Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
μα του χαζουλη του το χουμε πει
στειλε βρε ΠΜ στους αντιμ και ρωτα να σου πουν αν γραφει καποιος με το ιδιο ΙΡ οποιος σου αντιτιθετε ειναι κλωνος δικος μου ετσι;;;
αλλη δουλεια δηλαδη δεν εχω απο το να δημιουργω κλωνους και να γραφω εναντιον σου ετσι;;;;
ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΪΤΖ
που μακαρι ποτε ουτε κρυωμα να μην κολλησεις

Μας τα επρηξες με το ΤΖΑΜΠΑ

ελα ρε τζαμπατζη να σε βαλουμε στη διαφημιση του μιντιαμαρτ σαν τον αδελφο του τζαμπα

αν και το μονο τζαμπα που εισαι ειναι ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ
με προκαλεσες και εβαλα φωτο μου
το αν γαμαω ή οχι ρωσσιδια επισης το ειδες

ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ

αρα εισαι μεγας ΤΡΑΚΑΔΩΡΟΣ
μπορει και ΧΧΧΧ ή ΧΧΧΧ ή ΧΧΧΧ

γιατι χωρις να δουλευεις οπως λες εχεις σπιτια αυτοκινητα και περουκα εεε συγνωμη καραφλα

ΒΡΕ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ

αν καποιος μοιαζει με ΚΑΥΚΑΣΙΟ εισαι εσυ
εισαι πιο μελαχροινος και απο αραπη
που οι τριχες των μαλλιων σου μετακομισαν στην πλατη σου
Στην ΕΛΛΑΔΑ ανετα στο δρομο θα σε περναγαν για πακιστανακο που τον παιρνει για 10 ευρω

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
κανενας δεν τον παιρνει στα σοβαρα τον καραφλα ρε,χαβαλε κανουμε.
Master21 το ξερω φιλε. Δεν απευθυνομαι σε'σενα. Λεω γενικα Υπαρχει σοβαρος ανθρωπος που να τον πιστευει? Γινεται σε μια χωρα με τουλαχιστον 30 εκατομμιρια γυναικεσ το λιγοτερο να πληρωνεις για να γαμησεις? ΕΛΕΟΣ...

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Ρε παιδια εγω δεν ποσταρω τοσο συχνα,αλλα ειμαι μελος αρκετο καιρο και μαρεσει η παρεα σας,αν και δεν ειμαι μπουρδελιαρης,αλλα μαρεσει το sex. Λοιπον,θα σας κανω μια ερωτηση και θελω να μου απαντησετε ειλικρινα ομως-εχω ζησει 5 χρονια Ουκρανια με την οικογενεια μου και εχω οικογενεια την οποια εφερα Κυπρο και ειμαστε μια χαρα- :  ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΑΤΟΜΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ- Ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ-, ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ? Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝΕ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ , ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ! Αν απο αυτο και μονο δεν ειναι ξεφτιλας και δεν τον παιρνουν στο ψιλο,τοτε τι ειναι? ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ. ΗΜΑΡΤΟΝ,ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ...
Δεν θελω να κανω τον δικηγορο του Δημητρακη αλλα τα πραγματα δεν ειναι ετσι ακριβως. Δεν ειναι πλεον τοσο ευκολο να βγαλεις μια ομορφη γκομενα ακομα και αν μιλας τα ρωσικα απταιστα. Kαι να την βγαλεις θα πρεπει να ξοδεψεις μια μικρη περιουσια οποτε πιο ευκολο ειναι να δωσεις 50 ευρω και να τελειωνει η ιστορια.Και εγω ειμαι της αποψης οτι ειναι καλυτερα με γκομενα αλλα οι μεγαλουπόλεις ειναι τα πιο ακαταλληλα μερη να βρεις κατι αξιολογο.

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Master21 το ξερω φιλε. Δεν απευθυνομαι σε'σενα. Λεω γενικα Υπαρχει σοβαρος ανθρωπος που να τον πιστευει? Γινεται σε μια χωρα με τουλαχιστον 30 εκατομμιρια γυναικεσ το λιγοτερο να πληρωνεις για να γαμησεις? ΕΛΕΟΣ...

η ρωσία έχει 70 εκατομμύρια γυναίκες τουλάχιστον, ο δημητράκης παλιότερα είχε περάσει την νεοτροπια ότι κάθε άντρας που γαμάει πουτάνες θα πηγαίνει russia και θα του γνωρίζει γκόμενες. δεν είναι κακό να γαμάς πουτάνες αν και το σιχαίνομαι αλλα να κατηγορείς όλο τον κόσμο όμως είναι!

Επισκέπτης
Αγαπητε φιλε Παρη
ουτε η μαμα στο μπαμπα δωρεαν
το ζητημα ειναι να την βγαλεις με το λιγοτερο δυνατον κοστος
εγω στην ουκρανια οταν εκδρομευω εχω κοστος εβδομαδιαιο οχι πανω απο 500δολλαρια σε καθε κοπελα λιγοτερο δηλαδη απο ενα βραδυ με επαγγελματια
συνηθως φοιτητρια
κι οταν παω οδησσο γιουριστα
Για ρωσσια εκει για εμενα ειναι πιο φτηνα γιατι εχω τρομερες γνωριμιες
αλλα το κοστος ξενοδοχειο σε 3αστερο ειναι οσο δε 5αστερο στην ουκρανια

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Οποιος περιμενει οτι θα κερασει μερικα ποτα και θα βγαλει γκομενα καλυτερα να μην παει στην Ρωσια οπως λεει και ο Δημητρακης. Μου εκανε εντυπωση οτι τα τελευταια χρονια και οι ρωσοι κανουν δυνατο καμακι.Ετρωγα σε καποιο εστιατοριο το 2011 και στο διπλανο τραπεζι ηταν μια παρεα απο τρεις ομορφες ρωσιδες και συνεχεια τους ερχοταν κερασμενα ποτα απο 3-4 διαφορετικα τραπεζια και αυτες ηταν εντελως αδιαφορες.Οποτε μην ακουτε βλακειες που σας λεει ο καθενας.

Επισκέπτης
Οποιος περιμενει οτι θα κερασει μερικα ποτα και θα βγαλει γκομενα καλυτερα να μην παει στην Ρωσια οπως λεει και ο Δημητρακης. Μου εκανε εντυπωση οτι τα τελευταια χρονια και οι ρωσοι κανουν δυνατο καμακι.Ετρωγα σε καποιο εστιατοριο το 2011 και στο διπλανο τραπεζι ηταν μια παρεα απο τρεις ομορφες ρωσιδες και συνεχεια τους ερχοταν κερασμενα ποτα απο 3-4 διαφορετικα τραπεζια και αυτες ηταν εντελως αδιαφορες.Οποτε μην ακουτε βλακειες που σας λεει ο καθενας.
Ο ανθρωπος ξεκαθαρα μιλαει για ουκρανια, μην μπερδευεσε
και γενικα οι ρωσσιδες γνωμη μου ειναι οτι στα κερασματα ειναι αδιαφορες
η κουβεντα ειναι καλυτερη
αν και το ιντερνετικο καμακι κατ εμε δουλευει καλυτερα εκει απ΄οτι σε ολο τον κοσμο

Ёргос
Привет
я буду в вашем город, И я ищу девушку, которая будет жить со мной вместе в гостинице!
тебе интересно?
вчера, 16:11
Соня
Да.
Ёргос
o4em priatno, i kakie podarki xochesh za nedeliu so mnoi?
вчера, 16:55
Ёргос
AY
вчера, 17:54
Соня
На Ваше усмотрение.
23 часа назад
Ёргос
i chto v seks liubish?
23 часа назад
Соня
все кромне анала
23 часа назад
Ёргос
liubliu minet, kontsat v rotik i vtroem
tak 500$ na nedeliu xvadit?
12 часов назад
Соня
могу бить с подругой

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Ο ανθρωπος ξεκαθαρα μιλαει για ουκρανια, μην μπερδευεσε
και γενικα οι ρωσσιδες γνωμη μου ειναι οτι στα κερασματα ειναι αδιαφορες
η κουβεντα ειναι καλυτερη
αν και το ιντερνετικο καμακι κατ εμε δουλευει καλυτερα εκει απ΄οτι σε ολο τον κοσμο

Ёргос
Привет
я буду в вашем город, И я ищу девушку, которая будет жить со мной вместе в гостинице!
тебе интересно?
Соня
Да.
Ёргос
o4em priatno, i kakie podarki xochesh za nedeliu so mnoi?
вчера, 16:55
Ёргос
AY
вчера, 17:54
Соня
На Ваше усмотрение.
23 часа назад
Ёргос
i chto v seks liubish?
23 часа назад
Соня
все кромне анала
23 часа назад
Ёргос
liubliu minet, kontsat v rotik i vtroem
tak 500$ na nedeliu xvadit?
12 часов назад
Соня
могу бить с подругой
Ο ανθρωπος λεει για τον Δημητρακη και ο Δημητρακης δεν μενει Ουκρανια, ναι στην Ουκρανια υπαρχουν ακομα μερη που οι γκομενες μονες τους στην πεφτουν,εχω γραψει για αυτα.  Το ιντερνετ ειναι το πιο καλο για γνωριμιες αλλα εσυ ξερεις καλα ρωσικα και ο μεσος ελληνας δεν ξερει

Επισκέπτης
Ο ανθρωπος λεει για τον Δημητρακη και ο Δημητρακης δεν μενει Ουκρανια, ναι στην Ουκρανια υπαρχουν ακομα μερη που οι γκομενες μονες τους στην πεφτουν,εχω γραψει για αυτα.  Το ιντερνετ ειναι το πιο καλο για γνωριμιες αλλα εσυ ξερεις καλα ρωσικα και ο μεσος ελληνας δεν ξερει
μπορω να σου παραθεσω και το αναλογο στην Ρωσσια
οταν βαριεμε κανω ερευνα αγορας
ε ενταξει δεν ξερω και καλα ρωσσικα..... σαν πακιστανος τα ελληνικα τα μιλαω  :2funny: :2funny:
αλλα ναι και στην Ρωσσια παιζει καμακι, οι ρωσσιδες (εκτος απο αυτο που θελουν ολες οι γυναικες παγκοσμιος, το χρημα δηλαδη) εκτιμουν το εξυπνο καμακι, ε αν εχεις και πορτοφολι τιγκα στα πεντοχιλιαρα(ρουβλια), ε τοτε εχεις μεγαλυτερη επιτυχια ))))))))

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Μια διευκρινηση τα στανταρ του καθενος ειναι διαφορετικα  εγω παντα μιλαω για τις πολυ ομορφες κοπελες. Υπαρχουν πολυ που δεν θελουν τα ξεκωλα 25αρια και προτιμουν καποια ωριμη γυναικα 30-40 ετων,εκει τα πραγματα ειναι πολυ πιο ευκολα

Επισκέπτης
Μια διευκρινηση τα στανταρ του καθενος ειναι διαφορετικα  εγω παντα μιλαω για τις πολυ ομορφες κοπελες. Υπαρχουν πολυ που δεν θελουν τα ξεκωλα 25αρια και προτιμουν καποια ωριμη γυναικα 30-40 ετων,εκει τα πραγματα ειναι πολυ πιο ευκολα
Σιγουρα δεν ειμαι μονιμος κατοικος ρωσσιας ουτε ουκρανιας
αλλα με βεβαιοτητα μπορω να πω οτι σιγουρα γαμας μπεζπλατνο
οπως λες κι εσυ αναλογα τα γουστα και οχι 30-40 αλλα πολυ πιο μικρες, αναλογα τι χρονο (και τι ικανοτητες εχεις)θα διαθεσεις γι αυτο
μου εχει συμβει, και σχεση εκανα με 2 ρωσσιδες η μια πραγματικα θεα, η αλλη για ρωσσια μετρια

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
μπορω να σου παραθεσω και το αναλογο στην Ρωσσια
οταν βαριεμε κανω ερευνα αγορας
ε ενταξει δεν ξερω και καλα ρωσσικα..... σαν πακιστανος τα ελληνικα τα μιλαω  :2funny: :2funny:
αλλα ναι και στην Ρωσσια παιζει καμακι, οι ρωσσιδες (εκτος απο αυτο που θελουν ολες οι γυναικες παγκοσμιος, το χρημα δηλαδη) εκτιμουν το εξυπνο καμακι, ε αν εχεις και πορτοφολι τιγκα στα πεντοχιλιαρα(ρουβλια), ε τοτε εχεις μεγαλυτερη επιτυχια ))))))))
Ελα τωρα πολυ καλα τα ξερεις. Στα κλαμπ μαζευονται ολα τα τσουλια και ψαχνουν σπονσορα  Μοσχα και Σαν Πετερμπουργκ ειναι πιο δυσκολα απο την επαρχια. Εχω και μια επιθυμια να παω στην Σιβηρια,εχεις παει εκει????

Επισκέπτης
Ελα τωρα πολυ καλα τα ξερεις. Στα κλαμπ μαζευονται ολα τα τσουλια και ψαχνουν σπονσορα  Μοσχα και Σαν Πετερμπουργκ ειναι πιο δυσκολα απο την επαρχια. Εχω και μια επιθυμια να παω στην Σιβηρια,εχεις παει εκει????
για να μην τρολαρουμε κι ενοχλουμε τον κοσμο σου εστειλα σε πμ το σκαϊπ μου
εχω κατι γνωριμιες απο ερευνα αγορας κανε μου κληση να τα πουμε ))))

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τα video τα ανέβασες εσύ χτες δημητράκη, κλασική ταkτική που κανεις αλλα για άλλη μια φορα απέδειξες ότι είσαι διπλα μαλάκας γιατί ο φίλος μας από τα video έδειχνε ότι γαμάει τρελα και κάνει τρομερή κοινωνική ζωή δεν έχει μια πουτάνα φιλιππινέζα να την παρουσιάζει σαν γκόμενα(είσαι τόσο χαζός που το είχες δηλώσει ότι είναι πόρνη από saloon) τελικά μάλλον εσύ είσαι ο πυρφόρος που έχεις μια γκόμενα και αυτή πουτάνα οι φίλοι από πάνω γαμάνε σαν pop idol!

Mάντεψε ποιος είναι shinoharas δεν έχεις δει το video με το δημητράκη που κάνει strip και γελάνε?????
Εγω ο καημενος ουτε προλαβα να το δω :2funny:Ας μου στειλει καποιος το Λινκ με ΠΜ για να  :2funny:κ'εγω λιγακι.Σε ποιο σα'ι'τ ειναι?Δεν μπορω να φανταστω αυτο το ζωο να :knockinb:? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Τοσο  :jerking:εισαι  :2funny:που βρηκα της φωτογραφιες του που  :knockinb:?Εκτος αν δουλευω στην C.I.A  :think:Εδωσα εντολη στους υφησταμενους μου στο Πενταγωνο και αμεσως βρηκανε την IP του μπηκανε στο κομπιουτερ του και του εκλεψαν της φωτογραφιες απο τα αρχεια του.Και ανεβασανε το βιντεακι.ΜΠΡΑΒΟ ΤΟ ΜΑΝΤΕΨΕΣ :2funny:ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ :2funny:Μηπως απο μονος του το εφτιξε και το ανεβασε οπως και τοτε με της φωτογραφιες του.Για να κανει φασαρια και να του δωσουμε σημασια :think:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τελικά είναι η Σάσα Μπάστα αυτή που ακούγεται;

Φυσικα και ειναι αυτη.Δεν ειναι δυσκολο να το καταλαβεις απο τη φωνη της.Και αλλες επωνυμες θα αναγνωρισεις αν ακουσεις της φωνες τους στο στριπτιζ.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Επιβεβαιωνω οτι ειναι η Σασσα με την παρεα της.Εφαγε τρελο δουλεμα ο μητσος εκεινη την μερα,μου ελεγε η Σασσα οτι τετοιο γελιο δεν εχουν ξαναριξει στην ζωη τους. :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εγω ο καημενος ουτε προλαβα να το δω :2funny:Ας μου στειλει καποιος το Λινκ με ΠΜ για να  :2funny:κ'εγω λιγακι.Σε ποιο σα'ι'τ ειναι?Δεν μπορω να φανταστω αυτο το ζωο να :knockinb:? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Τοσο  :jerking:εισαι  :2funny:που βρηκα της φωτογραφιες του που  :knockinb:?Εκτος αν δουλευω στην C.I.A  :think:Εδωσα εντολη στους υφησταμενους μου στο Πενταγωνο και αμεσως βρηκανε την IP του μπηκανε στο κομπιουτερ του και του εκλεψαν της φωτογραφιες απο τα αρχεια του.Και ανεβασανε το βιντεακι.ΜΠΡΑΒΟ ΤΟ ΜΑΝΤΕΨΕΣ :2funny:ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ :2funny:Μηπως απο μονος του το εφτιξε και το ανεβασε οπως και τοτε με της φωτογραφιες του.Για να κανει φασαρια και να του δωσουμε σημασια :think:
ναι ρε για να αυτοξεφτιλιστω
τι ζωντανο εισαι ρε
με το βερνικι παπουτσιων που βαφεις την καραφλα σου αποχαζεψες

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Εγω ο καημενος ουτε προλαβα να το δω :2funny:Ας μου στειλει καποιος το Λινκ με ΠΜ για να  :2funny:κ'εγω λιγακι.Σε ποιο σα'ι'τ ειναι?Δεν μπορω να φανταστω αυτο το ζωο να :knockinb:? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Τοσο  :jerking:εισαι  :2funny:που βρηκα της φωτογραφιες του που  :knockinb:?Εκτος αν δουλευω στην C.I.A  :think:Εδωσα εντολη στους υφησταμενους μου στο Πενταγωνο και αμεσως βρηκανε την IP του μπηκανε στο κομπιουτερ του και του εκλεψαν της φωτογραφιες απο τα αρχεια του.Και ανεβασανε το βιντεακι.ΜΠΡΑΒΟ ΤΟ ΜΑΝΤΕΨΕΣ :2funny:ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ :2funny:Μηπως απο μονος του το εφτιξε και το ανεβασε οπως και τοτε με της φωτογραφιες του.Για να κανει φασαρια και να του δωσουμε σημασια :think:

Eίσαι μεγάλος ξεφτίλας,για άλλη μια φορα σου λέω ότι είσαι ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗS ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΓΑΜΑΕΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ!

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Ζηλεύεις τον shinohara όπως και τον πυρφόρο,master,εμενα,Davariti,Tasso και όσοι σε έχουνε αφήσει μίλια πίσω!

ΤΡΕΧΑ ΣΤΗ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΕΡΘΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΠΑΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΣΕ ΜΑΖΕΨΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ!

OI ΚΑΡΑΦΛΟΔΗΜΗΤΡΑΚΙΔΕΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!    

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:                                  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom