dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Κ'αλλος πλουσιος! εσεις ακομα λιγοτερο! με καποιες εξαιρεσεις βεβαια.Η διασκεδαση σας ειναι να κανετε πλακες ο ενας στον αλλον.Αυτες οι επωνυμες ελεηνιδες νομιζουν οτι καποιες ειναι.Οσο για της Ρωσσιδες που ειδα στην Ελλαδα (μια στις 100 εχει Ρωσσικο διαβατηριο οι περισσοτερες ειανι Μολδαβες ή Ουκρανες) ειναι οτι πιο τελευταιο ερχεται απο τη Ρωσσια.Ρωτα τους φιλους σου για την Αρματα περσι που ειχα παει και ειχε γινει χαμός.Κριμα που δεν εχω τα πλουτη σαςρε μπετον αρμε και να θελω να παρω το μερος σου δεν γινεται, ποιος παει να στο μεταξουργειο? το μεταξουργειο ειναι για τους λαθρομεταναστες να πηγαινουν να ξεχαρμανιζουνε να μην γινονται βιασμοι! ποιος εχει αναγκη να παει να γαμαει μεταξουργειο οταν οι γκομενες παντου αφθονουν? εγω στην πολιτεια που μενω ενα απο τα ποιο κυριλε προαστεια της ευρωπης μια βολτα να βγαλω το κουρσαρο μου απο το γκαραζ να δεις τι γαμαω και εκει οι γκομενες ειναι οι ποιο δυσκολες καθως εχει και απειρες επονυμες! και να θελω να σε υποστιριξω δεν μπορω με τις μαλακιες που γραφεις
να σε παω και στο σπιτι μου στην χαλκιδικη και τα παρτακια που κανω που μηλανε μονο ρωσικα και σερβικα εκει μεσα να κανεις τον butler!