Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
η αλλη μου εστειλε αριθμο της καρτασ να βαλω λεφτα για να αγορασει εισιτιριο να ερθει 6 ωρες με το τρενο οδυσσο.ειπα δεν στελνω λεφτα,εχω πολλες επιλογες εδω.αν θες να σε σπονσαρω ελα,αν δεν εχω εδω επιλογες.απαντα και αυτη ακομα,θα δειξει.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Αυτη ειναι η μαγία του ιντερνέτ οτι ένας κακομοιρης Ρωσσοπόντιος που ζουσε α πιο τελωμενα μερη της πρωην Ε.Σ.Σ.Δ και που εφυγε χωρις βρακί απο την τοτε Ε.Σ.Σ.Δ και πούλαγε σεντόνια και ξύλινες κουκλες στη λαΐκη γινεται μεγιστάνας  :2funny: και εχει γνωμη για τη Ρωσσια :2funny:Ενας 50αρης Ρωσσοπόντιος που στη Ρωσσια κατευθειαν τον βαζουν στην κατηγορια των Καυκάσιων και στις μεγαλες πολεις οι γυναικες θα τον κοιταζουν με περιφρόνιση γινεται μεγάλος γαμιάς  :2funny: και δινεικαι συμβουλές  :2funny:
    Εχεις δει πως είναι οι Ρωσσίδες που πανε και αρκετες παντρευονται Τούρκους,Φινλανδους και Αιγύπτιους? :2funny: :2funny: :2funny: Εμφανησιακα δεν βλεπονται  :2funny:κατι τέρατα και χοντρες είναι  :2funny:
   Στην Οδησσό ειδα αυτη την αηδία οι γυναικες εκει να πηγαινουν με Τουρκους :headbang: οι Μολδαβες και καποιες απο της Ουκρανες πανε με Τουρκους δεν εχουν ομως καμια σχεση με της Ρωσσιδες της Μοσχας.Μηπως και στη Φυλης δουλευουν Μοσχοβιτισες? :2funny: Οι Ρωσσιδες απο μεγαλες πολεις θα τους κοιτάξουν υποτιμιτικα.Οπως και εσένα  :2funny:που ανηκεις στην κατηγορια των Καυκάσιων.Εδω το πιθανοτερο ειναι να μην σε βαλουν μεσα σε αρκετες ντισκο π.χ. ΧΧΧΧ
    Και ο Βλακμαν τα ιδια διαβαζει και  μας βαζει  :2funny: για να μας πει πως ειναι η Πολωνια :2funny:
    Μ αρεσει που τωρα αρχισατε να γραφετε και για τη Ρωσσια  :2funny: χωρις να εχετε παει εδω και αρκετα χρόνια  :2funny:

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
δημητρη νομιζω πως κανεις λιγακι λάθος σχετικά με την τωρινη φάση των ρωσσιδων. Με την δουλεια που εχω (στο εξωτερικο δουλευω) ερχομαι σε επαφη και γνωρίζω αρκετους ρώσσους και ρωσσιδες απο μοσχα με δυνατο πορτοφολι και το συμπερασμα που εχω βγάλει είναι πως ολο και πιο πολυ αφηνουν οι ρωσσιδες τα στερεοτυπα του να μην παντρευοντε με αλλη ρατσα. Και γνωρισα παντρεμενα ζευγαρια με καυκασιο αντρα και ρωσσιδα γυναικα (μουναρα). Και φυσικα μιλαμε πως ο τυπος ηταν μεγαλοστελεχος φαρμακευτικης στην μοσχα. Και απ οτι ξερω η κοινη γνωμη στην ρωσσια δεν ειναι ιδια για ολες τις φυλες της καυκασου. Διαψευσε με αν κανω λαθος, αλλα η γενικη εικονα της ρωσσικης κοινωνιας βλεποντας απο το εξωτερικο ειναι αυτη.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
συμφωνω με διμιτρακι,τα σαιτ αυτα τουρκοι τα γραφουν στα ρωσικα,τα διαβαζω και εγω και γελω,για το ποσο γοητευτικοι ειναι οι τουρκοι χααχαχαχ.στην γεωργια μου ελεγαν οτι οι ρωσιδες ειναι τρελες να βρουνε γεωργιανους και στο πακισταν τα ιδια θα λενε οι αντρες.κατι χοντρες και αθλιες βλεπω με αραβες,τουρκους οδυσσο για αυτοους διαφωνισα με διμιτρακι που ελεγε ολες πανε με αυτους,μονο τετειου επιπεδου βρισκουνινου.πηγα σε μπαρ κωνσταντινουπολη κατι χοντρελες μολδαβες,ουκρανες ειχε για να κερνασ χαχαχαχ.δεν γουσταρουν μουσουλμανους.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
δημητρη νομιζω πως κανεις λιγακι λάθος σχετικά με την τωρινη φάση των ρωσσιδων. Με την δουλεια που εχω (στο εξωτερικο δουλευω) ερχομαι σε επαφη και γνωρίζω αρκετους ρώσσους και ρωσσιδες απο μοσχα με δυνατο πορτοφολι και το συμπερασμα που εχω βγάλει είναι πως ολο και πιο πολυ αφηνουν οι ρωσσιδες τα στερεοτυπα του να μην παντρευοντε με αλλη ρατσα. Και γνωρισα παντρεμενα ζευγαρια με καυκασιο αντρα και ρωσσιδα γυναικα (μουναρα). Και φυσικα μιλαμε πως ο τυπος ηταν μεγαλοστελεχος φαρμακευτικης στην μοσχα. Και απ οτι ξερω η κοινη γνωμη στην ρωσσια δεν ειναι ιδια για ολες τις φυλες της καυκασου. Διαψευσε με αν κανω λαθος, αλλα η γενικη εικονα της ρωσσικης κοινωνιας βλεποντας απο το εξωτερικο ειναι αυτη.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
ειδες την μουναρα ηθοπειο ελισαμπετ χαρλει με τον μεγιστανα τον ινδο?την μονικα μπελουτσι με τον μεγιστανα αζερο 60 χρονων?τι νομιζεις αν τον εβλεπε στην ινδια στο μετρο να ζιτιανευει δεν θα εκανε εαχαμετο?χαχαχαχ.ο φιλος μου αζερπαιζαν οδυσσο ειναι γαμω τα κορμια γυμνασμενος,καμακι συνεχεια θαλασσα μονο κατι μπαζα,χοντρες,γριες γαμα χαχαχαχ.

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
ετσι ειναι. το χρημα και η μορφωση πλεον ειναι τα σημαντικα και οχι η φυλετικη καθαροτητα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ναι εσυ ειδες τον εναν Καυκάσιο διευθυντικο  στελεχος που βρηκε μια γκομενα πιθανοτατα απο επαρχια.
  Αυτος ομως ναι το 1% οι υπολοιποι 99 ομως τι  :knockinb:?
συμφωνω με διμιτρακι,τα σαιτ αυτα τουρκοι τα γραφουν στα ρωσικα,τα διαβαζω και εγω και γελω,για το ποσο γοητευτικοι ειναι οι τουρκοι χααχαχαχ.στην γεωργια μου ελεγαν οτι οι ρωσιδες ειναι τρελες να βρουνε γεωργιανους και στο πακισταν τα ιδια θα λενε οι αντρες.κατι χοντρες και αθλιες βλεπω με αραβες,τουρκους οδυσσο για αυτοους διαφωνισα με διμιτρακι που ελεγε ολες πανε με αυτους,μονο τετειου επιπεδου βρισκουνινου.πηγα σε μπαρ κωνσταντινουπολη κατι χοντρελες μολδαβες,ουκρανες ειχε για να κερνασ χαχαχαχ.δεν γουσταρουν μουσουλμανους.
Αυτο το ξερω οτι δεν τους γουσταρουν.Για να βρει καποιος απο αυτους γκομενα πρεπει να την κυνηγισει πολυ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Με τη συναντιση που λεγανε χτες τι εγινε? :2funny:Εγω αυριο θα παω στα πηδηχτηρια

dickydickman 69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2014
Κριτικές
8
Like
42
Πόντοι
1
Έχω το τηλ μιας επαγγελματίας που διαμένει Μόσχα. Ουκρανικό το μωρό,  το τηλ πραγματικό κ το πήρα απ' όταν έκανε σιτιτουρινγκ στο Γκρις. Πόσο εύκολα το δίνουν τον αριθμό ? Τι ν περιμένω ? Έχουμε επικοινωνησει από τότε οπότε μιλάω για πραγματικότητα. .

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Ετσι παικτη, κανενα ελεος στα πουτανακια. Ολες για το κοκκινο χαλι στα οσκαρ ειναι.χωρις κοκό μηδεν μαρουλι

Εδώ ρε τύπε έχω μια ένσταση / απορία. ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δε θα στείλουμε λεφτά στο έτσι, αλλά δεν είναι και κάπως απότομα όπως της μίλησε ο Θεοχάρης; Δηλαδή ΟΚ όλες πουτάνες είναι, αλλά το να το παίζουμε και λίγο μαλάκες δε νομίζω πως είναι κακό, η ευγένεια τσάμπα είναι... Μπορεί η κοπέλα όντως να μην ήθελε να του ζητήσει λεφτά, δεν παίζει αυτό το ενδεχόμενο;

Τύπε θα συμφωνήσω με το Δημήτρη, οι Καυκάσιοι έχουν πάρα πολύ κακή φήμη, τουλάχιστον στη Μόσχα και κρίνοντας από τις κοπέλες που έχω γνωρίσει. Και γενικότερα οι Ρώσοι είναι αρκετά έως πολύ ρατσιστές.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.868
Πόντοι
216
Τύπε θα συμφωνήσω με το Δημήτρη, οι Καυκάσιοι έχουν πάρα πολύ κακή φήμη, τουλάχιστον στη Μόσχα και κρίνοντας από τις κοπέλες που έχω γνωρίσει. Και γενικότερα οι Ρώσοι είναι αρκετά έως πολύ ρατσιστές.

Στον στρατό ένας ρωσοπόντιος μου έλεγε το αντίθετο ότι οι Ρωσίδες γουστάρουνε τους καυκάσιους γιατί δεν υπάρχει περίπτωση ο καυκάσιος να μην σε γαμήσει  :grin: :grin: ενώ οι Ρώσοι είναι μόνο για ποτο ...

Πουλούσε πολύ ιστορία για γαμίσια με Ρωσίδες ... κλασικός ελληναράς ... είχε σκίσει το μισό ανατολικό μπλοκ ... χαχα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Στον στρατό ένας ρωσοπόντιος μου έλεγε το αντίθετο ότι οι Ρωσίδες γουστάρουνε τους καυκάσιους γιατί δεν υπάρχει περίπτωση ο καυκάσιος να μην σε γαμήσει  :grin: :grin: ενώ οι Ρώσοι είναι μόνο για ποτο ...

Πουλούσε πολύ ιστορία για γαμίσια με Ρωσίδες ... κλασικός ελληναράς ... είχε σκίσει το μισό ανατολικό μπλοκ ... χαχα
Μα και οι Ρωσσοποντιοι για τους Ρωσσους Καυκάσιοι ειναι  :2funny:οι Ρωσσοι δεν τους θεωρουνε Ελληνες.
    Το βασικομπροβλημα των Καυκάσιων ειναι στην συμπεριφορα τους που ειναι απαισια :headbang: ειναι ψωροπεριφανοι και εχουνε μια μαγκια που προκαλει γέλια :2funny:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Εδώ ρε τύπε έχω μια ένσταση / απορία. ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δε θα στείλουμε λεφτά στο έτσι, αλλά δεν είναι και κάπως απότομα όπως της μίλησε ο Θεοχάρης; Δηλαδή ΟΚ όλες πουτάνες είναι, αλλά το να το παίζουμε και λίγο μαλάκες δε νομίζω πως είναι κακό, η ευγένεια τσάμπα είναι... Μπορεί η κοπέλα όντως να μην ήθελε να του ζητήσει λεφτά, δεν παίζει αυτό το ενδεχόμενο;

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
και αυτο παιζει,απλα ηθελα να βαλω κανονες και να προτινω σπονσορινκ για τον λογο οτι δεν θα μπορουσα να την ξεφωρτωθω αν πωλουσα ερωτα.ετσι η σχεση θα ειναι μονο πελατιακη ,ισως φαμε και καμια φιλη.της ειπα απο αρχη την μερα δεν θα βλεπωμαστε,εχω δουλειες ετσι να κυκλοφορω ανετα με αλλη κοπελα χαχαχαχ.η αλλη μονο την μερα μπορει.αν πουλουσα ερωτες παλι θα ετρωγα τα ιδια λεφτα σε δωρα και δεν θα μπορουσα να λεω πιστευτες δικαιολογιες να φαιγω.αυτη εχει χρονο,δεν δουλευει θα την ειχα συνεχεια μπελα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παιδια ο Νύχτερος εξαφανιστηκε οπως και ο ψευτης της Μολδαβιας τοτε  :2funny:.Θα σκεφτει καμια ιστορια παλι.....καποιος φιλος του επαθε ατυχημα και ειναι στο νοσοκομειο.....ο Σκυλοχάρας επαθε δυσπεψια επειδη παραφαγε και ειναι στο νοσοκομειο.....πέθανε η αδερφη της προγιαγιάς του κλπ.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
    Εγω του λεω να ερθει στη Φυλής να με βρει αλλα αυτος 2 μερες εχει εξαφανιστει  :2funny:.Δε νομιζω να τολμισει να εμφανιστει  :2funny:.Ολοι πισω απο το πληκτρολογιο ειναι μεγιστανες.....ωραιοι......πλουσιοι και μεγαλοι γαμιάδες  :2funny: :2funny: :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Παιδια ο Νύχτερος εξαφανιστηκε οπως και ο ψευτης της Μολδαβιας τοτε  :2funny:.Θα σκεφτει καμια ιστορια παλι.....καποιος φιλος του επαθε ατυχημα και ειναι στο νοσοκομειο.....ο Σκυλοχάρας επαθε δυσπεψια επειδη παραφαγε και ειναι στο νοσοκομειο.....πέθανε η αδερφη της προγιαγιάς του κλπ.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
    Εγω του λεω να ερθει στη Φυλής να με βρει αλλα αυτος 2 μερες εχει εξαφανιστει  :2funny:.Δε νομιζω να τολμισει να εμφανιστει  :2funny:.Ολοι πισω απο το πληκτρολογιο ειναι μεγιστανες.....ωραιοι......πλουσιοι και μεγαλοι γαμιάδες  :2funny: :2funny: :2funny:
Γιατί δεν έρχεσαι Ρόδο? Χαμός εδώ!!!Πάρε μια Ryan με 15-20 Ευρώ

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
κυπροπαλι εχει ρωσιδια συν ουκρανιδια.επιμενω οτι με διαφορα οι περιοχες ουφα,καζαν μπασκιρια,ταταρσταν περιοχες ειναι πανεμορφες,μελαχρινες οι πιο πολλες η μογολοειδη.στον φιλο δισκολοεγραφη  προσθεσω ακομα οτι ειναι ικανες οι ουκρανιδες για 10 μερες να τρωνε να πινουν μαζι σου,να μην μπορεις να κλασεις και ομως να μην γαμιουνται με σενα.2 πιτσιρικια πηρα σουσι,λενε καθε μερα μαζι μας.ειπα ναι με αυτες τις προιποθεσεις,εξαφανιστηκαν χαχαχαχ.για να τρωνε καθε μερα ηταν οκ.ποσα λεφτα εφαγα σε τετειες που επεμενα,τωρα η αμεσως η ποτε.η αλλη παλι σουσι,ειπα παμε σπιτι λεει οχι με προσβαλες  μιλας για αλλες γυναικες.επιδει καταλαβα κρυφοβιζιτα υταν ο λογος ειναι νομιζε δεν την πηρα χαμπαρι και ηθελα ερωτες αντι να πληρωσω χαχαχα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom