Νέα

Ρωσία sex & vodka

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Μηνύματα
361
Like
2
Πόντοι
1
ε πως το γραψε αυτος? Ετσι το γραψε

αγαπητέ φιλε εσύ δεν είχες ξεβρακώσει το δημητράκη σε παλιό post σου λέγοντας ότι όταν τον είχες επισκεφτεί στην πετρούπολη δεν καμάκωνε γκόμενες και όλο σε saloon την έβγαζε? έχεις και χιλιάδες post και δεν μπορώ να το βρω!  :rockon:
 

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Μηνύματα
6.432
Like
7.931
Πόντοι
2.356
То σκυπε εχει καμερα οποτε μην λες μαλακιεςοτι θα ειναι καποιος αλλος , εδω εσυ στα ελληνικα κανεις ορθογραφικα λαθη, εγω ειμαι εδω οποιος θελει добро пожаловать. Παντα βρισκεις κατι να πεις και παντα αλλαζεις θεμα. Αν δεν ειναι τα παπουτσια μου θα ειναι τα ρουχα μου,το στυλ μου,τα χρονια μου,η καταγωγη μου,η δουλεια μου,η γλωσσα μου,η γκομενα μου και παει λεγοντας. Οταν καποιος δεν αξιζει τιποτα ψαχνει ελαττωματα στους αλλους για να αποδειξει οτι ειναι αυτος καλυτερος.
Ετσι ακριβώς είναι και το απέδωσες πολυ σωστά  :)
Οσο για τα ορθογραφικά λάθη εσύ φίλε μου που γεννήθηκες και μεγάλωσες εκτός Ελλαδος δεν κάνεις τόσα ορθογραφικά λάθη και μπράβο σου για αυτό.Γνωρίζοντας σχεδόν αριστη ορθογραφία θα σου πώ οτι ετσι οπως γραφει ο Δημητρακης τα ελληνικά,δεν τα γράφει ουτε ένα δωδεκάχρονο παιδάκι :grin: το επιχείρημα του δε οτι γράφει ετσι επειδή είχε χρονια να τα μιλήσει είναι απλά γελοίο καθότι γράφει εδώ μέσα συνέχεια και τουλάχιστον για 5 χρόνια :2funny: απλά ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
Το ανάφερω αυτό γατί με το που έκανες εσύ ενα λαθος στα ρωσσικα,άρχισε να λέει και πάλι τις :jerking: του.
Εμείς τότε τι πρέπει να του πούμε που γράφει έτσι τα ελληνικά? Σε ένα απλό κείμενο κάνει πανω απο 10 ορθογραφικά λάθη.
είναι να γελάς και να κλαίς πραγματικά με κάποιον που γράφει με τοσο ειδεχθή τρόπο την λεξη απέχθεια :grin:
"ΕΝΙΩΘΑ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΓΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΑΠΑΙΧΘΙΑ "

 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.354
Πόντοι
4.765
Βρίσε να ξεθυμάνεις που έγινες και πάλι ρόμπα,λογικό είναι αυτό και το καταλαβαίνω :grin:
Για την μπαρούφα που πέταξες και σου απέδειξα το αντίθετο,πάλι δεν απαντάς και αλλάζεις θέμα ως συνήθως :2funny: Μου αρέσει πάντως οτι τόσα χρόνια μιλούσες και εγραφες για τους αλλους,για την εμφανιση τους και για το που μένουν και τελικά είσαι πολύ χειρότερος απο τους περισσότερους που γράφουν εδώ μέσα και μένεις σε ενα κοτετσι αχούρι  :2funny: :2funny:
Τι απεδιξες παλι?Εδω να δεις τι μου εγραψε μια γκομενα :2funny:


Ольга
а сколько у вас 2-х комнатная стоит
14:40:51

Dimitris
от 4.000.000 рублей (100.000 Евро)
14:41:44

Ольга
ого
14:47:24

у нас от 14000$

Dimitris
Да когда то и у нас были такие цены .Но сейчас всё подорожало
14:50:02

Ольга
а чтобы снять
14:56:04


Dimitris
от 24.000 рублей (600 Евро)можно и за 20.000 найти но будет далеко от метро и не удобно 20-25 минут на маршрутке ещё в час пик толпа народу!
14:57:58

Ольга
ужасно
Οι Ιταλοι ειναι για της γκομενες τα θυματα :2funny:οποια καργιολιτσα και να ρωτισεις θα σου πει οι Ιιταλοι ειναι το ψωμι μας.Το να σου λενε οτι μοιαζεις με Ιταλο δεν ειναι και τοσο καλο κομπλιμεντο :2funny:.Εισαι τοσο χωριατηςΔηλαδη πας να συγκρινεις την Αγια Πετρουπολη με το Κισινιωφ :2funny:Το να λες οτι μενεις Κισινιωφ καπου στην Ευρωπη ειναι σα να βγαινεις στην Αθηνα και να λες οτι μενεις στα Τιρανα  :2funny:Εβαλα και βιντεακι απο το youtube με τη Χα'ι' γειτονια σου :2funny:οι δρομοι :shit:ετσι ηταν εδω το 1992! :rockon:
αγαπητέ φιλε εσύ δεν είχες ξεβρακώσει το δημητράκη σε παλιό post σου λέγοντας ότι όταν τον είχες επισκεφτεί στην πετρούπολη δεν καμάκωνε γκόμενες και όλο σε saloon την έβγαζε? έχεις και χιλιάδες post και δεν μπορώ να το βρω!  :rockon:
Ενω οταν πηγαν Μολδαβια οταν ηρθαν τους βρηκαν της καλητερες γκομενες :2funny:εγω τουλαχιστον οτι ειπα το εκανα και ουτε πηγα να φαω λεφτα στα παιδια και να βγαλω τα εξοδα μου.Ενω καποιοι αλλοι στη Μολδαβια φοβοντουσαν να μιλησουνε στον ταξιτζη και στις πουτανες στο τηλεφωνο γιατι λεγαν οτι τους παρακολουθουσε η ГКБ to τηλεφωνο :2funny:.Εμενα παιρναν τηλεφωνο τα παιδια να μιλησω με τον ταξιτζη και της πουτανες για να :knockinb: :2funny:
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.354
Πόντοι
4.765
Πρόεδρε τσαμπατζήδες πυρφόροι είναι μην ασχολείσαι με δαύτους.
Ενώ έσυ πρόεδρε δίνεις τα λεφτουδάκια σου γαμάς τα πουτανάκια και δεν έχεις ανάγκη.
Είσαι ανώτερος.
Καλα ακομα να αυτοκτωνισεις? :2funny:εγω αν ημουνα τερας της φυσεως οπως εσυ θα ειχα παει να πεσω απο τον Καιαδα :2funny:.Εισαι και βρωμιαρης.Εσυ και αλλοι 2-3 γραφετε εχετε και απο 2-3 κλωνους και μας βρωμιζετε το σαιτ :rockon:Κατι τετοιοι σαν και σενα πανε Ουκρανια λενε οτι ειναι Ελληνες και μας ξεφτηλιζουν.Γιατι κωλονεις να μπεις στο σα'ι'τ σαν Shinoharas? :2funny:
 

Επισκέπτης


Άκουσα πάλι το ονομα μου, Βρε τιποτενιε καραφλομαλια
εκραξες τον αλλον για απαρεμφατα και μας εκανες μαθηματα συντακτικου της ρωσσικης γλωσσας
το ότι εκτέλεσες κανονικά την ελληνική δεν σε ενοχλεί;;;
ξεκίνησα να κάνω διόρθωση των λαθών σου και ήταν περιττό δεν έχεις ούτε μια σωστά γραμμένη λέξη
εκτός απο
καραφλας
κοντός
χαζός
άφραγος
εισαΙ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

βλεπεις φαντασματα και κλωνους παντου
μαθε αγορακι μου ελληνικα και μετα ελα να μας την πεις
και αν εχεις αντερα σε παω ενα στοιχηματακι
στειλε πμ σε ολους τους διαχειριστες και αν σου πουν οτι ειμαι κλωνος καποιου απο αυτους που κατηγορεις τοτε να σου ζητησουμε συγνωμη
αν οχι μην μας βρωμιζεις το φορουμ με τις μαλακιες σου
Αντε ζωντανο

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ

ΝΑΙ--- ξερεις τα παντα για ΟΟΟΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΏΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΉ ΕΝΩΣΗ
ΝΑΙ--- εισαι ο πιο ομορφος απο ολους
ΝΑΙ--- ειμαστε ολοι κλωνοι
ΝΑΙ--- εισαι πολυ πλουσιος και εξυπνος
ΝΑΙ--- εχεις πανακριβη τηλεοραση
ΝΑΙ--- Ειμαστε βρωμιαριδες και λαστιχαδες
ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΙΚΕΣ


ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΕΜΑΣ
ΠΑΡΕ ΤΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ
ΑΣΕ ΜΑΣ ΕΜΑΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΜΑΣ

υ.γ  ΕΧΕΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ παρακαλειτε ο ΠΟΡΝΟΜΕΤΝΑΣΤΗΣ της καρδιας μας να το διορθωσει

йа су рэ мицэ панэпистимон
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.354
Πόντοι
4.765
ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΠΑΘΕΣ :2funny:Μας ειπες οτι εισαι απο τη Ρωσσια ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΟ ΕΚΕΙ δεν θυμαμαι που νομιζω ειχες πει Σότσι ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΟΡΘΩΓΡΑΦΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΤΩΣΕΙΣ! :headbang:ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΗ ΡΩΣΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ ΕΤΣΙ!ΜΑΣ ΚΟΡΟ'Ι'ΔΕΥΕΙΣ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ! ΚΑΤΑΡΧΗΝ χωρις τα ΑΡΘΡΑ εμεις,εσεις ή αυτοι δεν θα καταλαβουμε ΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ? (мы,вы,они) должны любить свою родину ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΛΕΞΗ родина κλινεται και στην αιτιατικη γινεται родину ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ! :headbang:και δεν βγαζει και νοημα ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ αρχιζεις ΜΕ ΕΝΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ быть патриотом και μετα ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ! :rockon:ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ любит επρεπε να ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΑΠΑΡΕΜΦΑΤΟ! любить αυτο που εγραψες ακουγεται ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ (στο πλυθηντικο αριθμο δηλαδη εμεισ εσεις ή αυτοι ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙΣ αφου δεν βαζεισ αρθρο) ΑΓΑΠΑ (στο τριτο προσωπο του ενικου ενω επρεπε στο απαρεμφατο) την πατριδα σου (ελα ομως που στα Ρωσσικα το η λεξη πατριδα αλλαζει απο την ονομαστικη στην αιτιατικη!)τη χωρα τους (το εγραψες σωστα οπως πρεπει στην αιτιατικη) :2funny:ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΡΩΣΣΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΡΩΣΣΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Ετσι οπως το εγραψες μου θυμιζεις τα Ελληνικα που μιλανε οι Πακιστανοι! :2funny:
Συγγνωμη ολοι ειστε εντελως ασχετοι!Μιλατε για ορθογραφικα λαθη!Θα προσπαθισω στα Ελληνικα να σας γραψω κατι παρομοιο για να καταλαβετε το μπαλλα ημαστε στρογγιλοςΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ?ΟΣΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ! :headbang:Καπως ετσι το εγραψε στα Ρωσσικα.Εδω μιλαμε οτι εγραψε ακαταλαβιστηκα πραγματα και εσεις μου μιλατε για ορθωγραφικα λαθη :2funny:!Αυτο το εγραψε καποιος που ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΡΩΣΣΙΚΑ.Η γνωμη μου ειναι οτι απο το λογαριασμο του γραφει και καποιος αλλος.Μπορει να ειναι 2 αδερφια ο μικρος δεν ξερει σχεδον καθολου Ρωσσικα και ο μεγαλος ξερει αφου πηγε σχολειο στη Ρωσσια :think:.Στη φωτογραφια που κραταει το χαρτί με μια ημερομηνια 2013 ειναι ενας πολυ πιο νεος απο 43 ετων!
 

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Μηνύματα
35.258
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
366
Δημητρακη απο ρωσικη ορθογραφια κατεχεις, απο γυναικες δεν κατεχεις. :grin:
 
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Μηνύματα
2.072
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Πρόεδρε έχεις μπερδυτεί. Οι λογαριασμοί στο μπουρδέλα είναι ιδιωτικοί όχι κοινής χρήσης σαν τις "γκόμενές" σου.
έχεις μια μανία καταδίωξης με την κοινοκτημοσύνη ή μου φαίνεται  :think: :think: :think:
 

Επισκέπτης
Συγγνωμη ολοι ειστε εντελως ασχετοι!Μιλατε για ορθογραφικα λαθη!Θα προσπαθισω στα Ελληνικα να σας γραψω κατι παρομοιο για να καταλαβετε το μπαλλα ημαστε στρογγιλοςΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ?ΟΣΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ! :headbang:Καπως ετσι το εγραψε στα Ρωσσικα.Εδω μιλαμε οτι εγραψε ακαταλαβιστηκα πραγματα και εσεις μου μιλατε για ορθωγραφικα λαθη !Αυτο το εγραψε καποιος που ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΡΩΣΣΙΚΑ.Η γνωμη μου ειναι οτι απο το λογαριασμο του γραφει και καποιος αλλος.Μπορει να ειναι 2 αδερφια ο μικρος δεν ξερει σχεδον καθολου Ρωσσικα και ο μεγαλος ξερει αφου πηγε σχολειο στη Ρωσσια .Στη φωτογραφια που κραταει το χαρτί με μια ημερομηνια 2013 ειναι ενας πολυ πιο νεος απο 43 ετων!



να πω στον φιλο μου τον Михаил Маркоткин που εχει την Росмэн να σε προσλαβει ως αρχισυντακτη και διορθωτη κειμενων στην εταιρία του βρε
και να πουμε στην υπηρεσια πληροφοριων να σε προσλαβει για κατασκοπο
εσυ αδικησε λαγωνικο σκετο

о сэрлок холмс ту бурдэла тэлиа ком
 

Επισκέπτης
Πρόεδρε έχεις μπερδυτεί. Οι λογαριασμοί στο μπουρδέλα είναι ιδιωτικοί όχι κοινής χρήσης σαν τις "γκόμενές" σου.
έχεις μια μανία καταδίωξης με την κοινοκτημοσύνη ή μου φαίνεται  :think: :think: :think:

γεια σου ρε κλωνε μου
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.354
Πόντοι
4.765
Άκουσα πάλι το ονομα μου, Βρε τιποτενιε καραφλομαλια
εκραξες τον αλλον για απαρεμφατα και μας εκανες μαθηματα συντακτικου της ρωσσικης γλωσσας
το ότι εκτέλεσες κανονικά την ελληνική δεν σε ενοχλεί;;;
ξεκίνησα να κάνω διόρθωση των λαθών σου και ήταν περιττό δεν έχεις ούτε μια σωστά γραμμένη λέξη
εκτός απο
καραφλας
κοντός
χαζός
άφραγος
εισαΙ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

βλεπεις φαντασματα και κλωνους παντου
μαθε αγορακι μου ελληνικα και μετα ελα να μας την πεις
και αν εχεις αντερα σε παω ενα στοιχηματακι
στειλε πμ σε ολους τους διαχειριστες και αν σου πουν οτι ειμαι κλωνος καποιου απο αυτους που κατηγορεις τοτε να σου ζητησουμε συγνωμη
αν οχι μην μας βρωμιζεις το φορουμ με τις μαλακιες σου
Αντε ζωντανο

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ

ΝΑΙ--- ξερεις τα παντα για ΟΟΟΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΏΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΉ ΕΝΩΣΗ
ΝΑΙ--- εισαι ο πιο ομορφος απο ολους
ΝΑΙ--- ειμαστε ολοι κλωνοι
ΝΑΙ--- εισαι πολυ πλουσιος και εξυπνος
ΝΑΙ--- εχεις πανακριβη τηλεοραση
ΝΑΙ--- Ειμαστε βρωμιαριδες και λαστιχαδες
ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΙΚΕΣ


ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΕΜΑΣ
ΠΑΡΕ ΤΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ
ΑΣΕ ΜΑΣ ΕΜΑΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΜΑΣ

υ.γ  ΕΧΕΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ παρακαλειτε ο ΠΟΡΝΟΜΕΤΝΑΣΤΗΣ της καρδιας μας να το διορθωσει

йа су рэ мицэ панэпистимон
Μπα πως τσιμπησε το ψάρι :2funny:λιγακι περιεργο οταν ταπωθηκατε ηρθες εσυ να τους λυσεις το προβλημα :2funny:Πω πω βρωμισε το σα'ι'τ :2funny:Ελεγα τι μυριζει?τι μυριζει? :2funny:πηγαινε να πλυθεις πρωτα και μετα ελα να γραψεις.Γιατι δεν πας στα Καλλιστεια με την ομορφια σου θα βγεις πρωτος σιγουρα! :2funny:Παλι γινατε ρεζιλι των σκυλιων.Ειστε ολοι για  :shit:Εσυ τι εισαι το κρυφο τους χαρτί :2funny:που μπηκες μεσα για να τους βοηθισεις? :2funny: οταν παλι γινανε ρεζηλι των σκυλιωντη λεξη ζωντανο τη χρησημοποιει πολυ ο Yantis ή Davarits δε νομιζω οτι ειναι τυχαιο :think:Κατι τετοιοι συχαμενοι σαν και σενα μας ξεφτηλιζουνε διεθνως!Εχω δει ασχημους αντρες αλλα εσυ εχεις σπασει ολα τα ρεκορ! :2funny:εισαι και βρωμικος :rockon:!Γιατι δεν πας να αυτοκτωνισεις ή τουλαχιστον μη λες οτι εισαι Ελληνας :2funny:λεγε οτι εισαι Τουρκος να ρεζιλευεις την Τουρκια :2funny:.Εγω προσπαθω να ανεβασω την Ελλαδα αφηνω μια καλη εικονα για τους Ελληνες παντου και ερχοντε κατι ζωα σαν και 'σενα και ρεζιλευουνε την Ελλαδα!Δεν θα ξεχασω που μου ειπες Ειμαι 39 ετων 1,76 γαλανα ματια και ειμαι εμφανήσιμος!Ειναι λογικο να βγαζεις κακια αφου εισαι τοσο ασχημος.Εγω αν ημουνα σαν και 'σενα αν δεν ειχα αυτοκτωνισει ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΞΕΙ! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

Επισκέπτης
Μπα πως τσιμπησε το ψάρι :2funny:λιγακι περιεργο οταν ταπωθηκατε ηρθες εσυ να τους λυσεις το προβλημα :2funny:Πω πω βρωμισε το σα'ι'τ :2funny:Ελεγα τι μυριζει?τι μυριζει? :2funny:πηγαινε να πλυθεις πρωτα και μετα ελα να γραψεις.Γιατι δεν πας στα Καλλιστεια με την ομορφια σου θα βγεις πρωτος σιγουρα! :2funny:Παλι γινατε ρεζιλι των σκυλιων.Ειστε ολοι για  :shit:Εσυ τι εισαι το κρυφο τους χαρτί :2funny:που μπηκες μεσα για να τους βοηθισεις? :2funny: οταν παλι γινανε ρεζηλι των σκυλιωντη λεξη ζωντανο τη χρησημοποιει πολυ ο Yantis ή Davarits δε νομιζω οτι ειναι τυχαιο :think:Κατι τετοιοι συχαμενοι σαν και σενα μας ξεφτηλιζουνε διεθνως!Εχω δει ασχημους αντρες αλλα εσυ εχεις σπασει ολα τα ρεκορ! :2funny:εισαι και βρωμικος :rockon:!Γιατι δεν πας να αυτοκτωνισεις ή τουλαχιστον μη λες οτι εισαι Ελληνας :2funny:λεγε οτι εισαι Τουρκος να ρεζιλευεις την Τουρκια :2funny:.Εγω προσπαθω να ανεβασω την Ελλαδα αφηνω μια καλη εικονα για τους Ελληνες παντου και ερχοντε κατι ζωα σαν και 'σενα και ρεζιλευουνε την Ελλαδα!Δεν θα ξεχασω που μου ειπες Ειμαι 39 ετων 1,76 γαλανα ματια και ειμαι εμφανήσιμος!Ειναι λογικο να βγαζεις κακια αφου εισαι τοσο ασχημος.Εγω αν ημουνα σαν και 'σενα αν δεν ειχα αυτοκτωνισει ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΞΕΙ! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

сэрлок холмс ту бурдэла тэлиа ком οντως ειμαι 176 με γαλανα ματια ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΑΦΛΑ & ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ
σαν κατι κουκλες στα φυτεψανε σαν τον τσακι σε πουπσικ συνδυασμος
ε ναι εχω 15 κιλα παραπανω στα παπαρια μου, αν δεν σου αρεσω μην κατσεις να σε γαμησω
στο χουϊ μου η γνωμη ενος αφραγγου αγραματου λαθρομεταναστη εεε πορνομεταναστη ηθελα να πω συγνωμη
για ναπισου τεμπια να μοι γιαϊτσα κοζελ (δεν ηξερα πως ειναι το ζωντανο στα ρωσσικα οποτε εβαλα τραγο)
τα παιδια μου ειπαν να σε ρωτησω αν εχεις λεφτα να την περασεις ή να το πουμε στη μαμα σου να σου στειλει;;
αντε τωρα το κουβαδακι σου και σε αλλη παραλια εεεε παλι λαθος αντε πηγαινε κανε το καμακι σου σε κανα σαλον
πριντσεσσαααααα νιάου νίαου


ο βρωμιαρης (εγω δηλαδη) ρωταει, με τι σκουπιζεις το κωλο σου οταν χεζεις στο δρομο;;;;
 

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Μηνύματα
6.432
Like
7.931
Πόντοι
2.356
Τι απεδιξες παλι?Εδω να δεις τι μου εγραψε μια γκομενα :2funn
Εγω τι να αποδείξω?Εσυ πάλι εκανες κωλοτούμπα και αλλαξες θέμα :2funny: μου θυμίζεις τους πακηδες που ζούνε σε μια τρωγλη και καυχιόνται οτι ζούνε στην Ευρώπη :2funny: ετσι κανεις και εσύ για την Αγ.Πετρούπολη,μη εχοντας να πείς τίποτα αλλο φυσικά :grin:
Ζεις σε ενα αχούρι 35 τμ :2funny: που εγώ ουτε για να :shit: δεν θα πήγαινα  :2funny:
Για το ότι είσαι τελείως ανορθογραφος και δεν μπορείς να γράψεις μια φράση σωστά,πάλι τίποτα δεν λές :2funny: ακόμα και οι Αλβανοί μπορούν και γράφουν σωστότερα τα ελληνικά :2funny: τελείως στόκος πρέπει να ησουν στο σχολείο :2funny:
 

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Μηνύματα
6.432
Like
7.931
Πόντοι
2.356
Θα προσπαθισω στα Ελληνικα να σας γραψω κατι παρομοιο για να καταλαβετε το μπαλλα ημαστε στρογγιλοςΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ?ΟΣΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!
Κάτι παρόμοιο εγραψες και εσύ που είσαι ελληνας και μάλιστα στα ελληνικά  :2funny: :2funny: :2funny:
"ετσι θα βαζω ντυθω κ'εγω"
 

Επισκέπτης
Κάτι παρόμοιο εγραψες και εσύ που είσαι ελληνας και μάλιστα στα ελληνικά  :2funny: :2funny: :2funny:
"ετσι θα βαζω ντυθω κ'εγω"
κυριε Τασο θα σας μαλωσω
εδω καθαρα ο αξιοτιμος καθηγητης κυριος Δημητρακης Πορνομεταναστης δεν κανει λαθος
χρισημωπιοι την Αττικη διαλεκτο < τα παιδία παίζει> που λεμε

ΥΓ. που βρισκωνται τα ωρθωγραφηκα λαθη να μας τα διορθωσει ο πανεπιστημονας παρακαλω
 

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Μηνύματα
5.288
Κριτικές
8
Like
2.102
Πόντοι
266
Ρε Δημητρακη βγες στο skype και ασε τα παραμυθια,δεν θελω τις θεωριες σου, εγω εχω στον υπολογιστη πληκτρολογιο στα κυριλικα και στο λαπτοπ δεν εχω το κυριλλικο αλφαβητο  εγραψα απο το λαπτοπ και αρχισαν τα οργανα. Εσυ τα ρωσικα τα μιλας σαν γυφτος και αυτο δεν ειναι ψεμα.Δειξε μου λοιπον οτι εχεις δικιο μπες στο skype
 

Επισκέπτης
Ρε Δημητρακη βγες στο skype και ασε τα παραμυθια,δεν θελω τις θεωριες σου, εγω εχω στον υπολογιστη πληκτρολογιο στα κυριλικα και στο λαπτοπ δεν εχω το κυριλλικο αλφαβητο  εγραψα απο το λαπτοπ και αρχισαν τα οργανα. Εσυ τα ρωσικα τα μιλας σαν γυφτος και αυτο δεν ειναι ψεμα.Δειξε μου λοιπον οτι εχεις δικιο μπες στο skype
εγω ρουσσικα δεν ξερω καλα
αλλα  θα προσπαθησω να το αποδωσω το δυνατον καλυτερα
напишите ему на ваших яйцах
χρησιμοποιησα και πληθυντικο ευγενειας κυριε nukteros παρακαλω να μου φτιαξετε την πτωση
και ναι στα ρωσσικα δεν σημενει κατι.....στα ελληνικα ομως;;;;
 

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Μηνύματα
5.288
Κριτικές
8
Like
2.102
Πόντοι
266
Τι παιδι αυτος ο Δημητρακης πως το καταλαβες ρε μπαγασα  οτι εχω δίδυμο αδερφο 10 χρονια μικροτερο??????  Αδικα σε παρεξηγησα εδω εισαι τερας ευφυιας
 

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Μηνύματα
5.288
Κριτικές
8
Like
2.102
Πόντοι
266
εγω ρουσσικα δεν ξερω καλα
αλλα  θα προσπαθησω να το αποδωσω το δυνατον καλυτερα
напишите ему на ваших яйцах
χρησιμοποιησα και πληθυντικο ευγενειας κυριε nukteros παρακαλω να μου φτιαξετε την πτωση
και ναι στα ρωσσικα δεν σημενει κατι.....στα ελληνικα ομως;;;;
напишите его на ваших яйцах
 

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Μηνύματα
5.288
Κριτικές
8
Like
2.102
Πόντοι
266
εγω ρουσσικα δεν ξερω καλα
αλλα  θα προσπαθησω να το αποδωσω το δυνατον καλυτερα
напишите ему на ваших яйцах
χρησιμοποιησα και πληθυντικο ευγενειας κυριε nukteros παρακαλω να μου φτιαξετε την πτωση
και ναι στα ρωσσικα δεν σημενει κατι.....στα ελληνικα ομως;;;;
μια χαρα εισαι πολυ καλυτερος απο τον Δημητρακη
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom