Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Θα γραψω οταν βρω λιγο χρονο σχετικα με την καταντια της Ελλαδας πως ντυνονται,τι κινητα εχουνε κλπ. Οπως εγραψα νομιζα οτι γυρισα 20 χρονια πισω οταν πηγα Ελλαδα.Οταν βρω λιγο χρόνο θα γραψω μια λεπτομερη αναλυση.Ετοιμαζομαι για ραντεβου και δεν εχω και πολυ χρονο τωρα.

περιμενουμε λεπτομερή ανάλυση  :hi: :hi: :hi:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Δημήτράκη το βιντεάκι που ανέβασες δεν αναφέρει και πολλά πράγματα πάντως όσον αφορά την κατάντια της Ελλάδας  :hi:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Συνημμένα

• 485458_998092540203436_2734751383491515581_n (1).jpg
    485458_998092540203436_2734751383491515581_n (1).jpg
    42,5 KB · Εμφανίσεις: 23
  • 11057368_998092506870106_4428979873997010685_n (1).jpg
    11057368_998092506870106_4428979873997010685_n (1).jpg
    33,6 KB · Εμφανίσεις: 21

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
....Στους 10 μηνες που ελειψα απο την Ελλαδα ειδα μια τρομερη πτωση του βιοτικου επιπέδου του Ελληνα!Μιλαω για το 99% οχι για το 1% που θα δειτε σε ακριβα μαγαζια στην Γλυφαδα ή στη Βουλιαγμένη αν και ακομα κ'αυτοι ειναι λιγακι πισω!
  Ο μέσος Ελληνας ντυνεται οπως οι Ουζμπέκοι στην Ρωσσία ή οπως ντυνονταν εδω τα ετη 1993-1995  :rockon: οι αντρες φοράνε παπουτσι αθλητικο των 3-5 Ευρω παντελόνι των 2-4 Ευρω ενα μπουφάν απο δερματινη ή ενα υφασματινο φτηνο μπουφαν!Οι γυναικες που ειναι στη μόδα κατι μποτάκια απο συνθετικο καστόρινο και ενα ιμηπαλτο απο συνθετικο καστορινο των 8-10 Ευρώ αν και συνηθως ειναι χειροτερα ντυμένες.Γενικα ο πλυθισμος φοραει πολλα μπουφαν απο δερματίνη!
  Τα περισσοτερα κινητα ειναι φτηνά Κινέζικα σμαρτ φον των 30-50 Ευρώ.Οπως σας ειπα παραπανω οι τιμες στα κινητα ειναι εξωπραγματικες για τον μέσο Ελληνα!Αν καποιος ειναι ανεργος,παιρνει χαρτζιλικι απο τους γονεις του ή στην καλητερη περιπτωση δουλευει καπου για 400-500 Ευρω δεν μπορει να παει να δωσει 600-700 Ευρω για να παει να παρει ενα κινητο τελευταιο μοντέλο (στην Ελλαδα οπως σας ειπα ειναι πολυ ακριβοτερα τα κινητα) ουτε 300-450 για το προηγουμενο μοντέλο!
  Ο Ελληνας εχει γινει νευρικος αν και πιο πολυ θα συμφωνουσα με το μπουρδελιάρη που χαρακτηρισε τον μέσο Ελληνα γλοιώδει.Ο Ελληνας οπως ειχα πει και σε ενα βιντεακι ειναι εθισμενος στη χυλοπιτα και στη σφαλιαρα αντι να κοιταξει να αλλαξει αυτο που φταιει καθεται και κλαιει τη μοιρα του!
  Και εδω εχουμε μερικους Ελληνες θυματα της κρισης και κουβαλανε μαζι τους τη μιζέρια της Ελλάδας εκτος απο κατι πιτσιρικάδες ολοι οι αλλοι (40+ ετων) ειναι τραγικοί!Σας ειχα πει για τον Ελληνα χρεωκοπημένο μετανάστη  :2funny:η συμπεριφορα του θυμιζει λιγο Βασιλάκη Κα'ι'λά και λιγο Νίκο Ξανθόπουλο  :think:. Δεν θυμαμαι αν σας ειχα πει οτι καποιο διαστημα δεν ειχε που να μεινει και έμενε με τη γυναικα του προσωρινα στο διαμέρισμα ενος πρωην φιλου της γυναικας του που ηταν εκεινο τον καιρο αδειο.Το πιθανοτερο ειναι οταν αυτος πηγαινε για το μεροκαματο το πρω'ί' ο πρωην (φίλος) της γυναικας του να ερχόταν επίσκεψη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.Σχετικα με της γκομενες που βγαζει μια φορα ειχαμε παει καπου και πηγε να την πέσει σε κατι γκομενες με αποτελεσμα να φωναξουν το σεξιουριτά να του κανει παρατηριση να μην της ενοχλεί  :2funny:
  Αυτος ειχε ενα φίλο πλούσιο οπως λέει  :think: εμενα δε μου γεμισε το ματι για πλουσιος  :think: εκτος αυτου καποιοι Ελληνες μου ειπαν οτι οταν πηγαν καπου μαζι τους φέσωσε (εβαλε λιγοτερα στο λογαριασμο)
  Ενας αλλος έμενε σε ενα δωματιο 13 τετραγωνικα στου διαόλου τη μάνα κανα κανα 20 λεπτο με λεωφορειο απο το μετρό σε μια γειτονιά που ακομα και της πιο δυσκολες στιγμες της ζωης μου εδω οταν πρωτοηρθα δεν ειχα φτασει να παω να μεινω εκει.Ολα εκει ειναι καμια 15αρια χρόνια πισω συναντας αλλο κόσμο,τα σπίτια,τα μαγαζιά,το πως ντυνονται νομιζεις οτι γυρισες πολλα χρόνια πίσω (στο διπλα δωματιο εμενε η μανα και η γιαγια της γυναικας του).Η πλάκα ειναι που μου καυχιόταν οτι εχει το δωμάτιο του,το μπάνιο του το ψυγειο του,την κουζίνα του,την τουαλέτα του...σαν να μου έλεγε εχω το λίαρ τζετ μου,τη θαλαμηγό μου  :2funny:.Αυτος γυρισε Ελλαδα με τη γυναικα του,η γυναικα του ομως εφυγε απο την Ελλαδα λεγοντας οτι δεν ξαναρχεται γιατι οι συνθηκες στην Ελλαδα γ'αυτην ειναι άθλιες! :think:.Του εκανα πλάκα και του ειπα σε σέντραρε?Και την αλλη μερα η γυναικα του έβαλε μια φωτο στο προφιλ της μαζι του :2funny:.Αυτος ετοιμαζεται να ερθει Ρωσσια λεει (θα ερθει αλλα πόσο θα μπορεσει να κατσει?)
  Ολα αυτα οτι ειναι τραγικοί και οτι ειναι μονο για να  :2funny:τους τα εχω πει και μπροστά τους!Σας ανεφερα 3 παραδηγματα Ελληνων εχει και μερικους αλλους...η πλακα ειναι οτι στην Ελλαδα αυτοι θα πηγαινουν και θα λένε ιστοριες για αγριους  :2funny:.Το μετανάστη ηθελα να τον φέρω στους Μπουρδελιάριδες να τον δούνε  :2funny: αλλα δεν μιλησαμε Ελλαδα.Συνηθως πηγαινει Ελλαδα μεσω Μόσχας,με λεωφορειο μεχρι τη Μόσχα (10,5-11 ωρες) και απο'κει με αεροπλανο το ιδιο και στην επιστροφή ετσι γλυτωνει γυρω στα 100-130 Ευρω!
  Οι γυναικες τους τους εχουνε παρει σαν λυση αναγκης γιατι δεν της πηρε κανενας Ρωσσος και τους βγαζουνε τα αποθημενα τους.
  Π.Χ. θυμαμαι ενας αλλος Ελληνας πριν 2 χρόνια (τωρα πρεπει να γυρισε Ελλαδα για ενα καλητερο μελλον  :2funny:) μου ειχε πει:θα πιασω δουλεια και αν χρειαστει θα δουλευει και η γυναικα μου.Η γυναικα του κοιτοντας τον αγρια ειπε:εγω δεν θα δουλευω θα μεγαλωνω τα παιδια μας!Εγω τον κοιταξα παραξενεμενος σκεφτομενος την παροιμια:Τι του λειπει του ψηριάρη?Σκουφος με μαργαριτάρι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.

Το προβλημα του Ελληνα ειναι οτι πρεπει να αλλαξει νοοτροπία!Απο την Ελληνικη Πιρφόρικη νοοτροπία αρχίζουν όλα τα κακά του Ελληνα και της Ελλάδας!Και φυσικα πρεπει να γινουνε πραγματικες μεταρυθμισεις στο κράτος,να μπορεσει επιτελους να αναπτυχθει ο ιδιωτικος τομέας χωρις να του βαζει εμπόδια το κράτος!

Συνημμένα

• 11046717_998092483536775_7332468638085736663_n.jpg
    11046717_998092483536775_7332468638085736663_n.jpg
    50,3 KB · Εμφανίσεις: 30

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τα περισσοτερα κινητα ειναι φτηνά Κινέζικα σμαρτ φον των 30-50 Ευρώ.Οπως σας ειπα παραπανω οι τιμες στα κινητα ειναι εξωπραγματικες για τον μέσο Ελληνα!Αν καποιος ειναι ανεργος,παιρνει χαρτζιλικι απο τους γονεις του ή στην καλητερη περιπτωση δουλευει καπου για 400-500 Ευρω δεν μπορει να παει να δωσει 600-700 Ευρω για να παει να παρει ενα κινητο τελευταιο μοντέλο (στην Ελλαδα οπως σας ειπα ειναι πολυ ακριβοτερα τα κινητα) ουτε 300-450 για το προηγουμενο μοντέλο!
  Ο Ελληνας εχει γινει νευρικος αν και πιο πολυ θα συμφωνουσα με το μπουρδελιάρη που χαρακτηρισε τον μέσο Ελληνα γλοιώδει.Ο Ελληνας οπως ειχα πει και σε ενα βιντεακι ειναι εθισμενος στη χυλοπιτα και στη σφαλιαρα αντι να κοιταξει να αλλαξει αυτο που φταιει καθεται και κλαιει τη μοιρα του!

Τα'πες όλα... ;)

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.666
Πόντοι
266
Καλα τα λες Δημητρακη.
Δυστυχως με την κριση φευγουν και τα καλα μυαλα της Ελλαδας προς Δυτικη Ευρωπη, γιατι μελλον αμεσα δεν υπαρχει στην Ελλαδα, και αυτο ειναι και η τραγωδια, να μην μπορει μια χωρα να κρατησει τον κοσμο της, και να τους δωσει μια ευκαιρια για αξιοπρεπη ζωη.
Οι πολιτικαντηδες που κυβερνησαν τις προηγουμενες δεκαετιες, τα ρημαξαν ολα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλα τα λες Δημητρακη.
Δυστυχως με την κριση φευγουν και τα καλα μυαλα της Ελλαδας προς Δυτικη Ευρωπη, γιατι μελλον αμεσα δεν υπαρχει στην Ελλαδα, και αυτο ειναι και η τραγωδια, να μην μπορει μια χωρα να κρατησει τον κοσμο της, και να τους δωσει μια ευκαιρια για αξιοπρεπη ζωη.
Οι πολιτικαντηδες που κυβερνησαν τις προηγουμενες δεκαετιες, τα ρημαξαν ολα.
Η κατασταση ηταν τόσο χάλια που μου θυμιζε Τυνησία!Λες και ημουν σε καμια χώρα της Βορειου Αφρικής!Ο κοσμος πολυ ασχημα ντυμενος και μια εικόνα κακομοιριας.
  Το κακο ειναι οτι οι περισσοτεροι κουβαλανε μαζι τους αυτη τη μιζερια και στο εξωτερικο!Βλεπω εδω τους Ελληνες που εχουν ερθει και εχουνε μια κακομοιρια μια τριτοκοσμικοτητα!Μπορει να μιλανε για ανέσεις...για λεφτα οπως σας ειπα παραπανω αλλα η οψη τους,το στυλ τους και το ντυσιμο τους ειναι τριτοκοσμικα!
  Η Ελλαδα ειναι πρακτικα αδυνατον να αλλαξει!Γιατι ο Ελληνας δεν αλλαζει ο Πιρφόρος παραμένει Πιρφόρος....και που ερχονται εδω δεν αλλαζουν οπως ζουσαν στην Ελλαδα ζουνε κ'εδω...οπως ειχαν εκει μια τελειωμενη και την ειχαν δει οτι εχουν γυναικα ετσι εχουνε κ'εδω μια τελειωμενη που τους πηρε σαν λυση αναγκης και την εχουνε δει μαγκες επειδη εχουν γυναικα!
  Αυτο που σας εγραψα και πριν οτι εχει τη μεγαλητερη πλακα  :2funny: ειναι οτι ενω εδω ζουνε σαν κακομοιρηδες (σας ανεφερα τρια παραδηγματα Ελληνων εδω) στην Ελλαδα πηγαινουν και λένε οτι ζουνε θε'ι'κα με ολες της ανέσεις τους  :2funny:μετράνε  :2funny:Και αλλες τετοιες  :jerking: :2funny:.Το οτι ζουνε κατω απο της συνθηκες που σας ειπα το κρυβουνε! :2funny:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
δημητρακη μιας και σε πετυχα να σε ρωτησω κατι
αν ειναι να ερθει καποιος ως τουριστας ειναι καλυτερα μεμονομενος η με γκρουπ; αν ερθω μονος μου θα μπορω να συνεννοηθω στα αγγλικα;
και 2ον ενα 8 ημερο πως το μοιραζεις αναμεσα σε μοσχα και αγια πετρουπολη;
μια ρωσιδα μου ειπε τις περισσοτερες μερες να κατσω αγια πετρουπολη. ισχυει;
θα σου στειλω κανενα πμ αμα ερθω να μου πεις μπουρδελακια καλα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δημητρακη μιας και σε πετυχα να σε ρωτησω κατι
αν ειναι να ερθει καποιος ως τουριστας ειναι καλυτερα μεμονομενος η με γκρουπ; αν ερθω μονος μου θα μπορω να συνεννοηθω στα αγγλικα;
και 2ον ενα 8 ημερο πως το μοιραζεις αναμεσα σε μοσχα και αγια πετρουπολη;
μια ρωσιδα μου ειπε τις περισσοτερες μερες να κατσω αγια πετρουπολη. ισχυει;
θα σου στειλω κανενα πμ αμα ερθω να μου πεις μπουρδελακια καλα
Το εχω γρψει πολλες φορες.Για Αγγλικά ξεχνα το!Δεν μιλάνε πουθενα!Με γκρουπ θα σε πανε στα αξιοθέατα.Μονος σου θα ειναι πολυ δυσκολο να κυκλοφωρισεις.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.666
Πόντοι
266
Κριμα που η Ρωσια αργα αλλα σταθερα μαλλον 'δυτικοποιείται', στα ασχημα των αλλων χωρων:
«Σύζυγοι Προς Ενοικίαση» τώρα και στην Μόσχα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τωρα εχω μια ιδια μ'αυτην  :2funny: μου αρεσουν οι κοπελες απο αυτα τα μερη γιατι ειναι καλόκαρδες.
  Σχετικα με τα κινητα το S5 ακρίβυνε παντου εχει 31.999 ρουβλια οταν μερικες μερες πριν το εβρισκες ανετα με 26.000 και αν εψαχνες και φτηνοτερα! Με τη σημερινη εισοτημια του Ευρω 1 προς 65 εχει 492 Ευρω!Οταν πριν 2 εβομαδες ειχε 358 (με το Ευρω σρα  70 και την παλια τιμη).Γιατι το κανανε αυτο δεν μπορω να ξέρω? :think:Οι τιμες στα υπολοιπα κινητα δεν αλλαξαν σχεδον καθολου!Σε Ευρω τωρα που επεσε το Ευρω ειναι παραπανω.Οι συναλλαγες στα ηλεκτρονικα γινονται σε $ και το $ δεν επεσε παρα πολυ.Μια εξηγηση ειναι οτι πουλησαν τα παλια αποθεματα και τα καινουργια τα πηρανε ακριβοτερα αφου ανεβηκε το $.Μια αλλη εξηγηση ειναι η πολιτικη της εταιριας να ανεβασει την τιμη του S5 το Sony Z3 Compact ειναι σταθερο στις 29.990 ρουβλια εδω και ενα μηνα Αλλα με την πτωση του Ευρω απο 72 ρουβλια σε 65 η τιμη του σε Ευρω ανεβηκε απο 415 σε 460!
  Σημερα ριξανε τα επιτόκια κατα μια μοναδα ακομα στο 14% .Αυτο δεν ειχε μεγαλο αντικτυπο στο χρηματηστηριο

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σχετικα με καποιους που λένε οτι η Ρωσσια φτηνηνε θα απαντησω οτι σε μερικα πραγματα οπως βενζίνη,κοινοχρηστα,ξενοδοχεια,σαλόν ναι αν το υπολογισεται σε Ευρω φτηνηνανε ΑΛΛΑ τα τρόφιμα και τα ηλεκτρονικά ακριβήνανε σε πολλες φορες παραπανω απο οσο έπεσε το Ευρώ!Οποτε ο μονιμος κατοικος που εχει Ευρώ εν μέρη κερδιζει.Αυτος που κερδιζει περισσοτερο ειναι ο τουρίστας.
  Τα ηλεκτρονικά ακριβηναν αρκετα περισσοτερο απ'οτι επεσε το Ευρω το TAB S 10.5'' το ειδα χτες στις 33.000 ρουβλια  507 Ευρω περιπου :headbang: οταν το Ευρω επεσε απο τα 72 στο 65 ρουβλια (οταν ειχε 72 η τιμη του ηταν 30.000 ρουβλια 415 Ευρω περιπου).Μου ειπαν οταν τους ρωτησα οτι τα ειχαν εισαγει με την παλια εισοτημία γ'αυτο και ακριβηναν ακομα περισσοτερο.Λογικά αν ειναι ετσι πρεπει να φτηνήνουνε οταν ερθουν τα πιο καινουργια.Στα τροφιμα κατι προμοιο συμβαινει πολλα πραγματα εχουν μεχρι και 2,5 φορες παραπανω απο πριν  :rockon:.
  Ενα αλλο που συναιβει και το θεωρω πολυ σοβαρό ειναι οτι η GM θα σταματισει να πουλαει αυτοκινητα στη Ρωσσία!Και το εργοστασιο της στην Αγία Πετρούπολη θα το κλείσει!Τους δυο μηνες του 2015 η Chevrolet που περσι ηταν στην πρωτη δεκάδα στις πωλησεις αυτοκινητων ειχε στις πωλησεις πτωση 71% η Opel ειχε πτωση 82%  :rockon:.οποτε αποφασισαν να σταματισουν της πωλησεις κσι τη συναρμολογιση αυτοκινητων στη Ρωσσία και να φυγουν απο τη Ρωσσική αγορά αυτοκινητων.Τα μόνα που θα μεινουν στην αγορά ειναι το Chevrolet Niva (η σχεδιαση του καινουργιου μοντέλου σταματισε) και τα ακριβα Tahoe και Corvette.

Αυτο για μένα ειναι πολυ κακος οιωνός και σημαινει οτι η κριση θα ειναι πολυ μεγάλη και δεν θα τελειωσει συντομα.
  Το Ευρώ και το $ επεσαν σε σχεση με το ρούβλι γιατι 1)μειωθηκαν οι μισθοι των δημοσιων υπαλληλων κατα 10% 2)απολυθηκαν το 10% των εργαζωμενων στο δημόσιο και 3) η κεντρικη τραπεζα εφοδιάζει την αγορά με συναλλαγμα. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι η οικονομια της Ρωσσιας πηγαινει καλα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σχετικα με καποιους που λένε οτι η Ρωσσια φτηνηνε θα απαντησω οτι σε μερικα πραγματα οπως βενζίνη,κοινοχρηστα,ξενοδοχεια,σαλόν ναι αν το υπολογισεται σε Ευρω φτηνηνανε ΑΛΛΑ τα τρόφιμα και τα ηλεκτρονικά ακριβήνανε σε πολλες φορες παραπανω απο οσο έπεσε το Ευρώ!Οποτε ο μονιμος κατοικος που εχει Ευρώ εν μέρη κερδιζει.Αυτος που κερδιζει περισσοτερο ειναι ο τουρίστας.
  Τα ηλεκτρονικά ακριβηναν αρκετα περισσοτερο απ'οτι επεσε το Ευρω το TAB S 10.5'' το ειδα χτες στις 33.000 ρουβλια  507 Ευρω περιπου :headbang: οταν το Ευρω επεσε απο τα 72 στο 65 ρουβλια (οταν ειχε 72 η τιμη του ηταν 30.000 ρουβλια 415 Ευρω περιπου).Μου ειπαν οταν τους ρωτησα οτι τα ειχαν εισαγει με την παλια εισοτημία γ'αυτο και ακριβηναν ακομα περισσοτερο.Λογικά αν ειναι ετσι πρεπει να φτηνήνουνε οταν ερθουν τα πιο καινουργια.Στα τροφιμα κατι προμοιο συμβαινει πολλα πραγματα εχουν μεχρι και 2,5 φορες παραπανω απο πριν  :rockon:.
  Ενα αλλο που συναιβει και το θεωρω πολυ σοβαρό ειναι οτι η GM θα σταματισει να πουλαει αυτοκινητα στη Ρωσσία!Και το εργοστασιο της στην Αγία Πετρούπολη θα το κλείσει!Τους δυο μηνες του 2015 η Chevrolet που περσι ηταν στην πρωτη δεκάδα στις πωλησεις αυτοκινητων ειχε στις πωλησεις πτωση 71% η Opel ειχε πτωση 82%  :rockon:.οποτε αποφασισαν να σταματισουν της πωλησεις κσι τη συναρμολογιση αυτοκινητων στη Ρωσσία και να φυγουν απο τη Ρωσσική αγορά αυτοκινητων.Τα μόνα που θα μεινουν στην αγορά ειναι το Chevrolet Niva (η σχεδιαση του καινουργιου μοντέλου σταματισε) και τα ακριβα Tahoe και Corvette.

Αυτο για μένα ειναι πολυ κακος οιωνός και σημαινει οτι η κριση θα ειναι πολυ μεγάλη και δεν θα τελειωσει συντομα.
  Το Ευρώ και το $ επεσαν σε σχεση με το ρούβλι γιατι 1)μειωθηκαν οι μισθοι των δημοσιων υπαλληλων κατα 10% 2)απολυθηκαν το 10% των εργαζωμενων στο δημόσιο και 3) η κεντρικη τραπεζα εφοδιάζει την αγορά με συναλλαγμα. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι η οικονομια της Ρωσσιας πηγαινει καλα.
Οι απολυμέννοι του εργοστασιου της GM θα παρουν αποζημιωση 7 μισθους (το μηνιατικο εκει ηταν 50.000-120.000 ρουβλια δηλαδη 350.000-840.000 ρουβλια αποζημιωση θα παρουν).Ζητάνε ομως να παρουν 18 μισθους αποζημιωση!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ΑΑΑΑΑΑΑ  να μην ξεχνιωμαστε  μια φωτο 1000 λέξεις..

Συνημμένα

• russiangirls.jpg
    russiangirls.jpg
    47,7 KB · Εμφανίσεις: 38

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom