Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ροδο ειναι καλητρρα να μην πας.Αν τωρα εισαι εκει προσπαθεις οσο μπορεις.Η διαφορα με τη Ρωσσια ειναι οτι εκει αυτες βαζουν τους όρους και εσυ της κυνηγας για να της  :knockinb: ενω εδω αν εχεις αυτα που εχω πει γινεται το αντιθετο

Γιατί δεν πας Ρόδο με τα παπούτσια από σαλάχι να χέζεις και λίγο στους δρόμους για να ξεχωρίσεις από τα άλλα καμάκια να υποκλιθούν οι γκόμενες στο μεγαλείο σου.Και αν δε βγάλεις γκόμενες έχει και κατσικούλες αν είσαι μέσα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Φίλε μου πόσα χρόνια έχεις να πας σε κάποιο κοσμοπολίτικο νησί? Εκεί χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα. Ίδιος πριν την Ουκρανική κρίση στους δρόμους τον νησιών υπήρχαν χιλιάδες ρωσιδες. Κανείς δεν δίνει σημασία ποια καμακώνεις και ποια πηδάς. Τι λες δεν ξέρω εγώ να εκτιμήσω αν μπορώ η δεν μπορώ? Πανε σε κανα νησακι το καλοκαιρι και ελα να τα πουμε μετα  

Τι μου λες?Χερσόνησο ήμουνα το 2012.Τίγκα στις Ρωσίδες ήτανε.Και όλες με τους μαλάκες τους animateur  τους μπάρμεν και κάτι ντόπια λαμόγια πηγαίνανε.Και οι Πολωνέζες,Σλοβάκες δεν πηγαίνανε πίσω.Μόνο αν κανένας ντόπιος μπορούσε να τους προσφέρει δουλειά γαμιόνταν.Αλλιώς νέκρα.Οι ξένοι Σκανδιναυοί,Αγγλοι κτλ ναι γαμούσανε τις δικές τους αλλά σαν ξένος άσχετος δύσκολο.

Αυτό είναι το επίπεδο των καμακιών στην Κρήτη.Για τον πούτσο εντελώς λες τι γίδια είναι αυτά έχουν όμως τοπική υποστήριξη.Είναι οικογενειακή υπόθεση.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Τι μου λες?Χερσόνησο ήμουνα το 2012.Τίγκα στις Ρωσίδες ήτανε.Και όλες με τους μαλάκες τους animateur  τους μπάρμεν και κάτι ντόπια λαμόγια πηγαίνανε.Και οι Πολωνέζες,Σλοβάκες δεν πηγαίνανε πίσω.Μόνο αν κανένας ντόπιος μπορούσε να τους προσφέρει δουλειά γαμιόνταν.Αλλιώς νέκρα.Οι ξένοι Σκανδιναυοί,Αγγλοι κτλ ναι γαμούσανε τις δικές τους αλλά σαν ξένος άσχετος δύσκολο.

Αυτό είναι το επίπεδο των καμακιών στην Κρήτη.Για τον πούτσο εντελώς λες τι γίδια είναι αυτά έχουν όμως τοπική υποστήριξη.Είναι οικογενειακή υπόθεση.

Και εγώ επειδή πηγαίνω κάθε χρόνο σου λέω ότι τα μόνα καμάκια είναι οι αλβανοί και κανένας άλλος ούτε μπάρμαν ούτε dj ούτε ανιματέρ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Και εγώ επειδή πηγαίνω κάθε χρόνο σου λέω ότι τα μόνα καμάκια είναι οι αλβανοί και κανένας άλλος ούτε μπάρμαν ούτε dj ούτε ανιματέρ

Τα καμάκια είναι οι Αλβανοί?Καλά δεν έχεις πάρει χαμπάρι τι τις ποτίζουνε οι Κρητικοί για να τις γαμήσουνε?Οχι ρε πούστη μου.Σχεδόν είναι στη μάπα σου μπροστά βλέπεις ακριβώς τι κάνουνε.Και αυτοί που γαμάνε γαμάνε γιατί έχουν κάποιο καλό κοννέ με τον μπάρμαν,τον DJ ή τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού.
Αν παίξεις τσαπουκάδες με γκόμενες κτλ έρχονται κάτι τύποι και σου λένε ευγενικά να φύγεις από το μαγαζί.Ακριβώς τα ίδια είναι Ρόδο και Παραλία.(Παραλία ακόμα χειρότερα εκεί είναι Μακεδόνες πούτσα το κεφάλι αν και πιο τίμιοι και γενναίοι από τους Κρητικούς.Οι Μακεδόνες τα έχουν κάνει πλακάκια με τους Σέρβους και γαμάνε τις γκόμενες μισές μισές).Το πρόβλημα των Κρητικών είναι οτι είναι χέστηδες φοβούνται συνέχεια μη βγάλεις κουμπούρι και μπορεί να σου αφήσουν κάποιο περιθώριο.Ρόδο σε θάβουν κανονικά.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Τα καμάκια είναι οι Αλβανοί?Καλά δεν έχεις πάρει χαμπάρι τι τις ποτίζουνε οι Κρητικοί για να τις γαμήσουνε?Οχι ρε πούστη μου.Σχεδόν είναι στη μάπα σου μπροστά βλέπεις ακριβώς τι κάνουνε.Και αυτοί που γαμάνε γαμάνε γιατί έχουν κάπιο καλό κοννέ με τον μπάρμαν,τον DJ ή τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού.
Αν παίξεις τσαπουκάδες με γκόμενες κτλ έρχονται κάτι τύποι και σου λένε ευγενικά να φύγεις από το μαγαζί.Ακριβώς τα ίδια είναι Ρόδο και Παραλία.(Παραλία ακόμα χειρότερα εκεί είναι Μακεδόνες πούτσα το κεφάλι αν και πιο τίμιοι και γενναίοι από τους Κρητικούς.Οι Μακεδόνες τα έχουν κάνει πλακάκια με τους Σέρβους και γαμάνε τις γκόμενες μισές μισές).Το πρόβλημα των Κρητικών είναι οτι είναι χέστηδες φοβούνται συνέχεια μη βγάλεις κουμπούρι και μπορεί να σου αφήσουν κάποιο περιθώριο.Ρόδο σε θάβουν κανονικά.
Δυστυχώς αυτά είδα εγώ ,μπροστά μου περνούσαν οι αλβανοί με δύο-δύο αγάλια ένας μάλιστα μέσα στην μέση του δρόμου έβαζε κωλοδάχτυλα σε κάτι μεθυσμένες . Τα ελληνικά καμάκια ανυπαρκτα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δυστυχώς αυτά είδα εγώ ,μπροστά μου περνούσαν οι αλβανοί με δύο-δύο αγάλια ένας μάλιστα μέσα στην μέση του δρόμου έβαζε κωλοδάχτυλα σε κάτι μεθυσμένες . Τα ελληνικά καμάκια ανυπαρκτα

Και πού ξέρεις οτι ήταν Αλβανοί?Τα ελληνικά καμάκια γεμίζουν Χερσόνησσο Μάλλια απλώς είναι χαμηλού επιπέδου.Σκανδιναυούς και Αμερικανούς χάλια με δυο δυο τις Ρωσίδες γκόμενες είδα.Αλβανούς δεν είδα.Μάλιστα έχω τραβήξει και φωτό με Αμερικανούς και τι γκόμενες τραβάνε.Δεν ξέρω αν άλλαξαν τα πράγματα μετά το 2012.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Και πού ξέρεις οτι ήταν Αλβανοί?Τα ελληνικά καμάκια γεμίζουν Χερσόνησσο Μάλλια απλώς είναι χαμηλού επιπέδου.Σκανδιναυούς και Αμερικανούς χάλια με δυο δυο τις Ρωσίδες γκόμενες είδα.Αλβασνούς δεν είδα.
Τον έναν τον ήξερα,δούλευε στην πλαζ της Χερσονήσου, οι άλλη τρεις που ήταν μαζί του παρεα φαντάζομαι ότι δεν ήταν έλληνες. Μεγαλη μαλακια ειναι να βλεπεις θαλασσα απο μουνια μέχρι και οι αλβανοί να της έχουν δύο-δύο  και εσυ να εισαι με τιν δικια σου  :S   

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Τον έναν τον ήξερα,δούλευε στην πλαζ της Χερσονήσου, οι άλλη τρεις που ήταν μαζί του παρεα φαντάζομαι ότι δεν ήταν έλληνες. Μεγαλη μαλακια ειναι να βλεπεις θαλασσα απο μουνια μέχρι και οι αλβανοί να της έχουν δύο-δύο  και εσυ να εισαι με τιν δικια σου  :S    

αφου ρε τυπε οι αλβανοι ειναι χαρντκορ τυποι  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

τι να διαλεξουν οι γκομενες? τους ελληνες πιρφορους?  :effemine: :effemine: :gay: :gay: :gay:  :jerking: :jerking:  :S :S :S

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

το ξερω Θυμιο οτι ησουν  :2funny: συχναζες στο Havana στη Χερσονησο και μου ειπανε για σενα οτι κατι 45χρονες κυνηγουσες μπας και σου κατσουνε  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
glock!γραφτη στ αρχιδια σου φιλε!

ωριστε η δικια μου εμπειρια...
γνωριμια μεσω μαμπα,μετα πηγαμε φβ κ mετα μιλαγαμε μονο whatsapp...
μοσχοβιτισσα,γυναικαρα!ανεξαρτητη,party promoter αποτι ειπε για μεγαλα πορτοφολια.ταξιδια σε ασιες,ευρωπη,αφρικη...
στο ζουμι τωρα!εχω ηδη πει οτι μου αρεσει κ οτι θελω συναντηση!εκεινη συνεχεια ελεγε να παω μοσχα.
ειναι σαρμ ελ σειχ για κανα δυο βδομαδες κ δε περναει καλα.της λεω να σου κανω τα εισητηρια κ ξενοδοχειο να ερθεις σε μενα?ναι μου λεει κανε μου σαρμ-αθηνα-μοσχα για 3 μερες.οκ?οκ!
μαγκες ηρθε αλλα να  μη γινομαι κουραστικος η γκομενα τα ειχε ολα,ολα απο μενα!φαγητα στη παραλια,σπα κολωνακι εκεινο τ αλλο κ δε με αφησε να της πιασω ουτε το χερι!!εκει τα εχασα!μωρη καριολα ετσι εισαι?της λεω τελευταια βραδια γιατι ηρθες αφου δε γουσταρεις?σαν καλεσμενη ηρθα να δω τη πολη μου λεει κ οχι για σεξ! :headbang: :headbang:
εντωμεταξυ στο ξενοδοχειο κοζαρει μια Μ3 κ μου λεει αυτο ειχα πριν παρω ενα πιο γρηγορο!της λεω για να ειναι πιο γρηγορο απο Μ3 θα εχεις καμμια porsche,ναι μου λεει κ εχω ενα πολυ σπανιο κ ακριβο σκυλο που μου κανανε δωρο οι φιλο μου!
λοιπον τη παραταω οπως ειναι παω σπιτι προσπαθω να ηρεμησω,μιλαω κ με το αξιοτιμο μελος nick trive που κ εκεινος προσπαθει να με ηρεμησει αλλα αρχιδια!της στελνω μηνυμα στο φβ κ της λεω...αφου εχεις τοσο ακριβο αμαξι κ τοσο καλους φιλους δε θα δυσκολευτεις να βγαλεις εισητηριο επιστροφης για μοσχα!
οπως καταλαβατε της ακυρωσα το εισητηριο για μοσχα κ σαφως τη μπλοκαρα απο παντου κ η ιδια εκανε το ιδιο αλλα χεστηκα!μαλακας δεν ειμαι!αυτα...
Εδω ο φιλος εγραψε την αληθεια για το πως βλεπουν οι Ρωσσιδες τους Ελληνες και πως τους φερονται.Δεν ειναι εξερεση ο φιλος μας απλος ειναι ο μονος που εγραψε την αληθεια οταν οι αλλοι γραφανε ιστοριες για αγριους :jerking:.Το πιθανοτερο ειναι το ιδιο να συναιβει και με τον ψευτη της Μολδαβιας πιστευω η μια Ουκρανη που πιστευω οτι συναντησε του φερθηκε ετσι ακριβως :2funny: αλλο αν μας λεει  :jerking:.
      Τωρα σχετικα με τον Κωστακη που μας λεει οτι εχει ζησει 30+ χρονια στη Ρωσσια ειναι της φαντασιας του γιατι ολοι οι Ρωσσοποντιοι ηρθανε στις ρχες της δεκαετιας του 90.Μετα κανεις δεν ερχονταν πια.Οποτε τα νουμερα δεν βγαινουν.
      Η μεγαλητερη  :jerking: που ακουσα ειναι οτι οι Ρωσσιδες οριμαζουν νωριτερα  :2funny: τυχαινει η κορη μου να ειναι 19 ετων να εχει γεννηθει και μεγαλωσει στη Ρωσσια (μαζι της μονο Ρωσσικα μιλαγα παντα) και να εχει παρα πολλες συμαθήτριες.Στην Αγια Πετρουπολη και στη Μοσχα συμβαινει το αντιθετο η νεα γεννια καθεται συνεχεια στο ιντερνετ και εχει κακομαθει.Ολοι σχεδον εχουν γονεις με αμαξια ου τους πηγαινουν και τους φέρνουν και η σημερινη νεολαια ειναι κακομθημενη μεχρι αηδιας.Τωρα για τα χωρια της Ρωσσιας δεν μπορω να ρω πως οριμαζουν οι γυναικες?Εγω βλεπω οτι οι γνωσεις για τη Ρωσσια αυτων που γραφουν ειναι 20-25 χρονια πισω εχουνε μεινει στη δεκαετια του 90

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Πάλι τα ίδια ρε Μητσο.Έχω ποστάρει εκατοντάδες ψηφιακές φωτογραφίες που στις ιδιότητες τους έχουν και ημερομηνίες πιστωτικές κάρτες,λογαριασμούς από τράπεζες, κάρτες από σούπερ μάρκετ και ότι άλλο. Είπα και στο ξαναλέω οριστικά και μόνιμα Ελλάδα γύρισα το 2008 δεν είπα ποτέ ότι δεν το κουνούσα από Ρωσία,και Ελλάδα ερχόμουν σε τακτά χρονικά διαστήματα και Βουλγαρία ανοιξα εταιρεία με δύο φίλους ρώσους.Και όλη την Ευρώπη γυρνούσα αλλα οριστικα εφυγα οταν ξενοικιασα το διαμερισμα που εμένα το 2008.Με τουρισμό είχε σχέση το επάγγελμα μου. Και αυτή την στιγμή στην Ρωσία υπάρχουν πάνω από 5000 ρωσόφωνοι με ελληνικά διαβατήρια τι το παράξενο βρίσκεις ? Kαι ο Μουζενίδης με ελληνικό διαβατήριο είναι και μένει Μόσχα και μόνο στο δικό μου κύκλο ξέρω άλλους 200 με ελληνικά διαβατήρια που μένουν Μόσχα. Καθυστερημένος είσαι και δεν καταλαβαινεις η απλά τρολάρεις ?        

Συνημμένα

• P1140017.JPG
    P1140017.JPG
    166,6 KB · Εμφανίσεις: 51
  • P1130016.JPG
    P1130016.JPG
    149,9 KB · Εμφανίσεις: 57

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Ρε μαλάκα τζιπ στη Ρόδο?Εχεις δει τι δρόμους έχει η Ρόδος?
Γιατι αυτοί που εχουν τα τζιπ σε κατι βορεια προάστια, εχουν πατησει ποτε χωματοδρομο; Θυμαμαι ένα μαλάκα (φωτογραφια το είχα δει) που το 2008 ειχε ριξει 5 ποντους χιονι στην Αθηνα και είχε φορεσει σε Land Cruiser  4 αλυσίδες!!!!!!!

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Εδω ο φιλος εγραψε την αληθεια για το πως βλεπουν οι Ρωσσιδες τους Ελληνες και πως τους φερονται.Δεν ειναι εξερεση ο φιλος μας απλος ειναι ο μονος που εγραψε την αληθεια οταν οι αλλοι γραφανε ιστοριες για αγριους :jerking:.Το πιθανοτερο ειναι το ιδιο να συναιβει και με τον ψευτη της Μολδαβιας πιστευω η μια Ουκρανη που πιστευω οτι συναντησε του φερθηκε ετσι ακριβως :2funny: αλλο αν μας λεει  :jerking:.
       Τωρα σχετικα με τον Κωστακη που μας λεει οτι εχει ζησει 30+ χρονια στη Ρωσσια ειναι της φαντασιας του γιατι ολοι οι Ρωσσοποντιοι ηρθανε στις ρχες της δεκαετιας του 90.Μετα κανεις δεν ερχονταν πια.Οποτε τα νουμερα δεν βγαινουν.
      Η μεγαλητερη  :jerking: που ακουσα ειναι οτι οι Ρωσσιδες οριμαζουν νωριτερα  :2funny: τυχαινει η κορη μου να ειναι 19 ετων να εχει γεννηθει και μεγαλωσει στη Ρωσσια (μαζι της μονο Ρωσσικα μιλαγα παντα) και να εχει παρα πολλες συμαθήτριες.Στην Αγια Πετρουπολη και στη Μοσχα συμβαινει το αντιθετο η νεα γεννια καθεται συνεχεια στο ιντερνετ και εχει κακομαθει.Ολοι σχεδον εχουν γονεις με αμαξια ου τους πηγαινουν και τους φέρνουν και η σημερινη νεολαια ειναι κακομθημενη μεχρι αηδιας.Τωρα για τα χωρια της Ρωσσιας δεν μπορω να ρω πως οριμαζουν οι γυναικες?Εγω βλεπω οτι οι γνωσεις για τη Ρωσσια αυτων που γραφουν ειναι 20-25 χρονια πισω εχουνε μεινει στη δεκαετια του 90
Ναι έτσι βλέπουν τους έλληνες στοκε. :uglystupid: Κατά εκατοντάδες χιλιάδες ξεκωλιάζονται κάθε καλοκαίρι στα ελληνικά νησιά. Και όχι μόνο με έλληνες αλλά με το κάθε λογής σκουπίδι.Και ο τελευταίος γύφτος της τουρκίας της ρωσίδες τουρίστριες περιμένει να πηδηξη το καλοκαίρι. Για μενα ειλικρινα ότι γράφεις για Ρωσία είναι προσωπικές σου επιθυμίες κόμπλεξ,ψέματα και παραπληροφόρηση. Το μόνο που αξίζει κάποιος να διαβάσει από σένα είναι οικονομικές αναλύσεις, αν και στις οικονομικές πρόβλεψης έχεις πέσει πολλές φορές έξω μερικές φορές λες και σωστά πράγματα.   

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Και ο τελευταίος γύφτος της τουρκίας της ρωσίδες τουρίστριες περιμένει να πηδηξη το καλοκαίρι.
:headbang: :headbang: :headbang: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Χτες ήταν μόνο δύο Λευκορωσίδες στο κλάμπ που όλο το βράδι ρίχναν άκυρα! Ήταν τόσο ξινές που όλη τη Βραδιά 2 φορές χαμογελάσαν ψυχρά και οι δυο προς εμένα...Αλλά δεν πήγα γιατί ήταν αργά και θα με ζαλίζαν!

Σήμερα οι δρόμοι είναι γεματοι Ρωσιδάκια και Ουκρανεζάκια :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Ευλογία θεού!!!!!
Θα δω αν μπορώ να βρω και καμιά καβάτζα αν αρνηθεί η χτεσινή!!!

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
:headbang: :headbang: :headbang: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Χτες ήταν μόνο δύο Λευκορωσίδες στο κλάμπ που όλο το βράδι ρίχναν άκυρα! Ήταν τόσο ξινές που όλη τη Βραδιά 2 φορές χαμογελάσαν ψυχρά και οι δυο προς εμένα...Αλλά δεν πήγα γιατί ήταν αργά και θα με ζαλίζαν!

Σήμερα οι δρόμοι είναι γεματοι Ρωσιδάκια και Ουκρανεζάκια :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Ευλογία θεού!!!!!
Θα δω αν μπορώ να βρω και καμιά καβάτζα αν αρνηθεί η χτεσινή!!!
Θες να ζήσεις στην πραγματικότητα η στα παραμύθια του Μήτσου.Έχεις πάει Τουρκία καλοκαίρι ? Η θες να σου βάλω μερικά γυναικεία ρωσικά φόρουμ να δεις πως βλέπουν αυτές τους τούρκους. Γουγλάρε(Турецкие мужчины) και δες τι λένε οι ίδιες οι ρωσίδες και όχι ο Μήτσος. Οι λευκορωσιδες είναι συντηρητικές γυναίκες έχουν μείνει στην εποχή της CCCP

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Θες να ζήσεις στην πραγματικότητα η στα παραμύθια του Μήτσου.Έχεις πάει Τουρκία καλοκαίρι ? Η θες να σου βάλω μερικά γυναικεία ρωσικά φόρουμ να δεις πως βλέπουν αυτές τους τούρκους. Γουγλάρε(Турецкие мужчины) και δες τι λένε οι ίδιες οι ρωσίδες και όχι ο Μήτσος. Οι λευκορωσιδες είναι συντηρητικές γυναίκες έχουν μείνει στην εποχή της CCCP
Δεν με κατάλαβες! Σπάω το κεφάλι μου για το γεγονός αυτό! Δεν το αμφισβητώ και έχω βαρεθεί να κράζω Ρωσίδες που έχουν φίλες που παντρεύονται μουσουλμάνους και αυτές το βλέπουν θετικά...
Τα είχαμε πει και στο Ουκρανο-φόρουμ με τον Δασκαλο Ιωσήφ πως όσοι έχουν κάνει τους νόμους για τη Βίζα στους Ρώσους σίγουρα δεν είναι Άντρες! Ή πούστηδες ή γυναίκες! Ο ίδιος είχε πει πως θα γινόταν τέτοια Ελληνοσλαβική μίξη που όλα τα παιδάκια θα γίνονταν ΤΣΟΛΙΑΔΑΚΙΑ!
Τώρα όλες σιγά σιγά ασπάζονται το Ισλάμ κι εμείς κυνηγάμε εξαιρέσεις...

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Δεν με κατάλαβες! Σπάω το κεφάλι μου για το γεγονός αυτό! Δεν το αμφισβητώ και έχω βαρεθεί να κράζω Ρωσίδες που έχουν φίλες που παντρεύονται μουσουλμάνους και αυτές το βλέπουν θετικά...
Τα είχαμε πει και στο Ουκρανο-φόρουμ με τον Δασκαλο Ιωσήφ πως όσοι έχουν κάνει τους νόμους για τη Βίζα στους Ρώσους σίγουρα δεν είναι Άντρες! Ή πούστηδες ή γυναίκες! Ο ίδιος είχε πει πως θα γινόταν τέτοια Ελληνοσλαβική μίξη που όλα τα παιδάκια θα γίνονταν ΤΣΟΛΙΑΔΑΚΙΑ!
Τώρα όλες σιγά σιγά ασπάζονται το Ισλάμ κι εμείς κυνηγάμε εξαιρέσεις...
Οκ λάθος κατάλαβα εγώ . Πάντως οι λευκορωσες δύσκολο φρούτο αλλά είναι πιο πίστες γυναίκες

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Οκ λάθος κατάλαβα εγώ . Πάντως οι λευκορωσες δύσκολο φρούτο αλλά είναι πιο πίστες γυναίκες
Ήταν δυο αδερφές που πάνε κάθε μέρα και δεν έχουν φαγωθεί ενώ κατά μέσο όρο την πέφτουν 10 άντρες τη βραδιά! Εμένα με είδαν τις προάλλες και με τη Κατσαρίδα και έτσι θα μου τα ζάλιζαν..
Με αυτές θα είχα άλλο ένα θέμα.. Δεν ξέρω τι να πω... Ούτε τη χώρα τους ξέρω ούτε τη κουλτούρα ούτε καν έναν ...ποδοσφαιριστή....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom