Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τα ενοικια για τα διαμερισματα εχουν πεσει  παρα πολυ  :) 

По данным компании «НДВ-Недвижимость», сейчас снять однокомнатную квартиру эконом-класса в Москве можно в среднем за  25-27 тысяч рублей в месяц. Стоимость двухкомнатных квартир начинается в среднем от 35 тысяч рублей  в месяц, трехкомнатных квартир – от 45-48 тысяч рублей в месяц.  В Новой Москве предложения комфорт-класса представлены в среднем в диапазоне, составляющем  35-40 рублей в месяц.

Πριν αρχισει η κριση  ηθελες τουλαχιστον τα διπλα λεφτα σε Ευρω  για να νοικιασεις διαμερισμα στη Μόσχα ακουγα τιμες 2000+ Ευρω για ενα διαμερισμα 2 δωματιων! :rockon: σε καλο σημειο κοντα στο μετρό (εννοειται οχι κεντρο) τωρα με 45.000 ρουβλια το μηνα (600 Ευρω περιπου) βρισκεις  διαμερισμα 2 δωματιων κοντα σε σταση του μετρο  :).Πριν ουτε στα ονειρα του δεν μπορουσε να φανταστει κανεις τετοιες τιμες!με κατω απο 1500 διαμερισμα 2 δωματιων κοντα σε σταση του μετρο ηταν πρακτικα αδυνατον να βρεις!.Σε ρουβλια τοτε ζηταγαν απο 60.000-65.000 το μηνα με εισοτημια 40 ρουβλια το Ευρω ενω τωρα ζητανε 45.000 με εισοτημια του ρουβλιου προς το ρουβλι 1 προς 75!Και αυτο ειναι μόνο η αρχη αν συνεχιστει αυτο θα φυγουνε σχεδον ολοι οι μεταναστες απο της χωρες της πρωην Ε.Σ.Σ.Δ καθως και οι Ρωσσοι απο της αλλες πολεις.Ηδη παρα πολλοι επιστρεφουν στις πολεις τους ενας φιλος μου ταξιτζής μου ειπε:Γιατι να δουλευω ταξιτζης στην Αγια Πετρουπολη?Θα παω πισω στο Σαράνσκ να μην πληρωνω και ενοικιο.
  Αυτο βεβαια ειναι αρνητικο για την νεα κατηγορια Ελληνων που εχουν ερθει εδω σαν μεταναστες που πέρνουνε μισθο σε ρουβλια και εξαρτωνται απο τη Ρωσσια.Αλλα για εναν Πορνομεταναστη ή εναν Πορνοτουριστα σιγουρα τωρα γινεται καλητερα  :)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Συναγωνιστές ρωσολαγνοι χρειάζομαι τα φώτα σας. Γνωρίζετε να μου πείτε με ποιες πόλεις της Ευρώπης έχει η ΜοΣχα απευθείας αεροπορική συνδεση; Τα περισσότερα εισητηρια που βρίσκω ειναι με ανταπόκριση.

Ευχαριστω!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Συναγωνιστές ρωσολαγνοι χρειάζομαι τα φώτα σας. Γνωρίζετε να μου πείτε με ποιες πόλεις της Ευρώπης έχει η ΜοΣχα απευθείας αεροπορική συνδεση; Τα περισσότερα εισητηρια που βρίσκω ειναι με ανταπόκριση.

Ευχαριστω!
Η Μόσχα σχεδον με όλες της μεγαλες πόλεις εχει απευθειας πτήση.Και η Αγία Πετρούπολη εχει με της περισσοτερες πρωτευουσες της Ευρώπης και με σχεδον ολες της μεγαλες πολεις της Γερμανίας!Εχει απευθειας πτηση εκτος απο Βερολίνο με Μόναχο,Φρανκφουρτη,Αμβουργο.Η Αγία Πετρούπολη δεν εχει με Νέα Υόρκη απευθειας πτηση γ'αυτο και πηγα μεσω Μόσχας.
Απο που θελεις να πας Μόσχα?Ισως φταιει και το σά'ι'τ που ψαχνεις.Ειδηκα το πάμεδιακοπες που ειναι παντα λιγακι φτηνοτερο πολλες πτησεις που υπαρχουν δεν βγαζει και δεν δεχεται της Ρωσσικες καρτες για πληρωμη! Δοκιμασε κατευθειαν απο το σά'ι'τ της Αεροφλότ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
γιαννη μου χτες επαιξα μετα απο καιρο μαιλ ρυ,εστειλα σε 30-35 κοπελες μυνημα.το παραξενο οτι και πριν οσες ζητανε φλερτ,σχεση ποτε δενμου απαντησε καμια και αντε να ειδε μια το προφαιλ μου.χτες ειδε μια το προφαιλ μου απο τις 30-35.απαντησε μια βιζιτα 19,λεει ειμαι οδυσσο,ειπα ερχομαι συντομα δωσε νουμερο,δεν απαντησε.οι αλλες βιζιτες δεν απαντησαν ακομα,απαντησε μια που ηθελε φλερτ,σχεση οτι θα βρεθουμε οταν παω,ουτε κοιταξε τις φοτο μου χαχαχαχ,αρα βιζιτα και αυτη.καλυτερα απο μιστερ χ οδεσσα,με μαιλ ρθ χανεις χρονο και αν απαντησουν,στο σαιτ αυτο ειναι ολες του μαμπα μεσα οι βιζιτες σχεδον.mister x odessa,εχει και για ρωσια πολεις.
Χάρη προσεξες οτι ειμαι παρατηρητικος.Σημερα περασα απο το АШАН και σας γραφω της εντυποσεις μου οι τιμες σε μερικα πραγματα εχουνε ξεφυγει τελειως! :headbang: Νντομάτες 296 ρουβλια το κιλο!Αγγουρια 285 ρουβλια το κιλό! :headbang: εγραφε οτι ειναι Τουρκίας :think: για συγκριση τετοια εποχη περσι οι ντομετες ειχαν 120-140 ρουβλια το κιλό.Αυτο που οφειλεται στα παρακατω:Η Ρωσσια εκανε εμπάργκο στα Ευρωπα'ι'κά προ'ι'όντα,το Ευρω έπεσε πολυ εναντι του $ ενα $ ειναι 64 ρουβλια.Το 1 Ευρω ειναι 76 ρουβλια (σημερινες εισοτημιες).Με την Τουρκια το εμπόριο γινεται σε $ και οχι σε Ευρώ οποτε εχουμε αυτην την εκτοξευση των τιμων!Το άλογο παρεμεινε σταθερο 375-420 ρουβλια το κιλο.Το κοτόπουλο σταθεροποιηθηκε στα 270-290 ρουβλια το κιλο Ενω η τιμη του φρεσκου Σολωμου εκτοξευθηκε στα 1100-1250 ρουβλια το κιλό  :rockon: απο 470 ρουβλια που ηταν περσι τετοια εποχη!
  Ο κόσμος:ειναι ησυχος και ζει σαν να μην υπαρχει καμια οικονομικη κριση γυρω του,δεν υπαρχει αυτος ο πανικός που ηταν το 2008.Αν ομως καποιος μενει εδω μόνιμα και ειναι αρκετα απρατηριτικος θα καταλαβει τη διαφορα  :).Εγω κοιταω με προσοχη τι προ'ι'οντα εχει ο κοσμος στα καρότσια στο σουπερ μαρκετ.Αν περσι ειχε σολωμο,διαφορα κρεατα,καπνιστα κλπ. τωρα θα δειτε στα καρότσια τους να εχουνε φτηνα προ'ι'οντα οπως πατατες,λάχανο αυγά κλπ. γυρω μου ολοι ειχανε τα καρότσια τους τίγκα και πληρωνανε για αυτα που πέρνανε το 700-900 ρουβλια οταν περσι οι λογαριασμοι ηταν 1700-4000 ρουβλια μερικες φορες φτανανε και της 5000 ρουβλια.Εχω να δω πολυ καιρο καποιος στο καροτσι του να εχει οπως παλια ολοκληρο ψάρι Σολωμό 5-6 κιλα.

kamon

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
0

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
βαζε την επιλογη απ ευθειας συνδεση ,εχει σχεδον με ολες τις πρωτευουσες

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Καταρχήν να σας ευχαριστήσω για τις απαντήσεις. Και να βάλω κι εγω το λιθαράκι μου στην ενημέρωση, νομιζω οι φθηνότερες απευθείας πτήσεις ειναι με Ντύσσελντορφ.

Νέα ερώτηση τωρα και συγγνωμη που σας πρήζω τα αρχιδια  :grin:  τι παίζει με τις 6μηνες βίζες; Μου προτεινε η ας πούμε κοπέλα μου να μου βγάλει μια 6μηνη βίζα για 90 μέρες παραμονής, με πρόσκληση απο εταιρία. Τι ειναι αυτο, ειναι νόμιμο; Ποιες οι πιθανότητες να καταλήξω σε κανα κελί στη Σιβηρία;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καταρχήν να σας ευχαριστήσω για τις απαντήσεις. Και να βάλω κι εγω το λιθαράκι μου στην ενημέρωση, νομιζω οι φθηνότερες απευθείας πτήσεις ειναι με Ντύσσελντορφ.

Νέα ερώτηση τωρα και συγγνωμη που σας πρήζω τα αρχιδια  :grin:  τι παίζει με τις 6μηνες βίζες; Μου προτεινε η ας πούμε κοπέλα μου να μου βγάλει μια 6μηνη βίζα για 90 μέρες παραμονής, με πρόσκληση απο εταιρία. Τι ειναι αυτο, ειναι νόμιμο; Ποιες οι πιθανότητες να καταλήξω σε κανα κελί στη Σιβηρία;
Κανενα προβλημα βγαλε την Μπιζνες βιζα για να ερχεσαι συχνα και οποτε θελεις χωρις καθε φορα να πρεπει να βγαζεις βιζα.Ρεγκιστράτσια ετσι κ'αλλιως πρεπει να κανει οτι βιζα και να εχεις.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Κανενα προβλημα βγαλε την Μπιζνες βιζα για να ερχεσαι συχνα και οποτε θελεις χωρις καθε φορα να πρεπει να βγαζεις βιζα.Ρεγκιστράτσια ετσι κ'αλλιως πρεπει να κανει οτι βιζα και να εχεις.

Δημήτρη για αυτήν την πρόσκληση μου ζήτησε η τυπισσα φωτοτυπία διαβατηρίου, αποδεικτικό τόπου διαμονής (για τη χώρα που ειμαι τωρα) και 40 ευρω. Οταν λέω μου ζήτησε εννοώ ότι αυτα της ζήτησαν απο το γραφείο που θα μου ετοιμάσει την πρόσκληση. Και μετά εγω με αυτήν την πρόσκληση θα παω στην πρεσβεία να βγάλω τη βίζα. Σου ακούγονται λογικά τα παραπάνω;

Ανέβηκα πανω το προηγούμενο ΣΚ, θα ξανανεβω και αυτο. Ρεγκιστρατσια δεν εκανα, μου ειπαν ότι χρειάζεται αμα κάτσω πανω απο 3 μέρες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημήτρη για αυτήν την πρόσκληση μου ζήτησε η τυπισσα φωτοτυπία διαβατηρίου, αποδεικτικό τόπου διαμονής (για τη χώρα που ειμαι τωρα) και 40 ευρω. Οταν λέω μου ζήτησε εννοώ ότι αυτα της ζήτησαν απο το γραφείο που θα μου ετοιμάσει την πρόσκληση. Και μετά εγω με αυτήν την πρόσκληση θα παω στην πρεσβεία να βγάλω τη βίζα. Σου ακούγονται λογικά τα παραπάνω;

Ανέβηκα πανω το προηγούμενο ΣΚ, θα ξανανεβω και αυτο. Ρεγκιστρατσια δεν εκανα, μου ειπαν ότι χρειάζεται αμα κάτσω πανω απο 3 μέρες.
Δεν μου φενεται περιεργο ετσι γινεται.40 Ευρω τσάμπα ειναι!Συνηθως ζητανε πανω απο 200 Ευρω για μια τετοια βιζα!

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Δεν μου φενεται περιεργο ετσι γινεται.40 Ευρω τσάμπα ειναι!Συνηθως ζητανε πανω απο 200 Ευρω για μια τετοια βιζα!

Τύπε Πορνομεταναστη τα 40 ευρω ειναι μονο για την πρόσκληση, μετά θα δώσω κι εγω αλλα κάμποσα στην πρεσβεία για τη βίζα. Και μενα τσάμπα μου φάνηκαν και την ξαναρώτησα μήπως δεν κατάλαβα καλα, αλλα επιμένει ότι της ζήτησαν 2800 ρούβλια. Τεσπα, θα της πω να βγάλει και βλέπουμε.

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ναι τα λεφτα ειναι μλιγα .Για το ιδιο στο ιντερνετ ζητανε απο 150 Ε και πανω .Ρεγκιστατσια θελεις απο 7 μερες και πανω .Αν μενεις σε ξενοδοχειο στο κανουν αυτοι,Για πεστης καλυτερα για 1 χρονο κια να μπορεις βαλε μας το λινκ για το γραφειο

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Σιβηρια δεν σε πάνε  :2funny: στη θεωρία (στην πραξη αδυνατον να γινει) αν πιασουν την εταιρια οτι κανει πλαστες προσκλησεις (δηλαδη να πιασουνε την εταιρια για παραπτωματα) μπορουνε να σου απαγορευσουνε την εισοδο στη Ρωσσια για 1-3 χρονια και παλι πρεπει να το αποδειξουν οτι το ηξερες οτι η εταιρια κανει απάτες πραγμα πρακτικα αδυνατον.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σήμερα...

Ντομάτες 296,9 ρουβλια σημερα  :headbang:

Την πληρωσε ο κόσμος!Περσι με ισοτημια 1 Ευρω 45 ρουβλια οι ντομάτες ειχανε μεχρι 135 ρουβλια δηλαδη 3 Ευρω το κιλο και μιλαμε για αλλη ποιότητα.Φετος με εισοτημια 72 ρουβλια για ενα Ευρω οι ντοματες κανουν 296 ρουβλια δηλαδη 4,1 Ευρω!

Σχετικά με τα άλογα  :2funny: ή τα φάγανε όλα ή ψωφίσανε ή τα πουλήσανε στους Γερμανούς Κτηνοβάτες?  :2funny:
Εγω πάντος σημερα άλογο δεν βρηκα! >:(

Συνημμένα

• 10420381_974922452520445_4631783511038863493_n.jpg
    10420381_974922452520445_4631783511038863493_n.jpg
    80,9 KB · Εμφανίσεις: 15
  • 10942436_974987962513894_6758400600503914768_n.jpg
    10942436_974987962513894_6758400600503914768_n.jpg
    46,9 KB · Εμφανίσεις: 18

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτο ειναι λιγάκι παλιό αγωρασαν ολα τα αυτοκινητα που υπηρχαν στις αντιπροσωπιες τον Νοέμβριο,Δεκέβριο.Οταν έπεσε το ρουβλι αλλα οι τιμες στα αμαξια δεν ειχαν ανέβει πηραν αυτοκινητο ακομα και ανθρωποι που ειχαν τρια αυτοκινητα! :rockon:Για να μη χάσουν τα λεφτα τους!Τωρα τα αυτοκινητα εχουν ακριβηνει παρα πολυ....Οχι ομως όσο και η πτωση του ρουβλιού.Αυτο συμβαινει γιατι οι αντιπροσωπιες μειωσαν τα κέρδη τους.
  Τωρα εχουν σταματισει να αγωραζουν τα πάντα γιατι οι τιμες ανεβηκαν παντου.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Αυτο ειναι λιγάκι παλιό αγωρασαν ολα τα αυτοκινητα που υπηρχαν στις αντιπροσωπιες τον Νοέμβριο,Δεκέβριο.Οταν έπεσε το ρουβλι αλλα οι τιμες στα αμαξια δεν ειχαν ανέβει πηραν αυτοκινητο ακομα και ανθρωποι που ειχαν τρια αυτοκινητα! :rockon:Για να μη χάσουν τα λεφτα τους!Τωρα τα αυτοκινητα εχουν ακριβηνει παρα πολυ....Οχι ομως όσο και η πτωση του ρουβλιού.Αυτο συμβαινει γιατι οι αντιπροσωπιες μειωσαν τα κέρδη τους.
  Τωρα εχουν σταματισει να αγωραζουν τα πάντα γιατι οι τιμες ανεβηκαν παντου.

Δημήτρη τι πιστεύεις θα γίνει με το ευρώ/ρούβλι; Που τη βλέπεις την ισοτιμία;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημήτρη τι πιστεύεις θα γίνει με το ευρώ/ρούβλι; Που τη βλέπεις την ισοτιμία;
Τωρα το ρουβλι το κρατανε σταθερο η κεντρικη τραπεζα οταν πεφτει η τιμη του ριχνει συναλλαγμα στην αγορα και σταματαει την πτωση του.Το θέμα ειναι πόσο ακομα θα μπορει να το κρατισει σε αυτα τα επιπεδα?
  Γενικα η κυβερνιση της Ρωσσιας πιστευει και ελπιζει οτι οπως και το 1999 και το 2009 θα ανεβει το πετρελαιο και θα σωθει.Ολα απο αυτο θα εξαρτηθουνε απο της τιμες του πετρελαιου.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Τωρα το ρουβλι το κρατανε σταθερο η κεντρικη τραπεζα οταν πεφτει η τιμη του ριχνει συναλλαγμα στην αγορα και σταματαει την πτωση του.Το θέμα ειναι πόσο ακομα θα μπορει να το κρατισει σε αυτα τα επιπεδα?
  Γενικα η κυβερνιση της Ρωσσιας πιστευει και ελπιζει οτι οπως και το 1999 και το 2009 θα ανεβει το πετρελαιο και θα σωθει.Ολα απο αυτο θα εξαρτηθουνε απο της τιμες του πετρελαιου.

Να σε ρωτήσω και κἀτι άλλο, είναι δυνατόν να ανοίξει κάποιος μη μόνιμος κάτοικος λογαριασμό τραπἐζης στη Ρωσία; Αν ναι, ποια τράπεζα προτείνεις και τι δικαιολογητικά απαιτούνται;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Να σε ρωτήσω και κἀτι άλλο, είναι δυνατόν να ανοίξει κάποιος μη μόνιμος κάτοικος λογαριασμό τραπἐζης στη Ρωσία; Αν ναι, ποια τράπεζα προτείνεις και τι δικαιολογητικά απαιτούνται;
Δυσκολο δεν ειναι το μονο οτι αν δεν εισαι εδω μονιμος κατοικος πρεπει να δηλωσεις τα λεφτα που θα καταθεσεις στο τελωνειο σαν εισαγωγη συναλλαγματος.Μετα σε αυτο το λογαριασμο μπορεις να στηλεις λεφτα μεσω τραπεζης αλλα σου κρατανε πολλα γιατι πανε μεσω Φρανκφούρτης υπολογιζε στα 2000 θα σου κρατησουν γυρω στα 130-160 (σταλτηκα και η κομισια της μεσολαβητριας τραπεζας των Γερμανων) αλλα ειναι μαλακία καποιο μέλλος του σά'ι'τ εκανε λεφτα σε ρουβλια και τα κατεθεσε σε Ρωσσικη τράπεζα  :2funny:.
  Οι καλητερες και σταθεροτερες τραπεζες ειναι οι СБЕРБАНК και η ВТБ που ειναι κρατικες.
  Αυτο δεν σημαινει οτι αν η Ρωσσια παει σκατά δεν θα εχεις προβλημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom