Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δειτε στο 28' πως την παρακαλάει  :2funny:το πιο γελοιο ειναι που την έπιασε  :jerking:.Η κοπάλα παντος μπράβο της του το ειπε ξεκαθαρα δεν την αντέχω τη μιζέρια!Μετα στο 31' αλλάζει τελείως και την έχει δει μάγκας  :2funny:και του τι λέει ρε γελοιε νομιζες οτι θα με σώσεις? :jerking:και του το είπε τελικα εισαι λίγος για μένα.Για το φόνο έπρεπε να τον βάλουν στη φυλακή με μανιακούς που θα τους δίνανε καθε μερα βιάγκρα να τον γαμάνε  :2funny:
  Κάτι τέτοιοι γελοιοι παντρεύοντε της τελειωμένες της Ρωσσίας,Ουκρανίας και το παίζουνε μάγκες και σωτήρες ενώ είναι γελοίοι στους άλλους Ελληνες κανουν τους μάγκες οτι εχουν γυναίκα!
  Οι φουκαράδες Πιρφόροι έχουν κακομάθει και καταστρέψει όλες της γυναίκες (Ελεηνίδες και ξένες) στην Ελλάδα.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Δειτε στο 28' πως την παρακαλάει  :2funny:το πιο γελοιο ειναι που την έπιασε  :jerking:.Η κοπάλα παντος μπράβο της του το ειπε ξεκαθαρα δεν την αντέχω τη μιζέρια!Μετα στο 31' αλλάζει τελείως και την έχει δει μάγκας  :2funny:και του τι λέει ρε γελοιε νομιζες οτι θα με σώσεις? :jerking:και του το είπε τελικα εισαι λίγος για μένα.Για το φόνο έπρεπε να τον βάλουν στη φυλακή με μανιακούς που θα τους δίνανε καθε μερα βιάγκρα να τον γαμάνε  :2funny:
 Κάτι τέτοιοι γελοιοι παντρεύοντε της τελειωμένες της Ρωσσίας,Ουκρανίας και το παίζουνε μάγκες και σωτήρες ενώ είναι γελοίοι στους άλλους Ελληνες κανουν τους μάγκες οτι εχουν γυναίκα!
 Οι φουκαράδες Πιρφόροι έχουν κακομάθει και καταστρέψει όλες της γυναίκες (Ελεηνίδες και ξένες) στην Ελλάδα.

δημητρακη μια βουλγαρα(κακασχημη με μυτη σκυλοψαρου) 30αρα γνωστη μιας φιλης μου αρραβωνιαστηκε εναν 55αρη ελληνα βαψομαλια  :2funny:
και στο φειςμπουκ ολοι σχολιαζουν τι ωραιο ζευγαρι  :S
εμενα μου ρχεται να βαλω αυτο το εμοτικον  :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δημητρακη μια βουλγαρα(κακασχημη με μυτη σκυλοψαρου) 30αρα γνωστη μιας φιλης μου αρραβωνιαστηκε εναν 55αρη ελληνα βαψομαλια  :2funny:
και στο φειςμπουκ ολοι σχολιαζουν τι ωραιο ζευγαρι  :S
εμενα μου ρχεται να βαλω αυτο το εμοτικον  :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:
μου θυμισες αυτον που μένει στα 13 τετραγωνικα  :2funny: που σας ειχα γραψει σχετικα  :2funny: βαζει φωτο να καθεται σε καφετερια με θεα ολο το κεντρο της Αγια Πετρουπολης και του γραφουνε σχόλια:αρχοντας,για σένα ειναι η ζωη  :2funny: επρεπε να παω στο δωματιο που μένει να το βγαλω φωτογραφιες και να της βαλω στα σχόλια  :2funny:.Αυτος μου καυχιόταν οπως εγραψα οτι εχει το δωματιο,το μπάνιο του το ψυγειο του  :2funny:Του ειπα οτι βρισκουνε κατι τελειωμένες και τους εχουνε σούζα και παρεξηγηθηκε γιατι του εβρισα τη γυναίκα  :2funny:.Πιο πλάκα εχει ο αλλος που ειναι εντελως χρεωκοπημενος και βαζει κατι χά'ι' φωτογραφιες στην Ελλάδα  :2funny: βαπτιση με ανοικτη κολυμπίθρα με θεα το Αιγαίο  :2funny: σκεφτομουν την παροιμια τι του λειπει του ψειριάρη σκούφος με μαργαριτάρι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.Δεν μπορω να φανταστω τι λένε στην Ελλαδα? για το πως ζουνε στην Αγία Πετρούπολη:think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Μητσο δεν πολυ συμφωνώ με αυτα που λες ρε τύπε. Δεν ξέρω αν έτυχε σε μενα, αλλα οι δυο Ρωσιδες που εχω αυτήν την περίοδο ειναι φουλ κακομαθημένες και ωραιοπαθεις. Και ειδικά η μια δεν εχει ζήσει εκτός Μόσχας, οποτε αποκλείεται να την κακόμαθε ξένος, ρώσος την κακόμαθε.

Δεν εχω ξαναδεί γκομενες τόσο σίγουρες για τον εαυτό τους οσο τις Ρωσιδες...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μητσο δεν πολυ συμφωνώ με αυτα που λες ρε τύπε. Δεν ξέρω αν έτυχε σε μενα, αλλα οι δυο Ρωσιδες που εχω αυτήν την περίοδο ειναι φουλ κακομαθημένες και ωραιοπαθεις. Και ειδικά η μια δεν εχει ζήσει εκτός Μόσχας, οποτε αποκλείεται να την κακόμαθε ξένος, ρώσος την κακόμαθε.

Αυτες που πανε με τους ξένους ετσι ειναι!Διαβασε Ιωσήφ τα εχει γραψει  :).Εχουν τρελλες απαιτησεις απο τον ξένο

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

Παντως οι μοσχοβιτισες απο οσο εχω ακουσει βεβαια, ειναι σχεδον " αλλη φαρα". Καμια σχεση με τις αλλες απο ολη την απεραντη και αχανη ρωσικη επαρχια, με εξαιρεση ισως κατι μερη στο νοτο και τον καυκασο που ειναι και μουσουλμανικα .
Τα 10 000 000 της Μοσχας μπροστα στα 150 000 000 ολης της Ρωσιας , οκ δεν ειναι και τοσα πολλα :grin:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Η ρωσίδα που είναι πάνω από ένα χρόνο στην Ελλάδα είναι 100 φορές χειρότερη από την χειρότερη ελληνίδα. Νομός

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Η ρωσίδα που είναι πάνω από ένα χρόνο στην Ελλάδα είναι 100 φορές χειρότερη από την χειρότερη ελληνίδα. Νομός

O φιλος νομιζω δε μιλαει για καποιες που ειναι στην Ελλαδα. Στο εξωτερικο ολες οι βλαχοτσουρκες καβαλανε το καλαμι παντως

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Παντως οι μοσχοβιτισες απο οσο εχω ακουσει βεβαια, ειναι σχεδον " αλλη φαρα". Καμια σχεση με τις αλλες απο ολη την απεραντη και αχανη ρωσικη επαρχια, με εξαιρεση ισως κατι μερη στο νοτο και τον καυκασο που ειναι και μουσουλμανικα .
Τα 10 000 000 της Μοσχας μπροστα στα 150 000 000 ολης της Ρωσιας , οκ δεν ειναι και τοσα πολλα :grin:
Δεν ισχύει κάτι τέτοιο για τις μοσχοβίτισες, έχουν βεβαια λίγη υπεροψια αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Ναι, δε μιλάω για Ρωσίδες που είναι στην Ελλάδα, και προφανώς ούτε στριπτιτζούδες, κωλομπαρούδες και τα συναφή. Μιλάω για νορμάλ, καθημερινές κοπέλες. Έχουν πλήρη επίγνωση του πόσο όμορφες είναι, για να μην πω ότι υπερεκτιμούν τα κυβικά τους. Δείτε πχ εδὠ
στο 0.16, με τη σιγουριά λέει η καριόλα "look at me"  :rolleyes:

Επίσης όσον αφορά το κακομαθημένες, δεν εννοώ οτι μου ζητάνε δώρα, ακριβά εστιατόρια και τέτοια, σε αυτά είναι κομπλέ (αν εξαιρέσεις βέβαια πως ΤΑ ΠΑΝΤΑ τα πληρώνω εγώ, το οποίο το θεωρώ τραγικό). Εννοώ οτι θέλουν τον άνδρα κολλημένο πάνω τους, όλο τηλέφωνα, μηνύματα, θέλουν να πηγαίνω να τις βλέπω κάθε ΣΚ κτλ...

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
τύπε αυτός είναι ο ορισμός του πιρφόρου  :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ναι, δε μιλάω για Ρωσίδες που είναι στην Ελλάδα, και προφανώς ούτε στριπτιτζούδες, κωλομπαρούδες και τα συναφή. Μιλάω για νορμάλ, καθημερινές κοπέλες. Έχουν πλήρη επίγνωση του πόσο όμορφες είναι, για να μην πω ότι υπερεκτιμούν τα κυβικά τους. Δείτε πχ εδὠ

Επίσης όσον αφορά το κακομαθημένες, δεν εννοώ οτι μου ζητάνε δώρα, ακριβά εστιατόρια και τέτοια, σε αυτά είναι κομπλέ (αν εξαιρέσεις βέβαια πως ΤΑ ΠΑΝΤΑ τα πληρώνω εγώ, το οποίο το θεωρώ τραγικό). Εννοώ οτι θέλουν τον άνδρα κολλημένο πάνω τους, όλο τηλέφωνα, μηνύματα, θέλουν να πηγαίνω να τις βλέπω κάθε ΣΚ κτλ...

Ρε τυπε στο οτι τα παντα τα πληρωνεις εσυ, ισως εχεις " βαλει και εσυ το χερακι σου"
( χωρις φυσικα να θελω να στην πω, καθε αλλο ). Δες λιγο αν εχεις περιθωριο να τους κοψεις το βηχα σε αυτο, γιατι μαλλον το εχεις. Και για το γαμωτο, οχι για τα λεφτα μονο.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
τύπε αυτός είναι ο ορισμός του πιρφόρου  :grin:

Έχω πέσει τόσο χαμηλά;  :S

Ρε τυπε στο οτι τα παντα τα πληρωνεις εσυ, ισως εχεις " βαλει και εσυ το χερακι σου"
( χωρις φυσικα να θελω να στην πω, καθε αλλο ). Δες λιγο αν εχεις περιθωριο να τους κοψεις το βηχα σε αυτο, γιατι μαλλον το εχεις. Και για το γαμωτο, οχι για τα λεφτα μονο.

Όχι καλά κάνεις και τα λες, δεν υπάρχει θέμα. Η μία που σπουδάζει Ευρώπη κάτι πάει να κάνει, η άλλη που μένει Ρωσία σοκαρίστηκε όταν της είπα ότι στη Δύση δεν πληρώνει τα πάντα ο άνδρας  :2funny:

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
Έχω πέσει τόσο χαμηλά;  :S

Όχι καλά κάνεις και τα λες, δεν υπάρχει θέμα. Η μία που σπουδάζει Ευρώπη κάτι πάει να κάνει, η άλλη που μένει Ρωσία σοκαρίστηκε όταν της είπα ότι στη Δύση δεν πληρώνει τα πάντα ο άνδρας  :2funny:

τύπε όταν ''σοκαρίστηκε'' δεν σου ήρθε να τις δώσεις καμιά σφαλιάρα να συνέλθει ?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Έχω πέσει τόσο χαμηλά;  :S

Όχι καλά κάνεις και τα λες, δεν υπάρχει θέμα. Η μία που σπουδάζει Ευρώπη κάτι πάει να κάνει, η άλλη που μένει Ρωσία σοκαρίστηκε όταν της είπα ότι στη Δύση δεν πληρώνει τα πάντα ο άνδρας  :2funny:

Για το πρωτο, το πιρφορος πηγαινε στην γυναικα, οχι σε σενα :grin:

Για το αλλο, λενε τις διαφορες παπαριες , επειδη  εσυ ( ο καθε " εσυ " η " εγω" ) τους επιτρεπεις. Σε  " θαμπωνουν" ισως επειδη ειναι κατι το "διαφορετικο" . Μεχρι να παρεις χαμπαρι ποσο βλαχοτσουρκες ειναι και να κανεις οτι γουσταρεις εσυ. Γραψτες και λιγο στα @@ σου μη φοβασαι δε βρισκουν αλλο . Οτι και να τους κανεις κολλημενες θα ειναι.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506

Ότι λέει η κοπέλα τα λεει με κάποια δόση ειρωνείας και αυτοσαρκασμού μην τα περνεις της μετρητής γιατί δεν ξέρεις ρωσικά και δεν καταλαβενεις τι εννοει. Αυτά που περιγραφής δεν μου μοιάζουν για τον τύπο της ρωσίδας.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
τύπε όταν ''σοκαρίστηκε'' δεν σου ήρθε να τις δώσεις καμιά σφαλιάρα να συνέλθει ?

Ε όχι κι έτσι, οι πιρφόροι δε δέρνουμε  :grin:

Για το πρωτο, το πιρφορος πηγαινε στην γυναικα, οχι σε σενα :grin:

Για το αλλο, λενε τις διαφορες παπαριες , επειδη  εσυ ( ο καθε " εσυ " η " εγω" ) τους επιτρεπεις. Σε  " θαμπωνουν" ισως επειδη ειναι κατι το "διαφορετικο" . Μεχρι να παρεις χαμπαρι ποσο βλαχοτσουρκες ειναι και να κανεις οτι γουσταρεις εσυ. Γραψτες και λιγο στα @@ σου μη φοβασαι δε βρισκουν αλλο . Οτι και να τους κανεις κολλημενες θα ειναι.

Κοίτα το παν είναι να διαλέγεις τις μάχες σου  ;)  προτιμώ να δίνω 100 ευρώ παραπάνω όταν είμαστε μαζί αλλά να διεκδικώ λιγότερα ΣΚ επισκέψεων. Τώρα όσον αφορά το αν βρίσκουν άλλον θεωρώ οτι πολύ εύκολα βρίσκουν άλλον αμά θέλουν, την επόμενη μέρα κιόλας. Και νομίζω το ξέρουν, έχουν πολλή αυτοπεποίθηση και οι δυο. Τώρα εμένα βέβαια στα αρχίδια μου κι αν βρουν και άλλους δέκα, αυτό που με νοιάζει είναι να περνάω καλά όταν είμαστε μαζί.

Ότι λέει η κοπέλα τα λεει με κάποια δόση ειρωνείας και αυτοσαρκασμού μην τα περνεις της μετρητής γιατί δεν ξέρεις ρωσικά και δεν καταλαβενεις τι εννοει. Αυτά που περιγραφής δεν μου μοιάζουν για τον τύπο της ρωσίδας.

Τι εννοείς τύπε δε σου μοιάζουν για τον τύπο της Ρωσίδας; Μοσχοβίτισσες μέχρι τους παππούδες είναι και οι δύο. Στις εξαιρέσεις έπεσα;

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506

Stories

Νέο!