You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρωσία sex & vodka
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 14245
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 812K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.473
- Πόντοι
- 2.606
...ρε τυπε ,αυτον εβαλες για παραδειγμα.....σοβαρα τωρα?? ΑΥΤΟΣ και μονο που εβγαλε αυτο το υπερκαβλο κορη ,επρεπε να ειναι στο χωλ οφ φεημ των γαματων και φερδερ μπιγιοντ....μη τρελαθουμε...Α... Νατον... τον βρηκα τον τυπο... Ο Σερτζ Γκενσμουργκ. Πεθανε το 91. Δεν ξερω αν ειχε χρημα (προφανως θα ειχε) αλλα από εμφάνιση.... κοψτε φατσα, κοψτε μύτη και αυτια σαν προπέλα...
Συνημμένα
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.255
- Πόντοι
- 506
Σήμερα που είμαι πιο χαλαρά θα σου γράψω την άποψη μου. Αυτά που έγραψε ο Δημητράκης δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Μ αυτή την λογική δεν θα πρέπει να την πεφτουμε σε όσες είναι από την επαρχία επειδη θα έχουν κόμπλεξ ότι δεν είναι μοσχοβίτισες και για αυτών τον λόγω θα μας απορίψουν. Μεγαλύτερη βλακεία δεν έχω ακούσει. Το μεγαλύτερο λάθος είναι ότι βάζετε όλες τις γυναίκες σε ένα καζάνι.Μια γυναίκα που εγκαταλείπει την πόλη της αναζητώντας την τύχη της στην πρωτεύουσα σημαίνη ότι είναι ανεξάρτητη και αυτοδημιουργητη.Αυτού του τύπου οι γυναίκες λοιπόν θέλουν να ελέγχουν την κατάσταση και να συντονίζονται οι άλλοι στα στα μήκη κύματος που εκπέμπουν. Θέλουν να έχουν το πάνω χέρι και ζητούν την αναγνωριση από όλους. Σε τέτοιους τύπους γυναικών το μεγαλύτερο λάθος είναι να τους κοντράρουμε και δεν μπορούμε να τους επιβάλουμε τους τροπους μας και της σκέψης μας. Δύο τρόποι υπάρχουν φίλε μου για να έχεις μεγάλο ποσοστό επιτυχιών με της γυναίκες που συνοδευεις, ο πρώτος είναι να διαλέγεις αυτές που είναι εύκολα διαχειρίσιμες και πιο κοντά στα δικά σου θέλω . Και ο δεύτερος είναι να γίνεις χαμαιλέοντας, δηλαδή να προσαρμόζεσαι στον χαρακτήρα της κάθε μιας μέχρι να πετύχεις τον σκοπό σου . Θα σου κάνω μια γενική αναφορά για τις ρωσίδες να καταλάβεις μερικά πράγματα για αυτές . Γιατί όπως έχω αναφέρει πολλάκις οι ρωσίδες έχουν εντελώς διαφορετικό χρόνο ωρίμανσης από τις δικές μας. Μια ρωσίδα 20 ετών έχει τον τρόπο σκέψης ελληνίδας 30 ετών και τον τριπλάσιο - πενταπλάσιο αριθμό ανδρών στο ενεργητικό της . Στα 35 της μια αυτοδημιουργητη ρωσίδα έχει φάει τόσες @ουτσες μεταφορικά και στην κυριολεξία που αν της βάλεις την μια δίπλα στην άλλη άνετα κάνουν τον γύρω του περιφεριακού της Μόσχας.Όπως καταλαβαίνεις έπεσες στα δύσκολα. Δεν τα βρήκε με σένα πήγε με τον αλβανό,πακιστανό,αράπη, τι περίμενες να κάνει δηλαδή, τι θα έπρεπε να κάνει δηλαδή ? Διακοπές κάνει και το μόνο που έχει ανάγκη είναι λίγο κρασί ,λίγο θάλασσα και 5-6 λουτσουςΥπήρχε και η επιλογή να γράψω "Nice to meet you, have a nice trip back home"
Θα ήταν ειρωνία που θα έσπαγε κόκκαλα...
Όπως και να έχει είναι αρνητικός Τουρισμός και επίπεδο δάπεδο! Ο Δημητράκης προέβλεψε από πρώτη στιγμή τη κατάσταση! Γι αυτό μπαίνω στο φόρουμ! Για να μην μπορεί η κάθε Ντέβουσκα να μου το παίζει μάνατζερ στη Μόσχα την ώρα που κυλιέται στα σκατά...
*θα ήθελα πολύ τη γνώμη του νύχτερου επι του θέματος
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
Αν έχεις κάποια σχετικά καλή εμφάνιση ,20 + πουλί και αντέχεις να πηδάς δύο τρεις ώρες στην Μόσχα βρίσκεις πολλές που θα σε σπονσοραρουν Τουλάχιστον έτσι ήταν πριν 5-6 χρονια
Να πάγει ο Πετιλόνε άμαν είναι να μην δουλεύει κάσα κούφωμα ναούμ.
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
πρίν μια ώρα περπατώντας παραλιακά έξω απο ένα ξενοδοχείο είδα να βγαίνει μια μουνάρα ψηλή με μια διαφάνεια και ένα στρίγκο που έβγαζε μάτια!Την προσέγγισα ευχάριστα και περπατήσαμε 10 λεπτα μιλώντας!Ρωσίδα απο Μόσχα δήλωσε αλλά ήταν μαυρομάλα και με πουτανε´ στυλ!Οταν έφτασα εκεί που πήγαινα μου είπε...Τώρα θέλω να μείνω μόνη σε πειράζει;Της λέω όχι αλλα θέλω να σε δω το βράδι...Σήμερα που είμαι πιο χαλαρά θα σου γράψω την άποψη μου. Αυτά που έγραψε ο Δημητράκης δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Μ αυτή την λογική δεν θα πρέπει να την πεφτουμε σε όσες είναι από την επαρχία επειδη θα έχουν κόμπλεξ ότι δεν είναι μοσχοβίτισες και για αυτών τον λόγω θα μας απορίψουν. Μεγαλύτερη βλακεία δεν έχω ακούσει. Το μεγαλύτερο λάθος είναι ότι βάζετε όλες τις γυναίκες σε ένα καζάνι.Μια γυναίκα που εγκαταλείπει την πόλη της αναζητώντας την τύχη της στην πρωτεύουσα σημαίνη ότι είναι ανεξάρτητη και αυτοδημιουργητη.Αυτού του τύπου οι γυναίκες λοιπόν θέλουν να ελέγχουν την κατάσταση και να συντονίζονται οι άλλοι στα στα μήκη κύματος που εκπέμπουν. Θέλουν να έχουν το πάνω χέρι και ζητούν την αναγνωριση από όλους. Σε τέτοιους τύπους γυναικών το μεγαλύτερο λάθος είναι να τους κοντράρουμε και δεν μπορούμε να τους επιβάλουμε τους τροπους μας και της σκέψης μας. Δύο τρόποι υπάρχουν φίλε μου για να έχεις μεγάλο ποσοστό επιτυχιών με της γυναίκες που συνοδευεις, ο πρώτος είναι να διαλέγεις αυτές που είναι εύκολα διαχειρίσιμες και πιο κοντά στα δικά σου θέλω . Και ο δεύτερος είναι να γίνεις χαμαιλέοντας, δηλαδή να προσαρμόζεσαι στον χαρακτήρα της κάθε μιας μέχρι να πετύχεις τον σκοπό σου . Θα σου κάνω μια γενική αναφορά για τις ρωσίδες να καταλάβεις μερικά πράγματα για αυτές . Γιατί όπως έχω αναφέρει πολλάκις οι ρωσίδες έχουν εντελώς διαφορετικό χρόνο ωρίμανσης από τις δικές μας. Μια ρωσίδα 20 ετών έχει τον τρόπο σκέψης ελληνίδας 30 ετών και τον τριπλάσιο - πενταπλάσιο αριθμό ανδρών στο ενεργητικό της . Στα 35 της μια αυτοδημιουργητη ρωσίδα έχει φάει τόσες @ουτσες μεταφορικά και στην κυριολεξία που αν της βάλεις την μια δίπλα στην άλλη άνετα κάνουν τον γύρω του περιφεριακού της Μόσχας.Όπως καταλαβαίνεις έπεσες στα δύσκολα. Δεν τα βρήκε με σένα πήγε με τον αλβανό,πακιστανό,αράπη, τι περίμενες να κάνει δηλαδή, τι θα έπρεπε να κάνει δηλαδή ? Διακοπές κάνει και το μόνο που έχει ανάγκη είναι λίγο κρασί ,λίγο θάλασσα και 5-6 λουτσους
Μου λέει το ξενοδοχείο αλλά της λέω πως είναι γενικό αυτό και θέλω τηλ.Μου λέει πως σήμερα θα κοιμηθεί νωρίς και το τηλέφωνο δεν δουλέυει και ζήτησε το δικό μου να με πάρει απο ρεσέπτιον!Οταν έβγαλε το κινητό της το πήρα και πληκτρολόγισα το νουμερό μου αλλά τίποτα!Μετά της είπα πως δεν χρειάζεται και μπορεί απλά να μου δώσει το νούμερο του δωματίου να τη πάρω εκει και μου είπε βιάστηκά ένα νούμερο...
Λέω να το πάρω και αν απαντήσει να της πω πως θέλω να τη δω για 10 λεπτα στη ρεσέπτιον πριν κοιμηθεί...Εκεί ελπίζω να την πείσω να μπεί στο αμάξι...Όλα αυτά αν έδωσε σωστό αριθμό δωματίου...
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.460
- Πόντοι
- 34.538
Αδελφε,το ιδιο περιπου επαθα σε ένα γαμοχοτελι που πηγα να πηδηξω...Δεν μιλάμε για ήμερη ντροπαλή Μοσχοβίτησα αλλά για ξεψαρωμένη αλητοξέκωλη..Με αέρα όμως!
Πολύ προκλητικά ντυμένη και στο δρόμο την κοιτούσαν οι πάντες..Ευτυχώς εγώ είμουν χαλαρός και cool...
SOS...
Πως το χειρίζομαι..
Μπαινω στο ασανσέρ με δυο σκυλια του πολεμου,ζαλιστηκα...
Η μια μου λεει 'μμμ,ωραιο αρωμα'!!!!
Ποιανω κουβεντα,παμε ιδιο οροφο,τη λεω τη γαμιολα που σε βρησκω? Δωσε τηλ...
Κολλαει καποια δευτερόλεπτα και μου ζηταει το δικο μου,αλλα δεν πηρε η ρουφιανα,,,
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
πολύ ύποπτη!Με ψηλά παπούτσια και ένα δαντελωτό παλιομοδίτικο στριγκάκι μέσα απο μια διαφάνεια...Τύπε ύποπτη αυτή, μήν έπεσες σε βίζιτα.
Έβγαινε απο Resort χωρίς βραχιολάκι All inclusive...
Είχε στυλ τουρίστριας όμως...Βεβαιά το κολοράντο που τη ρώτησα αν πήγε μου είπε απαξιωτικά πως είναι για πιτσιρίκια (26 δήλωσε)
Είμαι διατεθειμένος να κεράσω χοντρά αν χρειαστεί αλλά όχι άμεση χορηγία...
Αν βάλω κυριλέ ρούχα και είμαι xlarge στα κεράσματα λέτε να γίνει κάτι..?
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
πολύ ύποπτη!Με ψηλά παπούτσια και ένα δαντελωτό παλιομοδίτικο στριγκάκι μέσα απο μια διαφάνεια...
Έβγαινε απο Resort χωρίς βραχιολάκι All inclusive...
Είχε στυλ τουρίστριας όμως...Βεβαιά το κολοράντο που τη ρώτησα αν πήγε μου είπε απαξιωτικά πως είναι για πιτσιρίκια (26 δήλωσε)
Είμαι διατεθειμένος να κεράσω χοντρά αν χρειαστεί αλλά όχι άμεση χορηγία...
Αν βάλω κυριλέ ρούχα και είμαι xlarge στα κεράσματα λέτε να γίνει κάτι..?
Λέω να ντυθείς σε στύλ Ντίζελ (δηλαδή μάγκας αλλά όχι πολύ φωναχτά μάγκας) καί να είσαι μετρημένος σε κεράσματα και λόγια. Γιατί αυτή είναι βαρύ πεπόνι. Να την πάς να δεί θέα όχι κλάμπ.
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Ρολογά... Ρωσία είσαι;πρίν μια ώρα περπατώντας παραλιακά έξω απο ένα ξενοδοχείο είδα να βγαίνει μια μουνάρα ψηλή με μια διαφάνεια και ένα στρίγκο που έβγαζε μάτια!Την προσέγγισα ευχάριστα και περπατήσαμε 10 λεπτα μιλώντας!Ρωσίδα απο Μόσχα δήλωσε αλλά ήταν μαυρομάλα και με πουτανε´ στυλ!Οταν έφτασα εκεί που πήγαινα μου είπε...Τώρα θέλω να μείνω μόνη σε πειράζει;Της λέω όχι αλλα θέλω να σε δω το βράδι...
Μου λέει το ξενοδοχείο αλλά της λέω πως είναι γενικό αυτό και θέλω τηλ.Μου λέει πως σήμερα θα κοιμηθεί νωρίς και το τηλέφωνο δεν δουλέυει και ζήτησε το δικό μου να με πάρει απο ρεσέπτιον!Οταν έβγαλε το κινητό της το πήρα και πληκτρολόγισα το νουμερό μου αλλά τίποτα!Μετά της είπα πως δεν χρειάζεται και μπορεί απλά να μου δώσει το νούμερο του δωματίου να τη πάρω εκει και μου είπε βιάστηκά ένα νούμερο...
Λέω να το πάρω και αν απαντήσει να της πω πως θέλω να τη δω για 10 λεπτα στη ρεσέπτιον πριν κοιμηθεί...Εκεί ελπίζω να την πείσω να μπεί στο αμάξι...Όλα αυτά αν έδωσε σωστό αριθμό δωματίου...
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.255
- Πόντοι
- 506
Ωραίος είσαι μάγκα και στο κατάλληλο μερος. Να είσαι ψυχραιμος άνετος και σε καμία περίπτωση λιγούρης . Κάνε την γκόμενα να αισθανεται άνετα μαζί σου ,μην την περιορίζεις και δείξε ότι την θαυμάζεις γαι το πως είναι ,πως ντύνετε κτλ Μην την πιέζεις σε καμία περίπτωση και δείξε ότι επιθυμείς πολλά περισότερα από one night stand. Μιλά για εξωτικούς προορισμούς και ταξίδια που θες να κανείς και να αισθανθεί ότι θέλεις να γίνει συνοδοιπόρος σου.Μην περιαυτολογεις και κάνε ερωτήσεις σε αυτή δείχνοντας ότι θαυμάζεις αυτά που έχει κάνει στην ζωή της. Δώσε και καμία υπόσχεση για το μελλον παραπάνω,τζάμπα είναι έτσι και αλλιώς δεν προκειτε να την πραγματοποιησειςΔεν μιλάμε για ήμερη ντροπαλή Μοσχοβίτησα αλλά για ξεψαρωμένη αλητοξέκωλη..Με αέρα όμως!
Πολύ προκλητικά ντυμένη και στο δρόμο την κοιτούσαν οι πάντες..Ευτυχώς εγώ είμουν χαλαρός και cool...
SOS...
Πως το χειρίζομαι..
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
glock!γραφτη στ αρχιδια σου φιλε!
ωριστε η δικια μου εμπειρια...
γνωριμια μεσω μαμπα,μετα πηγαμε φβ κ mετα μιλαγαμε μονο whatsapp...
μοσχοβιτισσα,γυναικαρα!ανεξαρτητη,party promoter αποτι ειπε για μεγαλα πορτοφολια.ταξιδια σε ασιες,ευρωπη,αφρικη...
στο ζουμι τωρα!εχω ηδη πει οτι μου αρεσει κ οτι θελω συναντηση!εκεινη συνεχεια ελεγε να παω μοσχα.
ειναι σαρμ ελ σειχ για κανα δυο βδομαδες κ δε περναει καλα.της λεω να σου κανω τα εισητηρια κ ξενοδοχειο να ερθεις σε μενα?ναι μου λεει κανε μου σαρμ-αθηνα-μοσχα για 3 μερες.οκ?οκ!
μαγκες ηρθε αλλα να μη γινομαι κουραστικος η γκομενα τα ειχε ολα,ολα απο μενα!φαγητα στη παραλια,σπα κολωνακι εκεινο τ αλλο κ δε με αφησε να της πιασω ουτε το χερι!!εκει τα εχασα!μωρη καριολα ετσι εισαι?της λεω τελευταια βραδια γιατι ηρθες αφου δε γουσταρεις?σαν καλεσμενη ηρθα να δω τη πολη μου λεει κ οχι για σεξ!
εντωμεταξυ στο ξενοδοχειο κοζαρει μια Μ3 κ μου λεει αυτο ειχα πριν παρω ενα πιο γρηγορο!της λεω για να ειναι πιο γρηγορο απο Μ3 θα εχεις καμμια porsche,ναι μου λεει κ εχω ενα πολυ σπανιο κ ακριβο σκυλο που μου κανανε δωρο οι φιλο μου!
λοιπον τη παραταω οπως ειναι παω σπιτι προσπαθω να ηρεμησω,μιλαω κ με το αξιοτιμο μελος nick trive που κ εκεινος προσπαθει να με ηρεμησει αλλα αρχιδια!της στελνω μηνυμα στο φβ κ της λεω...αφου εχεις τοσο ακριβο αμαξι κ τοσο καλους φιλους δε θα δυσκολευτεις να βγαλεις εισητηριο επιστροφης για μοσχα!
οπως καταλαβατε της ακυρωσα το εισητηριο για μοσχα κ σαφως τη μπλοκαρα απο παντου κ η ιδια εκανε το ιδιο αλλα χεστηκα!μαλακας δεν ειμαι!αυτα...
ωριστε η δικια μου εμπειρια...
γνωριμια μεσω μαμπα,μετα πηγαμε φβ κ mετα μιλαγαμε μονο whatsapp...
μοσχοβιτισσα,γυναικαρα!ανεξαρτητη,party promoter αποτι ειπε για μεγαλα πορτοφολια.ταξιδια σε ασιες,ευρωπη,αφρικη...
στο ζουμι τωρα!εχω ηδη πει οτι μου αρεσει κ οτι θελω συναντηση!εκεινη συνεχεια ελεγε να παω μοσχα.
ειναι σαρμ ελ σειχ για κανα δυο βδομαδες κ δε περναει καλα.της λεω να σου κανω τα εισητηρια κ ξενοδοχειο να ερθεις σε μενα?ναι μου λεει κανε μου σαρμ-αθηνα-μοσχα για 3 μερες.οκ?οκ!
μαγκες ηρθε αλλα να μη γινομαι κουραστικος η γκομενα τα ειχε ολα,ολα απο μενα!φαγητα στη παραλια,σπα κολωνακι εκεινο τ αλλο κ δε με αφησε να της πιασω ουτε το χερι!!εκει τα εχασα!μωρη καριολα ετσι εισαι?της λεω τελευταια βραδια γιατι ηρθες αφου δε γουσταρεις?σαν καλεσμενη ηρθα να δω τη πολη μου λεει κ οχι για σεξ!
εντωμεταξυ στο ξενοδοχειο κοζαρει μια Μ3 κ μου λεει αυτο ειχα πριν παρω ενα πιο γρηγορο!της λεω για να ειναι πιο γρηγορο απο Μ3 θα εχεις καμμια porsche,ναι μου λεει κ εχω ενα πολυ σπανιο κ ακριβο σκυλο που μου κανανε δωρο οι φιλο μου!
λοιπον τη παραταω οπως ειναι παω σπιτι προσπαθω να ηρεμησω,μιλαω κ με το αξιοτιμο μελος nick trive που κ εκεινος προσπαθει να με ηρεμησει αλλα αρχιδια!της στελνω μηνυμα στο φβ κ της λεω...αφου εχεις τοσο ακριβο αμαξι κ τοσο καλους φιλους δε θα δυσκολευτεις να βγαλεις εισητηριο επιστροφης για μοσχα!
οπως καταλαβατε της ακυρωσα το εισητηριο για μοσχα κ σαφως τη μπλοκαρα απο παντου κ η ιδια εκανε το ιδιο αλλα χεστηκα!μαλακας δεν ειμαι!αυτα...
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Έλα φίλε Lefteris! Ρόδο είμαι φυσικά! Όλα τα σκηνικά Ρόδο γίνονται!Ρολογά... Ρωσία είσαι;
Ευχαριστώ πολύ για όλες τις συμβουλές που είναι πολύτιμες!
Ελπίζω να είναι σωστό το νούμερο δωματίου!
Θα σας κρατήσω ενήμερους!
Φίλε pilofori θέλω να ρίξω τη ζαριά μου..
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.255
- Πόντοι
- 506
Ποτέ μην αρχίζεις μια δουλειά, μια μάχη, μια ερωτική σχέση αν ο φόβος της ήττας επισκιάζει την προοπτική της νίκης. Αριστοτέλης Ωνάσηςτο ξερω παικτη!η ελπιδα πεθαινει τελευταια αλλα παντα να πηγαινεις με μηδεν προσδοκιες....
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
Ποτέ μην αρχίζεις μια δουλειά, μια μάχη, μια ερωτική σχέση αν ο φόβος της ήττας επισκιάζει την προοπτική της νίκης. Αριστοτέλης Ωνάσης
Αλλά καλού κακού κράτα και 150 Ευρά μην και είναι του συναφιού. Obiwan
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 14