφανίσιμος από εμένα αλλά δεν έχει την πείρα που έχω αποκτήσει στα 30+ συναπτά έτη διαμονής στην Ρωσία
θα σας πω και κάτι τώρα που είναι παρηγοριά για όσους πιστεύουν πως το αυτοκίνητο φέρνει μουνιά...
Τα τελευταία 2 χρόνια έχω ένα super car που είναι μέσα στα 50-100 καλύτερα σπορ αμαξιά της Ρόδου με τεράστιο κόστος συντήρησης(αγορασμένο και χρηματοδοτούμενο απο δικά μου λεφτά και όχι γονιών)
Το αμάξι όμως δεν μου έχει αλλάξει καθόλου τις επιτυχίες στις γυναικες!Στα ταξίδια δεν ειναι κάν εκει και ότι πήρα τα τελευταία 2 χρόνια θα γινόταν και χωρίς αμάξι..
Στα κλάμπ οι υπέρτατες δεν έχουν ιδέα τι είναι παρκαρισμένο έξω και μάλιστα 1-2  μέτριες έχουν νιώσει πολύ άβολα μεσα σε σημείο να χάσω εύκολα γαμήσια!Σε πολλά πρώτα ραντεβού πάω με τα πόδια...
Άλλα είναι βασικά στο καμάκι και όχι τα ...πραγματικά κυβικά..

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Ακριβώς αν ήξερες από Ρωσία θα ήξερες ότι οι μοσχοβίτες σας βλέπουν εσάς στο Σαν Πετερμπουργκ σαν χωριάτες. Κατά τα αλλά αυτά που λες δεν είναι το θέμα της συζήτησης μας.Εσύ μας είπες ότι οποία είναι από επαρχία έχει κόμπλεξ και στην Ελλάδα το παίζει κάποια. Συμβαίνει το εντελώς αντίθετο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
θα σας πω και κάτι τώρα που είναι παρηγοριά για όσους πιστεύουν πως το αυτοκίνητο φέρνει μουνιά...
Τα τελευταία 2 χρόνια έχω ένα super car που είναι μέσα στα 50-100 καλύτερα σπορ αμαξιά της Ρόδου με τεράστιο κόστος συντήρησης(αγορασμένο και χρηματοδοτούμενο απο δικά μου λεφτά και όχι γονιών)
Το αμάξι όμως δεν μου έχει αλλάξει καθόλου τις επιτυχίες στις γυναικες!Στα ταξίδια δεν ειναι κάν εκει και ότι πήρα τα τελευταία 2 χρόνια θα γινόταν και χωρίς αμάξι..
Στα κλάμπ οι υπέρτατες δεν έχουν ιδέα τι είναι παρκαρισμένο έξω και μάλιστα 1-2  μέτριες έχουν νιώσει πολύ άβολα μεσα σε σημείο να χάσω εύκολα γαμήσια!Σε πολλά πρώτα ραντεβού πάω με τα πόδια...

Εχεις δίκιο.Στο καμάκι στα νησιά το αμάξι δεν παίζει κανένα ρόλο.Και με ενοικιαζόμενο κάνεις τη δουλειά σου.Βασικά από τη στιγμή που η γκόμενα έχει δεχτεί να μπει στο αμάξι σου έχει αποφασίσει να πηδηχτεί μαζί σου.Για ανατολική Ευρώπη βέβαια παίζει σημαντικό ρόλο κορυφαίο ρόλο αν μένεις εκεί.
Στα νησιά γαμάνε οι εξής κατά σειρά προτεραιότητας:
1.DJs
2.Barmen
3.Animateurs
4.Σερβιτόροι
5.Ξενοδοχουπάλληλοι
6.Ντόπια καμάκια
7.Καμάκια που δεν είναι από το νησί

Δηλαδή ένας ξενοδοχουπάλληλος είναι πολύ δύσκολο να συναγωνιστεί ένα barman και το καμάκι που δεν είναι από τη Ρόδο θα αντιμετωπίσει δυσκολίες κυρίως από τον κύκλο των ντόπιων.Και στη Μακεδονία το ίδιο είναι θέλουν να μοιράζουν τις γκόμενες μεταξύ τους.

Οι μόνες που δεν καταλαβαίνουν την ιεραρχία είναι οι Πολωνέζες.Δηλαδή η Πολωνέζα μπορεί να προτιμήσει να πηδηχτεί με τον Αλβανό κηπουρό ή τον πακιστανό μάγειρα αντί για τον γκλαμουράτο μπάρμαν.Η Αγγλίδα και η Σκανδιναυή θα κάνουν ακριβώς το αντίθετο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν θα σχολιασω την εμφανιση του Δημητρακη, διοτι δεν είμαι ...γκόμενα. Αφήστε το λοιπον αυτό για τις γκομενες. Αυτές εχουν αλλα κριτήρια. Θυμαμαι στο νησι πιτσιρικάδες που καναμε καμακι σε αλλοδαπες κυρίως Γερμανιδες και Αυστριακες. Τι καλυτερες και τις πιο πολλες γκομενες τις κτυπουσε ενας κοντοχονδρος τυπος που αν εκλεινες λιγο τα ματια σου και τον παρατηρούσες εμοιαζε με χιμπατζή. Ειχε όμως προσωπικοτητα και πολύ μπλα μπλα.... Αυτό θελουν οι γκόμενες και κοψετε τις μαλακιες... Ουτε τηλεφωνα, ουτε λεφτα, ουτε μποτες, ουτε αυτοκινητα κατά την Δημητρακιον θεωρια. ΔΕν λέω... παιζουν ρολο, αλλα δεν είναι το βασικο.Βλεπω ένα φιλαρακι μου τωρα.... ξεπεσμενος, μπατηρης, γυριζει περα δωθεν μπας και βρει κανα φραγκο δανεικο. Κι όμως... σφαζονται οι γκομενες στα ποδια του.  Θυμαμαι πριν καμια 15αρια χρονια ένα Γαλλο τραγουδιστη που ειχε πεθανει. ΔΕν θυμαμαι το ονομα του. Ενας κοντος με μια τεραστια γαμψη μυτη. Από κατω ητατε ολος ο αφρος, ολο το καιμάκι από τα καλυτερα μουνια της (τοτε)εποχης και τον κλαιγανε. Μπριζιτ Μπαρντο, Κατριν Ντενεβ και καμια 10αρια άλλες που δεν θυμαμαι. Ολες τις ειχε καβαλισει.....
Τι σχεση εχει η Κρητη με της μεγαλες πολεις της Ρωσσιας? και τι σχεση εχουν οι Γερμανιδες με της Ρωσσιδες απο της μεγαλες πολεις?ειναι σαν τη μερα με τη νυχτα.
Καταρχην για της Ρωσσιδες πρεπει να εχεις ανετο μεγαλο τζιπ.Δυθεσια σπορ αμαξακια και συμπεριφορα καμακι της Ροδου δεν εχει πέραση.Ρωτα και το Βασιλη που ειναι πανεξυπνος και αμεσως καταλαβε τι παιζει Αγια Πετρουπολη.Αν ειχες μια Chayenne θα εβλεπες διαφορα.
   Τωρα σχετικα με το οτι ο Κωστακης ειναι 30 χρονια στη ρωσσια  :2funny: δεν θα το σχολιασω!Οπως δεν μπορει να σχολιασεικανεις τη φωτογραφια απο την κιτσαρία στον γαμο του (μεγιστάνα) που πηγε ο Σινοχάρας στη Μόσχα  :2funny:.Μια φορα ο Κωστακης πηγε να γραψει Ρωσσικα και εγινε ρεζιλι  :2funny: ουτε μαθητης της τριτης δημοτικου δεν γραφει ετσι  :2funny:.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ακριβώς αν ήξερες από Ρωσία θα ήξερες ότι οι μοσχοβίτες σας βλέπουν εσάς στο Σαν Πετερμπουργκ σαν χωριάτες. Κατά τα αλλά αυτά που λες δεν είναι το θέμα της συζήτησης μας.Εσύ μας είπες ότι οποία είναι από επαρχία έχει κόμπλεξ και στην Ελλάδα το παίζει κάποια. Συμβαίνει το εντελώς αντίθετο
Σιγουρα μια Μοσχοβιτισα ειναι αδυνατον να παει να μετακομισει στην Αγια Πετρουπολη γιατι θα πέρνει τα μισα λεφτα.Παντος σαν χωριατες δεν βλεπουν τους κατοικους της Αγιας Πετρουπολης γιατι η Αγια Πετρουπολη δεν παβει να ειναι η πολιτιστικη πρωτευουσα της Ρωσσιας.Οποια ειναι απο επαρχια στους Ελληνες λεει οτι ειναι Μοσχοβίτισα οπως αυτη πο το Καζάν  :2funny: Μια χωριατα ου ειπε στο ρολογα οτι ειναι απο Μόσχα  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τι σχεση εχει η Κρητη με της μεγαλες πολεις της Ρωσσιας? και τι σχεση εχουν οι Γερμανιδες με της Ρωσσιδες απο της μεγαλες πολεις?ειναι σαν τη μερα με τη νυχτα.Καταρχην για της Ρωσσιδες πρεπει να εχεις ανετο μεγαλο τζιπ.Δυθεσια σπορ αμαξακια και συμπεριφορα καμακι της Ροδου δεν εχει πέραση.Ρωτα και το Βασιλη που ειναι πανεξυπνος και αμεσως καταλαβε τι παιζει Αγια Πετρουπολη.Αν ειχες μια Chayenne θα εβλεπες διαφορα.
   Τωρα σχετικα με το οτι ο Κωστακης ειναι 30 χρονια στη ρωσσια  :2funny: δεν θα το σχολιασω!Οπως δεν μπορει να σχολιασεικανεις τη φωτογραφια απο την κιτσαρία στον γαμο του (μεγιστάνα) που πηγε ο Σινοχάρας στη Μόσχα  :2funny:.Μια φορα ο Κωστακης πηγε να γραψει Ρωσσικα και εγινε ρεζιλι  :2funny: ουτε μαθητης της τριτης δημοτικου δεν γραφει ετσι  :2funny:.

Ρε μαλάκα τζιπ στη Ρόδο?Εχεις δει τι δρόμους έχει η Ρόδος?

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Δηλαδή ένας ξενοδοχουπάλληλος είναι πολύ δύσκολο να συναγωνιστεί ένα barman και το καμάκι που δεν είναι από τη Ρόδο θα αντιμετωπίσει δυσκολίες κυρίως από τον κύκλο των ντόπιων.Και στη Μακεδονία το ίδιο είναι θέλουν να μοιράζουν τις γκόμενες μεταξύ τους.
Εχεις δίκιο.Στο καμάκι στα νησιά το αμάξι δεν παίζει κανένα ρόλο.Και με ενοικιαζόμενο κάνεις τη δουλειά σου.Βασικά από τη στιγμή που η γκόμενα έχει δεχτεί να μπει στο αμάξι σου έχει αποφασίσει να πηδηχτεί μαζί σου.Για ανατολική Ευρώπη βέβαια παίζει σημαντικό ρόλο κορυφαίο ρόλο αν μένεις εκεί.
Στα νησιά γαμάνε οι εξής κατά σειρά προτεραιότητας:
1.DJs
2.Barmen
3.Animateurs
4.Σερβιτόροι
5.Ξενοδοχουπάλληλοι
6.Ντόπια καμάκια
7.Καμάκια που δεν είναι από το νησί
Η δικιά μου γνώμη είναι ότι βρίσκεις και τώρα γκόμενα ρωσίδα στα νησιά, πολύ εύκολα από αυτά που βλέπω.Όρεξη να έχεις χρόνο και χρήμα.  Δυστυχώς η ευτυχώς έχω μόνιμο δεσμό σπιτωμένο + γκόμενα  και δεν μπορώ να το κουνήσω ρούπι.    

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Η δικιά μου γνώμη είναι ότι βρίσκεις και τώρα γκόμενα ρωσίδα στα νησιά, πολύ εύκολα από αυτά που βλέπω.Όρεξη να έχεις χρόνο και χρήμα.  Δυστυχώς η ευτυχώς έχω μόνιμο δεσμό σπιτωμένο + γκόμενα  και δεν μπορώ να το κουνήσω ρούπι.    

Και όμως δεν είναι εύκολο.Μη μιλάς για πράγματα που δεν έχεις κάνει.Στα νησιά έχει ανταγωνισμό.Εντάξει τα καμάκια είναι ελεεινά σε σχέση με αυτά που ακούμε για τη δεκαετία του 80 αλλά δεν είναι αυτός ο ανταγωνισμός.Μόνο Αγία Νάπα πλέον μπορούν άσχετοι πέουλες να πετύχουν ή σε ξεκάρφωτα μέρη όπως Sunny Beach Bulgaria και πάλι καμία σχέση με αυτά που κάνεις στις μητρικές χώρες.
Πιστεύω όμως οτι τα ελληνικά νησιά είναι ένα φοβερό σχολείο.Είναι το μοναδικό μέρος όπου μπορείς να βρεις όλες τις Ευρωπαίες γκόμενες μαζεμένες δυτικές και ανατολικές και να αναπτύξεις τα nuance σου και μια γενική αίσθηση για ο τι είναι δυνατό.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Και όμως δεν είναι εύκολο.Μη μιλάς για πράγματα που δεν έχεις κάνει.Στα νησιά έχει ανταγωνισμό.Εντάξει τα καμάκια είναι ελεεινά σε σχέση με αυτά που ακούμε για τη δεκαετία του 80 αλλά δεν είναι αυτός ο ανταγωνισμός.Μόνο Αγία Νάπα πλέον μπορούν άσχετοι πέουλες να πετύχουν ή σε ξεκάρφωτα μέρη όπως Sunny Beach Bulgaria και πάλι καμία σχέση με αυτά που κάνεις στις μητρικές χώρες.
Πρόσφατα είχα πάει Κρήτη με την δικιά μου,γνωρίσαμε καμία 10 ρωσίδες μαζί και τρεις μόνος μου όταν εβγένα τα βραδιά να πάω μέχρι το περίπτερο. Τα Βραδια ίδιος όταν βγαίνουν τυφλά μεθυσμένες από τα μαγαζιά μπορούσα να φορτώσω δύο-δύο αλλά πάλι λέω δεν ήμουν μόνος μου. 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε μαλάκα τζιπ στη Ρόδο?Εχεις δει τι δρόμους έχει η Ρόδος?
Αν εισαι Ρόδο εισαι αναγκασμενος να κυνηγας αυτες της τελειωμένες.Το τζιπ μετραει παντου.
glock!γραφτη στ αρχιδια σου φιλε!

ωριστε η δικια μου εμπειρια...
γνωριμια μεσω μαμπα,μετα πηγαμε φβ κ mετα μιλαγαμε μονο whatsapp...
μοσχοβιτισσα,γυναικαρα!ανεξαρτητη,party promoter αποτι ειπε για μεγαλα πορτοφολια.ταξιδια σε ασιες,ευρωπη,αφρικη...
στο ζουμι τωρα!εχω ηδη πει οτι μου αρεσει κ οτι θελω συναντηση!εκεινη συνεχεια ελεγε να παω μοσχα.
ειναι σαρμ ελ σειχ για κανα δυο βδομαδες κ δε περναει καλα.της λεω να σου κανω τα εισητηρια κ ξενοδοχειο να ερθεις σε μενα?ναι μου λεει κανε μου σαρμ-αθηνα-μοσχα για 3 μερες.οκ?οκ!
μαγκες ηρθε αλλα να  μη γινομαι κουραστικος η γκομενα τα ειχε ολα,ολα απο μενα!φαγητα στη παραλια,σπα κολωνακι εκεινο τ αλλο κ δε με αφησε να της πιασω ουτε το χερι!!εκει τα εχασα!μωρη καριολα ετσι εισαι?της λεω τελευταια βραδια γιατι ηρθες αφου δε γουσταρεις?σαν καλεσμενη ηρθα να δω τη πολη μου λεει κ οχι για σεξ! :headbang: :headbang:
εντωμεταξυ στο ξενοδοχειο κοζαρει μια Μ3 κ μου λεει αυτο ειχα πριν παρω ενα πιο γρηγορο!της λεω για να ειναι πιο γρηγορο απο Μ3 θα εχεις καμμια porsche,ναι μου λεει κ εχω ενα πολυ σπανιο κ ακριβο σκυλο που μου κανανε δωρο οι φιλο μου!
λοιπον τη παραταω οπως ειναι παω σπιτι προσπαθω να ηρεμησω,μιλαω κ με το αξιοτιμο μελος nick trive που κ εκεινος προσπαθει να με ηρεμησει αλλα αρχιδια!της στελνω μηνυμα στο φβ κ της λεω...αφου εχεις τοσο ακριβο αμαξι κ τοσο καλους φιλους δε θα δυσκολευτεις να βγαλεις εισητηριο επιστροφης για μοσχα!
οπως καταλαβατε της ακυρωσα το εισητηριο για μοσχα κ σαφως τη μπλοκαρα απο παντου κ η ιδια εκανε το ιδιο αλλα χεστηκα!μαλακας δεν ειμαι!αυτα...
Πολυ ενδιαφερον ιστορια και σε ευχαριστουμε που μας την εγραψες  :)και δεν γραφεις φίδια οπως οι αλλοι.Δεν ειναι απιθανο να να ηταν μια φτωχομπινεδιάρα και να μην ειχε φραγκο.Γ αυτο και να εβγαλε τα αποθημένα της σε σενα.Γιατι ειδε τι αγαμία πεφτει στην Ελλαδα.Οπως ειπα οι γυναικες ειναι μεγαλοι ψυχολόγοι μπορουνε να φερθουνε σε 2 διαφορετικους αντρες εντελως διαφορετικα.
   Μου φανηκε περιεργο που δεχτηκε να της τα πληρωσεις :think:.Για τι ηλικία μιλάς?Παντος μια γυναικα εγω μπορω αμεσως να καταλαβω τι ειναι.
  Ενα αλλο αρνητικο ειναι οτι ειχε Facebook οι κανονικες Ρωσσιδες που δεν μιλανε Αγγλικα και δεν ψαχνονται για ξένους δεν εχουν Facebook.Αυτες που εγω χαρακτιριζω Εξευρωπαισμένες και ψαχνουν για ξενους εχουν Facebook και μιλανε Αγγλικα.Καλο ειναι αν θελει καποιος σωστες γυναικες αυτες να της αποφευγει γιατι οι περισσοτερες ειναι προβληματικα ατομα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πρόσφατα είχα πάει Κρήτη με την δικιά μου,γνωρίσαμε καμία 10 ρωσίδες μαζί και τρεις μόνος μου όταν εβγένα τα βραδιά να πάω μέχρι το περίπτερο. Τα Βραδια ίδιος όταν βγαίνουν τυφλά μεθυσμένες από τα μαγαζιά μπορούσα να φορτώσω δύο-δύο αλλά πάλι λέω δεν ήμουν μόνος μου. 

Σου λέω δε γίνεται.Είναι ψευδαίσθηση.Στα νησιά πρώτα θα γαμήσει ο DJ,o Barman,ο Animateur και μετά εσύ.Είναι μετρημένα κουκιά.Να μη σου πω οτι μπορεί και να σε πετάξουν έξω από το μαγαζί έτσι και δουν οτι έβγαλες γκόμενα και μετά να φας άκυρο για πάντα.Ετσι λειτουργούν οι ντόπιοι.Μαλάκες τους ανεβάζουμε μαλάκες τους κατεβάζουμε αλλά αυτό είναι το modus vivendi.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αν εισαι Ρόδο εισαι αναγκασμενος να κυνηγας αυτες της τελειωμένες.Το τζιπ μετραει παντου.Πολυ ενδιαφερον ιστορια και σε ευχαριστουμε που μας την εγραψες  :)και δεν γραφεις φίδια οπως οι αλλοι.Δεν ειναι απιθανο να να ηταν μια φτωχομπινεδιάρα και να μην ειχε φραγκο.Γ αυτο και να εβγαλε τα αποθημένα της σε σενα.Γιατι ειδε τι αγαμία πεφτει στην Ελλαδα.Οπως ειπα οι γυναικες ειναι μεγαλοι ψυχολόγοι μπορουνε να φερθουνε σε 2 διαφορετικους αντρες εντελως διαφορετικα.

Ρόδο είναι πολύ καλύτερα να έχεις κάμπριο παρά τζιπ.Γενικά είσαι εκτός περιβάλλοντος.Επεκτείνεις αυτά που ισχύουν σε μια πόλη της Ρωσίας και σε άλλες χώρες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρόδο είναι πολύ καλύτερα να έχεις κάμπριο παρά τζιπ.Γενικά είσαι εκτός περιβάλλοντος.Επεκτείνεις αυτά που ισχύουν σε μια πόλη της Ρωσίας και σε άλλες χώρες.
Ροδο ειναι καλητρρα να μην πας.Αν τωρα εισαι εκει προσπαθεις οσο μπορεις.Η διαφορα με τη Ρωσσια ειναι οτι εκει αυτες βαζουν τους όρους και εσυ της κυνηγας για να της  :knockinb: ενω εδω αν εχεις αυτα που εχω πει γινεται το αντιθετο

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Σου λέω δε γίνεται.Είναι ψευδαίσθηση.Στα νησιά πρώτα θα γαμήσει ο DJ,o Barman,ο Animateur και μετά εσύ.Είναι μετρημένα κουκιά.Να μη σου πω οτι μπορεί και να σε πετάξουν έξω από το μαγαζί έτσι και δουν οτι έβγαλες γκόμενα και μετά να φας άκυρο για πάντα.Ετσι λειτουργούν οι ντόπιοι.Μαλάκες τους ανεβάζουμε μαλάκες τους κατεβάζουμε αλλά αυτό είναι το modus vivendi.
Φίλε μου πόσα χρόνια έχεις να πας σε κάποιο κοσμοπολίτικο νησί?Εκεί χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα. Ίδιος πριν την Ουκρανική κρίση στους δρόμους τον νησιών υπήρχαν χιλιάδες ρωσιδες. Κανείς δεν δίνει σημασία ποια καμακώνεις και ποια πηδάς. Τι λες δεν ξέρω εγώ να εκτιμήσω αν μπορώ η δεν μπορώ? Πανε σε κανα νησακι το καλοκαιρι και ελα να τα πουμε μετα. Μπαρμαν και λοιπους εγω δεν βλεπω ούτε και τους μετράω για ανταγωνιστες   

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom