Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ψιτ νταβα !!! :2funny: :2funny:
την ξαδελφη λεμεεεε θα μας την κανεις κονε  :2funny: :2funny:
εσυ εκτορ λοπεζ κατα πορνομεταναστη τι δουλιτσα κανεις;;;;

για μενα δε φταιει ο μητσαρας, του ειπε ο σεβαλιε μπουρδες οτι με ξερει για να γελασει. καλοπροαιρετα τον πιστεψε ο μητσος.

Επισκέπτης
Δημητρακη πατα στο google Mojito Bay: Beach fun και θα δεις κοπελες να χορευουν στον παγκο.Δεν εγραψα οτι ηταν γκομενες μου και καν δεν της ηξερα.Αλλα θα ηθελα πολυ να τις γνωρισω Δεν της κατεβασα εγω το σαιτ εχει καποιο προβλημα και εσβησε πολλα ακομα και οτι ειχαμε γραψει.  Οχι δεν εχω πολλα λεφτα εχω για τα βασικα και αν ειχα θα ημουνα τωρα Μοσχα.

ουτε εγω ειμαι πλουσιος
απλα βγαζω προς το ζην ε λιγο παραπανω ισως απο το μεσο ορο,  :grin:
αλλα Μοσχα να παω πανω απο μια βδομαδα βαριεμε

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Μην ξερογλυφεσε Δημητρακη ειναι ελληνιδες και δεν ειναι για τα δοντια σου

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
ουτε εγω ειμαι πλουσιος
απλα βγαζω προς το ζην ε λιγο παραπανω ισως απο το μεσο ορο,  :grin:
αλλα Μοσχα να παω πανω απο μια βδομαδα βαριεμε
Ελα καμια φορα οταν ειμαι εγω εκει και θα σου βρω πολλα να κανεις  :knockinb:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Αλλα τωρα μπηκα σε βαθιες σκεψεις  :think:  ο Μητσος μας ειπε δεν δουλευει και τον ταιζουν οι γκομενες,εχει τρια διαμερισματα, αυτοκινητο πολυτελειας, οπου παει δεν πληρωνει και οποιος παει να τον επισκεφτει τον παει στα στουντιο. Παιζει να εχει και κανενα δικο του στουντιο??????

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Tα παλιά μελόι σε έχουνε πάρει στο δούλεμα, και κανένας δεν βγήκε να πει ότι του γνώρισες γκόμενα! Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΦΩΤΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ (ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ)  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚA ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ! Όσο για το ότι οι ρωσοπόντιοι δεν αγαπάνε την ελλάδα και τους έλληνες είδαμε ποσο την αγαπάς και εσύ την ελλάδα και τι λες για τις γυναίκες τις πατρίδας σου μεγάλε ανθέλληνα, και μην ξεχνάς ελληνίδα σε γέννησε και εσένα!
Εσυ εισαι Μεγιστανας με γνωρημιες αναμεσα στους Εφοπλιστες αλλα δεν ηξερες ποιανου ηταν αυτο το κοτερο :2funny:που ημουνα στην Αρματα :2funny:
Δημητρακη πατα στο google Mojito Bay: Beach fun και θα δεις κοπελες να χορευουν στον παγκο.Δεν εγραψα οτι ηταν γκομενες μου και καν δεν της ηξερα.Αλλα θα ηθελα πολυ να τις γνωρισω Δεν της κατεβασα εγω το σαιτ εχει καποιο προβλημα και εσβησε πολλα ακομα και οτι ειχαμε γραψει.  Οχι δεν εχω πολλα λεφτα εχω για τα βασικα και αν ειχα θα ημουνα τωρα Μοσχα.
Εμενα μου ειπαν οτι εβαλες στριπτιτζουδες και καλα και οτι εισαι παραλια με στριπτιτζουδες.Καλα τωρα ολοι σεμνοι γινατε απο μεγιστανες.Ενω ειχατε Ferrari και δεν ξερω τι αλλο τωρα δεν εχετε πολλα λεφτα :think:
για μενα δε φταιει ο μητσαρας, του ειπε ο σεβαλιε μπουρδες οτι με ξερει για να γελασει. καλοπροαιρετα τον πιστεψε ο μητσος.
Δε νομιζω οτι το ειπε για πλακα :think:ειχατε συναντιθει λεει με τον Περσονα με μεγαλη παρεα.Εσυ εχω να το λεω παντος εισαι απο τους λιγους του σα'ι'τ που δεν λενε οτι ειναι πανπλουτοι και μεγιστανες.Ολος ο πλουτος τελικα εχει μαζευτει στη Μολδοβλαχια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Εμενα μου ειπαν οτι εβαλες στριπτιτζουδες και καλα και οτι εισαι παραλια με στριπτιτζουδες.Καλα τωρα ολοι σεμνοι γινατε απο μεγιστανες.Ενω ειχατε Ferrari και δεν ξερω τι αλλο τωρα δεν εχετε πολλα λεφτα :think:
Ποια Φερραρι ρε Δημητρακη?????Ποτε το επαιξα εγω λεφτας????? Παλι μπερδεψες τα φαρμακα που σου εδωσε ο γιατρος σου????

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ποια Φερραρι ρε Δημητρακη?????Ποτε το επαιξα εγω λεφτας????? Παλι μπερδεψες τα φαρμακα που σου εδωσε ο γιατρος σου????
Αλλος εβαλε φωτογραφιες σε ενα κιτρινο αμαξι (τωρα δεν ξερω αν ηταν Ferrari ή οχι)δεν ειπα για σενα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δε νομιζω οτι το ειπε για πλακα :think:ειχατε συναντιθει λεει με τον Περσονα με μεγαλη παρεα.Εσυ εχω να το λεω παντος εισαι απο τους λιγους του σα'ι'τ που δεν λενε οτι ειναι πανπλουτοι και μεγιστανες.Ολος ο πλουτος τελικα εχει μαζευτει στη Μολδοβλαχια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ε φυσικα δε νομιζεις. αλλιως δε θα ησουν ο δημητρακης.
μεχρι και το συνδρομο τουρετ (το τικ που κανεις) ειναι συμπτωμα της ΙΨΔ. ψαξου να το κουραρεις λεμε.

Επισκέπτης
Αλλα τωρα μπηκα σε βαθιες σκεψεις  :think:  ο Μητσος μας ειπε δεν δουλευει και τον ταιζουν οι γκομενες,εχει τρια διαμερισματα, αυτοκινητο πολυτελειας, οπου παει δεν πληρωνει και οποιος παει να τον επισκεφτει τον παει στα στουντιο. Παιζει να εχει και κανενα δικο του στουντιο??????
ειναι φως φαναρι
ειναι επικυνδινος ανθρωπος
μαλλον η δουλεια που κανει ειναι μαστροπος  :think:
δουλευει και σαν αρσενικη στριπτιτζου
κουβαλαει παντα μαζι του οτι εχει χαρτι οτι δεν εχει εϊτζ  :think:
εχεις απολυτο δικιο νουκτερος
ή νταβατζης ειναι η αρσενικος εκδιδομενος  :think:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ειναι φως φαναρι
ειναι επικυνδινος ανθρωπος
μαλλον η δουλεια που κανει ειναι μαστροπος  :think:
δουλευει και σαν αρσενικη στριπτιτζου
κουβαλαει παντα μαζι του οτι εχει χαρτι οτι δεν εχει εϊτζ  :think:
εχεις απολυτο δικιο νουκτερος
ή νταβατζης ειναι η αρσενικος εκδιδομενος  :think:
Αν ημουνα Μαστροπος θα σας ελεγα να ερθεται ολοι εδω για να  :knockinb:Εγω το αντιθετο σας λεω αν εισαστε σα ζωα μην ερθετε :2funny:αυτο λεω συνεχεια.Οταν κανεις Στριπτιζ φυσικο ειναι οι γκομενιτσες να φοβουντε να  :knockinb: μαζι σου.Σου λενε πόσες γκομενες εχεις? :think:Οταν βλεπουνε να γινεται χαμός τα παιζουνε.Με ρωταγενε πόσες εχεις  :knockinb:?και τετοια.Αυτος στο 21'' ο χοντρος με το γαλαζιο μπουφαν μοιαζει με σενα λιγακι [youtube=425,350]zh6MDWnm7n8[/youtube] ακομα και στο ντυσιμο.Νταβατζης δεν χρειαζεται να γινω εχει πολυ τρεξιμο και δεν ειναι ευκολη δουλεια οπως νομιζουνε πολλοι.Γιατι οταν λειπω συμβαινουν τα καλητερα στο σα'ι'τ? :headbang:Σημερα δεν γραφει κανενας ουτε βιντεακια ολοι ψωφιοι ειναι.Χτες εχασα τα καλητερα ουτε το βιντεακι που μου γραψαν οτι ανεβασαν προλαβα να δω ουτε φωτογραφιες κριμα :-
καλημέρα στον άρχοντα της ηδονής
Καλημερα :)

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
ποιος ειναι αυτος με τις τριχες στην πλατη;;;  :think:
και τι μας δειχνεις αντρικους κωλους;;;  :think:

τα video τα ανέβασες εσύ χτες δημητράκη, κλασική ταkτική που κανεις αλλα για άλλη μια φορα απέδειξες ότι είσαι διπλα μαλάκας γιατί ο φίλος μας από τα video έδειχνε ότι γαμάει τρελα και κάνει τρομερή κοινωνική ζωή δεν έχει μια πουτάνα φιλιππινέζα να την παρουσιάζει σαν γκόμενα(είσαι τόσο χαζός που το είχες δηλώσει ότι είναι πόρνη από saloon) τελικά μάλλον εσύ είσαι ο πυρφόρος που έχεις μια γκόμενα και αυτή πουτάνα οι φίλοι από πάνω γαμάνε σαν pop idol!

Mάντεψε ποιος είναι shinoharas δεν έχεις δει το video με το δημητράκη που κάνει strip και γελάνε?????

Επισκέπτης
ο Κολητος σου ειναι δεν τον Κα
αλαβες;;;;; Στις φωτο ενοω..
Αμα εβαζε την καραφλα του θα τον αναγνωριζα απο την γυαλαδα
που να τον καταλαβω τον κωλον του Δημητρακην δεν παω με πιδαραδες

ε τοτε να τον βαλει στο θεμα με τους πιδαραδες
εκει σιγουρα θα βρει καποιον να του τον σφυριξει
αμαν πια με τους κλωνους του Δημητρακη  :tickedoff:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Αμα εβαζε την καραφλα του θα τον αναγνωριζα απο την γυαλαδα
που να τον καταλαβω το κωλο του Δημητρακην δεν παω με πιδαραδες

ε τοτε να τον βαλει στο θεμα με τους πιδαραδες
εκει σιγουρα θα βρει καποιον να του τον σφυριξει
αμαν ποια με τους κλωνους του Δημητρακη  :tickedoff:
Η μποτα σαλαχι ειναι το σημα κατατεθεν του Μητσου

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδια εγω δεν ποσταρω τοσο συχνα,αλλα ειμαι μελος αρκετο καιρο και μαρεσει η παρεα σας,αν και δεν ειμαι μπουρδελιαρης,αλλα μαρεσει το sex. Λοιπον,θα σας κανω μια ερωτηση και θελω να μου απαντησετε ειλικρινα ομως-εχω ζησει 5 χρονια Ουκρανια με την οικογενεια μου και εχω οικογενεια την οποια εφερα Κυπρο και ειμαστε μια χαρα- :  ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΑΤΟΜΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ- Ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ-, ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ? Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝΕ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ , ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ! Αν απο αυτο και μονο δεν ειναι ξεφτιλας και δεν τον παιρνουν στο ψιλο,τοτε τι ειναι? ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ. ΗΜΑΡΤΟΝ,ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ρε παιδια εγω δεν ποσταρω τοσο συχνα,αλλα ειμαι μελος αρκετο καιρο και μαρεσει η παρεα σας,αν και δεν ειμαι μπουρδελιαρης,αλλα μαρεσει το sex. Λοιπον,θα σας κανω μια ερωτηση και θελω να μου απαντησετε ειλικρινα ομως-εχω ζησει 5 χρονια Ουκρανια με την οικογενεια μου και εχω οικογενεια την οποια εφερα Κυπρο και ειμαστε μια χαρα- :  ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΑΤΟΜΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ- Ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ-, ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ? Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝΕ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ , ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ! Αν απο αυτο και μονο δεν ειναι ξεφτιλας και δεν τον παιρνουν στο ψιλο,τοτε τι ειναι? ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ. ΗΜΑΡΤΟΝ,ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ...
κανενας δεν τον παιρνει στα σοβαρα τον καραφλα ρε,χαβαλε κανουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom