Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.531
Πόντοι
2.886
Βάλε φωτο του Shinihara να δουμε

τον ομορφάντρα με γκόμενες !  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Υπαρχουν και χειροτερα!Αν ενας ξενος σπουδαζει στη Ρωσσια και ειναι με φοιτητικη βιζα.Αν παντρευτει και θελει να βγαλει αδεια παραμονης ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΣΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΡΩΣΣΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ.Τωρα για παιδια γεννημενα απο ενα γονιο Ρωσσο υπηκοο γονεις στη Ρωσσια ή στο εξωτερικο.Για να παρει το παιδι την Ρωσσικη υπηκοοτητα πρεπει ο ξενος γονιος να κανει συμβολαιογραφικη πραξη που να γραφει οτι δεν ειναι εναντιον στο να παρει το παιδι του τη Ρωσσικη υπηκκοτητα! :headbang:Αυτο το ξερω απο προσωπικη εμπειρια.Ειχα αναλαβει να κανω αυτα τα χαρτια για ενα φιλο μου!Ξενος ειχε κανει παιδι με Ρωσσιδα και οταν πηγε να βγαλει στο παιδι διαβατηριο οταν ηταν 2 ετων περιπου γιατι καπου ηθελε να παει του ειπαν οτι δεν ειναι υπηκκος το παιδι  :rockon:και ας εχει γεννηθει στη Ρωσσια.Ειχα πολυ τρεξιμο χαρτια ουρές! :headbang:συμβολαιογραφικες πραξεις!Το ξερω οτι φενεται τρελο αλλα δυστηχως ετσι ειναι.Αν καποιος ειναι παντρεμενος με Ρωσσιδα στη θεωρια δικαιουτε με το νομο να βγαλει αδεια παραμονης.Στην πραξη ομως θα ταλαιπωρηθει παρα πολυ!Αν παει μονος του.Υπαρχουν γραφει που ειδηκευοντε σε εκδωσεις αδειων παραμονης ζητανε γυρω στα 1500 Ευρω και τρεχουν αυτοι και στη βγαζουν.Τρεχεις αλλα λιγοτερο.Π.Χ. θελει χαρτι απο την εφορια οτι δεν χρωστας!Ακομα και αν δεν εχεις ξαναρθει στη Ρωσσια ποτέ και εχεις παντρευτει στην Ελλαδα Ρωσσιδα.Και κατι τετοια τρελα! Τωρα για καποιους ναυτικους που λενε οτι ειμαι 40+ ετων :2funny:Για μια ακομα φορα λετε :jerking:Παλια ειχα βαλει φωτο απο το διαβατηριο παρτε και το ВОЕННЫЙ БИЛЕТ
Ετσι μπραβο Δημητρακη
δινε πληροφοριες σωστες
αμα δεν ασχολεισε με το τι κανει ο αλλος και δινεις σωστες πληροφοριες τοτε δεν θα σε κραζει κανεις

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.531
Πόντοι
2.886
Ετσι μπραβο Δημητρακη
δινε πληροφοριες σωστες
αμα δεν ασχολεισε με το τι κανει ο αλλος και δινεις σωστες πληροφοριες τοτε δεν θα σε κραζει κανεις

Βάλε καμία φωτό από γκόμενα και άσε το δημητράκη !

Μη τσακωνεστε ,εχει γκόμενες για όλους !  :2funny: :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.531
Πόντοι
2.886
ομορφαντρας ξε-ομορφαντρας κατι κανω
εσυ;;;

Γιατί παρεξηγήθηκες ;

Για να ρίξεις δίμετρη καλλονή ,μιλώντας μόνο

για τον Παϊσιο ,μήπως την έριξες λόγω της καλής σου εμφάνισης ;

Δεν ξέρω πως είσαι ,αλλά αυτό το συμπέρασμα δεν βγαίνει ;

Μια γκόμενα την ρίχνει κανείς ή με την εμφάνισή του ,ή με

τα λεφτά του ή με τη γοητεία του κτλ

Τη ρίχνει με τον...Παϊσιο ;;;  :2funny: :2funny: :2funny:

Αν έπεσε με τον ...Παϊσιο ,τότε είναι θεόμουρλη !  :2funny:

Επισκέπτης
Γιατί παρεξηγήθηκες ;

ολα ειναι θεμα συγκυριων
απλα εκατσε
δεν ειναι πανεμφορφος
νορμαλ σαρανταρης ειμαι με την αναλογη κοιλια
θα με χαρακτηριζα απλα εμφανισιμο

Απλα βαζεις λαδι στην φωτια για να αρχισουμε παλι να ξεκατινιαζομαστε

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τωρα για καποιους που λενε για Ουκρανια καταρχην το Νικολάεβ ουτε 500.000 κατοικους δεν εχει με τασεις μειωσεις του πλυθισμου.Νομιζω τα επισημα στοιχεια μιλανε για λιγο πανω απο 400.000 αν βαλετε οτι οι περισσοτεροι λειπουνε για δουλεια αλλα επισημα ειναι γραμμενοι οτι μενουνε εκει!Οι μονιμοι κατοικοι ειναι πολυ λιγοι.Τωρα για Ουκρανια ειναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ!Γιατι 1)Πρεπει αν το εγκρινει η προεδρικη Αντμινιστρατσια στο Κιεβο.Πολλοι Ρωσσοι αγοραζανε Ουκρανικα διαβατηρια τη δεκαετια του '90 για πενταροδεκαρες και περνανε σπιτια εκει που κοστιζαν τοτε εξευτελιστηκες τιμες.ΚΑΙ 2)ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ 2 ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ!(Η Ρωσσια επειδη οι περισσοτεροι μεγιστανες και πολιτικοι εχουνε παρει διαβατηρια απο χωρες της Ε.Ο.Κ κλεινει τα ματια λεει και καλα οτι οποιος το πηρε πριν την ψυφιση του νομου μπορει να το εχει.Απαγορευει ομως σε οσους εχουν 2 διαβατηρια να δουλευουνε σε κρατικες υπερησιες,αστυνομια,στρατο. ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!).ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ 2 ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΕΣΑν στη Ρωσσια μπορεις οταν παρεις Ρωσσικο να κρατισεις το αλλο διβατηριο που εχεις (ο υπαλληλος μπορει να κανει τα στραβα ματια και να μην ζητησει χαρτι απο την πρεσβεια οτι δεν εισαι υπηκοος)Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΑ ΨΑΧΝΕΙ ΟΛΑΤο 2009 θελανε να κανουνε και νομο που να διωκουνε ποινικα αν καποιος Ουκρανος υπηκοος εχει και αλλα διαβατηρια.Δεν εχω ακουσει παντος να παρει καποιος Ουκρανικο διαβατηριο απο ξενους :think:Στην Ουκρανια μπορεις να βγαλεις πολυ ευκολα αδεια παραμονης για 5 ,10 χρονια ή για ολη σου τη ζωη.Πρεπει να τους πας καποιες αποδιξεις οτι δεν εισαι φτωχος :2funny:Αν εχεις διαμερισματα και τραπεζικους λογαριασμους με καποια σχετικα μεγαλα ποσα στη χωρα σου (20.000+ Ευρω) τοτε αυτη την αδεια παραμονης την παιρνεις ευκολα.

Επισκέπτης
Τωρα για καποιους που λενε για Ουκρανια καταρχην το Νικολάεβ ουτε 500.000 κατοικους δεν εχει με τασεις μειωσεις του πλυθισμου.Νομιζω τα επισημα στοιχεια μιλανε για λιγο πανω απο 400.000 αν βαλετε οτι οι περισσοτεροι λειπουνε για δουλεια αλλα επισημα ειναι γραμμενοι οτι μενουνε εκει!Οι μονιμοι κατοικοι ειναι πολυ λιγοι.Τωρα για Ουκρανια ειναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ!Γιατι 1)Πρεπει αν το εγκρινει η προεδρικη Αντμινιστρατσια στο Κιεβο.Πολλοι Ρωσσοι αγοραζανε Ουκρανικα διαβατηρια τη δεκαετια του '90 για πενταροδεκαρες και περνανε σπιτια εκει που κοστιζαν τοτε εξευτελιστηκες τιμες.ΚΑΙ 2)ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ 2 ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ!(Η Ρωσσια επειδη οι περισσοτεροι μεγιστανες και πολιτικοι εχουνε παρει διαβατηρια απο χωρες της Ε.Ο.Κ κλεινει τα ματια λεει και καλα οτι οποιος το πηρε πριν την ψυφιση του νομου μπορει να το εχει.Απαγορευει ομως σε οσους εχουν 2 διαβατηρια να δουλευουνε σε κρατικες υπερησιες,αστυνομια,στρατο. ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!).ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ 2 ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΕΣΑν στη Ρωσσια μπορεις οταν παρεις Ρωσσικο να κρατισεις το αλλο διβατηριο που εχεις (ο υπαλληλος μπορει να κανει τα στραβα ματια και να μην ζητησει χαρτι απο την πρεσβεια οτι δεν εισαι υπηκοος)Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΑ ΨΑΧΝΕΙ ΟΛΑΤο 2009 θελανε να κανουνε και νομο που να διωκουνε ποινικα αν καποιος Ουκρανος υπηκοος εχει και αλλα διαβατηρια.Δεν εχω ακουσει παντος να παρει καποιος Ουκρανικο διαβατηριο απο ξενους :think:Στην Ουκρανια μπορεις να βγαλεις πολυ ευκολα αδεια παραμονης για 5 ,10 χρονια ή για ολη σου τη ζωη.Πρεπει να τους πας καποιες αποδιξεις οτι δεν εισαι φτωχος :2funny:Αν εχεις διαμερισματα και τραπεζικους λογαριασμους με καποια σχετικα μεγαλα ποσα στη χωρα σου (20.000+ Ευρω) τοτε αυτη την αδεια παραμονης την παιρνεις ευκολα.

ετσι ακριβως ειναι!!!!!
οχι πως θα σε ελεγξουν αν εχεις 2 διαβατηρια
αλλα γενικα δεν επιτρεπουν διπλες υπηκοοτητες

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Γιατί παρεξηγήθηκες ;

Δυστηχως οι γκομενες στη Ρωσσια ειναι πολυ :jerking: σε αυτο το θεμα πολλες εχουνε κολλημα με της θρησκειες  :jerking:γ'αυτο και υπαρχουν τοσες Σέχτες!Πολλοι Ιαχωβαδες και αλλες  :jerking:!Αν καποιος κοιταξει παλια ποστ θα δει που εχω γραψει οτι που και που πηγαινω στο Βουδιστικο ναο :2funny:στ'αρχηδια μου ο Βουδας :2funny:Αλλα εκει εχει γκομενιτσες που μου αρεσουνε (τα Μογγολοειδη που λετε εσεις)και ειναι και πανευκολο εκει να της βγαλεις γκομενες της γνωριζεις τους μιλας για το Βουδα :2funny: :jerking:Τους λες οτι εισαι Βουδιστης και αλλες :jerking:και το σημαντικοτερο τους λες οτι εχεις παει στο Θιβετ στα μοναστηρια και τους λες οτι θα της παρεις να πατε μαζι στα Μοναστηρια του Θιβετ να δοξασετε το Βουδα :2funny: λεω οτι στην Ελλαδα εχουμε πανω απο 50.000 Βουδιστες :2funny:και αλλες  :jerking: μετα το ναο με την ευλογια του Βουδα καθονται αμεσως στ'αμαξι γιατι ο ναος ειναι μακρια απο το μετρο και εκει με τη συγκοινωνια να πας εκει και να γυρισεις δεν ειναι ευκολο.Τα μονα εξοδα αν σου πουνε να σας κανει ο Λάμα προσωπικη προσευχη (100 ρουβλια) και αν πατε στο υπογειο να πιειτε Τσα'ι' απο το Μπουριάτι (ειναι ενα ασπρο τσα'ι' και εχει μια γευση σαν смекта,μια ασπρη σκονη που την διαλιεις σε νερο για το στομαχι.Δεν ξερω αν υπαρχει στην Ελλαδα?)αλλα 100 ρουβλια.Πολλες φορες με την ευλογια του Βουδα μετα το ναο ερχονται αμεσως σπιτι :2funny:Παντος αν της γνωρισεις εκει και εχεις και την ευλογια του Βουδα της  :knockinb:πολυ γρηγορα αν οχι την πρωτη φορα τη δευτερη σιγουρα! :2funny:

Συνημμένα

• 37738.png
    37738.png
    25,9 KB · Εμφανίσεις: 34

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ετσι ακριβως ειναι!!!!!
οχι πως θα σε ελεγξουν αν εχεις 2 διαβατηρια
αλλα γενικα δεν επιτρεπουν διπλες υπηκοοτητες
Οταν πας να παρεις Ουκρανικο διαβατηριο θα κανουνε πληρη ελεγχο συνηθως στειλουνε ερωτημα στην Ελληνικη πρεσβεια απο μονοι τους.Αν τα καταφερεις και παρεις Ουκρανικο χωρις να δωσεις το αλλο διαβατηριο που εχεις δεν σε πειραζει κανενας.Εκτος αν ειναι κανεις τοσο  :jerking: και οταν παει να μπει στην Ουκρανια παει να μπει με αλλο διαβατηριο ενω εχει Ουκρανικο και το βρουνε!Αλλα πόσο  :jerking: πρεπει να ειναι κανεις για να κανει κατι τετοιο! :think: Αν ομως πας να πιασεις δουλεια σαν δημοσιος υπαλληλος στην Ουκρανια τοτε μπορει να σου κανουνε θεμα αν το μαθουνε οτι εχεις και αλλο διαβατηριο.

Επισκέπτης
Οταν πας να παρεις Ουκρανικο διαβατηριο θα κανουνε πληρη ελεγχο συνηθως στειλουνε ερωτημα στην Ελληνικη πρεσβεια απο μονοι τους.Αν τα καταφερεις και παρεις Ουκρανικο χωρις να δωσεις το αλλο διαβατηριο που εχεις δεν σε πειραζει κανενας.Εκτος αν ειναι κανεις τοσο  :jerking: και οταν παει να μπει στην Ουκρανια παει να μπει με αλλο διαβατηριο ενω εχει Ουκρανικο και το βρουνε!Αλλα πόσο  :jerking: πρεπει να ειναι κανεις για να κανει κατι τετοιο! :think: Αν ομως πας να πιασεις δουλεια σαν δημοσιος υπαλληλος στην Ουκρανια τοτε μπορει να σου κανουνε θεμα αν το μαθουνε οτι εχεις και αλλο διαβατηριο.

τωρα εδω που τα λεμε ποιος θα ηθελε ουκρανικο διαβατηριο αφου εκει πας χωρις βιζα;;;
και να δωσεις πισω το ελληνικο;;;;
ε πρεπει ή να χρωστας τοσα πολλα στην εφορια πια...... :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Πιστεύω αυτο οι ουκρανοι δλδ την αυστηρη απαγόρευση της κατοχής 2 διαβατηρίων το έχουν κάνει για να αποφύγουν να βγάζουν οι υπήκοοί τους και ρώσικα διαβατήρια...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τωρα εδω που τα λεμε ποιος θα ηθελε ουκρανικο διαβατηριο αφου εκει πας χωρις βιζα;;;
και να δωσεις πισω το ελληνικο;;;;
ε πρεπει ή να χρωστας τοσα πολλα στην εφορια πια...... :2funny: :2funny:
γ΄αυτο και δεν εχω ακουσει για κανεναν Ελληνα να εχει παρει Ουκρανικο διαβατηριο.Ασε που δεν το παιρνεις ευκολα!Πρακτικα ειναι αδυνατον να παρεις.
Πιστεύω αυτο οι ουκρανοι δλδ την αυστηρη απαγόρευση της κατοχής 2 διαβατηρίων το έχουν κάνει για να αποφύγουν να βγάζουν οι υπήκοοί τους και ρώσικα διαβατήρια...
Γ'αυτο ακριβως το εχουνε κανει.Παρομοιο νόμο εχει και το Καζαχσταν και αυτο απαγορευει οι υπηκοοι του να εχουνε δευτερη υπηκοοτητα.Ακομα και η Γεωργια εχει παρομοιο νομο.Οι Βαλτικες δημοκρατιες δινουν διαβατηρια πολυ δυσκολα σε Λεττονους,Λιθουανους,Εσθονους που ερχονται απο τη Ρωσσια Π.Χ. μιας φιλης μου γεννημενης εδω απο 1000% Λιθουανους γονεις δεν της διναν διαβατηριο!Χωρις να της το αρνουντε κανανε τα παντα για να μην της δωσουνε υπηκοοτητα.Μια μακρινη ξαδερφη της ομως γεννημενη στον Κανναδα απο Λιθουανους γονεις πηρε το Λιθουανικο διαβατηριο μεσα σε 3ης μερες!

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
επισης μην γραφετε οτι σας κατεβει
το μικολαεφ ειναι μικρη σχεικα πολη παραπλησια σε πλυθησμο κ με λουχανσκ κ μαριουπολη,δηλ 8-10 σαν θεση ,αλλα με αποσταση απο τις 5 μεγαλυτερες πολεις,απλα ειναι πρωτευουσα ενος μικρου νομου και κοντα σε κομπλεβο οντεσα
ομως κι ο νομος ειναι μικρος
ενω υπαρχουν νομοι με 3-4 μυρια κοσμο,,πχ ντονιετσκ ντνεπρε λβιβ χαρκοβ κλπ
ομορφη μικρη πολη,ο φιλος ηταν μονιμος κ ξερει καποια ρωσσικα,κι ισως να περασε καλα
με αγγλικα ομως,,,λιγο χλωμες οι επαφες σε τοσο μικρες πολεις,,
γνωμη μου ,παλ πολεις εκατομυριου με πολλες σχολες-φοιτητριες,και σε μεγαλο νομο,με δυναμικη κ καθημερινη κινηση,οταν μιλουμε για ολιγοημερη επισκεψη
καλιο στο πλοντιβ κ μπλαγκοεβραντ  πχ παρα στο βιντιν κ πετριτσι,,

Kyiv Київ Kyiv S 2,611,327
Kharkiv Харків Kharkiv Oblast O 1,470,902
Dnipropetrovsk Дніпропетровськ Dnipropetrovsk Oblast O 1,065,008
Odesa Одеса Odessa Oblast O 1,029,049
Donetsk Донецьк Donetsk Oblast O 1,016,194
Zaporizhia Запоріжжя Zaporizhia Oblast O 815,256
Lviv Львів Lviv Oblast O 732,818
Kryvyi Rih Кривий ріг Dnipropetrovsk Oblast O 668,980
Mykolaiv
Mykolaiv Миколаїв Mykolaiv Oblast O 514,136
Mariupol Маріуполь Donetsk Oblast O 492,176
Luhansk Луганськ Luhansk Oblast O 463,097
επαναληψη ,γιατι βλεπω ξαναλεμε τα ιδια περι μικολεαβ πλυθησμου κλπ
αυτα ειναι οφισιαλ,δεν παιρνουν συζητηση

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
τα λεφτα τα διαιρω δια 7 και τα δινω καθε μερα
δεν ερχονται με τη ωρα αλλα με το 24ωρο
τα πρωτα λεφτα τα περνουν μετα την πραξη οχι πριν
ε συμβολαιο δεν κανεις γραπτο αλλα συνηθως 95% το κρατανε το λογο τους
αν θες με πμ στειλε μου περισσοτερες πληροφοριες για τον φιλο σου να δω αν μπορω να τον βοηθησω
και επαναλαμβανω οτι δεν χρειαζετε να βρεις ουτε προ
ουε σεμι προ
απλα ετσι απλουστευω τις διαδικασιες
λοιπον.δεν εχεις την λυση στο προβλημα αυτο
το ιδιο κατεληξε κι η φαση με τον δικο μου,οπως προανεφερα στην βουλγαρια
θενκς.λονγ τερμ χαιερ δεν μπορει πρακτικα να γινει ,τουλαχιστον την πρωτη φορα,,
παρολα αυτα καταλαβαινω οτι 100$ την μερα δινεις,70-80ε δηλ οπως το λες κι εσυ.καλουτσικο ποσο για σεμι προ κ μαλιστα για 5 μερες σερι

γνωμη μου ,δεν αξιζει να χεις την ιδια για πανω απο 2μερες οσο καλη κ ναναι,
εγω προσωπικα αφου σε προφεσιοναλ κατασταση παμε τελικα,στα 100$ ,
θα αλλαζα τουλαχιστον 2 στην βδομαδα
παντως καλη τιμη ειναι σε τετοιο επιπεδο αν καθετε μαζι σου ολο το βραδυ χωρις χρονομετρα κλπ
σπασιμπα  φιλε

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
επαναληψη ,γιατι βλεπω ξαναλεμε τα ιδια περι μικολεαβ πλυθησμου κλπ
αυτα ειναι οφισιαλ,δεν παιρνουν συζητηση
Α, με το νομο ειναι 514.000 μονο του επισημα ειναι 496.000 http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B5%D0%B2_(%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B5%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%8F_%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%8C)  Αν σκεφτειτε οτι οι σχεδον μισοι λειπουνε για δουλεια δεν πρεπει να εχει πανω απο 300.000 μονιμους κατοικους.Τωρα πως ο φιλος μας παντρεμενος καμακωνε σε μια τοσο μικρη πολη δεν μπορω να ξερω? :think:Πως λεει οτι ξερει Ουκρανικα οταν εκει δεν τα μιλαει κανενας! :think:Παντου Ρωσσικα θα ακουσετε.Η πλακα ειναι οτι ολοι λενε οτι ξερουνε Ρωσσικα οταν ομως ερχεται η ωρα να με συναντισουνε τα ξεχνανε! :2funny:Ρωσσικα μπορω να πω 100% με αποδειξεις οτι ξερουνε απο το σα'ι'τ Ο ΜΟΛΔΟΛΑΓΝΟΣ και ο ΙΩΣΗΦ ΜΠΛΑΣΚΟΣ για ολους τους αλλους δεν ξερω.Εχει πολυ μουνι.Της Ουκρανες δεν της πολυ γουσταρω μπορει να ειναι πιο ωραιες απο της Ρωσσιδες αλλα ειναι υπαναπτυκτες και κλεφτρες.Και η τριτοκοσμικοτητα και η κακομοιρια τους μου τη σπαει.

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
@@@οχι ρε ντημας
η πολη ειναι τοσο
το ομπλαστ ειναι παραπανω
Demographics

The current estimated population is 1.2 million people (as of 2005). The greater part of the oblast's population resides in urban type settlements (66%), with the remainder residing in agricultural areas. Also, almost 60% of the urban population resides in Mykolayiv, the industrial, cultural and administrative center of Mykolayiv Oblast.

The oblast's population density is one of the lowest in Ukraine – 52 people per 1 km². The oblast' is ranked 18 by the percentage of the population of Ukraine, that the Mykolaiv Oblast contain, which os 2.6%.

αλλα κ παλι ειναι μικρη πολη για καμακι και βασικα οχι φοιτητουπολη
το οριο για μενα ειναι το 1000000 η πολη ,κι οχι πρωτευσουσα,και βασικα ναχει 20-30000 φοιτητες
αλλιως ειναι δυσκολο
αλλα ο αλλος,το παιδι που εγραψε,ο παρης, εμενε εκει οποτε μιλαμε για τελειως αλλη φαση,,με την προυποθεση οτι ηξερε ρωσσικα κ μπορουσε ν ακινηθει και να συνενοηθει σχετικα ανετα,αλλιως ,,δυσκολο
@@@το Καβαλα,πως σου ηρθε ρε ντημα?εχω λογο που σε ρωταω, ;)
υγ2 ρωσικα σιγουρα καλυτερα απο οσους λες κ ξερεις οτι τοχουν ,ξερει ο νυκτερος
αυτο με σιγουρια στο λεω,το πως το ξερω δεν εχει σημασια

Επισκέπτης
λοιπον.δεν εχεις την λυση στο προβλημα αυτο
το ιδιο κατεληξε κι η φαση με τον δικο μου,οπως προανεφερα στην βουλγαρια
θενκς.λονγ τερμ χαιερ δεν μπορει πρακτικα να γινει ,τουλαχιστον την πρωτη φορα,,
παρολα αυτα καταλαβαινω οτι 100$ την μερα δινεις,70-80ε δηλ οπως το λες κι εσυ.καλουτσικο ποσο για σεμι προ κ μαλιστα για 5 μερες σερι

γνωμη μου ,δεν αξιζει να χεις την ιδια για πανω απο 2μερες οσο καλη κ ναναι,
εγω προσωπικα αφου σε προφεσιοναλ κατασταση παμε τελικα,στα 100$ ,
θα αλλαζα τουλαχιστον 2 στην βδομαδα
παντως καλη τιμη ειναι σε τετοιο επιπεδο αν καθετε μαζι σου ολο το βραδυ χωρις χρονομετρα κλπ
σπασιμπα  φιλε

Βουλγαρια φιλε ειναι μια σκετη απογοητευση και πολλα τα λεφτα
βασικα μεσο ορο πληρωνω 70$ την μερα σε κοριτσακια που χρειαζοντε αυτα τα λεφτα χωρις να βγουν στο επαγγελμα καθαρα
και παλι λεω η τιμη ειναι για ΟΛΗ την μερα οχι βραδυ
επειδη συμφωνω μαζι σου ως προς την ιδια γκομενα καθημερινα ξι αυτο σχεδον ποτε δεν ειμαι μονο με 1 απο 2 και πανω
για μονιμη λυση 24/7/365 δεν νομιζω να υπαρχει καποια λυση
τουλαχιστον εγω δεν ξερω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom