δεν ντρεπεσαι ρε?πως μιλας ετσι του ντημας?ολο το σαιτ στο ανατ μπλοκ αυτος το κραταει μονος του,,ντροπη σουτο στυλ του καθηστερημενου αρεσει στις γκομενες;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρωσία sex & vodka
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 14245
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 810K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
ενταξει ρε συ,δεν δηλωσε κ μπραντ πιτ ο ντημας.απ οσον βλεπω παιζει μπαλλα,οσο καλυτερα μπορει,τηρουμενων κ των δυνατοτητων του καθενος,ηλικια ,στυλ,σωματοτυπος,ο ντημας για τα προσοντα που εχει μια χαρα τα παει λεω εγω,περα απο τις μαλ,,ες που του γραφετε,,Μητσο τελειωσες σαν αντρας.Ενας δεν εχει βγει να πει καλη κουβεντα για σενα μεχρι και ο πιτσι σε δουλευε.Αποσυρσου.Εισαι καλο παιδι για παρεα,για χαβαλε,ολοι το λενε αυτο,αλλα για καμακι για γκομενες δεν το κατεχεις.Ολο χυλοπιτες τρως.
Αλλα οτι εσαι καλο παιδι,και φιλοξενο με διαθεση να βοηθησεις ισχυει.
δηλαδη ρε ντημα οποιος ειναι ναυτικος ειναι καθυστερημενος?Εσυ εισαι καθυστερημενος που εισαι 40 χρονων και δουλευεις στο πλοιο της γραμμης.Καλα καναν αλλο δεν εχετε να γραψει ολοι γινατε ρεζιλι και ακομα γραφετε?
να αυτα λες κ σε κοροιδευουνε μετα..
κοφτα τα γαμημενα..
δηλωση απο ΚΕΠ δεχεστε?η μονο απο αστυνομια?ωραία αφού όπως λες γνωρίζεις γκόμενες σε κόσμο, μπορείς να μου πεις γιατί ένας φίλος σε είχε κατηγορήσει ότι μονο σε saloon την έβγαζες?
καλώ λοιπόν για την αποκατάσταση τις φήμης του δημητράκη όλους μα όλους όσους τους γνώρισε γκόμενες ο δημητράκης και γαμήσανε γκόμενες πραγματικές και αληθινές όχι πουτάνες η επαγγελματίες από saloon να βγούνε τώρα και να το δηλώσουνε, από εμενα θα πάρεις RESPECT αποκαταστοντας την φήμη σου!
ρε τι τσαμπουνατε τωρα...ο ντημας ειναι καλτ συμπολ,δεν μπαινει σε αμφησβητηση,,,κατω τα χερια απο τον νεο πουτιν > >
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Αυτο τυπε ναι να το δεχτω,ειναι καλτ ο μητσος.δηλωση απο ΚΕΠ δεχεστε?η μονο απο αστυνομια?
ρε τι τσαμπουνατε τωρα...ο ντημας ειναι καλτ συμπολ,δεν μπαινει σε αμφησβητηση,,,κατω τα χερια απο τον νεο πουτιν > >
PONTIOS_PILATOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Δεν με ειχε κατηγορισει κανενας απο τους φιλους μου.Τωρα τι λενε οι φουκαραδες ειναι αλλο θεμαΕσυ εισαι καθυστερημενος που εισαι 40 χρονων και δουλευεις στο πλοιο της γραμμης.Καλα καναν αλλο δεν εχετε να γραψει ολοι γινατε ρεζιλι και ακομα γραφετε?
δημητράκη θα σε στενοχωρήσω αλλα επειδή έχω διαβάσει σχεδόν όλο το thread δεν σε είχανε κατηγορήσει απλά σου είχανε πει ότι δεν σε ενδιέφεραν τα πεσίματα σε disco και όλο σε saloon τους πήγαινες!
Οποιος επωφελήθηκε από τον δημητράκη πάνω σε γκόμενες και δεν μιλάω για βρομοπουτανες από saloon χιλιογαμιμενες που και πακιστανός μπορεί να τις γαμήσει αλλα γκόμενες κανονικές, να βγει να το πει τώρα προς αποκατάσταση τις φήμης του!
εμμ,,μα,,μπαινει να γραψει κατι,μονος κι ερημος εκει πανω μες στο χειμωνα τον μαυρο,xeimoniatika,arxizete,eisai kontoς,eisai karafloσ menei se kotetsi,ki alla,,αστον να γραφεικ κατι να περνα κι η ωρα,,οπως ειναι,ειναι,,,οι αλλοι δηλ ολοι φωτομοντελα ειναι οι ρωσσοι κι ειναι ο ντημας ζαβος?Αυτο τυπε ναι να το δεχτω,ειναι καλτ ο μητσος.
εχει πακια κι εκει πανω ρε συ?δεν νομιζω..δημητράκη θα σε στενοχωρήσω αλλα επειδή έχω διαβάσει σχεδόν όλο το thread δεν σε είχανε κατηγορήσει απλά σου είχανε πει ότι δεν σε ενδιέφεραν τα πεσίματα σε disco και όλο σε saloon τους πήγαινες!
Οποιος επωφελήθηκε από τον δημητράκη πάνω σε γκόμενες και δεν μιλάω για βρομοπουτανες από saloon χιλιογαμιμενες που και πακιστανός μπορεί να τις γαμήσει αλλα γκόμενες κανονικές, να βγει να το πει τώρα προς αποκατάσταση τις φήμης του!
ο ντημα γενικα ειναι τυπος "σαλονατος",δεν ειναι του λιμανιου ,τι να κανουμε τωρα..
PONTIOS_PILATOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
εμμ,,μα,,μπαινει να γραψει κατι,μονος κι ερημος εκει πανω μες στο χειμωνα τον μαυρο,xeimoniatika,arxizete,eisai kontoς,eisai karafloσ menei se kotetsi,ki alla,,αστον να γραφεικ κατι να περνα κι η ωρα,,οπως ειναι,ειναι,,,οι αλλοι δηλ ολοι φωτομοντελα ειναι οι ρωσσοι κι ειναι ο ντημας ζαβος?
έχω πάει 3 φορες russia και οι ρώσοι σε πληροφορώ ότι μια χαρά είναι εμφανισιακά και ήταν όλοι στο ύψος μου που είμαι 1.90. στην ελλάδα θεωρούμε ψηλός εκεί όχι και τόσο, ο δημητράκης φαίνεται από τα video αρκετά κοντός!
Vergara
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Οσο για τον Τάσο στις φωτογραφιες του εχει φατσα ηλιθιου
+1000
σορρυ αλλα,απο αγ πετρουπολη η πλειοψηφια,ειναι κοντοι,αντρες κ γυναικες,εχω δει απειρα διαβατηρια λογω δουλιας,μπορει ισως να το επιβεβαιωσει κι ο νυκτερος,,έχω πάει 3 φορες russia και οι ρώσοι σε πληροφορώ ότι μια χαρά είναι εμφανισιακά και ήταν όλοι στο ύψος μου που είμαι 1.90. στην ελλάδα θεωρούμε ψηλός εκεί όχι και τόσο, ο δημητράκης φαίνεται από τα video αρκετά κοντός!
στο σκαιπ τελικα εγινε η μονομαχια?
PONTIOS_PILATOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
σορρυ αλλα,απο αγ πετρουπολη η πλειοψηφια,ειναι κοντοι,αντρες κ γυναικες,εχω δει απειρα διαβατηρια λογω δουλιας,μπορει ισως να το επιβεβαιωσει κι ο νυκτερος,,
έλα πλακα κανεις? όσο ποιο βόρεια τόσο ποιο ψηλοί! μην μου βγάλεις τώρα το δημητράκη φασούλα! τι δουλειά κανεις? air port?
Vergara
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Εσυ εισαι καθυστερημενος που εισαι 40 χρονων και δουλευεις στο πλοιο της γραμμης.
Συνημμένα
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.253
- Πόντοι
- 506
Ο Δημητρακης ειναι κλασο-μπανιεραςσορρυ αλλα,απο αγ πετρουπολη η πλειοψηφια,ειναι κοντοι,αντρες κ γυναικες,εχω δει απειρα διαβατηρια λογω δουλιας,μπορει ισως να το επιβεβαιωσει κι ο νυκτερος,,
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.253
- Πόντοι
- 506
Τι εγραψα βρε αμνοεριφιο????? τι βλακιες γραφεις εδω???? Πετας μια μαλακια και μετα κρυβεσαι πισω απο το πληκτρολογιοΟσο για τον Ρωσσοποντιο βρες καναν αλλο γιατι δεν εχει πια περαση μετα απο αυτο που εγραψε ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ
Pazuzu
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 88
- Πόντοι
- 1
Προεδρε ειπα να σου μοιασω λιγο στο ντυσιμο και στο στυλ σου μπας και βγαλω καμια γκομενα και εγω, πηγα σε κλαμπ ντυμενος cowboy και εφαγα πορτα .Μου ειπαν ειναι νωρις για τις αποκριες ακομα.Θες δε θες αυτο το στυλ γουσταρουν οι γκομενεςεσυ μην ερθεις εδω πηγαινε Κισινιωφ θα σου βρει ο Τασος γκομενες να και ο Μολδολαγνος θα σου παιρνει πουτανες καθε μερα να .
Επισκέπτης
Τελικα θα μας δωσεις τον γιατρο που σου εβαλε μαλλια;115 κιλα παραπανω εισαι εισαι κακασχημος και αθλιος Και εισαι μες τη μουτζουρα.οσο για τα μαλλια ακομα και μαλλια εγω εχω παραπανω Της φωτογραφιες σου της εβαλες μονο σου για να σε λυπηθουμε και καλα Κανεις δεν πιστεψε οτι καποιος Χακερ βρηκε τα αλμπουμ σου εσπασε τους κωδικους σου και εκλεψε της φωτογραφιες σου Οσο για τον Ρωσσοποντιο βρες καναν αλλο γιατι δεν εχει πια περαση μετα απο αυτο που εγραψε ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ οσες φωτογραφιες και να βαλει.Βαλε μας καμια αλλη φωτογραφια σου να με την ασχημια σου.
θελω κι εγω να φενομε καραφλας
Δευτερον κυριε καθαρε τυπε
με τι σκουπιζεις τον κωλο σου οταν χεζεις στον δρομο
Τριτον μεγα καμακα
τελικα θα μας πεις πως να κανουμε καμακι σε σαλον τις Αγιας πετρουπολης; Εκει εμαθα εχεις 70% επιτυχια
Τεταρτον
Δεν ειδα καποιον να με λυπηθει μαλλον το αντιθετο απο τα πμ που εχω λαβει
αμα θες σου δινω το μοιμιρ να μετρησεις γκομενες που εχω εκει που χαμουρευω να μου πεις αν εχεις παει εστω με τις μισες
Πεμπτον και τελευταιο
Κανε κι εσυ εγχειρηση ανοιχτης καρδιας οπως εκανα κι εγω και εχε μτα κουραγιο να ασχολησε με μουνι οπως εγω
ΥΓ εχει εσχεμενα ορθογραφικα λαθην θα μου τα διορθωσεις
και αλλη μια φορα... Για τεμπια ναπισου να μοε μπολσοϊ γιαϊτσα
παιδαραααα μου εσυ;;; πως λεγετε ο παιδαρας στα ρωσσικα; πιδαρας;
Καλά,άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και πάλι.Ξανα και ξανά η ιδια ιστορία ενω έχω αναφέρει πολλές φορές ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΝ ΕΚΕΙ οταν και αν συνέβησαν ολα αυτά που μας έχεις πεί καμιά κατοσταριά φορές Το να με ρωτάς αν είναι ψέματα η οχι ενώ μαλλον γνωρίζεις οτι ΗΜΟΥΝΑ ΑΠΩΝ δείχνει οτι δεν ξέρεις τι να πείς και αλλαζεις συνεχώς θέμα οταν δεν σε συμφέρει.Καταρχην μενω σε μια απο της πιο ωραιες πολεις της Ευρωπης που εχει χρημα και θεωρειται πολυ Χα'ι'.Εχω 3 διαμερισματα αυτο το ξερουν ολοι.Για σενα αυτα που μας λες ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ.Αντιθετα οταν τα παιδια πηγαν Μολδαβια ειδαν μια αντιθετη εικονα απο αυτη που λεγατε.Οποιοι ηρθαν Αγια Πετρουπολη εμειναν ευχαριστημενοι και δεν ζητησα ποτέ τιποτα απο κανεναν.ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ (ΠΛΟΥΣΙΟΙ)ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΟΛΔΟΒΛΑΧΙΑΣ ΠΗΓΑΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΚΙΣΙΝΙΩΦ ΓΙΑ ΝΑ !ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.Εμενα οταν καποιος μου εφερε κατι απο Ελλαδα το πληρωσα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.Καποιος παλι (πλουσιος)Ελληνας της Μολδοβλαχιας οταν του φερανε 2 κουτες τσιγαρα εκανε την παλαβη για να μην τα πληρωσει .ή ειναι ψεματα αυτο?Τυχαινει αυτος ο πλουσιος Ελληνας να ειναι φιλος σου και υπαρχει μια παροιμια που λεει πες μου το φιλο σου να σου πω ποιος εισαι
Για τον Μολντο μην μου λες γιατί τον ξέρω πολύ καλύτερα απο σένα φυσικά,πότε εγραψα οτι είναι πλούσιος???Είπα οτι γαμάει καλά και ωραία μουνιά και αυτο αληθεύει είτε σου αρέσει είτε οχι Οσο για μένα με ξέρουν ολοι οι ελληνες,το σπίτι που μένω είναι αυτο που εβαλα φωτο και οποιος άλλος έρθει θα τα δεί και απο κοντά ολα αυτά που λέω.
Εσυ τώρα για λύσε μου μια λογικότατη απορία.Αφού οπως μας λές εχεις αλλα 2 σπίτια στην ΑΠ γιατί δεν πας να μείνεις σε ένα απο αυτά?Εκτός και εάν είναι χειρότερα απο αυτό που μένεις ηδη εαν δεν είναι και δεδομένου οτι εχεις δηλώσει οτι έχεις μεγάλες καταθέσεις στην τράπεζα και σε γλυκοκοιτάνε ακόμα και οι γκόμενες που δουλεύουν εκεί ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ???ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΑΥΤΟ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ???
Επισκέπτης
Ἡ ἀρχὴ τοῦ τέλους;
Επισκέπτης
Καλά,άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και πάλι.Ξανα και ξανά η ιδια ιστορία ενω έχω αναφέρει πολλές φορές ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΝ ΕΚΕΙ οταν και αν συνέβησαν ολα αυτά που μας έχεις πεί καμιά κατοσταριά φορές Το να με ρωτάς αν είναι ψέματα η οχι ενώ μαλλον γνωρίζεις οτι ΗΜΟΥΝΑ ΑΠΩΝ δείχνει οτι δεν ξέρεις τι να πείς και αλλαζεις συνεχώς θέμα οταν δεν σε συμφέρει.
Για τον Μολντο μην μου λες γιατί τον ξέρω πολύ καλύτερα απο σένα φυσικά,πότε εγραψα οτι είναι πλούσιος???Είπα οτι γαμάει καλά και ωραία μουνιά και αυτο αληθεύει είτε σου αρέσει είτε οχι Οσο για μένα με ξέρουν ολοι οι ελληνες,το σπίτι που μένω είναι αυτο που εβαλα φωτο και οποιος άλλος έρθει θα τα δεί και απο κοντά ολα αυτά που λέω.
Εσυ τώρα για λύσε μου μια λογικότατη απορία.Αφού οπως μας λές εχεις αλλα 2 σπίτια στην ΑΠ γιατί δεν πας να μείνεις σε ένα απο αυτά?Εκτός και εάν είναι χειρότερα απο αυτό που μένεις ηδη εαν δεν είναι και δεδομένου οτι εχεις δηλώσει οτι έχεις μεγάλες καταθέσεις στην τράπεζα και σε γλυκοκοιτάνε ακόμα και οι γκόμενες που δουλεύουν εκεί ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ???ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΑΥΤΟ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ???
Κυριε τασο
οπως λεει και το ζουδι παλι αποδειχθηκε οτι ειναι σωστος κι εγιναμε ουλοι ρεντικολο
αλλα τωρα πως ολοι αυτοι που συμφωνουν με το Δημητρακη ειναι ο Πορνομεταναστης, τα λεει ολα
-Δημητρακης: Πω Πω βρέχει
-Ολο το φορουμ: Όχι, σε φτύνουν
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις