Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
αγορινες,αφηνω υγεια και τα λεμε πιο αργα αν μπορεσω,καθοτι εχω μια...εξωτερικη δουλιτσα το βραδυ και δεν ξερω αν μπορεσω.τωρα θα βρει και ευκαιρια ο εθνικος επιβητορας να με βρισει,που δεν θα ειμαι μεσα  :grin: :grin: :grin: :grin:

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
αγορινες,αφηνω υγεια και τα λεμε πιο αργα αν μπορεσω,καθοτι εχω μια...εξωτερικη δουλιτσα το βραδυ και δεν ξερω αν μπορεσω.τωρα θα βρει και ευκαιρια ο εθνικος επιβητορας να με βρισει,που δεν θα ειμαι μεσα   :grin: :grin: :grin: :grin:

ο δημητράκης έχει γράψει ότι κάθε παρασκευή πάει από νωρίς σε saloon ώστε το σάββατο να είναι ξεκούραστος γιατί το σάββατο όταν πάει πάλι σε saloon  ξεπατώνετε και θέλει να είναι φρέσκος!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ποντιε πιλατε,για μενα λεσ?εγω δεν ψαχνω γκομενα φιλαρακο,εγω ζουσα μια χαρα με την οικογενεια μου εκει για χρονια και μιλαω και ρωσσικα και ουκρανεζικα. Αλλα επεστρεψα πισω επειδη σκοτωθηκε ο αδερφος μου και η μητερα μου εμεινε μονη. δεν ψαχνω για γκομενα, απλα μαρεσει η παρεα σας και για αυτο ειμαι εδω. Και το εχω πει οτι δεν ειμαι μπουρδελιαρης,απλα βρηκα το σαιτ στο ιντερνετ και εγινα μελος.Απλα μαρεσει το SEX.τοσο απλα.
Ρε ξυλοκοπε απο το τελευταιο χωριο του νομου Καβαλας που πηγες Ουκρανια στο τελευταιο χωριο που ζουνε στη λυθινη εποχη και παντρευτηκες μια και ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ ΤΑ ΜΟΥΛΙΚΑ ΤΗΣ και το παιζεις περιφανος :2funny:Και οικογενοιαρχης :2funny:Ελα πηγαινε να χεσεις  :2funny:στην πολυτελη τουαλετα σου :2funny:Ολοι οι χλιδατοι εχουνε μαζευτει εδω μεσα!

Συνημμένα

• Hristos Lazarou1.jpgToualeta.jpg
    Hristos Lazarou1.jpgToualeta.jpg
    8,2 KB · Εμφανίσεις: 31

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Ρε ξυλοκοπε απο το τελευταιο χωριο του νομου Καβαλας που πηγες Ουκρανια στο τελευταιο χωριο που ζουνε στη λυθινη εποχη και παντρευτηκες μια και ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ ΤΑ ΜΟΥΛΙΚΑ ΤΗΣ και το παιζεις περιφανος :2funny:Και οικογενοιαρχης :2funny:Ελα πηγαινε να χεσεις  :2funny:στην πολυτελη τουαλετα σου :2funny:Ολοι οι χλιδατοι εχουνε μαζευτει εδω μεσα!

εσύ κυκλοφορείς με δανικό αμάξι, είσαι άνεργος και γαμάς πουτάνες στην russia και στη ελλάδα, και η μοναδική κακάσχημη γκόμενα που είχες είναι μια ιερόδουλο φιλιππινέζα!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
εσύ κυκλοφορείς με δανικό αμάξι, είσαι άνεργος και γαμάς πουτάνες στην russia και στη ελλάδα, και η μοναδική κακάσχημη γκόμενα που είχες είναι μια ιερόδουλο φιλιππινέζα!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
pomtie pilate οι φιλιππινεζες ειναι γαμω τα μουνια
η πριντσενσα νιαου ειναι Μογγολα
δεν το λεω εγω το ειπαν αλλοι συναγωνιστες

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Θα φυγω σε λιγο τελικα, αρα εχω χρονο να σου απαντησω ποσο σκατιαρης εισαι...
Λοιπον  κλανιαρη, καταρχην εισαι ασχετος αν μου λες οτι το νικολαεβ ειναι το τελευταιο χωριο-λιθινη εποχη και ετσι  :2funny: :2funny: :2funny: και λοιπα. εισαι πολυ ξεφτιλας τελικα. Και κατι αλλο: Εμεις δεν περηφανευομαστε οτι και καλα γαμαμε πουτανες σε μια χωρα που εχει τοσα εκατομμυρια γυναικες. Για αυτο και μονο  εισαι ξεφτιλας και γελανε ολοι μαζι σου. Επισης, εγω την οικογενεια μου την εκανα εκει.δεν μεγαλωσα κανενος τα παιδια,αν και δεν θα ειχα προβλημα να τα μεγαλωσω αν μου συνεβαινε αυτο και ταιριαζα με καποια κοπελα. Τοσο σκατοψυχος σαν εσενα που αποκαλεις τα παιδια μουλικα δεν εχω ξαναδει στην ζωη μου. Ακομα, την επομενη φορα που θα ναναφερεις την γυναικα μου π@υτανοσπερμα- π@υτανας γιε, θα σου γαμησω το σπιτι το καλοκαιρι. Καταλαβες αρχιδι? η Γυναικα μου σκοτωθηκε προσφατα στην Κυπρο.Και μην διανοηθεις να αναφερεις ξανα την γυναικα μου. Καταλαβες σκατοφατσα σαβουρογαμη? Αντε μπραβο. μΙλανε οι κωλοι,μιλανε και οι ροκολοι. Και δεν ειμαι ουτε απο τον νομο Καβαλας βλακα. ΣΕ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΕΠΕΣΕΣ ΕΞΩ. ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ ΗΛΙΘΙΕ? ΣΕ ΠΗΡΑΝΕ ΠΡΕΦΑ ΟΛΟΙ ΒΛΑΚΑ. Ε ΒΛΑΚΑ. ΜΑΘΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΕΒ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΣ ΒΛΑΚΑ.ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΤΑΡΤΗ Ή ΠΕΜΠΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΗ ΤΗς ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΜΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. ΗΛΙΘΙΕ, ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΜΙΛΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΒΑΡΑ. ΒΛΑΚΑ...

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
pomtie pilate οι φιλιππινεζες ειναι γαμω τα μουνια
η πριντσενσα νιαου ειναι Μογγολα
δεν το λεω εγω το ειπαν αλλοι συναγωνιστες

:2funny: :2funny: :2funny: ζει ρωσσια και γαμαει φιλιππινεζες? χαχαχααχ  ωραιο αυτο...  :grin: :grin: :grin:

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΤΩΡΑ ΣΑΒΟΥΡΟΓΑΜΗ ΞΕΦΤΙΛΑ. ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΡΑ.ΦΕΥΓΩ.ΣΕ ΒΡΙΖΩ ΠΙΟ ΜΕΤΑ. ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΒΡΙΣΙΜΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ.  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
δεν μεγαλωσα κανενος τα παιδια,αν και δεν θα ειχα προβλημα να τα μεγαλωσω αν μου συνεβαινε αυτο και ταιριαζα με καποια κοπελα. Τοσο σκατοψυχος σαν εσενα που αποκαλεις τα παιδια μουλικα δεν εχω ξαναδει στην ζωη μου. Ακομα, την επομενη φορα που θα ναναφερεις την γυναικα μου π@υτανοσπερμα- π@υτανας γιε, θα σου γαμησω το σπιτι το καλοκαιρι. Καταλαβες αρχιδι? η Γυναικα μου σκοτωθηκε προσφατα στην Κυπρο.Και μην διανοηθεις να αναφερεις ξανα την γυναικα μου.
τα συλληπητηρια μου φιλε
πω πω με στεναχωρησες τωρα
το μουνι αν τολμησει να κανει πλακα με νεκρη γυναικα και μανα σου δινω τον λογο μου οτι θα λογοδοτησει
respect φιλε Παρη

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
ΠΡΟΕΔΡΕ Ολοι η εθνικη ηρωες ηταν παρεξηγημενοι εισαι μαρτυρας και ηρωας του Ελληνισμου. Μια μερα λεωφοροι θα φερουν το ονομα σου και τα αγαλματα σου θα στολιζουν τις ελληνικες πολης. Αιωνιο συμβολο θα γινεις ΠΡΟΕΔΡΕ. Keep walking

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΤΩΡΑ ΣΑΒΟΥΡΟΓΑΜΗ ΞΕΦΤΙΛΑ. ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΡΑ.ΦΕΥΓΩ.ΣΕ ΒΡΙΖΩ ΠΙΟ ΜΕΤΑ. ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΒΡΙΣΙΜΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ.  :2funny: :2funny: :2funny:
Πηγαινε να κοψεις ξυλα να φτιαξεις καμια Χέστρα :2funny:Πως εισαι ετσι :2funny:Πιο ασχημος και απο το Shinohara  :2funny:Απο τα 4 κακα ΦΤΩΧΟΣ,ΠΟΥΣΤΗΣ,ΑΣΧΗΜΟΣ ΚΑΙ ΓΕΡΟΣ.Εχεις τα 3  :2funny:εισαι Φτωχος,ασχημος και γέρος μονο το πουστης σου λειπει.Εισαι και μαγκας μεγαλωνεις τα ξενα παιδια :2funny:Τελικα το σα'ι'τ ειναι γεματο φουκαραδες.Μονο ο Μεσιτης λειπει (που εχει Ταξι αλλα δεν ειναι ταξιτζης)πηγε Γερμανια πιθανοτατα για να φερει αυτοκινητο απο'κει που ειναι φτηνοτερα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Πηγαινε να κοψεις ξυλα να φτιαξεις καμια Χέστρα :2funny:Πως εισαι ετσι :2funny:Πιο ασχημος και απο το Shinohara  :2funny:Απο τα 4 κακα ΦΤΩΧΟΣ,ΠΟΥΣΤΗΣ,ΑΣΧΗΜΟΣ ΚΑΙ ΓΕΡΟΣ.Εχεις τα 3  :2funny:εισαι Φτωχος,ασχημος και γέρος μονο το πουστης σου λειπει.Εισαι και μαγκας μεγαλωνεις τα ξενα παιδια :2funny:Τελικα το σα'ι'τ ειναι γεματο φουκαραδες.Μονο ο Μεσιτης λειπει (που εχει Ταξι αλλα δεν ειναι ταξιτζης)πηγε Γερμανια πιθανοτατα για να φερει αυτοκινητο απο'κει που ειναι φτηνοτερα.
Βρε δημητρακη εσυ που εισαι ασχημος,ατσουμπαλος,καραφλος δεν σε ενοχλει;τους αλλους κοιτας;

Επισκέπτης
Πηγαινε να κοψεις ξυλα να φτιαξεις καμια Χέστρα :2funny:Πως εισαι ετσι :2funny:Πιο ασχημος και απο το Shinohara  :2funny:Απο τα 4 κακα ΦΤΩΧΟΣ,ΠΟΥΣΤΗΣ,ΑΣΧΗΜΟΣ ΚΑΙ ΓΕΡΟΣ.Εχεις τα 3  :2funny:εισαι Φτωχος,ασχημος και γέρος μονο το πουστης σου λειπει.Εισαι και μαγκας μεγαλωνεις τα ξενα παιδια :2funny:Τελικα το σα'ι'τ ειναι γεματο φουκαραδες.Μονο ο Μεσιτης λειπει (που εχει Ταξι αλλα δεν ειναι ταξιτζης)πηγε Γερμανια πιθανοτατα για να φερει αυτοκινητο απο'κει που ειναι φτηνοτερα.
καλα σου λεει ρε
κοψε κανα ξυλο να κανεις χεστρα
ο Μητσαρας δεν το εχει αναγκη
χεζει στο δρομο

Δημητρακη ενα πουλακι μου ειπε οτι εισαι το 1969 γεννημενος
αρα 44 χρονων
:2funny: κολογερας  :2funny: :2funny:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.666
Πόντοι
266
Bourdela site ειναι εδω, αλλα το πηδηξατε το τοπικ ρε παιδια.
Προσωπικες κοντρες, βρισιδια και δε συμμαζευετε.
Στο τελος θα ψαχνουμε καμια χρησιμη πληροφορια μεσα στα σκουπιδια.

Παρεπιπτόντως, γεμίσαμε πολλούς 'δήθεν' νομίζω...

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Eμενα γιατί ποτε καμια δεν μου έχει ζητήσει λεφτά? δεν ξέρω σε τι γκόμενες πας και καμακώνεις που μετά ζητάνε λεφτά αλλα τίποτα πατσαβούρια θα είναι! cyprus κατεβαίνω οι περισσότερες είναι αγγλίδες ,βουλγάρα δεν έχω δει ποτε, οι ρωσίδες που πάνε κύπρο είναι πολύ φορτωμένες με χρήμα σιγά μην ζητήσουνε από εσένα λεφτά.
καλα ρε φιλε δεν διαβαζεις πριν γραψεις??τι σχεση εχουν αυτα που λες μ εοτι εγω εγραψα
τι γκομενες καμακωνω?την πιο ωραια αλοδαπη  που βλεπω να ψαχνετε στο μερος που ειμαι,σουπερμαρκετ ντισκο η οπου ειμαι,,
απλα..
υγ αν δεν εχεις δει βουλγαρε ςστην λεμεσο,καπου αλλου πηγες,

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
εχω απαντησει. αλλα με το τρολινγκ το εχασες
εγω δεν ειπα ποτε οτι κανω μονο καμακι και καθοτι δεν ειμαι μονιμος κατοικος απλα πορνοεκδρομευω το πολυ μεχρι μια εβδομαδα στο ανατολικο μπλοκ, εγω αντιθετος με αλλους εκει δεν εχω μονιμη κατοικια αγορασμενη, και ουτε σχεδιαζω στο αμεσω μελλον κατι τετοιο
και οχι απλα ειναι και η πραξη στην τιμη, αλλα ολα τα γουστα 24 ωρες το 24ωρο
εξηξησα εχθες το σκεπτικο μου σε εναν φιλο απο το σκαϊπ
ο διαλογος ειναι απο μαμπα
δεν βλεπω καποια απαντηση για αυτα που σε ρωτησα εγω
δεν τοχεις απαντησει πριν,,
δεν δυσπιστω,απλα δεν καταλαβαινω την εγγυηση και την διακπερεωση των συναλαγωβ σου,,
αν  θες απαντας συγκεκριμενα,αν δεν μπορεις ,δεν πειραζει ..

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
όχι ρε δεν μίλησα για εσένα ..για τον dimizerva ότι κανένας  πουτανοκαψουρις που έχει όνειρο να βρει γκόμενα πουτάνα σαν το δημητράκη θα είναι!

[/quote ] το πετυχες,μαλλον θα παρεις εσυ τον θρονο στο ντιμιτρακισταν κλαμπ εξυπναδας

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Το Χολιγουντ εχει κανει πολυ καλη διαφημιση στην Ελλαδα. Οταν ειχαν προβληθει τα εργα Τροια και 300 πολλες ρωσιδες με ρωτουσαν αν οι ελληνες ειναι πραγματικα τοσο ομορφη αντρες.Ειχαν την εικονα του ελληνα κατι σαν τον Μπραντ Πιτ. Για να βγουν αληθινες οι προσδοκιες τους και δια του λογου το αληθες το υπουργειο εξωτερικων μετα απο σειρα συσκεψεων και διαβουλευσεων ομοφωνα αποφασισε να τους στειλει την μηχανη του σεχ (που δεν καιει λαδια καιει φλαντζες) Greek Lover   :rockon: ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ  :rockon:  Οποτε μην τον κοροιδευετε γιατι παιζει να ειναι ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ σε διατεταγμενη υπηρεσια.  Ως αξιος απογονος των ελληνων ηρωων με αυτοθυσια και αυταπαρνηση πολεμαει στα σαλουν του Σαν Πετερμπουργκ μεχρι να χασει και την τελευταια σταγονα σπερ-(αι)ματος.Δοξα και τιμη στον ΠΡΟΕΔΡΟ  :rockon:  :rockon:  :rockon:
επιτελους και μια λογικη προταση για εξοδο απο την κριση της χωρας
βλεπεις μπροστα

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
αντε ντημα,πολλοι σκασανε μυτη κ ξεψαρωσανε αποτομα ,βαλε ταξη  :s&m_3: :s&m_3:
η καβαλα πως σου κατεβηκε?α

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom