Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Σε ψώνια έπεσες μάλλον

Τύπε έχω αρκετή εμπειρία, όχι σε Ρωσίδες συγκεκριμένα, αλλά γενικά είμαι κοινωνικό άτομο και γυρνάω. Ίσως έχεις δίκιο αλλά οι κοπέλες δεν είναι ο τύπος της ψωνισμένης γκόμενας, τον οποίο άλλωστε απεχθάνομαι.

Kαταρχην πως ξερουν αγγλικα και συννενουνται μαζι του? Αυτο και μονο την κανει " μη κανονικη"

Η μία σπουδάζει στη Γερμανία, οπότε μιλάμε Γερμανικά. Με την άλλη μιλάμε στα αγγλικά με τη βοήθεια του google translator  :grin:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Τύπε έχω αρκετή εμπειρία, όχι σε Ρωσίδες συγκεκριμένα, αλλά γενικά είμαι κοινωνικό άτομο και γυρνάω. Ίσως έχεις δίκιο αλλά οι κοπέλες δεν είναι ο τύπος της ψωνισμένης γκόμενας, τον οποίο άλλωστε απεχθάνομαι.
Για να ξέρεις ποια είναι ψωνισμένη θα πρέπει να έχεις γνωρίσει πρώτα κάποια κανονική ρωσίδα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Για να ξέρεις ποια είναι ψωνισμένη θα πρέπει να έχεις γνωρίσει πρώτα κάποια κανονική ρωσίδα

Oι οποιες ψωνισμενες βεβαια μπορει να μην ειναι αλλα τρελες θα ειναι σιγουρα :grin:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Δηλαδή πώς είναι οι κανονικές Ρωσίδες; Θα βγουν αμακιγιάριστες και με λαδωμένο μαλλί έξω; Θα τους πεις ότι είναι όμορφες και θα σου πουν "όχι είμαι σαν κατσαρίδα με μαγιό"; Θα τους πεις πως θα τις βλέπεις ένα ΣΚ το μήνα επειδή τα υπόλοιπα έχεις να δεις άλλες και θα σου πούνε "ναι πασά μου"; Θα πάτε σε ένα εστιατόριο και θα ζητήσουν να πληρώσετε χωριστά;

Μπορεί να ακούγομαι ειρωνικός, αλλά δεν είμαι, θα με ενδιέφερε να μάθω πως είναι οι κανονικές Ρωσίδες.

:o Και οταν βρισκεσται απο κοντα πως επικοινωνειτε?  :huh:

με τα λίγα αγγλικά και το google translator  :grin:  το έχω δουλέψει πολύ το google translator  :grin:  δεν είναι η πρώτη περίπτωση

Αυτό και μόνο λέει ότι είχαν επαφές με ξένους και ότι είναι χαλασμένες

Τι πα να πει χαλασμένες; Η πιο κακομαθημένη πάντως είναι αυτή που δεν έχει πάει Ευρώπη  :2funny:  το είπα και πιο πάνω, άρα οι Ρώσοι την χάλασαν.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
http:// www. defencenet.gr/defence/item/aποκλειστικο-αίτηα-για-ένταξη-στην-ευρωσιατική-ενωση-θα-καταθέσει-ο-ατσίπρας-στην-συνάντησή-του  

Πολύ φαντασία έχουνε μερικοί δημοσιογράφοι!Η Ρωσσία ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ 100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ $ στην ΠΜΡ που ειναι δορυφόρος της θα δώσει 20-30 δις το χρόνο στη χρεωκοπημένη Ελλάδα?Και πως θα μπει η Ελλαδα στην Ευρωσιατική Ένωση?Πως θα γίνει να μην έχει σύνορα με τη Ρωσσία όταν η Ελλάδα είναι στη συνθήκη ΣΕΝΓΚΕΝ και στην πράξη δεν έχει με τα άλλα κράτη της ζώνης ΣΕΝΓΚΕΝ?
  Ποιό νόμισμα θα έχει η Ελλάδα μετά την είσοδο της στην Ευρασιατική Ενωση? το ρούβλι?  ή τη νέα δραχμή?  Δεν εχω διαβάσει πιό ηλίθιο άρθρο τα τελευταία χρόνια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Αυτοι οι άσχετοι του defence.net τα πιστευουν αυτα  :2funny: Εδω δειτε ενα παρομοιο αρθρο  :2funny:.Η πλακα ειναι οτι δεν εχω δει ΠΟΥΘΕΝΑ κανενα τετοιο αρθρο στα Ρωσσικά!Και κανενας στη Ρωσσια δεν εχει πει ποτέ οτι θα δωσει λεφτα στην Ελλάδα! :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Δηλαδή πώς είναι οι κανονικές Ρωσίδες; Θα βγουν αμακιγιάριστες και με λαδωμένο μαλλί έξω; Θα τους πεις ότι είναι όμορφες και θα σου πουν "όχι είμαι σαν κατσαρίδα με μαγιό"; Θα τους πεις πως θα τις βλέπεις ένα ΣΚ το μήνα επειδή τα υπόλοιπα έχεις να δεις άλλες και θα σου πούνε "ναι πασά μου"; Θα πάτε σε ένα εστιατόριο και θα ζητήσουν να πληρώσετε χωριστά;

Μπορεί να ακούγομαι ειρωνικός, αλλά δεν είμαι, θα με ενδιέφερε να μάθω πως είναι οι κανονικές Ρωσίδες.

με τα λίγα αγγλικά και το google translator  :grin:  το έχω δουλέψει πολύ το google translator  :grin:  δεν είναι η πρώτη περίπτωση

Τι πα να πει χαλασμένες; Η πιο κακομαθημένη πάντως είναι αυτή που δεν έχει πάει Ευρώπη  :2funny:  το είπα και πιο πάνω, άρα οι Ρώσοι την χάλασαν.
Άμα σου έρθει ρωσιδα σε ραντεβού αμακιγιάριστη να ξέρεις ότι δεν σε βλέπει καθόλου,στα κομπλιμέντα συνήθως λένε ευχαριστώ     

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ρωσίδα παίζει και να σε στήσει μία ώρα προκειμένου να μακιγιαριστεί.Το θεωρεί φυσιολογικό να περιμένεις αφού το κάνει για εσένα.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.666
Πόντοι
266
Μολις ειδα μια ρωσικη ταινια, περσυνη παραγωγη, ονοματι 'leviathan'.
Ειδα καλα πως ειναι να ζεις στην ρωσικη επαρχια....
Ακομη και για μενα παντως, που ειμαι fan της φυσης και γενικοτερα της ηρεμιας, φαινεται οτι ειναι πολυ πληκτικά...
Κι οι γκομενες ειναι οι βαριεστημενες, ή ψαχνονται να την κανουν γι'αλλου καλυτερα...
Φυσικα αμα κανεις εχει καμια γκομεναρα ρωσιδα διπλα του, και εχουνε βρει κι ενα ρυθμο ζωης (οτιδηποτε), φανταζομαι οτι μπορεις να περασεις καλα.
Αλλα μονος, δυσκολα μπορεις να την παλεψεις, ετσι καταλαβα.
Εντωμεταξυ, η ταινια ειχε απ'ολα. Διαφθορα σε δημαρχο και αστυνομία, μοσχοβιτη δικηγορο με αλλον αερα και την γυναικα ενος μπεκρη που εψαχνε ευκαιρια να το σκασει, την ανακαλυψε ο μπεκρης συζυγος και της εσπασε το κεφαλι, γενικα ολοι επιναν ολη την ωρα, οι αντρες αγροικοι(εκτος του μοσχοβιτη) κλπ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μολις ειδα μια ρωσικη ταινια, περσυνη παραγωγη, ονοματι 'leviathan'.
Ειδα καλα πως ειναι να ζεις στην ρωσικη επαρχια....
Ακομη και για μενα παντως, που ειμαι fan της φυσης και γενικοτερα της ηρεμιας, φαινεται οτι ειναι πολυ πληκτικά...
Κι οι γκομενες ειναι οι βαριεστημενες, ή ψαχνονται να την κανουν γι'αλλου καλυτερα...
Φυσικα αμα κανεις εχει καμια γκομεναρα ρωσιδα διπλα του, και εχουνε βρει κι ενα ρυθμο ζωης (οτιδηποτε), φανταζομαι οτι μπορεις να περασεις καλα.
Αλλα μονος, δυσκολα μπορεις να την παλεψεις, ετσι καταλαβα.
Εντωμεταξυ, η ταινια ειχε απ'ολα. Διαφθορα σε δημαρχο και αστυνομία, μοσχοβιτη δικηγορο με αλλον αερα και την γυναικα ενος μπεκρη που εψαχνε ευκαιρια να το σκασει, την ανακαλυψε ο μπεκρης συζυγος και της εσπασε το κεφαλι, γενικα ολοι επιναν ολη την ωρα, οι αντρες αγροικοι(εκτος του μοσχοβιτη) κλπ
Σε τόσο κυριλέ μερη δεν πηγαινω  :2funny:.Παντος εκει η αναλογία αντρών γυναικών ειναι 1 προς 5 αν βγαλεις και τους αλκοολικούς 1 προς 10

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Σε τόσο κυριλέ μερη δεν πηγαινω  :2funny:.Παντος εκει η αναλογία αντρών γυναικών ειναι 1 προς 5 αν βγαλεις και τους αλκοολικούς 1 προς 10

Ρε συ Μητσο τόσο διαφορετική ειναι η Μοσχα απο τα χωριά; Επειδή τέτοιες αναλογίες δε βλέπω.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε συ Μητσο τόσο διαφορετική ειναι η Μοσχα απο τα χωριά; Επειδή τέτοιες αναλογίες δε βλέπω.
Δεν εχει καμία σχέση!Η Ρωσσία αρχίζει 20-30 χλμ. εξω απο τον περιφεριακό της Μόσχας και της Αγίας Πετρούπολης!Ολοι στα χωριά ειναι αλκοολικοί!Οι αντρες της Αγίας Πετρούπολης ειναι πρίγγηπες αν τους συγκρίνεις με αυτους του Νόβγκοροντ.Οι δε αντρες που ειναι πιο υψηλου επιπεδου φευγουν απο'κει για να πανε για δουλεια στις μεγαλες πόλεις.Εκτος απο τη Νότια Ρωσσία που εχει Καυκάσιους που καμακώνουνε και οι γκόμενες ειναι κακομαθημένες καθως και καποιες πολεις που εχει εργοστάσια π.χ. Тула η υπολοιπη Ρωσσια ειναι παράδεισος!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.666
Πόντοι
266
Δεν εχει καμία σχέση!Η Ρωσσία αρχίζει 20-30 χλμ. εξω απο τον περιφεριακό της Μόσχας και της Αγίας Πετρούπολης!Ολοι στα χωριά ειναι αλκοολικοί!Οι αντρες της Αγίας Πετρούπολης ειναι πρίγγηπες αν τους συγκρίνεις με αυτους του Νόβγκοροντ.Οι δε αντρες που ειναι πιο υψηλου επιπεδου φευγουν απο'κει για να πανε για δουλεια στις μεγαλες πόλεις.Εκτος απο τη Νότια Ρωσσία που εχει Καυκάσιους που καμακώνουνε και οι γκόμενες ειναι κακομαθημένες καθως και καποιες πολεις που εχει εργοστάσια π.χ. Тула η υπολοιπη Ρωσσια ειναι παράδεισος!

Αυτη η ταινια μου εκανε εντυπωση γιατι εδειξε χωρις καμια ωραιοποιηση πως ειναι η ζωη στη ρωσικη επαρχια, και δεν εχει καμια διαφορα απο οσα μας λες εδω και χρονια!!!
Τεινω κι εγω να πιστεψω, οτι ενας νορμαλ τυπος, πχ ελληνας με μια νορμαλ δουλεια/εισοδημα, αν μπορει να καμακωσει σε ρωσικη επαρχια, οντως θα μοιαζει σαν πριγκηπας με ανταγωνισμο πραγματικα εξαθλιωμενους ντοπιους αντρες, και θα μπορει να χτυπησει γκομενες πραγματικα τρομερες, που εκει που ζουν πραγματικα δεν εχουν καμια σοβαρη επιλογη...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτη η ταινια μου εκανε εντυπωση γιατι εδειξε χωρις καμια ωραιοποιηση πως ειναι η ζωη στη ρωσικη επαρχια, και δεν εχει καμια διαφορα απο οσα μας λες εδω και χρονια!!!
Τεινω κι εγω να πιστεψω, οτι ενας νορμαλ τυπος, πχ ελληνας με μια νορμαλ δουλεια/εισοδημα, αν μπορει να καμακωσει σε ρωσικη επαρχια, οντως θα μοιαζει σαν πριγκηπας με ανταγωνισμο πραγματικα εξαθλιωμενους ντοπιους αντρες, και θα μπορει να χτυπησει γκομενες πραγματικα τρομερες, που εκει που ζουν πραγματικα δεν εχουν καμια σοβαρη επιλογη...
Πρεπει να ειναι ομως σαν τον ψευτη της Μολδαβίας για να αντέξει τη μιζέρια και να του αρέσει εκει  :headbang: εγω εκει ουτε 1 μέρα δεν αντέχω!Ακομα και το χέσιμο ειναι πρόβλημα!Για να χέσεις πρεπει να πας στην τρυπα που ειναι εξω απο το σπίτι  :rockon:.Ασε οτι γυρω σου θα ειναι όλο μεθυσμένοι!
  Απο γκομενες οσες θελεις!Αλλα δεν χρειαζεται να πας σε τόσο αθλια μέρη για να βρεις να  :knockinb:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο ένας Ελληνας απο αυτους που ειναι εδω ηρθε γιατι αυτη που έχει ηταν ετοιμη να τον σεντράρει οπως κατάλαβα  :think:Θα προσπαθίσει να την εντυπωσιασει με τον Ελληνικό τρόπο,θα την βγάλει έξω υα ανοιγει σαμπάνιες και αλλες Πιρφοριές εδω ταιριάζει η παροιμία που λέει τι του λειπει του ψυριάρη,σκουφος με Μαργαριτάρι  :2funny:.
  Οπως σας εχω πει οι Ρωσσίδες κοιτάνε το Στάτους και όχι την Πιρφοριά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΗΝΙΔΕΣ το φουκαρά που σκορπάει λεφτά για να δείξει οτι καποιος ειναι ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΈΒΟΝΤΑΙ!Το αντίθετο λενε ΤΙ  :jerking: :jerking: :jerking: ΕΙΝΑΙ!Σιγουρα πρέπει να της πάτε σούσι σινεμά κλπ. αλλα αν δουνε οτι πετάτε λεφτα σε Πιρφοριές θα έχετε το αντίθετο αποτέλεσμα.Λενε κοιτα το μαλάκα που έχει το Κινέζικο κινητό ή ντύνεται άθλια και πάει να το παίξει και μεγιστάνας  :2funny:.Κοιτάνε δε τα πάντα οι άτιμες αυτη η πιτσιρίκα που σας είχα βάλει φωτογραφία μου είπε σε τρεις συναντίσεις ηρθες με τρία διαφορετικά μπουφάν...με διαφορετικές μπότες την κάθε φορά...της άρεσε πολύ το σιδερένιο μου άλογο....κοίταγε της κάρτες που έχω....Με πήρανε για κάποια δουλειά και άκουγε για τι συζητούσα....είδε το βιντεάκι μου στην Αμερική...τα βιντεάκια μου με της εμφανίσεις στην τηλεόραση κλπ. Κοιτάνε απο τη λεπτομέρια μέχρι τα σημαντικά αμάξια,διαμερίσματα.
  Γ'αυτο ο τουρίστας εδω δεν έχει καμιά τύχη.Μιλαω για καποιον που ντύνεται σωστα και εχει στυλ.Αν ερθει καποιος ντυμένος οπως ντύνονται στην Ελλάδα με μούσια θα  :2funny: :2funny: :2funny: μαζι του!

Ο φίλος του παραδήγματος δεν εχει κανενα μέλλον γιατι η κοπέλα που έχει που ειναι τελείως προβληματική θέλει να κάνει παιδιά και ο αντρας να δουλευει και αυτη να τα μεγαλώνει επειδη δεν μπορει να βρει καποιον αλλον θα τον ανεχτεί καποιο διάστημα αλλα αυτη η σχέση δεν εχει καμια προοπτικη και κανενα μέλλον!
  Αυτο το μικρό για την ψυχολογία των Ρωσσίδων της Αγίας Πετρούπολης.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Ο ένας Ελληνας απο αυτους που ειναι εδω ηρθε γιατι αυτη που έχει ηταν ετοιμη να τον σεντράρει οπως κατάλαβα  :think:Θα προσπαθίσει να την εντυπωσιασει με τον Ελληνικό τρόπο,θα την βγάλει έξω υα ανοιγει σαμπάνιες και αλλες Πιρφοριές εδω ταιριάζει η παροιμία που λέει τι του λειπει του ψυριάρη,σκουφος με Μαργαριτάρι  :2funny:.
  Οπως σας εχω πει οι Ρωσσίδες κοιτάνε το Στάτους και όχι την Πιρφοριά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΗΝΙΔΕΣ το φουκαρά που σκορπάει λεφτά για να δείξει οτι καποιος ειναι ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΈΒΟΝΤΑΙ!Το αντίθετο λενε ΤΙ  :jerking: :jerking: :jerking: ΕΙΝΑΙ!Σιγουρα πρέπει να της πάτε σούσι σινεμά κλπ. αλλα αν δουνε οτι πετάτε λεφτα σε Πιρφοριές θα έχετε το αντίθετο αποτέλεσμα.Λενε κοιτα το μαλάκα που έχει το Κινέζικο κινητό ή ντύνεται άθλια και πάει να το παίξει και μεγιστάνας  :2funny:.Κοιτάνε δε τα πάντα οι άτιμες αυτη η πιτσιρίκα που σας είχα βάλει φωτογραφία μου είπε σε τρεις συναντίσεις ηρθες με τρία διαφορετικά μπουφάν...με διαφορετικές μπότες την κάθε φορά...της άρεσε πολύ το σιδερένιο μου άλογο....κοίταγε της κάρτες που έχω....Με πήρανε για κάποια δουλειά και άκουγε για τι συζητούσα....είδε το βιντεάκι μου στην Αμερική...τα βιντεάκια μου με της εμφανίσεις στην τηλεόραση κλπ. Κοιτάνε απο τη λεπτομέρια μέχρι τα σημαντικά αμάξια,διαμερίσματα.
   Γ'αυτο ο τουρίστας εδω δεν έχει καμιά τύχη.Μιλαω για καποιον που ντύνεται σωστα και εχει στυλ.Αν ερθει καποιος ντυμένος οπως ντύνονται στην Ελλάδα με μούσια θα  :2funny: :2funny: :2funny: μαζι του!

Ο φίλος του παραδήγματος δεν εχει κανενα μέλλον γιατι η κοπέλα που έχει που ειναι τελείως προβληματική θέλει να κάνει παιδιά και ο αντρας να δουλευει και αυτη να τα μεγαλώνει επειδη δεν μπορει να βρει καποιον αλλον θα τον ανεχτεί καποιο διάστημα αλλα αυτη η σχέση δεν εχει καμια προοπτικη και κανενα μέλλον!
   Αυτο το μικρό για την ψυχολογία των Ρωσσίδων της Αγίας Πετρούπολης.

εθνικος σταρ εισαι δημητρακη  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom