dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Ασε μου τα ειπε ο Βασιλης!Αν ερθω θα ερθω με γκόμενα γιατι βαριεμαι να κυνηγαω για να .Δεν σου ειπε οτι εγω ειμαι άνετος και οτι με το στυλ μου και ολα τα αλλα πουνε καμακωνω πανευκολα εκει.Γιατί δεν έρχεσαι Ρόδο? Χαμός εδώ!!!Πάρε μια Ryan με 15-20 Ευρώ
Την τριτη φευγω.Αν ομως με καλεσει ο Λαζοπουλος ξαναρχομαι
Πρεπει να πας να σου κανει μαθηματα ο Dirty Αυτος χαλαρά χωρις να ξερει Ρωσσικα στη Μολδαβια πηδηξε τεσσερις σε τρεις μερεςκυπροπαλι εχει ρωσιδια συν ουκρανιδια.επιμενω οτι με διαφορα οι περιοχες ουφα,καζαν μπασκιρια,ταταρσταν περιοχες ειναι πανεμορφες,μελαχρινες οι πιο πολλες η μογολοειδη.στον φιλο δισκολοεγραφη προσθεσω ακομα οτι ειναι ικανες οι ουκρανιδες για 10 μερες να τρωνε να πινουν μαζι σου,να μην μπορεις να κλασεις και ομως να μην γαμιουνται με σενα.2 πιτσιρικια πηρα σουσι,λενε καθε μερα μαζι μας.ειπα ναι με αυτες τις προιποθεσεις,εξαφανιστηκαν χαχαχαχ.για να τρωνε καθε μερα ηταν οκ.ποσα λεφτα εφαγα σε τετειες που επεμενα,τωρα η αμεσως η ποτε.η αλλη παλι σουσι,ειπα παμε σπιτι λεει οχι με προσβαλες μιλας για αλλες γυναικες.επιδει καταλαβα κρυφοβιζιτα υταν ο λογος ειναι νομιζε δεν την πηρα χαμπαρι και ηθελα ερωτες αντι να πληρωσω χαχαχα.
Ο Νύχτερος κρυβεται σαν τον ψευτη εχει πλακα που ουτε αυτος ουτοι κλωοι του Σινοχάλια γραφουνε εξαφανιστηκανε .
Εγω για μια ακομα φορα γραφω εδω οτι τον περιμενω να ερθ στη Φυλης οταν το κανοανισουμε.Κυριακη με βολευει πολυ,και αυτον θα τον βολευει γιατι θα εχει χρονο να βρει κανενα αμαξι πολυτελαιαςκαποιου φιλου του ή να νοικιασει καμια Mersedes στη χειροτερη περιπτωση .Καθως και να δανιστει ρουχα απο καποιο φιλο του .Για να ειναι Χάι .