Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Βρε δημητρακη εσυ που εισαι ασχημος,ατσουμπαλος,καραφλος δεν σε ενοχλει;τους αλλους κοιτας;
ο ντημας δεν πτοηται αδικα τον κατηγορεις,ειναι ακριβως τα αναποδα
ωραιος σικ και μαλλιας  :dancing:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
ειπαμε να λεμε καμμια μαλ..κια ,αλα οχι κι ετσι,,γαμω τα μουνια τα μαιμουδια  και 1.45 η ψηλοτερη μαιμου  :helpplea: :helpplea: :helpplea:
εχει και πολλα καλα μωρα,δεν ειναι ολες ετσι.Ασε που οπως ειναι γνωστο παντου,η κοντη γυναικα ειναι για το κρεβατι,η ψιλη για την παρελαση. :grin:
172612_165960590120502_164658660250695_325079_6453676_o.jpg

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Bourdela site ειναι εδω, αλλα το πηδηξατε το τοπικ ρε παιδια.
Προσωπικες κοντρες, βρισιδια και δε συμμαζευετε.
Στο τελος θα ψαχνουμε καμια χρησιμη πληροφορια μεσα στα σκουπιδια.

Παρεπιπτόντως, γεμίσαμε πολλούς 'δήθεν' νομίζω...
τι να τις κανεις τις πληροφοριες?να πας να γαμησεις στην ρωσσια?μας δουλευεις ρε φιλε
το τελαιταιο σωστο

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
εχει και πολλα καλα μωρα,δεν ειναι ολες ετσι.Ασε που οπως ειναι γνωστο παντου,η κοντη γυναικα ειναι για το κρεβατι,η ψιλη για την παρελαση. :grin:
172612_165960590120502_164658660250695_325079_6453676_o.jpg
αν αρχισω και εγω να βαζω απο ιντερνετ σεξυ ελληνιδες,θα νομισει καποιος οτι η ελλαδα ειναι ο σεξ παρανταις που ψαχνει
φιλιπινες ταιλαντ κλπ,ειναι Ε,ΣΤ  κλαση σε γυναικες,ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΜΑΛ,,ΙΕς ΤΩΡΑ,,ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΡΩΣΣΙΚΟ ΘΡΕΝΤ ,ΥΒΡΙς

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
παω 7seas τωρα για επιβλεψην,οποιος ειναι γνωστης καταλαβε,, ;)
αλλιως ας το παρει κ το downtown το ποταμι :dancing:

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
επισης μην γραφετε οτι σας κατεβει
το μικολαεφ ειναι μικρη σχεικα πολη παραπλησια σε πλυθησμο κ με λουχανσκ κ μαριουπολη,δηλ 8-10 σαν θεση ,αλλα με αποσταση απο τις 5 μεγαλυτερες πολεις,απλα ειναι πρωτευουσα ενος μικρου νομου και κοντα σε κομπλεβο οντεσα
ομως κι ο νομος ειναι μικρος
ενω υπαρχουν νομοι με 3-4 μυρια κοσμο,,πχ ντονιετσκ ντνεπρε λβιβ χαρκοβ κλπ
ομορφη μικρη πολη,ο φιλος ηταν μονιμος κ ξερει καποια ρωσσικα,κι ισως να περασε καλα
με αγγλικα ομως,,,λιγο χλωμες οι επαφες σε τοσο μικρες πολεις,,
γνωμη μου ,παλ πολεις εκατομυριου με πολλες σχολες-φοιτητριες,και σε μεγαλο νομο,με δυναμικη κ καθημερινη κινηση,οταν μιλουμε για ολιγοημερη επισκεψη
καλιο στο πλοντιβ κ μπλαγκοεβραντ  πχ παρα στο βιντιν κ πετριτσι,,

Kyiv Київ Kyiv S 2,611,327
Kharkiv Харків Kharkiv Oblast O 1,470,902
Dnipropetrovsk Дніпропетровськ Dnipropetrovsk Oblast O 1,065,008
Odesa Одеса Odessa Oblast O 1,029,049
Donetsk Донецьк Donetsk Oblast O 1,016,194
Zaporizhia Запоріжжя Zaporizhia Oblast O 815,256
Lviv Львів Lviv Oblast O 732,818
Kryvyi Rih Кривий ріг Dnipropetrovsk Oblast O 668,980
Mykolaiv
Mykolaiv Миколаїв Mykolaiv Oblast O 514,136
Mariupol Маріуполь Donetsk Oblast O 492,176
Luhansk Луганськ Luhansk Oblast O 463,097

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Να ξερετε η ιστορια θα γραψει το ονομα του  :rockon: ΠΡΟΕΔΡΟΥ  :rockon: με χρυσα γραμματα  και εμας τους κοινους θνητους θα μας γραψει στα @ρχιδια της.ΠΡΟΕΔΡΕ για παντα μαζι σου!!!!!!!!!! Μα τι λεω σημερα ο μαλακας?????????  :2funny: Φερτε μου κι αλλη βοτκααααααααα,  μου τελειωσε το μπουκαλι

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
ειπαμε να λεμε καμμια μαλ..κια ,αλα οχι κι ετσι,,γαμω τα μουνια τα μαιμουδια  και 1.45 η ψηλοτερη μαιμου  :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Λαθος  Αν θελει καποιος να ολοκληρωθει σαν αντρας πρεπει οπωσδηποτε να δοκιμάσει αυτο το εξωτικο φρουτο. Οι σχιστοματες εχουν κουλτουρα που δεν εχει καμια αλλη γυναικα.Ενταξει σπανια βρισκεις καποια πολυ ομορφη αλλα αν την βρεις εισαι με το ενα ποδι στον παραδεισο.

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ξερει κανεις σας παρακαλω,αν καποιος παντρευτεί Ρωσιδα ,αν στην συνεχεια μπορει να παρει Ρωσικο διαβατηριο?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ξερει κανεις σας παρακαλω,αν καποιος παντρευτεί Ρωσιδα ,αν στην συνεχεια μπορει να παρει Ρωσικο διαβατηριο?
Φυσικα και μπορει στην θεωρια δεν ειναι δυσκολο αλλα στην πραξη εχει πολυ γραφειοκρατια και τρεξιμο.Πολυ ευκολο ηταν απο το 1997-2002 (περιπου)ειχε βγει ενας νομος που αν ησουν παντρεμενος επαιρνες αμεσως διαβατηριο σε 'κανα μηνα με μια απλη αιτηση και η Ρωσσια δεν απαγορευε να εχεις 2 διαβατηρια (τωρα και καλα δεν επιτρεπεται αλλα ο νομος δεν εχει αναδρομικη ισχυ οποιος εχει αλλο διαβατηριο μπορει να εχει ΑΛΛΑ αν καποιος παει τωρα να παρει Ρωσσικο πρεπει να δωσει το αλλο διαβατηριο που εχει,βεβαια αυτο πολλες φορες δεν ελεγχεται).Μετα ο Πουτιν τον αλλαξε αυτο το νομο και τωρα ο νομος λεει οτι πρεπει να εχει αδεια παραμονης μονιμου κατοικου Ρωσσιας.Την πρωτη φορα σου δινουνε προσωρινη για 2 χρονια τη δευτερη συνηθως παλι για 2 χρονια κα την τριτη φορα για 5 χρονια μετα τα 5 χρονια εχει δικαιομα να κανεις αιτιση για υπηκοοτητα.Αυτο ειναι αν πας με το νομο κατα γραμμα.Αν εχετε  παιδι με τη γυναικα σου ή σαν το Χριστο Λαζαρου υοθετισεις τα μούλικα της :2funny:τωρα μπορεις σχεδον αμεσως να κανεις αιτιση για υπηκοοτητα και σε 2 χρονια περιπου να παρεις διαβατηριο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τωρα τι λυσεις υπαρχουν Αγια Πετρουπολη και Μοσχα υπολογιζε οτι αν σκασεις 10.000-15.000 Ευρω παιρνεις διαβατηριο σε 1χρονο και κατι (σε παντρευουνε και κανουνε τη διαδηκασια πιο γρηγορα)αρκετοι Αραβες γνωστοι μου πηγανε σε μικρες πολεις (Ουραλια ή σε  δημοκρατιες του Καυκασου της Ρωσσιας [Π.Χ.Βορεια Οσετια,Νταγκεσταν) και κανανε αυτη τη δουλεια με 3000-4000 Ευρω και λιγοτερο τρεξιμο.Σε πολεις της Ευρωπα'ι'κης Ρωσσιας εκτος Μοσχας και Αγιας Πετρουπολης οι τιμες ειναι περιπου 7000-10.000 Ευρω παντα σε παντρευουνε και κανουνε τη διαδηκασια πιο γρηγορα.Πολυ πιο ευκολο ειναι για καποιον απο πρω'ι'ν Σοβιετικες Δημοκρατιες να παρει διαβατηριο καθε χρονο (Ιανουαριο)δινουνε εναν αριθμο υπηκοοτητων (στο Νοβγκοροντ ξερω γυρω στα 400)για να μπεις μεσα σε αυτους του τυχερους πρεπει να βρεις τον καταληλο ανθρωπο και να του δωσεις 40.000-80.000 ρουβλια και με καποιο τρεξιμο σε 8-9 μηνες παιρνεις διαβατηριο.Για τους ξενους ομως ειναι πολυ πιο δυσκολο.Τωρα αν εισαι ο Ζαραρ Ντεπαρτιε το παιρνεις αμεσως και στο δινει και ο Πουτιν :2funny:

Επισκέπτης
δεν βλεπω καποια απαντηση για αυτα που σε ρωτησα εγω
δεν τοχεις απαντησει πριν,,
δεν δυσπιστω,απλα δεν καταλαβαινω την εγγυηση και την διακπερεωση των συναλαγωβ σου,,
αν  θες απαντας συγκεκριμενα,αν δεν μπορεις ,δεν πειραζει ..
τα λεφτα τα διαιρω δια 7 και τα δινω καθε μερα
δεν ερχονται με τη ωρα αλλα με το 24ωρο
τα πρωτα λεφτα τα περνουν μετα την πραξη οχι πριν
ε συμβολαιο δεν κανεις γραπτο αλλα συνηθως 95% το κρατανε το λογο τους
αν θες με πμ στειλε μου περισσοτερες πληροφοριες για τον φιλο σου να δω αν μπορω να τον βοηθησω
και επαναλαμβανω οτι δεν χρειαζετε να βρεις ουτε προ
ουε σεμι προ
απλα ετσι απλουστευω τις διαδικασιες

Επισκέπτης
Φυσικα και μπορει στην θεωρια δεν ειναι δυσκολο αλλα στην πραξη εχει πολυ γραφειοκρατια και τρεξιμο.Πολυ ευκολο ηταν απο το 1997-2002 (περιπου)ειχε βγει ενας νομος που αν ησουν παντρεμενος επαιρνες αμεσως διαβατηριο σε 'κανα μηνα με μια απλη αιτηση και η Ρωσσια δεν απαγορευε να εχεις 2 διαβατηρια (τωρα και καλα δεν επιτρεπεται αλλα ο νομος δεν εχει αναδρομικη ισχυ οποιος εχει αλλο διαβατηριο μπορει να εχει ΑΛΛΑ αν καποιος παει τωρα να παρει Ρωσσικο πρεπει να δωσει το αλλο διαβατηριο που εχει,βεβαια αυτο πολλες φορες δεν ελεγχεται).Μετα ο Πουτιν τον αλλαξε αυτο το νομο και τωρα ο νομος λεει οτι πρεπει να εχει αδεια παραμονης μονιμου κατοικου Ρωσσιας.Την πρωτη φορα σου δινουνε προσωρινη για 2 χρονια τη δευτερη συνηθως παλι για 2 χρονια κα την τριτη φορα για 5 χρονια μετα τα 5 χρονια εχει δικαιομα να κανεις αιτιση για υπηκοοτητα.Αυτο ειναι αν πας με το νομο κατα γραμμα.Αν εχετε  παιδι με τη γυναικα σου
εχει απολυτο δικαιο
μπραβο Δημητρακη εδωσες χρησιμη πληροφορια
παντα τετοια, το τελευταιο σχολιο παλι τα γαμησε λιγο
εδω ηρθαμε να βοηθαμε τους αλλους που θελουν να μαθουν κι οχι ποιος ειναι καλυτερος
Να συμπληρωσω δε οτι ελληνας παντρεμενος με ρωσσιδα και παιδι γεννημενο στην ελλαδα (το οποιο του εβγαλαν και του παιδιου ρωσσικο διαβατηριο στην πρεσβεια) του εβγαλαν μονο τουριστικη βιζα

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
εχει απολυτο δικαιο
εδω ηρθαμε να βοηθαμε τους αλλους που θελουν να μαθουν κι οχι ποιος ειναι καλυτερος
Να συμπληρωσω δε οτι ελληνας παντρεμενος με ρωσσιδα και παιδι γεννημενο στην ελλαδα (το οποιο του εβγαλαν και του παιδιου ρωσσικο διαβατηριο στην πρεσβεια) του εβγαλαν μονο τουριστικη βιζα
Φιλε ο Δημητρακης τα ξερει ολα,μην του εναντιωνεσαι. ολοι μεγαλωνουμε μουλικα και αυτος ομως βρισκεται στην Ρωσσια και απο τα 50 εκατομμιρια γυναικες πηδαει φιλιππινεζες πορνες και το παιζει εθνικος γαμιας  :2funny: :2funny: :2funny: Λοιπον,ακου τι ισχυει στην Ουκρανια: Αν εισαι παντρεμενος ειτε στην χωρα σου ειτε στην Ουκρανια με Ουκρανεζα για 2 χρονια,δικαιουσαι σε 6 μηνες διαβατηριο,μετα απο αιτηση στο Τμημα Αρχειου και Πληθυσμου. Οποτε δεν πιστευω να ισχυει κατι αλλο στην Ρωσσια,αφου οι νομοι στις πρωην σοβιετικες χωρες εχουνε παραμεινει σχεδον οι ιδιοι,μονο η διασπαση ουσιαστικα εγινε. Αλλα επειδη ειναι ξερολας και τα ξερει ολα, κατι θα βρει να αντικρουσει. Ανθρωπος που δεν δεχεται την αλλη αποψη και δεν κανει διαλογο, κανονικα πρεπει να ονομαζεται πλεον παγκοσμια σαν ...Δημητρακης... Τωρα ο ασχετος δεν λεει να καταλαβει οτι εγω ημουνα Ουκρανια,γνωρισα την γυναικα μου εκει, εκανα παιδι μαζι της και επεστρεψα για καποιουσ λογους πισω Κυπρο. Ο ανθρωπος απλα ξερει να λεει για χωριουδακια,μουλικα και λοιπα παιδικα λογακια για να κανει σοου σε αυτους τους...πολυ λιγους που τον πιστευουν. Ο ναθρωπος δεν μπορει να καταλαβει οτι αυτοξεφτιλιζεται και ολοι γελανε μαζι του. Αυτος γαμαει τις πιο ωραιες γκομενες,αυτος εχει τα καλυτερα αμαξια, αυτος ειναι γαμιας και δεν μπορει να του αντισταθει καμμια πουτανα  :grin: :grin: :grin: και παει και παει. Και μετα θελει να τον παρει καποιος σοβαρα. Τι να πεις...

Επισκέπτης
ειπαμε να λεμε καμμια μαλ..κια ,αλα οχι κι ετσι,,γαμω τα μουνια τα μαιμουδια  και 1.45 η ψηλοτερη μαιμου  :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Δημμτρη Ζερβα γενικα δεν αμφισβητω συναγωνιστες μπουρδελιαριδες
κοντες ναι αλλα μαϊμουδιτσες δεν θα το ελεγα
οι φωτος του συναγωνιστη δεν δειχνουν γυναικες μη γαμευσιμες

εγω γενικα οπως το εχω αναφερει απειρες φορες δεν παιζω σε μπουρδελα-σαλον-μασατζιδικα (οχι πως δεν τα εχω τιμησει και στην ελλαδα και στην ταυλανδη και στη γερμανια)
ειμαι πιο πολυ του gfe και με τη μεθοδο που ειναι προσαρμοσμενη για τα δικα μου στανταρντς ειναι ακρως πετυχημενη

ο Παρης εχει απολυτο δικιο για το καμακι στην ουκρανια
εχω παρει μωρο διμετρο με εντελως ακυρη κουβεντα
για τον γεροντα Παϊσιο!!!!!!
ο πατερας της πηγενε θρησκευτικες διακοπες και προσκυνηματα στο Αγιον ορος!!!!!
κι επειδη σου αρεσουν οι φωτο μου αντε να σου ανεβασω αλλη μια
αν κι εσυ χρωστας φωτο απο τιρασπολ ))))
η κοπελιτσα ειναι το αποτελεσμα καμακιου Αγιου ορους :grin:

Συνημμένα

• P3100881.JPG
    P3100881.JPG
    60,1 KB · Εμφανίσεις: 57

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.531
Πόντοι
2.886
εχω παρει μωρο διμετρο με εντελως ακυρη κουβεντα
για τον γεροντα Παϊσιο
!!!!!!
ο πατερας της πηγενε θρησκευτικες διακοπες και προσκυνηματα στο Αγιον ορος!!!!!

η κοπελιτσα ειναι το αποτελεσμα καμακιου Αγιου ορους :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δίμετρη θεούσα ήταν αυτή με τον Παϊσιο ;  :2funny:

Η φωτό κάτω είναι η δίμετρη ;

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δίμετρη θεούσα ήταν αυτή με τον Παϊσιο ;  :2funny:

Η φωτό κάτω είναι η δίμετρη ;
ειναι καθιμενη  :2funny:
η ιδια δεν ηταν θεουσα
τις τα επρηζε ο πατερας της
ε εγω τις εκανα σεμιναριο για το Αγιο ορος και τους μοναχους εκει, πηρε το μπαμπα της τηλεφωνο....
ε και η κοπελιτσα εδειξε μετα την ευγνωμοσύνη της

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εχει απολυτο δικαιο
Υπαρχουν και χειροτερα!Αν ενας ξενος σπουδαζει στη Ρωσσια και ειναι με φοιτητικη βιζα.Αν παντρευτει και θελει να βγαλει αδεια παραμονης ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΣΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΡΩΣΣΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ.Τωρα για παιδια γεννημενα απο ενα γονιο Ρωσσο υπηκοο γονεις στη Ρωσσια ή στο εξωτερικο.Για να παρει το παιδι την Ρωσσικη υπηκοοτητα πρεπει ο ξενος γονιος να κανει συμβολαιογραφικη πραξη που να γραφει οτι δεν ειναι εναντιον στο να παρει το παιδι του τη Ρωσσικη υπηκκοτητα! :headbang:Αυτο το ξερω απο προσωπικη εμπειρια.Ειχα αναλαβει να κανω αυτα τα χαρτια για ενα φιλο μου!Ξενος ειχε κανει παιδι με Ρωσσιδα και οταν πηγε να βγαλει στο παιδι διαβατηριο οταν ηταν 2 ετων περιπου γιατι καπου ηθελε να παει του ειπαν οτι δεν ειναι υπηκκος το παιδι  :rockon:και ας εχει γεννηθει στη Ρωσσια.Ειχα πολυ τρεξιμο χαρτια ουρές! :headbang:συμβολαιογραφικες πραξεις!Το ξερω οτι φενεται τρελο αλλα δυστηχως ετσι ειναι.Αν καποιος ειναι παντρεμενος με Ρωσσιδα στη θεωρια δικαιουτε με το νομο να βγαλει αδεια παραμονης.Στην πραξη ομως θα ταλαιπωρηθει παρα πολυ!Αν παει μονος του.Υπαρχουν γραφει που ειδηκευοντε σε εκδωσεις αδειων παραμονης ζητανε γυρω στα 1500 Ευρω και τρεχουν αυτοι και στη βγαζουν.Τρεχεις αλλα λιγοτερο.Π.Χ. θελει χαρτι απο την εφορια οτι δεν χρωστας!Ακομα και αν δεν εχεις ξαναρθει στη Ρωσσια ποτέ και εχεις παντρευτει στην Ελλαδα Ρωσσιδα.Και κατι τετοια τρελα! Τωρα για καποιους ναυτικους που λενε οτι ειμαι 40+ ετων :2funny:Για μια ακομα φορα λετε :jerking:Παλια ειχα βαλει φωτο απο το διαβατηριο παρτε και το ВОЕННЫЙ БИЛЕТ

Συνημμένα

• IMG_012b.jpg
    IMG_012b.jpg
    358,9 KB · Εμφανίσεις: 67

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom