Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
βάζε φλούδα από αγγούρι, θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα.
Μακαρι να ηταν ετσι.Δυστηχως ομως δεν ειναι καθολου ετσι.Αν εβαζα φλουδα απο αγγουράκι δε νομιζω οτι θα ειχε και κανενα σημαντικο αποτελεσμα.
  Η κρεμα κανει δουλεια αυτο το λένε ολοι.Αν με συγκρίνεις με συγγενεις μου που δεν βαζουν κρεμμα και καθονται στον ηλιο η διαφορα μας ειναι σαν τη μερα με τη νυχτα!Αυτοι ειναι 10 χρονια νεοτεροι μου και εγω μοιαζω πιο μικρος απ'αυτους!

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
ειτε εχεις χαρτια ειτε οχι δεν πας πουθενα αν δεν λαδωσεις πειο λογω να κρατω πανω μου χαρτια,διαβατηρια να μου τα κλεψουν παλι?παντα παιρνουν το διαβατηριο και δεν στο δινουν χωρις να λαδωσεις.

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.484
Πόντοι
506
Αν περιμενεις απο το προξενειο σωθηκες  :2funny:.Μετα της 16.00 βγαινει ενας τηλεφωνιτης και σου λεει το τηλεφωνο αναγκης που αν το παρεις βγαινει παλι ενας τηλεφωνιτης και σου λεει της ωρες λειτουργιας του προξενειου και τα τηλεφωνα του  :2funny:.
  θα αναφερω ενα ποντιακό  :2funny: εναν γνωστο μου Ελληνα τον ειχαν κλεψει....και πηγε στο προξενειο εκει του ειπαν:α, εδω εισαι νόμιμα εχεις βιζα εισαι σαν Ρωσσος πολιτης πρεπει να πας στη Ρωσσικη αστυνομια να απευθυνθεις  :2funny: δηλαδη αν ηταν παρανομος χωρις βιζα θα τον βοηθαγανε? :2funny:γενικα μην πολυελπιζετε στο προξενειο.Στ'αρχηδια τους για σας και τα προβληματα σας  :2funny:
Αν δεν εισαι κωλόφατσα ή μαυριδερος δεν εχεις προβλημα δεν σε σταματαει κανενας.Εννοειται οτι πρεπει να εχεις μαζι σου τα χαρτιά σου!
Κι ομως δε τα ξερεις τοσο καλα γιατι δε χρειαζεται οπως λες να τα ξερεις. Η καθε προξενικη αρχη σε καθε χωρα του πλανητη εχει ενα 24h νουμερο οπου παιρνεις στην αναγκη. Δεν ειναι καθολου στ αρχιδια τους γιατι αν εισαι ο λαθος ανθρωπος τους απογειωνεις και προςγειόνονται σε καμια Υεμενη. Για τον τηλεφωνητη που λες ισχυει αλλα για αλλα ζητηματα και σε συγκεκριμενα ωραρια.

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.484
Πόντοι
506
ειτε εχεις χαρτια ειτε οχι δεν πας πουθενα αν δεν λαδωσεις πειο λογω να κρατω πανω μου χαρτια,διαβατηρια να μου τα κλεψουν παλι?παντα παιρνουν το διαβατηριο και δεν στο δινουν χωρις να λαδωσεις.
Για που μιλας

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ποτε εμενα δεν με σταματησαν για ελεγχο στη Ρωσια .Βλεπω συνηθως σε καυκασιους να κανουν ελεγχο

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κι ομως δε τα ξερεις τοσο καλα γιατι δε χρειαζεται οπως λες να τα ξερεις. Η καθε προξενικη αρχη σε καθε χωρα του πλανητη εχει ενα 24h νουμερο οπου παιρνεις στην αναγκη. Δεν ειναι καθολου στ αρχιδια τους γιατι αν εισαι ο λαθος ανθρωπος τους απογειωνεις και προςγειόνονται σε καμια Υεμενη. Για τον τηλεφωνητη που λες ισχυει αλλα για αλλα ζητηματα και σε συγκεκριμενα ωραρια.
Ετσι ειναι στη θεωρία στην πραξη ομως εχει μεγάλη διαφορά  :2funny:.Μην ξεχνας οτι το προξενειο ειναι Ελληνικη δημόσια υπερησια! :2funny:Για δοκιμασε να παρεις τηλεφωνο στο τηλεφωνο αναγης του Ελληνικου προξενειου? :2funny:Θα ακουσεις τον τηλεφωνιτη.

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.484
Πόντοι
506
Ετσι ειναι στη θεωρία στην πραξη ομως εχει μεγάλη διαφορά  :2funny:.Μην ξεχνας οτι το προξενειο ειναι Ελληνικη δημόσια υπερησια! :2funny:Για δοκιμασε να παρεις τηλεφωνο στο τηλεφωνο αναγης του Ελληνικου προξενειου? :2funny:Θα ακουσεις τον τηλεφωνιτη.
Αυτό σου λέω. Λάθος τηλέφωνο παίρνεις ;)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτό σου λέω. Λάθος τηλέφωνο παίρνεις ;)
Δεν το πηρα εγω  :) Μου το λεγανε και δεν το πιστευα οτι ειναι ετσι  :think: και ενας φιλος μου πηρε μπροστα μου το τηλεφωνο αναγκης του προξενειου και εγινε οτι εγραψα!Αφου εχουνε καμια 10αρια υπαλληλους ολου κ'ολους τι θα κανουνε καθε μερα βαρδιες στο τηλεφωνο? :2funny:.
  Αν παθεις κατι στο εξωτερικο το μονο που θα σου κανει το προξενειο ειναι να σου δωσει ενα χαρτι σαν προσωρινο διαβατηριο για να πας Ελλαδα!Αν χασεις ή σου κλεψουν το διαβατηριο σου.

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.484
Πόντοι
506
Δεν το πηρα εγω  :) Μου το λεγανε και δεν το πιστευα οτι ειναι ετσι  :think: και ενας φιλος μου πηρε μπροστα μου το τηλεφωνο αναγκης του προξενειου και εγινε οτι εγραψα!Αφου εχουνε καμια 10αρια υπαλληλους ολου κ'ολους τι θα κανουνε καθε μερα βαρδιες στο τηλεφωνο? :2funny:.
  Αν παθεις κατι στο εξωτερικο το μονο που θα σου κανει το προξενειο ειναι να σου δωσει ενα χαρτι σαν προσωρινο διαβατηριο για να πας Ελλαδα!Αν χασεις ή σου κλεψουν το διαβατηριο σου.
Αν για παραδειγμα εκει που περπατας ´οντας πυρφορος, μη γνωστης της ρωσικης, χαμενος στα πορνοστενά και σου κανει πεσιμο ενα ντολγκα με δυο καλόπαιδα που αφου σε ξεβρακωσουν σε δειρουν μεχρι θανατου, εκει που θα σε πανε να αναρωσεις θα εχεις κοντα καποιον προξενικο ακολουθο που θα εχει ρολο μεταφραστη και θα διευκολυνει την διαδικασια για την καταθεση στη πολιτσια. Εσυ δεν θα κανεις τιποτα. Εδω καπου μετραει κι η ασφαλεια που ελεγα παραπανω. Αν ιδιωτική η εταιρία κανει οσα πρεπει. Αν εκεινη που αγοραζεις για τη καθε μερα διαμονης, οι Ρωσοι κανουν αυτο που πρεπει αν σου εχουν μεινει πανω σου τα χαρτια σου.. Συνηθως δεν τα εχεις..και να μη γνωριζεις τη γλωσσα πρεπει να εισαι εντελως ζωο αν δεν εισαι σε θεση να πεις δεκα λεξεις οπως τηλεφωνο, πρεσβεια, προξενειο, βοηθεια..

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Αν για παραδειγμα εκει που περπατας ´οντας πυρφορος, μη γνωστης της ρωσικης, χαμενος στα πορνοστενά και σου κανει πεσιμο ενα ντολγκα με δυο καλόπαιδα που αφου σε ξεβρακωσουν σε δειρουν μεχρι θανατου, εκει που θα σε πανε να αναρωσεις θα εχεις κοντα καποιον προξενικο ακολουθο που θα εχει ρολο μεταφραστη και θα διευκολυνει την διαδικασια για την καταθεση στη πολιτσια. Εσυ δεν θα κανεις τιποτα. Εδω καπου μετραει κι η ασφαλεια που ελεγα παραπανω. Αν ιδιωτική η εταιρία κανει οσα πρεπει. Αν εκεινη που αγοραζεις για τη καθε μερα διαμονης, οι Ρωσοι κανουν αυτο που πρεπει αν σου εχουν μεινει πανω σου τα χαρτια σου.. Συνηθως δεν τα εχεις..και να μη γνωριζεις τη γλωσσα πρεπει να εισαι εντελως ζωο αν δεν εισαι σε θεση να πεις δεκα λεξεις οπως τηλεφωνο, πρεσβεια, προξενειο, βοηθεια..

Τύπε μου τι ειναι το ντολγκα; Ειναι επικίνδυνη πολη γενικά η Μόσχα; Καθότι δε μιλάω Ρωσικά έναν φόβο μην καταντησω σαν τον πιρφορο του παραδείγματος τον εχω  :S

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.484
Πόντοι
506
Τύπε μου τι ειναι το ντολγκα; Ειναι επικίνδυνη πολη γενικά η Μόσχα; Καθότι δε μιλάω Ρωσικά έναν φόβο μην καταντησω σαν τον πιρφορο του παραδείγματος τον εχω  :S
Το ντολγκα ειναι μια φτηνη ρωσικη λιμο αν μπορω να το χαρακτηρισω ετσι..δεν θα ελεγα οτι ειναι επικινδυνη πολη. Για καποιον που παει πρωτη φορα, οσο κεντρικα και να κινειται θα φαει τσαμπουκαδες πολλες φορες χωρις λογο..μονο και μονο απ την φαντασια του..ειναι αλλιωτικος ο αερας εκει πανω..αν δε μιλας ρωσικα θα πρεπει να πεσεις σε περιπτωση σπιτιου που μιλανε μια γλωσσα που μιλας. Πραγμα σπανιο. Καλο θα ειναι αν εχεις σμαρτ φον να βλεπεις απο πριν τη διαδρομη σου. Οσο πιο κοντα σε σταθμο μετρο ειναι τοσο το καλυτερο.
Η Μοσχα αξιζει ετσι κι αλλιως σα πολη αν και η Αγ. Πετρουπολη ειναι πιο ομορφη κατα τη γνωμη μου.
Τη ζεις καλυτερα με δυνατα πακετα κασερι και ψηλου επιπεδου ομορφιας γκομενες. Μια ζωη την εχουμε και ισχυει σ αυτη την περιπτωση

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Το ντολγκα ειναι μια φτηνη ρωσικη λιμο αν μπορω να το χαρακτηρισω ετσι..δεν θα ελεγα οτι ειναι επικινδυνη. Για καποιον που παει πρωτη φορα, οσο κεντρικα και να κινειται θα φαει τσαμπουκαδες,μπολλες φορες χωρις λογο..μονο και μονο απ την φαντασια του..αν δε μιλας ρωσικα θα πρεπει να πεσεις σε περιπτωση σπιτιου που μιλανε μια γλωσσα που μιλας. Πραγμα σπανιο. Καλο θα ειναι αν εχεις σμαρτ φον να βλεπεις απο πριν τη διαδρομη σου. Οσο πιο κοντα σε σταθμο μετρο ειναι τοσο το καλυτερο.
Η Μοσχα αξιζει ετσι κι αλλιως σα πολη αν και η Αγ. Πετρουπολη ειναι πιο ομορφη κατα τη γνωμη μου.
Τη ζεις καλυτερα με δυνατα πακετα κασερι και ψηλου επιπεδου ομορφιας γκομενες. Μια ζωη την εχουμε και ισχυει σ αυτη την περιπτωση

Τύπε μου στη Μόσχα θα πάω να συναντήσω Ρωσίδα που γνώρισα εκτός Ρωσίας. Θα ειμαι θεωρητικά συνέχεια μαζί της. Η κοπέλα ειναι μια απλή καθημερινή κοπέλα, αλλα επειδή δεν την ξέρω και απο χθες, και θα βρίσκομαι σε μια χώρα εκτός Ευρώπης, μια ανησυχία την εχω.

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.484
Πόντοι
506
Επισης να πω σ αυτο το σημειο οτι για να κανεις χωριο με ρωσιδα πρεπει να χεις 1000 φορες πιο πολλα αντερα απ οτι αν εισαι με ελληνιδα. Οι πλεον αχαριστες γκομενες που αν και σε πλειοψηφια μορφωμενες, χωριατισες οσο δε παιρνει και απ εξω μπελλα μπελλα κι απο μεσα κατσιβέλα...

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.484
Πόντοι
506
Τύπε μου στη Μόσχα θα πάω να συναντήσω Ρωσίδα που γνώρισα εκτός Ρωσίας. Θα ειμαι θεωρητικά συνέχεια μαζί της. Η κοπέλα ειναι μια απλή καθημερινή κοπέλα, αλλα επειδή δεν την ξέρω και απο χθες, και θα βρίσκομαι σε μια χώρα εκτός Ευρώπης, μια ανησυχία την εχω.
Δε μου πεφτει λογος αλλα για να καταλαβω.. Μενει μονη της;ετών;

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.484
Πόντοι
506
Ετών; Ελα πμ να μη κουραζουμε εδω

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Στην Αγία Πετρούπολη αν γίνει κάτι και το θύμα ή ο παραβάτης δεν ξερει Αγγλικά (μεταφραστες απο τα Αγγλικά εχουνε) σαν μεταφραστή η Αστυνομία συνήθως φωνάζει εμένα ειναι μια αγγαρια τρως ολη τη μέρα για να παρεις ψίχουλα.Αλλα μετα ομως σου εχουνε υποχρεωση  :).
  Μια φορά είχανε κλέψει έναν Ελληνα (νοικιαζε δωματιο και ο γειτονας του βουτηξε το λαπ-τοπ του οταν ειχε φυγει για Ελλαδα για μερικες μερες).Εγω έλειπα τότε και γιναν αυτα στο προξενειο που εγραφα παραπανω.Τελικα με τα χίλια ζόρια του δωσανε μια κοπελα που δουλευει στο προξενειο να παει μαζι του στην Αστυνομία.
  Ενα παρομοιο περιστατικο μου ειχε δηιγηθει ο Ιωσηφ με την ιδια υπαλληλο που ηταν στ προξενειο στην Αγια Πετρουπολη (μια θεοχοντρη Ελεηνίδα).Ο Ιωσηφ ηταν στο νοσοκομειο και τελειωναν οι 90 μερες που μπορουσε να μεινει στην Ουκρανια χωρις βίζα.Πηρε τηλεφωνο στην Ελληνικη πρεσβεια και του ειπε αυτη η υπαλληλος να ερθει απο'κει,της απαντησε:πως θα ερθω απο'κει αφου ειμαι στο νοσοκομειο?Αυτη του απαντησε α,δεν ξερω? :2funny:τελικα δεν εβγαλε ακρη!
  Στα τελη της δεκαετιας του '90 οταν ηρθα σε επαφη μαζι τους για κατι χαρτιά ηταν πολυ κακη η συμπεριφορα τους οχι μονο με εμενα θα ελεγα.Εμενα με ειχανε στην Μπούκα γιατι ημουνα ανυπότακτος και οταν σε μια φάση ο Μακαρίτης ο γραμματέας μου ειπε:Εχω καλα νεα για σένα αν πας τωρα στρατό δεν πληρωνεις πρόστιμο!Εγω του απαντησα:ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΕΔΩ ΣΤΡΑΤΟ ΘΑ ΠΑΩ ΕΚΕΙ!Με αυστηρο τονο με ρωτησε:Γιατι που ειναι η πατρίδα σου,ρε?Και πηρε την απαντηση:ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΓΑΜΑΩ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: είχε κοκκινισει τελείως  :2funny: :2funny: :2funny:Μετα οταν πηγα να παρω χαρτί οτι ειμαι κατοικος εξωτερικού μου ζητησανε της παναγιάς τα μάτια!Αλλα εγω ειχα ολα τα χαρτιά οτι ειμαι Ρωσσος υπηκοος μονιμος κατοικος εδω απο τα μέσα της δεκαετιας του '90 οποτε δεν υπηρξε κολλημα.
  Απο το 2003-2004 που ηρθαν νεοι υπαλληλοι και φυγαν οι δεινοσαυροι η κατασταση καλητερευσε...μετα δε το 2008 εχουν γινει φιλικοι πιθανοτατα λογω κρισης :think: Εμενα τωρα αν παω για καποιο χαρτί μου φερονται πολυ καλά γιατι με εχουνε δει στην τηλεοραση  :2funny:.
  Σχετικα με της επιθεσεις στα στενάκια δεν λεω οτι δεν γινονται αλλα ειναι σπανιο φαινομενο δεν γινεται καθολου συχνα το μονο που μπορει να σου κανουν ειναι να σου παρουνε λεφτα στο μετρό αν τα εχεις στο παντελόνι σου.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
μοσχα-κιεβο που παω 28-30 χρονια,μοσχα τωρα εχει σχεδον 3 χρονια να παω,τελευτεα φορα κανενας δεν με σταματησε αλλα δεν κινηθηκα οχοτνι ριατ και κεντρο γενικα,παντου ηταν κλειστα απο διαδηλωσεις εναντιων του πουτιν.οδθσσο ποτε δεν εχει προβλημα,ποτε δεν σε σταματα κανεις.κιεβο δεν μπορουσα να περπατησω με γνωριζαν ολοι οι αστυνομικοι,πολλοι μου προτιναν να τους βαβτησψ τα παιδια χαχαχαχ,τοσες φορες με σταματησαν για χαρτζιληκη που φιλεψαμε.ειδα και καλα απο αυτους.παντα ειχα πασπορτ,αλλα παντα ηθελαν λεφτα.τελευταια 3 χρονια μετα που με εδειραν και μου το εκλεψαν δεν κουβαλω μαζι μου

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
μαλλον μας δουλευει ο φιλος χαχαχαχ,πριν λιγες μερες σκεφτωταν να παει βαρσιβια σε μια πολωνεζα η να την καλεσει βιεννη χαχαχαχ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom