Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
ναι, ευκολο ειναι να βγαλεις ετησια βιζα, αν σου στειλει προσκληση εγγεγραμενη στα ρωσσικα μητρωα επιχειρηση συναφη με το επαγγελμα σου
Η κριμαια δωθηκε σαν δωρο απο την Σοβιετικη ενωση στην ουκρανια
ουσιαστικα ειναι τυπικο εδαφος της ουκρανιας

νουκτερε βαλε κανα μωρακι ρεεεεεε
Νυκτερος και οχι Νουκτερος φιλε, οι δικες μου φωτογραφιες δεν σου αρεσουν  :2funny:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Συντροφε Μακη το Κριμ ειναι ανεξαρτητο και ας υπαγεται ακομα στην Ουκρανικη περιφερεια,οι κατοικοι του εχουν ρωσικη συνειδηση.  Ялта
Το ξέρω σύντροφε και η Συμφεροπόλ είναι ηρωίδα πόλη. Αλλά όλη η νότ. Ουκρανία έχει ρώσσικη εθνική συνείδηση .
Ιδού το ίδιο άγαλμα σε μιά ποιό επαναστατική πόζα  :cheesy:

Συνημμένα

• krim.jpg
    krim.jpg
    35,2 KB · Εμφανίσεις: 65

vivyen56

Call-Girl
Εγγρ.
17 Ιουλ 2012
Like
0
Δεν χρειαζετε να στειλουν απο εκει,μπορει να κανει προσκληση η συζυγος εδω στο προξενειο
ο πότε το άλλαξαν (καιρός ήταν!)γιατί ήταν τελιός χαζός νόμος!

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Η κριμαια δωθηκε σαν δωρο απο την Σοβιετικη ενωση στην ουκρανια
ουσιαστικα ειναι τυπικο εδαφος της ουκρανιας
Δεν είναι ακριβώς έτσι. Το 1954 και αφού προηγούμενα είχαν εκδιωχθεί από το Στάλιν Τάταροι, Έλληνες, Εβραίοι κλπ και είχε επικοισθεί αποκλειστικά με Ρώσσους παραχωρήθηκε στην ΣΣΔΟυκρανίας από την ΣΣΔΡωσσίας, όχι σαν δώρο βέβαια, αλλά για ενίσχυση (τεχνητή) του ρωσσικού στοιχείου στην Ουκρανία. Ουδέποτε ήταν Ουκρανική , όπως και η Βεσσαραβία και η Οδησσός. Κανονικά οι κάτοικοί της ήταν Τάταροι που πολεμούσαν διαρκώς του Ουκρανούς.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Ялта Να  και το αγαλμα μονο του αφιερωμενο στον κυριο Μακουλη

Συνημμένα

• IMG_0280.JPG
    IMG_0280.JPG
    61,9 KB · Εμφανίσεις: 52
  • IMG_0279.JPG
    IMG_0279.JPG
    123,4 KB · Εμφανίσεις: 66

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Υπάρχει θρεντ και για Ουκρανία και για Κριμαία. Νομίζω ότι είμαστε όλοι :offtopic: >Καλύτερα θα ήταν οι μόντ να τα μεταφέρουν εκεί.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Υπάρχει θρεντ και για Ουκρανία και για Κριμαία. Νομίζω ότι είμαστε όλοι :offtopic: >Καλύτερα θα ήταν οι μόντ να τα μεταφέρουν εκεί.
Εγω Μακη μου ζω με τα παλια δεδομενα για εμενα ειναι ολα CCCP

Επισκέπτης
ναι ειμαστε οφφ τοπικ
να μεταφερθει εχεις δικιο

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Πάλι συμφωνούμε(στο σ. Νύκτερο αναφέρομαι)
Απλά το λέω για να υπάρχει μια ενότητα στα θρεντ.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ακριβος αυτος ειναι ο λογος που οι ουκρανοι δεν επιτρεπουν την διπλη υπηκοοτητα. Εχουν και μεγαλα εσωτερικα προβληματα, οι μιση Ουκρανια ειναι με τους ρωσους και οι αλλοι μιση με τους πολωνους.Η ρωσικη σφαιρα επιρροης ειναι η μεγαλυτερη απο τους εθνικιστες του Λβοβ και της Μπεντερα

κανω νταραβερι με μια γκομενα απο λβιβ και εχει βαλει φωτο στο facebook... φωτογραφιες απο μια πορεια (καποιου κομματος?) που ολοι κρατανε σημαια με 2 λουριδες μαυρη και κοκκινη.... ειναι των ουκρανων εθνικιστων?

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
κανω νταραβερι με μια γκομενα απο λβιβ και εχει βαλει φωτο στο facebook... φωτογραφιες απο μια πορεια (καποιου κομματος?) που ολοι κρατανε σημαια με 2 λουριδες μαυρη και κοκκινη.... ειναι των ουκρανων εθνικιστων?
Ναι ειναι το κομμα τον εθνικιστον που συνεργαστηκε με τους γερμανους στον δευτερο παγκοσμιο πολεμο και ευθύνεται για πολλους θανατους σοβιετικον πολιτων.Ηταν πιο σκληρη και πιο αδιστακτη απο τους ιδιους τους γερμανους.Ο πατερουλης ΣΤΑΛΙΝ μετα το τελος του πολεμου τους εδωσε αναλογες και πολλες φορες δυσαναλογες ανταμοιβες  :s&m_1:  Αυτη ειναι η σημαια τους

Συνημμένα

• 50_main.jpg
    50_main.jpg
    28,2 KB · Εμφανίσεις: 59

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Με πρόλαβες. Ετοιμαζόμουν να το ποστάρω στο θρεντ της Ουκρανίας.
Καθάρματα του κερατά είναι.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
12
Πόντοι
16

Το 'χεις ρίξει στα γκομενιλίκια τύπε μου; Για αυτό άφησες τον πολιτικό αγώνα;  :grin:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ναι ειναι το κομμα τον εθνικιστον που συνεργαστηκε με τους γερμανους στον δευτερο παγκοσμιο πολεμο και ευθύνεται για πολλους θανατους σοβιετικον πολιτων.Αυτη ειναι η σημαια τους

εγω το παιζω ουδετερος... της λεω αγαπαω και τους ουκρανους και τους ρωσους γιατι ειναι ορθοδοξοι... αυτη ειναι ουνιτισσα - μιλαει ελληνικα... τα εχει μαθει σε πανεπιστημιο.... παντως ολους τους κομμουνιστες τους λεει οτι σαν εθνικοτητα ειναι ρωσσοι...

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Το 'χεις ρίξει στα γκομενιλίκια τύπε μου; Για αυτό άφησες τον πολιτικό αγώνα;  :grin:

φιλε παραμενω στρατιωτης του κομματος  :2funny: :grin: αλλα να παιζουμε και μπαλλα ...  :2funny: το ενα δεν αναιρει το αλλο... τρεχω τωρα διοτι κανω και μαστερ.. οποτε δεν εχω και χρονο...  :)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
εγω το παιζω ουδετερος... της λεω αγαπαω και τους ουκρανους και τους ρωσους γιατι ειναι ορθοδοξοι... αυτη ειναι ουνιτισσα - μιλαει ελληνικα... τα εχει μαθει σε πανεπιστημιο.... παντως ολους τους κομμουνιστες τους λεει οτι σαν εθνικοτητα ειναι ρωσσοι...
Τυπε δεν κυβερνουν πλεον οι κομμουνιστες στην Ρωσια αυτα πανε προ καιρου, τωρα το θεμα τους ειναι ο Πουτιν που αυτος για μενα ειναι καθαρος εθνικιστης.Απλα δεν μπορουν να κατασπαραξουν τον ρωσικο πλουτο οι πολυεθνικες της δυσης οπως γινοταν επι Γιελτσιν. Χρηματοδοτουν λοιπον ενα σωρο εγκαθετους για να πραγματοποιήσουν τα σχεδια τους. Ολα ειναι παιχνιδια γεωπολιτικης σημασιας και τιποτα δεν γινεται τυχαια εκει. Δες τι κανανε με εμας πως μασ εβαλαν με ψευτικα στοιχια στο ΔΝΤ ενω δεν ειμασταν για εκει. Που εμεις μπροστα στην Ρωσια ειμαστε ενα τιποτα. Οσ που δεν αναδειχθει κυβερνηση στην Ρωσια που να εξυπηρετει τα συμφεροντα της δυσης δεν θα ησυχασουν και θα υπαρχουν εντασεις

Επισκέπτης
Τυπε δεν κυβερνουν πλεον οι κομμουνιστες στην Ρωσια αυτα πανε προ καιρου, τωρα το θεμα τους ειναι ο Πουτιν που αυτος για μενα ειναι καθαρος εθνικιστης.Απλα δεν μπορουν να κατασπαραξουν τον ρωσικο πλουτο οι πολυεθνικες της δυσης οπως γινοταν επι Γιελτσιν. Χρηματοδοτουν λοιπον ενα σωρο εγκαθετους για να πραγματοποιήσουν τα σχεδια τους. Ολα ειναι παιχνιδια γεωπολιτικης σημασιας και τιποτα δεν γινεται τυχαια εκει. Δες τι κανανε με εμας πως μασ εβαλαν με ψευτικα στοιχια στο ΔΝΤ ενω δεν ειμασταν για εκει. Που εμεις μπροστα στην Ρωσια ειμαστε ενα τιποτα. Οσ που δεν αναδειχθει κυβερνηση στην Ρωσια που να εξυπηρετει τα συμφεροντα της δυσης δεν θα ησυχασουν και θα υπαρχουν εντασεις
ο συντροφος Βλαδημιρος δεν ειναι απλα και μονο εθνικιστης, ειναι πεπεισμενος οτι αυτος ειναι ο εκλεκτος των ορθοδοξων προφητειων

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

giα να εχουμε μια εικονα ποσα εκ απο 50 εκ των ουκρανων πολιτων ειναι ρωσοι?  :think:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506

Stories

Νέο!