Οικογενειάρχης δεν είμαι ουτε δουλέυω τώρα πια.Απο επενδύσεις και ακίνητα ζώ,και πάντα λέω τα πράγματα οπως ακριβώς έχουν.Δημητρακη εσυ δεν εισαι σαν τα παιδια. ειναι οικογενειαρχες δεν εχουν το μυαλο τους μονο στο νινι,εχουν υποχρεωσεις που δεν εχεις εσυ.το Κισιναου μια χαρα πολυ ειναι, εχω μεινη εκει πανω απο εξαμινο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρωσία sex & vodka
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 14245
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 810K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.253
- Πόντοι
- 506
Ακομα πιο καλα αν δεν εισαι ετοιμασου για ξενυχτιαΟικογενειάρχης δεν είμαι ουτε δουλέυω τώρα πια.Απο επενδύσεις και ακίνητα ζώ,και πάντα λέω τα πράγματα οπως ακριβώς έχουν.
Και εγώ εχω 2 διαμερίσματα στο Κισινάου και αλλοι ελληνες που δεν γράφουν εδώ μεσα έχουν απο 3,ε και?και Αγια Πετρουπολη εχω 3 διαμερισματα και οχι 1.
οταν θα ερθουν ο allan η o nykteros θα τα δούνε πώς είναι και απο κοντά
Πάντα ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΣΑκομα πιο καλα αν δεν εισαι ετοιμασου για ξενυχτια
PONTIOS_PILATOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Απο αυτες ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΑΛΟΝ!Και να ηταν τοτε ειμαι διπλα μαγκας που της εβγαλα γκομενες
OXI μην μου τα γυρνας τωρααααα ρε μητσο αν ειναι απο ΣΑΛΟΝ οι γκομενες που βαζεις φωτο εισαι αποτυχημενος που γαμας πουτανες που γαμαει ο οποιοσδηποτε ακοαμα και οι συφιλιαριδες αν ειναι απο Σαλον και τις εβγαλες και γκομενες κι ολας εισαι διπλα αποτυχημενος και μαλακας γιατι σχεση με πουτανες κανουνε μονο οι φουκαραδες-αποτυχημενοι και εγκεφαλικα Α.Μ.Ε.Α
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Πάντα ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΣ
κρατείστε θεση και για μενα εεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!
zironvenom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 484
- Πόντοι
- 6.045
Εδώ ρωταει ο nykteros για το Κισιναου και του απαντω δίνοντας πληροφορίες για κλαμπ,καφε,ντισκο κτλ
δες αμεσως παρακάτω ποιος πετάγεται και αρχίζει πάλι τις που ως συνήθως ηταν ασχετες με το θέμα.
φιλε δεν μίλησα προσωπικα για κανέναν εκτός του δημήτρη τον οποίον τον είχα συναντήσει πριν 5 χρόνια. απλά είναι άσχημο σαν εικόνα και οι μόνες πληροφορίες που μπορείς να πάρεις πλεόν είναι το πόσα διαμερίσματα έχει ο καθένας και το πόσα λεφτά έχει ο καθένας. Στην τελική άν κάποιος μπέι στα θρέντ για πουτάνες θα θέλει να μάθει και όχι για τα περιουσιακά στοιχεία του καθενός εδώ πέρα. Και νομίζω πως δεν ενδιαφέρει κανέναν το αν κάποιος εδώ μέσα είναι σκατόψυχος, ασχημος, γαμιάς, όμορφος, λεφτάς, μπατήρης.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Τωρα εγιναν 2 απο 1 που ειχες .Και στο Κισινιωφ ε,!Το λες σαν να τα ειχες στη Λωζανη Ναι ειδα τους επιχειρηματιες.Που οταν του πηγε του φιλου σου ο Πιτσι 2 ή 3ης κουτες τσιγαρα δεν του εδωσε τα λεφτα.Αυτο ειναι στο το Thread τοτε γραμμενο .Οπως και ολα τα αλλα οτι ΑΠΟ ΒΟΗΘΕΙΑ 0 και κατι λεει οτι ο Πιρφορος ηταν με μια γκομενα και η γκομενα πηρε ενα Απσεντ που εκανε 20 Ευρω και ο φιλος σου δεν προηδοποιησε τον Πιρφορο και εκανε την πάπια (κατι τετοιο γραφει).Καλα θα μας πεις δεν ησουνα τοτε εκει.Οσο για της γκομενες ειπε οτι της λυπηθικε ολο του ζηταγανε πολυ φτωχομπινεδιαρες.Οσο για 'σενα γιατι χτες στην Τιτανομαχια να σου πηγε ?Ο Νυχτεριδας εβαλε ενα φωτομοντελο που ειχε εγω εβαλα καποιες γκομενες.Εσυ εκανες την πάπια ολο την Πορνοσταρ μας βαζεις και μας μιλας για το Κισινιωφ λες και ειναι η Νεα Υορκη τοσο υπαναπτικτος?!Και εγώ εχω 2 διαμερίσματα στο Κισινάου και αλλοι ελληνες που δεν γράφουν εδώ μεσα έχουν απο 3,ε και?
οταν θα ερθουν ο allan η o nykteros θα τα δούνε πώς είναι και απο κοντά
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
OXI μην μου τα γυρνας τωρααααα ρε μητσο αν ειναι απο ΣΑΛΟΝ οι γκομενες που βαζεις φωτο εισαι αποτυχημενος που γαμας πουτανες που γαμαει ο οποιοσδηποτε ακοαμα και οι συφιλιαριδες αν ειναι απο Σαλον και τις εβγαλες και γκομενες κι ολας εισαι διπλα αποτυχημενος και μαλακας γιατι σχεση με πουτανες κανουνε μονο οι φουκαραδες-αποτυχημενοι και εγκεφαλικα Α.Μ.Ε.Α
οχι ρε φιλε πολυ βαρυς χαρακτηρισμος!!!!!!!!!!!!! και εγω ειχα σπιτωση κανα δυο εσκορτς στην Σοφια Βουλγαρια τον χειμώνα το 2010-2011 για να χωρις χρεωση και γουστα !!!!!!!!!!
εδω κατατασωμαι ;;;;;;;;; οχι ρε γαμωτο θα κανω χαρακιρι
ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΖΟΥ ΠΟΥ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΙφιλε δεν μίλησα προσωπικα για κανέναν εκτός του δημήτρη τον οποίον τον είχα συναντήσει πριν 5 χρόνια. απλά είναι άσχημο σαν εικόνα και οι μόνες πληροφορίες που μπορείς να πάρεις πλεόν είναι το πόσα διαμερίσματα έχει ο καθένας και το πόσα λεφτά έχει ο καθένας. Στην τελική άν κάποιος μπέι στα θρέντ για πουτάνες θα θέλει να μάθει και όχι για τα περιουσιακά στοιχεία του καθενός εδώ πέρα. Και νομίζω πως δεν ενδιαφέρει κανέναν το αν κάποιος εδώ μέσα είναι σκατόψυχος, ασχημος, γαμιάς, όμορφος, λεφτάς, μπατήρης.
τωρα αν του απαντήσω και πάλι,εγώ θα έχω γαμήσει το θρεντ?
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.253
- Πόντοι
- 506
πολλες θεσεις αρχηγεκρατείστε θεση και για μενα εεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!
zironvenom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 484
- Πόντοι
- 6.045
φυσικα και ειναι επιτευγμα να γαμας χωρις να πληρωνεις! αλοιμονο να γαμαγα στα μπουρδελα η πουτανες απο δρομο και να υπερηφανευομαι!
αλοίμονο!! θα ήταν σαν να πήγαινες στο σούπερ μάρκετ να αγοράσεις ενα κιλό κιμά και να το έγραφες στο ίντερνετ. Αλλά το να γράφει κανείς οτι γαμάει τσάμπα λές και πήρε υποτροφεία στο χάρβαρντ, είναι τραγικό. γιατι αν παρουσιάζει κανείς κάτι το φυσικό σαν επίτευγμα, το μινιμουμ μου βγάζει ανασφάλεια και κόμπλεξ.
PONTIOS_PILATOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
οχι ρε φιλε πολυ βαρυς χαρακτηρισμος!!!!!!!!!!!!! και εγω ειχα σπιτωση κανα δυο εσκορτς στην Σοφια Βουλγαρια τον χειμώνα το 2010-2011 για να χωρις χρεωση και γουστα !!!!!!!!!!
εδω κατατασωμαι ;;;;;;;;; οχι ρε γαμωτο θα κανω χαρακιρι
το να γαμας πουτανες δεν διχνει υψηλο value αλλα αν περασαες καλα χωρις να σου φανε φραγκα οκ! αλλα να γαμας πουτανες και να τις πιανεις γκομενες και να λες οτι ειναι απλες καθημερινες κοπελες ενω ειναι σκατοπουτανες που τις γαμανε 50 καθε μερα (μπιααααααξξξξξξ) και να λες και μαγκια που τις εβγαλα γκομενες εεε τοτε εισαι να μην πω τι εισαι...
PONTIOS_PILATOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
αλοίμονο!! θα ήταν σαν να πήγαινες στο σούπερ μάρκετ να αγοράσεις ενα κιλό κιμά και να το έγραφες στο ίντερνετ. Αλλά το να γράφει κανείς οτι γαμάει τσάμπα λές και πήρε υποτροφεία στο χάρβαρντ, είναι τραγικό. γιατι αν παρουσιάζει κανείς κάτι το φυσικό σαν επίτευγμα, το μινιμουμ μου βγάζει ανασφάλεια και κόμπλεξ.
ορθο καλα τα λες!
αλλα προσεξεεεε δεν μηλας σε ενα απλο φορουμ! εδω λες εχω 3,4 γκομενες που γαμαω εκτος απο την γυναικα μου πχ και σου λενε ολοι οτι λες μαλακιες επειδη αυτοι γαμανε πρεζονια στο μεταξουργειο και θελουνε και εσυ να εισαι τα ιδια σκατα για αυτο πρεπει να το τονιζουμε εδω οτι γαμαμε χωρις λεφτα!
zironvenom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 484
- Πόντοι
- 6.045
ορθο καλα τα λες!
αλλα προσεξεεεε δεν μηλας σε ενα απλο φορουμ! εδω λες εχω 3,4 γκομενες που γαμαω εκτος απο την γυναικα μου πχ και σου λενε ολοι οτι λες μαλακιες επιδει αυτοι γαμανε πρεζονια στο μεταξουργειο και θελουνε και εσυ να εισαι τα ιδια σκατα για αυτο πρεπει να το τονιζουμε εδω οτι γαμαμε χωρις λεφτα!
οπότε δεν λές αν γαμάς γκόμενες εκτός απο πουτάνες. το κοινό σημείο όλων εδω μέσα είναι ο πληρωμένος έρωτας, οπότε δεν υπάρχει λόγος να λέγονται άλλες πληροφορίες. Εγώ πήγα αγία πετρούπολη πρίν 5 χρόνια, γάμησα μια πουτάνα γιατι απλά ήθελα να γαμήσω νομίζω πώς έβαλα και κριτική και τέλος. Ούτε θα αναλύσω τι κάνω στην πραγματική μου ζωή ούτε τίποτα και νομίζω πως δεν θα ενδιαφέρει και κανέναν.
Σε αυτό συμφωνώ αν μιλάμε για το γαμήσι.Παιδια δεν ειναι θεμα μαγκιας ειναι θεμα ευχαριστησης σε οποιο επιπεδο την βρίσκει και την νιοθει καποιος
Τώρα αν μιλάμε ΜΟΝΟ για να γλύφεις,εκεί αλλαζει το θέμα...ας απαντήσουν οι ειδικοί
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Καλα τοσο ασχετος εισαι.Γιατι της εβγαλες πουτανες της γκομενιτσες μου?Μερικοι δεν εχετε εδω καμια σχεση με την πραγματικοτητα!το να γαμας πουτανες δεν διχνει υψηλο value αλλα αν περασαες καλα χωρις να σου φανε φραγκα οκ! αλλα να γαμας πουτανες και να τις πιανεις γκομενες και να λες οτι ειναι απλες καθημερινες κοπελες ενω ειναι σκατοπουτανες που τις γαμανε 50 καθε μερα (μπιααααααξξξξξξ) και να λες και μαγκια που τις εβγαλα γκομενες εεε τοτε εισαι να μην πω τι εισαι...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις