Απο το Περμ είναι απο της πιο φτωχομπινεδιάρες που υπάρχουν εντελώς χωριάτες!Είναι σαν ο Κωστάκης και ο Βλάκμαν να στο παίζουνε λεφτάδες 2funny
Το θέμα όμως είναι άλλο οι γυναίκες είναι μεγάλοι ψυχολόγοι!Μπορούνε με 2 διαφορετικους αντρες να φερθούνε εντελώς διαφορετικά!π.χ. έχω μια γκομενιτσα που δουλευει σε σαλόν 26-27 ετων απο την πόλη Σαμάρα κοντούλα με μαύρο μαλί δεν την βάζω φωτογραφία γιατι δεν εχω φωτογραφίες μαζι της και ουτε της προτεινα ποτέ να βγάλουμε.Αυτή η κοπέλα έχει ενα γκόμενο χωριατόπαιδο που τωρα δουλεύει μαραγκός σε κάποια βιοτεχνία στη Μόσχα φυσικά και δεν ξέρει τι δουλειά κάνει νομιζει οτι δουλευει Σερβιτόρα 2funny.Εγω τη συνανταω που και που και ειμαι ο ψυχαναλιτης της 2funny πριν μερικές μέρες είχαμε πάει για πίτσα.Μου αρέσει πολύ να την τα'ί'ζω σαν να είναι μωρό (στις μισες γκομενες αρέσει στις μισές όχι) αυτη τρελενετε!και φυσικα Knockin' Boots θελει να μεινει μαζι μου ΑΛΛΑ ειναι τρομερά ζηλιάρα και φοβαται οτι θα τρελαθεί μαζι μου 2funny.Το πιο αστειο της υπόθεσης ποιό ειναι? 2funny Εχει ενα συμφοιτητη της (σπουδάζει δια αλληλογραφίας) που 2 χρόνια τον συναντάει σπάνια (μια φορα το μήνα περίπου) για τα μαθήματα αυτος ειναι 33 ετων παντρεμενος και της εχει εξομολογηθεί οτι ειναι ερωτευμένος μαζι της ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΗΔΗΞΕΙ 2funny.Μου λέει τι να τον κάνω ειναι παντρεμένος,μενει σε ενα μικρο παλιό διαμέρισμα λίγο εξω απο την πόλη με τη γυναίκα του και έχει ενα Renault Logan (θυμαμαι που μου ειπε οτι δεν ειχε καν ηλεκτρικα παραθυρα δηλαδη στην πιο απλη εκδοση).
Αυτό για να δείτε τι ψυχολόγοι ειναι οι γυναίκες!Γ'αυτό δεν πιστεύω τίποτα απο αυτά που λέει ο ψεύτης της Μολδαβίας που ειναι οπως και ο παραπάνω που ανέφερα μέτριος,ντυμένος οπως ντυνονται Ελλάδα και φένεται οτι με της γυναικες δεν έχει εμπειρία.Η 35χρονη είναι πολυ πιθανόν να τον σταύρωσε για να του κάτσει.
Στις γυναικες πρέπει να το παιξεις λιγακι αδιάφορος,με σεβασμο ευγενικός,γλυκός αλλα ΟΧΙ ΛΙΓΟΥΡΗΣ αν δει οτι έχεις πολλές γκόμενες απο μόνη της θα προσπαθίσει να πάει μαζί σου.Βεβαια εσυ δεν είσαι εδω και πιθανότατα στη Ρόδο υπαρχουν πολλοι που θα της την πεσουν.Πρεπει να της δειξεις κάτι που δεν έχουν οι άλλοι
Γιατι εκει αυτη εχει το πάνω χέρι.Στη Μόσχα γ΄αυτην ειναι πρακτικα αδυνατον να βρει Μοσχοβίτη με δικό του διαμέρισμα για σοβαρη σχεση (μονο για πήδημα μπορει να βρει αν ειναι όμορφη).Η ιδια γυναικα στη Ρόδο έσενα σου το παιζει οτι καποια είναι 2funny.Εμένα θα ντρεπόταν να μου πει απο που είναι! Headbaning!
[/quote]είχες 100% δίκιο!!!!!!Όσοι σε αμφισβητούν απλά δεν ξέρουν τι τους γίνεται και δεν θέλουν να δουν τι τους φταίει που τρώνε σφαλιάρες απο παντου...Αν είμουν ψέυτης θα έλεγα πως ξεσκίστηκα και πήρα 3-4 σε μια εβδομάδα!Η αλήθεια είναι πως μια πήρα και έφαγα δύο γερά στραπάτσα με άλλες δυο σαβουρορωσίδες όπως αποδείχτηκε...