Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλά,άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και πάλι.Ξανα και ξανά η ιδια ιστορία ενω έχω αναφέρει πολλές φορές ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΝ ΕΚΕΙ οταν και αν συνέβησαν ολα αυτά που μας έχεις πεί καμιά κατοσταριά φορές :jerking: Το να με ρωτάς αν είναι ψέματα η οχι ενώ μαλλον γνωρίζεις οτι ΗΜΟΥΝΑ ΑΠΩΝ δείχνει οτι δεν ξέρεις τι να πείς και αλλαζεις συνεχώς θέμα οταν δεν σε συμφέρει. :jerking:
Για τον Μολντο μην μου λες γιατί τον ξέρω πολύ καλύτερα απο σένα φυσικά,πότε εγραψα οτι είναι πλούσιος???Είπα οτι γαμάει καλά και ωραία μουνιά και αυτο αληθεύει είτε σου αρέσει είτε οχι :grin: Οσο για μένα με ξέρουν ολοι οι ελληνες,το σπίτι που μένω είναι αυτο που εβαλα φωτο και οποιος άλλος έρθει θα τα δεί και απο κοντά ολα αυτά που λέω. :idiot:
Εσυ τώρα για λύσε μου μια λογικότατη απορία.Αφού οπως μας λές εχεις αλλα 2 σπίτια στην ΑΠ γιατί δεν πας να μείνεις σε ένα απο αυτά?Εκτός και εάν είναι χειρότερα απο αυτό που μένεις ηδη :2funny: εαν δεν είναι και δεδομένου οτι εχεις δηλώσει οτι έχεις μεγάλες καταθέσεις στην τράπεζα και σε γλυκοκοιτάνε ακόμα και οι γκόμενες που δουλεύουν εκεί :grin: ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ :shit:???ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΑΥΤΟ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ??? :2funny:
Δε νομιζω οτι ειναι αθλιο ενα διαμερισμα που κοστιζει πανω απο 120.000 Ευρω :think: Το σπιτι ειναι καινουργιο το 2006 τελειωσε.Εσυ ουτε στα ονειρα σου δεν θα μπορουσες να εχεις διαμερισμα στην Αγια Πετρουπολη.Ποιος σου ειπε οτι δεν πηγαινω και στα αλλα διαμερισματα.Για μενα εχουνε γραψει ατομα που γνωστα στο σα'ι'τ ακομα και Μοντερατορ!Και γραψανε για μενα ακριβως οτι γραφω.ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΜΠΑΙΝΑΜΕ ΤΣΑΜΠΑ!ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΨΑΧΝΟΥΝΕ!ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΞΕΡΑΝΕ!Και αυτο τοτε τωρα εχω ανεβει παρα πολυ σε σχεση με τοτε.Εσενα ποιος σε ξερει στο Κισινιωφ? :2funny:Για τον φιλο σου δεν γραψανε τα καλητερα λογια :2funny:Το ξερω οτι ο φιλος σου ειναι αφραγκος.Δεν μπορεις να πει το αντιθετο γιατι  γιατι εχει γραφτει ολη η ιστορια του στο σα'ι'τ.Και ολα οτι γινανε οταν πηγανε τα παιδια Μολδαβια.Αφου εισαι πλουσιος και χα'ι' κλας γιατι πηγαινεις με τους φτωχους?Μηπως εισαι στο επιπεδο του?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τελικα θα μας δωσεις τον γιατρο που σου εβαλε μαλλια;
θελω κι εγω να φενομε καραφλας
Δευτερον κυριε καθαρε τυπε
με τι σκουπιζεις τον κωλο σου οταν χεζεις στον δρομο
Τριτον μεγα καμακα
τελικα θα μας πεις πως να κανουμε καμακι σε σαλον τις Αγιας πετρουπολης; Εκει εμαθα εχεις 70% επιτυχια
Τεταρτον
Δεν ειδα καποιον να με λυπηθει μαλλον το αντιθετο απο τα πμ που εχω λαβει
αμα θες σου δινω το μοιμιρ να μετρησεις γκομενες που εχω εκει που χαμουρευω να μου πεις αν εχεις παει εστω με τις μισες
Πεμπτον και τελευταιο
Κανε κι εσυ εγχειρηση ανοιχτης καρδιας οπως εκανα κι εγω και εχε μτα κουραγιο να ασχολησε με μουνι οπως εγω

ΥΓ εχει εσχεμενα ορθογραφικα λαθην θα μου τα διορθωσεις

και αλλη μια φορα... Για τεμπια ναπισου να μοε μπολσοϊ γιαϊτσα
παιδαραααα μου εσυ;;; πως λεγετε ο παιδαρας στα ρωσσικα; πιδαρας;
Γιατι δεν μας βαζεις μια φωτογραφια σου να δουμε τα μαλλια σου και την ομορφια σου.Οταν εβαλες της φωτογραφιες σου γελαγε ολο το σα'ι'τ μαζι σου :2funny:Καλα γιατι δεν ειπες να σου κανουνε μια ευθανασια? :2funny:Θα με πειτε Ρατσιστη αλλα στην αρχαιοτητα κατι τετοιους σαν και σενα τους πεταγανε στον Καιαδα.Γ'αυτο και η Ελληνικη φυλη διατητισε καποια ανωτεροτητα.Τοτε σου απαντησε ο Αρκανς ΧΑΠΑΚΗΔΕΣ,ΑΡΡΩΣΤΟΙ,ΑΦΡΑΓΚΟΙ ετσι εχει καταντισει το κοινο του σα'ι'τ.Της φωτογραφιες σου τοτε γιατι μας της εβαλες για να σε λυπηθουμε? :)Οσο για τον Ρωσσοποντιο που θελει να μου μιλησει στο Σκα'ι'π ξερω απο πριν οτι απο το λογαριασμο του μπαινουνε και γραφουνε διαφοροι.Αυτος που εγραψε αυτο στα Ρωσσικα ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΡΩΣΣΟΦΩΝΟΣ.Ο Ρωσσοποντιος στο μαγαζι σου δουλευει?γ'αυτο τον εβαλες να γραφει? :2funny:Εδω γραφω για την πλακα μου :2funny:Ειστε ο ενας πιο φουκαρας απο τον αλλον!

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.253
Πόντοι
506
Σοτσι καλοκαιρι 2006

Συνημμένα

• IMG_1722.JPG
    IMG_1722.JPG
    197,3 KB · Εμφανίσεις: 124
  • IMG_1765.JPG
    IMG_1765.JPG
    175,9 KB · Εμφανίσεις: 24

Επισκέπτης
Γιατι δεν μας βαζεις μια φωτογραφια σου να δουμε τα μαλλια σου και την ομορφια σου.Οταν εβαλες της φωτογραφιες σου γελαγε ολο το σα'ι'τ μαζι σου :2funny:Καλα γιατι δεν ειπες να σου κανουνε μια ευθανασια? :2funny:Θα με πειτε Ρατσιστη αλλα στην αρχαιοτητα κατι τετοιους σαν και σενα τους πεταγανε στον Καιαδα.Γ'αυτο και η Ελληνικη φυλη διατητισε καποια ανωτεροτητα.Τοτε σου απαντησε ο Αρκανς ΧΑΠΑΚΗΔΕΣ,ΑΡΡΩΣΤΟΙ,ΑΦΡΑΓΚΟΙ ετσι εχει καταντισει το κοινο του σα'ι'τ.Της φωτογραφιες σου τοτε γιατι μας της εβαλες για να σε λυπηθουμε? :)Οσο για τον Ρωσσοποντιο που θελει να μου μιλησει στο Σκα'ι'π ξερω απο πριν οτι απο το λογαριασμο του μπαινουνε και γραφουνε διαφοροι.Αυτος που εγραψε αυτο στα Ρωσσικα ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΡΩΣΣΟΦΩΝΟΣ.Ο Ρωσσοποντιος στο μαγαζι σου δουλευει?γ'αυτο τον εβαλες να γραφει? :2funny:Εδω γραφω για την πλακα μου :2funny:Ειστε ο ενας πιο φουκαρας απο τον αλλον!
Για τεμπια ναπισου να μοε γιαϊτσα
ψιτ¨
το πουλακι τσιου και η Πριτσενσα νιάου
ψιψιψιψιψι
ουστ
κοπρογατο
παμπλουτε να σου πω αγορασες καμια τηλεοραση;
ξερω εκανες 10 χρονια να ξεχρεωσεις την σουπερ μοντερνα τηλεοραση σου του 1992
καιρος να παρεις καποια αλλη
και το κινητο σου βρε ψιψινο
τι ειναι; ΚΟΚΟΡΟΛΑ;
Ζεις σε μια πολη οπως λες ακριβη με χρημα
παρε ρε κακομοιρη κατι καινουριο
απο τα μεταχειρισμενα πια ολα;;;
στον καιαδα πεταγαν και τους πνευματικα αναπηρους
τωρα οι μονοι που  μπαινουν σε ιδρυματα ειναι αυτοι
εσυ πως την γλυτωσες ακομα;;;

και οπως ειπε και ο πιτσι
βαλε κανα λαστιχο ειναι σαν το κεφαλι σου καραφλά

ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΡΩΤΑΜΕ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΑΣ
Θελω να φαινομε καραφλας σαν και σενα
θα μου δωσεις το τηλεφωνο του γιατρου σου;;;;

και κοιτα μην ανεβαινεις πιο πολυ, γιατι θα κανει μεγαλη τρυπα οταν πεφτεις

ψιτ μαϊμουδιτσα
να τσονταρουμε ολοι μαζι κανα ρουλι να χτυπαμε και το ντεφι να μας κανεις στριπτιζ;;;;;
ποιος χορευει πιο καλα;
δειτε τι ομορφα κουναει τη φαλακρα του και θαμπωνει τις γκομενες

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.253
Πόντοι
506
σορρυ αλλα,απο αγ πετρουπολη η πλειοψηφια,ειναι κοντοι,αντρες κ γυναικες,εχω δει απειρα διαβατηρια λογω δουλιας,μπορει ισως να το επιβεβαιωσει κι ο νυκτερος,,
στο σκαιπ τελικα εγινε η μονομαχια? :tits2: :tits2:
Παντου εχει και κοντους και ψηλους σε γενικες γραμμες η Ρωσια εχει πολυ ομορφες γυναικες και πολυ ομορφους αντρες

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
καλώ για τρίτη και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ λοιπόν για την αποκατάσταση τις φήμης του δημητράκη όλους μα όλους όσους τους γνώρισε γκόμενες ο δημητράκης και γαμήσανε γκόμενες πραγματικές και αληθινές όχι πουτάνες η επαγγελματίες από saloon να βγούνε τώρα και να το δηλώσουνε, από εμενα θα πάρει RESPECT αποκαταστοντας την φήμη Tου!

Σε περίπτωση που δεν βγει κανεις να δηλώσει ότι του γνώρισε γκόμενα τότε  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Επισκέπτης
καλώ για τρίτη και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ λοιπόν για την αποκατάσταση τις φήμης του δημητράκη όλους μα όλους όσους τους γνώρισε γκόμενες ο δημητράκης και γαμήσανε γκόμενες πραγματικές και αληθινές όχι πουτάνες η επαγγελματίες από saloon να βγούνε τώρα και να το δηλώσουνε, από εμενα θα πάρει RESPECT αποκαταστοντας την φήμη Tου!

Σε περίπτωση που δεν βγει κανεις να δηλώσει ότι του γνώρισε γκόμενα τότε  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

οπως λεει και ο φιλος μας ο cult dima ειναι του σαλονιού

Επισκέπτης
αντε βρε να σου βαλω μερικες φωτο μου να κραξεις
να χαρεις κι εσυ λιγο

Συνημμένα

• x_92c2a731.jpg
    x_92c2a731.jpg
    23,2 KB · Εμφανίσεις: 23
  • 3oKPHpLfnzY.jpg
    3oKPHpLfnzY.jpg
    13,1 KB · Εμφανίσεις: 19

Επισκέπτης
αντε μια απο την πολη σου

Συνημμένα

• -QMj-jkt2AU.jpg
    -QMj-jkt2AU.jpg
    10,7 KB · Εμφανίσεις: 24
  • z_efbe2574.jpg
    z_efbe2574.jpg
    16,5 KB · Εμφανίσεις: 18

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.253
Πόντοι
506
Ετσι μπραβο αυτα να βλεπουμε,μια χαρα παλικαρι εισαι

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.253
Πόντοι
506
Βαζε φωτογραφιες και ασ τον Δημητρακη

Επισκέπτης
οχι βρε ειμαι για τον καιαδα

και εδω κανω το μπανακι μου στο ντατσα μου λιγο πριν αποπερατωθουν τα εργα
καλα δεν τα παω για λαστιχας;

Συνημμένα

• x_549e751b.jpg
    x_549e751b.jpg
    23,5 KB · Εμφανίσεις: 17
  • PrdK679Cchk.jpg
    PrdK679Cchk.jpg
    155,7 KB · Εμφανίσεις: 21

Επισκέπτης
αντε πεταχτε με στον καιαδα

Συνημμένα

• 20013b.jpg
    20013b.jpg
    10,2 KB · Εμφανίσεις: 21
  • z_93e36113.jpg
    z_93e36113.jpg
    12,9 KB · Εμφανίσεις: 16

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τυπε shinohara καλος εισαι αλλα μια διαιτουλα την θες εδω που τα λεμε,και κανα βαρακι να σηκωνεις.

Επισκέπτης
Τυπε shinohara καλος εισαι αλλα μια διαιτουλα την θες εδω που τα λεμε,και κανα βαρακι να σηκωνεις.

ναι πρεπει
αλλα δυστυχως την μονη ασκηση που επιτρεπουν σε καρδιακο οι γιατροι ειναι περπατημα
κι βαριεμαι να περπαταω μονος μου σαν τρελος και δεν γουσταρω να παρω σκυλο
αλλα δεν γαμιετε κι ετσι καλος ειμαι, αφου μου καθονται οι γκομενες αλλοδαπες και ημεδεπες
ο αλλος ο ψυχανωμαλος θα πει παλι οτι ειμαι και 300 κιλα
αλλα ειπαμε

για γεβο ναπισου να μοε γιάϊτσα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ναι πρεπει
αλλα δυστυχως την μονη ασκηση που επιτρεπουν σε καρδιακο οι γιατροι ειναι περπατημα
κι βαριεμαι να περπαταω μονος μου σαν τρελος
αλλα δεν γαμιετε κι ετσι καλος ειμαι
Αφου εισαι καρδιακος δεν πρεπει να το αμελεις δεν πρεπει να εχεις εξτρα κιλα,παρε ενα διαδρομο και βλεπε τηλεοραση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom