Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
[quote author=Unidentified X  link=topic=3034.msg6276906#msg6276906 date=1431887281]
Άμα με δεις θα καταλάβεις τους λόγους για τους οποιους είναι πολύ δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο  :grin:
[/quote] Εσυ ξερεις καλυτερα,  :thumbsup: ευγε για την γκομενα παντος. Ποσταρε αν θελεις εκεί που πόσταρες ως τώρα γιατί εδώ χάνονται η φωτογραφίες από τα σπαμ. 

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
glock!γραφτη στ αρχιδια σου φιλε!

ωριστε η δικια μου εμπειρια...
γνωριμια μεσω μαμπα,μετα πηγαμε φβ κ mετα μιλαγαμε μονο whatsapp...
μοσχοβιτισσα,γυναικαρα!ανεξαρτητη,party promoter αποτι ειπε για μεγαλα πορτοφολια.ταξιδια σε ασιες,ευρωπη,αφρικη...
στο ζουμι τωρα!εχω ηδη πει οτι μου αρεσει κ οτι θελω συναντηση!εκεινη συνεχεια ελεγε να παω μοσχα.
ειναι σαρμ ελ σειχ για κανα δυο βδομαδες κ δε περναει καλα.της λεω να σου κανω τα εισητηρια κ ξενοδοχειο να ερθεις σε μενα?ναι μου λεει κανε μου σαρμ-αθηνα-μοσχα για 3 μερες.οκ?οκ!
μαγκες ηρθε αλλα να  μη γινομαι κουραστικος η γκομενα τα ειχε ολα,ολα απο μενα!φαγητα στη παραλια,σπα κολωνακι εκεινο τ αλλο κ δε με αφησε να της πιασω ουτε το χερι!!εκει τα εχασα!μωρη καριολα ετσι εισαι?της λεω τελευταια βραδια γιατι ηρθες αφου δε γουσταρεις?σαν καλεσμενη ηρθα να δω τη πολη μου λεει κ οχι για σεξ! :headbang: :headbang:
εντωμεταξυ στο ξενοδοχειο κοζαρει μια Μ3 κ μου λεει αυτο ειχα πριν παρω ενα πιο γρηγορο!της λεω για να ειναι πιο γρηγορο απο Μ3 θα εχεις καμμια porsche,ναι μου λεει κ εχω ενα πολυ σπανιο κ ακριβο σκυλο που μου κανανε δωρο οι φιλο μου!
λοιπον τη παραταω οπως ειναι παω σπιτι προσπαθω να ηρεμησω,μιλαω κ με το αξιοτιμο μελος nick trive που κ εκεινος προσπαθει να με ηρεμησει αλλα αρχιδια!της στελνω μηνυμα στο φβ κ της λεω...αφου εχεις τοσο ακριβο αμαξι κ τοσο καλους φιλους δε θα δυσκολευτεις να βγαλεις εισητηριο επιστροφης για μοσχα!
οπως καταλαβατε της ακυρωσα το εισητηριο για μοσχα κ σαφως τη μπλοκαρα απο παντου κ η ιδια εκανε το ιδιο αλλα χεστηκα!μαλακας δεν ειμαι!αυτα...

τυπε οι πιρφοροι καταστρεφουν και την Ρωσσια  :S

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πως θα καταλάβω πως είναι του συναφιού? Αυτή στις διακοπές θα φερθεί σαν κυρία μη μου άπτου... Μάλλον πρέπει να πετάξω πάκο για μια μικροπληρωμή για να γυαλίσει το μάτι της? Και πως θα παιχτεί? Πόσο έμεσα θα το φέρει ή θα το φέρω...Δεν τα ξέρω αυτά τα παιχνίδια...

Εγώ στη θέση σου θα διατηρούσα μια γκαρνταρόμπα με γούνες.Τι διάολο?Ζήτα από ένα γουναρά γούνες με leasing και κάλεσε τη γκόμενα σπίτι σου να επιθεωρήσει την κολεξιόν σου και να διαλέξει ποια της αρέσει.

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Άδειασε πάνω της ένα μπουκάλι νερό για δροσιά  ;)
παικτη γαμω τα μουνια πετυχες!κ φατσα που εχεις κρυψει(καλα εκανες δε ξερεις ποτε ποιος διαβαζει εδω μεσα)το κορμι κ η ποζα γαμανε!οι πουτανες οι ρωσσιδες ολες κρυβουν μια στριπτιτζου μεσα τους!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εγώ στη θέση σου θα διατηρούσα μια γκαρνταρόμπα με γούνες.Τι διάολο?Ζήτα από ένα γουναρά γούνες με leasing και κάλεσε τη γκόμενα σπίτι σου να επιθεωρήσει την κολεξιόν σου και να διαλέξει ποια της αρέσει.
έχω φίλους γουναράδες..Αλλά τι να δώσουν για το σπίτι...Δεν γίνονται αυτά!Εξάλου και κοστολόγιο να θέλω να τη πάρω έχουν μίνιμουμ 500-600€ τα κομματιαστά!Τα μονοκόματα βιζόν πάνε και 1500€ τα κοντά παλτά ή 2500€ τα ημίπαλτα ...Και μιλάμε κοςτολόγια χωρίς εμπορικό κέρδος!Ακόμα κι εσύ στη Γερμανία κάνεις τέτοιες χορηγίες για ένα γαμήσι;

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Πλάκα κάνει,κανείς δεν πληρώνει τετοια πόσα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
έχω φίλους γουναράδες..Αλλά τι να δώσουν για το σπίτι...Δεν γίνονται αυτά!Εξάλου και κοστολόγιο να θέλω να τη πάρω έχουν μίνιμουμ 500-600€ τα κομματιαστά!Τα μονοκόματα βιζόν πάνε και 1500€ τα κοντά παλτά ή 2500€ τα ημίπαλτα ...Και μιλάμε κοςτολόγια χωρίς εμπορικό κέρδος!Ακόμα κι εσύ στη Γερμανία κάνεις τέτοιες χορηγίες για ένα γαμήσι;

Αυτές τις τιμές περίπου ζητάνε οι Ρωσίδες από τη Μόσχα 1500 ευρώ.Συνήθως είναι με τη μορφή γούνας.Από το Ρώσο μπορεί και να ζητήσουν αυτοκίνητο αλλά ο ξένος καθαρίζει άνετα με γούνα ή με κόσμημα.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Αυτές τις τιμές περίπου ζητάνε οι Ρωσίδες από τη Μόσχα 1500 ευρώ.Συνήθως είναι με τη μορφή γούνας.Από το Ρώσο μπορεί και να ζητήσουν αυτοκίνητο αλλά ο ξένος καθαρίζει άνετα με γούνα ή με κόσμημα.
Άμα βρουν κανα μαλάκα, υπάρχουν παρά πολλές που περιορίζονται στα έξοδα του ταξιδιού και μόνο. Από τον ρώσο περνούν το τριτο το μακρύτερο  

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
αν υπάρχει σωστή ηλικία, εμφάνηςη και δυνατό οικονομικό backround (που βέβαια δεν είναι χειροπιαστό για την ίδια) και ποιότητα σε κάθε κίνηση δεν μπορεί η ταρίφα που λες να ψαλιδιστεί απείρως?Και η πιο ακραία αντι- κατάσταση που μπορεί να συμβεί είναι όπως τα προηγούμενα χρόνια με μια Ουκρανέζα και μια Εσθονή που το συνολικό κόστος  για το γαμήςι ήταν η ...βενζίνη!

Πανόραμα δηλάδη όπως είπε ο φίλος πριν..φάσωμα εκεί και ...φόρτωμα!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
αν υπάρχει σωστή ηλικία, εμφάνηςη και δυνατό οικονομικό backround (που βέβαια δεν είναι χειροπιαστό για την ίδια) και ποιότητα σε κάθε κίνηση δεν μπορεί η ταρίφα που λες να ψαλιδιστεί απείρως?Και η πιο ακραία αντι- κατάσταση που μπορεί να συμβεί είναι όπως τα προηγούμενα χρόνια με μια Ουκρανέζα και μια Εσθονή που το συνολικό κόστος  για το γαμήςι ήταν η ...βενζίνη!

Πανόραμα δηλάδη όπως είπε ο φίλος πριν..φάσωμα εκεί και ...φόρτωμα!!

Αλλο οι Ουκρανέζες.Οι Ουκρανέζες είναι πάμφθηνες σε σχέση με τις Ρωσίδες.Την Ουκρανέζα που γαμάς με χρυσή αλυσίδα 200 ευρώ η Ρωσίδα ίδιας εμφάνισης θα σου ζητήσει γούνα 1500 ευρώ.Για αυτό λένε όλες οτι είναι από τη Μόσχα για να ανεβάζουν το κασέ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Άμα βρουν κανα μαλάκα, υπάρχουν παρά πολλές που περιορίζονται στα έξοδα του ταξιδιού και μόνο. Από τον ρώσο περνούν το τριτο το μακρύτερο  

Τι να πληρώσει ο Glock τα έξοδα ταξιδιού?Αφού η γκόμενα μένει σε all inclusive τα έχει προκαταβάλει όλα.Ο Glock πρέπει να το παίξει large με bomb προσφορά.Βέβαια μπορεί και να ακολουθήσειτο σύστημα Δημητράκη και να της τάξει γάμο και παιδιά.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Καμάκι θέλει να κάνει το παιδί όχι σπόνσοριν στη γιουρολίγκα. Μην τον τρελάνετε. :grin:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Τι να πληρώσει ο Glock τα έξοδα ταξιδιού?Αφού η γκόμενα μένει σε all inclusive τα έχει προκαταβάλει όλα.Ο Glock πρέπει να το παίξει large με bomb προσφορά.Βέβαια μπορεί και να ακολουθήσειτο σύστημα Δημητράκη και να της τάξει γάμο και παιδιά.
Ο Glock τα έχει όλα στα πόδια του και δεν χρειαζετε να δώσει τίποτα. Εκτός από τον Glock υπάρχουν και άλλοι εν Ελλάδι που το κάνουν δίχως λάδι  :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ο Glock τα έχει όλα στα πόδια του και δεν χρειαζετε να δώσει τίποτα. Εκτός από τον Glock υπάρχουν και άλλοι εν Ελλάδι που το κάνουν δίχως λάδι  :grin:

Ρώτα τον να σου πει τα ποσοστά επιτυχίας στις Ρωσίδες.Πόσες γνωρίζει και πόσες γαμάει.Είναι 0.5%?Και είναι και ντόπιος.Φαντάσου τα άσχετα καμάκια που πάνε για τουρισμό μήπως και βγάλουν γκόμενα στο νησί.
Το πρόβλημα του καμάκια είναι ακριβώς αυτό.Δεν έχει τι να προσφέρει.Ο barman μπορεί να κερνάει ποτά ο DJ παίζει τη μουσική που θέλει η γκόμενα για να του παίρνει πίπες κάτω από την κονσόλα το άσχετο καμάκι τι έχει να προσφέρει εκτός από τα τριχωτά του αρχίδια.Εάν βέβαια έχει γιωτ ή μπορεί κάπως να παρατείνει τις διακοπές της γκόμενας τότε αλλάζει το θέμα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
τα καλύτερα μου ποσοστά τα έχω με καλά γλυκούλια κοριτσάκια απο Μόσχα σε ηλικία περί τα 30 προσφέροντας ελπίδα για μόνιμη σχέση και απεριόριστο σεβασμό στη Ρωσική κουλτούρα!Το παιχνίδι του σπόνσορινγκ δεν το ξέρω..Με αλητήριες μουνίτσες δεν έχω νταλαβεριστεί!Όλες είναι ίδια κοψιά!Καλή δουλειά με εισόδημα 1800-3500€ το μήνα και αγάμητες για τεράστια διαστήματα!!!
Όλα όσα λέγονται για τη σημερινή θα πάρουν αξία αν αυριο δεχτεί να συναντηθούμε!Αν ο σημερινός το παίξει σωστά τότε και αυριο θα μου πει τα ίδια...
Σε λίγο φευγω για την Αρένα του κλάμπ!Δυστηχώς μετα τις πρώτες μέρες του Μάι έπεσε η ποιότητα των Τουριστριών αν και έχει πολύ γυναίκα έξω!Το target group μου δεν υπάρχει!Πλέον θέλω και τύχη!

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Ρώτα τον να σου πει τα ποσοστά επιτυχίας στις Ρωσίδες.Πόσες γνωρίζει και πόσες γαμάει.Είναι 0.5%?Και είναι και ντόπιος.Φαντάσου τα άσχετα καμάκια που πάνε για τουρισμό μήπως και βγάλουν γκόμενα στο νησί.
Το πρόβλημα του καμάκια είναι ακριβώς αυτό.Δεν έχει τι να προσφέρει.Ο barman μπορεί να κερνάει ποτά ο DJ παίζει τη μουσική που θέλει η γκόμενα για να του παίρνει πίπες κάτω από την κονσόλα το άσχετο καμάκι τι έχει να προσφέρει εκτός από τα τριχωτά του αρχίδια.Εάν βέβαια έχει γιωτ ή μπορεί κάπως να παρατείνει τις διακοπές της γκόμενας τότε αλλάζει το θέμα.
Ο καθένας ξέρει τα δικά του,τελευταία φορά που πήγα κάπου για καμάκι ήταν το 2011 και αν γράψω για τα ποσοστά επιτυχίας θα αρχίσετε της μαλακίες. Βεβαια ο Glock είναι πιο νέος και πιο εμφανίσιμος από εμένα αλλά δεν έχει την πείρα που έχω αποκτήσει στα 30+ συναπτά έτη διαμονής στην Ρωσία

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
τα καλύτερα μου ποσοστά τα έχω με καλά γλυκούλια κοριτσάκια απο Μόσχα σε ηλικία περί τα 30 προσφέροντας ελπίδα για μόνιμη σχέση και απεριόριστο σεβασμό στη Ρωσική κουλτούρα!Το παιχνίδι του σπόνσορινγκ δεν το ξέρω..Με αλητήριες μουνίτσες δεν έχω νταλαβεριστεί!Όλες είναι ίδια κοψιά!Καλή δουλειά με εισόδημα 1800-3500€ το μήνα και αγάμητες για τεράστια διαστήματα!!!
Όλα όσα λέγονται για τη σημερινή θα πάρουν αξία αν αυριο δεχτεί να συναντηθούμε!Αν ο σημερινός το παίξει σωστά τότε και αυριο θα μου πει τα ίδια...
Σε λίγο φευγω για την Αρένα του κλάμπ!Δυστηχώς μετα τις πρώτες μέρες του Μάι έπεσε η ποιότητα των Τουριστριών αν και έχει πολύ γυναίκα έξω!Το target group μου δεν υπάρχει!Πλέον θέλω και τύχη!
Πολύ σωστός,κάπως έτσι λειτουργώ και εγω

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ο καθένας ξέρει τα δικά του,τελευταία φορά που πήγα κάπου για καμάκι ήταν το 2011 και αν γράψω για τα ποσοστά επιτυχίας θα αρχίσετε της μαλακίες. Βεβαια ο Glock είναι πιο νέος και πιο εμφανίσιμος από εμένα αλλά δεν έχει την πείρα που έχω αποκτήσει στα 30+ συναπτά έτη διαμονής στην Ρωσία

Πήγες να χτυπηθείς στα ελληνικά νησιά όπως Ρόδο,Κρήτη?Αποκλείεται.Στην Ουκρανία θα πήγες σε παραθεριστικό κέντρο.Σε όλη τη Μεσόγειο έχει ανταγωνισμό.Η Αγία Νάπα είναι το καλύτερο μέρος που έχω δει προσωπικά σε ό,τι αφορά καμάκι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom