Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
 Εμενα μου λειπει το χιονι συντροφε     Ρωσια 2001
ε στο μπανανισταν τι καθεσε???????? εγο στην θεση σου ρωσια θα μουνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! οσο για την κακοκαιρια  μιλαμε την μιση μολδαβια και την κεντρικι ρουμανια την κιριξαν σε κιτρινο σινεγερμο γαμισετα κομενα ρευματα δρομοι κτλ !!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
αντε να μπει η ανοιξη να παο μεσα ουκρανια για ταρζανιες αλλα καλοκαιρη φετος ελλαδαρα και ξερο ψομι να πα να γαμηθει οπια θελη ας κατεβη καθε καλοκαιρη στα τουριστικα μερη ρουμανομολδοουκρανιας μου φευγουν ενας σκασμος λευτα και τα καλλα μορα την εχουν κανει για τουρκιες ντουμπαγια εγιπτους και οσες μενουν πισο ειναι καρχαριες ΑΑΑ ανοιξη και φθινοπορο πλεον !!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: θα παο χαλκιδικη θα νικιασο κανα σπιτι στην θαλλασα και οσα μορα ας ερθουν περσι μου ζαλισαν τα αρχιδια παμε ελλαδα και παμε ελλαδα!!!! εχει γαμιθει το ανατολικο μπλοκ ξενος πλεροσε!!! αλιοσ νιετο!!! εμενα με σονει οτι ειμαι παλιος πελατης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: υ.γ οτι θελετε εδο μιν μου στελνετε πμ !!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
oson αφορα της συγκρισεις που διαβαζο εδο  :2funny: :2funny: :2funny:  γαμισετααα!!!!!!!!!!!!!  διλαδη ρε μαγκες μου αμα μενει καπιος σικαγο στα γκετο τον νεγκρον ειναι ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΡΑΣ ΕΕΕ???? ΚΑΙ ΓΑΜΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ΤΣΣΣΣ ΡΕ ΛΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ!!!!! ΦΙΣΑΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΟΣΗ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ο αλλος παλι κισινιοτης διναμη!!!!   :2funny: :2funny: :2funny: αυτος και αλοι 356 χλιλιαδες τουρκοαραβοιταλοι και ολος ο 6ος στολος με τιμες νεας υορκης δυναμη λεμε!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  τουλαχιστον οι αμερικανες πιδιουντε καλα λεμε!!! απελευθεροση ομπαμα!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αντε πιοιτε κανα τσιπουρο καλητερα !!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: υ.γ το πουστη τον ρεντ οπου τον δειτε σφιρατε!!!  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
και επειδης γελασα σημερα παρτε και ενα μιστικο απο το μπεντερι της τρανζιστεριας ΦΑΣΚΟΜΙΛΟ ΜΑΓΚΕς!!!  ΠΕΝΤΕ ΚΟΥΠΕςΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ μετα το φαγητο  ΓΙΑ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕς !!! :rockon: :rockon: :rockon:  ΤΣΑΙ ΝΤΕ ΣΑΛΒΙΑ ΛΕΓΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ γελαγα ΜΕ ΤΟ ΜΟΡΟ μεχρι που το κανα !!!!! οπα λεμε διαθεση σικομαρες περασε και το αυχενικο  :dancing: :dancing: :dancing: !!!!!! ασ ειναι καλα η μπεντεριοτισα  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τι μου πιραζετε το ζοντανο ρε γελαδαριδες   :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: ο μεγας τσαρος αστρπελεκις ξενιος ζευς δημητρακης απο δο το φερνει απο κει το ριχνει την αρχοντογλοσαρα του ολο και καπου την βαζη!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: το ξερο οτι σας εχει φαει η ζηλεια!!!! και δεν μπορειτε να παραδεχτητε οτι ειναι μαγκας τσιφτης και καραμπουζουκλαρος ΑΑΑ αλλα τι να κανουμε τορα ???? γενηθικε ομορφαντρας και γαμικουλας!!!!!!!!!   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: αμα πλακοθει και στης γυμναστικες και βαλει  της καινουργιες καταπλικτικες κρεμες της πλερε παρι θα φενετε 25 χρονον!!!!  αβεεεε τσαρεβιτσσσσσσσσ μιν μασας!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ενταξει δικε μου ειπαμε να τον δουλεψουμε τον δημητρακη αλλα εσυ το παραγαμησες  :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.061
Πόντοι
2.356
αντε να μπει η ανοιξη να παο μεσα ουκρανια για ταρζανιες αλλα καλοκαιρη φετος ελλαδαρα και ξερο ψομι να πα να γαμηθει οπια θελη ας κατεβη καθε καλοκαιρη στα τουριστικα μερη ρουμανομολδοουκρανιας μου φευγουν ενας σκασμος λευτα και τα καλλα μορα την εχουν κανει για τουρκιες ντουμπαγια εγιπτους και οσες μενουν πισο ειναι καρχαριες ΑΑΑ ανοιξη και φθινοπορο πλεον !!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: θα παο χαλκιδικη θα νικιασο κανα σπιτι στην θαλλασα και οσα μορα ας ερθουν περσι μου ζαλισαν τα αρχιδια παμε ελλαδα και παμε ελλαδα!!!!
Μαλακίες γράφεις,ολες οι μολδαβοουκρανές γουστάρουν το κοτέτσι του Τσάρου στην Αγ.Πετρούπολη και τον παρακαλάνε να πάνε εκεί!
Σιγά να μην θέλουν να κατεβουν στα ελληνικά νησιά και να απλώσουν το κορμί τους στον ηλιο να κάνουν ρυτίδες  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μαλακίες γράφεις,ολες οι μολδαβοουκρανές γουστάρουν το κοτέτσι του Τσάρου στην Αγ.Πετρούπολη και τον παρακαλάνε να πάνε εκεί!
Σιγά να μην θέλουν να κατεβουν στα ελληνικά νησιά και να απλώσουν το κορμί τους στον ηλιο να κάνουν ρυτίδες  :2funny:
Αυτο με τα νησια το ακουω απο ολους τους υπαναπτικτους.Η Ελλαδα ειναι η καλητερη χωρα,και σαν τα Ελληνικα νησια δεν υπαρχουν μερη πουθενα :jerking:.Οι Μολδαβες και οι Ουκρανες Μοσχα και Αγια Πετρουπολη θελουνε να πανε αυτο ειναι το ονειρο τους και οχι τα Ελληνικα νησια.Και μην μπερδευεις Μολδαβους με Ουκρανους οι Ουκρανοι εχουν τους Μολδαβους οπως εχουμε εμεις τους Αλβανους.Αν ηξερες τη γλωσσα αυτο θα το ηξερες.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.061
Πόντοι
2.356
Αυτο με τα νησια το ακουω απο ολους τους υπαναπτικτους.Η Ελλαδα ειναι η καλητερη χωρα,και σαν τα Ελληνικα νησια δεν υπαρχουν μερη πουθενα :jerking:.Οι Μολδαβες και οι Ουκρανες Μοσχα και Αγια Πετρουπολη θελουνε να πανε αυτο ειναι το ονειρο τους και οχι τα Ελληνικα νησια.Και μην μπερδευεις Μολδαβους με Ουκρανους οι Ουκρανοι εχουν τους Μολδαβους οπως εχουμε εμεις τους Αλβανους.Αν ηξερες τη γλωσσα αυτο θα το ηξερες.
Ποτέ δεν είπα οτι η Ελλάδα είναι η καλύτερη χώρα,τόσο στόκος είσαι? :headbang:
Για το καλοκαίρι ηταν ο υπαινιγμός και πράγματι τρελαίνονται να κατεβούν στα ελληνικά νησιά,είναι το ονειρο για πολλές απο αυτές.
Αν δεν ξέρεις μην μιλάς και μην πιστευεις αυτά που σου λένε στο skype.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.253
Πόντοι
506
Ο ΕΟΤ μετα την κοσμοσυρροη τον εκατομμυριων ουκρανιορωσιδομολδαβων γυναικον προτεινε να μετατραπουν σε αξιοθεατα τα μερη οπου γεννηθηκε και πρωτοεγλειψε ο τσαρος Δημητριεβιτς

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ποτέ δεν είπα οτι η Ελλάδα είναι η καλύτερη χώρα,τόσο στόκος είσαι? :headbang:
Για το καλοκαίρι ηταν ο υπαινιγμός και πράγματι τρελαίνονται να κατεβούν στα ελληνικά νησιά,είναι το ονειρο για πολλές απο αυτές.
Αν δεν ξέρεις μην μιλάς και μην πιστευεις αυτά που σου λένε στο skype.
Εγω δεν ξερω?Εσυ ουτε τη γλωσσα δεν μιλας για να συζητισεις μαζι τους και ξερεις? :2funny:Εχω πολλες γκομενες απο Οουκρανια και παρα πολλους φιλους ενας απ'αυτους ειναι και διασημος συγγραφεας (τον ειχα φερει σε επαφη με Chavalier Fidel και Πιτσιλιστη) σε οσους εχω πει για μιλισει σχετικα με Μολδαβια και Μολδαβους τους εχουνε πολυ παρεξηγημενους μιλαω για Ουκρανους οχι για Ρωσσους.Οι Ουκρανοι τους Μολδαβους τους εχουνε οπως εχουμε εμεις τους Αλβανους!Παρα πολλοι Μολδαβοι ψαχνουνε για δουλεια στην Ουκρανια :headbang: αυτο αν ηξερες Ρωσσικα θα μπορουσες να το δεις σε βιντεακια που εχουν παρει απο την τηλεωραση στο youtube.Οσοι Ελληνες πηγαν Μολδαβια μιλησαν για ενα υποβαθμισμενο φτωχο μερος τωρα πως εσυ το θεωρεις πλουσιο και Χα'ι' κλαςς δεν ξερω?Με αυτα που γραφεις ο κοσμος μονο γελαει και λεει ποσο υπαναπτικτος εισαι.Ετσι λεγανε και οι Καφροι για το μετρο της Αθηνας οταν επιτελους φτιαχτηκε οτι ειναι το καλητερο του κοσμου :2funny:ειναι φυσικο αφου δεν ειχανε παει πουθενα να δουνε κατι αλλο.Για μια Ρωσσιδα ακομα και απο μικρη πολη (200.000 κατοικων) δεν ειναι δυσκολο να παει μια βδομαδα σε καποιο νησι της Ελλαδας οταν εχει μισθο 400-500 Ευρω.Το ιδιο και μια Ουκρανη απο μια πολη ανω των 500.000 κατοικων.Γιατι να παει μαζι σου?Τωρα τι με τσαντιζει με'σας οτι για κατι φουκαραδες σαν κ'εσας χαλαει η εικονα της Ελλαδας στο εξωτερικο βλεπουνε την κακομοιρια σας και νομιζουν οτι ολοι οι Ελληνες ειναι τετοιοι κακομοιρηδες.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Σας εσκισε μετα απο αυτο ο Δημητρακης,
Τασσοοοοοοοοοοοοοοοοοοο    &  Νυκτερεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
σας πηρε κεφαλι αντε να τον μαζεψετε τωρα.

:s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.253
Πόντοι
506

Συνημμένα

• IMGP5325.JPG
    IMGP5325.JPG
    90,6 KB · Εμφανίσεις: 54

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.061
Πόντοι
2.356
Σας εσκισε μετα απο αυτο ο Δημητρακης,
Τασσοοοοοοοοοοοοοοοοοοο    &  Νυκτερεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
σας πηρε κεφαλι αντε να τον μαζεψετε τωρα.

:s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ωραίο το κουστούμι του Τσάρου,στα μέτρα του.
Οι ρωσσοι θα μας δώσουν αυτά που έδωσαν και στην Κυπρο :grin: τα @@@ τους  :2funny:

"Ανήκομεν εις την Δύσιν"  :rockon:
παω από βδομάδα στην Γερμανία να ελεγξω τις καταθέσεις μου  :2funny: :2funny: :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.061
Πόντοι
2.356
Φιλορωσικος  εθνικογαμισμος η  θανατος.  ΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Οταν θα ερθεις Κισιναου θα πάμε σε ενα πολύ φιλο μου ρωσσο που έχει εστιατόριο στη Posta Veche.
εκεί θα το συζητήσουμε αυτό το θέμα,τον Τσάρο δεν θα τον βάλουμε μέσα στα σχέδια :grin: δουρειος ιππος των αμερικάνων μου φαίνεται οτι είναι,κάτι σαν τον Κουβελη δηλαδη  :2funny: :2funny: :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.061
Πόντοι
2.356
Για μια Ρωσσιδα ακομα και απο μικρη πολη (200.000 κατοικων) δεν ειναι δυσκολο να παει μια βδομαδα σε καποιο νησι της Ελλαδας οταν εχει μισθο 400-500 Ευρω.Το ιδιο και μια Ουκρανη απο μια πολη ανω των 500.000 κατοικων.Γιατι να παει μαζι σου?
Γιατί γλείφω καλά :grin:
Τωρα τι με τσαντιζει με'σας οτι για κατι φουκαραδες σαν κ'εσας χαλαει η εικονα της Ελλαδας στο εξωτερικο βλεπουνε την κακομοιρια σας και νομιζουν οτι ολοι οι Ελληνες ειναι τετοιοι κακομοιρηδες.
Κρεβάτι πήρες τελικά?  :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
H EPANASTASH ARXISE ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΤΕΣΣΑ <<ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΡΟΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗς ΦΙΛΙΚΙς ΕΤΕΡΙΑς ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕ Ος ΜΟΥΣΕΙΟ >> ΟΡΓΑΝΟΘΙΚΕ ΣΤΟ ΙΑΣΙΟ ΚΑΙ ΜΑς ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΟΣΕ ΕΛΕΟ ΤΣΑΡΟΥ!!!!!!!!!!!!  Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΟΝΙς ΕΙΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΤΑ ΜΕΛΛΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΡΟΣΙΚΟΥ ΚΟΜΑΤΟς ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΨΙΛΑΝΤΗ!!!!! ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.253
Πόντοι
506
Αυτο με τα νησια το ακουω απο ολους τους υπαναπτικτους.Η Ελλαδα ειναι η καλητερη χωρα,και σαν τα Ελληνικα νησια δεν υπαρχουν μερη πουθενα :jerking:.
Μεγαλος πατριωτης εισαι Δημητρακη οπως αναφερεις στο βιντεο σου. Για να ειναι καποιος πατριωτης πρεπει πανω απο ολα  να αγαπαει την πατριδα του . Быть патриотом ПРЕЖДЕ ВСЕГО должны любит свою родина  свою страну

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.253
Πόντοι
506
Οταν θα ερθεις Κισιναου θα πάμε σε ενα πολύ φιλο μου ρωσσο που έχει εστιατόριο στη Posta Veche.
εκεί θα το συζητήσουμε αυτό το θέμα,τον Τσάρο δεν θα τον βάλουμε μέσα στα σχέδια :grin: δουρειος ιππος των αμερικάνων μου φαίνεται οτι είναι,κάτι σαν τον Κουβελη δηλαδη  :2funny: :2funny: :2funny:
Σιγα μην χανουμε των καιρο μας με ρωσους, εχω μια πολυ καλη φιλη εκει που εχει πρακτορειο με μοντελα και πριν μερικα χρονια απο το πρακτορειο της ειχε βγει η μισ Μολδοβα. Προτεινω καθε μερα να περναμε να κανουμε σεμιναρια στα κοριτσια για τις θεωριες και τα ιδεωδες του εθνικογαμισμου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom