dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Τι λες παλι Προεδρε,εγω ποτε δεν σου ειπα οτι εχω σπουδασει, οι γονεις μου ειπα εχουν σπουδασει εχω τελειωσει την 11 ταξη, αλλα τα δικα σου ρωσικα ειναι πακιστανικα ελληνικα τουλαχιστον μην λες βλακειες.Εχω βρεθει και με ατομα απο το σαιτ και εχουν ακουσει τα ρωσικα μου
Καλα αν ειναι τσο ζωα τα μελη του σα'ι'τ και σε πιστευουνε εγω τι να πω?ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ!Με ποια ατομα εχει βρεθει απο το σα'ι'τ?με κανενα κλωνο? ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ!ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΠΑΘΕΣ Μας ειπες οτι εισαι απο τη Ρωσσια ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΟ ΕΚΕΙ δεν θυμαμαι που νομιζω ειχες πει Σότσι ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΟΡΘΩΓΡΑΦΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΤΩΣΕΙΣ! ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΗ ΡΩΣΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ ΕΤΣΙ!ΜΑΣ ΚΟΡΟ'Ι'ΔΕΥΕΙΣ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ! ΚΑΤΑΡΧΗΝ χωρις τα ΑΡΘΡΑ εμεις,εσεις ή αυτοι δεν θα καταλαβουμε ΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ? (мы,вы,они) должны любить свою родину ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΛΕΞΗ родина κλινεται και στην αιτιατικη γινεται родину ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ! και δεν βγαζει και νοημα ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ αρχιζεις ΜΕ ΕΝΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ быть патриотом και μετα ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ любит επρεπε να ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΑΠΑΡΕΜΦΑΤΟ! любить αυτο που εγραψες ακουγεται ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ (στο πλυθηντικο αριθμο δηλαδη εμεισ εσεις ή αυτοι ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙΣ αφου δεν βαζεισ αρθρο) ΑΓΑΠΑ (στο τριτο προσωπο του ενικου ενω επρεπε στο απαρεμφατο) την πατριδα σου (ελα ομως που στα Ρωσσικα το η λεξη πατριδα αλλαζει απο την ονομαστικη στην αιτιατικη!)τη χωρα τους (το εγραψες σωστα οπως πρεπει στην αιτιατικη) ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΡΩΣΣΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΡΩΣΣΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ετσι οπως το εγραψες μου θυμιζεις τα Ελληνικα που μιλανε οι Πακιστανοι!