Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Γραφω εκτακτα σχετικα με την δολοφονια του Μπορις Νεμπτώφ χτες στο βραδυ στο κεντρο της Μοσχας.Ακομα δεν ξερει κανεις γιατι εγινε.Αλλα δεν ειναι στο συμφερον της Ρωσσιας και του Πουτιν να σκοτωσει εναν πολιτικα νεκρο που δεν τον ακουει κανεις.Ο Μπορις Νεμπτσώφ τη δεκαετια του 90 ειχε φαει 3 εκατομμυρια $ αλλα δεν δικαστηκε ποτέ.Ηταν στην ομαδα του Γιέλτσιν.Τωρα ηταν εναντιον του Πούτιν.Το θεμα ειναι οτι και αυτος και ο Ναβάλνι και η Ξένια Σαπσάκ ειναι για γέλια :2funny:.Σκοτωνοντας εναν πολιτικα νεκρο τον κανεις ηρωα.Δεν ξερω αν αυτο το κανανε οι ξενες μυστικες υπερησιες.Παντος Ν ισχυει αυτη η εκδοχη πραγμα που το βλεπω λιγο δυσκολο ο Πουτιν δεν ελεγχει την κατασταση.
  Αυτο θα λυσει τα χέρια της Αμερικης στο να καταδικασει τη Ρωσσια στους διεθνεις οργανισμους και να της βαλει νεεε κυρωσεις.
  Ακομα ειναι νωρις για να ξερουμε ποιοι βρισκονται πισω απο τη δολοφονια του Νεμπτσώφ.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.666
Πόντοι
266
Οπως διαβαζω, η ρωσικη οικονομια, παει απο το κακο στο χειροτερο...
Αραγε η Ρωσια θα αρχισει το πισωγυρισμα, θυμιζοντας παλιες κακες εποχες;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οπως διαβαζω, η ρωσικη οικονομια, παει απο το κακο στο χειροτερο...
Αραγε η Ρωσια θα αρχισει το πισωγυρισμα, θυμιζοντας παλιες κακες εποχες;
Αν συνεχισει αυτο για 2 χρόνια σιγουρα.Παντος για να φτασει το επιπεδο της Ελλαδας θελει γυρω στα 3 χρόνια!
  Η πτωση που ειδα τωρα που ειχα παει ηταν πολυ μεγαλη!Δεν περιμενα τετοια πτωση σε 10 μηνες!Ενω καθε φορα η διαφορα ηταν μικρη τωρα ηταν κατακορυφη!
  Ο κοσμος ντυνεται πολυ φτωχα σαν τον Σινοχάρα θα ελεγα!Σπορτεξ παπουτσια,παντελονι των 2-4 Ευρω ή φόρμα γυμναστικης μια απλη μπλουζα και ενα μπουφαν απο δερματινη ή υφασματινο των 10-15 Ευρω!Τα κινητα τους ειναι Κινεζικα των 30-50 Ευρω.
  Οι τιμες σε πολλα ειδη ειναι εξωπραγματικες (θυμιζει τριτοκοσμικη χωρα σε πολλα πραγματα).Π.χ.Το Samsung Tab 4 που εδω το πουλαγανε 1 χρονο πριν και τωρα κανει ουτε 100 Ευρω στην Ελλαδα εχει 399 στη Vodafone  :headbang:.Ολα τα κινητα προηγουμενης γεννιάς και πανακρυβα  :headbang:!
  Το Gear s στην Ελλαδα δεν το ξέρουνε!Ουτε υπαρχει :rockon: ο πιο γνωστικος ηταν ο Μιμίκος που νομιζε οτι ειναι το Gear 2.Ολοι οι αλλοι ουτε ξερανε τι ειναι?
  Γενικα η Ελλαδα μου θυμισε στο επιπεδο Τυνησία.Το δε ντυσιμο του Ελληνα ειναι παρομοιο με τον Ουζμπέκων!Τα ιδια περιπου φοράνε
  Κριμα βεβαια αλλα ο Ελληνας ειναι αξιος της μοιρας του!Ο Ελληνας Πιρφόρος φταιει γ'αυτα που παθαινει!Το θέμα ειναι γιατι πρεπει να την πληρωνουνε και οι Μπουρδελιάριδες για τους Πιρφόρους?Ενας Ελληνας μέλος του σά'ι'τ μου ειπε οτι ο Ελληνας εχει γίνει γλυωδεις.Αυτο το ειδα με τους Ελληνες χρεωκοπιμενους που ηρθαν εδω και ειναι γλυωδεις,προσπαθουνε να δουνε πως να σου παρουνε και εχουνε αυτη τη γλυωδει συμπεριφορα.Βεβαια εγω τους κράζω  :2funny:

Συνημμένα

• 11061333_996990546980302_1698625848402985348_n.jpg
    11061333_996990546980302_1698625848402985348_n.jpg
    38,8 KB · Εμφανίσεις: 29
  • RTGaL1n131I.jpg
    RTGaL1n131I.jpg
    26,9 KB · Εμφανίσεις: 39

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.152
Πόντοι
456
Αν συνεχισει αυτο για 2 χρόνια σιγουρα.Παντος για να φτασει το επιπεδο της Ελλαδας θελει γυρω στα 3 χρόνια!
  Η πτωση που ειδα τωρα που ειχα παει ηταν πολυ μεγαλη!Δεν περιμενα τετοια πτωση σε 10 μηνες!Ενω καθε φορα η διαφορα ηταν μικρη τωρα ηταν κατακορυφη!
  Ο κοσμος ντυνεται πολυ φτωχα σαν τον Σινοχάρα θα ελεγα!Σπορτεξ παπουτσια,παντελονι των 2-4 Ευρω ή φόρμα γυμναστικης μια απλη μπλουζα και ενα μπουφαν απο δερματινη ή υφασματινο των 10-15 Ευρω!Τα κινητα τους ειναι Κινεζικα των 30-50 Ευρω.
  Οι τιμες σε πολλα ειδη ειναι εξωπραγματικες (θυμιζει τριτοκοσμικη χωρα σε πολλα πραγματα).Π.χ.Το Samsung Tab 4 που εδω το πουλαγανε 1 χρονο πριν και τωρα κανει ουτε 100 Ευρω στην Ελλαδα εχει 399 στη Vodafone  :headbang:.Ολα τα κινητα προηγουμενης γεννιάς και πανακρυβα  :headbang:!
  Το Gear s στην Ελλαδα δεν το ξέρουνε!Ουτε υπαρχει :rockon: ο πιο γνωστικος ηταν ο Μιμίκος που νομιζε οτι ειναι το Gear 2.Ολοι οι αλλοι ουτε ξερανε τι ειναι?
  Γενικα η Ελλαδα μου θυμισε στο επιπεδο Τυνησία.Το δε ντυσιμο του Ελληνα ειναι παρομοιο με τον Ουζμπέκων!Τα ιδια περιπου φοράνε
  Κριμα βεβαια αλλα ο Ελληνας ειναι αξιος της μοιρας του!Ο Ελληνας Πιρφόρος φταιει γ'αυτα που παθαινει!Το θέμα ειναι γιατι πρεπει να την πληρωνουνε και οι Μπουρδελιάριδες για τους Πιρφόρους?Ενας Ελληνας μέλος του σά'ι'τ μου ειπε οτι ο Ελληνας εχει γίνει γλυωδεις.Αυτο το ειδα με τους Ελληνες χρεωκοπιμενους που ηρθαν εδω και ειναι γλυωδεις,προσπαθουνε να δουνε πως να σου παρουνε και εχουνε αυτη τη γλυωδει συμπεριφορα.Βεβαια εγω τους κράζω  :2funny:

Τα μπέρδεψες λίγο Δημήτριε

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
433
Πόντοι
26
Δημητριε εχεις απολυτο δικιο.Ο Πιρφορισμός βαράει κόκκινο στην Ελλαδα.Την πιο τόφαλο να ρωτησεις στην Ερμου θα σου που εχω 3 γκομενους και αλλοι τοσοι μου την πεφτουν καθημερινα.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Κάτσε ρε Μήτσο...και εμείς ξέραμε το smartwatch...
Για τα υπόλοιπα συμφωνώ....τα συζητήσαμε κιόλας... :hi:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μιλαω πόσο ειχε στη Vodafone στον Πειραιά εκει ειχε 399 Ευρω και οχι μεσω ιντερνέτ!Οσο για το Gear s κατοπιν παραγγελίας απο το εξωτερικό.Κανένας δεν καταλαβε τι ειναι αυτό το ρολό'ι'?(Πειραιά,Γλυφάδα,Κιφησιά,Αθήνα)
 Οσο για το Πλαίσιο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ!Οτι πήρα ηταν εντελως  :shit:Ολα οσα σου φέρνουν ειναι ή ελατωματικα ή επισκευασμένα!

To Samsung S 5 εχει 549 Ευρω!Στη Vodafone.Σε αλλα μαγαζια το ειδα 599!

Στη Ρωσσία εχει 23.747 ρούβλια (365 Ευρω).

Εγω γνωστα ψωνίζω απο μαγαζια οπως αντιπροσωπιες ή το Media Market γιατι αν μου παθει κατι τους το πηγαινω εκει και ή μου το φτιάχνουνε ή μου το αλλάζουνε και δεν τρεχω να ψαχνω να βρω που κανουνε σέρβις.

Βεβαια για την σημερινη αγωραστικη δυναμη του Ελληνα αυτα τα λεφτα ειναι μια περιουσία!Σχεδόν ολοι ειχαν κατι Κινέζικα κινητα  :headbang:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Δημήτρη σώστα όλα όσα ανέφερες παραπάνω αλλά και συ στο Πλαίσιο πήγες ρε; :think: :think:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητριε εχεις απολυτο δικιο.Ο Πιρφορισμός βαράει κόκκινο στην Ελλαδα.Την πιο τόφαλο να ρωτησεις στην Ερμου θα σου που εχω 3 γκομενους και αλλοι τοσοι μου την πεφτουν καθημερινα.
Τη μεγαλήτερη πλακα την εχουνε οι Ελληνες χρεωκοπημενοι που ηρθαν εδω  :2funny: αν δειτε πως ζουνε θα  :2funny:.Ελλαδα ομως πηγαινουνε και λένε ιστοριες για αγρίους  :2funny:.Για το πόσο καλα ζουνε,για της γκόμενες  :2funny: :jerking:.Ενας πηγε μόνο να κανει καμακι σε μια ντίσκο και οι γκομενες ειπαν στο Σεκιουριτά να του κανει παρατηριση να μην της ενοχλει :2funny:
Οι Ελληνες που εχουν ερθει τωρα ειναι τραγικοί :2funny: εχουνε και κατι τελειωμένες για γυναικες και στην Ελλαδα καυχιόντε οτι εχουνε και γυναίκες  :2funny:
Κάτσε ρε Μήτσο...και εμείς ξέραμε το smartwatch...
Για τα υπόλοιπα συμφωνώ....τα συζητήσαμε κιόλας... :hi:
Ναι κ'εσυ ηξερες γ'αυτα.Ο Μιμίκος με το που το ειδε μου ειπε αν ειναι το Gear 2 .Ολοι ομως με κοιταγανε σαν εξωγηινο οταν μιλαγα στο ρολό'ι'  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ναι κ'εσυ ηξερες γ'αυτα.Ο Μιμίκος με το που το ειδε μου ειπε αν ειναι το Gear 2 .Ολοι ομως με κοιταγανε σαν εξωγηινο οταν μιλαγα στο ρολό'ι'  :2funny:

Αφού είναι πυρφόροι,ρε φίλε.... :grin: :grin: :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εδω δες το Gear s κανει 16.000 ρουβλια (λιγο λιγοτερο απο 240 Ευρω) και το εχει στη βιτρινα στα περισσοτερα μαγαζια με κινητα τηλεφωνα.Χωρις παραγγελιες απο ιντερνετ και μαλακιες

Σε αυτα η τιμη αλλαζει αμεσως αν πέσει η ανεβει το ρούβλι.Ειναι η πολιτικη των τιμων σε καθε χωρα.Για τη Ρωσσια οι τιμες ειναι 238 Ευρω για το Gear S και 358 Ευρω για το Samsung S5 .Για την Ελλαδα που η αγορά ειναι παρα πολυ μικρη το Gear S δεν υπαρχει σε κανενα μαγαζι μονο παραγγελια απο το εξωτερικο το S 5 το ειδα στην Αθηνάς 599 Ευρω!  :2funny:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Εδω δες το Gear s κανει 16.000 ρουβλια (λιγο λιγοτερο απο 240 Ευρω) και το εχει στη βιτρινα στα περισσοτερα μαγαζια με κινητα τηλεφωνα.Χωρις παραγγελιες απο ιντερνετ και μαλακιες

Σε αυτα η τιμη αλλαζει αμεσως αν πέσει η ανεβει το ρούβλι.Ειναι η πολιτικη των τιμων σε καθε χωρα.Για τη Ρωσσια οι τιμες ειναι 238 Ευρω για το Gear S και 358 Ευρω για το Samsung S5 .Για την Ελλαδα που η αγορά ειναι παρα πολυ μικρη το Gear S δεν υπαρχει σε κανενα μαγαζι μονο παραγγελια απο το εξωτερικο το S 5 το ειδα στην Αθηνάς 599 Ευρω!  :2funny:

Δεν τα ξεκαθαριζεις βρε Δημητρακη....  Ξερεις σε ποσες εκδοσεις βγαινει το S5?  Εχει 16αρι, 32αρι 64αρι, 3G, 4G, κλπ κλπ. Μη μας τρελανεις με την Ρωσσια......  Σαν να λες η Μερσεντες εχει τιμη 50.000, και δεν ξεκαθαριζεις πιο μοντελο ειναι......

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν τα ξεκαθαριζεις βρε Δημητρακη....  Ξερεις σε ποσες εκδοσεις βγαινει το S5?  Εχει 16αρι, 32αρι 64αρι, 3G, 4G, κλπ κλπ. Μη μας τρελανεις με την Ρωσσια......  Σαν να λες η Μερσεντες εχει τιμη 50.000, και δεν ξεκαθαριζεις πιο μοντελο ειναι......
το 16 giga οταν συγκρίνω κατι μιλαω για ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ!Στην Ελλαδα ειχε 600 Ευρω στη Ρωσσια 23.777 ρουβλια (η τιμη στη Ρωσσια θα πεσει πολυ ακομα οταν βγει το S6 στην Ελλαδα μπορει να πέσει ελαχιστα).Ολα τα S5 ειναι 4G εδω το 4G πιανει σχεδον παντου!Στο αεροδρομιο οταν ερχομουνα που δεν ειχε καθολου κόσμο επιασε ταχυτητα 50mb το δυκτιο της Megafon που εχω.Στη δε Ρωσσια ειναι στη βιτρινα καθε μαγαζιου με κινητα στην Ελλαδα μόνο σε ενα μαγαζι Κοσμοτέ στην Αθηνάς το ειδα!Θα γραψω οταν βρω λιγο χρονο σχετικα με την καταντια της Ελλαδας πως ντυνονται,τι κινητα εχουνε κλπ. Οπως εγραψα νομιζα οτι γυρισα 20 χρονια πισω οταν πηγα Ελλαδα.Οταν βρω λιγο χρόνο θα γραψω μια λεπτομερη αναλυση.Ετοιμαζομαι για ραντεβου και δεν εχω και πολυ χρονο τωρα.

Συνημμένα

• 10993462_989724284373595_5339809718759102830_n.jpg
    10993462_989724284373595_5339809718759102830_n.jpg
    42,8 KB · Εμφανίσεις: 21

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
για τον gianni 43 και τα αλλα παιδεια που ενδιαφερονται να πανε ρωσια προτεινω select a room russia για ξενοδοχεια οπου δινουν δωρεαν την πρωτη νυχτα αν μεινεις πανω απο 6-7 μερες,δωρεαν το χαρτι διαμονης για βιζα και οι τιμες των χοτελς καλυτερες και μιση τιμη απο booking com που κοιταζα φεβραρη.στο booking com δεν λεει για δωρεαν χαρτι διαμονις ειναι καλο για ευρωπη να κλινεις εκει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom