Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Γιατί δεν έρχεσαι Ρόδο? Χαμός εδώ!!!Πάρε μια Ryan με 15-20 Ευρώ
Ασε μου τα ειπε ο Βασιλης!Αν ερθω θα ερθω με γκόμενα γιατι βαριεμαι να κυνηγαω για να  :knockinb:.Δεν σου ειπε οτι εγω ειμαι άνετος και οτι με το στυλ μου και ολα τα αλλα πουνε καμακωνω πανευκολα εκει.
    Την τριτη φευγω.Αν ομως με καλεσει ο Λαζοπουλος ξαναρχομαι  :)

κυπροπαλι εχει ρωσιδια συν ουκρανιδια.επιμενω οτι με διαφορα οι περιοχες ουφα,καζαν μπασκιρια,ταταρσταν περιοχες ειναι πανεμορφες,μελαχρινες οι πιο πολλες η μογολοειδη.στον φιλο δισκολοεγραφη  προσθεσω ακομα οτι ειναι ικανες οι ουκρανιδες για 10 μερες να τρωνε να πινουν μαζι σου,να μην μπορεις να κλασεις και ομως να μην γαμιουνται με σενα.2 πιτσιρικια πηρα σουσι,λενε καθε μερα μαζι μας.ειπα ναι με αυτες τις προιποθεσεις,εξαφανιστηκαν χαχαχαχ.για να τρωνε καθε μερα ηταν οκ.ποσα λεφτα εφαγα σε τετειες που επεμενα,τωρα η αμεσως η ποτε.η αλλη παλι σουσι,ειπα παμε σπιτι λεει οχι με προσβαλες  μιλας για αλλες γυναικες.επιδει καταλαβα κρυφοβιζιτα υταν ο λογος ειναι νομιζε δεν την πηρα χαμπαρι και ηθελα ερωτες αντι να πληρωσω χαχαχα.
Πρεπει να πας να σου κανει μαθηματα ο Dirty  :2funny: Αυτος χαλαρά χωρις να ξερει Ρωσσικα στη Μολδαβια πηδηξε τεσσερις σε τρεις μερες  :jerking: :2funny:

Ο Νύχτερος κρυβεται σαν τον ψευτη  :2funny: εχει πλακα που ουτε αυτος ουτοι κλωοι του Σινοχάλια γραφουνε εξαφανιστηκανε  :2funny:.
    Εγω για μια ακομα φορα γραφω εδω οτι τον περιμενω να ερθ στη Φυλης οταν το κανοανισουμε.Κυριακη με βολευει πολυ,και αυτον θα τον βολευει γιατι θα εχει χρονο να βρει κανενα αμαξι πολυτελαιαςκαποιου φιλου του ή να νοικιασει καμια Mersedes στη χειροτερη περιπτωση  :2funny:.Καθως και να δανιστει ρουχα απο καποιο φιλο του  :2funny:.Για να ειναι Χάι  :2funny:.

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
Μα και οι Ρωσσοποντιοι για τους Ρωσσους Καυκάσιοι ειναι  :2funny:οι Ρωσσοι δεν τους θεωρουνε Ελληνες.
   Το βασικομπροβλημα των Καυκάσιων ειναι στην συμπεριφορα τους που ειναι απαισια :headbang: ειναι ψωροπεριφανοι και εχουνε μια μαγκια που προκαλει γέλια :2funny:

Το οτι λεγονται ρωσσοποντιοι δεν σημαινει πως εχουν καποια σχεση με ρωσσια. Γεωργιανοι ειναι οι οποιοι έχουν πάρει την υπηκοοτητα λογο ενος χωριου της γεωργιας, στα συνορα με την τουκια. Απ οτι γνωριζω σε κανουν ποντιο με 2χιλιαρικα  :grin: :grin: :grin:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
677
Ασε μου τα ειπε ο Βασιλης!Αν ερθω θα ερθω με γκόμενα γιατι βαριεμαι να κυνηγαω για να  :knockinb:.Δεν σου ειπε οτι εγω ειμαι άνετος και οτι με το στυλ μου και ολα τα αλλα πουνε καμακωνω πανευκολα εκει.
    Την τριτη φευγω.Αν ομως με καλεσει ο Λαζοπουλος ξαναρχομαι  :)

Πρεπει να πας να σου κανει μαθηματα ο Dirty  :2funny: Αυτος χαλαρά χωρις να ξερει Ρωσσικα στη Μολδαβια πηδηξε τεσσερις σε τρεις μερες  :jerking: :2funny:

Ο Νύχτερος κρυβεται σαν τον ψευτη  :2funny: εχει πλακα που ουτε αυτος ουτοι κλωοι του Σινοχάλια γραφουνε εξαφανιστηκανε  :2funny:.
    Εγω για μια ακομα φορα γραφω εδω οτι τον περιμενω να ερθ στη Φυλης οταν το κανοανισουμε.Κυριακη με βολευει πολυ,και αυτον θα τον βολευει γιατι θα εχει χρονο να βρει κανενα αμαξι πολυτελαιαςκαποιου φιλου του ή να νοικιασει καμια Mersedes στη χειροτερη περιπτωση  :2funny:.Καθως και να δανιστει ρουχα απο καποιο φιλο του  :2funny:.Για να ειναι Χάι  :2funny:.

μα στην φυλης βρε ανθρωπε θα του κλεισεις ραντεβου ελεος
εχεις πλακα
μηπως να κλεισετε ραντεβου μεσα σε μια πουτανα να την παρεις παρεα με τον νυχτερο;;;
χαχαχαχ
παντε να πιειτε ενα καφε εναν χυμο σε κανα μολ.....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το οτι λεγονται ρωσσοποντιοι δεν σημαινει πως εχουν καποια σχεση με ρωσσια. Γεωργιανοι ειναι οι οποιοι έχουν πάρει την υπηκοοτητα λογο ενος χωριου της γεωργιας, στα συνορα με την τουκια. Απ οτι γνωριζω σε κανουν ποντιο με 2χιλιαρικα  :grin: :grin: :grin:
Ακριβως ετσι ειναι  :2funny:

μα στην φυλης βρε ανθρωπε θα του κλεισεις ραντεβου ελεος
εχεις πλακα
μηπως να κλεισετε ραντεβου μεσα σε μια πουτανα να την παρεις παρεα με τον νυχτερο;;;
χαχαχαχ
παντε να πιειτε ενα καφε εναν χυμο σε κανα μολ.....
Ναι και να μου φερει και το λαπ τοπ του να μου δειξει φωτογραφιες απο γκόμενες  :jerking: :2funny:.
    Αν δεν του αρεσει καμια δεν θα γαμισει απλα πραγματα  :2funny:
    Το οτι κρυφτηκε δεν ειναι μυπερ του  :2funny:Αυτος θα γινει ρεζιλι σαν τον ψευτη της Μολδαβιας  :2funny:
    Αλλα και να ερθει παλι για γέλια θα ειναι  :2funny: ενας 50αρης Ρωσσοποντιος θα μας λεει πως καμακωνει γκομενες  :2funny:.
    Εγω ειμαι εδω και του λεω να ερθει αυτος κρυβεται  :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Ο Νύχτερος κρυβεται σαν τον ψευτη  :2funny: εχει πλακα που ουτε αυτος ουτοι κλωοι του Σινοχάλια γραφουνε εξαφανιστηκανε  :2funny:.
   Εγω για μια ακομα φορα γραφω εδω οτι τον περιμενω να ερθ στη Φυλης οταν το κανοανισουμε.Κυριακη με βολευει πολυ,και αυτον θα τον βολευει γιατι θα εχει χρονο να βρει κανενα αμαξι πολυτελαιαςκαποιου φιλου του ή να νοικιασει καμια Mersedes στη χειροτερη περιπτωση  :2funny:.Καθως και να δανιστει ρουχα απο καποιο φιλο του  :2funny:.Για να ειναι Χάι  :2funny:.

Δεν μου αρέσει να ζω μες στο ψέμα,ούτε να κρύβομαι για αυτό θα πω όλη την αλήθεια. Έχεις δίκιο και για ακόμα μια φορά διαπίστωσα ότι δεν υπάρχουν φίλοι. Είπα στον ένα φίλο μου να μου δανείσει το BMW του και δεν μου το δωσε,είπα στον άλλων να μου δανεισει το τριώροφο του σπίτι και δεν το δέχτηκε, και στον τρίτο να μου δανείσει τα ρούχα του και χίλια ευρώ και βρήκε μια δικαιολογία και δεν το έκανε.  Πιστεύω πως ζήλεψαν γιατί τους είπα ότι όλα αυτά τα θέλω για να εντυπωσιάσω μια μια ελληνορωσιδα την Δημητρούλα 29, που έχει πολύ ψηλά στάνταρ και γουστάρει ανέσεις .  :piss:  Οπότε Δημητρούλα μην περιμένεις άδικα και μην κωλοτρίβεσαι δεν προκειτε να σε πηδήξω . Με σπαραγμό στην ψυχή ουρλιάζοντας φωνάζω ........................ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΉΣΟΥ....   με κανα αλλον και άσε μας ήσυχους.  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν μου αρέσει να ζω μες στο ψέμα,ούτε να κρύβομαι για αυτό θα πω όλη την αλήθεια. Έχεις δίκιο και για ακόμα μια φορά διαπίστωσα ότι δεν υπάρχουν φίλοι. Είπα στον ένα φίλο μου να μου δανείσει το BMW του και δεν μου το δωσε,είπα στον άλλων να μου δανεισει το τριώροφο του σπίτι και δεν το δέχτηκε, και στον τρίτο να μου δανείσει τα ρούχα του και χίλια ευρώ και βρήκε μια δικαιολογία και δεν το έκανε.  Πιστεύω πως ζήλεψαν γιατί τους είπα ότι όλα αυτά τα θέλω για να εντυπωσιάσω μια μια ελληνορωσιδα την Δημητρούλα 29, που έχει πολύ ψηλά στάνταρ και γουστάρει ανέσεις .  :piss:  Οπότε Δημητρούλα μην περιμένεις άδικα και μην κωλοτρίβεσαι δεν προκειτε να σε πηδήξω . Με σπαραγμό στην ψυχή ουρλιάζοντας φωνάζω ........................ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΉΣΟΥ....   με κανα αλλον και άσε μας ήσυχους.  :2funny:
Εγω σημερα Φυλης ημουν και με ειδαν πολλοι Μπουρδελιάριδες.Redman,billy13 καθως και 2 παιδια με μπλοκακια που γραφουν αναφορες για το ποιος δουλευει.Ειδαν οτι μπηκα και  :knockinb: την Αβρορα Φυλης 52 (για το νουμερο δεν ειμαι σιγουρος μπορει να ηταν το 54).
   Ενω εσυ εισαι ενας γελοιος και κομπλεξικος  :2funny: οπως και ο ψευτης της Μολδαβιας χεζεσαι να ερθεις να μας συναντισεις  :2funny:
    Σχετικα με το ποιος ειναι πουστης εσυ μας εβαζες φωτογραφια τον κωλο σου  :2funny: και εσενα σου κανει τσιμπουκακια ο Σινοχάρας  :2funny:.
    Μεχρι πριν μερικες μερες ελεγες οτι θα ερθεις να σε δουμε  :2funny: τωρα το ξανασκεφτηκες ομως  :2funny: Καλα κανεις για θα ρεζιλευτης  :2funny: ενας φουκαρας 50αρης Ρωσσοποντιος που λεει οτι καμακωνει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
    Σχετικα με το ποιος ειναι Ελληνας εγω γεννηθηκα και μεγαλωσα στην Ελλαδα απο Ελληνες γονεις,οχι οτον Καυκασο ή το Καζαχστάν.Εγω δεν εχω προβλημα με κανεναν οτι εθνικοτητας και να εινα αλλα δε νομιζω οτι στην Ελλαδα σε θεωρει κανεις Ελληνα αλλο τι λες εσυ.
     Που κρυβεσαι εσυ γινεσαι ακομα πιο ρεζιλι οπως εγινε και ο ψευτης της Μολδαβιας  :2funny:,σημερα με τα παιδια πηγαμε Φυλής και μετα Μεταξουργειο.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ο Δημητρακης ηταν σήμερα μαζί μας στη Φυλής και γάμησε.Εσένα τύπε nukteros γιατί δεν έρχεσε να σε δούμε;

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Εγω σημερα Φυλης ημουν και με ειδαν πολλοι Μπουρδελιάριδες.Redman,billy13 καθως και 2 παιδια με μπλοκακια που γραφουν αναφορες για το ποιος δουλευει.Ειδαν οτι μπηκα και  :knockinb: την Αβρορα Φυλης 52 (για το νουμερο δεν ειμαι σιγουρος μπορει να ηταν το 54).
   Ενω εσυ εισαι ενας γελοιος και κομπλεξικος  :2funny: οπως και ο ψευτης της Μολδαβιας χεζεσαι να ερθεις να μας συναντισεις  :2funny:
    Σχετικα με το ποιος ειναι πουστης εσυ μας εβαζες φωτογραφια τον κωλο σου  :2funny: και εσενα σου κανει τσιμπουκακια ο Σινοχάρας  :2funny:.
    Μεχρι πριν μερικες μερες ελεγες οτι θα ερθεις να σε δουμε  :2funny: τωρα το ξανασκεφτηκες ομως  :2funny: Καλα κανεις για θα ρεζιλευτης  :2funny: ενας φουκαρας 50αρης Ρωσσοποντιος που λεει οτι καμακωνει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
    Σχετικα με το ποιος ειναι Ελληνας εγω γεννηθηκα και μεγαλωσα στην Ελλαδα απο Ελληνες γονεις,οχι οτον Καυκασο ή το Καζαχστάν.Εγω δεν εχω προβλημα με κανεναν οτι εθνικοτητας και να εινα αλλα δε νομιζω οτι στην Ελλαδα σε θεωρει κανεις Ελληνα αλλο τι λες εσυ.
     Που κρυβεσαι εσυ γινεσαι ακομα πιο ρεζιλι οπως εγινε και ο ψευτης της Μολδαβιας  :2funny:,σημερα με τα παιδια πηγαμε Φυλής και μετα Μεταξουργειο.
Οι λόγοι που δεν θέλω να βρεθώ μαζί σου είναι παρά πολλοί. Πρώτος και κυριότερος είναι ότι η μαλακία που σε δέρνει είναι 1000 φορές μεγαλύτερη από το μπόι σου. :uglystupid: Πήρες δικές μου φωτογραφίες (που ευτυχώς είχα σβήσει το πρόσωπο )  πριν δύο χρόνια και της έκανες φωτοσοπ και της πόσταρες με τους κλώνους σου. Συνεχίζεις να ποστάρεις με τους κλώνους σου φωτογραφίες με τον Σινοχαρα,Νταβάριτς κτλ. χωρίς καν να κρύβεις τα χαρακτηριστικά τους. Επειδη δεν γουστάρουν να φωτογραφίζονται με σένα δίπλα τους τραβάς με κρυφές κάμερες κοπέλες που βρίσκονται στο δρόμο μαζί σου και σε απόσταση δύο μέτρων και μας τις πασάρης και καλά σαν γκόμενες σου.  :2funny: Με δεδομένο ότι δεν θέλω να γίνω καραγκιόζης και περίγελος σαν εσένα ούτε να γελάνε μαζί μου και τα παρδαλά κατσίκια, και επειδή είμαι σίγουρος ότι θα κανείς καμία μαλακία με καμία κρυμμένη κάμερα αποφεύγω αυτή την συνάντηση. Δεύτερος λόγος είναι ότι δεν έχω να πάρω κάτι από σένα ούτε μπορείς να μου μάθεις η να μου δειξης κάτι που δεν ξέρω. Άρα  μια συνάντηση χωρίς καμία ουσία δεν με ενδιαφέρει. Τρίτο δεν βρίσκομαι στην Αθήνα ούτε καν στην Ελλάδα όπως θα δεις τις φωτογραφίες πιο κάτω, οπότε και να μην υπήρχαν οι άλλοι λόγοι πάλι είναι αδύνατο να βρεθούμε. Τέταρτο επειδή είμαι φτωχός και η φτωχεια θελει καλοπέραση  δεν πάω στα μπουρδέλα ούτε Μεταξουργείο ούτε Φίλης. Προτιμώ τα πιο λαϊκά call girls και city tours  και αφήνω τα μπουρδέλα για τους έχοντες και κατέχοντες  σαν εσένα. Και πέμπτο  δεν θέλω να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν ούτε ψάχνω για αναγνώριση ούτε διακατέχομαι από κόμπλεξ κατωτερότητας  όπως εσύ.Υπάρχουν και πιο σημαντικά πράγματα στην ζωή μου από το να πηδάω στα μπουρδέλα και να είναι οι άλλοι δίπλα μου με τα τεφτέρια και να κρατούν σημειώσεις. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΎΣΟΥΜΕ ΕΔΏ ΜΈΣΑ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:   

Συνημμένα

• IMG_0637.JPG
    IMG_0637.JPG
    170,9 KB · Εμφανίσεις: 64
  • IMG_0647.JPG
    IMG_0647.JPG
    184,1 KB · Εμφανίσεις: 54

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Ο Δημητρακης ηταν σήμερα μαζί μας στη Φυλής και γάμησε.Εσένα τύπε nukteros γιατί δεν έρχεσε να σε δούμε;
Τυπε για κάποια άτομα το bourdela.com είναι τρόπος ζωής ,για αλλά άτομα είναι ένα φόρουμ που περνάνε την ώρα τους κάνουν την πλάκα τους γράφουν της άποψης τους και τις εμπειρίες τους  και μαθαίνουν πράγματα. Εγώ ανηκω στην δεύτερη κατηγορία. Παρόλα αυτά έχω βρεθεί με 4 άτομα από το σάιτ και έχω μιλήσει με πολλούς  με ανοιχτή κάμερα μέσα από το σκάιπ.Με σένα προσωπικά δεν έχω ανταλλάξει ούτε ένα μήνυμα ούτε μια παράθεση μου έχεις κάνει η σου έχω κάνει μέσα στα 5 χρόνια που είμαι εδώ . Με ποια ιδιότητα θες να με δεις ??? 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εισαι ενας κακομοιρης Ρωσσοποντιος που ο Σινοχάρας μαζεψε απο τη λαϊκη και πηρε στ δουλεια :2funny:.Με το Σινοχάρα και τον Ντάβαριτς καθε νορμαλ ανθρωπος γελάει  :2funny:.Αυτοι ειναι ή για γέλια ή για κλαματα  :2funny:Με το τέρας της φυσεως και τον Davarits το ιντερνετ ειναι γεματο βιντεακια  :2funny: μιλαμε για πανω απο 60-70.Για να εκανα εγω τοσα βιντεακια επρεπε να ειχα ολοκληρη ομαδα απο μοντέρ!Και τουλαχιστον 5-6 κομπιουτερ :2funny:.Για τον δε Davarits υπαρχουν αρκετα βιντεακια στα Ρουμανικα που δυστηχως εγω δεν ξερω!
  Αρχιζω να πιστευω οτι τη φωτογραφια τοτε την εβαλες εσυ  :2funny:και οτι ο Σινοχάρας μονος του φτιαχνει βιντεακια για να τον λυπουνται  :think:.
  Ναι της γκομες της γνωρισα στο δρομο και τους ειπα να κατσουνε στο αμαξι μου και να ερθουνε σπιτι μου για να φωτογραφιθουνε  :2funny:
  Η φωτογραφια που εβαλες ειναι πειραγμενη οι τιμες στο πρατηριο ΔΕΝ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ  :think: οσο για το ντυσιμο σου τι να πω  :2funny: σαν Хачик  :2funny: φορας και παπουτσακι αθλητικο σαν σπορ τυπος  :2funny:πως και δεν εβαλες και φορμα γυμναστικης  :2funny:.Με οποιον και να συναντιθεις κατι θα παρεις.Εγω πουνειδα το Σινοχάρα πηρα δυναμη να αδυνατισω για να μην καταντίσω σαν κ αυτον  :shit:
  Με λιγα λογια κωλονεις να ερθεις γιατι φοβασαι το ρεζιλεμα  :2funny:Αυτο μας λες και μονος σου.Εγω δεννεχω προβλημα με κανεναν και εχω συναντιθει με πολυ γελοια ατομα οπως ο ανθρωπος Πιρφόρος και ο Redpaeinz.Αυτο με το οτι φοβασαι μη σε παρουνε φωτογραφια ειναι για  :2funny: Εκτος αν εισαι τόσο αθλιος που ντρεπεσαι την κατάντια σου  :2funny: Αυτα περι φωτογραφιας σου αστα στο σάιτ υπηρχε η φωτογραφια σου με ανοιχτα τα ποδια και τον κωλο σου εξω  :2funny: και με το προσωπο να φενεται  :2funny: θα φοβιθεις μη σε βγαλουνε φωτογραφια  τα παιδια  :jerking::2funny:Ξερω που ειναι το γραφειο του Σινοχάρα στους Αμπελοκιπους δεν ναι δυσκολο να στειλω τον Πίτσι με την πορνοκαμερα του  να σε βγαλ φωτογραφιες να κουβαλας τιποτα κιβωτια  :2funny:.Χτες ηταν 6-7 μελη του σάιτ μαζι μου και μπουρδελιασαμε αυτοι γιατι δεν φοβηθηκαν μην τους βγαλω φωτογραφια? :2funny:
   Ολοι οι μεγαλοι κατα φαντασιαν γαμιαδες και ψευτες εχετε μαζευτει εδω μεσα :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τυπε για κάποια άτομα το bourdela.com είναι τρόπος ζωής ,για αλλά άτομα είναι ένα φόρουμ που περνάνε την ώρα τους κάνουν την πλάκα τους γράφουν της άποψης τους και τις εμπειρίες τους  και μαθαίνουν πράγματα. Εγώ ανηκω στην δεύτερη κατηγορία. Παρόλα αυτά έχω βρεθεί με 4 άτομα από το σάιτ και έχω μιλήσει με πολλούς  με ανοιχτή κάμερα μέσα από το σκάιπ.Με σένα προσωπικά δεν έχω ανταλλάξει ούτε ένα μήνυμα ούτε μια παράθεση μου έχεις κάνει η σου έχω κάνει μέσα στα 5 χρόνια που είμαι εδώ . Με ποια ιδιότητα θες να με δεις ??? 
Ναι καλα το ειπες ειναι τροπος ζωης!Για μενα να γαμαω ειναι τροπος ζωης.Και σημερα θελω να παω να γαμισω γιατι εχω καβλες.Αφου στην Ελλαδα και να βρεις γκομενα και ακριβοτερα θαου στοιχισει και θα σε σκασει προτιμαω να μπουρδελιαζω.Για σενα το γαμησι δεν ειναι τροπος ζωης.
    Εσυ μπηκες εδω για να σωσεις το Σινοχάρα μετα τομεγαλο ρεζιλεμα που επαθε  :2funny:.Αλλα δεν  :2funny: η αληθεια οπως παντα τελικα κερδισε και ολοι μαθανε οτι ειναι ενας ψευτης  :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Εισαι ενας κακομοιρης Ρωσσοποντιος που ο Σινοχάρας μαζεψε απο τη λαϊκη και πηρε στ δουλεια :2funny:.Με το Σινοχάρα και τον Ντάβαριτς καθε νορμαλ ανθρωπος γελάει  :2funny:.Αυτοι ειναι ή για γέλια ή για κλαματα  :2funny:Με το τέρας της φυσεως και τον Davarits το ιντερνετ ειναι γεματο βιντεακια  :2funny: μιλαμε για πανω απο 60-70.Για να εκανα εγω τοσα βιντεακια επρεπε να ειχα ολοκληρη ομαδα απο μοντέρ!Και τουλαχιστον 5-6 κομπιουτερ :2funny:.Για τον δε Davarits υπαρχουν αρκετα βιντεακια στα Ρουμανικα που δυστηχως εγω δεν ξερω!
  Αρχιζω να πιστευω οτι τη φωτογραφια τοτε την εβαλες εσυ  :2funny:και οτι ο Σινοχάρας μονος του φτιαχνει βιντεακια για να τον λυπουνται  :think:.
  Ναι της γκομες της γνωρισα στο δρομο και τους ειπα να κατσουνε στο αμαξι μου και να ερθουνε σπιτι μου για να φωτογραφιθουνε  :2funny:
  Η φωτογραφια που εβαλες ειναι πειραγμενη οι τιμες στο πρατηριο ΔΕΝ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ  :think: οσο για το ντυσιμο σου τι να πω  :2funny: σαν Хачик  :2funny: φορας και παπουτσακι αθλητικο σαν σπορ τυπος  :2funny:πως και δεν εβαλες και φορμα γυμναστικης  :2funny:.Με οποιον και να συναντιθεις κατι θα παρεις.Εγω πουνειδα το Σινοχάρα πηρα δυναμη να αδυνατισω για να μην καταντίσω σαν κ αυτον  :shit:
  Με λιγα λογια κωλονεις να ερθεις γιατι φοβασαι το ρεζιλεμα  :2funny:Αυτο μας λες και μονος σου.Εγω δεννεχω προβλημα με κανεναν και εχω συναντιθει με πολυ γελοια ατομα οπως ο ανθρωπος Πιρφόρος και ο Redpaeinz.Αυτο με το οτι φοβασαι μη σε παρουνε φωτογραφια ειναι για  :2funny: Εκτος αν εισαι τόσο αθλιος που ντρεπεσαι την κατάντια σου  :2funny: Αυτα περι φωτογραφιας σου αστα στο σάιτ υπηρχε η φωτογραφια σου με ανοιχτα τα ποδια και τον κωλο σου εξω  :2funny: και με το προσωπο να φενεται  :2funny: θα φοβιθεις μη σε βγαλουνε φωτογραφια  τα παιδια  :jerking::2funny:Ξερω που ειναι το γραφειο του Σινοχάρα στους Αμπελοκιπους δεν ναι δυσκολο να στειλω τον Πίτσι με την πορνοκαμερα του  να σε βγαλ φωτογραφιες να κουβαλας τιποτα κιβωτια  :2funny:.Χτες ηταν 6-7 μελη του σάιτ μαζι μου και μπουρδελιασαμε αυτοι γιατι δεν φοβηθηκαν μην τους βγαλω φωτογραφια? :2funny:
   Ολοι οι μεγαλοι κατα φαντασιαν γαμιαδες και ψευτες εχετε μαζευτει εδω μεσα :2funny:
Το μόνο που σίγουρα είναι πειραγμένο είναι η αντίληψη σου και η λογική σου.Για τις φωτογραφίες που έκανες φωτοσοπ ευτυχώς τις έχω στην Ελλάδα στον υπολογιστή και θα τις ανεβάσω μόλις γυρίσω πίσω  για να καταλάβουμ μερικοί πόσο πούστης είσαι. Συνήθως πάντα αυτό που είσαι εσύ το μεταφέρεις στους άλλους γιατί θες να πιστεύεις ότι όλοι είναι σαν εσένα η να αμβλύνες την συνείδηση σου για την ανωμαλία που σε διακατεχει. Εσένα ο μόνος λόγους που θα σε συναντούσα είναι να σουκοβα δύο-τρία μπουνίδια μπας και στροφάρει ο καμμένος εγκέφαλος σου

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Οι λόγοι που δεν θέλω να βρεθώ μαζί σου είναι παρά πολλοί. Πρώτος και κυριότερος είναι ότι η μαλακία που σε δέρνει είναι 1000 φορές μεγαλύτερη από το μπόι σου. :uglystupid: Πήρες δικές μου φωτογραφίες (που ευτυχώς είχα σβήσει το πρόσωπο )  πριν δύο χρόνια και της έκανες φωτοσοπ και της πόσταρες με τους κλώνους σου. Συνεχίζεις να ποστάρεις με τους κλώνους σου φωτογραφίες με τον Σινοχαρα,Νταβάριτς κτλ. χωρίς καν να κρύβεις τα χαρακτηριστικά τους. Επειδη δεν γουστάρουν να φωτογραφίζονται με σένα δίπλα τους τραβάς με κρυφές κάμερες κοπέλες που βρίσκονται στο δρόμο μαζί σου και σε απόσταση δύο μέτρων και μας τις πασάρης και καλά σαν γκόμενες σου.  :2funny: Με δεδομένο ότι δεν θέλω να γίνω καραγκιόζης και περίγελος σαν εσένα ούτε να γελάνε μαζί μου και τα παρδαλά κατσίκια, και επειδή είμαι σίγουρος ότι θα κανείς καμία μαλακία με καμία κρυμμένη κάμερα αποφεύγω αυτή την συνάντηση. Δεύτερος λόγος είναι ότι δεν έχω να πάρω κάτι από σένα ούτε μπορείς να μου μάθεις η να μου δειξης κάτι που δεν ξέρω. Άρα  μια συνάντηση χωρίς καμία ουσία δεν με ενδιαφέρει. Τρίτο δεν βρίσκομαι στην Αθήνα ούτε καν στην Ελλάδα όπως θα δεις τις φωτογραφίες πιο κάτω, οπότε και να μην υπήρχαν οι άλλοι λόγοι πάλι είναι αδύνατο να βρεθούμε. Τέταρτο επειδή είμαι φτωχός και η φτωχεια θελει καλοπέραση  δεν πάω στα μπουρδέλα ούτε Μεταξουργείο ούτε Φίλης. Προτιμώ τα πιο λαϊκά call girls και city tours  και αφήνω τα μπουρδέλα για τους έχοντες και κατέχοντες  σαν εσένα. Και πέμπτο  δεν θέλω να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν ούτε ψάχνω για αναγνώριση ούτε διακατέχομαι από κόμπλεξ κατωτερότητας  όπως εσύ.Υπάρχουν και πιο σημαντικά πράγματα στην ζωή μου από το να πηδάω στα μπουρδέλα και να είναι οι άλλοι δίπλα μου με τα τεφτέρια και να κρατούν σημειώσεις. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΎΣΟΥΜΕ ΕΔΏ ΜΈΣΑ   :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:   
τουμπανο το μπρατσο  φηλε
απο τα κιβοτια που σικονις στον τυπογραφιο ινε?

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
τουμπανο το μπρατσο  φηλε
απο τα κιβοτια που σικονις στον τυπογραφιο ινε?
Ναι τυπε με τετοιο μαλακα αφεντικο που εχω δεν αγοραζει κανα κλαρκ και όλη την ημέρα κουβαλάω τόνους κιβώτια. Και στα ρεπό μου πουλάω κουλούρια και σπόρια στην Ομόνοια

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
:woldman:
Το μόνο που σίγουρα είναι πειραγμένο είναι η αντίληψη σου και η λογική σου.Για τις φωτογραφίες που έκανες φωτοσοπ ευτυχώς τις έχω στην Ελλάδα στον υπολογιστή και θα τις ανεβάσω μόλις γυρίσω πίσω  για να καταλάβουμ μερικοί πόσο πούστης είσαι. Συνήθως πάντα αυτό που είσαι εσύ το μεταφέρεις στους άλλους γιατί θες να πιστεύεις ότι όλοι είναι σαν εσένα η να αμβλύνες την συνείδηση σου για την ανωμαλία που σε διακατεχει. Εσένα ο μόνος λόγους που θα σε συναντούσα είναι να σουκοβα δύο-τρία μπουνίδια μπας και στροφάρει ο καμμένος εγκέφαλος σου

Δε βαριεσαι?Ξεκολα και προχωρα παρακατω... :woldman:

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Ναι τυπε με τετοιο μαλακα αφεντικο που εχω δεν αγοραζει κανα κλαρκ και όλη την ημέρα κουβαλάω τόνους κιβώτια. Και στα ρεπό μου πουλάω κουλούρια και σπόρια στην Ομόνοια
νε α΄΄α σε λσεκουραζι αλλιος
ετσι λει ο υπερτατος μητσους

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Με τον Δημητρακη εχω γνωριστεί στο Λενιγκραντ, δεν εχω παράπονο, και με το αμαξι μου με πηγε βόλτα και γκομενα μου πασαρε, και σε σαλουν πηγαμε. Εχω γνωρίσει και τον πατέρα του (επαγγελματικά). Κακία δεν έχει μεσα του... πολύ αγνός θαλεγα ότι είναι....
Τωρα τι μαλακία τον έχει πιασει.... δεν ξέρω.....
Θεωρώ αδικαιολόγητες τις επιθέσεις που εχει εξαπολύσει κατά καιρους ειδικα στον Νυκτερο και το Σινοχάρα. Για μερικούς άλλους τι να πω... τα θελε ο κώλος τους....
Ξεκόλα ρε Δημητράκη.... Ασχολήσου εκει μετα καμακια σου που απ ότι είδα εχεις ευχερια, και ασε κατ' άκρη τον Νυχτερο και τους Μολδολαγνους....
Γαμα Δημητρακη γαμα, οσο μπορεις και ασε στην ακρη το πληκτρολογιο.....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Tα ιδια με τον λευτερη38. Καλος χρυσος ο dim ,αλλα το χεις παρακανει . Χωρις πολλα πολλα, ετσι και ξαναβρισεις το nuktero ( που ο ανθρωπος ειναι μια χαρα αξιοπρεπης και δεν εχει προκαλεσει ποτε, ) θα πεσει κατευθειαν μπαναρισμα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μπα με απηλεις δημοσια  :2funny: κατι τετοιους (ομογενεις) η αστυνομια δεν τους γουσταρει καθολου  :2funny:.
    Τωρα εισαι εξωτερικο  :2funny: πριν τρεις μερες ο κλωνος του Σινοχάρα εγραφε να συναντηθουμε  :2funny: ειδες ομως οτι θα γελοιοποιηθεις και το ξανασκεφτηκες :2funny:Αυτο με το εξωτερικο δεν το πολυπιστευω  :think: ετσι ξαφνικα  :think:
  Οταν σε σβινουνε παραπονιεσαι στους Μοντερατορ  :2funny:.
  Αστα ψωφια και ελα Φυλής να μας συναντισεις.Και στο Πετρίτσι να πηγες που δεν πηγες εκει πας το πολυ για μια δυο μερες.

Με τον Δημητρακη εχω γνωριστεί στο Λενιγκραντ, δεν εχω παράπονο, και με το αμαξι μου με πηγε βόλτα και γκομενα μου πασαρε, και σε σαλουν πηγαμε. Εχω γνωρίσει και τον πατέρα του (επαγγελματικά). Κακία δεν έχει μεσα του... πολύ αγνός θαλεγα ότι είναι....
Τωρα τι μαλακία τον έχει πιασει.... δεν ξέρω.....
Θεωρώ αδικαιολόγητες τις επιθέσεις που εχει εξαπολύσει κατά καιρους ειδικα στον Νυκτερο και το Σινοχάρα. Για μερικούς άλλους τι να πω... τα θελε ο κώλος τους....
Ξεκόλα ρε Δημητράκη.... Ασχολήσου εκει μετα καμακια σου που απ ότι είδα εχεις ευχερια, και ασε κατ' άκρη τον Νυχτερο και τους Μολδολαγνους....
Γαμα Δημητρακη γαμα, οσο μπορεις και ασε στην ακρη το πληκτρολογιο.....
Τι να πω ο Σινοχάρας ειναι ενα Τέρας της φυσεως εκτος αυτου αποδειχτηκε και ψευτης.Ο Χάρης τον εκανε σκονη!
    Γ αυτο και ο Νυκτερος δεν ερχεται να μας συναντισει γιατι θα γινει ρεζιλι.Σημερα τα παιδια ρωταγανε γιατι φοβαται να ερθει  :2funny:
    Το οτι γραφουνε τετοια ατομα στο σάιτ ειναι γελοιότητα.Αν προσεξες εχουν φυγει σωστα ατομα και εχουν ερθει αναπηροι :headbang:.
    Μη μου πεις οτι θεωρεις το Τέρας της φυσεως ανθρωπο? :2funny:

Tα ιδια με τον λευτερη38. Καλος χρυσος ο dim ,αλλα το χεις παρακανει . Χωρις πολλα πολλα, ετσι και ξαναβρισεις το nuktero ( που ο ανθρωπος ειναι μια χαρα αξιοπρεπης και δεν εχει προκαλεσει ποτε, ) θα πεσει κατευθειαν μπαναρισμα.
Εδω λεει οτι θα με δειρει και λες οτι εγω τον βριζω ? :2funny:Αν εχει αρχηδια ας ερθει στη Φυλης να μας συναντισει οχι για να τον δειρουμε  :2funny: αλλα να τον γνωρισουμε.Γιατι δεν ερχεται?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Aφου τον Βριζεις συνεχως τον ανθρωπο, τι θες να κανει? Ως εδω τον εχεις φερει

Stories