Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Επιβεβαιωνω οτι ειναι η Σασσα με την παρεα της.Εφαγε τρελο δουλεμα ο μητσος εκεινη την μερα,μου ελεγε η Σασσα οτι τετοιο γελιο δεν εχουν ξαναριξει στην ζωη τους. :2funny: :2funny:
ελα ρε μαστερ, τι ειναι αυτα που λες;;;;
γελασε καποιος με τον τιτινομεγιστοτεραστιο καραφλομαλλια εραστη των τρανς Δημητρακη;;;;
αισχος!!!!!!

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
Eίσαι μεγάλος ξεφτίλας,για άλλη μια φορα σου λέω ότι είσαι ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗS ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΓΑΜΑΕΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ!

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Ζηλεύεις τον shinohara όπως και τον πυρφόρο,master,εμενα,Davariti,Tasso και όσοι σε έχουνε αφήσει μίλια πίσω!

ΤΡΕΧΑ ΣΤΗ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΕΡΘΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΠΑΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΣΕ ΜΑΖΕΨΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ!

OI ΚΑΡΑΦΛΟΔΗΜΗΤΡΑΚΙΔΕΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!   

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:                                 

δηλαδή εσείς τα 4 αλάνια μπορείτε να κάνετε αφρόλουτρο με 3 γατάκια?

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Οποιος περιμενει οτι θα κερασει μερικα ποτα και θα βγαλει γκομενα καλυτερα να μην παει στην Ρωσια οπως λεει και ο Δημητρακης. Μου εκανε εντυπωση οτι τα τελευταια χρονια και οι ρωσοι κανουν δυνατο καμακι.Ετρωγα σε καποιο εστιατοριο το 2011 και στο διπλανο τραπεζι ηταν μια παρεα απο τρεις ομορφες ρωσιδες και συνεχεια τους ερχοταν κερασμενα ποτα απο 3-4 διαφορετικα τραπεζια και αυτες ηταν εντελως αδιαφορες.Οποτε μην ακουτε βλακειες που σας λεει ο καθενας.
Ρε συ Φιλαρακο, δεν μιλαω εγω για πουτανες.εγω μιλαω να πας εξω-μιλαω για Ουκρανια τωρα ετσι επειδη ζουσα εκει με την οικογενεια μου και ερχοντουσαν φιλοι μου και καναμε τσαρκες σε κλαμπακια- να κατσεις να πιεις ενα ποτο ακομα και στο μπαρ. Θα δεις οτι κατα μηκος του μπαρ υπαρχουνε 20 κοπελες-οχι πουτανες αλλα κοπελες καθημερινες σαν κρυα νερα- που περιμενουνε καποιον να παει νατης πιασει κουβεντα και να τους κερασει μια μπυρα 3 ευρω. Τα πραγματα ειναι τοσο απλα,τουλαχιστον στην Ουκρανια. Αλλα οχι και να παω Ουκρανια και να πληρωσω να πηδηξω απο την στιγμη που απο τα 65 εκατομμυρια τα 35 ειναι γυναικες. Ελεος.Πιανεις μια κουβεντα,εισαι ευγενικος,λες και την Ελλαδα καπου στην μεση της κουβεντας-στην Ουκρανια ξεερουνε απο ελληνικη μυθολογια την οποια διδασκονται στα σχολεια- και εχεις το παραμυθι σου ετοιμο. Ολα τα αλλα ειναι φιλοσοφιες. Δεν χρειαζετε ομορφια και πολυ χρημα. Τροπο χρειαζεται,να κερασεις μια μπυρα να δειξεις σεβασμο και ολα ερχονται απο μονα τους...

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Σιγουρα δεν ειμαι μονιμος κατοικος ρωσσιας ουτε ουκρανιας
αλλα με βεβαιοτητα μπορω να πω οτι σιγουρα γαμας μπεζπλατνο
οπως λες κι εσυ αναλογα τα γουστα και οχι 30-40 αλλα πολυ πιο μικρες, αναλογα τι χρονο (και τι ικανοτητες εχεις)θα διαθεσεις γι αυτο
μου εχει συμβει, και σχεση εκανα με 2 ρωσσιδες η μια πραγματικα θεα, η αλλη για ρωσσια μετρια
Ο shinoharas ξερει για τι πραγμα λεει. Και ξερει οτι λεω αληθεια,ειδικα για Ουκρανια.

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Ρε συ Φιλαρακο, δεν μιλαω εγω για πουτανες.εγω μιλαω να πας εξω-μιλαω για Ουκρανια τωρα ετσι επειδη ζουσα εκει με την οικογενεια μου και ερχοντουσαν φιλοι μου και καναμε τσαρκες σε κλαμπακια- να κατσεις να πιεις ενα ποτο ακομα και στο μπαρ. Θα δεις οτι κατα μηκος του μπαρ υπαρχουνε 20 κοπελες-οχι πουτανες αλλα κοπελες καθημερινες σαν κρυα νερα- που περιμενουνε καποιον να παει νατης πιασει κουβεντα και να τους κερασει μια μπυρα 3 ευρω. Τα πραγματα ειναι τοσο απλα,τουλαχιστον στην Ουκρανια. Αλλα οχι και να παω Ουκρανια και να πληρωσω να πηδηξω απο την στιγμη που απο τα 65 εκατομμυρια τα 35 ειναι γυναικες. Ελεος.Πιανεις μια κουβεντα,εισαι ευγενικος,λες και την Ελλαδα καπου στην μεση της κουβεντας-στην Ουκρανια ξεερουνε απο ελληνικη μυθολογια την οποια διδασκονται στα σχολεια- και εχεις το παραμυθι σου ετοιμο. Ολα τα αλλα ειναι φιλοσοφιες. Δεν χρειαζετε ομορφια και πολυ χρημα. Τροπο χρειαζεται,να κερασεις μια μπυρα να δειξεις σεβασμο και ολα ερχονται απο μονα τους...

συμφωνώ τα μοντέλα τι να τα κανεις σε ρωσία,ουκρανία,τσεχία αφού όλες είναι μουναρες! αν είσαι σαν πίθηκος όπως ο δημητράκης και φτωχομπινές το πιθανότερο είναι μετά από 20 χρονια ακόμα πουτάνες να γαμάς και να τις παρουσιάζεις μετά σαν γκόμενεs σου! για την φιλιππινέζα που βάζει συνεχεια και την παρουσιάζει σαν γκόμενα του,εκδίδεται σε ένα ρωσικο site πουτάνα δηλαδή!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Επιβεβαιωνω οτι ειναι η Σασσα με την παρεα της.Εφαγε τρελο δουλεμα ο μητσος εκεινη την μερα,μου ελεγε η Σασσα οτι τετοιο γελιο δεν εχουν ξαναριξει στην ζωη τους. :2funny: :2funny:
Αυτες της επωνυμες εσυ μονο απο φωτογραφια της βλεπεις ή στην τηλεωραση.Δε νομιζω οτι τετοιοι επωνυμοι κανουνε παρεα με καμαρωτακια απο το πλοιο της γραμμης :think:Ο κλωνος του Shinohara δεν απαντησε αρα ειναι οπως τα λεω ο φουκαρας εβαλε μονος του το βιντεακι για να του δωσουμε σημασια :think:.

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
εσύ μια φορα γυναικα που να μην είναι πουτάνα ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ!    :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Σε παγκοσμια πρωτη προβολη
πως ο τιτανομεγιστος Δημητρακης εκανε μεταμοσχευση μαλλιων

απο το 0.44 και μετα

ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΑΤΕ!!!! :think:
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΛΩΝΟΣ ΤΟΥ YANTIS; :rockon:
ΚΙ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΛΩΝΟ :idiot:
ΠΟΙΟς ΕΙΝΑΙ Ο ΚΛΩΝΟΣ ΜΟΥ;;;  :think:

και μια τυχαια φωτογραφια με κατι κοπελες που δεχτηκαν να τις βγαλω φωτο ;)

Συνημμένα

• P3260435.JPG
    P3260435.JPG
    54,8 KB · Εμφανίσεις: 63

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
[size=10pt]ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.[/size] Καιρός ήταν.
Αντιγράφω από Nooz.gr:
"Η πόλη Βόλγκογκραντ θα μετονομαστεί και πάλι σε Στάλινγκραντ το Σάββατο, με την ευκαιρία των εορτασμών της 70ής επετείου από την επική μάχη που δόθηκε εκεί κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και η οποία άλλαξε το ρου του πολέμου.
   Η τοπική Δούμα ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι οι βουλευτές ενέκριναν την απόφαση να χρησιμοποιηθεί η ονομασία "Ηρωική Πόλη του Στάλινγκραντ" στις εκδηλώσεις για την επέτειο της μάχης του 1942-3."

Σειρά έχει τώρα το Λένινγκραντ  :dancing:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Ετσι ειναι Ουκρανια και απο το δρομο μπορεις να βγαλεις γκομενα αρκει να ξερεις τα ρωσικα και να μην κατοικεις σε πολυ ανεπτυγμενη πολη.Στην Μοσχα και στο Σαν Πετερμπουργκ ειναι διαφορετικα ομως.

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Ο ανθρωπος ξεκαθαρα μιλαει για ουκρανια, μην μπερδευεσε
και γενικα οι ρωσσιδες γνωμη μου ειναι οτι στα κερασματα ειναι αδιαφορες
η κουβεντα ειναι καλυτερη
αν και το ιντερνετικο καμακι κατ εμε δουλευει καλυτερα εκει απ΄οτι σε ολο τον κοσμο

Ёргос
Привет
я буду в вашем город, И я ищу девушку, которая будет жить со мной вместе в гостинице!
тебе интересно?
вчера, 16:11
Соня
Да.
Ёргос
o4em priatno, i kakie podarki xochesh za nedeliu so mnoi?
вчера, 16:55
Ёргос
AY
вчера, 17:54
Соня
На Ваше усмотрение.
23 часа назад
Ёргос
i chto v seks liubish?
23 часа назад
Соня
все кромне анала
23 часа назад
Ёргос
liubliu minet, kontsat v rotik i vtroem
tak 500$ na nedeliu xvadit?
12 часов назад
Соня
могу бить с подругой
Shinoharas σε ποιο site εγινε αυτη η συζητηση πολυ χυμα κατασταση?

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Σε παγκοσμια πρωτη προβολη
πως ο τιτανομεγιστος Δημητρακης εκανε μεταμοσχευση μαλλιων

απο το 0.44 και μετα

ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΑΤΕ!!!! :think:
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΛΩΝΟΣ ΤΟΥ YANTIS; :rockon:
ΚΙ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΛΩΝΟ :idiot:
ΠΟΙΟς ΕΙΝΑΙ Ο ΚΛΩΝΟΣ ΜΟΥ;;;  :think:

και μια τυχαια φωτογραφια με κατι κοπελες που δεχτηκαν να τις βγαλω φωτο ;)
κανονικα θα επρεπε να κανει μεταμοσχευση μυαλου...  :2funny: :2funny: :2funny:

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
κανονικα θα επρεπε να κανει μεταμοσχευση μυαλου...  :2funny: :2funny: :2funny:

συμφωνώ,αυτός ο παρανοϊκός νομίζει ότι όλα αυτά γραφovτAι επειδή έχουμε ζηλέψει την επιτυχία του που γαμάει πουτάνες και τα λεφτά του που μένει σε ένα κοτέτσι και κυκλοφορεί με δανικό αμάξι!

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Ο ανθρωπος ξεκαθαρα μιλαει για ουκρανια, μην μπερδευεσε
και γενικα οι ρωσσιδες γνωμη μου ειναι οτι στα κερασματα ειναι αδιαφορες
η κουβεντα ειναι καλυτερη
αν και το ιντερνετικο καμακι κατ εμε δουλευει καλυτερα εκει απ΄οτι σε ολο τον κοσμο

Ёргос
Привет
я буду в вашем город, И я ищу девушку, которая будет жить со мной вместе в гостинице!
тебе интересно?
Соня
Да.
Ёргос
o4em priatno, i kakie podarki xochesh za nedeliu so mnoi?
вчера, 16:55
Ёргос
AY
вчера, 17:54
Соня
На Ваше усмотрение.
23 часа назад
Ёргос
i chto v seks liubish?
23 часа назад
Соня
все кромне анала
23 часа назад
Ёргос
liubliu minet, kontsat v rotik i vtroem
tak 500$ na nedeliu xvadit?
12 часов назад
Соня
могу бить с подругой
φιλε σχοινοχαρα,βλεποντας τι γραφεις κ για τα λεμε οπως ειναι,αυτο δεν λεγετε καμακι,ειναι μια προσκληση σε καποια κοπελλα,της οποιας το προφιλ η οι φωτογραφιες σου κανουν,φανταζομνε το μαμπα ειναι το σαιτ η το vk,οδνκλσνκ κλπ,δεν εχει σημασια ,αλλα μαμπα κατα 90% ειναι βλεποντας απο το κοπυ παστε
λοιπον αυτο ειναι μια προταση σε καποια σεμι προ,που σε αφηνει να την προσεγισεις γιατι προφανως κ το δικο σου προφιλ,δειχνει οτι εχεις τον τροπο σου να πληρωσεις,προφανως το γραφεις κ στο σαιτ,οπως κι εγω αλλωστε
meet & greed λοιπον ,οχι καμακι,, ;)
εξαλλου λεει στο τελος ναρθει κι η συναδελφος!!
παμε πιο κατω τωρα σε ουσιωση

εχω 2 πρακτικες ερωτησεις
1.συμφωνεις ας πουμε 500$ την βδομαδα,αυτο τι περιλαμβανει στην πραξη?οποτε καβλωνεις πρωι μεσημερι βραδυ την καλεις σπιτι σου η χοτελ εκει?η την εχεις μονιμα σπιτωμενη κατα την βδομαδα αυτη?ειναι σημαντικη η διαφορα του ερχομε 1 ωρα τη μερα εκει και του καθομε βραδια απογευματα μαζι σου,υποτιθετε το πρωι δουλευεις
2.πως γινετε η συναλλαγη?αν τα δωσεις μπροστα κινδινευυεις να μην την ξαναδεις,καθοσον τουριστας,τεσπα οχι μονιμος,
αν τα δωσεις μετα ,κινδυνευει αυτη να την κοροιδεψεις,,
οποτε πρακτικα πως υλοποιειτε η συμφωνια?
υγ.τετοια συμφωνια ΜΟΝΟ 500Ε για 10-15 γαμησια,ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΣΟΦΙΑ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΚΟΝΤΑ ΜΑς,,μονο εαν εισαι ταργετ γκρουπ μονιμος σπονσορ,τουτεστιν 2000 το μηνα παιζει κατι τετιο,οποτε κει που πας ειναι παμφηνα στο θεμα αυτο,,
περιμενω απαντηση επι της ουσιας ,με ειχε αποσχολησει παλιοτερα αυτο,οτα ν εψαχνα να βρω σε γηραιοτερο φιλο κ σχετικα ευσωμο,κατι τετιο,σαν αυτο που λες
δεν σταθηκε δυνατον,λογω των πρακτικων δυσκολιων που σου ανεφερα,,κ τελικα πηγε η δουλεια σεμι προ,αλλα με το "κοματι",,ταξιμετρο δηλ κ χρονοχρεωση,,
"αγοραιο στυλ" οπως αυτο που γραφεις ειναι σαφως φτηνοτερο κ προτιμοτερο,,
pls disclose

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
συμφωνώ,αυτός ο παρανοϊκός νομίζει ότι όλα αυτά γραφovτAι επειδή έχουμε ζηλέψει την επιτυχία του που γαμάει πουτάνες και τα λεφτά του που μένει σε ένα κοτέτσι και κυκλοφορεί με δανικό αμάξι!
ο ντιμασ ειναι η ουσια του σαιτ στα θρεντ αυτα
γι αυτο μην τον "προγκατε" και δεν ξαναγραψει,και διαβαζω εγω εσας κι εσεις εμενα
αυτο εχω να πω
τωρα οτι γραφει οτι θελει,δεν εχει σημασια για ,μενα,σημασια εχει οτι ειναι "απολαυστικος" και χερεσαι να διαβαζεις
οι υπολοιποι "λογικοι" που εχουμε κανει εξω απο την χωρα στα μερη αυτα,πανω κατω τα ιδια γραφουμε,ο ντημας κανει την διαφορα και δινει αλλη αισθηση στο σαιτ
οποιος διαβαζει το ιντερνασιοναλ,που γραφει καποιος αντιστοιχος απο το κισινιοφ,κασταλαβαινει την υπεροχη του ντημα,σαν προτζεκτ
οποτε
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΗΜΗΤΡΑΚΗς
αστονε ναγραφει οτι θελει,κι οποιος θελει ας πιστευει
οι υπολοιποι ειμαστε απλα ΦΑΝΣ!! :dancing:
ΥΓ φια να μην εκλειφθω λαθος,μου αρεσουν κ τα ποστ του νυκτερου κ σχοινοχαρα ειδικα οταν βαζουν φωτογραφιες,αλλα θελω και τον ντημα,να λεει "ειμαι ο πιο ωραιος,ερχοντε να με δουν που χορευω,εισαι ταξιτζης και ταβερνιαρης αθλιος.. κλπ"
ειναι το αλατοπιπερο της ιστοριας ολης ,επιμενω :rockon:

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Ετσι ειναι Ουκρανια και απο το δρομο μπορεις να βγαλεις γκομενα αρκει να ξερεις τα ρωσικα και να μην κατοικεις σε πολυ ανεπτυγμενη πολη.Στην Μοσχα και στο Σαν Πετερμπουργκ ειναι διαφορετικα ομως.
λεμεσοο,οι ρωσσιδες ειναι οι μονες ευκολες για καμακι
οι αλλες ολες βουλγαρες ουκρανες ρουμανες πολωνες κλπ,ειναι ΟΛΕΣ προ,χαλασ την ωρα σου κ τα λεφτα σου ,οταν περασει η ωρα σου ζηταν λεφτα απο 100 κ ανω
οι ρωσσιδες επιεδη ειναι οντως τουριστριες,ειναι λιγο πιο δυσκολες στην προσεγγιση οντως αλλα αν κανεις παρεα κ πειεις,μετα γαμας συνηθως ,δεν ζηταν λεφτα ουτε δωρα σε φαση πουτανας
οποτε διαλεγεις κ παιρνεις
εγω επιδη το σπερμα μου ειναι πολυτιμο,διαλεγω ρωσσιδες κι ας ειναι πιο δυσκολες ,παρα προφεσιοναλς καμουφλαρισμενς,,

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
[size=10pt]ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.[/size] Καιρός ήταν.
Αντιγράφω από Nooz.gr:
"Η πόλη Βόλγκογκραντ θα μετονομαστεί και πάλι σε Στάλινγκραντ το Σάββατο, με την ευκαιρία των εορτασμών της 70ής επετείου από την επική μάχη που δόθηκε εκεί κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και η οποία άλλαξε το ρου του πολέμου.
   Η τοπική Δούμα ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι οι βουλευτές ενέκριναν την απόφαση να χρησιμοποιηθεί η ονομασία "Ηρωική Πόλη του Στάλινγκραντ" στις εκδηλώσεις για την επέτειο της μάχης του 1942-3."

Σειρά έχει τώρα το Λένινγκραντ  :dancing:
σταλινικος εισαι κε μακουλης??η για λογους ιστορικης μνημης χαρηκες? :think:

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
λεμεσοο,οι ρωσσιδες ειναι οι μονες ευκολες για καμακι
οι αλλες ολες βουλγαρες ουκρανες ρουμανες πολωνες κλπ,ειναι ΟΛΕΣ προ,χαλασ την ωρα σου κ τα λεφτα σου ,οταν περασει η ωρα σου ζηταν λεφτα απο 100 κ ανω
οι ρωσσιδες επιεδη ειναι οντως τουριστριες,ειναι λιγο πιο δυσκολες στην προσεγγιση οντως αλλα αν κανεις παρεα κ πειεις,μετα γαμας συνηθως ,δεν ζηταν λεφτα ουτε δωρα σε φαση πουτανας
οποτε διαλεγεις κ παιρνεις
εγω επιδη το σπερμα μου ειναι πολυτιμο,διαλεγω ρωσσιδες κι ας ειναι πιο δυσκολες ,παρα προφεσιοναλς καμουφλαρισμενς,,

Eμενα γιατί ποτε καμια δεν μου έχει ζητήσει λεφτά? δεν ξέρω σε τι γκόμενες πας και καμακώνεις που μετά ζητάνε λεφτά αλλα τίποτα πατσαβούρια θα είναι! cyprus κατεβαίνω οι περισσότερες είναι αγγλίδες ,βουλγάρα δεν έχω δει ποτε, οι ρωσίδες που πάνε κύπρο είναι πολύ φορτωμένες με χρήμα σιγά μην ζητήσουνε από εσένα λεφτά.

Επισκέπτης
φιλε σχοινοχαρα,βλεποντας τι γραφεις κ για τα λεμε οπως ειναι,αυτο δεν λεγετε καμακι,ειναι μια προσκληση σε καποια κοπελλα,της οποιας το προφιλ η οι φωτογραφιες σου κανουν,φανταζομνε το μαμπα ειναι το σαιτ η το vk,οδνκλσνκ κλπ,δεν εχει σημασια ,αλλα μαμπα κατα 90% ειναι βλεποντας απο το κοπυ παστε
λοιπον αυτο ειναι μια προταση σε καποια σεμι προ,που σε αφηνει να την προσεγισεις γιατι προφανως κ το δικο σου προφιλ,δειχνει οτι εχεις τον τροπο σου να πληρωσεις,προφανως το γραφεις κ στο σαιτ,οπως κι εγω αλλωστε
meet & greed λοιπον ,οχι καμακι,, ;)
εξαλλου λεει στο τελος ναρθει κι η συναδελφος!!
παμε πιο κατω τωρα σε ουσιωση

εχω 2 πρακτικες ερωτησεις
1.συμφωνεις ας πουμε 500$ την βδομαδα,αυτο τι περιλαμβανει στην πραξη?οποτε καβλωνεις πρωι μεσημερι βραδυ την καλεις σπιτι σου η χοτελ εκει?η την εχεις μονιμα σπιτωμενη κατα την βδομαδα αυτη?ειναι σημαντικη η διαφορα του ερχομε 1 ωρα τη μερα εκει και του καθομε βραδια απογευματα μαζι σου,υποτιθετε το πρωι δουλευεις
2.πως γινετε η συναλλαγη?αν τα δωσεις μπροστα κινδινευυεις να μην την ξαναδεις,καθοσον τουριστας,τεσπα οχι μονιμος,
αν τα δωσεις μετα ,κινδυνευει αυτη να την κοροιδεψεις,,
οποτε πρακτικα πως υλοποιειτε η συμφωνια?
υγ.τετοια συμφωνια ΜΟΝΟ 500Ε για 10-15 γαμησια,ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΣΟΦΙΑ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΚΟΝΤΑ ΜΑς,,μονο εαν εισαι ταργετ γκρουπ μονιμος σπονσορ,τουτεστιν 2000 το μηνα παιζει κατι τετιο,οποτε κει που πας ειναι παμφηνα στο θεμα αυτο,,
περιμενω απαντηση επι της ουσιας ,με ειχε αποσχολησει παλιοτερα αυτο,οτα ν εψαχνα να βρω σε γηραιοτερο φιλο κ σχετικα ευσωμο,κατι τετιο,σαν αυτο που λες
δεν σταθηκε δυνατον,λογω των πρακτικων δυσκολιων που σου ανεφερα,,κ τελικα πηγε η δουλεια σεμι προ,αλλα με το "κοματι",,ταξιμετρο δηλ κ χρονοχρεωση,,
"αγοραιο στυλ" οπως αυτο που γραφεις ειναι σαφως φτηνοτερο κ προτιμοτερο,,
pls disclose

εχω απαντησει. αλλα με το τρολινγκ το εχασες
εγω δεν ειπα ποτε οτι κανω μονο καμακι και καθοτι δεν ειμαι μονιμος κατοικος απλα πορνοεκδρομευω το πολυ μεχρι μια εβδομαδα στο ανατολικο μπλοκ, εγω αντιθετος με αλλους εκει δεν εχω μονιμη κατοικια αγορασμενη, και ουτε σχεδιαζω στο αμεσω μελλον κατι τετοιο
και οχι απλα ειναι και η πραξη στην τιμη, αλλα ολα τα γουστα 24 ωρες το 24ωρο
εξηξησα εχθες το σκεπτικο μου σε εναν φιλο απο το σκαϊπ
Παράθεση από: paris34 στις χθες στις 17:59
Master21 το ξερω φιλε. Δεν απευθυνομαι σε'σενα. Λεω γενικα Υπαρχει σοβαρος ανθρωπος που να τον πιστευει? Γινεται σε μια χωρα με τουλαχιστον 30 εκατομμιρια γυναικεσ το λιγοτερο να πληρωνεις για να γαμησεις? ΕΛΕΟΣ...
Αγαπητε φιλε Παρη
ουτε η μαμα στο μπαμπα δωρεαν
το ζητημα ειναι να την βγαλεις με το λιγοτερο δυνατον κοστος
εγω στην ουκρανια οταν εκδρομευω εχω κοστος εβδομαδιαιο οχι πανω απο 500δολλαρια σε καθε κοπελα λιγοτερο δηλαδη απο ενα βραδυ με επαγγελματια
συνηθως φοιτητρια
κι οταν παω οδησσο γιουριστα
Για ρωσσια εκει για εμενα ειναι πιο φτηνα γιατι εχω τρομερες γνωριμιες
αλλα το κοστος ξενοδοχειο σε 3αστερο ειναι οσο δε 5αστερο στην ουκρανια

ο διαλογος ειναι απο μαμπα

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
ο ντιμασ ειναι η ουσια του σαιτ στα θρεντ αυτα
γι αυτο μην τον "προγκατε" και δεν ξαναγραψει,και διαβαζω εγω εσας κι εσεις εμενα
θελω και τον ντημα,να λεει "ειμαι ο πιο ωραιος,ερχοντε να με δουν που χορευω,εισαι ταξιτζης και ταβερνιαρης αθλιος.. κλπ"
ειναι το αλατοπιπερο της ιστοριας ολης ,επιμενω :rockon:
ΣΕ ΕΠΙΑΣΑ. ΕΝΤΑΞΕΙ.ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΟΝ ΞΑΝΑΕΝΟΧΛΗΣΩ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑ  :cum: :cum: :cum:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom