Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Α, με το νομο ειναι 514.000 μονο του επισημα ειναι 496.000 http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B5%D0%B2_(%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B5%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%8F_%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%8C)  Αν σκεφτειτε οτι οι σχεδον μισοι λειπουνε για δουλεια δεν πρεπει να εχει πανω απο 300.000 μονιμους κατοικους.Τωρα πως ο φιλος μας παντρεμενος καμακωνε σε μια τοσο μικρη πολη δεν μπορω να ξερω? :think:Πως λεει οτι ξερει Ουκρανικα οταν εκει δεν τα μιλαει κανενας! :think:Παντου Ρωσσικα θα ακουσετε.Η πλακα ειναι οτι ολοι λενε οτι ξερουνε Ρωσσικα οταν ομως ερχεται η ωρα να με συναντισουνε τα ξεχνανε! :2funny:Ρωσσικα μπορω να πω 100% με αποδειξεις οτι ξερουνε απο το σα'ι'τ Ο ΜΟΛΔΟΛΑΓΝΟΣ και ο ΙΩΣΗΦ ΜΠΛΑΣΚΟΣ για ολους τους αλλους δεν ξερω.Εχει πολυ μουνι.Της Ουκρανες δεν της πολυ γουσταρω μπορει να ειναι πιο ωραιες απο της Ρωσσιδες αλλα ειναι υπαναπτυκτες και κλεφτρες.Και η τριτοκοσμικοτητα και η κακομοιρια τους μου τη σπαει.

Αναφορά θα σου δώσει ρε μαλάκα;
Μην κόβεις την αγωγή του γιατρού.
Σου είπε ο άνθρωπος ΜΟΝΙΜΑ. Σταμάτησες το λίθιο και ξανακύλησες.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Πολυ ανεβασμενο το επιπεδο της συζητησης σημερα. Μια ερωτηση προς τον  :rockon:  ΠΡΟΕΔΡΟ  :rockon: γιατι δεν καταλαβα. Το Военный Билет ειναι το χαρτι που υπηρετησε στο στρατο και ειναι για τους ρωσους υπηκοους. Πως το πηρε ο Δημητρακης αυτο το χαρτι σαν ελληνας υπηκοος????

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Στο χαρτι του Δημητρακη γραφει  (Личная подпись владельца = προσωπικη υπογραφη κατοχου) Ειναι γραμμενο με αλλο στυλο. Επιπλεον ξερω πολυ καλα οτι αν καποιος εχει υπηρετησει στον ελληνικο στρατο με καμια δυναμη δεν μπορει να υπηρετησει στο ρωσικο. Για μενα ειναι πλαστο το χαρτι  και ξερω καλα τι λεω. 

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Πιστεύω αυτο οι ουκρανοι δλδ την αυστηρη απαγόρευση της κατοχής 2 διαβατηρίων το έχουν κάνει για να αποφύγουν να βγάζουν οι υπήκοοί τους και ρώσικα διαβατήρια...
Ακριβος αυτος ειναι ο λογος που οι ουκρανοι δεν επιτρεπουν την διπλη υπηκοοτητα. Εχουν και μεγαλα εσωτερικα προβληματα, οι μιση Ουκρανια ειναι με τους ρωσους και οι αλλοι μιση με τους πολωνους.Η ρωσικη σφαιρα επιρροης ειναι η μεγαλυτερη απο τους εθνικιστες του Λβοβ και της Μπεντερα

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Στο χαρτι του Δημητρακη γραφει  (Личная подпись владельца = προσωπικη υπογραφη κατοχου) Ειναι γραμμενο με αλλο στυλο. Επιπλεον ξερω πολυ καλα οτι αν καποιος εχει υπηρετησει στον ελληνικο στρατο με καμια δυναμη δεν μπορει να υπηρετησει στο ρωσικο. Για μενα ειναι πλαστο το χαρτι  και ξερω καλα τι λεω. 

ο δημητράκης είναι διωγμένος από την ελλάδα 100% είναι κάποια εθνικότητα ρωσοπόντιου που έχει ελληνοποιηθεί και το παίζει έλληνας,για αυτό τέτοιο μισος προς τους έλληνες και τις γυναίκες , τους ανθρώπους που έχουνε οικογένεια, γιατί μάλλον δεν μπορεί να κάνει. το ποιο αστείο που άκουσα είναι ότι πάει σε ναούς του βούδα στην russia να καμακώσει μογγόλες, εκεί γνώρισες και την μογγόλα που βάζεις στα video???? γιατί τότε είχες βάλει και την αγγελία τις ως call girl????? αφού ήταν από εκκλησία το κοριτσάκι?  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Με την φτωχεια που υπαρχει στην Ουκρανια ειναι πολυ που βλεπουν θετικα την επανενωση με την Ρωσια. Η ουκρανικη κυβερνηση κανει τα αδυνατα δυνατα για να αποφυγει αυτο το σεναριο. Προσπαθήσουν να υπονομευσουν την ρωσικη γλωσσα, στα ρωσικα εργα και εκπομπες δεν βαζουν υποτιτλους  αλλα τα μεταγλωτιζουν στα ουκρανικα για να ξεχαστουν τα ρωσικα.Δεν δινουν την διπλη υπηκοοτητα επειδη δεν θελουν να συμβει κατι τετοιο οπως συνεβη στην Οσετια και Αμπχαζια.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
ο δημητράκης είναι διωγμένος από την ελλάδα 100% είναι κάποια εθνικότητα ρωσοπόντιου που έχει ελληνοποιηθεί και το παίζει έλληνας,για αυτό τέτοιο μισος προς τους έλληνες και τις γυναίκες , τους ανθρώπους που έχουνε οικογένεια, γιατί μάλλον δεν μπορεί να κάνει. το ποιο αστείο που άκουσα είναι ότι πάει σε ναούς του βούδα στην russia να καμακώσει μογγόλες, εκεί γνώρισες και την μογγόλα που βάζεις στα video???? γιατί τότε είχες βάλει και την αγγελία τις ως call girl????? αφού ήταν από εκκλησία το κοριτσάκι?  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Οχι ειναι ελληνας και ειμαι σιγουρος,οταν μιλαει τα ρωσικα εχει ξενικη προφορα που κανει μπαμ απο χιλιομετρα γιατι δεν λεει σωστα τα σκληρα συμφωνα.Η ελληνες δεν μπορουν να προφερουν σωστα το ш,щ, ч,д,г,ж κτλ

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Με την φτωχεια που υπαρχει στην Ουκρανια ειναι πολυ που βλεπουν θετικα την επανενωση με την Ρωσια. Η ουκρανικη κυβερνηση κανει τα αδυνατα δυνατα για να αποφυγει αυτο το σεναριο. Προσπαθήσουν να υπονομευσουν την ρωσικη γλωσσα, στα ρωσικα εργα και εκπομπες δεν βαζουν υποτιτλους  αλλα τα μεταγλωτιζουν στα ουκρανικα για να ξεχαστουν τα ρωσικα.Δεν δινουν την διπλη υπηκοοτητα επειδη δεν θελουν να συμβει κατι τετοιο οπως συνεβη στην Οσετια και Αμπχαζια.

Εγώ λέω πως το τέλος της Ουκρανίας είναι κοντά. Ήδη τον τελευταίο χρόνο γίνανε μεγάλα βήματα.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Με την φτωχεια που υπαρχει στην Ουκρανια ειναι πολυ που βλεπουν θετικα την επανενωση με την Ρωσια. Η ουκρανικη κυβερνηση κανει τα αδυνατα δυνατα για να αποφυγει αυτο το σεναριο. Προσπαθήσουν να υπονομευσουν την ρωσικη γλωσσα, στα ρωσικα εργα και εκπομπες δεν βαζουν υποτιτλους  αλλα τα μεταγλωτιζουν στα ουκρανικα για να ξεχαστουν τα ρωσικα. Δεν δινουν την διπλη υπηκοοτητα επειδη δεν θελουν να συμβει κατι τετοιο οπως συνεβη στην Οσετια και Αμπχαζια.
Σύντροφε έτσι ακριβώς ΕΙΧΑΝ τα πράγματα. Όταν όμως εκδιώχθηκε η σκατοκαριόλα η Γιούλια και ανέλαβε ο Γιανουκεβιτς, το πρώτο διάταγμα που ψηφίστηκε (εν μέσω σφοδρών ταραχών από εθνικιστές) ήταν αυτό που επανέφερε σε ισοτιμία την ρωσσική γλώσσα . Πλέον έχουν αρθεί αυτές οι απαγορεύσεις.
Και στο φινάλε για ποία  Ουκρανική γλώσσα μιλάμε ? Δεν υπάρχει. ¨Ενα τεχνητό κατασκεύασμα (σουρζικ + πολωνικά) που χρησιμοποιείται για πολιτικούς λόγους. Σαν τη βουλγαρική διάλεκτο των Σκοπίων δηλ.
 Και δύο αστεία περιστατικά για να πάρετε μια ιδέα για το τι γίνεται εκεί. Είμαι στη Γιάλτα και ψάχνω να αγοράσω μπλουζάκι με τα εθνόσημα της χώρας που επισκέπτομαι. Ετσι έψαχνα να βρώ κάποιο που να γράφει ΟΥΚΡΑΪΝΑ. Γύρισα πάμπολα μαγαζιά και το αποτέλεσμα, αγόρασα ένα που γράφει Ρωσσία με τον ρώσσικο θυρεό και ένα άλλο που γράφει CCCR με το σφυροδέρπανο !! Στην ίδια πόλη έχω πάει στο δελφινάριο με τη γυναίκα μου. Γίνεται ένα σόου,κληρώνεται και  ανεβαίνει στην πίστα όπου ο κονφερασιέ την ρώτα από που είναι . ΠΜΡ του λέει. Τι είναι αυτό, την ρωτά (ο βλάξ). Και αυτή απαντά : Ρωσσίδα είμαι όπως εσείς.!
Εμένα με έκοψε κρύος ιδρώτας, καθόντουσαν πίσω μου και 3 μπάτσοι, τρελλάθηκα. Αποτέλεσμα. Όλοι τη χειροκροτούσαν με πρώτους και καλύτερους τους μπάτσους από πίσω μου. :headbang:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Για πες μας και εσύ λοιπόν Μακούλη τις σκέψεις σου για το μέλλον της Ουκρανίας. Πως βλέπεις την κατάσταση; Τι πληροφορίες έχεις;

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Οι ουκρανη εθνικιστες κανουν μεγαλα σφαλματα και υπεπεσαν σε σοβαρα λαθη,γιατι ανοιξαν εναν ακυρηχτο πολεμο με την Ρωσια. Με διαφορους τροπους και σεναρια δημιουργουν πολλα προβληματα με τον κοιμισμενο γιγαντα.Και στον πολεμο της Γεωργιας εχουν μεγαλο μερος ευθυνης. Σε γενικες γραμμες οι ρωσοι εχουν την γραμμη μην με πειραζετε να μην σας πειραξω.Καποιοι θα πουν για την επιθετικοτητα των ρωσων που για μενα δεν ισχυει.Υπαρχουν πολλες κοινοπολιτειες πολυ πλουσιες που ουδεποτε επενεβει η Ρωσια και ο ρωσικος στρατος.(Καζακσταν,Αζερμπαιτζαν)Τι να την κανουν λοιπον την παμφτωχη Γεωργια???? Το θεμα λοιπον ειναι οτι ουκρανη και γεωργιανη εθνικιστες θελουν να μπουν στο Νατο και να φερουν τους αμερικανικους πυραυλους στο εδαφος τους που θα αποτελει μεγαλο κινδυνο για την Ρωσια.Το ιδιο ακριβος επραξε και η Αμερικη οταν οι ρωσοι πηγαν να εγκαταστησουν πυραυλους στο εδαφος της Κουβας.(κριση στον κολπο τον χοιρων 1961) Και τοτε η Αμερικη απειλουσε με πυρηνικο ολοκαυτωμα και οχι με μια τοπικη συρραξη που κρατησε 4 μερες.Δεν ειναι δυνατον λοιπον να υπαρχουν δυο μετρα και δυο σταθμα. Τις ευθυνες για το οτι συνεβη στην Γεωργια και για οτι συμβει στην Ουκρανια το φερουν οι πολιτικες τους.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Για πες μας και εσύ λοιπόν Μακούλη τις σκέψεις σου για το μέλλον της Ουκρανίας. Πως βλέπεις την κατάσταση; Τι πληροφορίες έχεις;
Αν και δεν είναι μάλλον το κατάλληλο θρεντ, περιληπτικά με τους ισχύοντες συσχετισμούς αποκλείεται να γίνει κάτι. Η Τιμοσένκο ήταν ένα κατασκεύασμα των Αμερικάνων , όπως ο μαλάκας ο Σαακασβίλι. Επιχείρησε λοιπόν να παρουσιάσει την Ουκρανία σαν ένα ενιαίο εθνικό κράτος και για το σκοπό αυτό έγιναν όσα αναφέρει παραπάνω ο σύντροφος Νύκτερος και είχε ερθει σε ρήξη με τη Ρωσσία. Από τότε που ανέλαβε ο Γιανουκόβιτς  όμως τα πράγματα ησύχασαν.Αν τελείως υποθετικά) γίνει κάτι θα την πατήσει σαν τη Γεωργία που έχασε την Αμπχαζία και τη Ν.Οσετία. Με το χαίρεται όλη η Νότια και Ανατολική Ουκρανια θα αποσχισθεί, θα χάσει την έξοδο στη θάλασσα και θα περιοριστεί στα όμπλαστ του Λβοβ, Τερνοπίλ και κάποια άλλα ανατολικά.Ασε που για να ζεσταθούν θα καίνε ξεραμένα ηλιοδενδρα και κοπριές από γελάδες.
- σ. Νύκτερε συμφωνούμε απόλυτα.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Σύντροφε έτσι ακριβώς ΕΙΧΑΝ τα πράγματα. Όταν όμως εκδιώχθηκε η σκατοκαριόλα η Γιούλια και ανέλαβε ο Γιανουκεβιτς, το πρώτο διάταγμα που ψηφίστηκε (εν μέσω σφοδρών ταραχών από εθνικιστές) ήταν αυτό που επανέφερε σε ισοτιμία την ρωσσική γλώσσα . Πλέον έχουν αρθεί αυτές οι απαγορεύσεις.
Και στο φινάλε για ποία  Ουκρανική γλώσσα μιλάμε ? Δεν υπάρχει. ¨Ενα τεχνητό κατασκεύασμα (σουρζικ + πολωνικά) που χρησιμοποιείται για πολιτικούς λόγους. Σαν τη βουλγαρική διάλεκτο των Σκοπίων δηλ.
 Και δύο αστεία περιστατικά για να πάρετε μια ιδέα για το τι γίνεται εκεί. Είμαι στη Γιάλτα και ψάχνω να αγοράσω μπλουζάκι με τα εθνόσημα της χώρας που επισκέπτομαι. Ετσι έψαχνα να βρώ κάποιο που να γράφει ΟΥΚΡΑΪΝΑ. Γύρισα πάμπολα μαγαζιά και το αποτέλεσμα, αγόρασα ένα που γράφει Ρωσσία με τον ρώσσικο θυρεό και ένα άλλο που γράφει CCCR με το σφυροδέρπανο !! Στην ίδια πόλη έχω πάει στο δελφινάριο με τη γυναίκα μου. Γίνεται ένα σόου,κληρώνεται και  ανεβαίνει στην πίστα όπου ο κονφερασιέ την ρώτα από που είναι . ΠΜΡ του λέει. Τι είναι αυτό, την ρωτά (ο βλάξ). Και αυτή απαντά : Ρωσσίδα είμαι όπως εσείς.!
Εμένα με έκοψε κρύος ιδρώτας, καθόντουσαν πίσω μου και 3 μπάτσοι, τρελλάθηκα. Αποτέλεσμα. Όλοι τη χειροκροτούσαν με πρώτους και καλύτερους τους μπάτσους από πίσω μου. :headbang:
Συντροφε Μακη το Κριμ ειναι ανεξαρτητο και ας υπαγεται ακομα στην Ουκρανικη περιφερεια,οι κατοικοι του εχουν ρωσικη συνειδηση.  Ялта

Συνημμένα

• IMG_0281.JPG
    IMG_0281.JPG
    141,1 KB · Εμφανίσεις: 61
  • IMG_0286.JPG
    IMG_0286.JPG
    70,9 KB · Εμφανίσεις: 60

vivyen56

Call-Girl
Εγγρ.
17 Ιουλ 2012
Like
0
ξερει κανεις σας παρακαλω,αν καποιος παντρευτεί Ρωσιδα ,αν στην συνεχεια μπορει να παρει Ρωσικο διαβατηριο?
σου απάντησε ήδη dimitrakis και ήταν σωστη η απάντησή του εκτός από ένα: έχεις-δεν έχεις παιδιά με ρωσίδα γυναίκα σου, πρέπει να περάσουν 5 χρόνια διαμονής σου στη Ρωσία.(εκτός αν έχει αλλάξει..αυτό το μαθαίνεις στο προξενείο). Για να πας Ρωσια ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ πρέπει να σου στείλουν πρόσκληση απο'κει ή (αν έχει απλοποιηθεί τελευταίο καιρό), να σου κάνει η γυναίκα σου εδώ στο προξενείο.Αν έχετε ή δεν έχετε παιδιά,δεν έχει σημασία.
Αλλιώς....τουριστική βίζα!
Οποτε δεν πιστευω να ισχυει κατι αλλο στην Ρωσσια,αφου οι νομοι στις πρωην σοβιετικες χωρες εχουνε παραμεινει σχεδον οι ιδιοι,μονο η διασπαση ουσιαστικα εγινε.
λάθος φυσικά! οι νόμοι δεν είναι ίδιοι σε καμιά περίπτωση!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
.Αν εχετε  παιδι με τη γυναικα σου ή σαν το Χριστο Λαζαρου υοθετισεις τα μούλικα της :2funny:τωρα μπορεις σχεδον αμεσως να κανεις αιτιση για υπηκοοτητα και σε 2 χρονια περιπου να παρεις διαβατηριο.
Πρεπει να εισαι μονιμος κατοικος Ρωσιας,αλιως θα επαιρνα και εγω,την μονη διευκολυνση που μπορεις να εχεις ειναι ειναι να παρεις νομιζω μεχρι 3 μηνες  βιζα και με λιγοτερα χρηματα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Για να πας Ρωσια ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ πρέπει να σου στείλουν πρόσκληση απο'κει ή (αν έχει απλοποιηθεί τελευταίο καιρό), να σου κάνει η γυναίκα σου εδώ στο προξενείο.Αν έχετε ή δεν έχετε παιδιά,δεν έχει σημασία.
Αλλιώς....τουριστική βίζα!

λάθος φυσικά! οι νόμοι δεν είναι ίδιοι σε καμιά περίπτωση!
Δεν χρειαζετε να στειλουν απο εκει,μπορει να κανει προσκληση η συζυγος εδω στο προξενειο

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Πρεπει να εισαι μονιμος κατοικος Ρωσιας,αλιως θα επαιρνα και εγω,την μονη διευκολυνση που μπορεις να εχεις ειναι ειναι να παρεις νομιζω μεχρι 3 μηνες τουριστικη βιζα και με λιγοτερα χρηματα.
Και χρονο παιρνεις ευκολα με μπιζνες βιζα

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
(Ο κ. Δένδιας μετέφερε, προς το Ρώσο υπουργό, το μήνυμα του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Αβραμόπουλου, ότι κατά τη διάρκεια της ελληνικής προεδρίας στην Ε.Ε., το πρώτο εξάμηνο του 2014, θα προωθηθεί η απελευθέρωση της θεώρησης εισόδου (Visa Waiver) για τους υπηκόους της Ρωσικής Ομοσπονδίας που έχουν στην κατοχή τους βιομετρικό διαβατήριο.) Αν πραγματικα συμβει αυτο και οι ρωσοι θα καταργησουν την βιζα για τους ευρωπαιους πολιτες. Οποτε θα βρεθουμε πολλα βηματα μπροστα με τις ρωσιδες συντροφισσες

Επισκέπτης
Και χρονο παιρνεις ευκολα με μπιζνες βιζα
ναι, ευκολο ειναι να βγαλεις ετησια βιζα, αν σου στειλει προσκληση εγγεγραμενη στα ρωσσικα μητρωα επιχειρηση συναφη με το επαγγελμα σου
Η κριμαια δωθηκε σαν δωρο απο την Σοβιετικη ενωση στην ουκρανια
ουσιαστικα ειναι τυπικο εδαφος της ουκρανιας

νουκτερε βαλε κανα μωρακι ρεεεεεε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom