master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Εννοειται αυτο,ξερεις οτι εχεις την συμπαθεια μου.Θα το εκλάβω απλά ως αστείο το παραπάνω.
Εννοειται αυτο,ξερεις οτι εχεις την συμπαθεια μου.Θα το εκλάβω απλά ως αστείο το παραπάνω.
Το επομενο βιντεο να ειναι ντυμενος με ζουρλομανδυα.Ρε Δημητρη όλα καλά και ωραία με το φιλορωσσικό κόμμα . Αλλά το βιντεάκι πάσχει από αισθητικής απόψεως. Βάλε κάποιο φόντο από πίσω δηλ. καμιά ρώσσικη σημαία (ας είναι και η τσαρική δεν πειράζει), καμιά βαριά κουρτίνα, καμιά αφισούλα σχετική (θα προτιμούσα τον σ. Λ.Μπέρια !)καμιά μπρούτζινη προτομή στο γραφείο.... Και για όνομα του Θεού οπωσδήποτε άλλη γραβάτα. Είναι μουντή και άχρωμη. Έχω κάποιες με σφυροδρέπανο, την άλλη φορά που θα κατέβεις θα στις δανείσω.
πισπεκτ κε μακουλιςΜα ακριβώς επειδή μένει εκεί γράφει -σωστά- το Ρωσσία με δυο Σ γιατί έτσι το γράφουν και οι Ρώσσοι. Αλλά και στο σχολείο όταν πήγαινε είχε διδαχθεί σίγουρα ότι έτσι γράφεται η λέξη. Με τη σχετικά πρόσφατη (10ετία) γλωσσική μεταρρύθμιση για την απλοποίηση της ελληνικής γλώσσας καθιερώθηκε -τρομάρα τους- οι ξενικες λέξεις να μην ακολουθούν την (στα πλαίσια του δυνατού) πρωτότυπη αλλοδαπή ορθογραφία αλλά να απλοποιήθουν. Γι΄αυτό το τραίνο έγινε τρένο, ο Σαίξπηρ Σεξπιρ και δεν συμμαζεύεται. Το να εξακολουθείςόμωςνα χρησιμοποιείς την προηούμενη ορθογραφία δεν είναι λάθος. Αντίθετα.
ο ντημας η εσυ που εχεις φαει τα λυσακα σου να σου δωσει πιστοποιητικο ρωσομαθειας?Το επομενο βιντεο να ειναι ντυμενος με ζουρλομανδυα.
κε μακουλις εχεις δωσει ρεστα,,,ρισπεκτΡε Δημητρη όλα καλά και ωραία με το φιλορωσσικό κόμμα . Αλλά το βιντεάκι πάσχει από αισθητικής απόψεως. Βάλε κάποιο φόντο από πίσω δηλ. καμιά ρώσσικη σημαία (ας είναι και η τσαρική δεν πειράζει), καμιά βαριά κουρτίνα, καμιά αφισούλα σχετική (θα προτιμούσα τον σ. Λ.Μπέρια !)καμιά μπρούτζινη προτομή στο γραφείο.... Και για όνομα του Θεού οπωσδήποτε άλλη γραβάτα. Είναι μουντή και άχρωμη. Έχω κάποιες με σφυροδρέπανο, την άλλη φορά που θα κατέβεις θα στις δανείσω.
"αυτο παρτο πισω" που λεει κι ο "μπουμπουκος..Απατη ειναι ο προεδρος τελεια και παυλα
Δεν θελω κανενα πιστοποιητικο τουλαχιστον απο αυτον, για ενα ορθογραφικο λαθος εγραψε ολοκληρη σελιδα βλακειες.Ποτε δεν σχολιασα πως μιλαει τα ρωσικα, ε λοιπον τωρα το λεω οτι ξερει ρωσικα του κωλου και η προφορα του ειναι γελοια.Οταν λες κατι πρεπει να το αποδειξεις αλλιως εισαι пиздабол.ο ντημας η εσυ που εχεις φαει τα λυσακα σου να σου δωσει πιστοποιητικο ρωσομαθειας?
με τιποτε αλλο πιο σοβαρο ασχοληθηκες μηπως?
υγ.τελικα ρωσσικα ξερεις ρε συ? ;)
να ξερεις κ βουλγαρικα? ;) δεν πιστευω..
Δεν ξερω ποιος θα μου μιλησει στο Σκα'ιπ?Αλλα σιγουρα ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΡΩΣΣΙΚΑ.Αυτο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΑΚΙ!Αυτο το εγραψε καποιος που απλουστατα δεν ξερει Ρωσσικα.Οσο για της φωτογραφιες που μας βαζεις πιστευω οτι δεν ειναι σε ολες ο ιδιος σε μερικες εισαι πιο γέρος σε αλλες νεοτερος.Μας κρυβεις και το προσωπο.Λες οτι τελειωσες 11 ταξεις σχολειο εδω,μετα τα 17 σου τι εκανες?Καλα αυτο δεν ειναι τοσο σημαντικο αλλα αυτο εδω που ΕΓΡΑΨΕΣ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙΑ Быть патриотом ПРЕЖДЕ ВСЕГО должны любит свою родина свою странуΔεν θελω κανενα πιστοποιητικο τουλαχιστον απο αυτον, για ενα ορθογραφικο λαθος εγραψε ολοκληρη σελιδα βλακειες.Ποτε δεν σχολιασα πως μιλαει τα ρωσικα, ε λοιπον τωρα το λεω οτι ξερει ρωσικα του κωλου και η προφορα του ειναι γελοια.Οταν λες κατι πρεπει να το αποδειξεις αλλιως εισαι пиздабол.
Μακη θα γραψω σχετικα με ΠΜΡ στο Thread ης ΠΜΡ σε μια γκομενιτσα που μιλησα απο ΠΜΡ σε εχει δει.Της ειπα οτι μοιαζεις πολυ με τον Игорь Корнелюк και μου απαντησε εχω δει εναν που του μοιαζει.Απλως δεν ηξερε οτι εισαι Ελληνας.Μα ακριβώς επειδή μένει εκεί γράφει -σωστά- το Ρωσσία με δυο Σ γιατί έτσι το γράφουν και οι Ρώσσοι. Αλλά και στο σχολείο όταν πήγαινε είχε διδαχθεί σίγουρα ότι έτσι γράφεται η λέξη. Με τη σχετικά πρόσφατη (10ετία) γλωσσική μεταρρύθμιση για την απλοποίηση της ελληνικής γλώσσας καθιερώθηκε -τρομάρα τους- οι ξενικες λέξεις να μην ακολουθούν την (στα πλαίσια του δυνατού) πρωτότυπη αλλοδαπή ορθογραφία αλλά να απλοποιήθουν. Γι΄αυτό το τραίνο έγινε τρένο, ο Σαίξπηρ Σεξπιρ και δεν συμμαζεύεται. Το να εξακολουθείςόμωςνα χρησιμοποιείς την προηούμενη ορθογραφία δεν είναι λάθος. Αντίθετα.
ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΠΑΘΕΣ Μας ειπες οτι εισαι απο τη Ρωσσια ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΟ ΕΚΕΙ δεν θυμαμαι που νομιζω ειχες πει Σότσι ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΟΡΘΩΓΡΑΦΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΤΩΣΕΙΣ! ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΗ ΡΩΣΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ ΕΤΣΙ!ΜΑΣ ΚΟΡΟ'Ι'ΔΕΥΕΙΣ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ! ΚΑΤΑΡΧΗΝ χωρις τα ΑΡΘΡΑ εμεις,εσεις ή αυτοι δεν θα καταλαβουμε ΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ? (мы,вы,они) должны любить свою родину ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΛΕΞΗ родина κλινεται και στην αιτιατικη γινεται родину ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ! και δεν βγαζει και νοημα ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ αρχιζεις ΜΕ ΕΝΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ быть патриотом και μετα ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ любит επρεπε να ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΑΠΑΡΕΜΦΑΤΟ! любить αυτο που εγραψες ακουγεται ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ (στο πλυθηντικο αριθμο δηλαδη εμεισ εσεις ή αυτοι ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙΣ αφου δεν βαζεισ αρθρο) ΑΓΑΠΑ (στο τριτο προσωπο του ενικου ενω επρεπε στο απαρεμφατο) την πατριδα σου (ελα ομως που στα Ρωσσικα το η λεξη πατριδα αλλαζει απο την ονομαστικη στην αιτιατικη!)τη χωρα τους (το εγραψες σωστα οπως πρεπει στην αιτιατικη) ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΡΩΣΣΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΡΩΣΣΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ετσι οπως το εγραψες μου θυμιζεις τα Ελληνικα που μιλανε οι Πακιστανοι!
Ειναι λαθος ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΑΠΑΡΕΜΦΑΤΟ καποιος Ελληνας δεν μπορει ευκολα να το καταλαβει γιατι στα Ελληνικα ειναι λιγακι διαφορετικα.Για πραδηγμα δες στο google απο μερικα σα'ι'τ ολοι мы дожны любить ετσι ειναι το σωστο και οχι οπως το εγραψε.Απλος αυτος που εγραψε αυτη τη φραση απλος δεν ξερει Ρωσσικα.Απο αυτο το λογαριασμο μπορει να μην γραφει ενα ατομοAκομη και εγω το καταλαβα. Το ραντινα επρεπε να γινει αιτιατικη ραντινου αλλα αυτο το "σβογιου" εβγαλε ματια και ηταν χτυπητο λαθος .
Oσο για το λιουμπιτν εκει γιατι ειναι λαθος. Απαρεμφατο ειναι . To ντολζνι το εγραψε στον πλυθηντικο ενω το μπιτ πατριοτομ ειναι στον ενικο ( πατριοτομ,πατριοταμι πλυθηντικος). Αλλαζει αριθμο μεσα στιν ιδια φραση.
Ειναι λαθος ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΑΠΑΡΕΜΦΑΤΟ καποιος Ελληνας δεν μπορει ευκολα να το καταλαβει γιατι στα Ελληνικα ειναι λιγακι διαφορετικα.Για πραδηγμα δες στο google απο μερικα σα'ι'τ ολοι мы дожны любить ετσι ειναι το σωστο και οχι οπως το εγραψε.Απλος αυτος που εγραψε αυτη τη φραση απλος δεν ξερει Ρωσσικα.Απο αυτο το λογαριασμο μπορει να μην γραφει ενα ατομο
Ετσι το εγραψε должны любит ενω επρεπε ετσιдолжны любить αντι να βαλει απαρεμφατο εβαλε το τριτο προσωπο του ενικου!ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ!Αυτο ειναι το Μικροτερο λαθος!Το αλλο που εκανε να μπερδεψει ενικο με πλυθηντικο ΑΠΛΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΝΟΗΜΑ!και να μην το βαλει σε αιτιατικη αποκλειεται αυτη τη φραση να την εγραψε Ρωσσοφωνος ή ακομα και καποιος που εχει κανει μαθηματα Ρωσσικων πανω απο 6-7 μηνες!ε πως το γραψε αυτος? Ετσι το γραψε
То σκυπε εχει καμερα οποτε μην λες μαλακιεςοτι θα ειναι καποιος αλλος , εδω εσυ στα ελληνικα κανεις ορθογραφικα λαθη, εγω ειμαι εδω οποιος θελει добро пожаловать. Παντα βρισκεις κατι να πεις και παντα αλλαζεις θεμα. Αν δεν ειναι τα παπουτσια μου θα ειναι τα ρουχα μου,το στυλ μου,τα χρονια μου,η καταγωγη μου,η δουλεια μου,η γλωσσα μου,η γκομενα μου και παει λεγοντας. Οταν καποιος δεν αξιζει τιποτα ψαχνει ελαττωματα στους αλλους για να αποδειξει οτι ειναι αυτος καλυτερος.Δεν ξερω ποιος θα μου μιλησει στο Σκα'ιπ?Αλλα σιγουρα ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΡΩΣΣΙΚΑ.Αυτο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΑΚΙ!Αυτο το εγραψε καποιος που απλουστατα δεν ξερει Ρωσσικα.Οσο για της φωτογραφιες που μας βαζεις πιστευω οτι δεν ειναι σε ολες ο ιδιος σε μερικες εισαι πιο γέρος σε αλλες νεοτερος.Μας κρυβεις και το προσωπο.Λες οτι τελειωσες 11 ταξεις σχολειο εδω,μετα τα 17 σου τι εκανες?Καλα αυτο δεν ειναι τοσο σημαντικο αλλα αυτο εδω που ΕΓΡΑΨΕΣ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙΑ Быть патриотом ПРЕЖДЕ ВСЕГО должны любит свою родина свою страну
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΡΩΣΣΙΚΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 7-8 μηνες!ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΡΩΣΣΟΦΩΝΟΣ.Οσο για τον Τάσο στις φωτογραφιες του εχει φατσα ηλιθιου γ'αυτο και τον περνανε για Ιταλο.Εδω ο Ιταλος εχει την εννοια του Ερωτιαρη μαλακα που μπορει να του φανε λεφτα Απλος ειστε 3-4 ατομα ρεζιλιδες εχετε και απο 2-3 κλωνους ο καθενας και γραφεται
Βρίσε να ξεθυμάνεις που έγινες και πάλι ρόμπα,λογικό είναι αυτό και το καταλαβαίνωΟσο για τον Τάσο στις φωτογραφιες του εχει φατσα ηλιθιου γ'αυτο και τον περνανε για Ιταλο.Εδω ο Ιταλος εχει την εννοια του Ερωτιαρη μαλακα που μπορει να του φανε λεφτα Απλος ειστε 3-4 ατομα ρεζιλιδες εχετε και απο 2-3 κλωνους ο καθενας και γραφεται