glock!γραφτη στ αρχιδια σου φιλε!
ωριστε η δικια μου εμπειρια...
γνωριμια μεσω μαμπα,μετα πηγαμε φβ κ mετα μιλαγαμε μονο whatsapp...
μοσχοβιτισσα,γυναικαρα!ανεξαρτητη,party promoter αποτι ειπε για μεγαλα πορτοφολια.ταξιδια σε ασιες,ευρωπη,αφρικη...
στο ζουμι τωρα!εχω ηδη πει οτι μου αρεσει κ οτι θελω συναντηση!εκεινη συνεχεια ελεγε να παω μοσχα.
ειναι σαρμ ελ σειχ για κανα δυο βδομαδες κ δε περναει καλα.της λεω να σου κανω τα εισητηρια κ ξενοδοχειο να ερθεις σε μενα?ναι μου λεει κανε μου σαρμ-αθηνα-μοσχα για 3 μερες.οκ?οκ!
μαγκες ηρθε αλλα να μη γινομαι κουραστικος η γκομενα τα ειχε ολα,ολα απο μενα!φαγητα στη παραλια,σπα κολωνακι εκεινο τ αλλο κ δε με αφησε να της πιασω ουτε το χερι!!εκει τα εχασα!μωρη καριολα ετσι εισαι?της λεω τελευταια βραδια γιατι ηρθες αφου δε γουσταρεις?σαν καλεσμενη ηρθα να δω τη πολη μου λεει κ οχι για σεξ!
εντωμεταξυ στο ξενοδοχειο κοζαρει μια Μ3 κ μου λεει αυτο ειχα πριν παρω ενα πιο γρηγορο!της λεω για να ειναι πιο γρηγορο απο Μ3 θα εχεις καμμια porsche,
ναι μου λεει κ εχω ενα πολυ σπανιο κ ακριβο σκυλο που μου κανανε δωρο οι φιλο μου!
λοιπον τη παραταω οπως ειναι παω σπιτι προσπαθω να ηρεμησω,μιλαω κ με το αξιοτιμο μελος nick trive που κ εκεινος προσπαθει να με ηρεμησει αλλα αρχιδια!της στελνω μηνυμα στο φβ κ της λεω...αφου εχεις τοσο ακριβο αμαξι κ τοσο καλους φιλους δε θα δυσκολευτεις να βγαλεις εισητηριο επιστροφης για μοσχα!
οπως καταλαβατε της ακυρωσα το εισητηριο για μοσχα κ σαφως τη μπλοκαρα απο παντου κ η ιδια εκανε το ιδιο αλλα χεστηκα!μαλακας δεν ειμαι!αυτα...