Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημήτρη τι πιστεύεις θα γίνει με το ευρώ/ρούβλι; Που τη βλέπεις την ισοτιμία;
Τωρα μόλις ειδα οτι η S&P υποβαθμισε την Ρωσσικη οικονομια απο ΒΒΒ- σε ΒΒ+ αμεσως το ρουβλι επεσε κατα 4ης μονάδες σε σχεση με το Ευρώ αυτη τη στιγμη η εισοτημια προς το Ευρώ ειναι 77.04 ρούβλια.

το ΒΒ+  ειναι στην κατηγορία των σκουπιδιών!
 Αν οι πιεσεις απεναντι στο ρουβλι δεν ειναι μεγαλες η κεντρικη τραπεζα ριχνοντας συναλλαγμα θα μπορεσει να σταθεροποιησει οταν ανοιξει στις 10 το πρω'ι' το ρούβλι αν ομως οι πιέσεις,οι εξαργυρώσεις ομολογων και η φυγη κεφαλαιων ειναι μεγάλες τοτε θα το αφησει να πέσει.
Ταυτοχρονα και το πετρελαιο ειναι πολυ χαμηλά το Brent ειναι γυρω στα 48 $ το βαρέλι.

Συνημμένα

• 27.01а.png
    27.01а.png
    291,1 KB · Εμφανίσεις: 67

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σχετικα με την ανοδο των τιμων εγινε εισαγγελικη ερευνα στο νομό της Σαμάρα και βρηκανε τρελλά πραγματα! :headbang: Λάχανο,Αγγούρια,Πιπεριές ακριβειναν κατα 353%,544% και 654%  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:.

Το προβλημα ειναι οτι το κράτος δεν μπορει να κανει τιποτα!Ειναι πρακτικα αδυνατον να αποδειξει οτι εχουνε κανει Κάρτελ  :think: τα μαγαζιά

Ενα αλλο τρελλό ειναι οι τιμες στο Ρωσσικό τυρι.Που ειναι καθαρα Ρωσσικο προ'ι'όν και δεν εισαγεται (σαν να λεμε Ελληνικη φέτα που παραγεται στην Ελλάδα) και η τιμη του πριν την κριση ηταν απο 200-260 ρουβλια το κιλό εφτασε στη Μόσχα να κάνει 620 ρουβλια το κιλό! :headbang: :headbang: :headbang:.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πολυ μπερδεμένα τα λέει?!
  Καταρχήν για ποια τράπεζα μιλάει? :think: για την  Связной Банк  ή την  Судостроительный банк ? Η πρωτη εβαλε όριο στις αναλήψεις μετρητων.Για την δευτερη δεν ξερω τίποτα.
  Η Сбербанк που εχει στη φωτογραφια δεν ειναι η 80η τραπεζα και ουτε ειναι μεσαιου μεγέθους.Ειναι η μεγαλητερη κρατικη τράπεζα με υποκαταστηματα σε ολη τη Ρωσσια κατι σαν την Εθνική τράπεζα στην Ελλαδα.Το μονο που εχω προσεξει ειναι οτι στα ΑΤΜ της Сбербанк που ειναι 24ωρα στις 8-10 το βραδυ απο τα 4-5 μονο τα 1-2 δινουν λεφτα στα υπολοιπα συνηθως εχουν τελειωσει τα λεφτά.Γινονται και μειωσεις μισθων πιθανοτατα για να κρατηθει το ρουβλι (αν ο κοσμος δεν εχει ρουβλια δεν θα μπορει να παει να αγωρασει $ και Ευρω) .Σε κανα δυωρο θα συναντιθω με εναν φιλο μου που ειναι μπάτσος δηλαδη δημόσιος υπαλληλος  :2funny: και θα τον ρωτησω με τροπο αν τους κανανε μειωσεις μισθων  :).
  Σημερα δεν ειχαμε μεγαλες διακυμανσεις στην εισοτημια του ρουβλιου με το Ευρω το $ πηγαινε λιγο πανω κατω!
  Διαβασα οτι η Ε.Ε. ετοιμαζει νέες κυρωσεις κατα της Ρωσσιας αλλα ακομα δεν λένε τι ετοιμαζουν? :think:Αν κανει δυνατες κυρωσεις η Ρωσσικη οικονομια θα ταρακουνηθει

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ενω ολη περιμεναν η κεντρικη τραπεζα αν αφησει σταθερο το επιτοκιο στο 17% το κατεβασε κατα 2 μοναδες στο 15% αυτο ειχε σαν αποτελεσμα η εισοτημια του ρουβλιου απεναντι στο Ευρω να παει απο 75 σε 80 ρουβλια για 1 Ευρω!
  Ειχα πει οτι ηταν λάθος αυτη η ανοδος των επιτοκιων γιατι εκαναν απογορευτικο των δανεισμο των επιχειρήσεων.
  Η γνωμη μου ειναι οτι αυτη τη μειωση του επιτοκιου η κεντρικη τραπεζα την εκανε για να πειραματιστει και να δει της αντιδρασεις της αγορα.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Καλησπερα ρωσοφωνοι συναγωνιστές, χρειάζομαι την βοηθεια σας. Έλαβα σήμερα την πρόσκληση απο ρωσική εταιρία ώστε να βγάλω business visa για 180 μέρες. Στην αίτηση για τη βίζα τωρα μου ζητάνε όνομα εταιρίας, διεύθυνση και αριθμό ΤΙΝ, τι ειναι αυτα;

Αν καταλαβαίνω καλα τα στοιχεία αυτα ειναι κάπου εδώ: общество с ограниченной ответственностью бизнесальянс, 119192, Г Москва, ул Винницкая, л 27, стр 20. Τα ρωσικα μου όμως ειναι για τον πουτσο αν βοηθήσετε θα το εκτιμούσα. Επίσης αν έχετε καμία ιδέα για το τι εταιρία ειναι αυτή, και εάν κινδυνεύω να παω μεσα παρουσιάζοντας χαρτί απο αυτήν, θα το εκτιμούσα και αυτο  :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλησπερα ρωσοφωνοι συναγωνιστές, χρειάζομαι την βοηθεια σας. Έλαβα σήμερα την πρόσκληση απο ρωσική εταιρία ώστε να βγάλω business visa για 180 μέρες. Στην αίτηση για τη βίζα τωρα μου ζητάνε όνομα εταιρίας, διεύθυνση και αριθμό ΤΙΝ, τι ειναι αυτα;

Αν καταλαβαίνω καλα τα στοιχεία αυτα ειναι κάπου εδώ: общество с ограниченной ответственностью бизнесальянс, 119192, Г Москва, ул Винницкая, л 27, стр 20. Τα ρωσικα μου όμως ειναι για τον πουτσο αν βοηθήσετε θα το εκτιμούσα. Επίσης αν έχετε καμία ιδέα για το τι εταιρία ειναι αυτή, και εάν κινδυνεύω να παω μεσα παρουσιάζοντας χαρτί απο αυτήν, θα το εκτιμούσα και αυτο  :grin:
Ειναι πολυ πιθανον αυτη η φιρμα να μην υπαρχει!Το αποτελεσμα γ'αυτη τη διευθυνση ειναι αυτο!Δεν ξερω αν υπαρχει καν τετοιο κτηριο.

Τωρα η εταιρια την εταιρια που έβαλες την βγαζει σε αυτη τη διευθυνση (αν ειναι όλη η λεξη ενωμενη αν το γραψεις ετσι ООО «БИЗНЕС-АЛЬЯНС βγαζει αλλη εταιρια)

Τωρα για το αν το προξενειο ελεγξει την εταιρια δεν μπορω να το ξέρω  :think:και τι ποινη θα σου επιβαλει αν η εταιρια ειναι ανυπαρκτη δεν μπορω παλι να το ξέρω? :think: (συνηθως 2-5 χρόνια απαγορευσης βίζας για τη Ρωσσια).
 Αυτος που ειναι ο καταλληλος εδω που ξερει παρα πολλα σχετικα με της βίζες ειναι ο Morozin.Ας γραψει εδω σχετικα αν μπορει γραψτου κ'εσυ ενα ΠΜ.

matzas

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
35
Like
81
Πόντοι
16
Αν και μπορει να εχει ηδη απαντηθει η ερωτηση μου χωρις να το ξερω,ωστοσο θα την κανω...
Επειδη σε μπουρδελακια και κωλομπαρα εχω παρει ρωσιδες-ουκρανεζες και τις θεωρω το Top που υπαρχει,αναρωτιεμαι,Ρωσια ή Ουκρανια αξιζει σαν πορνοπροορισμος για sextrip?Μπουρδελακια δηλαδη υπαρχουν κανονικα?
Τιμες,κοστη γενικα?Η να παω Pataya οπως με εχει πρηξει ενα κολητος μου και να τελιωνω...

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Αν και μπορει να εχει ηδη απαντηθει η ερωτηση μου χωρις να το ξερω,ωστοσο θα την κανω...
Επειδη σε μπουρδελακια και κωλομπαρα εχω παρει ρωσιδες-ουκρανεζες και τις θεωρω το Top που υπαρχει,αναρωτιεμαι,Ρωσια ή Ουκρανια αξιζει σαν πορνοπροορισμος για sextrip?Μπουρδελακια δηλαδη υπαρχουν κανονικα?
Τιμες,κοστη γενικα?Η να παω Pataya οπως με εχει πρηξει ενα κολητος μου και να τελιωνω...

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
τραβα παταγια.νομιζεις φιλε οπειος θελει μπαινει ετσι στο αεροπλανο και παει ρωσια,ουκρανια στο αγνωστο και ξεσκιζεται?αν διαβασεις απο αρχη θα παρεις πλιροφοριες,ετσι στα τυφλα δεν μπαινεις  στο αεροπλανο και κατεβαινεις μοσχα παραδειγμα.που θα πας?πως?πως θα μιλησεις να συνενοηθεις.για ουκρανια φιλος μου που τωρα αρχεισε κιεβο για δουλεια ουτε στο κεντρο δεν καταλαβει τισ βιζιτες που περνανε στα ματια του,σκεφτου να μην ηταν σχεδον ολες βιζιτες εκει που περπατα αλλα ειναι απειρος απο ουκρανια.στην παταγια σιγουρα θα βρεις να γαμησεις και να μιλησεις με τους πιθικους

matzas

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
35
Like
81
Πόντοι
16
τραβα παταγια.νομιζεις φιλε οπειος θελει μπαινει ετσι στο αεροπλανο και παει ρωσια,ουκρανια στο αγνωστο και ξεσκιζεται?αν διαβασεις απο αρχη θα παρεις πλιροφοριες,ετσι στα τυφλα δεν μπαινεις  στο αεροπλανο και κατεβαινεις μοσχα παραδειγμα.που θα πας?πως?πως θα μιλησεις να συνενοηθεις.για ουκρανια φιλος μου που τωρα αρχεισε κιεβο για δουλεια ουτε στο κεντρο δεν καταλαβει τισ βιζιτες που περνανε στα ματια του,σκεφτου να μην ηταν σχεδον ολες βιζιτες εκει που περπατα αλλα ειναι απειρος απο ουκρανια.στην παταγια σιγουρα θα βρεις να γαμησεις και να μιλησεις με τους πιθικους
Οποτε κλασικα μπουρδελακια προσβασιμα ευκολα δεν παιζει?
Thanks anyway..

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
αν πας αγια πετρουπολι στον δρομο σου δινουν καρτες για μασαζ στην νεφσκι.τωρα τα ξενοδοχεια απο 100 επεσαν 15-20 ευρο τον φεβραρι-μαρτι.αν πας μοσχα δεν τα βρισκεις,πετρουπολι σε συνοδευουν αυτοι που δινουν καρτες και αν θες ο διμητρακις που ζει εκει σε παιρνει σαλον.για ουκρανια φευγω εγω τριτη,αλλη φορα οπωτε θες πες μου να σου πω ποτε θα ειμαι.δεν μας ειπες ποτε σκοπευεις να πας για να ξερουμε αν θα ειμαι εκει

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αν πας αγια πετρουπολι στον δρομο σου δινουν καρτες για μασαζ στην νεφσκι.τωρα τα ξενοδοχεια απο 100 επεσαν 15-20 ευρο τον φεβραρι-μαρτι.αν πας μοσχα δεν τα βρισκεις,πετρουπολι σε συνοδευουν αυτοι που δινουν καρτες και αν θες ο διμητρακις που ζει εκει σε παιρνει σαλον.για ουκρανια φευγω εγω τριτη,αλλη φορα οπωτε θες πες μου να σου πω ποτε θα ειμαι.δεν μας ειπες ποτε σκοπευεις να πας για να ξερουμε αν θα ειμαι εκει
Αυτα τα χαρτάκια που μεχρι πριν μερικους μηνες δινανε (εχω να τους δω καιρο) σε πανε σε κατι αθλιες επιπεδο Φυλης στην καλητερη περιπτωση εκτος του οτι παιρνουνε και 3000-3500 ρουβλια!Παντος αν κατσεις σε ενα ταξι στη Νιέφσκι και τους πεις σαλόν θα σε πάνε.Το θεμα ειναι οτι θα σου παρουν στο σαλον παραπανω 1000 ρουβλια απ'οτι αν το εβρισκες μεσω ιντερνετ επαιρνες τηλεφωνο και πηγαινες μόνος σου.
  Τον φεβρουαριο-Μαρτιο ειναι αρκετα πιο φτηνα τα ξενοδοχεια αλλα αν εισαι ατυχος μπορεις να φας κρύο!

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
διμητρακι εγω πηρα σουπερ γκομενα 19 χρονων 60 ευρο πριν 4 χρονια.θα σου ερθω συντομα πετρουπολη,παω καλα με την τρελη και ανοιξη θα παει πετρουπολη θα μου πει ποτε για να ερθω,γαμωτο βιαζομαι παντα και εκοψα για ζαγρεπ 24 απριλη.ελπιζω μαιο

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
διμητρακι εγω πηρα σουπερ γκομενα 19 χρονων 60 ευρο πριν 4 χρονια.θα σου ερθω συντομα πετρουπολη,παω καλα με την τρελη και ανοιξη θα παει πετρουπολη θα μου πει ποτε για να ερθω,γαμωτο βιαζομαι παντα και εκοψα για ζαγρεπ 24 απριλη.ελπιζω μαιο
Λίγα ειναι 4300 ρουβλια  :headbang:.
Δεν ξερω ποια απ'ολες να βαλω να σε κατουρίσει.Σκεφτομαι την καινουργια απο την τράπεζα  :2funny: αλλα επειδη ακομα δεν με ξερει καλα δεν της λεω ανωμαλιες  :2funny:Σιγά σιγά.Παντος θα την μαθω κ'αυτο  :2funny:.Θα εχεις την τιμη να σε κατουρίσει!Αν ειναι ελα να παμε και Νόβγκοροντ

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
δεν θα ερθω για σεξοτουρισμο αλλα καπειο βραδι θα εχω ελευθερο για σαλον

Stories

Νέο!

Stories