Ο ένας Ελληνας απο αυτους που ειναι εδω ηρθε γιατι αυτη που έχει ηταν ετοιμη να τον σεντράρει οπως κατάλαβα Θα προσπαθίσει να την εντυπωσιασει με τον Ελληνικό τρόπο,θα την βγάλει έξω υα ανοιγει σαμπάνιες και αλλες Πιρφοριές εδω ταιριάζει η παροιμία που λέει τι του λειπει του ψυριάρη,σκουφος με Μαργαριτάρι .
Οπως σας εχω πει οι Ρωσσίδες κοιτάνε το Στάτους και όχι την Πιρφοριά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΗΝΙΔΕΣ το φουκαρά που σκορπάει λεφτά για να δείξει οτι καποιος ειναι ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΈΒΟΝΤΑΙ!Το αντίθετο λενε ΤΙ ΕΙΝΑΙ!Σιγουρα πρέπει να της πάτε σούσι σινεμά κλπ. αλλα αν δουνε οτι πετάτε λεφτα σε Πιρφοριές θα έχετε το αντίθετο αποτέλεσμα.Λενε κοιτα το μαλάκα που έχει το Κινέζικο κινητό ή ντύνεται άθλια και πάει να το παίξει και μεγιστάνας .Κοιτάνε δε τα πάντα οι άτιμες αυτη η πιτσιρίκα που σας είχα βάλει φωτογραφία μου είπε σε τρεις συναντίσεις ηρθες με τρία διαφορετικά μπουφάν...με διαφορετικές μπότες την κάθε φορά...της άρεσε πολύ το σιδερένιο μου άλογο....κοίταγε της κάρτες που έχω....Με πήρανε για κάποια δουλειά και άκουγε για τι συζητούσα....είδε το βιντεάκι μου στην Αμερική...τα βιντεάκια μου με της εμφανίσεις στην τηλεόραση κλπ. Κοιτάνε απο τη λεπτομέρια μέχρι τα σημαντικά αμάξια,διαμερίσματα.
Γ'αυτο ο τουρίστας εδω δεν έχει καμιά τύχη.Μιλαω για καποιον που ντύνεται σωστα και εχει στυλ.Αν ερθει καποιος ντυμένος οπως ντύνονται στην Ελλάδα με μούσια θα μαζι του!
Ο φίλος του παραδήγματος δεν εχει κανενα μέλλον γιατι η κοπέλα που έχει που ειναι τελείως προβληματική θέλει να κάνει παιδιά και ο αντρας να δουλευει και αυτη να τα μεγαλώνει επειδη δεν μπορει να βρει καποιον αλλον θα τον ανεχτεί καποιο διάστημα αλλα αυτη η σχέση δεν εχει καμια προοπτικη και κανενα μέλλον!
Αυτο το μικρό για την ψυχολογία των Ρωσσίδων της Αγίας Πετρούπολης.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρωσία sex & vodka
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 14245
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 812K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
Ερώτηση προς όσους ξέρουν από βίζες: Για Ρωσίδα που έχει πάρει ήδη δύο Σένγκεν βίζες τον τελευταίο χρόνο (Ισπανία και Ελλάδα), υπάρχει χώρα που να δίνει βίζα πάνω από 6μηνο; Κάτι άκουσα για Γαλλία, ισχύει;
Για να προλάβω το Μήτσο, η κοπέλα δεν είναι από Αγία Πετρούπολη, οπότε δεν παίζει Φινλανδική.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Για να προλάβω το Μήτσο, η κοπέλα δεν είναι από Αγία Πετρούπολη, οπότε δεν παίζει Φινλανδική.
Που βαδιζει η Ρωσια;
Θα γινει παλι οπως το 1990?
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Αν συνεχισει να την πολεμαει η δυση ναι για εκει πάει.Που βαδιζει η Ρωσια;
Η Ελλάδα και η Ιταλία ειναι οι χώρες που δινουν δυσκολοτερα βιζα.Αυτο για τη Γαλλία ισχυει για τρίμηνο μπορει να δωσει βίζα για εξάμηνο δεν ξέρω.Εχω φίλους που εχουν αγωρασει διαμερίσματα και σπίτια στην Σκαλέα της Καλαβρίας και πηγαινουν το καλοκαιρι για διακοπές στην άδεια τους για κανα μήνα παρολο οτι εχουν αγωρασει σπιτι στην Ιταλία Ιταλική βίζα δεν μπορουνε να πάρουνε! Και πηγαινουνε μέσω Γαλλίας στην Ιταλία με Γαλλικές βίζες.Μιλάμε για να πας να πάρεις μόνος σου βίζα και όχι αν αγωράσεις τουριστικό πακέτο.Ερώτηση προς όσους ξέρουν από βίζες: Για Ρωσίδα που έχει πάρει ήδη δύο Σένγκεν βίζες τον τελευταίο χρόνο (Ισπανία και Ελλάδα), υπάρχει χώρα που να δίνει βίζα πάνω από 6μηνο; Κάτι άκουσα για Γαλλία, ισχύει;
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
Αν συνεχισει να την πολεμαει η δυση ναι για εκει πάει.
Ρε συ Μήτσο μπορεί να βρει κάποιος καλή δουλειά στη Μόσχα χωρίς ρωσικά; Μιλάμε για θέση middle management σε κάποια μεγάλη εταιρία. Αυτές οι yandex, vkontakte, κτλ δεν προσλαμβάνουν μη Ρωσόφωνους; Παίζουν recruiting agencies και headhunters στη Ρωσία;
Η Ελλάδα και η Ιταλία ειναι οι χώρες που δινουν δυσκολοτερα βιζα.Αυτο για τη Γαλλία ισχυει για τρίμηνο μπορει να δωσει βίζα για εξάμηνο δεν ξέρω.Εχω φίλους που εχουν αγωρασει διαμερίσματα και σπίτια στην Σκαλέα της Καλαβρίας και πηγαινουν το καλοκαιρι για διακοπές στην άδεια τους για κανα μήνα παρολο οτι εχουν αγωρασει σπιτι στην Ιταλία Ιταλική βίζα δεν μπορουνε να πάρουνε! Και πηγαινουνε μέσω Γαλλίας στην Ιταλία με Γαλλικές βίζες.Μιλάμε για να πας να πάρεις μόνος σου βίζα και όχι αν αγωράσεις τουριστικό πακέτο.
Για 6μηνη βίζα 90 ημερών ξέρω 100% πως δίνει η Ισπανία. Από την πρώτη κιόλας είσοδο. Το θέμα είναι για κάτι παραπἀνω.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Βρήκες εποχή να ψάξεις για δουλειά τωρα που γ Ρωσσική οικονομία πάει απο το κακό στο χειρότερο και παντού ετοιμάζουν απολύσεις!Ρε συ Μήτσο μπορεί να βρει κάποιος καλή δουλειά στη Μόσχα χωρίς ρωσικά; Μιλάμε για θέση middle management σε κάποια μεγάλη εταιρία. Αυτές οι yandex, vkontakte, κτλ δεν προσλαμβάνουν μη Ρωσόφωνους; Παίζουν recruiting agencies και headhunters στη Ρωσία;
Για 6μηνη βίζα 90 ημερών ξέρω 100% πως δίνει η Ισπανία. Από την πρώτη κιόλας είσοδο. Το θέμα είναι για κάτι παραπἀνω.
Για την Ισπανία δεν ξέρω οπότε δεν μπορώ να έχω γνώμη παντος η Γαλλία δίνει εύκολα τρίμηνες βίζες για παραπάνω δεν ξέρω.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Παιδια θελω τη βοηθεια σας .Τωρα στη Ρωσσια εχει συμβει το αντιθετο απο πριν οι τιμες στα ηλεκτρονικα εχουν παρει φωτια.Πιθανον γιατι οι εισαγωγεις τα αγωρασανε με εισοτημια 75 ρουβλια για 1 Ευρώ και τωρα το 1 Ευρω εχει εισοτημια 56 ρουβλια.
Οι πωλησεις εχουνε πέσει κατακορυφα οποτε προσπαθουνε να βγαλουνε μεγαλο κερδος.
Θελω να παρω το Sοny Z3 compact στη Ρωσσία αυτη τη στιγμη εχει 30.000 ρουβλια (535 Ευρω) στην Ελλάδα το βρηκα μεσω ιντερνετ 343 Ευρώ απο το skroutz.gr η διαφορα ειναι τεράστια!
Θελω επίσης να πάρω το Samsung Galaxy S6 16gb στη Ρωσσία τωρα εχει 48.000 ρουβλια (857 Ευρώ) στην Ελλάδα το βρήκα με 595 Ευρώ!
Πείτε μου σας παρακαλώ ποίο απο τα καταστήματα ιντερνέτ είναι το πιο σοβαρό για αγορές?και δεν κορο'ι'δεύει!(π.χ. να σου πουλάει επισκευασμένο τηλέφωνο)
Tο kaizerstore.gr ειναι καλό?
Απο αυτα στο δευτερο λινκ ποια ειναι τα πιο σοβαρά καταστήματα μεσω ιντερνετ?γιατι οι τιμες ειναι παρομοιες ας δωσω και 20 Ευρώ παραπάνω δεν εχω προβλημα αν ειναι να το παρω απο σοβαρο καταστημα
Οι πωλησεις εχουνε πέσει κατακορυφα οποτε προσπαθουνε να βγαλουνε μεγαλο κερδος.
Θελω να παρω το Sοny Z3 compact στη Ρωσσία αυτη τη στιγμη εχει 30.000 ρουβλια (535 Ευρω) στην Ελλάδα το βρηκα μεσω ιντερνετ 343 Ευρώ απο το skroutz.gr η διαφορα ειναι τεράστια!
Θελω επίσης να πάρω το Samsung Galaxy S6 16gb στη Ρωσσία τωρα εχει 48.000 ρουβλια (857 Ευρώ) στην Ελλάδα το βρήκα με 595 Ευρώ!
Πείτε μου σας παρακαλώ ποίο απο τα καταστήματα ιντερνέτ είναι το πιο σοβαρό για αγορές?και δεν κορο'ι'δεύει!(π.χ. να σου πουλάει επισκευασμένο τηλέφωνο)
Απο αυτα στο δευτερο λινκ ποια ειναι τα πιο σοβαρά καταστήματα μεσω ιντερνετ?γιατι οι τιμες ειναι παρομοιες ας δωσω και 20 Ευρώ παραπάνω δεν εχω προβλημα αν ειναι να το παρω απο σοβαρο καταστημα
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.255
- Πόντοι
- 506
ένταξη είναι,από εκεί ψωνίζω και εγώ. Το ένα κατάστημα τους είναι Πανεπιστημίου κοντα στην ΟμονοιαΠαιδια θελω τη βοηθεια σας .Τωρα στη Ρωσσια εχει συμβει το αντιθετο απο πριν οι τιμες στα ηλεκτρονικα εχουν παρει φωτια.Πιθανον γιατι οι εισαγωγεις τα αγωρασανε με εισοτημια 75 ρουβλια για 1 Ευρώ και τωρα το 1 Ευρω εχει εισοτημια 56 ρουβλια.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Μιλας για το kaizerstore.gr κ'εμένα μου άρεσε γιατι γραφει οτι αν παθει κατι μπορει να τους το πας εκει να το πανε αυτοι για επισκευή.ένταξη είναι,από εκεί ψωνίζω και εγώ. Το ένα κατάστημα τους είναι Πανεπιστημίου κοντα στην Ομονοια
Το Sony Z3 compact θα το πάρω απο ΄κει...το θέμα ειναι οτι το Galaxy S6 32gb δυστηχως δεν το εχει :'( εχει μονο το 64gb στα 789.
Οπότε πρέπει αμαγκαστικά να το παρω απο καποιο αλλο μαγαζι.
Απο αυτα τα μαγαζια σχετικα με το Galaxy S6 που βγαζει το σκρουτζ εδω ποιό ειναι πιο σοβαρό?
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Καλό τύπε;Στο Kaizer,πήρα το νέο μου κινητό Μήτσο...με Windows 8.1.....
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.255
- Πόντοι
- 506
Δίπλα στο Kaizer είναι αλλά 5-6 μαγαζιά που πουλάνε κινητά και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Στην ουσία έχει δημιουργηθεί εκεί μια πιάτσα με τις καλύτερες τιμές της Ελλάδας. Αντί να το παραγγειλεις από το ίντερνετ κάνε μια βόλτα από εκεί (Πανεπιστημίου 67, Αθήνα) και είμαι σίγουρος ότι θα βρεις αυτό που ψάχνειςΜιλας για το kaizerstore.gr κ'εμένα μου άρεσε γιατι γραφει οτι αν παθει κατι μπορει να τους το πας εκει να το πανε αυτοι για επισκευή.
Το Sony Z3 compact θα το πάρω απο ΄κει...το θέμα ειναι οτι το Galaxy S6 32gb δυστηχως δεν το εχει :'( εχει μονο το 64gb στα 789.
Οπότε πρέπει αμαγκαστικά να το παρω απο καποιο αλλο μαγαζι.
Απο αυτα τα μαγαζια σχετικα με το Galaxy S6 που βγαζει το σκρουτζ εδω ποιό ειναι πιο σοβαρό?
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Σωστός τύπεΔίπλα στο Kaizer είναι αλλά 5-6 μαγαζιά που πουλάνε κινητά και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Στην ουσία έχει δημιουργηθεί εκεί μια πιάτσα με τις καλύτερες τιμές της Ελλάδας. Αντί να το παραγγειλεις από το ίντερνετ κάνε μια βόλτα από εκεί (Πανεπιστημίου 67, Αθήνα) και είμαι σίγουρος ότι θα βρεις αυτό που ψάχνεις
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Και στο πιρφοριστάν υπάρχουν στην αγορά πολλές μαιμούδες τύπεΔημητράκη εδώ είναι Ελλάδα δεν είναι Ρωσία όπου το 80% τον τηλεφώνων που πουλιούνται είναι μαϊμούδες.
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.255
- Πόντοι
- 506
Πριν δύο εβδομάδες είχε έρθη μια γνωστή μου από Υφα και είχε πρόβλημα με το αιφον 5 που κατειχε. Το πήγαμε στην αντιπροσωπεία και ο υπαλληλος που τον έπιασε στα χέρια του μας είπε ότι είναι μαϊμού και η γκόμενα έμεινε κόκαλο. Άρχισε να λέει τα δικά της ότι το αγόρασε τριακόσια κάτι ευρώ από μαγαζί έχει εγγύηση κτλ και αποκλιετε να είναι μαϊμού. Ο υπαλληλος πήρε ένα γνήσιο και το έφερε δίπλα να δουμε τις διάφορες. Τελικά η γκόμενα ειπε ότι δεν πρέπει να έχεις καμία εμπιστοσύνη στην ρωσική αγορά
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Εδω αν το πάρεις απο μαγαζί ειναι γνησιότατο!Απο Ιντερνετ ομως παιφτει πολυ κορο'ι'δία.Δημητράκη εδώ είναι Ελλάδα δεν είναι Ρωσία όπου το 80% τον τηλεφώνων που πουλιούνται είναι μαϊμούδες.
Ελλάδα δεν ξέρω γ'αυτό ρωτάω.Πριν 2-3 μήνες στη Ρωσσία ηταν ολα πολυ φτηνότερα αλλα τωρα συμβαίνει το αντίθετο το ρουβλι ανέβηκε και οι τιμες το ίδιο! Οποτε σε Ευρώ ειναι πολυ παραπάνω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις